79. عجیب ترین اتفاقی که تو زندگیتون دیدید چی بوده؟ 80. من حس میکنم شما برای جواب دادن به سوالا یکم از زیرش در میرید.فکر میکنید این حس منو بقیه دوستان هم دارن یا نه؟ 81. چرا سایت اومدنتون رو از خانومتون پنهان میکنید؟مگه کار بدی دارید انجام میدید؟
67. بنظرتون اونايي كه دائما كارشون صيغه هست ( فقط سرپوش شرعي گذاشتن روي ...) مورد عده رو رعايت مي كنن؟
بزار یک موضوع رو روشن کنم ازدواج موقت امری هست که جلوی فساد رو میگیره . در ازدواج موقت با دختر ازدواج نکرده فقط با اذن پدرمیشه ازدواج کرد در این نوع ازدواج باید مدت معلوم باشه مهریه و نفقه معلوم بشه زن باید عده نگه داره این شرایط اگه توسط ادم معتقدی بدرستی اجرا بشه ، میتونه مشکلات جامعه رو رفع کنه.
نقل قول: Holtek
برا خودم نمي خوام چون اصلا تا بحال بهش فكر هم نكردم ، يكي تعريف كرده بود برام خواستم ببينم صحت داره يا نه ، چون طرف جوون بوده و در نتيجه يائسه هم نبوده .
راستی تو چرا خودت نمیخوای؟ الان مد شده عده ای میگن ما عقد موقت ساعتی میکنیم و همه جوره هم حال میدیم ولی اجازه دخول نمیدیم .....حال چرا ؟ چون نمیخوایم عده رعایت کنیم و از این چرت و پرت ها
نقل قول: بندری
چطور مگه خانومتون چرا نباید در جریان باشه ؟ مگه ایشون همسر تون نیستن؟
من سلیقه و نظر خودم رو عرض کردم البته نه همسر ادم بلکه کل اطرافیانتون رو عرض میکنم
69 . یه جایی خوندم که توی کار ساخت و ساز هستین ٰحالا اگه بچه های بوف بوفی هوای مشهد رو داشته باشن آیا حاضرید برا بچه ها یکی از واحد هاتون رو در اختیارشون قرار بدین یا نه یا حد اقل کمکشون کنید تا یه جای خوب و مناسب پیدا کنن ؟
یعنی چطوری کمک کنم که بخرند یا برای چند روزی مهمون باشند؟
70 . روابط جنسی خارج از قائده ازدواج رو هم تجربه کردی ؟ اگه داشتی مربوط میشه به قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج یا هر دو ؟
خارج از قائده ازدواج نداشتم
نقل قول: zrnznn
واسه مثلا 500 تومن هم چک میگیرید؟؟؟؟؟ هوووو میدونی من چقدر طلب دارم از اینو و اوننننن؟؟؟؟ ادم که روش نمیشه بگه مثلا واسه 200 ، 300 تومن چک بده!.....
500هزار تومن ؟ چند نفر دعاشون قبول نیست یکی اونیکه زن بد داره طلاقش نمیده و دیگه اونیکه قرض میده ولی مدرک نمیگیره من مبالغ خیلی کمتر از اینو هم که میدم حتما مدرک میگیرم البته قضیه تو با من فرق میکنه
71.چیزی هست که به اسم خانمتون باشه؟؟ مثلا خونه یا ماشین؟؟؟ اگر نه، تا به حال خانمتون همچین تقاضایی نداشته ازتون؟؟؟ چی گفتید در جوابشون؟؟؟
فقط یک ماشین که دست خودش هست بارها غیر مستقیم گفته ولی هر بار منهم غیر مستقیم سر باز زدم
72.تا به حال شده نوع پوشش یه خانم، توجه شما رو به خودش جلب کرده باشههه؟؟؟
متوجه منظورت شدم باورت میشه من وقتی به یک کشور غیر محجبه که میرم خیلی کمتر تحریک میشم . چند وقت قبل من سفری به برزیل داشتم . توی هواپیما فقط سه نفر ایرانی بودیم پروازی طولانی روز اول که من وارد این کشور شدم بشدت تحت تاثیر قرار گرفتم ولی بعد همه چی عادی شد خانمهای اونجا تقریبا همشون یک مدل و با یک پوشش راه میرفتند منظورم اینکه اگه لخت بودند همشون لخت بودند ولی توی ایران یکی رو میبینی پوشیه زده یکی دیگه چادر سرش کرده یکی مانتوی تنگ یکی ساپورت از دید یک مرد تحریک توی ایران بسیار بالاست و اینجوری میشه که روان مردهای ایران خراب هست و به قول معروف همشون گرسنه جنسی هستند اونا نیاز چنسی به اون شدت ندارند فقط ته قلب و ذهنشون یک چیزی کم هست که داره بیچاره شون میکنه
نقل قول: baron jon
بزرگترینش دیگه . اونی که بیشتر لطمه وارد کرده . اون رو بگین .
73- به نظرتون با توجه به شرایط فعلی اقتصادی بهترین و مناسب ترین سرمایه ای که می تونیم داشته باشیم چیه ؟ سود بانکی -طلا- سکه - زمین -خونه و .... غیره
این سوال خوبیه سرمایه هر فرد باید به چند بخش تبدیل بشه بخش عمده اش بالای 60درصدش حتما ملک باشه حالا فرق نمیکنه زمین باشه یا خونه یا در کجا باشه 20 درصدش در امور تجاری مثل اگه مغازه ای داره و یا شرکتی داره و نکته مهمش اینکه حتما باید 20 درصدش قابلیت نقد شوندگی سریع داشته باشه مثل طلا و پول معتبر خارجی من با بورس موافق نیستم
74- مالیات یه خونه حدودا صد متری تو مشهد چقدره ؟
مالیات چی؟ اگه مستغلات هست که تقریبا میشه یکماه اجاره در سال اگه نقل و انتقال هست که زیاد نیست حداکثر 200 هزار تومن ولی اگه ارث هست قضیه اش فرق میکنه باید دید متوفی چقدر اموال داره ورثه اش چه تعداد هستند از تاریخ فوتش تا 6ماه اقدامی شده یا نه
75-شماره ی چه تعداد از خانم های سایت تو گوشی تون ذخیره س ؟ یا اسم مستعار گذاشتین تشخیص داده نشه یا خیر ؟خانمتون در جریان این مخاطبین هستند ؟
راستش یک زمانهایی شماره چند نفری رو داشتم البته من معمولا تزم اینکه کمتر حرف میزنم و ربطه من در حد پیامک بود الان این تعداد خیلی کم شده اسمشون اسمهایی هست که توی سایت دارند
نقل قول: بچه مثبت
آیا حلالی در بهشت هست که در این دنیا حرام باشه؟ (لطفاً نگو نمیدونم و بهشت نرفتم و ...! باورت رو بگو)
باور کن من در تنها زمینه ای که خیلی کم مطالعه دارم همین موضوعات بعد از مرگ هست ولی برای اینکه دست از سر ما برداری اینو مطمئن هستم اونجا حوری هاش همه باکره هستند و خوبیش اینکه اگه بخوای باهاشون ازدواج کنی احتیاج به اذن پدر ندارند
76. فرض کن برای کاری حتما (تاکید میکنم حتما) خانومتون باید بره برزیل اونم تو فصل گرما. حفظ حجاب باعث انگشت نما شدن خواهد شد. حالا به من بگید حالتون چطوره؟
اتفاقا همین طور هم شد من که رفتم او نیامد با خودم گفتم اگه اینجا اومد باید چطوری رفتار کنم اینجوری نیست که در این کشورها خانمهای همشون بی حجاب هستند مواردی رو میشه دید که زنهای یهودی حجاب دارند. خوب قرار نیست خانم من اونجا با چادر بره میشه یک لباس شیک و با حجاب کامل داشت که زیاد توی ذوق نزنه البته اینو بگم که به هر صورت برای یک زن مسلمان رفتن به کشورهای اینجوری درد سر های خاص خودش رو داره مشکل حادشون در سواحل این کشورهاست خوب اونجا هم نمیریم
77. من دوست دارم شراب رو امتحان کنم اما اینکار نهی شده. به جاش فندق بشکنم یا پسته؟
77. من دوست دارم شراب رو امتحان کنم اما اینکار نهی شده. به جاش فندق بشکنم یا پسته؟
نمیدونم وا....... ببین مزاجت به کدومش میسازه ولی من میگم اگه مجرد هستی کمتر فندوق و پسته بخور چون خطر داره ............
78. خدا از همه اعمال ما خبر داره. به نظرت فلسفه سوالات شب اول قبر چیه؟ چرا این قدر ترسناکه؟
79. عجیب ترین اتفاقی که تو زندگیتون دیدید چی بوده؟
من بخاطر مشکلی که در خودم بود مدت 8 سال نتونستم پدر بشم در این مدت همه جور درمانی انجام دادیم از گیاهی بگیر تا دکتر ها متبحر و روش های جدید لقاح خارج از رحم نتیجه تمامشون گفتند من نمیتونم پدر بشم در شبی که دلم خیلی شکسته بود روبروی گنبد اقا توی صحن مسجد گوهرشاد بی اختیار اشک میریختم و ..................... دقیقا یک ماه بعد در نیمه ماه رمضان من متوجه شدم خانمم باردار هست و اون پسر نامش مجتبی شد
نقل قول: تنها
80. من حس میکنم شما برای جواب دادن به سوالا یکم از زیرش در میرید.فکر میکنید این حس منو بقیه دوستان هم دارن یا نه؟
الان اینو من باید جواب بدم یا باقی دوستان من فکر میکنم شما با عینک بدبینی دارید نگاه میکنی خانم مشاور هر سوالی که احتیاج به پاسخ بیشتر داره دوباره بپرسید من در خدمتم
نقل قول: تنها
81. چرا سایت اومدنتون رو از خانومتون پنهان میکنید؟مگه کار بدی دارید انجام میدید؟
مگه همه کارهای بد رو پنهون میکنند. بعضی از کارهای خوب رو هم باید پنهون کرد اینهمه گفتند اعمال خوبتون رو پنهانی انجام بدید ر تا ریا نشه رو نشنیدی ببخش من با شما شوخی میکنم گفتم فضا یک نواخت نباشه
خوب قرار نیست خانم من اونجا با چادر بره میشه یک لباس شیک و با حجاب کامل داشت که زیاد توی ذوق نزنه
82. فایده این حجاب در اون محیطی که همه بی حجابن چیه؟
83. شماره تماس خانم های سایت چه کاربردی براتون داشته؟ از بین آقایون سایت شماره چه کسانی رو دارین؟
84. اون دختری رو که قرار بود به مهدی یره (هاچو هاچو) بدی، چرا به من ندادی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
500هزار تومن ؟ چند نفر دعاشون قبول نیست یکی اونیکه زن بد داره طلاقش نمیده و دیگه اونیکه قرض میده ولی مدرک نمیگیره من مبالغ خیلی کمتر از اینو هم که میدم حتما مدرک میگیرم البته قضیه تو با من فرق میکنه
85.واقعا؟؟ سندش کو؟ کجا گفته که دعای کسی که قرض میده ولی مدرک نمیگیره قبول نیست؟!!! قضیه منو شما با هم فرق میکنه یعنی چی؟؟؟؟
86.شما شراکت رو تو سرمایه گذاری (مثلا خرید خونه یا زمین ) توصیه میکنید؟ اگر نه دلیلتون؟
87. بابای من یه تز داره واسه خودش...یمگه پول هاتو بردار و سرمایه گذاری کن و مثلا بزار تو بانک سودشو بگیر و چه میدونم از این حرفا...... ولی من میگم که نه میخوام سرمایه گذاری کنم که چی؟ الان میخوام خوش باشم و راحت ... مثلا بابام شدید مخالف خرید ماشین توسط من هست...ولی من میگم واسه راحتی رفت و امدم و حالا دلایل دیگه ام ...حتما ماشین شخصی واسه خودم رو میخوام....حالا اگر تهش چیزی موند از اونجا به بعد سرمایه گذاری دیگه ای میکنم....به نظر شما حرف بابام درسته؟؟؟؟
حجاب وظیفه دینی یک زن مسلمان هست . یک زن مسلمان باید موها و برجستگی اندامش رو از نامحرم بپوشاند حالا نوع پوشش میتونه چادر باشه یا مانتو و یا ......... منظورت از سوال رو متوجه نشدم
83. شماره تماس خانم های سایت چه کاربردی براتون داشته؟ از بین آقایون سایت شماره چه کسانی رو دارین؟
جز درد سر هیچی، از اقایون بهروز دلشاد و اقای مهدی همشهری رو سیو کردم البته بعضی ها لطف کردند و شماره دادند ولی من سیو نکردم
85.واقعا؟؟ سندش کو؟ کجا گفته که دعای کسی که قرض میده ولی مدرک نمیگیره قبول نیست؟!!! قضیه منو شما با هم فرق میکنه یعنی چی؟؟؟؟
حدیث معروفی هست . سندش رو برات حتما پیدا میکنم و عرض میکنم من بنا به شغلم معمولا بیشتر مورد مراجعه دوستان و اطرافیان قرار میگیرم و در مبالغ پایین نمیتونم ادعا کنم ندارم امری که برای تو اگه نخوای تقاضای کسی رو اجابت کنی راحت تر میشه رد کنی اختلاف من تو اینه
86.شما شراکت رو تو سرمایه گذاری (مثلا خرید خونه یا زمین ) توصیه میکنید؟ اگر نه دلیلتون؟
شراکت یعنی چی ؟ پیش فروش مسکن ؟ و یا ............؟
87. بابای من یه تز داره واسه خودش...یمگه پول هاتو بردار و سرمایه گذاری کن و مثلا برز تو بانک سودشو بگیر و چه میدونم از این حرفا...... ولی من میگم که نه میخوام سرمایه گذاری کنم که چی؟ الان میخوام خوش باشم و راحت ... مثلا بابام شدید مخالف خرید ماشین توسط من هست...ولی من میگم واسه راحتی رفت و امدم و حالا دلایل دیگه ام ...حتما ماشینو میخوام....حالا اگر تهش چیزی موند از اونجا به بعد سرمایه گذاری دیگه ای میکنم....به نظر شما حرف بابام درسته؟؟؟؟
معمولا این موضوعات چند وجهی هست و باید بصورت یک پازل کامل بهش نگه کرد . مثلا شغل شما چیه ؟ هدف شما برای اینده چیه ؟ و از طرف دیگه دلیل مخالف پدر شما میتونه مشکلات داشتن ماشین برای شما باشه یا عوامل محیطی و خانوادگی دیگه دخیله که ایشون مخالفت میکنند و ............. راستش من اگه قصد راهنمایی داشته باشم باید اطلاعاتم کامل باشه البته یک چیزی رو من بگم با روش سود بانک اصلا موافق نیستم
خرید شریکی یه زمین یا خونه دیگه....مثلا پول من تنهایی نرسه به اون خونه و بیام با داداشم شریکی بخرم....اینطوری...
خوبه فقط یادت باشه با هر کسی شریک شدی فرقی نمیکنه پدرت یا برادرت حتما کارت رو محکم بکن حتما سند نسبت به سهمت به اسمت بشه
88.سر پول هایی که قرض میدید سودی میکشید؟ اگر نه و کسی خودش دلش بخواد یه پول اضافه بزاره رو اصل مبلغ و بهتون برگردونه قبول میکنید؟ .
پول قرض الحسنه رو نمیشه سود گرفت پولی که من قرض میدم معمولا کوتاه مدت هست و تا الان پیش نیامده سود بگیرم . البته من عمده کارم در این زمینه هاست خرید دین هر نوع خرید نقدی و فروش اقساطی اینا سود دارند
این سری از امام رضا میخوای که قسمت منم بشه بیام پابوسش؟؟؟
90.چرا اون چندین سالی که بچه دار نمیشیدید، نرفتید یه بچه رو به فرزندی قبول کنید و بیارید بزرگ کنیدد؟؟؟
من چندین و چند خانواده رو از اطرافیانم میشناسم که خیلی سالیه..شاید دیگه بعضیاشون رسیدن به 15 یا 20 سال...هنو بچه دار نشدن...به نظرتون چرا نمیرن دنبال سرپرستی یه بچه دیگهه؟؟؟ چه اصراریه که حتما خودشون باید بچه دار بشن؟؟؟؟؟
و همچنین یکی از همین خانواده ها که نسبت نزدیکی هم داریم پاشد رفت یه بچه های رو که از بدو تولد مونده بود تو بیمارستان و پدرش تحویلش نمیگیرفت اورد و کارهاشو انجام دادن...الان هزار ماشال..اون بچه سال دیگه دیپلمشو میگیره..و حکمت خداا خیلی شبیه خانواده شده..خیلی........ مخصوصا هر کسی میبیندش میگه این شبیه خانواده داییشه مثلا...ولی درصورتی که اصلا از این خانواده نیست...
نقل قول: محسن صائب
البته من عمده کارم در این زمینه هاست خرید دین هر نوع خرید نقدی و فروش اقساطی اینا سود دارند
91.ببخشید دقیقا اسم شغلتون چیههه؟؟ به شما چی میگن؟
90.چرا اون چندین سالی که بچه دار نمیشیدید، نرفتید یه بچه رو به فرزندی قبول کنید و بیارید بزرگ کنیدد؟؟؟
رفتیم ولی اونجا هم خیلی دردسر داشت 14000نفر توی نوبت بودند و تنها سالی چند صد نفربچه دارای شرایط هستند
همچنین یکی از همین خانواده ها که نسبت نزدیکی هم داریم پاشد رفت یه بچه های رو که از بدو تولد مونده بود تو بیمارستان و پدرش تحویلش نمیگیرفت اورد و کارهاشو انجام دادن...الان هزار ماشال..اون بچه سال دیگه دیپلمشو میگیره..و حکمت خداا خیلی شبیه خانواده شده..خیلی........ مخصوصا هر کسی میبیندش میگه این شبیه خانواده داییشه مثلا...ولی درصورتی که اصلا از این خانواده نیست...
الان دیگه خیلی سخت شده ثبت احوال برای صدور شناسنامه خیلی سخت میگیره
91.ببخشید دقیقا اسم شغلتون چیههه؟؟ به شما چی میگن؟
این شغل جانبی من هست . یکنوع کار اعتباری درکنار شغل اصلی
خر اسم شغلی اصلی شما دقیقا چیه؟؟؟ اسم شغل جانبیتون دقیقا چیه؟؟؟
الان این سوال هست و باید شماره داشته باشه شغل اصلی من فروش لوازم منزل هست در کنارش خرید دین هم انجام میدم و هر نوع خرید نقدی و فروش اقساطی مثل ماشین خونه و لوازم کوچکتر در کنارش گاهی ساخت و ساز هم انجام میدم
92.تا چه حد به بچه هاتون ازادی میدید؟ پسر بزرگتون موبایل داره؟؟ چجوری کنترلش میکیند؟
در حد لازم بزار مثالی بزنم توی ماشین من از اهنگ ها محمد اصفهانی استفاده میکنم ولی بچه ها دوست دارند از این خواننده های جدید گوش (من از این نوع موسیقی اصلا سر در نمیارم )بیشتر در مسیر های متوسط به بالا تقسیم بندی شده من بعنوان پدر 2 سهم و بچه ها هر کدومشون یک سهم البته یک خط قرمز وجود داره موسیقی با صدای زن مجتبی تبلت داره کنترل خاصی لازم نداره او خط قرمز های منو میدونه و تا الان رعایت کرده
پیرو سوال قبلیم منظورم این بود که مهمون شما باشند ؟
کنترل خاصی لازم نداره او خط قرمز های منو میدونه و تا الان رعایت کرده
96 . شما از کجا اینقدر مطمئنید ؟ به عنوان مثال یه اتفاق خیلی جالب که همین چند روز پیش تو اطرافمون افتاد رو عرض می کنم ما یه همسایه داشتیم که خیلی خیلی مومن و معتقد که بچه هاشون از ابتدایی نماز اول وقت شون برپا بود تا اونجا که آقای خونه موقع نماز عبا به تن می کرد . خب بگذریم الان پسر بزرگشون که بچه مدرسه ای هم هست شماره دختر یه همسایه دیگه رو پیدا کرده بود و کلی حرف زشت جوک و عکسای مبتذل سکسکه برا دختره فرستاده بود حرفایی که آدم حتی به زبون آوردنش براش سخته . خیلی جالبه که بعد از اینکه این شماره با هنرنمایی بنده در کشف مجرم شناسایی شد هیچ کس باور نمی کرد این پسره این کارو کرده باشه . حالا پیرو این توضیحات جواب سوالمو بدین که چه ابزار مطمئنه ای دارین ؟
97.چقدر انسان خیری هستید ؟ و اگه هتین از کدوم نوعش هستین از اونایی که وقتی خیر می کنن می خوان همه این کارشو ببیند یا نه در خفا انجام می دین؟
98. تا حالا به کسی فحش دادین و یا دعوای فیزیکی کردین ؟
محسن جان از فردا موج دوم صندلی داغ رو شروع می کنیم خودتو آماده کن برادر ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
باز الان یادتون نمیاد. یکی از دروغ های بزرگی که گفتین می خواستین بگین ..
مالیات چی؟ اگه مستغلات هست که تقریبا میشه یکماه اجاره در سال اگه نقل و انتقال هست که زیاد نیست حداکثر 200 هزار تومن ولی اگه ارث هست قضیه اش فرق میکنه باید دید متوفی چقدر اموال داره ورثه اش چه تعداد هستند از تاریخ فوتش تا 6ماه اقدامی شده یا نه
99 . ارث - هر ملکی مالیات جداگانه ای داره ، ورثه هم مثلا 5 نفر باشند تا شش ماه هم اقدامی صورت نگرفته حالا یه خونه صد متری مالیاتش چقدر میشه ؟
تنها
کاش مینوشتی توی زندگیم
79. عجیب ترین اتفاقی که تو زندگیتون دیدید چی بوده؟
80. من حس میکنم شما برای جواب دادن به سوالا یکم از زیرش در میرید.فکر میکنید این حس منو بقیه دوستان هم دارن یا نه؟
81. چرا سایت اومدنتون رو از خانومتون پنهان میکنید؟مگه کار بدی دارید انجام میدید؟
محسن صائب
جواب دادم که .................
بزار یک موضوع رو روشن کنم
ازدواج موقت امری هست که جلوی فساد رو میگیره . در ازدواج موقت با دختر ازدواج نکرده فقط با اذن پدرمیشه ازدواج کرد در این نوع ازدواج باید مدت معلوم باشه مهریه و نفقه معلوم بشه زن باید عده نگه داره
این شرایط اگه توسط ادم معتقدی بدرستی اجرا بشه ، میتونه مشکلات جامعه رو رفع کنه.
راستی تو چرا خودت نمیخوای؟
الان مد شده عده ای میگن ما عقد موقت ساعتی میکنیم و همه جوره هم حال میدیم ولی اجازه دخول نمیدیم .....حال چرا ؟ چون نمیخوایم عده رعایت کنیم و از این چرت و پرت ها
من سلیقه و نظر خودم رو عرض کردم
البته نه همسر ادم بلکه کل اطرافیانتون رو عرض میکنم
یعنی چطوری کمک کنم که بخرند یا برای چند روزی مهمون باشند؟
خارج از قائده ازدواج نداشتم
هوووو میدونی من چقدر طلب دارم از اینو و اوننننن؟؟؟؟ ادم که روش نمیشه بگه مثلا واسه 200 ، 300 تومن چک بده!.....
500هزار تومن ؟
چند نفر دعاشون قبول نیست یکی اونیکه زن بد داره طلاقش نمیده و دیگه اونیکه قرض میده ولی مدرک نمیگیره
من مبالغ خیلی کمتر از اینو هم که میدم حتما مدرک میگیرم
البته قضیه تو با من فرق میکنه
اگر نه، تا به حال خانمتون همچین تقاضایی نداشته ازتون؟؟؟ چی گفتید در جوابشون؟؟؟
فقط یک ماشین که دست خودش هست
بارها غیر مستقیم گفته ولی هر بار منهم غیر مستقیم سر باز زدم
متوجه منظورت شدم
باورت میشه من وقتی به یک کشور غیر محجبه که میرم خیلی کمتر تحریک میشم . چند وقت قبل من سفری به برزیل داشتم . توی هواپیما فقط سه نفر ایرانی بودیم پروازی طولانی روز اول که من وارد این کشور شدم بشدت تحت تاثیر قرار گرفتم ولی بعد همه چی عادی شد خانمهای اونجا تقریبا همشون یک مدل و با یک پوشش راه میرفتند منظورم اینکه اگه لخت بودند همشون لخت بودند
ولی توی ایران یکی رو میبینی پوشیه زده یکی دیگه چادر سرش کرده یکی مانتوی تنگ یکی ساپورت
از دید یک مرد تحریک توی ایران بسیار بالاست و اینجوری میشه که روان مردهای ایران خراب هست و به قول معروف همشون گرسنه جنسی هستند
اونا نیاز چنسی به اون شدت ندارند فقط ته قلب و ذهنشون یک چیزی کم هست که داره بیچاره شون میکنه
راستش یادم نیست معمولا دروغ هام دم دستی هست سعی میکنم دروغ بزرگ نگم
این سوال خوبیه
سرمایه هر فرد باید به چند بخش تبدیل بشه بخش عمده اش بالای 60درصدش حتما ملک باشه حالا فرق نمیکنه زمین باشه یا خونه یا در کجا باشه 20 درصدش در امور تجاری مثل اگه مغازه ای داره و یا شرکتی داره و نکته مهمش اینکه حتما باید 20 درصدش قابلیت نقد شوندگی سریع داشته باشه مثل طلا و پول معتبر خارجی
من با بورس موافق نیستم
مالیات چی؟
اگه مستغلات هست که تقریبا میشه یکماه اجاره در سال
اگه نقل و انتقال هست که زیاد نیست حداکثر 200 هزار تومن
ولی اگه ارث هست
قضیه اش فرق میکنه
باید دید متوفی چقدر اموال داره
ورثه اش چه تعداد هستند
از تاریخ فوتش تا 6ماه اقدامی شده یا نه
راستش یک زمانهایی شماره چند نفری رو داشتم البته من معمولا تزم اینکه کمتر حرف میزنم و ربطه من در حد پیامک بود الان این تعداد خیلی کم شده
اسمشون اسمهایی هست که توی سایت دارند
باور کن من در تنها زمینه ای که خیلی کم مطالعه دارم همین موضوعات بعد از مرگ هست
ولی برای اینکه دست از سر ما برداری اینو مطمئن هستم
اونجا حوری هاش همه باکره هستند و خوبیش اینکه اگه بخوای باهاشون ازدواج کنی احتیاج به اذن پدر ندارند
اتفاقا همین طور هم شد من که رفتم او نیامد با خودم گفتم اگه اینجا اومد باید چطوری رفتار کنم
اینجوری نیست که در این کشورها خانمهای همشون بی حجاب هستند مواردی رو میشه دید که زنهای یهودی حجاب دارند. خوب قرار نیست خانم من اونجا با چادر بره میشه یک لباس شیک و با حجاب کامل داشت که زیاد توی ذوق نزنه
البته اینو بگم که به هر صورت برای یک زن مسلمان رفتن به کشورهای اینجوری درد سر های خاص خودش رو داره
مشکل حادشون در سواحل این کشورهاست خوب اونجا هم نمیریم
نمیدونم وا....... ببین مزاجت به کدومش میسازه
ولی من میگم اگه مجرد هستی کمتر فندوق و پسته بخور
چون خطر داره ............
راستش نمیدونم ..............
محسن صائب
من بخاطر مشکلی که در خودم بود مدت 8 سال نتونستم پدر بشم در این مدت همه جور درمانی انجام دادیم از گیاهی بگیر تا دکتر ها متبحر و روش های جدید لقاح خارج از رحم
نتیجه
تمامشون گفتند من نمیتونم پدر بشم
در شبی که دلم خیلی شکسته بود روبروی گنبد اقا توی صحن مسجد گوهرشاد بی اختیار اشک میریختم و .....................
دقیقا یک ماه بعد در نیمه ماه رمضان من متوجه شدم خانمم باردار هست و اون پسر نامش مجتبی شد
الان اینو من باید جواب بدم یا باقی دوستان
من فکر میکنم شما با عینک بدبینی دارید نگاه میکنی خانم مشاور
هر سوالی که احتیاج به پاسخ بیشتر داره دوباره بپرسید من در خدمتم
مگه همه کارهای بد رو پنهون میکنند. بعضی از کارهای خوب رو هم باید پنهون کرد
اینهمه گفتند اعمال خوبتون رو پنهانی انجام بدید ر تا ریا نشه رو نشنیدی
ببخش من با شما شوخی میکنم گفتم فضا یک نواخت نباشه
بچه مثبت
میری حرم منو فراموش نکن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
500هزار تومن ؟
چند نفر دعاشون قبول نیست یکی اونیکه زن بد داره طلاقش نمیده و دیگه اونیکه قرض میده ولی مدرک نمیگیره
من مبالغ خیلی کمتر از اینو هم که میدم حتما مدرک میگیرم
البته قضیه تو با من فرق میکنه
85.واقعا؟؟
قضیه منو شما با هم فرق میکنه یعنی چی؟؟؟؟
87. بابای من یه تز داره واسه خودش...یمگه پول هاتو بردار و سرمایه گذاری کن و مثلا بزار تو بانک سودشو بگیر و چه میدونم از این حرفا...... ولی من میگم که نه میخوام سرمایه گذاری کنم که چی؟ الان میخوام خوش باشم و راحت ... مثلا بابام شدید مخالف خرید ماشین توسط من هست...ولی من میگم واسه راحتی رفت و امدم و حالا دلایل دیگه ام ...حتما ماشین شخصی واسه خودم رو میخوام....حالا اگر تهش چیزی موند از اونجا به بعد سرمایه گذاری دیگه ای میکنم....به نظر شما حرف بابام درسته؟؟؟؟
محسن صائب
حجاب وظیفه دینی یک زن مسلمان هست . یک زن مسلمان باید موها و برجستگی اندامش رو از نامحرم بپوشاند حالا نوع پوشش میتونه چادر باشه یا مانتو و یا .........
منظورت از سوال رو متوجه نشدم
اون زدتر به خواستگاری اومد
محسن صائب
قضیه منو شما با هم فرق میکنه یعنی چی؟؟؟؟
حدیث معروفی هست . سندش رو برات حتما پیدا میکنم و عرض میکنم
من بنا به شغلم معمولا بیشتر مورد مراجعه دوستان و اطرافیان قرار میگیرم و در مبالغ پایین نمیتونم ادعا کنم ندارم امری که برای تو اگه نخوای تقاضای کسی رو اجابت کنی راحت تر میشه رد کنی
اختلاف من تو اینه
شراکت یعنی چی ؟ پیش فروش مسکن ؟ و یا ............؟
87. بابای من یه تز داره واسه خودش...یمگه پول هاتو بردار و سرمایه گذاری کن و مثلا برز تو بانک سودشو بگیر و چه میدونم از این حرفا...... ولی من میگم که نه میخوام سرمایه گذاری کنم که چی؟ الان میخوام خوش باشم و راحت ... مثلا بابام شدید مخالف خرید ماشین توسط من هست...ولی من میگم واسه راحتی رفت و امدم و حالا دلایل دیگه ام ...حتما ماشینو میخوام....حالا اگر تهش چیزی موند از اونجا به بعد سرمایه گذاری دیگه ای میکنم....به نظر شما حرف بابام درسته؟؟؟؟
معمولا این موضوعات چند وجهی هست و باید بصورت یک پازل کامل بهش نگه کرد . مثلا شغل شما چیه ؟ هدف شما برای اینده چیه ؟ و از طرف دیگه دلیل مخالف پدر شما میتونه مشکلات داشتن ماشین برای شما باشه یا عوامل محیطی و خانوادگی دیگه دخیله که ایشون مخالفت میکنند و .............
راستش من اگه قصد راهنمایی داشته باشم باید اطلاعاتم کامل باشه
البته یک چیزی رو من بگم
با روش سود بانک اصلا موافق نیستم
zrnznn
88.سر پول هایی که قرض میدید سودی میکشید؟
اگر نه و کسی خودش دلش بخواد یه پول اضافه بزاره رو اصل مبلغ و بهتون برگردونه قبول میکنید؟
.
.
.
محسن صائب
خوبه
فقط یادت باشه با هر کسی شریک شدی فرقی نمیکنه پدرت یا برادرت حتما کارت رو محکم بکن حتما سند نسبت به سهمت به اسمت بشه
اگر نه و کسی خودش دلش بخواد یه پول اضافه بزاره رو اصل مبلغ و بهتون برگردونه قبول میکنید؟
.
پول قرض الحسنه رو نمیشه سود گرفت
پولی که من قرض میدم معمولا کوتاه مدت هست و تا الان پیش نیامده سود بگیرم
.
البته من عمده کارم در این زمینه هاست
خرید دین
هر نوع خرید نقدی و فروش اقساطی
اینا سود دارند
حتما
خداوند انشاا... نصیب همه ارزو مندانش بکنه
mz56mz
٨٩- يه عكس واضح و نو از خودتون لطفا
ممنون
zrnznn
من چندین و چند خانواده رو از اطرافیانم میشناسم که خیلی سالیه..شاید دیگه بعضیاشون رسیدن به 15 یا 20 سال...هنو بچه دار نشدن...به نظرتون چرا نمیرن دنبال سرپرستی یه بچه دیگهه؟؟؟ چه اصراریه که حتما خودشون باید بچه دار بشن؟؟؟؟؟
و همچنین یکی از همین خانواده ها که نسبت نزدیکی هم داریم پاشد رفت یه بچه های رو که از بدو تولد مونده بود تو بیمارستان و پدرش تحویلش نمیگیرفت اورد و کارهاشو انجام دادن...الان هزار ماشال..اون بچه سال دیگه دیپلمشو میگیره..و حکمت خداا خیلی شبیه خانواده شده..خیلی........ مخصوصا هر کسی میبیندش میگه این شبیه خانواده داییشه مثلا...ولی درصورتی که اصلا از این خانواده نیست...
خرید دین
هر نوع خرید نقدی و فروش اقساطی
اینا سود دارند
91.ببخشید دقیقا اسم شغلتون چیههه؟؟
به شما چی میگن؟
محسن صائب
چشم بزار حاضرش کنم تا چند روز اینده میگذارم
محسن صائب
رفتیم ولی اونجا هم خیلی دردسر داشت 14000نفر توی نوبت بودند و تنها سالی چند صد نفربچه دارای شرایط هستند
الان دیگه خیلی سخت شده
ثبت احوال برای صدور شناسنامه خیلی سخت میگیره
به شما چی میگن؟
این شغل جانبی من هست . یکنوع کار اعتباری درکنار شغل اصلی
zrnznn
اسم شغل جانبیتون دقیقا چیه؟؟؟
شما که گفتید کار اصلی من! حالا شد جانبی؟
(اگر دوست ندارید مجبور به جواب دادن نیستید.....)
محسن صائب
اسم شغل جانبیتون دقیقا چیه؟؟؟
الان این سوال هست و باید شماره داشته باشه
شغل اصلی من فروش لوازم منزل هست در کنارش خرید دین هم انجام میدم و هر نوع خرید نقدی و فروش اقساطی مثل ماشین خونه و لوازم کوچکتر
در کنارش گاهی ساخت و ساز هم انجام میدم
zrnznn
بله سوال بود ولی شماره اش همون شماره 91 بود که واضح جواب نداده بودید....
92.تا چه حد به بچه هاتون ازادی میدید؟ پسر بزرگتون موبایل داره؟؟ چجوری کنترلش میکیند؟
محسن صائب
بزار مثالی بزنم
توی ماشین من از اهنگ ها محمد اصفهانی استفاده میکنم ولی بچه ها دوست دارند از این خواننده های جدید گوش (من از این نوع موسیقی اصلا سر در نمیارم )بیشتر در مسیر های متوسط به بالا تقسیم بندی شده من بعنوان پدر 2 سهم و بچه ها هر کدومشون یک سهم
البته یک خط قرمز وجود داره
موسیقی با صدای زن
مجتبی تبلت داره
کنترل خاصی لازم نداره او خط قرمز های منو میدونه و تا الان رعایت کرده
zrnznn
94. اخرین کادویی که به خانمتون دادید چی بود؟؟
95. اخرین هدیه ای که شما گرفتید چی بود و از طرف کی؟؟؟
بندری
96 . شما از کجا اینقدر مطمئنید ؟ به عنوان مثال یه اتفاق خیلی جالب که همین چند روز پیش تو اطرافمون افتاد رو عرض می کنم ما یه همسایه داشتیم که خیلی خیلی مومن و معتقد که بچه هاشون از ابتدایی نماز اول وقت شون برپا بود تا اونجا که آقای خونه موقع نماز عبا به تن می کرد . خب بگذریم الان پسر بزرگشون که بچه مدرسه ای هم هست شماره دختر یه همسایه دیگه رو پیدا کرده بود و کلی حرف زشت جوک و عکسای مبتذل سکسکه برا دختره فرستاده بود حرفایی که آدم حتی به زبون آوردنش براش سخته . خیلی جالبه که بعد از اینکه این شماره با هنرنمایی بنده در کشف مجرم شناسایی شد هیچ کس باور نمی کرد این پسره این کارو کرده باشه .
حالا پیرو این توضیحات جواب سوالمو بدین که چه ابزار مطمئنه ای دارین ؟
97.چقدر انسان خیری هستید ؟ و اگه هتین از کدوم نوعش هستین از اونایی که وقتی خیر می کنن می خوان همه این کارشو ببیند یا نه در خفا انجام می دین؟
98. تا حالا به کسی فحش دادین و یا دعوای فیزیکی کردین ؟
محسن جان از فردا موج دوم صندلی داغ رو شروع می کنیم خودتو آماده کن برادر ▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
baron jon
دقیقا منم همین حس رو دارم . اینو هم قبل از شروع صندلی داغ به آقا محسن گفتم که حدسم اینه شما چطور به سوالا جواب میدین ...
باز الان یادتون نمیاد. یکی از دروغ های بزرگی که گفتین می خواستین بگین ..
اگه مستغلات هست که تقریبا میشه یکماه اجاره در سال
اگه نقل و انتقال هست که زیاد نیست حداکثر 200 هزار تومن
ولی اگه ارث هست
قضیه اش فرق میکنه
باید دید متوفی چقدر اموال داره
ورثه اش چه تعداد هستند
از تاریخ فوتش تا 6ماه اقدامی شده یا نه
99 . ارث - هر ملکی مالیات جداگانه ای داره ، ورثه هم مثلا 5 نفر باشند تا شش ماه هم اقدامی صورت نگرفته حالا یه خونه صد متری مالیاتش چقدر میشه ؟
اینم جواب ندادین
ویرایش توسط : بندری
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→