در پست شماره 17 یه توضیحی درباره سوالم دادم؛ با دقت بخون
ببین سوالتو به یه شکل دیگه بپرس.آخه تو می گی خبریه؟ انتظار داری چه جوابی به این سوال بدم.واضح سوالت رو بپرس بهت جواب میدم
نقل قول: ژنرال
69. برای مهاجرت چه مراحلی رو توی ایران طی کردی؟ یه کم جزئی میخوام توضیح بدی. اینکه چه سالی اقدام کردی و چطور؟ چه مراحلی رو طی کردی؟ چه شرایطی رو احراز کردی؟ چقدر هزینه مالی کردی و قس علیهذا !
سوال سختیه چون من وکیل داشتم .فقط امضا کردم و پول دادم.در شروع یه سری فرم بودش که پر کردم و مدارک که ترجمه و دادم وکیل.بعدش منتظر شدکم برام پرونده باز شه.اونا بهم تاریخ دادن که بیا برای مصاحبه.رفتم سوریه مصاحبه زبان فرانسه و انگلیسی و چک کردن مدارک.پذیرفته شدم و منتظر فایل نامبر دوم شدم.بعد از اون ازم رضایت پدر پسرم رو خواستند.یه مقداری کارم به تعویق افتاد تا راضیش کردم.بعد از اون منتظر نامه ی مدیکال شدم.توی این فاصلهسوریه جنگ شد و سفارت کانادا توی سوریه تعطیل شد و مدارک من ارسال شد به ترکیه و از ترکیه به پاریس و این مسئله کار منو خیلی خیلی به تعویق انداخت.در نهایت نامه مدیکالم اومد.بعد از ارسال نتیجه آزمایشات پزشکی ویزام اومد و پروننده بسته شد.در مورد هزینه هم نمی دونم واقعا .هزینه به دلار پرداخت میشه اون موقع دلار 3300 تومن نبود .یه شرکتهایی هستند که جزییات رو بهت می گن از اونا بپرسی جواب دقیق تری م یگیری تا من.من سال 2010 اقدام کردم و 2014 اینجا بودم
نقل قول: بندری
معلومه كه تنت مي خاره
ماهي خيلي ماهي
از ماهی خودتونه
70. چرا از شكلك هاي بيشتر استفاده نمي كني ؟
بیشتر مواقع از آیپد استفاده می کنم و با آیپد خیلی سخت میشه شکلک گذاشت حتی نقل قول کردن هم خیلی سخته.
. اگه دو تا بچه همسن و سال يكي سفيد پوست و زيبا و تو دل برو (از همه نظر ) و يكي سياه پوست و زشت و دماغ گنده در يك موقعيت يكسان در خطر مرگند و تو مي توني يكي شون رو نجات بدي و اون يكي صددر صد ميميره كدومو نجات ميدي ؟ و چرا ؟
توی چنین شرایطی فکر نکنم که انتخاب کنم.هر کدوم دم دستم اومدند رو نجات می دم.ولی درکل من زیبا گرا هستم.توی شرایطی که کمتر جدی باشه فکر کنم اونی رو که زیباتره انتخاب می کنم.یادمه یه بار داشتم به بچه ها آدامس می دادم.یه دختر خیلی خیلی خوشگل بینشون بود.ناخودآگاه به اون دوتا آدامس دادم بعدشم به خودم گفتم کارت خیلی زشت بود..ولی خب اینجوریم. یه وقتایی برای یه کسایی یه کارایی م یکنم که برای هیچ کس نمی کنم خوب که فکر می کنم می بینم فقط به خاطر اینه که از قیافه ش خوشم میاد
. اگه يكي از بستگانت بخواد بياد كاناداپيش شوما مثلا برادر زاده ات آيا خوشحال ميشي از اومدنش يا اينكه بهش ميگي عمه جان تو كه داري مياي اينجا كسي رو هم داري كه پيشش بموني؟
اگه بخوام صادقانه بگم حوصله ی قبول مسئولیت ندارم.من آرزو دارم خواهر و برادر هام با هم بیان.یعنی برادرزاده ها و خواهرزاده ها با مامان باباشون بیان.من واقعا نمی تونم مسئولیت قبول کنم
نقل قول: بچه مثبت
73. با توجه به شرایط حاکم در ایران، چه جور ازدواجی رو میپسندی؟ (سنتی، داشتن رابطه قبل از ازدواج یا ...)
کلا هیچ ازدواجی رو نمی پسندم رابطه قبل از ازدواج؟؟ منظورت سکسه؟ خب باید باشه ولی این کار هم مشکلات خاص خودش رو توی فرهنگ ما به همراه میاره.مخصوصا بهرای یه دختر به لطف آقایون ایرانی که همه چی رو با هم می خوان.دختر باید باکره باشه ، همه چی تموم باشه ، در خیابون و جامعه فاطمه گونه محجوب باشه و در رختخواب یک بازیگر فیلم پورنو باشه.خانواده دار و اصیل باشه و خونه و ماشینم داشته باشه بد نیست به نظرم هر کاری که کنی باید یه درصد زیادی روی شانست حساب کنی.برای ازدواج نمیشه همه چیز تحت کنترل و حساب شده باشه.اگر جوابم کافی نیست سوالت رو جزییتر بپرس من واقعا دوست دارم توی این زمینه ها از تجربیاتم برای جوونا بگم
74. متاهل شدن رو پیشنهاد میکنی یا مجرد موندن رو؟ و چه معجزهای میتونه نظرت رو در مورد ازدواج عوض کنه؟
ببین ! نمیشه که تا ابد مجرد باشی.باید به هر حال ازدواج کرد.ولی من معتقدم نباید سخت گرفت.اگر زندگی غیر قابل تحمل بود به هر قیمتی که شده تحمل نکن. من الان از ازدواجی که کردم اصلا پشیمون نیستم.از اینکه مادرم اصلا پشیمون نیستم.دارم می بینم که دخترهای مجرد هم سن و سال خودم رو که زجر میکشن و اصلا روزگار خوبی ندارند.یه وقتایی قبلنا فکر می کردم چه اشتباهی کردم.ولی تنها کار درستی که کردم این بود که وقتی همه ی تلاشم رو برای از بین بردن مشکلات کردم و نتیجه نگرفتم تازه بعد از 2 سال شروع کردم به درد دل با مادرم که نزدیک ترین کس به من بود.تا دو سال هیچ چی نگفتم چون قصد نداشتم اون زندگی رو خراب کنم.ولی اون همراهی نکرد.به جایی رسید که گفتم دیگه بسه .دیگه نمی تونم.و الان از نصمیمم خیلی خوشحالم. در مورد معجزه باید بگم باید اتفاقی بیفته که من احساس کنم نیاز دارم به ازدواج.در حال حاضر این احساس رو نمی کنم.من می ترسم از اینکه دوباره توی یک مخمصه گیر بیفتم و نه راه پس داشته باشم نه راه پیش..
75. چندتا از ویژگیهای منفیت رو نام ببر
سوال خیلی خوبی بود. خب من زیاده خواهم و بیتشر وقتا باید خودم کنترل کنم.کمال گرا هستم و این خوب نیست.این بزرگترین اشکالیه که در خودم میبینم و دوس دارم که اینجوری نبودم. یکی ازدلایلی که می ترسم ازدواج کنم همینه.چون هنوز این مشکل رو دارم .البته این توضیحو بدم که در ازدواج قبلیم کاملا برعکس بودم.دنبال حداقل چیزی بودم برای این که زندگیم از هم نپاشه ولی واقعا پیدا نکردم... دروغگو؟ سعی می کنم نباشم ولی ادعا نمی کنم اصلا دروغ نگفتم توی زندگیم حسود؟ به هیچ عنوان نیستم. خائن؟ به هیچ عنوان نیستم. بی چشم و رو؟نیستم.وقتی کسی برام کاری م یکنه خیلی دوس دارم جبرانش کنم بی حیا؟ این یکی نسبی هست.تا تعریف بیحیایی چی باشه.ممکنه برای یکی پوشیدن یه می نی ژوپ بی حیایی باشه.ولی با معیارهای خودم بی حیا نیستم. زیرآبزن؟ به هیچ عنوان نیستم.
هر چی فکر می کنم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه به خدا یعنی من اینقدر ماهم؟ قطعا که ویژگیهای منفی دارم ولی لابد خودم نمی دونم اگر یادم اومد بازم کامل می کنم این پست رو.
نقل قول: mz56mz
سلام مجدد
سلام عمویی
نقل قول: mz56mz
الف: پدر مهربان ب:مادر فداکار پ: شوهر بی چشم و رو ت: فرزند عزیز ث:خانواده گرم ج:دوست صمیمی چ: ايران مظلوم
77. با همسر سابقت کجا و چطور آشنا شدی؟ ازدواجت سنتی بود یا رابطه قبل از ازدواج (رابطه در هر سطحی) داشتی؟
در دانشگاه. ولی آشنایی قبلی خانوادگی داشتیم.شروعش سنتی نبود ولی خیلی زود بعد از 1 ماه تصمیم به ازدواج کرفتیم .رابطه در حد صحبت کردن و حد اکثر گرفتن دست بود.همین
نقل قول: Holtek
شعرو نميدونم ولي ميدونم نقاش خوبي هستي
دلم برای نقاشی تنگه واقعا
مطمئني اين آخرين بيت بوده ؟ يكم تامل برنگيزه
آخرین بیت یه شعره..آره..
78. بهترين بيتي كه سرودي رو بنويس؟
نمی تونم بیت بنویسم چون غزل یا قصیده نیست و بی معنی میشه یه بخشی از یکی از نوشته هامو که خیلی دوس دارم می نویسم.این قسمتی از یک متن هستش . . . آن روز زیر نور نیلی فردوس در پناه آن درخت سبز ، حوا در بغل ، سرمست از نرمی آن تن ، مست از بوی آن دامن امان ازآن صدای نازک دلبر ، که می خواندش به صد ناز و کرشمه : مردِمن ! همسر!
و آدم سست و لرزان گفت در دل : وا ی بر من... آن نگاه نیم بسته ،نفس های بریده ..آه های نیم خسته برق چشم و موج اشکی که می کوبید آرام بر این دل درون سینه ای مردانه چون صخره ، دلی چون مرغ پر بسته امان از قدرت آغوش، وای از زن
سیب ، سرخ و داغی لبهای حوا، سرخ ، سوزان ... می کشد آتش به جانم وای بر من... دست رد بر سینه ی حوا زدن را... نا توانم... وای بر من
و من بانوی خود را دوست می دارم کو نشان قدرت زن بود زنم ، زن بودنم را دوست می دارم . . .
86. اهل سيگار مشروب و مخدرات هستي يا نه ؟ 87. اعتقادات مذهبيت تا چه حد هست؟ 88. اگه كسي عاشقانه و صادقانه دوستت داشته باشه و خواهان زندگي با شما باشه (و همينطور شما اونو پسنديدين )و ميدوني توي زندگي با اون هيچ مشكلي نداري ولي تو رو بدون پسرت بخواد چكار مي كني قيدش رو مي زندي يا ؟
باید اتفاقی بیفته که من احساس کنم نیاز دارم به ازدواج.در حال حاضر این احساس رو نمی کنم.من می ترسم از اینکه دوباره توی یک مخمصه گیر بیفتم و نه راه پس داشته باشم نه راه پیش
89. میشه کمی بیشتر توضیح بدی؟ نیاز نداشت با ترسیدن کاملا متفاوته. تو که گفتی از ازدواجت پشیمون نیستی. خب به فرض هم اگر افتادی تو مخمصه مجدد از مخمصه خارج خواهی شد. فکر میکنم اونجا خیلی راحت تر باشه و هم راه پس داری هم راه پیش
90. یک الگوریتم برای ازدواج موفق ارائه بده
91. همسر با دوست پسر و دوست دختر چه تفاوتی داره؟ کدوم رو میپسندی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام خوشحالم کسی مورد سوال قرار میگیره که میشه از تجربیاتش استفاده کرد قصد دارم از شما سوال های بیشتر بپرسم 92- شما برای مهاجرت بقول معروف چقدر پول بهمراه داشتید 93- برای داشتن شرایط ایده ال چقدر باید همراه داشت 94- من خانمهای مطلقه زیادی رو میشناسم . در اکثر موارد اونا در گیر همسرانی بودند که زندگی باهاشون ایده ال نبوده و با داشتن یکی و دوتا بچه جدا شدند تقریبا بیشترشون تمایلی به ازدواج ندارند و یا اینده روشنی در ازدواج نمیبینند ولی حاضر هستند تحت شرایطی تن به دوستی و ازدواج موقت بدهند و باز اکثرشون دنبال پیداکردند مردی میگردند که از نظر مالی اونا رو تامین کنه تقاضای مالیشون بین 400 تا 2میلون هست این مبلغ رو فقط مردی میتونه تامین که پشتوانه مالی داشته باشه و معمولا متاهل هست چقدر این مقدمه طولانی شد شما با چقدر از این نوشته من موافقید 95-بنظر شما یک زن مطلقه میتونه برای تامین نیازهای مالی معنوی جنسی خودش با مردی رابطه دوستی و خارج از ازدواج دائم داشته باشه 96 - در صورت استقلال مالی زن ایا شما توصیه میکنید برای رفع باقی نیازها از چه روشی استفاده کنه
قانون شماره 3 : در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است. نمایش یا پنهان متنمحسن جان براي نوبت هاي بعدي لطفا رعايت كنيد .
پنج شش ماهی میشه..لهجه م نه تنها تغییر نکرده بلکه کلی فارسی به دیگران یاد دادم
84. برای زبان انگلیسی، مثلا مدرک تافل داشتی؟ آزمون کتبی بود یا مکالمه فقط؟ همین طور زبان فرانسه.
آره مردک TEF فرانسه داشتم چون از 6 ، 5+ گرفتم و سایر امتیازهام هم خوب بود نیازی به تافل یا آیلتس نداشتم.اگرامتیازت کم باشه باید با اون مدارک جبرانش کنی
85. چرا فکر میکنی نمیشه تا آخر عمر مجرد موند؟ به خاطر فشار خانواده و اطرافیان؟ حرف و حدیث هایی که ممکنه پشت سر آدم بزنن؟
نه بابا حرف و حدیث چیه..آدم با ازدواج و مشکلات زندگی ناشی از ازدواج کامل میشه.این یه نیازه باید کامل بشه
فردا جشن عروسیِ دخترِ خواهرم هست
مبارکه به سلامتی ایشالا..باشه برگرد سوالاتو بپرس
86. اهل سيگار مشروب و مخدرات هستي يا نه ؟
سیگار و دود هرگز..اهل مشروب نیستم ولی می خورم ( اهل مشروب بودن یعنی عادت به خوردنش داشته باشی که من ندارم)
87. اعتقادات مذهبيت تا چه حد هست؟
در حد صفر شوخی می کنم.مذهب رو قبول ندارم که معتقدم افیون جامعه ست.ولی اعتقاداتی دارم که دوست دارم بهش پای بند باشم.به شدت مخالف دخالت مذهب در سیاست هستم.دین و اعتقادات کاملا فردی هست توی قلب آدم
88. اگه كسي عاشقانه و صادقانه دوستت داشته باشه و خواهان زندگي با شما باشه (و همينطور شما اونو پسنديدين )و ميدوني توي زندگي با اون هيچ مشكلي نداري ولي تو رو بدون پسرت بخواد چكار مي كني قيدش رو مي زندي يا ؟
دقیقا توی این شرایط بودم و پسرم رو انتخاب کردم.من به سختی تمایل به ازدواج پیدا می کنم.مردی که وارد زندگی من شد همه چیز تمام و کمال بود.پزشک متخصص ، ثروتمند ، خوش تیپ و سرشناس و مشهور طوری که از استانداری زنگ می زدند و می اومدند دنبالش برای ویزیت استاندار.تنها مشکل رفتارش با پسرم بود که حس کردم یه جور عجیبیه با این که براش اسباب بازی های خیلی گرون قیمت می خرید ولی رفتاراش یه جور دیگه بود.وقتی باهاش حرف زدم از جواباش خوشم نیومد و ترس عجیبی همه وجودم رو گرفت که نزدیک بود دوباره اشتباه کنم و گیر بیفتم.حتی بعدش بارها تماس گرفت و سعی کرد اصلاح کنه گفته هاشو ولی دیگه نتونستم اعتماد کنم.
89. میشه کمی بیشتر توضیح بدی؟ نیاز نداشت با ترسیدن کاملا متفاوته. تو که گفتی از ازدواجت پشیمون نیستی. خب به فرض هم اگر افتادی تو مخمصه مجدد از مخمصه خارج خواهی شد. فکر میکنم اونجا خیلی راحت تر باشه و هم راه پس داری هم راه پیش
نیاز نداشتن به معنی این نیست که من نیاز به یک مرد در زندگیم ندارم.نت نیاز به ازدواج ندارم .دلیلیشو اگر خواستی برات توضیح می دم. و اما ترس..البته که از ازدواج می ترسم.خارج شدن از اون مخمصه آسون نیست من دیگه توانشو ندارم.به ریسکش هم نمی ارزه.
به نظرم این الگوریتم به پارامترهای مختلفی بستگی داره.خیلی باید هوشمند نوشته بشه.ورودی الگوریتم دختر و پسر هستند اما با چه ویژگیهایی؟ این الگوریتم شامل هزاران هزار دستور If میشه.ما آدما با هم فرق داریم نمیشه برای ازدواج الگوریتم نوشت.برای همینه که به روانشناسی هم زیاد اعتقادی ندارم.
زن و شوهر طرفین یک قرارداد خیلی محکم هستند که اگر طرفین قرارداد با هم مشکل پیدا کنند لغو این قرارداد کار حضرت فیله فقط مثلا خانوم خیاش راحته که مردی متعلق به اون هست و برعکس. و خیلی وقتها این تعلقه دور زده میشه و یواشکی متعلق به کس دیگه میشن. توی رابطه ی دوستی قراردادی وجود نداره و هر وقت مشکلی چیش اومد طرفین با هم خداحافظی می کنند. توی ایران نمیشه همیشه دوست بود.غیر ممکنه ولی اینجا رابطه ی دوستی رو بیشتر می پسندم.البته نه با هرکسی.با ایرانی مقیم کانادا هرگز با عرب هرگز و برای هر کدوم دلایل خاص خودمو دارم.
نقل قول: محسن صائب
سلام
سلام آقای محسن
92- شما برای مهاجرت بقول معروف چقدر پول بهمراه داشتید
به اندازه ای که بتونم زندگی اولیه و لوازم خونه تهیه کنم و یکسال هم نیازی به کار کردن نداشته باشم.
93- برای داشتن شرایط ایده ال چقدر باید همراه داشت
بستگی به سطح زندگی داره.چطور بخوای زندگی کنی.کجا خونه بگیری چه وسایلی بخری و خیلی چیزای دیگه
94- من خانمهای مطلقه زیادی رو میشناسم . در اکثر موارد اونا در گیر همسرانی بودند که زندگی باهاشون ایده ال نبوده و با داشتن یکی و دوتا بچه جدا شدند تقریبا بیشترشون تمایلی به ازدواج ندارند و یا اینده روشنی در ازدواج نمیبینند ولی حاضر هستند تحت شرایطی تن به دوستی و ازدواج موقت بدهند و باز اکثرشون دنبال پیداکردند مردی میگردند که از نظر مالی اونا رو تامین کنه تقاضای مالیشون بین 400 تا 2میلون هست این مبلغ رو فقط مردی میتونه تامین که پشتوانه مالی داشته باشه و معمولا متاهل هست چقدر این مقدمه طولانی شد شما با چقدر از این نوشته من موافقید
با کدوم قسمتش موافق یا مخالف باشم؟ با این که این یک واقیت جامعه هست؟ یا کاری که اون خانوم می کنه؟
95-بنظر شما یک زن مطلقه میتونه برای تامین نیازهای مالی معنوی جنسی خودش با مردی رابطه دوستی و خارج از ازدواج دائم داشته باشه
بستگی به نگرش زن داره.هر چیزی ممکنه.خیلی از خانومها این کارو می کنند. از نظر من با تن فروشی فرقی نداره وقتی پای پول میاد وسط. ولی اگر بحث پول رو جدا کنیم چرا که نه؟ هر زنی حق داره که یک مرد توی زندگیش داشته باشه
96 - در صورت استقلال مالی زن ایا شما توصیه میکنید برای رفع باقی نیازها از چه روشی استفاده کنه
بستگی به روحیاتش داره.زندگی قابل کد بندی نیست.ما آدمها با کالاهای تو انبار خیلی فرق داریم.خیلی پیچیده ایم.برای هرکسی یک راه یک مسیر و یک روش وجود داره
نقل قول: hadi04
97- برای بیرون رفتن در مرداد ماه گرم شیراز کدامیک را پیشنهاد میکنی ؟ 1- قلات 2-ماگون 3 - باغ های بوانات 4 - عسلویه آآآآآآی...دلم تنگ شده برای همه شون تو که همون عسلویه بری بهتره دادش من
98- نظرت در رابطه با حجاب چیه ؟ اجباری و یا اختیاریشو کاری ندارم کلا حجاب خوبه یا بده یا هیچکدامه ؟
حجاب ظاهری به شکلی که برای ما تعریف کردن تحمیل عقیده یک نفر هست بر یک جامعه.باهاش مخالفم.ولی خودم براش یه تعریف جدا دارم و بهش پای بندم
99- به نظرت چه اسمی به یاس بیشتر میاد ؟
مبارکا باشه دختره یا پسر؟ جنسیت رو بگو تا 50% فسفر مغزم صرفه جویی بشه
100.ماهی جون با توجه به تجربیات خودتون و اینکه مادر یه پسر هستی: اگر پسرتون بخواد ازدواج کنه و (زبونم لال) یه مشکلی داشته باشه، مثلا معتاد باشه!؟ یا هر چیز دیگه ای ؟!...آیا شما برای ازدواجش اقدام میکنی؟ آیا این مشکل رو از اون دختر پنهون میکنی؟؟؟ درسته این کار که مادر ها مشکلات پسراشون رو با اینکه کاملا برشون اشراف دارن، از دختری پنهان کننن ؟؟؟ (مثلا فرض کن برا دختره مهم باشه که شوهرش سیگاری نباشه و ولی پسرتون رو خودتون دیده باشید که سیگار میکشه.... یا اینکه در پسرتون میبینید که توانایی اداره یه خونه و زندگی رو نداره ولی اینو به روی خودتون نمیارید؟! درسته این کار؟) . . . 101. بدترین تقلبی که تا به حال انجام دادی چی بود؟! (تقلب امتحانی بوده؟! تقلب تو انجام یه کاری بوده برا سریعتر انجام دادنش؟ یا اصلاً تقلبی تو زندگیتون انجام ندادید؟ اگر بله بگید چی بوده)
102.ماهی جون همیشه دوست داشتم برا یه بار هم که شده مشروب بخورم و ببینم این که میگن آدم مست میشه یعنی چی؟! حالا شما گفتید خوردید...میخوام ببینم بعد از خوردنش مست شدید؟ یعنی چی؟ چه حالتی بهتون دست داد؟!
(ماهی جون خواهش میکنم سوالاتمو به این دید که خدایی نکرده، زبونم لال بهتون توهینی شده نبینید.... فقط فکرایی هستن که ممکنه تو سر بعضی ادم ها باشه که خیلی مواقع دوست دارن ببینن نظر بقیه در موردشون چیه؟! همین)
100.ماهی جون با توجه به تجربیات خودتون و اینکه مادر یه پسر هستی: اگر پسرتون بخواد ازدواج کنه و (زبونم لال) یه مشکلی داشته باشه، مثلا معتاد باشه!؟ یا هر چیز دیگه ای ؟!...آیا شما برای ازدواجش اقدام میکنی؟ آیا این مشکل رو از اون دختر پنهون میکنی؟؟؟ درسته این کار که مادر ها مشکلات پسراشون رو با اینکه کاملا برشون اشراف دارن، از دختری پنهان کننن ؟؟؟ (مثلا فرض کن برا دختره مهم باشه که شوهرش سیگاری نباشه و ولی پسرتون رو خودتون دیده باشید که سیگار میکشه.... یا اینکه در پسرتون میبینید که توانایی اداره یه خونه و زندگی رو نداره ولی اینو به روی خودتون نمیارید؟! درسته این کار؟) . . .
والا اگر ایران بودم هرگز.اگر مشکلی مثل اعتیاد باشه که هرگز. اینجا هم خب فکر نمی کنم نیازی به دخالت من باشه.اینجا ازدواج خیلی مثل ایران پیچیده نیست.اول که با هم دوست میشن تا بخواد به ازدواج برسه صدها سال طول میکشه ولی واقعا با زندگی یک دختر توی ایران با اون شرایط و فرهنگ ما بزرگترین ظلمه.
نقل قول: zrnznn
101. بدترین تقلبی که تا به حال انجام دادی چی بود؟! (تقلب امتحانی بوده؟! تقلب تو انجام یه کاری بوده برا سریعتر انجام دادنش؟ یا اصلاً تقلبی تو زندگیتون انجام ندادید؟ اگر بله بگید چی بوده)
توی امتحان یه بار یکی از فرمولای هندسه تحلیلی رو نرسیدم بخونم و اینقدر گنده بود که وافعا فکر نکردم ازش سوال بیاد ولی دلم طاقت نیاورد و روی کاغذ نوشتم بردمش. و از قضا توی امتحان لازم شد که ازش استفاده کنم.یادمه که معللممون همیشه 2 نمره سوال سخت اضافی می داد که هر کس می تونست اون رو حل کنه دو نمره اضافه می گرفت و من همیشه مرده ی حل کردن این سوالا بودم خلاصه اینکه این سوالو حل کردم .جا برای پاکنویس کردنش نداشتم از معلم کاغذ اضافه گرفتم و پاکنویسش کردو ولی یادم رفت بگم منگنه ش کنن به سوالا و برش داشتم آوردمش خونه همیشه فکر می کردم که این جزای تقلبم بود و واقعا از تقلب خوشم نمیاد و عرضه ش رو هم ندارم
102.ماهی جون همیشه دوست داشتم برا یه بار هم که شده مشروب بخورم و ببینم این که میگن آدم مست میشه یعنی چی؟! حالا شما گفتید خوردید...میخوام ببینم بعد از خوردنش مست شدید؟ یعنی چی؟ چه حالتی بهتون دست داد؟!
من اونقدری نمی خورم که عقلم ضایع شه.کاملا کنترل دارم روی خودم حسش قابل توصیف نیست و بدآموزی دارهمثل راه رفتن روی ابر می مونه.یک سبکی خاصی داره.. فقط دو بار در زندگیم زیاده روی کردم اون هم توی شرایط خیلی خاصی بودم و در این حالت هم فقط گریه می کنم.و راحت حرف می زنم ولی مثل توی این عکسا که پخش و پلا بشم نه .
(ماهی جون خواهش میکنم سوالاتمو به این دید که خدایی نکرده، زبونم لال بهتون توهینی شده نبینید.... فقط فکرایی هستن که ممکنه تو سر بعضی ادم ها باشه که خیلی مواقع دوست دارن ببینن نظر بقیه در موردشون چیه؟! همین)
برای چی فکر می کنی توهینه؟نه بابا راحت باش نجمه جان Life Dream, ممنونم مازیار عزیز.لطف کردی داداش من
103. اهل مسافرت هستی؟ایران بودی کدوم شهرها رو دیدی؟
اوووو وه..عاشقشم.من عاشق جابجایی هستم.. خب از جنوب به شمال : بندر عباس ، بوشهر ، چهار محال و بختیاری ،یزد ] اصفهان ، خوزستان ، تهران ، گیلان ، مازندران ، مشهد ، آذربایجان شرقی ،کردستان ( البته کردستان رو برای ماموریت اداری رفتم )
قانون شماره 3 : در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است. قابل توجه آقا محسن عزيز و ساير دوستان با توجه به اينكه ماهي جان جواب دادن در سوالات بعدي لطفا رعايت شود
98- نظرت در رابطه با حجاب چیه ؟ اجباری و یا اختیاریشو کاری ندارم کلا حجاب خوبه یا بده یا هیچکدامه ؟
105 . تعداد دوست پسراي قبل از ازدواج و بعد از ازدواجت چند تاست ؟ 106 . در پاسخ به سوال قبلي اگه الان هم دوست پسر داري آيا محمد امين از اين دوستات با خبره و ميدونه كه شما دوست آقا دارين و اينكه آيا با اين قضيه كنار مياد ؟ 107 . تا الان كه همش همسر سابق تون رو توي ازدواج نافرجام تون مقصر دونستيد حالا به نظر تون توي اين رابطه شكست خورده خود شما چقدر و چند درصد مقصر بودين؟
Holtek
شعرو نميدونم ولي ميدونم نقاش خوبي هستي
ماهیِ افتاده در تور تو ام صیاد من !
عقل را گم کرده ام خواهی تو آن ، آن میشوم
مطمئني اين آخرين بيت بوده ؟ يكم تامل برنگيزه
78. بهترين بيتي كه سرودي رو بنويس؟
دلشاد
79: چرا همه چسبیدن به شوهر سابقت؟
80: دوست داری شوهر آینده ات چه نوع خصوصیتهایی داشته باشه؟
81: ماهی کباب دوست داری؟
ماهی
ببین سوالتو به یه شکل دیگه بپرس.آخه تو می گی خبریه؟ انتظار داری چه جوابی به این سوال بدم.واضح سوالت رو بپرس بهت جواب میدم
69. برای مهاجرت چه مراحلی رو توی ایران طی کردی؟ یه کم جزئی میخوام توضیح بدی. اینکه چه سالی اقدام کردی و چطور؟ چه مراحلی رو طی کردی؟ چه شرایطی رو احراز کردی؟ چقدر هزینه مالی کردی و قس علیهذا !
سوال سختیه چون من وکیل داشتم .فقط امضا کردم و پول دادم.در شروع یه سری فرم بودش که پر کردم و مدارک که ترجمه و دادم وکیل.بعدش منتظر شدکم برام پرونده باز شه.اونا بهم تاریخ دادن که بیا برای مصاحبه.رفتم سوریه مصاحبه زبان فرانسه و انگلیسی و چک کردن مدارک.پذیرفته شدم و منتظر فایل نامبر دوم شدم.بعد از اون ازم رضایت پدر پسرم رو خواستند.یه مقداری کارم به تعویق افتاد تا راضیش کردم.بعد از اون منتظر نامه ی مدیکال شدم.توی این فاصلهسوریه جنگ شد و سفارت کانادا توی سوریه تعطیل شد و مدارک من ارسال شد به ترکیه و از ترکیه به پاریس و این مسئله کار منو خیلی خیلی به تعویق انداخت.در نهایت نامه مدیکالم اومد.بعد از ارسال نتیجه آزمایشات پزشکی ویزام اومد و پروننده بسته شد.در مورد هزینه هم نمی دونم واقعا .هزینه به دلار پرداخت میشه اون موقع دلار 3300 تومن نبود .یه شرکتهایی هستند که جزییات رو بهت می گن از اونا بپرسی جواب دقیق تری م یگیری تا من.من سال 2010 اقدام کردم و 2014 اینجا بودم
از ماهی خودتونه
بیشتر مواقع از آیپد استفاده می کنم و با آیپد خیلی سخت میشه شکلک گذاشت حتی نقل قول کردن هم خیلی سخته.
توی چنین شرایطی فکر نکنم که انتخاب کنم.هر کدوم دم دستم اومدند رو نجات می دم.ولی درکل من زیبا گرا هستم.توی شرایطی که کمتر جدی باشه فکر کنم اونی رو که زیباتره انتخاب می کنم.یادمه یه بار داشتم به بچه ها آدامس می دادم.یه دختر خیلی خیلی خوشگل بینشون بود.ناخودآگاه به اون دوتا آدامس دادم
یه وقتایی برای یه کسایی یه کارایی م یکنم که برای هیچ کس نمی کنم خوب که فکر می کنم می بینم فقط به خاطر اینه که از قیافه ش خوشم میاد
اگه بخوام صادقانه بگم حوصله ی قبول مسئولیت ندارم.من آرزو دارم خواهر و برادر هام با هم بیان.یعنی برادرزاده ها و خواهرزاده ها با مامان باباشون بیان.من واقعا نمی تونم مسئولیت قبول کنم
کلا هیچ ازدواجی رو نمی پسندم
رابطه قبل از ازدواج؟؟ منظورت سکسه؟
خب باید باشه ولی این کار هم مشکلات خاص خودش رو توی فرهنگ ما به همراه میاره.مخصوصا بهرای یه دختر به لطف آقایون ایرانی که همه چی رو با هم می خوان.دختر باید باکره باشه ، همه چی تموم باشه ، در خیابون و جامعه فاطمه گونه محجوب باشه و در رختخواب یک بازیگر فیلم پورنو باشه.خانواده دار و اصیل باشه و خونه و ماشینم داشته باشه بد نیست
74. متاهل شدن رو پیشنهاد میکنی یا مجرد موندن رو؟ و چه معجزهای میتونه نظرت رو در مورد ازدواج عوض کنه؟
ببین ! نمیشه که تا ابد مجرد باشی.باید به هر حال ازدواج کرد.ولی من معتقدم نباید سخت گرفت.اگر زندگی غیر قابل تحمل بود به هر قیمتی که شده تحمل نکن.
من الان از ازدواجی که کردم اصلا پشیمون نیستم.از اینکه مادرم اصلا پشیمون نیستم.دارم می بینم که دخترهای مجرد هم سن و سال خودم رو که زجر میکشن و اصلا روزگار خوبی ندارند.یه وقتایی قبلنا فکر می کردم چه اشتباهی کردم.ولی تنها کار درستی که کردم این بود که وقتی همه ی تلاشم رو برای از بین بردن مشکلات کردم و نتیجه نگرفتم تازه بعد از 2 سال شروع کردم به درد دل با مادرم که نزدیک ترین کس به من بود.تا دو سال هیچ چی نگفتم چون قصد نداشتم اون زندگی رو خراب کنم.ولی اون همراهی نکرد.به جایی رسید که گفتم دیگه بسه .دیگه نمی تونم.و الان از نصمیمم خیلی خوشحالم.
در مورد معجزه باید بگم باید اتفاقی بیفته که من احساس کنم نیاز دارم به ازدواج.در حال حاضر این احساس رو نمی کنم.من می ترسم از اینکه دوباره توی یک مخمصه گیر بیفتم و نه راه پس داشته باشم نه راه پیش..
سوال خیلی خوبی بود.
خب من زیاده خواهم و بیتشر وقتا باید خودم کنترل کنم.کمال گرا هستم و این خوب نیست.این بزرگترین اشکالیه که در خودم میبینم و دوس دارم که اینجوری نبودم.
یکی ازدلایلی که می ترسم ازدواج کنم همینه.چون هنوز این مشکل رو دارم .البته این توضیحو بدم که در ازدواج قبلیم کاملا برعکس بودم.دنبال حداقل چیزی بودم برای این که زندگیم از هم نپاشه ولی واقعا پیدا نکردم...
دروغگو؟ سعی می کنم نباشم ولی ادعا نمی کنم اصلا دروغ نگفتم توی زندگیم
حسود؟ به هیچ عنوان نیستم.
خائن؟ به هیچ عنوان نیستم.
بی چشم و رو؟نیستم.وقتی کسی برام کاری م یکنه خیلی دوس دارم جبرانش کنم
بی حیا؟ این یکی نسبی هست.تا تعریف بیحیایی چی باشه.ممکنه برای یکی پوشیدن یه می نی ژوپ بی حیایی باشه.ولی با معیارهای خودم بی حیا نیستم.
زیرآبزن؟ به هیچ عنوان نیستم.
هر چی فکر می کنم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه به خدا
اگر یادم اومد بازم کامل می کنم این پست رو.
سلام عمویی
در دانشگاه. ولی آشنایی قبلی خانوادگی داشتیم.شروعش سنتی نبود ولی خیلی زود بعد از 1 ماه تصمیم به ازدواج کرفتیم .رابطه در حد صحبت کردن و حد اکثر گرفتن دست بود.همین
دلم برای نقاشی تنگه واقعا
آخرین بیت یه شعره..آره..
نمی تونم بیت بنویسم چون غزل یا قصیده نیست و بی معنی میشه یه بخشی از یکی از نوشته هامو که خیلی دوس دارم می نویسم.این قسمتی از یک متن هستش
.
.
.
آن روز زیر نور نیلی فردوس
در پناه آن درخت سبز ، حوا در بغل ، سرمست از نرمی آن تن ،
مست از بوی آن دامن
امان ازآن صدای نازک دلبر ،
که می خواندش به صد ناز و کرشمه : مردِمن ! همسر!
و آدم سست و لرزان گفت در دل : وا ی بر من...
آن نگاه نیم بسته ،نفس های بریده ..آه های نیم خسته
برق چشم و موج اشکی که می کوبید آرام بر این دل
درون سینه ای مردانه چون صخره ، دلی چون مرغ پر بسته
امان از قدرت آغوش، وای از زن
سیب ، سرخ و داغی لبهای حوا، سرخ ، سوزان ...
می کشد آتش به جانم وای بر من...
دست رد بر سینه ی حوا زدن را... نا توانم... وای بر من
و من بانوی خود را دوست می دارم کو نشان قدرت زن بود
زنم ، زن بودنم را دوست می دارم
.
.
.
ماهی
والا من اصلا شوهر نمی خوام.
خیلی زیاد.بستگی به ماهیشم داره البته
SaMaN TaJ
82. به نظرت اگه سایت کلانتر نداشته باشه چی میشه؟
83. چند وقته رفتی خارجکی شدی؟(از لهجت معلومه خیلی وقته رفتی
ژنرال
سوال به نظرم واضح بود؛ قبل از سوال من یه نقل قول کردم و سوالم معطوف به اون نقل قول بود دیگه
حالا مهم نیس دیگه لوث شد قضیه
84. برای زبان انگلیسی، مثلا مدرک تافل داشتی؟ آزمون کتبی بود یا مکالمه فقط؟ همین طور زبان فرانسه.
85. چرا فکر میکنی نمیشه تا آخر عمر مجرد موند؟ به خاطر فشار خانواده و اطرافیان؟ حرف و حدیث هایی که ممکنه پشت سر آدم بزنن؟
نمایش یا پنهان متن
فردا جشن عروسیِ دخترِ خواهرم هست؛ نیستم که ازت سوال بپرسم.عمری باقی بود ایشالا سه شنبه میام و سوالات داغ میپرسم
حالا یه نفس عمیق بکش و به افتخار داییِ عروس از اون دست قشنگا بزن
بقیه هم همراهی کن... آ ماشالا... شُله.. شُله...
بندری
87. اعتقادات مذهبيت تا چه حد هست؟
88. اگه كسي عاشقانه و صادقانه دوستت داشته باشه و خواهان زندگي با شما باشه (و همينطور شما اونو پسنديدين )و ميدوني توي زندگي با اون هيچ مشكلي نداري ولي تو رو بدون پسرت بخواد چكار مي كني قيدش رو مي زندي يا ؟
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
خوشحالم کسی مورد سوال قرار میگیره که میشه از تجربیاتش استفاده کرد
قصد دارم از شما سوال های بیشتر بپرسم
92- شما برای مهاجرت بقول معروف چقدر پول بهمراه داشتید
93- برای داشتن شرایط ایده ال چقدر باید همراه داشت
94- من خانمهای مطلقه زیادی رو میشناسم . در اکثر موارد اونا در گیر همسرانی بودند که زندگی باهاشون ایده ال نبوده و با داشتن یکی و دوتا بچه جدا شدند
تقریبا بیشترشون تمایلی به ازدواج ندارند و یا اینده روشنی در ازدواج نمیبینند ولی حاضر هستند تحت شرایطی تن به دوستی و ازدواج موقت بدهند و باز اکثرشون دنبال پیداکردند مردی میگردند که از نظر مالی اونا رو تامین کنه تقاضای مالیشون بین 400 تا 2میلون هست
این مبلغ رو فقط مردی میتونه تامین که پشتوانه مالی داشته باشه و معمولا متاهل هست
چقدر این مقدمه طولانی شد
شما با چقدر از این نوشته من موافقید
95-بنظر شما یک زن مطلقه میتونه برای تامین نیازهای مالی معنوی جنسی خودش با مردی رابطه دوستی و خارج از ازدواج دائم داشته باشه
96 - در صورت استقلال مالی زن ایا شما توصیه میکنید برای رفع باقی نیازها از چه روشی استفاده کنه
قانون شماره 3 :
در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
نمایش یا پنهان متن
محسن جان براي نوبت هاي بعدي لطفا رعايت كنيد .hadi04
1- قلات 2-ماگون 3 - باغ های بوانات 4 - عسلویه
ماهی
سلام نایس بر کلانتر لایت
82. به نظرت اگه سایت کلانتر نداشته باشه چی میشه؟
همه ی بوف بوفیا غصه می خورند و آرزو می کنند که کلانتر سایت هر چه زودتر برگرده و همه رو از دلواپسی در بیاره
آره مردک TEF فرانسه داشتم چون از 6 ، 5+ گرفتم و سایر امتیازهام هم خوب بود نیازی به تافل یا آیلتس نداشتم.اگرامتیازت کم باشه باید با اون مدارک جبرانش کنی
نه بابا حرف و حدیث چیه..آدم با ازدواج و مشکلات زندگی ناشی از ازدواج کامل میشه.این یه نیازه باید کامل بشه
مبارکه به سلامتی ایشالا..باشه برگرد سوالاتو بپرس
سیگار و دود هرگز..اهل مشروب نیستم ولی می خورم ( اهل مشروب بودن یعنی عادت به خوردنش داشته باشی که من ندارم)
در حد صفر
شوخی می کنم.مذهب رو قبول ندارم که معتقدم افیون جامعه ست.ولی اعتقاداتی دارم که دوست دارم بهش پای بند باشم.به شدت مخالف دخالت مذهب در سیاست هستم.دین و اعتقادات کاملا فردی هست توی قلب آدم
دقیقا توی این شرایط بودم و پسرم رو انتخاب کردم.من به سختی تمایل به ازدواج پیدا می کنم.مردی که وارد زندگی من شد همه چیز تمام و کمال بود.پزشک متخصص ، ثروتمند ، خوش تیپ و سرشناس و مشهور طوری که از استانداری زنگ می زدند و می اومدند دنبالش برای ویزیت استاندار.تنها مشکل رفتارش با پسرم بود که حس کردم یه جور عجیبیه با این که براش اسباب بازی های خیلی گرون قیمت می خرید ولی رفتاراش یه جور دیگه بود.وقتی باهاش حرف زدم از جواباش خوشم نیومد و ترس عجیبی همه وجودم رو گرفت که نزدیک بود دوباره اشتباه کنم و گیر بیفتم.حتی بعدش بارها تماس گرفت و سعی کرد اصلاح کنه گفته هاشو ولی دیگه نتونستم اعتماد کنم.
ماهی
نیاز نداشتن به معنی این نیست که من نیاز به یک مرد در زندگیم ندارم.نت نیاز به ازدواج ندارم .دلیلیشو اگر خواستی برات توضیح می دم.
به نظرم این الگوریتم به پارامترهای مختلفی بستگی داره.خیلی باید هوشمند نوشته بشه.ورودی الگوریتم دختر و پسر هستند اما با چه ویژگیهایی؟
این الگوریتم شامل هزاران هزار دستور If میشه.ما آدما با هم فرق داریم نمیشه برای ازدواج الگوریتم نوشت.برای همینه که به روانشناسی هم زیاد اعتقادی ندارم.
زن و شوهر طرفین یک قرارداد خیلی محکم هستند که اگر طرفین قرارداد با هم مشکل پیدا کنند لغو این قرارداد کار حضرت فیله
فقط مثلا خانوم خیاش راحته که مردی متعلق به اون هست و برعکس.
و خیلی وقتها این تعلقه دور زده میشه و یواشکی متعلق به کس دیگه میشن.
توی رابطه ی دوستی قراردادی وجود نداره و هر وقت مشکلی چیش اومد طرفین با هم خداحافظی می کنند.
توی ایران نمیشه همیشه دوست بود.غیر ممکنه
ولی اینجا رابطه ی دوستی رو بیشتر می پسندم.البته نه با هرکسی.با ایرانی مقیم کانادا هرگز با عرب هرگز و برای هر کدوم دلایل خاص خودمو دارم.
سلام آقای محسن
به اندازه ای که بتونم زندگی اولیه و لوازم خونه تهیه کنم و یکسال هم نیازی به کار کردن نداشته باشم.
بستگی به سطح زندگی داره.چطور بخوای زندگی کنی.کجا خونه بگیری چه وسایلی بخری و خیلی چیزای دیگه
تقریبا بیشترشون تمایلی به ازدواج ندارند و یا اینده روشنی در ازدواج نمیبینند ولی حاضر هستند تحت شرایطی تن به دوستی و ازدواج موقت بدهند و باز اکثرشون دنبال پیداکردند مردی میگردند که از نظر مالی اونا رو تامین کنه تقاضای مالیشون بین 400 تا 2میلون هست
این مبلغ رو فقط مردی میتونه تامین که پشتوانه مالی داشته باشه و معمولا متاهل هست
چقدر این مقدمه طولانی شد
شما با چقدر از این نوشته من موافقید
با کدوم قسمتش موافق یا مخالف باشم؟ با این که این یک واقیت جامعه هست؟ یا کاری که اون خانوم می کنه؟
بستگی به نگرش زن داره.هر چیزی ممکنه.خیلی از خانومها این کارو می کنند.
از نظر من با تن فروشی فرقی نداره وقتی پای پول میاد وسط.
ولی اگر بحث پول رو جدا کنیم چرا که نه؟ هر زنی حق داره که یک مرد توی زندگیش داشته باشه
بستگی به روحیاتش داره.زندگی قابل کد بندی نیست.ما آدمها با کالاهای تو انبار خیلی فرق داریم.خیلی پیچیده ایم.برای هرکسی یک راه یک مسیر و یک روش وجود داره
1- قلات 2-ماگون 3 - باغ های بوانات 4 - عسلویه
آآآآآآی...دلم تنگ شده برای همه شون
حجاب ظاهری به شکلی که برای ما تعریف کردن تحمیل عقیده یک نفر هست بر یک جامعه.باهاش مخالفم.ولی خودم براش یه تعریف جدا دارم و بهش پای بندم
مبارکا باشه
جنسیت رو بگو تا 50% فسفر مغزم صرفه جویی بشه
zrnznn
100.ماهی جون با توجه به تجربیات خودتون و اینکه مادر یه پسر هستی:
اگر پسرتون بخواد ازدواج کنه و (زبونم لال) یه مشکلی داشته باشه، مثلا معتاد باشه!؟ یا هر چیز دیگه ای ؟!...آیا شما برای ازدواجش اقدام میکنی؟ آیا این مشکل رو از اون دختر پنهون میکنی؟؟؟ درسته این کار که مادر ها مشکلات پسراشون رو با اینکه کاملا برشون اشراف دارن، از دختری پنهان کننن ؟؟؟
(مثلا فرض کن برا دختره مهم باشه که شوهرش سیگاری نباشه و ولی پسرتون رو خودتون دیده باشید که سیگار میکشه.... یا اینکه در پسرتون میبینید که توانایی اداره یه خونه و زندگی رو نداره ولی اینو به روی خودتون نمیارید؟! درسته این کار؟)
.
.
.
101. بدترین تقلبی که تا به حال انجام دادی چی بود؟! (تقلب امتحانی بوده؟! تقلب تو انجام یه کاری بوده برا سریعتر انجام دادنش؟ یا اصلاً تقلبی تو زندگیتون انجام ندادید؟ اگر بله بگید چی بوده)
102.ماهی جون همیشه دوست داشتم برا یه بار هم که شده مشروب بخورم و ببینم این که میگن آدم مست میشه یعنی چی؟!
حالا شما گفتید خوردید...میخوام ببینم بعد از خوردنش مست شدید؟ یعنی چی؟ چه حالتی بهتون دست داد؟!
SaMaN TaJ
عرض ارادت اولترا لایت
103. اهل مسافرت هستی؟ایران بودی کدوم شهرها رو دیدی؟
ماهی
100.ماهی جون با توجه به تجربیات خودتون و اینکه مادر یه پسر هستی:
اگر پسرتون بخواد ازدواج کنه و (زبونم لال) یه مشکلی داشته باشه، مثلا معتاد باشه!؟ یا هر چیز دیگه ای ؟!...آیا شما برای ازدواجش اقدام میکنی؟ آیا این مشکل رو از اون دختر پنهون میکنی؟؟؟ درسته این کار که مادر ها مشکلات پسراشون رو با اینکه کاملا برشون اشراف دارن، از دختری پنهان کننن ؟؟؟
(مثلا فرض کن برا دختره مهم باشه که شوهرش سیگاری نباشه و ولی پسرتون رو خودتون دیده باشید که سیگار میکشه.... یا اینکه در پسرتون میبینید که توانایی اداره یه خونه و زندگی رو نداره ولی اینو به روی خودتون نمیارید؟! درسته این کار؟)
.
.
.
والا اگر ایران بودم هرگز.اگر مشکلی مثل اعتیاد باشه که هرگز.
اینجا هم خب فکر نمی کنم نیازی به دخالت من باشه.اینجا ازدواج خیلی مثل ایران پیچیده نیست.اول که با هم دوست میشن تا بخواد به ازدواج برسه صدها سال طول میکشه
ولی واقعا با زندگی یک دختر توی ایران با اون شرایط و فرهنگ ما بزرگترین ظلمه.
توی امتحان یه بار یکی از فرمولای هندسه تحلیلی رو نرسیدم بخونم و اینقدر گنده بود که وافعا فکر نکردم ازش سوال بیاد ولی دلم طاقت نیاورد و روی کاغذ نوشتم بردمش.
و از قضا توی امتحان لازم شد که ازش استفاده کنم.یادمه که معللممون همیشه 2 نمره سوال سخت اضافی می داد که هر کس می تونست اون رو حل کنه دو نمره اضافه می گرفت و من همیشه مرده ی حل کردن این سوالا بودم
همیشه فکر می کردم که این جزای تقلبم بود و واقعا از تقلب خوشم نمیاد و عرضه ش رو هم ندارم
102.ماهی جون همیشه دوست داشتم برا یه بار هم که شده مشروب بخورم و ببینم این که میگن آدم مست میشه یعنی چی؟!
حالا شما گفتید خوردید...میخوام ببینم بعد از خوردنش مست شدید؟ یعنی چی؟ چه حالتی بهتون دست داد؟!
من اونقدری نمی خورم که عقلم ضایع شه.کاملا کنترل دارم روی خودم حسش قابل توصیف نیست و بدآموزی داره
فقط دو بار در زندگیم زیاده روی کردم اون هم توی شرایط خیلی خاصی بودم و در این حالت هم فقط گریه می کنم.و راحت حرف می زنم ولی مثل توی این عکسا که پخش و پلا بشم نه .
برای چی فکر می کنی توهینه؟نه بابا راحت باش نجمه جان
Life Dream,
ممنونم مازیار عزیز.لطف کردی داداش من
ماهی
چه قشنگ بود
اوووو وه..عاشقشم.من عاشق جابجایی هستم..
خب از جنوب به شمال :
بندر عباس ، بوشهر ، چهار محال و بختیاری ،یزد ] اصفهان ، خوزستان ، تهران ، گیلان ، مازندران ، مشهد ، آذربایجان شرقی ،کردستان ( البته کردستان رو برای ماموریت اداری رفتم )
Holtek
شعر زيبايي بود ، ايندفعه سعي ميكنم برات خوشنويسيش كنم
104. يه سوال از طرف من از خودت بپرس
بندری
در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
قابل توجه آقا محسن عزيز و ساير دوستان با توجه به اينكه ماهي جان جواب دادن در سوالات بعدي لطفا رعايت شود
ماهي جان اين سوال رو جواب ندادين
بندری
105 . تعداد دوست پسراي قبل از ازدواج و بعد از ازدواجت چند تاست ؟
106 . در پاسخ به سوال قبلي اگه الان هم دوست پسر داري آيا محمد امين از اين دوستات با خبره و ميدونه كه شما دوست آقا دارين و اينكه آيا با اين قضيه كنار مياد ؟
107 . تا الان كه همش همسر سابق تون رو توي ازدواج نافرجام تون مقصر دونستيد حالا به نظر تون توي اين رابطه شكست خورده خود شما چقدر و چند درصد مقصر بودين؟
pAshMak
108-این جمله یعنی چی؟
دل مانند تاریست که وقتی میشکند بهتر مینوازد
109-اراده یعنی چی ؟ نمره ای که تو داشتن اراده به خودت میدی چنده ؟
110-نظرت راجع به این جمله چیه؟؟؟؟
رفتن به معنی رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت.
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→