₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
1 2 3 4 ... 10 11

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑

891 بازدید، 201 پست، نویسنده: gilas

• gilas

تاریخ شروع صندلی داغ آذر 1393:
    دو شنبه 17 آذرماه تا دو شنبه 24 آذر ماه

میهمان این ماه صندلی داغ:
    دیااکو

تصویر در دسترس نیست

گروه: عضو پیشرفته

آخرین ورود: 16 آذر 1393 16:09

نام واقعی: دیااکو

وضعیت تاهل: مجرد

سوالات سایت از «دیااکو»

میهمان موظف است ابتدا به این سوالات پاسخ دهد.

1. اسم
    2. محل زندگی / محل تولد
    3. سن
    4. رشته و میزان تحصیلات
    5. رنگ مورد علاقه
    6. غذای مورد علاقه
    7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی
    8. خواننده و آهنگ مورد علاقه
    9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه
    10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی )
    11. حیوان مورد علاقه
    12. میوه مورد علاقه
    13. قد و وزن
    14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده
    15. مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال
    16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی
    17. علت موندن در بوف بوفی
    18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی
    19. چرا «دیااکو» ؟
    20. در یک سطر «دیااکو» را توصیف کنید.

کاربران عزیز لطفا از پرسیدن سوألات تکراری خودداری کنید و شماره سوألات را از 21 شروع کنید .

تصویر در دسترس نیست قوانین صندلی داغ
    در هر ماه 1 نفر به عنوان شرکت‌کننده که با رأی گیری مدیران انتخاب می‌شود در صندلی داغ شرکت می‌کند.

شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد و چنانچه شخص شرکت کننده بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.

سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.

در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده می‌شود. سؤال چهارم معتبر نمی‌باشد و حذف می‌گردد.
    پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
    هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می‌نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می‌شود ).

هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ می‌تواند 30 سوال از شرکت کننده داشته باشد
    با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر می‌تواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
    به هر کاربر که 30 سوال از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد 30 بوفی تعلق می‌گیرد.

با توجه به حالت مسابقه‌ای بودن این بخش فقط سؤال‌ها و جواب‌ها نوشته می‌شود. و پرداختن به مسائل حاشیه‌ای و تفسیر پاسخ‌های قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می‌گردد.

پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.

شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می‌گردد.

تبصره1: سؤالات به گونه‌ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
    تبصره2: شرکت کننده می تواند به 1 سوال نسبتا شخصی پاسخ ندهد.

چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می‌گردد.

در پایان مسابقه به 1 نفر از کاربران در هر بخش که بهترین سوال، خنده‌دارترین سوال، داغ‌ترین سوال، خلاقانه‌ترین سوال و مهم‌ترین را از میهمان صندلی داغ پرسیده باشد به عنوان جایزه 15 بوفی تعلق می‌گیرد.

جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می‌باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .

مهم: میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می‌نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

مدیران بخش صندلی داغ

gilas
    بندری

19 سپاس: zrnznn، دلشاد، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، علیرضا، بچه مثبت، Aramesh، بندری، ژنرال، arash52، Holtek، mojde، تنها، jaj، دیااکو، levrone، baron jon، hadi04

• zrnznn

بَه ببین صندلی داغ کیه!..

اولین سوال اونیو میخوام بپرسم که همیشه تو دلم بوده ولی ازت میترسیدم بپرسم و درخواست کنم :9:

21.عکستو نشون میدی آیا؟؟؟؟

13 سپاس: دلشاد، gilas، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، علیرضا، بچه مثبت، Aramesh، بندری، ژنرال، Holtek، تنها، دیااکو

• دلشاد

سلام داش دیااکو چنان بسوزونمت که پماد ان انم بهت جواب نده :11:
    22- کدام قسمت اعضای بدن جنس مخالف رو بیشتر دوست داری؟ :4:
    23- اولین زمانی که غاشق شدی چند سالت بود؟
    24- نظر کلیت در مورد بهروز دلشاد چیه؟

13 سپاس: zrnznn، gilas، pAshMak، garfild، ♥Rose♥، علیرضا، بچه مثبت، Aramesh، بندری، ژنرال، Holtek، تنها، دیااکو

• pAshMak

سلام... :46:

25- خیلی برام جالبه بدونم چند درصد حرفهایی که درتاپیک هامیزنید جدی هست؟

26-دیااکودردنیای حقیقی چطورآدمی هست؟شوخ؟ جدی؟دل نازک؟ محکم واستوار؟

27-نظرت درموردخودت چیه؟تابحال انسان موفقی بودی؟یا احساس میکنی که باید بیشتر تلاش میکردی ونکردی..

13 سپاس: garfild، ♥Rose♥، علیرضا، بچه مثبت، zrnznn، Aramesh، بندری، ژنرال، gilas، دلشاد، Holtek، تنها، دیااکو

• garfild

28. چقدر وقت برای دنیای مجازی میذاری؟

29. به دوستان مجازیت چقدر اعتماد داری ؟

30. آیا دوستان و دنیای مجازی میتونند تو رو از دنیای حقیقیت دور کنند؟

13 سپاس: علیرضا، ♥Rose♥، بچه مثبت، zrnznn، Aramesh، بندری، ژنرال، pAshMak، gilas، دلشاد، Holtek، تنها، دیااکو

• بچه مثبت

31. سالهای اول عضویتت از تشکر برای پست دیگران استفاده نمیکردی. چرا؟
    32. به نظرم قلم شیوایی داری. تا حالا به نوشتن کتاب فکر کردی؟ اگر بخوای بنویسی در چه زمینه ای مینویسی که قابل چاپ باشه؟
    33. دیااکو در بوفیلند با خودت در دنیای واقعی چه تفاوتهایی دارن؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    13 سپاس: ♥Rose♥، zrnznn، Aramesh، بندری، ژنرال، pAshMak، gilas، دلشاد، garfild، Holtek، تنها، دیااکو، علیرضا

• SaMaN TaJ

به به هم ولایتی لایت :)) :84:

34.اگه 6 دانگ باسن مبارک کیم رو در اختیار تام داشتی،با چی حاضر میشدی عوضش کنی؟(اگه مجبور بودی وگرنه میدونم یه آدم عاقل همچین کاری رو نمیکنه) :4:

14 سپاس: ژنرال، pAshMak، gilas، بندری، بچه مثبت، دلشاد، garfild، zrnznn، Aramesh، Holtek، تنها، ♥Rose♥، دیااکو، علیرضا

• arash52

35- به من کله پاچه میدی؟
    36- خوشگلی یا رقصت قشنگه؟
    37- چرا سوالها رو جواب نمی دی ؟

راستی سلام دوست عزیز :11:

13 سپاس: بچه مثبت، بندری، دلشاد، ژنرال، garfild، zrnznn، Holtek، gilas، تنها، ♥Rose♥، pAshMak، دیااکو، علیرضا

• Holtek

سلام
    به به و به به به :1:
    38 - خودتو مرد زندگي ميدوني؟
    39 - هنر چي بلدي؟
    40 - بغير از كيم ، چي دوست داري؟

13 سپاس: Aramesh، دلشاد، zrnznn، gilas، تنها، بندری، ♥Rose♥، pAshMak، بچه مثبت، دیااکو، علیرضا، garfild، ژنرال

• Aramesh

نمایش یا پنهان متنbaba :D
    posthaye man kamel naresidan vaghean k
    :21:
    lotf konid unaro pak koniddg bizahmat baba
    hamash taghsire in Diyast
    824

Helloowww musio Diya
    kojai pas to lanatiiii

897
    dost dashti chi dashti k alan nadari?41
    ghadimitarin rafighi k vasat rafighe ghedmatesh chand sale( ghedmate dostitun)42 ?
    age tu ye jazire gharar bashe faghat yek nafaro ba khodet bebario unja tanha43. .bashin vase abad kio mibari?

13 سپاس: دلشاد، zrnznn، gilas، تنها، SaMaN TaJ، بندری، ژنرال، ♥Rose♥، pAshMak، بچه مثبت، دیااکو، علیرضا، garfild

• mojde

به به چه صندلی داغ جالبی چرا خبری از پاسخ نیست :4: البته میدونم خیلی گرفتاری امیدوارم همیشه خوب و خوش و سلامت باشی .سوال
    44.یه شایعه پیچیده بود که دیااکوی سایت با دیااکویی که اومد سر قرار فرق میکنه نظرت چیه :4:
    45.چی میشه که هر از گاهی میای بوفی و برای همیشه ترکش نمیکنی؟
    46.چقدر به حرف مردم اهمیت میدی؟ :3:

gilas:

هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می‌نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می‌شود ).

14 سپاس: zrnznn، gilas، تنها، SaMaN TaJ، Aramesh، بندری، ♥Rose♥، pAshMak، دلشاد، بچه مثبت، دیااکو، علیرضا، garfild، ژنرال

• ♥Rose♥

نمایش یا پنهان متنکسی اگه شمارشونو داره باهاشون تماس بگیره تا مطلع بشن

نقل قول: بچه مثبت
    به نظرم قلم شیوایی داری

47- منم همین نظرو دارم، آیا شما برای این رسایی کلامتون کلاسی مثل فن بیان رفتین و اینکه تا چه اندازه مطالعه دارین و بیشتر در چه زمینه هایی کتاب میخونید؟
    48- دیااکو از چه سنی تنها زندگی میکنه و بفکر استقلال خودش افتاد؟

12 سپاس: pAshMak، zrnznn، دلشاد، gilas، بچه مثبت، دیااکو، علیرضا، بندری، garfild، تنها، ژنرال، Holtek

• jaj

49- آیا تا به حال شده به کسی حسادت کنی؟ اگه امکان داره با رسم نمودار شرح بدههههههههههه

50-برای رفتن به داخل مخ یه دختر باید چی کار کرددددددددددد
    51-برای از بین بردن تنبلی های آقایون چه راهکاری پیشنهاد میدی؟

10 سپاس: zrnznn، gilas، بچه مثبت، دیااکو، علیرضا، بندری، garfild، تنها، ژنرال، Holtek

• دیااکو

1. اسم: دیااکو
    2. محل زندگی / محل تولد محل: زندگی تهران و کرمانشاه. کرمانشاه
    3. سن:چل چلیه
    4. رشته و میزان تحصیلات :کارشناس متالوؤی
    5. رنگ مورد علاقه> تو هر شرایطی و برای هر چیزی فرق داره
    6. غذای مورد علاقه: اینم همینطور.
    7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی: رنو خودم . ماشین فعلی هم یه رنو 68 که عشقمه. یه پراید. یه 206. مزدا وانت 2 کابینه و وانت پیکان.
    8. خواننده و آهنگ مورد علاقه: در هر شرایطی فرق داره
    9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه: آقا من کلأ مورد علاقه دایمی ندارم.
    10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی ): بستگی داره
    11. حیوان مورد علاقه: حیوان دوست دارم از موش گرفته تا سگ و گربه و جوجه
    12. میوه مورد علاقه: این سوالا چیه. خوب تحت شرایط تغییر می کنه.
    13. قد و وزن: فکر کنم قد 6-175 باشم وزنمم متغیره آخرین بار 82 کیلو
    14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده: 2 خواهر. فرزند آخر
    15. مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال: مجرد
    16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی: خر شدم می فهمی. خر
    17. علت موندن در بوف بوفی: با حاله
    18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی: حالا بذار تفکر کنم
    19. چرا «دیااکو» ؟ به جون خودم اسممه.
    20. در یک سطر «دیااکو» را توصیف کنید. با حال.

14 سپاس: بچه مثبت، Aramesh، zrnznn، علیرضا، pAshMak، بندری، دلشاد، garfild، تنها، arash52، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥، mojde

• دیااکو

21.عکستو نشون میدی آیا؟؟؟؟
    خیر. آخه همتون عاشقم می شید.

13 سپاس: بچه مثبت، Aramesh، zrnznn، علیرضا، pAshMak، بندری، دلشاد، garfild، تنها، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥، mojde

• دیااکو

نقل قول: دلشاد
    22- کدام قسمت اعضای بدن جنس مخالف رو بیشتر دوست داری؟ :4:
    23- اولین زمانی که غاشق شدی چند سالت بود؟
    24- نظر کلیت در مورد بهروز دلشاد چیه؟

22 . ای بلا حتمأ انتظار داری بگم باسن؟ خوب منم برخلاف نظر حقیقیم که باسنه می گم شعور و شخصیت طرف.
    23 . اولین عاشق شدنم اول دبستان بود و عاشق مامان دوستم شدم
    24 . بهروز دلشاد بچه توپ و با حالیه. من تلخلکی گیرشم

بندری : دیااکو جان شماره سوالاتو بزار

14 سپاس: بچه مثبت، levrone، Aramesh، zrnznn، علیرضا، pAshMak، بندری، دلشاد، garfild، تنها، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥، mojde

• دیااکو

نقل قول: pAshMak
    25- خیلی برام جالبه بدونم چند درصد حرفهایی که درتاپیک هامیزنید جدی هست؟

26-دیااکودردنیای حقیقی چطورآدمی هست؟شوخ؟ جدی؟دل نازک؟ محکم واستوار؟

27-نظرت درموردخودت چیه؟تابحال انسان موفقی بودی؟یا احساس میکنی که باید بیشتر تلاش میکردی ونکردی..

25- اکثرش شوخیه. بابا من تو دنیای واقعی کلی متشخصم. ولی بعضی چیزایی که نمی تونی تو دنیای واقعی بگی و سرکوبش می کنی اینجا می تونی بگی. اینجا بیشتر می تونی خودت باشی.
    26- تو دنیای حقیقی شوخ یا جدی بودنم بستگی به جاش داره و شناختی که از جمع دارم. ولی معمولأ شوخم. اصلأ دل نازک نیستم و به شدت پوست کلفتم. نوع زندگیم اینجوریم کرده.
    27- من عمر هدر رفته زیادی داشتم. البته از هدر رفتنش ناراضی نیستم. البته وقتی به عقب برمی گردم می بینم بهترین دوران زندگیم تو وقتهای هدر رفته تو زندگیم بود. تا وقتی آفتاب می زد بیدار بودیم و تا وقتی آفتاب می رفت خواب.

14 سپاس: بچه مثبت، levrone، Aramesh، zrnznn، علیرضا، pAshMak، دلشاد، بندری، garfild، تنها، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥، mojde

• دیااکو

نقل قول: garfild
    28. چقدر وقت برای دنیای مجازی میذاری؟

29. به دوستان مجازیت چقدر اعتماد داری ؟

30. آیا دوستان و دنیای مجازی میتونند تو رو از دنیای حقیقیت دور کنند؟

28- بستگی به وضع روحیم داره. وقتی می ریزم به هم میام دنیای مجازی. وقتی اوضاع جوره خیر.
    29- راستش خیلی وابسته شدم. شاید من خصوصی و از نزدیک با بچه ها ارتباط نداشتم ولی وقتی میام سایت و می بینم بچه ها هستند حس می کنم اومدم جایی که بهش تعلق دارم مثل زادگاهت. اعتمادم به اونایی که تا حدودی می شناسم دارم.
    30- نه. دنیای مجازی مجازیه. البته انسانهایی که تو دنیای مجازیند حقیقیند و می تونند لفاف بین این دو دنیا رو بردارند و حقیقی بشند.

13 سپاس: بچه مثبت، Aramesh، zrnznn، علیرضا، pAshMak، دلشاد، بندری، garfild، تنها، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥، mojde

• دیااکو

نقل قول: بچه مثبت
    31. سالهای اول عضویتت از تشکر برای پست دیگران استفاده نمیکردی. چرا؟
    32. به نظرم قلم شیوایی داری. تا حالا به نوشتن کتاب فکر کردی؟ اگر بخوای بنویسی در چه زمینه ای مینویسی که قابل چاپ باشه؟
    33. دیااکو در بوفیلند با خودت در دنیای واقعی چه تفاوتهایی دارن؟

31- مگه الان استفاده می کنم؟ باور کن نمی دونم . شاید اوایل توجه نداشتم و بعدها برام یه برند شد و ادامه دادم.
    32- دوران راهنمایی یه معلم ادبیات داشتیم که خیلی تشویقم می کرد. خیلی اون موقعها متفاوت می نوشتم. چند وقت پیش یه مطلب که اون زمانا نوشته بودم و خواهرم نگهش داشته بود بهم نشون داد. باورم نمی شد اینو من نوشته باشم. تقریبأ 20 سالی هیچی ننوشتم.
    33- خودم تو دنیای واقعی خیلی قید و بند اطراف خودم دارم. ضمنأ کلی مأخوذ به حیام.

13 سپاس: Aramesh، بچه مثبت، zrnznn، علیرضا، pAshMak، دلشاد، بندری، garfild، تنها، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥، mojde

• دیااکو

نقل قول: SaMaN TaJ
    به به هم ولایتی لایت :)) :84:

34.اگه 6 دانگ باسن مبارک کیم رو در اختیار تام داشتی،با چی حاضر میشدی عوضش کنی؟(اگه مجبور بودی وگرنه میدونم یه آدم عاقل همچین کاری رو نمیکنه) :4:

34- با کمال میل 6 دانگ باسن کیم رو با 600 باسن صفر کیلومتر عوض می کردم. تنوع تو زندگی لازمه هم ولایتی

13 سپاس: Aramesh، بچه مثبت، zrnznn، علیرضا، pAshMak، دلشاد، بندری، garfild، تنها، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥، mojde
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: