₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
1 2 ... 7 8 9 10 11

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑

891 بازدید، 201 پست، نویسنده: gilas

• ♥Rose♥

نقل قول: دیااکو
    تو که منو کشتی فاطی. دیگه جون ندارم.

آه که چه سوالاتی به ذهنم خطور کرده :19:
    عمو خسرو نمیشه مهلت رو تمدید کنین ؟؟ 397
    204- تا حالا مواد مخدر کشیدی؟

آفرین، اتفاقا میخواستم بپرسم ازت که الان دیدم مهلت صندلی تموم شده
    آدم زمینیه و هوا وسوسه گر

با این تفسیرت 270
    نظرم مثبته. دختر با ظرفیت و خوبی هستی. خدا به پای هم پیرمون کنه.

443
    دیا او کوه. البته اون (و) باید رو الف بود. من نیدونم چطور باید بره بالاش.

دیااُکو ( نام مؤسس سلسله حکومتی مادها)

7 سپاس: بچه مثبت، garfild، بندری، دلشاد، zrnznn، تنها، دیااکو

• ♥Rose♥

نقل قول: بندری
    دیااکو جان سه تا سوال آخری + سوال شماره 18 رو هم لطف بفرما و جوابش رو بنویسی ممنون میشم 1053

میبینم که بسته نشده، حالا که اینجوریه سه تا سوال منم جواب بفرما :4:
    نمایش یا پنهان متنعمو خسرو خواهش میکنم 397 خواهش میکنم 397

من می گم قبول ندارم و عمل نمی کنم
    یک دین رو بدون هیچ قید و شرطی قبول داشته باشم. نه ندارم.
    دین: اسلام. مذهب: شیعه
    یه دوره ای بود که منم اعتقاداتی داشتم

خدا بهمون عقل داده که انتخاب کنیم (وجه تمایز بین انسان و حیوان)، مجبور هم نیستی که بدون قید و شرط بپذیری!
    239. پس میخوای بگی که کافر هستی؟ :4: (هیچی رو که قبول نداری و دروغم میگی و سست عنصری دیده شد و طلبکارم هستی :74: تناقض گویی به شدت احساس میشه) خوب فکر کن و موضعتو کاملاً شفاف مشخص کن و بگو و اینکه تا حالا احساس گناه هم کردی و برات مثمر ثمر بوده باشه؟

من دوست ندارم به گاگا برم ولی وقتی می برنت دیگه کاری نمی تونی بکنی
    من نمی پسندم ولی اونا رو هم محکوم نمی کنم. هر کسی آزاده که در حریم خودش هر طور خواست زندگی کنه. به طور کلی گفتم به طور مطلق نه چیزی رو رد می کنم و نه قبول دارم.
    کارهای من خوبه و کارهای دیگران بد

کار بد فی نفسه بده و اثر وضعی خودشو تو زندگیمون نشون میده
    از کجا معلوم دیااکو افعال حرامشو ترک کنه آرامش نیاد تو زندگیش

240. یعنی تجربه همجنس بازی هم داشتی؟ چقد؟ (طبق فرمایشات خودت :4:) در مورد تجارت جهانی سکس و فروش اینترنی زنان در کشورهای آمریکا، آلمان و اسرائیل چیزی میدونی، به گوشت خورده؟ نظرت چیه؟

241. تاحالا شده دستت به جایی از بدنت باشه و کسی ببینه و آبروت بره و قس علیهذا؟

7 سپاس: بندری، بچه مثبت، دلشاد، garfild، zrnznn، تنها، دیااکو

• بندری

نقل قول: ♥Rose♥
    عمو خسرو خواهش میکنم 397 خواهش میکنم 397

اینکه دیااکو جواب بده یا نه اختیارش دست خودشه می تونه جوا بده می تونه جواب نده سوالات شما رو چون بعد از پایان مهلت هستش فاطمه رزی تصویر در دسترس نیست ان شا الله که جواب میده

6 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، ♥Rose♥، pAshMak، garfild، دیااکو

• بندری

.
    مهلت صندلی داغ به پایان رسیده است

از حضور فعال همگی سپاس گذارم 826

دیااکو با پاسخ به 241سوال از 241 سوال پرسیده شده در طول یک هفته برنده صندلی داغ آذر 1393 می باشد.

مقداری بوفی و یک ستاره به دیااکو تعلق میگیرد.

تصویر در دسترس نیست

آمار صندلی داغ آذر1393

مهمان : دیااکو

تعداد سوالات پرسیده شده : 241 سوال

تعداد سوالات پاسخ داده شده : 241سوال

بیشترین سوال کننده : بچه مثبت ، پشمک و زرنزن با 30 سوال

کمترین سوال کننده : سامان تاج و منصور 12242 با یک سوال

اولین سوال کننده : نجمه

آخرین سوال کننده : roze

بهترین سوال
    نمایش یا پنهان متنبزودی ....

خنده دار ترین سوال
    نمایش یا پنهان متنبزودی ......

داغ ترین سوال

خلاقانه ترین سوال

مهم ترین سوال
    نمایش یا پنهان متنبزودی .....

بچه مثب ، پشمک و زرنزن سی ( 30 ) بوفی برای پرسیدن 30 سوال دریافت میکنن .

به هرکدام از برندگان بخش ترینها 15 بوفی هدیه داده میشود.

11 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، ♥Rose♥، pAshMak، garfild، zrnznn، Holtek، تنها، mojde، Kishe Mehr، jaj

• mojde

اینجانب به نوبه خود تشکر کرده منتظر دعوت شما هستم واقعا منو این همه خوشبختی.... :4:

جدی بازم ممنون از جوابات دیااکوی عزیز. و ممنون از سوالا بعضیا خیلی چالشی و جالب بودن . انشالله تا سال دیگه اربعین به هر چی میخوای برسی مخصوصا آرامش تو همه زمینه ها ، ما هم بیایم نذری بگیریم :48:

9 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، بندری، garfild، ♥Rose♥، zrnznn، pAshMak، دیااکو، تنها

• دیااکو

دیااکو جان سه تا سوال آخری + سوال شماره 18 رو هم لطف بفرما و جوابش رو بنویسی ممنون میشم

ببخشید من فکر کردم تمومه رفتم پی زندگیم

239. پس میخوای بگی که کافر هستی؟ :4: (هیچی رو که قبول نداری و دروغم میگی و سست عنصری دیده شد و طلبکارم هستی :74: تناقض گویی به شدت احساس میشه) خوب فکر کن و موضعتو کاملاً شفاف مشخص کن و بگو و اینکه تا حالا احساس گناه هم کردی و برات مثمر ثمر بوده باشه؟

239- بله احساس گناه کردم. این احساس گناه اصلأ ربطی به دین نداره. مربوط به انسانیته. مثلأ اسکیموها که دین خاصی ندارند یا شاید من اطلاع ندارم. به گفته چند تا مستندی که دیدم یکی از مهربان ترین افراد روی زمینند. اگه از اون طرف به قضیه نگاه کنی نگاه افراطی به دین احساس گناه رو از بین می بره. مثل یه داعشی که سر می بره در راه رضای خدا و هیچ تأسف و تألمی هم نداره چون در راه خداست. شما فکر می کنید اگه ما آدم نمی کشیم به خاطر اینه که دین گفته؟ اتفاقأ تو اسلام خیلی جاها تأکید شده که بکشید. و داعشی ها تقریبأ بهتر دارند عمل می کنند. ما اگه آدمی رو نمی کشیم به خاطر عواطف انسانیه. من هیچ ایدئولوژی که باعث بشه انسانیت تحت شعاع قرار بگیره رو قبول ندارم. اگه این کافریه با افتخار می گم کافرم.

8 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

240. یعنی تجربه همجنس بازی هم داشتی؟ چقد؟ (طبق فرمایشات خودت :4:) در مورد تجارت جهانی سکس و فروش اینترنی زنان در کشورهای آمریکا، آلمان و اسرائیل چیزی میدونی، به گوشت خورده؟ نظرت چیه؟

240- خدایا منو از دست فاطی حفظ بفرما. فاطی، گفتم که من نمی پسندم ولی همجنسبازا رو محکوم یا تکفیر نمی کنم. این کجاش یعنی من همجنسبازم؟ این نوع برداشت سطحی رو اصلأ ازت انتظار نداشتم. البته این برداشتها عادی شده. عادت کردیم وقتی می گند یکی همجنسبازه یا دزده فورأ برا اینکه بگیم ما خودمون نیستیم می گیم باید اعدام شند. تیکه تیکه شند. در صورتی که به تجربه به من ثابت شده کسایی که با اینطور مسائل اینقدر شدید برخورد می کنند خودشون تمایلات سرکوب شده دارند و این باعث عقده شده و عقدشون را با تمایل به مرگ دیگران نشون می دند.
    من شدیدأ از همجنس بازی بیزارم ولی مرگ همجنسبازا رو نمیخام. آرزو می کنم فضایی به وجود بیاد که اونا هم حق حیات داشته باشند و بتونند تمایل خودشون رو ابراز کنند.

8 سپاس: بچه مثبت، بندری، ♥Rose♥، pAshMak، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

241. تاحالا شده دستت به جایی از بدنت باشه و کسی ببینه و آبروت بره و قس علیهذا؟

241- من نشده ولی یه بار تو یکی از راهروهای خلوت دانشگاه یه دختره دستش داشت تو جاهایی کنکاش می کرد. منم خیلی محترمانه و جنتلمن بهش گفتم خانم کمک نمیخای؟

• دیااکو

جون مادرتون منو تو این موقعیت قرار ندید. من باید برم همه سوالا رو بخونم تا این ترینها رو پیدا کنم. نمی شه واگذارش کرد به کسی؟

• بندری

منظورم از سه سوال آخری سه تا سوال خودم بود نه فاطمه رزی برا فاطمه رزی اختیار جواب دادنش دست خودت بود ولی برا من نه 236 تا 238 + سوال 18 و سوال های بخش ترین ها رو هم انتخاب کن

مرسی

7 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، pAshMak، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

منظورم از سه سوال آخری سه تا سوال خودم بود نه فاطمه رزی برا فاطمه رزی اختیار جواب دادنش دست خودت بود ولی برا من نه 236 تا 238 + سوال های بخش ترین ها رو هم انتخاب کن

همن ترینها منظورم بود. باید برم همه رو بخونم. من قاضی منصفیم نمی تونم همینجوری یه چیزی بگم. قضاوت رو میشه به خودت بسپارم؟

8 سپاس: بندری، بچه مثبت، ♥Rose♥، pAshMak، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• بندری

همن ترینها منظورم بود. باید برم همه رو بخونم. من قاضی منصفیم نمی تونم همینجوری یه چیزی بگم. قضاوت رو میشه به خودت بسپارم؟

نه اتفاقا چون که منصفی خودت هم انتخاب کن یه . حالا که پای سیستم نشستی مرور بزن و انتخاب کن تا کلک کار کنده بشه .

7 سپاس: ♥Rose♥، دیااکو، pAshMak، بچه مثبت، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

236. بالاخره دیااکو کی ازدواج میکنه؟
    237. تا حالا کجا های ایران رودیدی؟
    238. تو گالری گوشی موبایلت چیا داری ؟ منظورم چه جور عکسا و فیلما؟

اینا رو ندیده بودم ببخشید.
    236- امکان داره به زودی. راستش از رخت شستن و ظرف شستن خسته شدم. هر کی یه محرکی لازم داره خو.
    237- ایرانگردیم خیلی زیاد بوده. تقریبأ اکثر جاهای ایران رو دیدم. جنوب، شمال، غرب و شرق. شاید شهرستانهای کوچیک کمتر ولی تمام مراکز استانها رو حداقل رفتم.
    238- الان مثل دلم خالیه. تقریبأ هیچی نیست. نه عکس نه ویودئو نه آهنگ. جدأ چرا؟

8 سپاس: ♥Rose♥، pAshMak، بندری، بچه مثبت، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

18- پیشنهاد و انقاد از بوفی
    چیزی به ذهنم نمی رسه.
    خوب شاید مثل قرارهای بیرون بیایم و یه روز خاص و یه ساعت خاص رو در هفته قرار بذاریم که بچه ها همه با هم جمع بشند تو سایت و دور هم باشیم.
    انتقاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ندارم

8 سپاس: pAshMak، ♥Rose♥، بندری، بچه مثبت، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• ♥Rose♥

خدایا منو از دست فاطی حفظ بفرما. فاطی، گفتم که من نمی پسندم ولی همجنسبازا رو محکوم یا تکفیر نمی کنم.
    این نوع برداشت سطحی رو اصلأ ازت انتظار نداشتم.

:83:
    نه خب سواله دیگه واسه آدم پیش میاد تازه داشتم چالش رو شروع میکردم مگه خودت همینو نمیخواستی، بعدشم خودت به مهندس نجمه گفتی که هر چیزی رو باید امتحان کرد :19: اینو یادم رفت برات نقل قولشو بزارم :10:

مرگ همجنسبازا رو نمیخام

باور کن هیچکس مرگ کسی رو نمیخواد، منم نمیخوام
    فقط میگم خدا به راه راست هدایتمون کنه

از اینکه به سوالاتم پاسخ دادی ممنونم و اگه باعث ناراحتیت شدم همینجا ازت عذر میخوام
    :46:
    جون مادرتون منو تو این موقعیت قرار ندید. من باید برم همه سوالا رو بخونم تا این ترینها رو پیدا کنم.

واقعاً این قسمتش خیلی سخته، من سه روز تمام نشستم سوالاتو مرور میکردم 276 خدا بهت صبر بده :4:
    خسته نباشی
    :46:

7 سپاس: دیااکو، بندری، بچه مثبت، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

نه خب سواله دیگه واسه آدم پیش میاد تازه داشتم چالش رو شروع میکردم مگه خودت همینو نمیخواستی، بعدشم خودت به مهندس نجمه گفتی که هر چیزی رو باید امتحان کرد :19: اینو یادم رفت برات نقل قولشو بزارم :10:

چالش رو دوست دارم ولی نه اینی که آدم رو ... استغفرالله.

7 سپاس: بندری، ♥Rose♥، بچه مثبت، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

از اینکه به سوالاتم پاسخ دادی ممنونم و اگه باعث ناراحتیت شدم همینجا ازت عذر میخوام

اوکی بخشیدمت. البته یه شرط داره و اونم اینه که ترینها رو انتخاب کنی.

7 سپاس: بندری، ♥Rose♥، بچه مثبت، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• دیااکو

اگه خواستید ببندید 5 نفری رو که بیشترین سوالات رو پرسیدند یه جوری تقس کنید تو اون 5 تا ترین وگرنه فردا عصری میام و سعی می کنم انتخاب کنم.
    6 سپاس: بندری، ♥Rose♥، بچه مثبت، garfild، تنها، دلشاد

• ♥Rose♥

اوکی بخشیدمت. البته یه شرط داره و اونم اینه که ترینها رو انتخاب کنی.

کار از این سخت تر نبود 351
    عمو خسرو عین شیر اینجا وایساده، اجازه نمیده :86: تنبلی نکن، تو یه کرد هستی :52:

6 سپاس: بندری، بچه مثبت، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد

• بندری

اگه خواستید ببندید 5 نفری رو که بیشترین سوالات رو پرسیدند یه جوری تقس کنید تو اون 5 تا ترین وگرنه فردا عصری میام و سعی می کنم انتخاب کنم.

حتی اگه تاپیک بسته بشه بازم شوما باید انتخاب کنی و با پیام خصوصی برام بفرستی تا من اونا رو اینجا بزرام ولی خب اشکال نداره یکی دو روز دیگه هم صبر می کنیم . بزرگ مایی
    تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، zrnznn، garfild، تنها، دلشاد
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: