₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5 ... 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ماهی ๑۩۞۩๑

1088 بازدید، 230 پست، نویسنده: gilas

• pAshMak

ممنون ازجوابهات :46:

47-يه تيكه از آخرين شعري كه به دلت نشست؟

48-از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟

49-اگه از بهترین دوستت بخوای تورو توصیف کنه به نظرت درباره ی تو چی میگه؟

12 سپاس: ♥Rose♥، ماهی، بچه مثبت، garfild، hadi04، Holtek، بندری، ژنرال، Kishe Mehr، gilas، دلشاد، تنها

• zrnznn

نقل قول: ماهی
    باور کن دلم برای این تنگ شده که زنگ خونه ی بابابمو بزنم تو حیاط راه برم مامانم چایی دم کنه.حیاطو آب پاشی کنه و بشینیم با هم چایی بخوریم و حرف بزنیم چند وقت پیش با پسرم راجه به گوشی آیفون صحبت می کردیم.می گفت آیفون سیکس اومده گفتم حالا آیفون من مگه چشه؟ گفت آیفون تو آیفون خونه ی مادرجونه..گوشی نیست که..باور کن اشک اومد توی چشام..و بغض گلومو گرفت.اونجا فهمیدم چقدر دلم می خواد زنگ خونه ی مامانمو بزنم

ماهی جون اشکمو در اوردی :79:
    50. دلیل انتخاب این امضات چیه؟ (من دست و پا شکسته ترجمه کردم....فکر کنم درست هم متوجه اش نشدم.... :9: )
    51.نفر بعدی صندلی داغ کی اشه خوبه؟
    52. ذائقه غذاییتون رو اونجا تغیر دادید؟ یا هنو غذاهای ایرانی درست میکنید؟

11 سپاس: ماهی، بچه مثبت، garfild، ♥Rose♥، hadi04، Holtek، بندری، ژنرال، gilas، دلشاد، تنها

• ماهی

نقل قول: pAshMak
    ممنون ازجوابهات

من ممنونم از تو عزیز دلم :11:
    47-يه تيكه از آخرين شعري كه به دلت نشست؟

خیلی وقته شعر نخوندم اونم شعر فارسی. یه دوست اسپانیولی زبان دارم که شعر میگه . آخرین شعری که خوندم شعری بود که اون برام فرستاد و ترجمه کرده بود به فرانسه . باید از توی ایمیلم پیداش کنم .بر می گردم این پست رو اصلاح می کنم
    Ce n'est rien casuel,
    seul que, elle me regarde avec sa petite visage de rêve
    mélancolique et triste
    چیزی نیست فقط اینکه گاه گاهی او با چهره غمگینش به من نگاه می کند
    comme s'elle me demande la consolation
    انگار از من درخواست تسلی می کند
    que je veux plus lui donner
    که من می خواهم به او بیشتر بدهم
    et avec une propre nature
    elle s'identifie
    وقتی که اون خودش رو معرفی می کنه
    comme lisant mon esprit,
    گویی که روح مرا می خواند
    dans le propre moment et
    son coeur latent
    در زمان و در قلب پنهانش
    qui s'écoute et veut me dire quelque chose
    او گوش می کند و از من می خواهد که چیزی بگویم
    mais elle ne peut pas, et
    ولی او نمی تواند ( که بخواهد )
    elle fait plus à moi souffrir et connaître
    او باعث میشود بیشتر رنج ببرم و بدانم که
    qui est né et a crû
    hors de ma portée et mon présent.
    او بوجود آمده و رشد کرده است دور از دسترس من و دور از حضور من
    Quelle petite visage plus belle et délicate,
    چقدر چهره اش کوچک و زیبا و ظریف
    la sensation d'embrasser ses joues
    چقدر احساس می کنم می خواهم گونه اش را ببوسم
    est transmis même à mes mains
    quand je la décris
    او را وصف می کنم در حالیکه در دستان من است
    et elles perdent son contrôle pour toucher
    و او کنترلش را با لمس من از دست می دهد
    les siennes, avec une dignité que je n'ai pas
    با یک وقار و برزگواری که من ندارم
    et que je besoin plus que rien
    dans ce monde
    و بیش از هرچیز در این دنیا به آن نیاز دارم

pour lui dire combien je l'aime.
    خب این شعرو خیلی دوس داشتم.مخصوصا این خط آخرش : به او بگویید که من چقدر او را دوست دارم. :9:
    شعری که از اسپانیولی ترجمه شده باشه بوسیله کسی که زبان فرانسه ش به هر حال کامل نیست و منم دوباره اونو ترجمه کردم شاید زیاد گویا نباشه.ولی وقتی اون شعر رو حضوری برام خوند و روی هر سطرش توضیح داد و من حس کردم که دنیای غرب هم از وقار و شرم زن خوشش میاد و دنبالش می گرده برام خیلی شیرین بود و جالب.
    پسر خیلی با احساس و با عاطفه ای بود و شخصیتش رو دوس داشتم :65:
    48-از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟

از اینکه بمیرم و پسرم به من احتیاج داشته باشه و نباشم به دادش برسم. این وحشت همه ی عمرم بوده.

49-اگه از بهترین دوستت بخوای تورو توصیف کنه به نظرت درباره ی تو چی میگه؟

خب همین الان این سوالو از یک دوست کردم جوابی که برام تکست کرد رو براتون می نویسم
    Nice, kind, pretty , magic ,sooooo cute:83: , یه چیز دیگه که سانسورش کردم
    دوستان خارجی صفتهای معنوی رو خیلی راجع بهش صحبت نمی کنند همه ش ویژگیهای مادی بود. کافرند دیگه من چیکار کنم؟:4:
    از دوست ایرانی پرسیدم گفت : مهربون ، خااااااانووووووم :4: , همه چی تموم, شفاف ، قابل اعتماد
    چرا آدمو توی موقعیتی قرار می دین که از خودش تعریف کنه. به روح پدرم عین گفته هاشونو نوشتم تازه یه چندتایی رو سانسور کردم:4:
    نقل قول: zrnznn
    ماهی جون اشکمو در اوردی

ببخشید..دلم ریش ریش میشه بهش فکر می کنم :2:

50. دلیل انتخاب این امضات چیه؟ (من دست و پا شکسته ترجمه کردم....فکر کنم درست هم متوجه اش نشدم.... )

این یکی از دیالگوهای فیلم her هستش . بسیار فیلم قشنگیه که مسیج داره و خوشم میاد ازش.
    51.نفر بعدی صندلی داغ کی اشه خوبه؟

فکر کنم محسن صائب یا هر کسی که دوس داره باشه

52. ذائقه غذاییتون رو اونجا تغیر دادید؟ یا هنو غذاهای ایرانی درست میکنید؟

والا الان خیلی زوده برای تغییر ذائقه. غذای ایرانی درست می کنم . پسرم مدرسه که میره بهش غذا میدند ولی الان که تابستونه و میره کمپ باید براش غذا بگذارم . غذای ایرانی رو قبول نمی کنه. همه ش دنبال فست فود و ساندویچه. فکر کنم اون درنهایت ذایقه ش عوض شه. ولی من فکر نکنم تغییر کنم

12 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، ♥Rose♥، hadi04، Holtek، بندری، ژنرال، Kishe Mehr، gilas، دلشاد، garfild، تنها

• hadi04

به نام خدا من اومدم :4:
    سلام ماهی جان
    53- چقدر فکر میکردی من اولین سوال رو می پرسم ازت با اونهمه التماس و پیگیری که کردم برای نشوندنت روی این صندلی؟
    54- رک و راست نظرت رو در مورد من بگو خوب و بد و اینا (من رو چطور شخصی میبینی و از دیدت منفی هستم بیشتر یا مثبت؟)
    55- به نظرت یه مرد ایده آل چه خصوصیاتی باید داشته باشه (1- برای زندگی با یه زن 2- در موارد عمومی زندگی مثلا در جامعه ؟)

14 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، ماهی، pAshMak، zrnznn، Holtek، بندری، ژنرال، Kishe Mehr، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، تنها

• بچه مثبت

56. به یکی از دو سوال زیر جواب بده:
    چرا متارکه کردی؟
    حالت خوبه؟ :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    13 سپاس: pAshMak، ♥Rose♥، ماهی، hadi04، Holtek، بندری، ژنرال، Kishe Mehr، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، تنها

• ماهی

نقل قول: hadi04
    به نام خدا من اومدم

خوش اومدی خدا به داد من برسه:4:
    53- چقدر فکر میکردی من اولین سوال رو می پرسم ازت با اونهمه التماس و پیگیری که کردم برای نشوندنت روی این صندلی؟

صفر درصد. اصلا فکر نکردم که کی اولین سوالو میپرسه با توجه به اینکه شب و روزامون الان برعکسه فکر کردم اولین کسی که ببینه :10:

54- رک و راست نظرت رو در مورد من بگو خوب و بد و اینا (من رو چطور شخصی میبینی و از دیدت منفی هستم بیشتر یا مثبت؟)

با اجازه فاطمه خانوم از قسمتای مثبت شروع میکنم:4:
    با مرام، خانواده دوست ، صدای خیلی دلنشینی داری خدا برای خانواده حفظت کنه. :8:
    خب من تو رو نمیشناسم اونقدر که بتونم راجع به شخصیتت نظر بدم . با شناختی که من دارم منفی تو رو نمی بینم که حتی مثبت هم هستی
    55- به نظرت یه مرد ایده آل چه خصوصیاتی باید داشته باشه (1- برای زندگی با یه زن 2- در موارد عمومی زندگی مثلا در جامعه ؟)

۱-خب کلا به مردهای باهوش بیشتر کرایش دارم. مهمترین ویژگی قدرتمند بودن و قابل تکیه بودن هست. فیلم walking dead رو اگر دیده باشی شخصیت ریک رو خیلی دوست دارم. مدیر ، توانا، تصمیم گیرنده و در عین حال با احساس و مهربون و مسئول. ولی متاسفانه فقط توی فیلما پیدا میشه:4:
    2- این سوالو درست نمی فهمم یعنی از دید من مردای جامعه باید چطوری باشن؟ یا اینکه مرد مورد علاقه م توی زندگی اجتماعیش چه جوری باید باشه؟

14 سپاس: بچه مثبت، pAshMak، ♥Rose♥، hadi04، zrnznn، Holtek، بندری، ژنرال، Kishe Mehr، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، تنها

• zrnznn

ماهی جون یادم رفت بگم که از اینکه فهمیدم رشته اتون کامپیوتره خیلی خوشحال شدم :93:
    57. تا به حال شده گل پسرت بگه : مامان دست از این بوف بوفی بردار و بیا به من توجه کن؟!:4:
    58.ماهی اخرش ازدواج میکنه؟
    59.به نظرت یه خرس و یه ماهی میتونن با هم دوست بشن؟! چجوری؟ (ببخشید این یه سوال روانشناسیه که قبلا یه جای شنیدم! الان میخوام ببینم جواب شما به این سوال چیه؟)

13 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، ♥Rose♥، ماهی، hadi04، Holtek، بندری، ژنرال، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، تنها

• hadi04

2- این سوالو درست نمی فهمم یعنی از دید من مردای جامعه باید چطوری باشن؟ یا اینکه مرد مورد علاقه م توی زندگی اجتماعیش چه جوری باید باشه؟

دقیقا قسمت اول سوال یعنی اینکه از دید تو مردای جامعه باید چطوری باشن چون قطعا وقتی از دید تو اونطوری باشن اونوقت داری در مورد مردای مورد علاقت صحبت میکنی یعنی اینکه قسمت دوم سوال رو :4:

12 سپاس: pAshMak، ماهی، zrnznn، Holtek، بندری، ژنرال، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    چرا متارکه کردی؟
    حالت خوبه؟

:23: از تاکتیکت خوشم اومد و چون تو هستی به سوال اول جواب می دم :83:
    برای اینکه نمیشه یک عمر با آدمی زندگی کرد که خودش با خودش مشکل داره نه با تو. :1:
    مخصوصا اگر بمب انرژی و پر از عاطفه و انرژی باشی :1:

14 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، hadi04، zrnznn، Holtek، بندری، ژنرال، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، jaj، تنها

• pAshMak

60-شنیدی میگن شانس یه باردرخونه آدم رومیزنه...
    حالا این بیخانمان هاکه توی خیابون میخوابن هیچوقت شانس درشون رونمیزنه؟

61-اصلا به شانس توی زندگی اعتقادداری؟ بزرگترین شانس زندگیت چی بوده؟

62-تا حالا شده خودتو دعوا کنی ؟ کی بوده ؟ چرا دعوا کردی ؟

14 سپاس: بچه مثبت، hadi04، ماهی، zrnznn، Holtek، بندری، ژنرال، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها، Kishe Mehr

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    چرا متارکه کردی؟
    حالت خوبه؟

:23: از تاکتیکت خوشم اومد و چون تو هستی به سوال اول جواب می دم :83:
    برای اینکه نمیشه یک عمر با آدمی زندگی کرد که خودش با خودش مشکل داره نه با تو. :1:
    مخصوصا اگر بمب انرژی و پر از عاطفه و انرژی باشی :1:
    ماهی جون یادم رفت بگم که از اینکه فهمیدم رشته اتون کامپیوتره خیلی خوشحال شدم

قربونت برم ولی خودم زیاد علاقه ای ندارم..شاید اینجا که خیلی استرس ندارم بعد از این دوره ی تخصصی برم دنبال نقاشی :8:
    57. تا به حال شده گل پسرت بگه : مامان دست از این بوف بوفی بردار و بیا به من توجه کن؟!

گل پسر من کله ش توی بازی جنگهای فضایی و ایناش.من بیچاره هم فقط از آیپد استفاده می کنم .تا پشت کامپیوتره به من کاری نداره :10: الانم به زور انداختمش بیرون بره استخر تا من به کارم برسم. :4:
    58.ماهی اخرش ازدواج میکنه؟

به معجزه اعتقاد داری؟ :4: اگر معجزه ای اتفاق بیفته و نظر ماهی نسبت به ازدواج تغییر کنه چرا که نه؟ ولی در حال حاضر علاقه ای ندارم :25:

59.به نظرت یه خرس و یه ماهی میتونن با هم دوست بشن؟! چجوری؟ (ببخشید این یه سوال روانشناسیه که قبلا یه جای شنیدم! الان میخوام ببینم جواب شما به این سوال چیه؟)

آره هر چیزی ممکنه.قدرت عشق خیلی بیشتر از این حرفاست :8:

13 سپاس: بچه مثبت، hadi04، pAshMak، zrnznn، Holtek، بندری، ژنرال، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها

• ماهی

خب نمیشه انتظار داشت همه کامل باشن.ولی چیزی که این روزا کمتر توی مردا دیده میشه مردونگی و جوونمردی هست.خدا کنه نسلهای بعدی این کمبود رو جبران کنن.
    خوبه که مردا جایگاه خودشون رو توی جامعه پیدا کنند.البته خیلی سوالت کلیه.این بستگی به فقط فرد نداره.سیاستگذاری ها ی آموزش و پرورش خیلی می تونه موثر باشه.یه چیز جالب براتون بگم تا منظورم شفاف شه.
    یادمه روز اول مهر بود .رفتم برای پسرم لوازم تحریری رو که معلما سفارش داده بودند بگیرم.جا پارک پیدا نمی کردم.خیلی خسته بودم و داشتم سکته می کردم.جلوی پل یه دبیرستان نزدیک اون لوازم تحریری پار کردم.البته اینو بگم که فقط جلوی ماشینم می افتاد روی پل و یه ماشین کاملا از جلوم می تونست وارد یا خارج بشه.البته قبول دارم خلاف بود ولی فکر کردم شبه و جلوی مدرسه ترددی اتفاق نمی افته.خلاصه وقتی برگشتم دیدم ماشین پنچر شده.حالا خسته ساعت 8 شب نمی دونستم چیکار کنم.یه آقایی گفت خانوم بابای مدرسه اومد ماشینو پنچر کرد.رفتم در مدرسه رو زدم تا لااقل کمک کنه عوضش کنم.یارو اومد دم در.بهش گفم ببین من خلاف کردم ولی شما مجری قانون که نیستی شما زنگ می زدی 110 بیاد منو جریمه کنه حق نداشتی ماشین منو پنچر کنی.خلاصه یکی اون بگو یکی من ..گفت تا تو باشی که یاد بگیری جلوی پل پارک نکنی :4: خدا لعنتش کنه..دید من یه زنم با یه بچه..درو بست رفت تو..رفتم خودم سعی کردم عوضش کنم ولی پیچا خیلی سفت بود و نمی تونستم بازشون کنم.حالبه که آقایون رد میشدند و هیچ کس به روی مبارک خودش نیاورد.خیابونی هم که توش بودم خیلی خلوت بود.
    بماند بگذریم..این شرط انصاف نیست..مرام و معرفت از جامعه ما رفته.مرد قدیم این کارو نمی کرد با یه زن.

نمایش یا پنهان متنچند روز پیش پسرم از کمپ عصبانی برگشت و گفت سال دیگه اگه منو کمپ ثبت نام کردی محاله که برم242
    تعجب کردم چون تا همین دیروزش هر دفعه خوشحال بر می گشت .گفتم چی شده؟ گفت مسخره مون کردند.بهمون گفتند امروز می خوایم بریم مک دانلد و همبرگر بخوریم.پسر منم عاشق مک دانلد هست.همه گفتند هوررررررررررا..بعدش مربی گفته ولی حالا پول نداریم چیکار کنیم؟ بچه ها گفتند دیروز اگر گفته بودید از خونه می آوردیم.مربی گفته : ما الان می خوایم بریم مک دانلد شاید فردا نخوایم بریم و برنامه عوض شه.چطوره خودمون یه کاری کنیم..
    خلاصه اینکه یادشون داده بودند که دم در مدرسه کارواش راه بندازن264
    گروه گروه شده بودند.پوستر تهیه کرده بودند.یک نفر کار تبلیغات رو انجام میداده و نظر ماشینا رو جلب می کرده که دختر بوده264 پسر ها هم ماشین می شستند .و دخترها مسئول حسابداری و کارای ظریفتر بودند. در نهایت 200 دلار حمع کرده بودند و اون روز رو مک دانلد خورده بودند.
    به خدا لذت بردم از این برنامه.چیزای خیلی زیادی توی همین برنامه به بچه ها آموزش می دن.به جای کتاب حدیث و پیامهای آسمانی به این شکل به بجه ها درس زندگی می دن.
    فرداش هم مجانی بردنشون شهر بازی بزرگ که خیلی خیلی هیجان انگیزه براشون.ووقتی برگشت گفت مامان ! واقعا حال کردم دارم می میرم:4:

-شنیدی میگن شانس یه باردرخونه آدم رومیزنه...
    حالا این بیخانمان هاکه توی خیابون میخوابن هیچوقت شانس درشون رونمیزنه؟

پشمک عزیز سوال 47 رو ویرایش کردم :3:
    خب اینا دو حالت دارن یا زنگ در خونه شون رو زده ولی استفاده نکردند یا ناتوانی جسمی یا روحی و روانی داشتند و بی خانمان شدن.
    61-اصلا به شانس توی زندگی اعتقادداری؟ بزرگترین شانس زندگیت چی بوده؟

خیلی زیاد..خودم خیلی وقتا شانسای عجیب غریبی میارم.
    توانایی هایی که خدا بهم داده رو بزرگترین شانس زندگیم می دونم و از خدا ممنونم :1:
    فیلم Run Lola Run رو به همین دلیل خیلی دوست دارم که چیزی رو که همیشه فکر می کردم خیلی زیبا به تصویر کشیده .( در مورد شانس یا تاثیر محیط روی سرنوشت )
    62-تا حالا شده خودتو دعوا کنی ؟ کی بوده ؟ چرا دعوا کردی ؟

خیلی زیاد.
    همین یکی دو هفته پیش.با آقایی توی جایی برخورد داشتم.کارم تموم شده بود توی فرمی که دستش بود ایمیل و تلفنم نوشته شده بود.ازم پرسید می تونم ایمیل بزنم بهت این فایلها اشکال دارند می تونم کمکت کنم درستش کنی..گفتم باشه مشکلی نیست..در حالی که این کار اصلا کار اون نبود و من بیخودی گفتم باشه.بعدش گیر داد و دیگه داشتم کلافه میشدم به خودم فحش دادم و دعوا کردم .

12 سپاس: pAshMak، zrnznn، بچه مثبت، Holtek، بندری، ژنرال، hadi04، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، تنها

• zrnznn

آره هر چیزی ممکنه

آفرین همین جواب بود ... و گفته های قبلیتو تصدیق میکنه این جوابت.... :72:

63.ماهی جون به چه چیزیت افتخار میکنی؟
    وقتی مثلا بیکاری و به گذشته فکر میکنی از یاد آری چه کاریت لذت میبری؟ از اینکه چه کاریو انجام دادی خوشحالی بیشتر؟

چند روز پیش پسرم از کمپ عصبانی برگشت و گفت سال دیگه اگه منو کمپ ثبت نام کردی محاله که برم

.ووقتی برگشت گفت مامان ! واقعا حال کردم دارم می میرم

ماهی جون به خدا دوبار خوندم :40: ولی آخر نفهمیدم خوشحال بود از این کارشون یا ناراحت؟! اول گفتی: گفته نمیرم دیگه و بعد گفتی حال کرده از ماجرا.... :2:

64.ماهی جون، من یه عادتی دارم حرفامو یعنی بهتر بگم احساساتمو رک میگم، به نظرت بده؟ بده از اینکه وقت از رفتاری خوشت میاد بگی؟ یا اینکه اگر چیزی اذیتت میکنه بیانش کنی؟ (اگر نه پس چرا من خیلی وقتا سرزنش میشم؟!... چرا خیلی ها از گفتن احساساتشون حتی اگر خوب باشه...مثلا شادیاشون دریغ میکننن...؟!)

65.ماهی جون من از تیپت و مدل لباس پوشیدنت تو ایران خبر ندارم! و نمیدونم چجوری بودی.... ولی خوب با توجه به فرق کردن شرایط پوشش ایران با کانادا....سختت نبود اول؟ مثلا راحت بود حجاب نداشتن؟ اینکه تو شرایط جدید ... مثلا ازادی های بیشتری که از نظر پوشش داشتی یا روابطی که بین زن و مرد هست تو برخوردها.... اینا اذیتت نکرد؟

12 سپاس: Holtek، بچه مثبت، ماهی، بندری، ژنرال، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، hadi04، ♥Rose♥، تنها

• Holtek

سلام
    به به ببين كي رو صندليه :93:
    دير اومدم اكثر سوالا رو بچه ها پرسيدن
    66 - آخرين بيت آخرين شعري كه گفتي؟
    67 - تعريفت از افراد باهوش؟
    68 - هنر ايراني اونجا چقد خريدار داره؟

10 سپاس: ماهی، بچه مثبت، بندری، ژنرال، mz56mz، gilas، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها

• ماهی

63.ماهی جون به چه چیزیت افتخار میکنی؟
    وقتی مثلا بیکاری و به گذشته فکر میکنی از یاد آری چه کاریت لذت میبری؟ از اینکه چه کاریو انجام دادی خوشحالی بیشتر؟

خب راستش به اینکه توی شرایطی که من بودم می تونستم خیلی کارا بکنم که نکردم.و همیشه به این قضیه پیش خودم افتخار می کنم.بهم گفته شد پست معاونت بهت می دم ...قبول نکردم چیزهایی مثل این.
    حتی توی کانادا از ونکور به من تماس گرفته شد.زندگی توی ونکور خیلی متفاوت تره.اونجا شهر بسیار گرون و مدرنی هست .انگلیسی زبان هم هست .پیشنهاد کار خوب ، و خیلی چیزای دیگه.ولی اون کسی که این پیشنهاد رو کرد می شناختم و شخصیتش رو می دونستم چطوره..مهاجرت خیلی سخته و من اینجا خیلی شروع سختی داشتم.توی اوج مشکلات و یکی دو تا بد شانسی که آوردم این هم هی زنگ میزد و می گفت بیا از اینجا شروع کن.شرکت کامپیوتری می زنم و مدیریتش رو می درم دست تو و خیلی پیشنهاد های وسوسه انگیز... اما من می دونستم دوستی گرگ بی طمع نیست و قبول نکردم.حتی مامانم که از جزییات با خبر نبود فشار میاورد که برو تا خیال من هم راحت تر باشه..به هر حال به خاطر این انتخاب هام به خودم افتخار می کنم و به افتخار خودم دست میزنم :4:
    ماهی جون به خدا دوبار خوندم ولی آخر نفهمیدم خوشحال بود از این کارشون یا ناراحت؟! اول گفتی: گفته نمیرم دیگه و بعد گفتی حال کرده از ماجرا....

قربون شکلت برم بی دقت خوندیا :37: روز اول که ماشین شسته بود عصبانی بود و فردای اون نروز که رفته بود شهر بازی خوشحال بود :10:

64.ماهی جون، من یه عادتی دارم حرفامو یعنی بهتر بگم احساساتمو رک میگم، به نظرت بده؟ بده از اینکه وقت از رفتاری خوشت میاد بگی؟ یا اینکه اگر چیزی اذیتت میکنه بیانش کنی؟ (اگر نه پس چرا من خیلی وقتا سرزنش میشم؟!... چرا خیلی ها از گفتن احساساتشون حتی اگر خوب باشه...مثلا شادیاشون دریغ میکننن...؟!)

آدم های رک یه کمی محبوبینشون رو از دست می دن.جامعه ما عادت به شنیدن واقعیت نداره.ما همه ش زندگی می کنیم برای خوشایند همدیگه.صادق بودن با رک بودن فرق داره.می تونی احساست رو به شکل آرومتر و نرمتری بیان کنی. :8:

65.ماهی جون من از تیپت و مدل لباس پوشیدنت تو ایران خبر ندارم! و نمیدونم چجوری بودی.... ولی خوب با توجه به فرق کردن شرایط پوشش ایران با کانادا....سختت نبود اول؟ مثلا راحت بود حجاب نداشتن؟ اینکه تو شرایط جدید ... مثلا ازادی های بیشتری که از نظر پوشش داشتی یا روابطی که بین زن و مرد هست تو برخوردها.... اینا اذیتت نکرد؟

اینجا که زمستون قربونش برم محجبه بودم بس که چالتو و کلاه و شلوار و پوتین داشتم :4: ولی از اول تابستون الحمدلله راحت شدم :4:
    اینجا هیچ کس به هیچ کس کاری نداره.لخت هم که باشی کسی نگات نمیکنه.بنابراین هیچ معذب شدن نداره :1: روابط بین زن و مرد هم ...اینجا به مراتب مردها برخورد بهتر و سالمتری دارند.فقط مراکشی ها و الجزایری ها و ..این قشر افراد خیلی عتیقه هستند که معمولا بفهمم ملیتشونو حواسم هست رو ندم بهشون.
    نقل قول: Holtek
    دير اومدم اكثر سوالا رو بچه ها پرسيدن

نمی دونم چرا اینقدر سوالای پاستوریزه میشه ازم :4: هنوز که ولرم هم نشدم :4:
    66 - آخرين بيت آخرين شعري كه گفتي؟

اواااا؟ مگه من شعر هم میگم؟؟ :4:
    فکر کنم این باشه :
    ماهیِ افتاده در تور تو ام صیاد من !
    عقل را گم کرده ام خواهی تو آن ، آن میشوم

67 - تعريفت از افراد باهوش؟

خب مشخصه..قدرت تشخیصشون بالاست.زیر و بم احساسات آدمو می فهمند.بگی ف رفته فرحزاد. :4: معمولا از هم ردیفای خودشون جلو ترند :66:
    اصولا تحصیل کرده اند.یا اگر نه توی حرفه خودشون موفق هستند :1:
    68 - هنر ايراني اونجا چقد خريدار داره؟

اینجا از ایران یک تصور دیگه به لطف نظام توی ذهن همه هست.وقتی عکسا رو نشونشون میدی شاخ در میارن .حتی باور ندارند ایران جنگل داشته باشه.وقتی می گی مطلقه هستم اولین چیزی که توی ذهنشون میاد اینه که حتما شوهرت به شدت کتکت میزده..
    اوه متاسفانه خود ایرانی های اینجا هم اینقدر بعضیاشون بی شعورند که هر جا می شینند راجه به ایران اراجیف و چرت و پرت می گن که با واقعیت فاصله داره.
    بنابراین عوام ایران و ایرانی رو خوب نمیشناسند و بک گراند فرهنگ عربها رو برای ایرانی ها دارند.

11 سپاس: بچه مثبت، بندری، ژنرال، mz56mz، Holtek، gilas، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها، نغمه

• ژنرال

خب منم جواب دادم دیگه

جوابت ارتباطی با سوالم نداشت ای ماهی!
    در پست شماره 17 یه توضیحی درباره سوالم دادم؛ با دقت بخون :24:

69. برای مهاجرت چه مراحلی رو توی ایران طی کردی؟ یه کم جزئی میخوام توضیح بدی. اینکه چه سالی اقدام کردی و چطور؟ چه مراحلی رو طی کردی؟ چه شرایطی رو احراز کردی؟ چقدر هزینه مالی کردی و قس علیهذا !

10 سپاس: بندری، بچه مثبت، mz56mz، gilas، Holtek، ماهی، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها

• بندری

نمی دونم چرا اینقدر سوالای پاستوریزه میشه ازم هنوز که ولرم هم نشدم

معلومه كه تنت مي خاره :4: البته ما هم منتظر اوكي دادن شما بوديم

ماهي خيلي ماهي :46:

70. چرا از شكلك هاي بيشتر استفاده نمي كني ؟219
    71. اگه دو تا بچه همسن و سال يكي سفيد پوست و زيبا و تو دل برو (از همه نظر ) و يكي سياه پوست و زشت و دماغ گنده در يك موقعيت يكسان در خطر مرگند و تو مي توني يكي شون رو نجات بدي و اون يكي صددر صد ميميره كدومو نجات ميدي ؟ و چرا ؟
    72 . اگه يكي از بستگانت بخواد بياد كاناداپيش شوما مثلا برادر زاده ات آيا خوشحال ميشي از اومدنش يا اينكه بهش ميگي عمه جان تو كه داري مياي اينجا كسي رو هم داري كه پيشش بموني؟ :4:

10 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، gilas، Holtek، ماهی، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها

• بچه مثبت

73. با توجه به شرایط حاکم در ایران، چه جور ازدواجی رو میپسندی؟ (سنتی، داشتن رابطه قبل از ازدواج یا ...)

74. متاهل شدن رو پیشنهاد میکنی یا مجرد موندن رو؟ و چه معجزه‌ای می‌تونه نظرت رو در مورد ازدواج عوض کنه؟

75. چندتا از ویژگی‌های منفیت رو نام ببر :bahone:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: بندری، mz56mz، ژنرال، gilas، Holtek، ماهی، دلشاد، garfild، hadi04، ♥Rose♥، تنها

• mz56mz

سلام مجدد
    76-جاهاي خالي رو با چه چيزهاي پر ميكنيد
    الف: پدر .......ب:مادر........پ: شوهر........ت: فرزند........ث:خانواده........ج:دوست........چ: ايران.......

ممنونم

10 سپاس: بندری، ژنرال، gilas، Holtek، بچه مثبت، ماهی، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها

• ژنرال

77. با همسر سابقت کجا و چطور آشنا شدی؟ ازدواجت سنتی بود یا رابطه قبل از ازدواج (رابطه در هر سطحی) داشتی؟

9 سپاس: gilas، Holtek، بچه مثبت، ماهی، بندری، دلشاد، garfild، ♥Rose♥، تنها
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: