₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5 6 ... 10 11

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑

891 بازدید، 201 پست، نویسنده: gilas

• zrnznn

نقل قول: دیااکو
    در مورد بابام هیچ حسرتی ندارم چون هر کاری در توانم بود و حتی در توانم نمی دیدم انجام دادم.

آفرین.

اگر کارخونه ات رو گسترش دادی و یه کار در حد یه خانم مهندس فوق متشخص داشتی خبر کن....ثواب داره به خدا..ولی بگم حقوق کمتر از دو سه میلیون نمیگیرم

73. از چه جور دخترایی خوشت نمیاد؟
    74. به نظرت چجوری یه دختر میتونه دل یه پسرو ببره؟؟؟ یه چند تا ویژگی و مشخصه بهم بگو که اگر یه دختر داشته باشه، یه پسر جذبش میشه (میدونم نظرات فرق میکنه... از نظر خودت میخوام بدونم)

75. با چه کاری عشق میکنی؟؟؟

11 سپاس: دیااکو، دلشاد، بندری، بچه مثبت، Aramesh، garfild، تنها، pAshMak، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: zrnznn

73. از چه جور دخترایی خوشت نمیاد؟
    74. به نظرت چجوری یه دختر میتونه دل یه پسرو ببره؟؟؟ یه چند تا ویژگی و مشخصه بهم بگو که اگر یه دختر داشته باشه، یه پسر جذبش میشه (میدونم نظرات فرق میکنه... از نظر خودت میخوام بدونم)

73- از این دخترایی که فکر می کنند از دماغ فیل افتادند. البته اکثر این دخترا ضعف شخصیتیشون رو پشت این نقاب سرد قایم می کنند. با اینکه حس می کنی خیلی مغرور و با اعتماد به نفسند ولی شدیدأ از عدم اعتماد به نفس رنج می برند.

74- من دختری جذبم می کنه که گرم باشه. روابط اجتماعی قوی داشته باشه و بگه و بخنده ولی حریم خودشم حفظ کنه.
    75- با ور رفتن با ماشین آلات حال می کنم. یه رنو دارم مدل 68. هفته ای یه بار موتورش رو پیاده می کنم. ظاهر نداره ولی هیچ ماشینی گرد پاش رو نمی گیره. یه بار تو اتوبان پلیس بهم دستور ایست داد. واسادم و مدارک رو بردم پیش ماشین افسره گفت آخه چطور ممکنه این با این قیافش (قیافه ماشین ها نه من) 170 تا سرعت بره حتمأ اشتباه شده و جریمه نکرد.
    شاسی و موتور و بدنه رو تقویت کردم. اصلأ به ظاهر دست نزدم.

11 سپاس: بندری، دلشاد، بچه مثبت، Aramesh، garfild، تنها، zrnznn، pAshMak، ژنرال، Holtek، ♥Rose♥

• بندری

سلام دیااکو جان خسته نباشی

76 . دلیل ازدواج نکردن دیااکو چی میتونه باشه ؟

77 . اعتقادات مذهبیب تا چقدر هست ؟

78 . آیا انسان خیری هستی یا نه ؟

11 سپاس: دیااکو، بچه مثبت، Aramesh، garfild، تنها، zrnznn، pAshMak، ژنرال، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: بندری
    76 . دلیل ازدواج نکردن دیااکو چی میتونه باشه ؟

77 . اعتقادات مذهبیب تا چقدر هست ؟

78 . آیا انسان خیری هستی یا نه ؟

76- من زندگی متفاوتی داشتم. زندگی من روال طبیعی نداشته. ضمنأ کسی رو که واقعأ بتونم برا بقیه عمر تحملش کنم و تحملم کنه پیدا نکردم.
    77- تقریبأ به طور کامل مذهب رو قبول ندارم.
    78- به اندازه خودم خیر هستم. جایی که دلم بگه کم نمی زارم.

11 سپاس: بندری، بچه مثبت، Aramesh، garfild، تنها، zrnznn، pAshMak، ژنرال، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• بندری

خیلی سخته برات سوال طرح کنی
    79 . اهل مشروبات الکلی هستی ؟ اگه هستی شده جایی تو زندگی برا اثر زیاده روی تو خوردن یه حرفی یا یه کاری کرده باشی که نباید میکردی ؟
    80 . تا حالا کسی رو تحقیر کردی که بعد پشیمون بشی ؟
    81 . چقدر به حقوق پرسنلت اهمیت می دی و چقدر برا زندگی راحت داشتن شون اهمیت می دی ؟

11 سپاس: بچه مثبت، Aramesh، garfild، تنها، zrnznn، pAshMak، دیااکو، ژنرال، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• zrnznn

82 . . رابطه ات با تاج سرات تا کجا کشیده شده؟؟؟
    83 . . چی تو دنیا هست که حاضری جونتو و عمرتو بدی پاش؟
    84 . . من مشروب بخورم؟ اگر میگی چرا؟ میگم واسه امتحانش....
    اگر جواب خیر بود بگو چرا؟؟؟؟

11 سپاس: بندری، بچه مثبت، Aramesh، garfild، تنها، pAshMak، ژنرال، دیااکو، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• garfild

85. شده که بگی باز این دنیای مجازی من رو از کار اصلیم بازداشت ،نذاشت به کارم برسم؟

86. شده دنیای مجازی باعث بشه از حال دوستان حقیقیت غافل بشی؟

87.دوست داشتی اسمت چی باشه؟

10 سپاس: تنها، Aramesh، zrnznn، pAshMak، بندری، ژنرال، دیااکو، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• arash52

88- کدوم یک از گناه های کبیره رو انجام ندادی؟
    89- قرار بود اومدی تهران به من زنگ بزنی برای یک کاری . چرا زنگ نزدی؟
    90- نظرت راجع به رابطه با زن شوهر دار چیه؟ این رابطه رو تجربه کردی؟

11 سپاس: zrnznn، Aramesh، pAshMak، بندری، تنها، ژنرال، دیااکو، garfild، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• Aramesh

Diya tu zendegi cheghadr eshgh barash moheme-91-
    ?
    92-eshgh arameshet shode ya tanhataret karde
    ?
    93-diya hamishe ba ghalbesh zendegi karde
    ?

عزیزم سوالات روشماره بزن

10 سپاس: zrnznn، pAshMak، بندری، تنها، ژنرال، دیااکو، garfild، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• pAshMak

94-وقتی میخواهی خریدکنی به چی بیشترتوجه میکنی؟ کیفیت؟قیمت؟رنگ؟

95-چیزی که میخواهی بخری زودانتخاب میکنی یااینکه بایدچندروزبازارو بچرخی؟

96-دیااکو وقتی توی آینه نگاه میکنی چی میبینی؟؟

10 سپاس: zrnznn، بندری، تنها، ژنرال، Aramesh، دیااکو، garfild، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: بندری
    79 . اهل مشروبات الکلی هستی ؟ اگه هستی شده جایی تو زندگی برا اثر زیاده روی تو خوردن یه حرفی یا یه کاری کرده باشی که نباید میکردی ؟
    80 . تا حالا کسی رو تحقیر کردی که بعد پشیمون بشی ؟
    81 . چقدر به حقوق پرسنلت اهمیت می دی و چقدر برا زندگی راحت داشتن شون اهمیت می دی ؟

79- آره. مشروب می خورم. البته قبلأ بیشتر. الان اگه پا بده. زیاده رویم قبلأ می کردم. مثلأ یه بار تو 17 سالگی از یه ارمنیه 20 لیتر شراب گرفتم. با یکی از دوستان نشستیم خوردیم. دوستم لیوان رو می رفت بالا و می گفت انداختند این شربته هیچی نمی کنه. شراب رو می گند دیر گیره ولی شیر گیر. بعد از کلی که ریختیم تو خندق بلا دوستم خواست کانال تلوزیون رو دستی عوض کنه که ولو شد رو تلوزیون و زیر تلوزیونی. شیشه زیر تلوزیونی شکست و دستش رو داغون کرد. منم حالا می خواستم اینو بلند کنم تا نصفه بالا میاوردم و خودمم باهاش ولو می شدم. حالا تو اون حال می خندیدیم. یه بارم مست رفتم تو یه دبیرستان دخترانه. تو همون سنین بود. ارازل و اوباشی بودیم برا خودمون.
    80- باور کنید تا حالا نخواستم کسی رو تحقیر کنم ولی رفتارم و شاید رک بودنم خیلی وقتها باعث شده این حس تو اطرافیانم به وجود بیاد و خیلی از دوستیها رو از بین ببره. این رفتارم رو حتمأ باید تصحیح کنم.
    81- با بچه هایی که برام کار می کنند واقعأ دوستیم. وقتی کارگاه می رم اغلب لباس کار می پوشم و کار می کنم. می گیم میخندیم. کسایی بودند که سوء استفاده کردند ولی اینایی که الان دارم واقعأ گلچین شده اند. همیشه می گم که ما در صورتی می تونیم ادامه بدیم که حقوق متقابل هم رو احترام بذاریم.

11 سپاس: تنها، pAshMak، بچه مثبت، Aramesh، garfild، zrnznn، ژنرال، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: zrnznn
    82 . . رابطه ات با تاج سرات تا کجا کشیده شده؟؟؟
    83 . . چی تو دنیا هست که حاضری جونتو و عمرتو بدی پاش؟
    84 . . من مشروب بخورم؟ اگر میگی چرا؟ میگم واسه امتحانش....
    اگر جواب خیر بود بگو چرا؟؟؟؟

82- من این لوس بازیا که پارک بریم بشینیم حرف بزنیم و رومانتیک بازی اصلأ تو کتم نمی ره. رابطه باید رابطه باشه.
    83- یه نفر رو دارم که حاضر نیستم با هیچی تو دنیا عوضش کنم. جونمم براش می دم.
    84- بخور. خدایی نخوری خودت رو محروم کردی. به نظر من هر چیزی رو باید حداقل امتحان کرد ولی وابستش نشی.

10 سپاس: Aramesh، pAshMak، تنها، garfild، zrnznn، ژنرال، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: garfild
    85. شده که بگی باز این دنیای مجازی من رو از کار اصلیم بازداشت ،نذاشت به کارم برسم؟

86. شده دنیای مجازی باعث بشه از حال دوستان حقیقیت غافل بشی؟

87.دوست داشتی اسمت چی باشه؟

85- آره شده ولی خیلی کم.
    86- دنیای مجازی نه ولی دنیای حقیقی آره. کلأ من کاهل التماسم. به ندرت میشه گوشی رو بردارم و به یه دوست زنگ بزنم که حالش رو بپرسم. کلأ تماس صوتی رو دوست ندارم. تماس باید پوستی باشه.
    87- اسمم رو دوست دارم. متفاوته. البته طرفای ما از این متفاوتها زیاده. مثلأ من یه دوستم زاگرسه یکی شاهو.

11 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، Aramesh، تنها، garfild، zrnznn، ژنرال، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: arash52
    88- کدوم یک از گناه های کبیره رو انجام ندادی؟
    89- قرار بود اومدی تهران به من زنگ بزنی برای یک کاری . چرا زنگ نزدی؟
    90- نظرت راجع به رابطه با زن شوهر دار چیه؟ این رابطه رو تجربه کردی؟

88- نمی دونم. یه چند تایی انجام ندادم. مثلأ کسی رو تا حالا نکشتم.
    89- نمنه؟ چه کاری؟ من مخم گ...یده.
    90- بده. البته هیچ چیز رو نمی شه مطلق بد یا خوب دونست. اینکار در کل بده و پستیه. ولی بعضی وقتها شرایط خاصی وجود داره که ... نمی تونم توضیح بدم. آره

13 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، تنها، garfild، zrnznn، Aramesh، ژنرال، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥، mojde، arash52

• دیااکو

نقل قول: Aramesh
    Diya tu zendegi cheghadr eshgh barash moheme-91-
    ?
    92-eshgh arameshet shode ya tanhataret karde
    ?
    93-diya hamishe ba ghalbesh zendegi karde
    ?

91- به نظرم کسی که عشق رو تجربه نکرده زندگی نکرده. البته عشق .
    یکی از دوستام مخ دختر یه مولتی میلیاردر رو زده بود. یه شب مست کرده بود و داشت مخ منو سرویس می کرد که: چقدر ستاره تو آسمون هست؟ من می گفتم: خیلی. می گفت من به همون اندازه فلانی رو دوست دارم. می گفت: چقدر دانه ماسه تو بیابونهای دنیا هست؟ من می گفتم: خیلی. می گفت من همون اندازه فلانی رو دوست دارم
    آخرش تو عالم مستی خودش رو لو داد و گفت: من اگه اینو بگیرم باباش حتمأ شرایط خوبی رو برا ما فراهم می کنه و...
    عشق وقتی با شناخت میاد دیگه خودبینی نیست. هیچی برا خودت نمیخای. همه چیز عشقت میشه. با خوشحالی اون خوشحالی و با غم اون می میری.
    92- عشق آرامشه. هدف دارت می کنه. دردم داره ولی دردشم شیرینه.
    93- بیشتر احساسم به منطقم چربیده. خیلی تو زندگی منطقی نبودم و آدمهایی که منطق خالصند برام غیر قابل تحمل ترین آدمهاند.

11 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، Aramesh، تنها، garfild، zrnznn، ژنرال، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: pAshMak
    94-وقتی میخواهی خریدکنی به چی بیشترتوجه میکنی؟ کیفیت؟قیمت؟رنگ؟

95-چیزی که میخواهی بخری زودانتخاب میکنی یااینکه بایدچندروزبازارو بچرخی؟

96-دیااکو وقتی توی آینه نگاه میکنی چی میبینی؟؟

94- بیشتر رنگ و طرح رو توجه می کنم. البته کیفیتم برام مهمه. و بعد قیمت.
    95- معمولأ اولین مغازه خریدم رو انجام می دم. یه بار تصمیم گرفتم برا خرید لباس بیشتر توجه کنم و چند ساعت وقت گذاشتم و 10-12 تا مغازه رفتم. بدترین خرید عمرم رو اون بار انجام دادم. اولین چیزی که توجهم رو جلب می کنه معمولأ مناسب ترین چیزه.
    96- مجموعه ای از خوبی ها و بدیها. من آدمیم که با خودم روراستم. بدیهام رو می شناسم و قبول دارم که تو وجودم بدی هست.

• levrone

97. رابطت با ورزش چه جوریه؟ نظرت درمورد ورزش مفرح دوچرخه سواری چیه؟
    نمایش یا پنهان متن

12 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، تنها، garfild، zrnznn، Aramesh، ژنرال، دیااکو، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• pAshMak

خسته نباشید...ممنوونم از پاسخ هاتون :46:

نقل قول: دیااکو
    مجموعه ای از خوبی ها و بدیها. من آدمیم که با خودم روراستم. بدیهام رو می شناسم و قبول دارم که تو وجودم بدی هست.

این بهترین خصلتیه که هرانسانی میتونه داشته باشه :46:

98-کدوم روز هفته رودوست داری؟ وازکدوم متنفری؟ دلیل خاصی داره؟

99-توی تنهایی چه شعری روباخودت زمزمه میکنی؟

100.سنگ صبورت کیه؟خودت سنگ صبورکسی هستی؟

11 سپاس: بچه مثبت، تنها، garfild، zrnznn، Aramesh، ژنرال، دیااکو، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• بچه مثبت

101. دین و مذهبت چیه؟ آیا تاحالا دروغ مصلحتی گفتی؟ (ذکر یکی دو مورد کافیه:4:)
    102. در انتخابات جمهوری اسلامی شرکت میکنی؟ چرا؟ آخرین باری که رای دادی کی بود؟
    103. شخصیتهای محبوبت تو ایران کیا هستند یا بودند؟ (سیاسی، ادبی، تاریخی و ...)
    لطفا نام ببر

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: pAshMak، تنها، garfild، zrnznn، Aramesh، ژنرال، دیااکو، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥

• garfild

104.از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میادیا دوست داری یادش بگیری؟

105.تا حالا چند تا دروغ گفتی؟بزرگترینشون چی بوده؟

106.دوست داری جای کدوم شخصیت کارتونی باشی؟

11 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، pAshMak، تنها، Aramesh، ژنرال، دیااکو، بندری، Holtek، دلشاد، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: