93. مناسبت ها یادتون میمونه؟؟ مثلا تاریخ تولد بچه ها یا سالگرد ازدواج و از همه مهمتر تولد خانم؟؟ براتون گرفتن این مراسمها مهمه؟؟؟
تمام مناسبتها یادمه و معمولا برگزار میکنم؟ تاریخ تولد خانمم و همچنین روز زن رو به بهترین وجه برگذار میکنم البته خانمم معمولا تولد منو یادش میره
نقل قول: zrnznn
94. اخرین کادویی که به خانمتون دادید چی بود؟؟
روز زن بود و براش ساعت خریدم
95. اخرین هدیه ای که شما گرفتید چی بود و از طرف کی؟؟؟
از طرف شرکت هیوندا . هفته پیش بود و در سمیناری دعوت بودیم یک ساعت و یک جاسویچی و یک خودکار و یک دفترچه یادداشت هدیه دادند
نقل قول: بندری
پیرو سوال قبلیم منظورم این بود که مهمون شما باشند ؟
اگه میخوان منزل ما تشریف بیارن قدمشون روی چشم .... اگه منظورشون فراهم کردن هتل اپارتمان هست انشاا... یکسال دیگه اگه خدا بخواد کار ساختمانی هتل اپارتمان تموم میشه و با تخفیف مخصوص در خدمت دوستان هستم
96 . شما از کجا اینقدر مطمئنید ؟ به عنوان مثال یه اتفاق خیلی جالب که همین چند روز پیش تو اطرافمون افتاد رو عرض می کنم ما یه همسایه داشتیم که خیلی خیلی مومن و معتقد که بچه هاشون از ابتدایی نماز اول وقت شون برپا بود تا اونجا که آقای خونه موقع نماز عبا به تن می کرد . خب بگذریم الان پسر بزرگشون که بچه مدرسه ای هم هست شماره دختر یه همسایه دیگه رو پیدا کرده بود و کلی حرف زشت جوک و عکسای مبتذل سکسکه برا دختره فرستاده بود حرفایی که آدم حتی به زبون آوردنش براش سخته . خیلی جالبه که بعد از اینکه این شماره با هنرنمایی بنده در کشف مجرم شناسایی شد هیچ کس باور نمی کرد این پسره این کارو کرده باشه . حالا پیرو این توضیحات جواب سوالمو بدین که چه ابزار مطمئنه ای دارین ؟
نوع تربیت بچه ها در جامعه فعلی فرق زیادی با زمانهای ما کرده . الان دیگه نمیشه از روش های مستقیم استفاده کرد به عنوان مثال برای نماز خون کردن بچه ها به هیچ عنوان فشار جواب نمیده باید با روش های دیگه عمل کرد مثلا مجتبی تبلت میخواست . قرار شد در ایام رمضان یک کار خوب انجام بده خودش گفت بابا اگه من نمازهام رو بخونم ، خوبه ،منهم قبول کردم. او یک ماه مرتب نماز خوند و من هم به قولم عمل کردم در مورد دوست دختر داشتن توی جامعه فعلی که رابطه با جنس مخالف یکجورایی مد شده نمیشه خیلی سر بسر بچه ها گذاشت فقط بایدخطرات این نوع رابطه رو گوشزد کرد بنظرم ما پدرها در خیلی از موارد ابدیت نشدیم
97.چقدر انسان خیری هستید ؟ و اگه هتین از کدوم نوعش هستین از اونایی که وقتی خیر می کنن می خوان همه این کارشو ببیند یا نه در خفا انجام می دین؟
معمولی نه زیاد برام مطرح نیست دیگران ببینند به هیچ عنوان به گدا های عبوری کمک نمیکنم مسجد محل شب های جمعه صدقات جمع میکنند و یک خیریه هم هست که بهشون کمک میکنم
98. تا حالا به کسی فحش دادین و یا دعوای فیزیکی کردین ؟
دعوای فیزیکی نه؟ فحش حداکثر بی انصاف گفتن ؟ ولی بلند صحبت کردن بعضی مواقع
نقل قول: baron jon
باز الان یادتون نمیاد. یکی از دروغ های بزرگی که گفتین می خواستین بگین ..
نمیدونم منظورت از بزرگ چیه ؟ مثلا در مغازه زنگ میزنند که مقداری چک برای خورد کردن هست من چون چکهاشون رو درست نمیبینم میگم ندارم در صورتی که دارم و یا اینکه بعضی وقتها حوصله مجلس رفتن ندارم به صاحب مجلس میگم امشب دعوت هستم از اینجور دورغ ها اگه مورد خاصی در نظر داری بگو
99 . رث - هر ملکی مالیات جداگانه ای داره ، ورثه هم مثلا 5 نفر باشند تا شش ماه هم اقدامی صورت نگرفته حالا یه خونه صد متری مالیاتش چقدر میشه
اگه املاک دیگه ای نداشته باشه موضوع راحت تر هست ولی مهمترین مشکلش اینکه بعد 6 ماه کار ها شروع شده اینجا خیلی از تخفیف ها برداشته میشه در مورد مالیات ارث نمیشه یک رقم خاص گفت شرایط زیادی دخیل هست البته به ممیز منطقه شما هم خیلی ربط داره دعا کنید ادم با انصافی باشه
اینم جواب ندادین
خانمم نه ولی مجتبی در جریان هست یکبار بهم گفت اینیکه بهت اس داده و اسم دخترانه داره کیه بهش گفتم از بچه های سایت هست گفت میشه منم باهاش صحبت کنم گفتم اره اومد در چت باهاش حرف زد البته این موضوع مربوط به پارسال هست
نقل قول: levrone
100. یک چلنج واقعی: کیم یا جنیفر؟
راستش وقتی شماها به شوخی یا جدی این دوتا خانم رو نشون میدید من یواشکی به عکسشون نگاه کردم از هیچ کدومشون خوشم نیامد . بنظرم زنهای ایرانی بعضا زیبا تر از این دوتا هستند
نقل قول: levrone
101. تا حالا کارای فرهنگی الکسیس تگ.زاس رو دنبال کردی؟ نظرت چیه در موردش؟
همشهری واجب شد با هم یک باغی بریم تا بتونم در مورد این کارهای فرهنگی ارشاد بشم
قرار شد در ایام رمضان یک کار خوب انجام بده خودش گفت بابا اگه من نمازهام رو بخونم ، خوبه ،منهم قبول کردم. او یک ماه مرتب نماز خوند و من هم به قولم عمل کردم
به نظرم این طوری شما شرطیش میکنید....حالا اون هر بار نماز بخونه بعد مدتی از شما انتظار کادو داره..... (البته موفق این نظرتون هستم که دیگه زور هیچ تاثیری نداره)
نقل قول: محسن صائب
یعنی خوشم میاد دست رد به سینه اش نزدید و گفتید برید تا راهنماییتون کنه
102.نظرتون در مورد من چیه؟؟؟ هر چی دلتون میخواد بگید! (خواهشا سرم کلاه نزارید و همش تعریف و تمجید کنید...نظر واقعیتون رو بگید...من به هیچ وجه ناراحت نمیشم.... تازه وقتی یکی بهم یه نسب غیر واقعی رو حالا مثلا واسه دل خوش کردنم بهم میده بیشتر ناراحت میشم )
103.تا به حال شده کاری بخواید انجام بدید که بچه ها مزاحمتون بوده باشن؟! چی بود؟ یا اتفاقی افتاده که مثلا بچه ها (حالا بیشتر شاید پسر بزرگتون) مچتون رو بگیرن و لو برید؟؟؟
104. دیدم که تو تاپیکی که واسه چالش کاربرا بود به عمو محمود اعتراض کردید که چرا چهره ها رو پنهان میکنه...این همون چیزی بود که منم همیشه نسبت بهش اعتراض داشتم....شما هم همون حرف منو زدید که چرا تو جاهای دیگه عکسا رو به راحتی میزارید ولی اینجا نه.....
بعد برا من سوال شد: که شخص شما هم جز همون دسته از این افراد هستید! خود شما هم عکستون رو تو ف* ب زدید ولی اینجا؟! من خودم معترض بودم و به نشونه اعتراض یه مدت عکس خودمو گذاشتم برا اوتار اینجا....شما چرا عکس خودتون رو قرار نمیدید؟؟؟؟ چرا از خودتون شروع نمیکنید واسه برداشتن این ذهنیت اشتباه؟؟؟؟
105 . آیا دوست خانوم هم داری ؟ 106 . گفتی بچه هات برات فرقی ندارند . خب حالا اگه دور از جونشون در خطر حتمی باشن و شما فرصت نجات دادن یکی شون رو داری کدوم رو نجات می دی ؟ 107 . با همین تفکر و روحیات الان اگه زمان بر می گشت به قبل از ازدواج تون آیا دوباره با همسر محترم تون ازدواج می کردین یا نه نظر تون عوض میشد و یه نفر دیگه رو برا ازدواج انتخاب می کردین ؟
محسن جان نمی دونم چرا ولی منم احساس می کنم یا در لفافه توضیح میدی یا طفره می ری از زیر سوالا . اکثر بچه ها جوابشون رو همراه با توضیح کامل می خوان . این موضوع رو می تونی از اینجا متوجه بشی که بچه ها دوباره میان و درباره سوالاشون ازت پاسخ کاملتر می خوان. حاجی صندلی داغترش کن چون خیلی از سوالای ما از درون همین پاسخ های شما در میاد ▧ تصویر در دسترس نیست راستی سوال 39 رو هم هنوز جواب ندادین
به نظرم این طوری شما شرطیش میکنید....حالا اون هر بار نماز بخونه بعد مدتی از شما انتظار کادو داره.....
او هنوز به سن تکلیف نرسیده ، چندین بار پرسیده چرا باید نماز خوند ، منهم بهش گفتم . خلاصه یکجوریی باید از خدا تشکر کرد.... کمترینش نماز خوندن هست من حتی اگه به سن تکلیف هم برسه اجباری نمیکنم در این مورد خاص یکشب گفت بابا من دیگه بزرگ شدم نمیخوای برام تبلت بخری . منهم گفتم در مقابل چه عمل مثبت. فرداش گفت اگه من نماز بخونم قبوله. من گفتم برای همیشه نماز بخونی، او هم قبول کرد بعد خرید تبلت اکثر مواقع نماز میخونه
102.نظرتون در مورد من چیه؟؟؟ هر چی دلتون میخواد بگید! (خواهشا سرم کلاه نزارید و همش تعریف و تمجید کنید...نظر واقعیتون رو بگید...من به هیچ وجه ناراحت نمیشم.... تازه وقتی یکی بهم یه نسب غیر واقعی رو حالا مثلا واسه دل خوش کردنم بهم میده بیشتر ناراحت میشم )
راستش من تو رو زیاد نمیشناسم که بخوام ازت تعریف یا انتقاد کنم . منهم ادمی نیستم که بخوام نسبت به دیگران بدون تحقیق تعریف یا انتقاد کنم اینو دوستانی که منو بیشتر میشناسند و در خصوصی رابطه دارند بهتر میدونند اما با توجه به شناختی که اینجا پیدا کردم باید بگم تو مثل اکثر خوزستانی ها خون گرم هستی . (برام جالبه که با وجود اینکه دختر های خوستانی اکثرا در همه زمینه ها گرم و توانا هستند پسرها و مردهاشون تا حدود زیادی کامل و لایق نیستند)شوخ و خوش سر زبون هستی . بعضی مواقع تند و عصبی و یکدنده میشی . با توجه به شکست در زندگی مشترک هنوز نتونستی مسیر درستی برای اینده ات رو انتخاب کنی از نظر من عملکرد و گفتار در سایت مثبت هست . یکسری ذهنیات در موردت دارم که چون برام مسجل نشده نمیتونم عرض کنیم
103.تا به حال شده کاری بخواید انجام بدید که بچه ها مزاحمتون بوده باشن؟! چی بود؟ یا اتفاقی افتاده که مثلا بچه ها (حالا بیشتر شاید پسر بزرگتون) مچتون رو بگیرن و لو برید؟؟؟
منو مجتبی خیلی هوای همو داریم . خیلی وقتها شده که من در موضوعی نخواستم خانمم مطلع بشه و از مجتبی کمک گرفتم .
104. دیدم که تو تاپیکی که واسه چالش کاربرا بود به عمو محمود اعتراض کردید که چرا چهره ها رو پنهان میکنه...این همون چیزی بود که منم همیشه نسبت بهش اعتراض داشتم....شما هم همون حرف منو زدید که چرا تو جاهای دیگه عکسا رو به راحتی میزارید ولی اینجا نه.....
از چند سال قبل که تعدادی گردهمایی دوستان سایت انجام گرفته . بعدش تاپیکهای مفصلی زده شده و تعداد زیادی عکس گذاشته شد در اون تاپیکها تمامی خانمها عکسشون مخدوش بود و تعدادی از اقایون هم عکس خودشون رو مخفی کرده بودند برام علتش جالب بود تاپیک رو فقط اعضا سایت میدیدند و از طرف دیگه وضع حجاب همشون درست و قابل قبول بود چه دلیلی برای مخدوش بودنش بود تنها دلیلش رو حجب و حیای دختران و زنهای ایرانی دونستم موقعی که وارد فیسبوک شدم متوجه شدم اکثر دوستان در پرو فایلشون عکسی از خودشون دارند واقعا برام سوال شد که علت چی میتونه باشه ، چرا در این شبکه بزرگ اجتماعی که طیف بسیار بیشتری میتونند به اطلاعات ادم دسترسی داشته باشه عکس گذاشته میشه ولی در یک سایت دوستانه که تاپیکی با اینهمه محدودیت گذاشته میشه . عکسهای یک گرد همایی قرار نمیگیره
بعد برا من سوال شد: که شخص شما هم جز همون دسته از این افراد هستید! خود شما هم عکستون رو تو ف* ب زدید ولی اینجا؟! من خودم معترض بودم و به نشونه اعتراض یه مدت عکس خودمو گذاشتم برا اوتار اینجا....شما چرا عکس خودتون رو قرار نمیدید؟؟؟؟ چرا از خودتون شروع نمیکنید واسه برداشتن این ذهنیت اشتباه؟؟؟؟
واقع قضیه اینکه در این سایت مثل فیسبوک یا شبکه های اجتماعی دیگه امکان و یا درخواستی برای گذاشتن عکس وجود نداره(اگه وجود هم داره جا نیفتاده) به این خاطر توقع نباید داشت کسی عکس خودش رو به تنهایی بگذاره ولی لااقل میشه توقع کرد عکسهای گردهمایی ها اونهم اگه بصورت تاپیکی انهم فقط برای اعضا گذاشته میشه اینجوری سانسور نشه باز هم من بنا به دستور محمود خان در این تاپیک انشاا عکسم رو خواهم گذاشت
39- آیا شما جزو این دسته هستید یا نه؟ اگر هستید یعنی هیچ وقت به هیچ زنی هیچ پیشنهادی نداده اید و نخواهید داد و حتی پیشنهاد ارتباط یواشکی رو نپدیرفته و نخواهید پذیرفت؟
من میتونم ادعا کنم تا الان هیچ عملی که خارج از چارچوب اسلام باشه انجام ندادم رابطه با خانمها زیاد دارم تعداد زیادشون معمولی و کاری بوده و هست چند موردش بیشتر شد البته اینو بگم تمام این رابطه ها بنا به درخواست طرف مقابل بوده . یعنی اونا منو در این مسیر قرار دادند البته چند موردش رو وکیلم معرفی کرد نمیدونم چقدر جواب سوال رو دادم
105 . آیا دوست خانوم هم داری ؟
دوست یعنی چطوری ، معمولی ؟ یا پیشرفته ؟
106 . گفتی بچه هات برات فرقی ندارند . خب حالا اگه دور از جونشون در خطر حتمی باشن و شما فرصت نجات دادن یکی شون رو داری کدوم رو نجات می دی ؟
فکرش رو نکردم واقعا اگه در این شرایط قرار بگیرم انتخاب برام خیلی سخت خواهد بود و احساس میکنم این دو دل بودن باعث بشه که هر دوشون رو از دست بدم
107 . با همین تفکر و روحیات الان اگه زمان بر می گشت به قبل از ازدواج تون آیا دوباره با همسر محترم تون ازدواج می کردین یا نه نظر تون عوض میشد و یه نفر دیگه رو برا ازدواج انتخاب می کردین ؟
حتما نفر دیگه ای انتخاب میکردم
محسن جان نمی دونم چرا ولی منم احساس می کنم یا در لفافه توضیح میدی یا طفره می ری از زیر سوالا . اکثر بچه ها جوابشون رو همراه با توضیح کامل می خوان . این موضوع رو می تونی از اینجا متوجه بشی که بچه ها دوباره میان و درباره سوالاشون ازت پاسخ کاملتر می خوان. حاجی صندلی داغترش کن چون خیلی از سوالای ما از درون همین پاسخ های شما در میاد
108. خیلی صاف و پوست کنده نظرت در مورد بچه مثبت رو اعلام کن. 109. با استفاده از قوه تخیلت بگو تفاوت بچه مثبت در بوفیلند و امین در دنیای واقعی چیه؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
108. خیلی صاف و پوست کنده نظرت در مورد بچه مثبت رو اعلام کن.
بچه مثبت از نظر من ادم مثبتی هست . ادمی معتقد و تحصیلکرده ، مثل باقی جونها توقعش از زندگی یخورده بالاست . یخورده مغرور . خدا نکنه باهاش در بیفتی ادم زرنگ و نکته بینی هست . بدرد فرماندهی میخوره .
نقل قول: بچه مثبت
با استفاده از قوه تخیلت بگو تفاوت بچه مثبت در بوفیلند و امین در دنیای واقعی چیه؟
110. نظرت در مورد اون اسکلی که میخواد مخترع بشه چیه؟
به هر صورت همه ماها یکجورایی مخترع هستیم حالا هر کدومون به صورتی مثلا بهروز مشهدی مخترع هست میگی چه اختراعی میگم این سوالهای عجیب و غریب رو طرح کردن خودش اختراعی بزرگ هست
حاجی من گفتم فرق بچه مثبتِ بوفیلند با امینِ دنیای واقعی نگفتم فال بگیری برام که! در هر صورت جالب بود. کلی شاد شدم
111. آیا عضویت در این سایت، منفعتی هم برای شما داشته؟ شما چه منفعتی برای اعضای سایت داشتی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دوستی که باهاش درد دل می کنی و خانومت هم که بی خبر از همه جا
112. برداشت کلی من از شما تا الان این بوده که شما سعی کردین خودتون رو با شرایط روز وفق بدین و همسر محترمتون به همون روابط و روحیات سنتی خاص هستند و علاقه ای به ورود به این دنیای مدرن ندارند آیا همینطوره یا نه ؟
یعنی دستی دستی خودم رو بسوزونم
یکی از مزایای صندلی داغ این که ادم می تونه توش سوالایی که از خودش توی زندگیش داشته و نتونسته بهش جواب بده رو بیاد جواب بده
113. توی یه جاده خلوت و تاریک که هیچکسی نیست ماشینت بیمه نداره داری با سرعت بالا رانندگی می کنی یهو 3 نفر آدم جلو ماشینت سبز میشن و یه دفعه بومممممممممممم و هر سه تا مردند . مثل مرد پاش وای می ایستی و می بریشون تحویل خانواده می دی و هر چی سر اومد رو قبول می کنی یا اینکه فرار می کنی و میری ( با تصور اینکه هیچکس تورو ندیده تو اون لحظه )؟
114. حالا که ازدواج کردی شده کسی رو توی ذهنت همسر خودت فرض کرده باشی ؟ اگه بوده کی بوده ؟
حاجی من گفتم فرق بچه مثبتِ بوفیلند با امینِ دنیای واقعی نگفتم فال بگیری برام که! در هر صورت جالب بود. کلی شاد شدم
آخه مگه نمیدونی من رفیق فال بین دارم مثلا الان میبینم داری چکار میکنی
111. آیا عضویت در این سایت، منفعتی هم برای شما داشته؟
راستش اینجا تا قبل از این ،خیلی پویا بود وبرام خیلی اموزنده بود چالش های که برام توسط دوستان از طیف های فکری مختلف درست میشد بسیار اموزنده بود . ادمهای با فکر و ارزشمندی اینجا وجود داشتند و بعضا وجود دارند ای کاش بخاطر بعضی عوامل شرایط سایت به این مسیر نمیرفت
شما چه منفعتی برای اعضای سایت داشتی؟
سعی کردم بدون تعصب افکار اسلامی رو ترویج بدم . در مواردی و در خصوصی تا جایی که امکان داشت به بعضی از دوستان کمک کردم . البته قبول دارم در مواردی اشکلات زیادی داشتم که این بر میگرده به کم تجربه بودن من در محیط های مجازی
مرد حسابی من باید بترسم یا تو نگاهی به هیکل خودت و من بکن تازه تو وصل سلسه جبال هستی من وصل تپه سیخی هم نیستم
اره داشتم
112. برداشت کلی من از شما تا الان این بوده که شما سعی کردین خودتون رو با شرایط روز وفق بدین و همسر محترمتون به همون روابط و روحیات سنتی خاص هستند و علاقه ای به ورود به این دنیای مدرن ندارند آیا همینطوره یا نه ؟
شما انسان متاهل و با تجربه ای هستید در زندگی مشترک عوامل زیادی برای دخیل هستند تا بشه اون زندگی رو ارامش بخش دونست در خیلی از موارد یکطرف بخاطر حفظ خانواده حاضر هست پای روی خواسته هاش بکشه ولی در ضمیرش ارزو میکنه ای کاش شرایطی محیا بود که نبایستی اینهمه کوتاه بیاد البته یک چیزی رو صادقانه بگم من از زندگی مشترکم بالای 70 درصد راضی هستم
113. توی یه جاده خلوت و تاریک که هیچکسی نیست ماشینت بیمه نداره داری با سرعت بالا رانندگی می کنی یهو 3 نفر آدم جلو ماشینت سبز میشن و یه دفعه بومممممممممممم و هر سه تا مردند . مثل مرد پاش وای می ایستی و می بریشون تحویل خانواده می دی و هر چی سر اومد رو قبول می کنی یا اینکه فرار می کنی و میری ( با تصور اینکه هیچکس تورو ندیده تو اون لحظه )؟
یادمه اوایل ازدواج با خانمم رفتیم مسافرت توی مسیر بایستی از تهران رد بشیم روبرو پارک وی ماشین رو پارک کردم و یادم رفت توی اون سر بالای ترمز دست بکشم . بعد مدتی دیدم هیاهو بلند شد ، ماشینم خلاص شده بود و از اونطرف خیابون به ماشین این طرف خورده بود. ماشین پارک شده بود و راننده نداشت چند نفری بهم گفتند بزار سر صدا ها که خوابید تو هم برو . راستش اون شب تا ساعت 11 معطل شدم تا راننده اش اومد و من خسارتش رو جبران کردم این دنیا ارزش اینکه حق الناس به گردنت باشه رو نداره
114. حالا که ازدواج کردی شده کسی رو توی ذهنت همسر خودت فرض کرده باشی ؟ اگه بوده کی بوده ؟
به هیچ عنوان همسر من با تمام اشکلاتی که بهش وارد هست تا زنده باشه و زنده باشم همسرم خواهد بود از مردانگی بدور هست که در حقش نامردی بکنم کسی رو نه در ذهن و نه در واقع به جای همسرم نگذاشتم
به نظرم به جای پاسخ دادن به سوالات، سعی میکنید سوالات رو به سمتی که مد نظرتون هست متمایل کنید
سعی کردم بدون تعصب افکار اسلامی رو ترویج بدم
پس اعتراف میکنی که خلاف قوانین سایت عمل میکنی
راستش اینجا تا قبل از این ،خیلی پویا بود وبرام خیلی اموزنده بود چالش های که برام توسط دوستان از طیف های فکری مختلف درست میشد بسیار اموزنده بود . ادمهای با فکر و ارزشمندی اینجا وجود داشتند و بعضا وجود دارند ای کاش بخاطر بعضی عوامل شرایط سایت به این مسیر نمیرفت
115. لطفا این مطالب رو بیشتر توضیح بدین. تا قبل از این (کدوم حادثه مد نظرتون هست؟) بعضی عوامل و شرایط (کدوم عوامل و شرایط؟) این مسیر ( کدوم مسیر؟)
116. یادتونه یه تاپیک زدین و انتقاد کردین و ... گفتم چشم یکی راهکارها رو لیست کنه بده حتما مدنظر قرار میدیم. از اون روز تا الان منتظرم. چرا بیشتر ماها خارج گود نشستیم و دستور لنگ صادر میکنیم؟ (قبول دارید که به عمل کار براید به سخنرانی نیست؟)
به نظرم به جای پاسخ دادن به سوالات، سعی میکنید سوالات رو به سمتی که مد نظرتون هست متمایل کنید
آره والا ... من با کلی فشردگی این چند روزه و آزمون فردام سعی کردم بیام و یه چند تا سوال بیشتر نپرسیدم جواب درستی هم نگرفتم ......
120- اگه نحوه مرگ هر کسی انتخابی بود ، دوست داشتین چطور مرگی رو انتخاب کنین ؟ " سواله دیگه !" 121-چند بار عاشق شدین ؟ آیا به نتیجه رسید ؟ و اگه نرسیده علتش چی بوده و اشکال کارتون رو بیان کنین 122- یه نمونه از دست خط خودتون رو اگه امکان داره تو تاپیک بذارین
واقعا قصدم این نیست . این اولین باری هست که دوست دارم خالصانه جواب سوالها رو بدم اگه مورد خاصی هست بگید
پس اعتراف میکنی که خلاف قوانین سایت عمل میکنی
اتفاقا یکی از سابقه دارهای سایت در زمینه توقیف تاپیک هستم ، فکر نکنم کسی به اندازه من توقیفی داشته باشه
تا قبل از این (کدوم حادثه مد نظرتون هست؟)
اخه خوش انصاف اینکه سه تا سوال شد نظرم تقریبا یکسال اخیر هست
بعضی عوامل و شرایط (کدوم عوامل و شرایط؟)
این موضوع نیاز به واکاوی زیادی داره که به چه دلیل یا دوستان زیادی کمتر تشریف میارن و یا اگه هم تشریف دارند تنها نظاره گر و حداکثرش یک پست میگذارند
این مسیر ( کدوم مسیر؟)
از نظر من مسیر یکنواختی یک زمانهایی دیالکو با تاپیک های نوع خودش و کورش کبیر با طنز های خودش و نخبه با نو اوری های خودش و باقی دوستان هم هر کدام روشی برای تاپیک زدن داشتند ولی الان سایت تقریبا توسط دو سه نفر سرپا نگه داشته شده و هر چند اونا زحمات زیادی میکشند ولی ...................
116. یادتونه یه تاپیک زدین و انتقاد کردین و ... گفتم چشم یکی راهکارها رو لیست کنه بده حتما مدنظر قرار میدیم. از اون روز تا الان منتظرم. چرا بیشتر ماها خارج گود نشستیم و دستور لنگ صادر میکنیم؟ (قبول دارید که به عمل کار براید به سخنرانی نیست؟)
چند روز قبل مدرسه ،اولیا رو خواست به یکی یکی شون پیام داد که بنظر شما مدرسه چه مشکلاتی داره رفتیم هر کسی حرفی زد و در اخر هم رییس مدرسه قول رسیدگی داد ار اون تاریخ هر روز تماس میگیره و نظرات و اینکه هر کسی در چه زمینه ای میتونه کمک کنه رو خواستار شده پیگیری کار خیلی مهمه البته از حق نگذریم یکسری از عوامل ربطی به سایت نداره و موارد دیگه دخیل هست
نقل قول: pAshMak
ببخشیدا این یعنی چی؟؟ یعنی دست ردبه سینه هیچ زنی نمیزنید؟چون ازتون درخواست دوستی میکنه
من اینو گفتم ؟ منظور من این بود که در موارد زیادی بخاطر کمکهای مادی و معنوی مدتی با من رابطه بسیار معمولی داشتند و خدا میدونه من به هیچ عنوان نظری نسبت به انها نداشتم ولی بعد مدتی نوع گفتار و رفتار انها عوض میشه متاسفانه اکثر و یا تمام این خانمها نگاه ابزاری نسبت به من دارند و به هیچ عنوان مثبت نیستند و تا الان نتونستند نظر منو جلب کنند
118-دلیل اصلی درلفافه پاسخ دادنهاتون چیه؟
میشه مصداقی صحبت کنید ؟ کلی گویی در این موضع خاص دردی رو دوا کنه
119-اگه یه روزمتوجه بشی یکی ازپسرهات دوست دختر داره ورابطشون هم خیلی پیشرفته هست چه عکس العملی نشون میدی؟ردمیکنی یا اینکه تایید؟چرا؟
بنظر شما بعنوان یک پدر چکار میتونم بکنم . ببخشید ولی این دوره بنظر من مشکل اصلی از طرف دختر خانمهاست . او با من بسیار نزدیک هست چندین مورد گفته که دخترها بهش پیشنهاد دوستی دادند واقعا نمیدونم چکار باید کرد؟
120- اگه نحوه مرگ هر کسی انتخابی بود ، دوست داشتین چطور مرگی رو انتخاب کنین ؟ " سواله دیگه !"
دوست داشتم افتاده نشم . فرصت توبه داشته باشم . و توی مشهد باشه اتفاقا سوال خوبی رو پرسیدی
121-چند بار عاشق شدین ؟ آیا به نتیجه رسید ؟ و اگه نرسیده علتش چی بوده و اشکال کارتون رو بیان کنین
عاشق به اون معنی کامل نبوده ولی دلداگی بوده قبل از ازدواج دختر عمه ای داشتم بسیار زیبا (ساکن یزد بودند)من سالی دو سه بار هر بار 20 روز میرفتم یزد اون زمانها فکر کنم 16سالم بود او عادت داشت جلوی من چادر سر کنه و صورتش رو بپوشونه یعنی فقط چشمهاش پیدا بود . من به همین هم راضی بودم یادش بخیر چه دوران خوبی بود . من هیچ وقت با او تنها نشدم حتی نتونستم تنهایی باهاش صحبت کنم ولی وقتی وارد خونشون میشدم چه احساس لذت بخشی بهت دست میداد . چه ارزو های داشتم . دختر ما رو کجا بردی . او عروس شد من مدتها مثل دیونه ها بودم . حتی رفتم جبهه تا یادش رو فراموش کنم . بعد سالها امسال دیدمش الان یک پسر و یک دختر داره پسرش سربازی رفته . اینبار دیگه صورتش رو نپوشونده بود وقتی دیدمش باز کلی شاد شدم . باز هم احساس زیبا یک نوع حس معنوی تمایل جنسی در میان نبود ولی خیلی لحظات زیبایی بود
122- یه نمونه از دست خط خودتون رو اگه امکان داره تو تاپیک بذارین
امکانش رو ندارم چون نرم افزاری که عکس رو کوچیک میکنه رو ندارم
levrone
101. تا حالا کارای فرهنگی الکسیس تگ.زاس رو دنبال کردی؟ نظرت چیه در موردش؟
محسن صائب
تمام مناسبتها یادمه و معمولا برگزار میکنم؟ تاریخ تولد خانمم و همچنین روز زن رو به بهترین وجه برگذار میکنم
البته خانمم معمولا تولد منو یادش میره
روز زن بود و براش ساعت خریدم
از طرف شرکت هیوندا . هفته پیش بود و در سمیناری دعوت بودیم یک ساعت و یک جاسویچی و یک خودکار و یک دفترچه یادداشت هدیه دادند
اگه میخوان منزل ما تشریف بیارن قدمشون روی چشم .... اگه منظورشون فراهم کردن هتل اپارتمان هست انشاا... یکسال دیگه اگه خدا بخواد کار ساختمانی هتل اپارتمان تموم میشه و با تخفیف مخصوص در خدمت دوستان هستم
حالا پیرو این توضیحات جواب سوالمو بدین که چه ابزار مطمئنه ای دارین ؟
نوع تربیت بچه ها در جامعه فعلی فرق زیادی با زمانهای ما کرده . الان دیگه نمیشه از روش های مستقیم استفاده کرد به عنوان مثال برای نماز خون کردن بچه ها به هیچ عنوان فشار جواب نمیده باید با روش های دیگه عمل کرد
مثلا مجتبی تبلت میخواست . قرار شد در ایام رمضان یک کار خوب انجام بده خودش گفت بابا اگه من نمازهام رو بخونم ، خوبه ،منهم قبول کردم. او یک ماه مرتب نماز خوند و من هم به قولم عمل کردم
در مورد دوست دختر داشتن
توی جامعه فعلی که رابطه با جنس مخالف یکجورایی مد شده نمیشه خیلی سر بسر بچه ها گذاشت فقط بایدخطرات این نوع رابطه رو گوشزد کرد
بنظرم ما پدرها در خیلی از موارد ابدیت نشدیم
معمولی
نه زیاد برام مطرح نیست دیگران ببینند
به هیچ عنوان به گدا های عبوری کمک نمیکنم
مسجد محل شب های جمعه صدقات جمع میکنند و یک خیریه هم هست که بهشون کمک میکنم
دعوای فیزیکی نه؟ فحش حداکثر بی انصاف گفتن ؟ ولی بلند صحبت کردن بعضی مواقع
نمیدونم منظورت از بزرگ چیه ؟ مثلا در مغازه زنگ میزنند که مقداری چک برای خورد کردن هست من چون چکهاشون رو درست نمیبینم میگم ندارم در صورتی که دارم و یا اینکه بعضی وقتها حوصله مجلس رفتن ندارم به صاحب مجلس میگم امشب دعوت هستم از اینجور دورغ ها
اگه مورد خاصی در نظر داری بگو
99 . رث - هر ملکی مالیات جداگانه ای داره ، ورثه هم مثلا 5 نفر باشند تا شش ماه هم اقدامی صورت نگرفته حالا یه خونه صد متری مالیاتش چقدر میشه
اگه املاک دیگه ای نداشته باشه موضوع راحت تر هست ولی مهمترین مشکلش اینکه بعد 6 ماه کار ها شروع شده اینجا خیلی از تخفیف ها برداشته میشه
در مورد مالیات ارث نمیشه یک رقم خاص گفت شرایط زیادی دخیل هست
البته به ممیز منطقه شما هم خیلی ربط داره دعا کنید ادم با انصافی باشه
خانمم نه
ولی مجتبی در جریان هست
یکبار بهم گفت اینیکه بهت اس داده و اسم دخترانه داره کیه بهش گفتم از بچه های سایت هست گفت میشه منم باهاش صحبت کنم گفتم اره
اومد در چت باهاش حرف زد
البته این موضوع مربوط به پارسال هست
راستش وقتی شماها به شوخی یا جدی این دوتا خانم رو نشون میدید من یواشکی به عکسشون نگاه کردم
zrnznn
به نظرم این طوری شما شرطیش میکنید....حالا اون هر بار نماز بخونه بعد مدتی از شما انتظار کادو داره.....
(البته موفق این نظرتون هستم که دیگه زور هیچ تاثیری نداره)
یعنی خوشم میاد دست رد به سینه اش نزدید و گفتید برید تا راهنماییتون کنه
بعد برا من سوال شد: که شخص شما هم جز همون دسته از این افراد هستید! خود شما هم عکستون رو تو ف* ب زدید ولی اینجا؟!
من خودم معترض بودم و به نشونه اعتراض یه مدت عکس خودمو گذاشتم برا اوتار اینجا....شما چرا عکس خودتون رو قرار نمیدید؟؟؟؟ چرا از خودتون شروع نمیکنید واسه برداشتن این ذهنیت اشتباه؟؟؟؟
بندری
106 . گفتی بچه هات برات فرقی ندارند . خب حالا اگه دور از جونشون در خطر حتمی باشن و شما فرصت نجات دادن یکی شون رو داری کدوم رو نجات می دی ؟
107 . با همین تفکر و روحیات الان اگه زمان بر می گشت به قبل از ازدواج تون آیا دوباره با همسر محترم تون ازدواج می کردین یا نه نظر تون عوض میشد و یه نفر دیگه رو برا ازدواج انتخاب می کردین ؟
محسن جان نمی دونم چرا ولی منم احساس می کنم یا در لفافه توضیح میدی یا طفره می ری از زیر سوالا . اکثر بچه ها جوابشون رو همراه با توضیح کامل می خوان . این موضوع رو می تونی از اینجا متوجه بشی که بچه ها دوباره میان و درباره سوالاشون ازت پاسخ کاملتر می خوان. حاجی صندلی داغترش کن چون خیلی از سوالای ما از درون همین پاسخ های شما در میاد ▧ تصویر در دسترس نیست
راستی سوال 39 رو هم هنوز جواب ندادین
محسن صائب
او هنوز به سن تکلیف نرسیده ، چندین بار پرسیده چرا باید نماز خوند ، منهم بهش گفتم . خلاصه یکجوریی باید از خدا تشکر کرد.... کمترینش نماز خوندن هست
من حتی اگه به سن تکلیف هم برسه اجباری نمیکنم
در این مورد خاص
یکشب گفت بابا من دیگه بزرگ شدم نمیخوای برام تبلت بخری . منهم گفتم در مقابل چه عمل مثبت. فرداش گفت اگه من نماز بخونم قبوله. من گفتم برای همیشه نماز بخونی، او هم قبول کرد
بعد خرید تبلت اکثر مواقع نماز میخونه
راستش من تو رو زیاد نمیشناسم که بخوام ازت تعریف یا انتقاد کنم . منهم ادمی نیستم که بخوام نسبت به دیگران بدون تحقیق تعریف یا انتقاد کنم
اینو دوستانی که منو بیشتر میشناسند و در خصوصی رابطه دارند بهتر میدونند
اما با توجه به شناختی که اینجا پیدا کردم باید بگم
تو مثل اکثر خوزستانی ها خون گرم هستی . (برام جالبه که با وجود اینکه دختر های خوستانی اکثرا در همه زمینه ها گرم و توانا هستند پسرها و مردهاشون تا حدود زیادی کامل و لایق نیستند)شوخ و خوش سر زبون هستی . بعضی مواقع تند و عصبی و یکدنده میشی . با توجه به شکست در زندگی مشترک هنوز نتونستی مسیر درستی برای اینده ات رو انتخاب کنی
از نظر من عملکرد و گفتار در سایت مثبت هست .
یکسری ذهنیات در موردت دارم که چون برام مسجل نشده نمیتونم عرض کنیم
منو مجتبی خیلی هوای همو داریم . خیلی وقتها شده که من در موضوعی نخواستم خانمم مطلع بشه و از مجتبی کمک گرفتم .
از چند سال قبل که تعدادی گردهمایی دوستان سایت انجام گرفته . بعدش تاپیکهای مفصلی زده شده و تعداد زیادی عکس گذاشته شد در اون تاپیکها تمامی خانمها عکسشون مخدوش بود و تعدادی از اقایون هم عکس خودشون رو مخفی کرده بودند
برام علتش جالب بود
تاپیک رو فقط اعضا سایت میدیدند و از طرف دیگه وضع حجاب همشون درست و قابل قبول بود چه دلیلی برای مخدوش بودنش بود
تنها دلیلش رو حجب و حیای دختران و زنهای ایرانی دونستم
موقعی که وارد فیسبوک شدم متوجه شدم اکثر دوستان در پرو فایلشون عکسی از خودشون دارند
واقعا برام سوال شد که علت چی میتونه باشه ، چرا در این شبکه بزرگ اجتماعی که طیف بسیار بیشتری میتونند به اطلاعات ادم دسترسی داشته باشه عکس گذاشته میشه ولی در یک سایت دوستانه که تاپیکی با اینهمه محدودیت گذاشته میشه . عکسهای یک گرد همایی قرار نمیگیره
من خودم معترض بودم و به نشونه اعتراض یه مدت عکس خودمو گذاشتم برا اوتار اینجا....شما چرا عکس خودتون رو قرار نمیدید؟؟؟؟ چرا از خودتون شروع نمیکنید واسه برداشتن این ذهنیت اشتباه؟؟؟؟
واقع قضیه اینکه در این سایت مثل فیسبوک یا شبکه های اجتماعی دیگه امکان و یا درخواستی برای گذاشتن عکس وجود نداره(اگه وجود هم داره جا نیفتاده) به این خاطر توقع نباید داشت کسی عکس خودش رو به تنهایی بگذاره
ولی لااقل میشه توقع کرد عکسهای گردهمایی ها اونهم اگه بصورت تاپیکی انهم فقط برای اعضا گذاشته میشه اینجوری سانسور نشه
باز هم من بنا به دستور محمود خان در این تاپیک انشاا عکسم رو خواهم گذاشت
محسن صائب
من میتونم ادعا کنم تا الان هیچ عملی که خارج از چارچوب اسلام باشه انجام ندادم
رابطه با خانمها زیاد دارم
تعداد زیادشون معمولی و کاری بوده و هست
چند موردش بیشتر شد
البته اینو بگم تمام این رابطه ها بنا به درخواست طرف مقابل بوده . یعنی اونا منو در این مسیر قرار دادند
البته چند موردش رو وکیلم معرفی کرد
نمیدونم چقدر جواب سوال رو دادم
دوست یعنی چطوری ، معمولی ؟ یا پیشرفته ؟
فکرش رو نکردم واقعا اگه در این شرایط قرار بگیرم انتخاب برام خیلی سخت خواهد بود و احساس میکنم این دو دل بودن باعث بشه که هر دوشون رو از دست بدم
یعنی دستی دستی خودم رو بسوزونم
بچه مثبت
108. خیلی صاف و پوست کنده نظرت در مورد بچه مثبت رو اعلام کن.
109. با استفاده از قوه تخیلت بگو تفاوت بچه مثبت در بوفیلند و امین در دنیای واقعی چیه؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
بچه مثبت از نظر من ادم مثبتی هست . ادمی معتقد و تحصیلکرده ، مثل باقی جونها توقعش از زندگی یخورده بالاست . یخورده مغرور . خدا نکنه باهاش در بیفتی
قوه تخیل
levrone
من میترسم با تو بیام باغ!
110. نظرت در مورد اون اسکلی که میخواد مخترع بشه چیه؟
محسن صائب
به هر صورت همه ماها یکجورایی مخترع هستیم حالا هر کدومون به صورتی
مثلا بهروز مشهدی مخترع هست
میگی چه اختراعی
میگم این سوالهای عجیب و غریب رو طرح کردن خودش اختراعی بزرگ هست
بچه مثبت
نگفتم فال بگیری برام که! در هر صورت جالب بود. کلی شاد شدم
111. آیا عضویت در این سایت، منفعتی هم برای شما داشته؟ شما چه منفعتی برای اعضای سایت داشتی؟
بندری
یکی از مزایای صندلی داغ این که ادم می تونه توش سوالایی که از خودش توی زندگیش داشته و نتونسته بهش جواب بده رو بیاد جواب بده
محسن صائب
نگفتم فال بگیری برام که! در هر صورت جالب بود. کلی شاد شدم
آخه مگه نمیدونی من رفیق فال بین دارم مثلا الان میبینم داری چکار میکنی
راستش اینجا تا قبل از این ،خیلی پویا بود وبرام خیلی اموزنده بود چالش های که برام توسط دوستان از طیف های فکری مختلف درست میشد بسیار اموزنده بود . ادمهای با فکر و ارزشمندی اینجا وجود داشتند و بعضا وجود دارند
ای کاش بخاطر بعضی عوامل شرایط سایت به این مسیر نمیرفت
سعی کردم بدون تعصب افکار اسلامی رو ترویج بدم . در مواردی و در خصوصی تا جایی که امکان داشت به بعضی از دوستان کمک کردم .
البته قبول دارم در مواردی اشکلات زیادی داشتم که این بر میگرده به کم تجربه بودن من در محیط های مجازی
محسن صائب
مرد حسابی من باید بترسم یا تو
نگاهی به هیکل خودت و من بکن
تازه تو وصل سلسه جبال هستی من وصل تپه سیخی هم نیستم
محسن صائب
مرد حسابی من باید بترسم یا تو
نگاهی به هیکل خودت و من بکن
تازه تو وصل سلسه جبال هستی من وصل تپه سیخی هم نیستم
اره داشتم
شما انسان متاهل و با تجربه ای هستید
در زندگی مشترک عوامل زیادی برای دخیل هستند تا بشه اون زندگی رو ارامش بخش دونست در خیلی از موارد یکطرف بخاطر حفظ خانواده حاضر هست پای روی خواسته هاش بکشه ولی در ضمیرش ارزو میکنه ای کاش شرایطی محیا بود که نبایستی اینهمه کوتاه بیاد
البته یک چیزی رو صادقانه بگم
من از زندگی مشترکم بالای 70 درصد راضی هستم
یادمه اوایل ازدواج با خانمم رفتیم مسافرت توی مسیر بایستی از تهران رد بشیم روبرو پارک وی ماشین رو پارک کردم و یادم رفت توی اون سر بالای ترمز دست بکشم . بعد مدتی دیدم هیاهو بلند شد ، ماشینم خلاص شده بود و از اونطرف خیابون به ماشین این طرف خورده بود. ماشین پارک شده بود و راننده نداشت چند نفری بهم گفتند بزار سر صدا ها که خوابید تو هم برو . راستش اون شب تا ساعت 11 معطل شدم تا راننده اش اومد و من خسارتش رو جبران کردم
این دنیا ارزش اینکه حق الناس به گردنت باشه رو نداره
به هیچ عنوان
همسر من با تمام اشکلاتی که بهش وارد هست تا زنده باشه و زنده باشم همسرم خواهد بود
از مردانگی بدور هست که در حقش نامردی بکنم
کسی رو نه در ذهن و نه در واقع به جای همسرم نگذاشتم
بچه مثبت
ای کاش بخاطر بعضی عوامل شرایط سایت به این مسیر نمیرفت
115. لطفا این مطالب رو بیشتر توضیح بدین.
تا قبل از این (کدوم حادثه مد نظرتون هست؟)
بعضی عوامل و شرایط (کدوم عوامل و شرایط؟)
این مسیر ( کدوم مسیر؟)
116. یادتونه یه تاپیک زدین و انتقاد کردین و ...
گفتم چشم یکی راهکارها رو لیست کنه بده حتما مدنظر قرار میدیم. از اون روز تا الان منتظرم. چرا بیشتر ماها خارج گود نشستیم و دستور لنگ صادر میکنیم؟ (قبول دارید که به عمل کار براید به سخنرانی نیست؟)
pAshMak
ببخشیدا این یعنی چی؟؟
118-دلیل اصلی درلفافه پاسخ دادنهاتون چیه؟
119-اگه یه روزمتوجه بشی یکی ازپسرهات دوست دختر داره ورابطشون هم خیلی پیشرفته هست چه عکس العملی نشون میدی؟ردمیکنی یا اینکه تایید؟چرا؟
▧ تصویر در دسترس نیست
baron jon
آره والا ... من با کلی فشردگی این چند روزه و آزمون فردام سعی کردم بیام و یه چند تا سوال بیشتر نپرسیدم جواب درستی هم نگرفتم ......
120- اگه نحوه مرگ هر کسی انتخابی بود ، دوست داشتین چطور مرگی رو انتخاب کنین ؟ " سواله دیگه !"
121-چند بار عاشق شدین ؟ آیا به نتیجه رسید ؟ و اگه نرسیده علتش چی بوده و اشکال کارتون رو بیان کنین
122- یه نمونه از دست خط خودتون رو اگه امکان داره تو تاپیک بذارین
ایشالا باز نصفه نیمه جواب ندین
محسن صائب
واقعا قصدم این نیست . این اولین باری هست که دوست دارم خالصانه جواب سوالها رو بدم
اگه مورد خاصی هست بگید
اتفاقا یکی از سابقه دارهای سایت در زمینه توقیف تاپیک هستم ، فکر نکنم کسی به اندازه من توقیفی داشته باشه
اخه خوش انصاف اینکه سه تا سوال شد
نظرم تقریبا یکسال اخیر هست
این موضوع نیاز به واکاوی زیادی داره که به چه دلیل یا دوستان زیادی کمتر تشریف میارن و یا اگه هم تشریف دارند تنها نظاره گر و حداکثرش یک پست میگذارند
از نظر من مسیر یکنواختی
یک زمانهایی دیالکو با تاپیک های نوع خودش و کورش کبیر با طنز های خودش و نخبه با نو اوری های خودش و باقی دوستان هم هر کدام روشی برای تاپیک زدن داشتند ولی الان سایت تقریبا توسط دو سه نفر سرپا نگه داشته شده و هر چند اونا زحمات زیادی میکشند ولی ...................
گفتم چشم یکی راهکارها رو لیست کنه بده حتما مدنظر قرار میدیم. از اون روز تا الان منتظرم. چرا بیشتر ماها خارج گود نشستیم و دستور لنگ صادر میکنیم؟ (قبول دارید که به عمل کار براید به سخنرانی نیست؟)
چند روز قبل مدرسه ،اولیا رو خواست به یکی یکی شون پیام داد که بنظر شما مدرسه چه مشکلاتی داره رفتیم هر کسی حرفی زد و در اخر هم رییس مدرسه قول رسیدگی داد ار اون تاریخ هر روز تماس میگیره و نظرات و اینکه هر کسی در چه زمینه ای میتونه کمک کنه رو خواستار شده پیگیری کار خیلی مهمه
البته از حق نگذریم یکسری از عوامل ربطی به سایت نداره و موارد دیگه دخیل هست
من اینو گفتم ؟
منظور من این بود که در موارد زیادی بخاطر کمکهای مادی و معنوی مدتی با من رابطه بسیار معمولی داشتند و خدا میدونه من به هیچ عنوان نظری نسبت به انها نداشتم ولی بعد مدتی نوع گفتار و رفتار انها عوض میشه
متاسفانه اکثر و یا تمام این خانمها نگاه ابزاری نسبت به من دارند و به هیچ عنوان مثبت نیستند و تا الان نتونستند نظر منو جلب کنند
میشه مصداقی صحبت کنید ؟ کلی گویی در این موضع خاص دردی رو دوا کنه
بنظر شما بعنوان یک پدر چکار میتونم بکنم . ببخشید ولی این دوره بنظر من مشکل اصلی از طرف دختر خانمهاست . او با من بسیار نزدیک هست چندین مورد گفته که دخترها بهش پیشنهاد دوستی دادند
واقعا نمیدونم چکار باید کرد؟
دوست داشتم افتاده نشم . فرصت توبه داشته باشم . و توی مشهد باشه
اتفاقا سوال خوبی رو پرسیدی
عاشق به اون معنی کامل نبوده ولی دلداگی بوده قبل از ازدواج
دختر عمه ای داشتم بسیار زیبا (ساکن یزد بودند)من سالی دو سه بار هر بار 20 روز میرفتم یزد اون زمانها فکر کنم 16سالم بود او عادت داشت جلوی من چادر سر کنه و صورتش رو بپوشونه یعنی فقط چشمهاش پیدا بود . من به همین هم راضی بودم
یادش بخیر
چه دوران خوبی بود . من هیچ وقت با او تنها نشدم حتی نتونستم تنهایی باهاش صحبت کنم ولی وقتی وارد خونشون میشدم چه احساس لذت بخشی بهت دست میداد
.
چه ارزو های داشتم
.
دختر ما رو کجا بردی
.
او عروس شد من مدتها مثل دیونه ها بودم . حتی رفتم جبهه تا یادش رو فراموش کنم
.
بعد سالها امسال دیدمش
الان یک پسر و یک دختر داره پسرش سربازی رفته . اینبار دیگه صورتش رو نپوشونده بود
وقتی دیدمش باز کلی شاد شدم . باز هم احساس زیبا
یک نوع حس معنوی
تمایل جنسی در میان نبود ولی خیلی لحظات زیبایی بود