دیااکو جان سه تا سوال آخری + سوال شماره 18 رو هم لطف بفرما و جوابش رو بنویسی ممنون میشم 1053
میبینم که بسته نشده، حالا که اینجوریه سه تا سوال منم جواب بفرما نمایش یا پنهان متنعمو خسرو خواهش میکنم خواهش میکنم
نقل قول: دیااکو
من می گم قبول ندارم و عمل نمی کنم
یک دین رو بدون هیچ قید و شرطی قبول داشته باشم. نه ندارم.
دین: اسلام. مذهب: شیعه
یه دوره ای بود که منم اعتقاداتی داشتم
خدا بهمون عقل داده که انتخاب کنیم (وجه تمایز بین انسان و حیوان)، مجبور هم نیستی که بدون قید و شرط بپذیری! 239. پس میخوای بگی که کافر هستی؟ (هیچی رو که قبول نداری و دروغم میگی و سست عنصری دیده شد و طلبکارم هستی تناقض گویی به شدت احساس میشه) خوب فکر کن و موضعتو کاملاً شفاف مشخص کن و بگو و اینکه تا حالا احساس گناه هم کردی و برات مثمر ثمر بوده باشه؟
من دوست ندارم به گاگا برم ولی وقتی می برنت دیگه کاری نمی تونی بکنی
من نمی پسندم ولی اونا رو هم محکوم نمی کنم. هر کسی آزاده که در حریم خودش هر طور خواست زندگی کنه. به طور کلی گفتم به طور مطلق نه چیزی رو رد می کنم و نه قبول دارم.
کارهای من خوبه و کارهای دیگران بد
کار بد فی نفسه بده و اثر وضعی خودشو تو زندگیمون نشون میده از کجا معلوم دیااکو افعال حرامشو ترک کنه آرامش نیاد تو زندگیش 240. یعنی تجربه همجنس بازی هم داشتی؟ چقد؟ (طبق فرمایشات خودت ) در مورد تجارت جهانی سکس و فروش اینترنی زنان در کشورهای آمریکا، آلمان و اسرائیل چیزی میدونی، به گوشت خورده؟ نظرت چیه؟
241. تاحالا شده دستت به جایی از بدنت باشه و کسی ببینه و آبروت بره و قس علیهذا؟
اینکه دیااکو جواب بده یا نه اختیارش دست خودشه می تونه جوا بده می تونه جواب نده سوالات شما رو چون بعد از پایان مهلت هستش فاطمه رزی ▧ تصویر در دسترس نیست ان شا الله که جواب میده
اینجانب به نوبه خود تشکر کرده منتظر دعوت شما هستم واقعا منو این همه خوشبختی....
جدی بازم ممنون از جوابات دیااکوی عزیز. و ممنون از سوالا بعضیا خیلی چالشی و جالب بودن . انشالله تا سال دیگه اربعین به هر چی میخوای برسی مخصوصا آرامش تو همه زمینه ها ، ما هم بیایم نذری بگیریم
دیااکو جان سه تا سوال آخری + سوال شماره 18 رو هم لطف بفرما و جوابش رو بنویسی ممنون میشم
ببخشید من فکر کردم تمومه رفتم پی زندگیم
نقل قول: ♥Rose♥
239. پس میخوای بگی که کافر هستی؟ (هیچی رو که قبول نداری و دروغم میگی و سست عنصری دیده شد و طلبکارم هستی تناقض گویی به شدت احساس میشه) خوب فکر کن و موضعتو کاملاً شفاف مشخص کن و بگو و اینکه تا حالا احساس گناه هم کردی و برات مثمر ثمر بوده باشه؟
239- بله احساس گناه کردم. این احساس گناه اصلأ ربطی به دین نداره. مربوط به انسانیته. مثلأ اسکیموها که دین خاصی ندارند یا شاید من اطلاع ندارم. به گفته چند تا مستندی که دیدم یکی از مهربان ترین افراد روی زمینند. اگه از اون طرف به قضیه نگاه کنی نگاه افراطی به دین احساس گناه رو از بین می بره. مثل یه داعشی که سر می بره در راه رضای خدا و هیچ تأسف و تألمی هم نداره چون در راه خداست. شما فکر می کنید اگه ما آدم نمی کشیم به خاطر اینه که دین گفته؟ اتفاقأ تو اسلام خیلی جاها تأکید شده که بکشید. و داعشی ها تقریبأ بهتر دارند عمل می کنند. ما اگه آدمی رو نمی کشیم به خاطر عواطف انسانیه. من هیچ ایدئولوژی که باعث بشه انسانیت تحت شعاع قرار بگیره رو قبول ندارم. اگه این کافریه با افتخار می گم کافرم.
240. یعنی تجربه همجنس بازی هم داشتی؟ چقد؟ (طبق فرمایشات خودت ) در مورد تجارت جهانی سکس و فروش اینترنی زنان در کشورهای آمریکا، آلمان و اسرائیل چیزی میدونی، به گوشت خورده؟ نظرت چیه؟
240- خدایا منو از دست فاطی حفظ بفرما. فاطی، گفتم که من نمی پسندم ولی همجنسبازا رو محکوم یا تکفیر نمی کنم. این کجاش یعنی من همجنسبازم؟ این نوع برداشت سطحی رو اصلأ ازت انتظار نداشتم. البته این برداشتها عادی شده. عادت کردیم وقتی می گند یکی همجنسبازه یا دزده فورأ برا اینکه بگیم ما خودمون نیستیم می گیم باید اعدام شند. تیکه تیکه شند. در صورتی که به تجربه به من ثابت شده کسایی که با اینطور مسائل اینقدر شدید برخورد می کنند خودشون تمایلات سرکوب شده دارند و این باعث عقده شده و عقدشون را با تمایل به مرگ دیگران نشون می دند. من شدیدأ از همجنس بازی بیزارم ولی مرگ همجنسبازا رو نمیخام. آرزو می کنم فضایی به وجود بیاد که اونا هم حق حیات داشته باشند و بتونند تمایل خودشون رو ابراز کنند.
241- من نشده ولی یه بار تو یکی از راهروهای خلوت دانشگاه یه دختره دستش داشت تو جاهایی کنکاش می کرد. منم خیلی محترمانه و جنتلمن بهش گفتم خانم کمک نمیخای؟
منظورم از سه سوال آخری سه تا سوال خودم بود نه فاطمه رزی برا فاطمه رزی اختیار جواب دادنش دست خودت بود ولی برا من نه 236 تا 238 + سوال 18 و سوال های بخش ترین ها رو هم انتخاب کن
منظورم از سه سوال آخری سه تا سوال خودم بود نه فاطمه رزی برا فاطمه رزی اختیار جواب دادنش دست خودت بود ولی برا من نه 236 تا 238 + سوال های بخش ترین ها رو هم انتخاب کن
همن ترینها منظورم بود. باید برم همه رو بخونم. من قاضی منصفیم نمی تونم همینجوری یه چیزی بگم. قضاوت رو میشه به خودت بسپارم؟
236. بالاخره دیااکو کی ازدواج میکنه؟ 237. تا حالا کجا های ایران رودیدی؟ 238. تو گالری گوشی موبایلت چیا داری ؟ منظورم چه جور عکسا و فیلما؟
اینا رو ندیده بودم ببخشید. 236- امکان داره به زودی. راستش از رخت شستن و ظرف شستن خسته شدم. هر کی یه محرکی لازم داره خو. 237- ایرانگردیم خیلی زیاد بوده. تقریبأ اکثر جاهای ایران رو دیدم. جنوب، شمال، غرب و شرق. شاید شهرستانهای کوچیک کمتر ولی تمام مراکز استانها رو حداقل رفتم. 238- الان مثل دلم خالیه. تقریبأ هیچی نیست. نه عکس نه ویودئو نه آهنگ. جدأ چرا؟
18- پیشنهاد و انقاد از بوفی چیزی به ذهنم نمی رسه. خوب شاید مثل قرارهای بیرون بیایم و یه روز خاص و یه ساعت خاص رو در هفته قرار بذاریم که بچه ها همه با هم جمع بشند تو سایت و دور هم باشیم. انتقاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ندارم
خدایا منو از دست فاطی حفظ بفرما. فاطی، گفتم که من نمی پسندم ولی همجنسبازا رو محکوم یا تکفیر نمی کنم.
این نوع برداشت سطحی رو اصلأ ازت انتظار نداشتم.
نه خب سواله دیگه واسه آدم پیش میاد تازه داشتم چالش رو شروع میکردم مگه خودت همینو نمیخواستی، بعدشم خودت به مهندس نجمه گفتی که هر چیزی رو باید امتحان کرد اینو یادم رفت برات نقل قولشو بزارم
مرگ همجنسبازا رو نمیخام
باور کن هیچکس مرگ کسی رو نمیخواد، منم نمیخوام فقط میگم خدا به راه راست هدایتمون کنه
از اینکه به سوالاتم پاسخ دادی ممنونم و اگه باعث ناراحتیت شدم همینجا ازت عذر میخوام
جون مادرتون منو تو این موقعیت قرار ندید. من باید برم همه سوالا رو بخونم تا این ترینها رو پیدا کنم.
واقعاً این قسمتش خیلی سخته، من سه روز تمام نشستم سوالاتو مرور میکردم خدا بهت صبر بده خسته نباشی
نه خب سواله دیگه واسه آدم پیش میاد تازه داشتم چالش رو شروع میکردم مگه خودت همینو نمیخواستی، بعدشم خودت به مهندس نجمه گفتی که هر چیزی رو باید امتحان کرد اینو یادم رفت برات نقل قولشو بزارم
چالش رو دوست دارم ولی نه اینی که آدم رو ... استغفرالله.
اگه خواستید ببندید 5 نفری رو که بیشترین سوالات رو پرسیدند یه جوری تقس کنید تو اون 5 تا ترین وگرنه فردا عصری میام و سعی می کنم انتخاب کنم.
حتی اگه تاپیک بسته بشه بازم شوما باید انتخاب کنی و با پیام خصوصی برام بفرستی تا من اونا رو اینجا بزرام ولی خب اشکال نداره یکی دو روز دیگه هم صبر می کنیم . بزرگ مایی ▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
آه که چه سوالاتی به ذهنم خطور کرده
عمو خسرو نمیشه مهلت رو تمدید کنین ؟؟
آفرین، اتفاقا میخواستم بپرسم ازت که الان دیدم مهلت صندلی تموم شده
با این تفسیرت
دیااُکو ( نام مؤسس سلسله حکومتی مادها)
♥Rose♥
میبینم که بسته نشده، حالا که اینجوریه سه تا سوال منم جواب بفرما
نمایش یا پنهان متن
عمو خسرو خواهش میکنمخدا بهمون عقل داده که انتخاب کنیم (وجه تمایز بین انسان و حیوان)، مجبور هم نیستی که بدون قید و شرط بپذیری!
239. پس میخوای بگی که کافر هستی؟
کار بد فی نفسه بده و اثر وضعی خودشو تو زندگیمون نشون میده
از کجا معلوم دیااکو افعال حرامشو ترک کنه آرامش نیاد تو زندگیش
240. یعنی تجربه همجنس بازی هم داشتی؟ چقد؟ (طبق فرمایشات خودت
بندری
اینکه دیااکو جواب بده یا نه اختیارش دست خودشه می تونه جوا بده می تونه جواب نده سوالات شما رو چون بعد از پایان مهلت هستش فاطمه رزی ▧ تصویر در دسترس نیست ان شا الله که جواب میده
بندری
از حضور فعال همگی سپاس گذارم
دیااکو با پاسخ به 241سوال از 241 سوال پرسیده شده در طول یک هفته برنده صندلی داغ آذر 1393 می باشد.
مقداری بوفی و یک ستاره به دیااکو تعلق میگیرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
آمار صندلی داغ آذر1393
مهمان : دیااکو
تعداد سوالات پرسیده شده : 241 سوال
تعداد سوالات پاسخ داده شده : 241سوال
بیشترین سوال کننده : بچه مثبت ، پشمک و زرنزن با 30 سوال
کمترین سوال کننده : سامان تاج و منصور 12242 با یک سوال
اولین سوال کننده : نجمه
آخرین سوال کننده : roze
بهترین سوال
نمایش یا پنهان متن
بزودی ....خنده دار ترین سوال
نمایش یا پنهان متن
بزودی ......داغ ترین سوال
نمایش یا پنهان متن
بزودی ......خلاقانه ترین سوال
نمایش یا پنهان متن
بزودی ......مهم ترین سوال
نمایش یا پنهان متن
بزودی .....بچه مثب ، پشمک و زرنزن سی ( 30 ) بوفی برای پرسیدن 30 سوال دریافت میکنن .
به هرکدام از برندگان بخش ترینها 15 بوفی هدیه داده میشود.
mojde
جدی بازم ممنون از جوابات دیااکوی عزیز. و ممنون از سوالا بعضیا خیلی چالشی و جالب بودن . انشالله تا سال دیگه اربعین به هر چی میخوای برسی مخصوصا آرامش تو همه زمینه ها ، ما هم بیایم نذری بگیریم
دیااکو
ببخشید من فکر کردم تمومه رفتم پی زندگیم
239- بله احساس گناه کردم. این احساس گناه اصلأ ربطی به دین نداره. مربوط به انسانیته. مثلأ اسکیموها که دین خاصی ندارند یا شاید من اطلاع ندارم. به گفته چند تا مستندی که دیدم یکی از مهربان ترین افراد روی زمینند. اگه از اون طرف به قضیه نگاه کنی نگاه افراطی به دین احساس گناه رو از بین می بره. مثل یه داعشی که سر می بره در راه رضای خدا و هیچ تأسف و تألمی هم نداره چون در راه خداست. شما فکر می کنید اگه ما آدم نمی کشیم به خاطر اینه که دین گفته؟ اتفاقأ تو اسلام خیلی جاها تأکید شده که بکشید. و داعشی ها تقریبأ بهتر دارند عمل می کنند. ما اگه آدمی رو نمی کشیم به خاطر عواطف انسانیه. من هیچ ایدئولوژی که باعث بشه انسانیت تحت شعاع قرار بگیره رو قبول ندارم. اگه این کافریه با افتخار می گم کافرم.
دیااکو
240- خدایا منو از دست فاطی حفظ بفرما. فاطی، گفتم که من نمی پسندم ولی همجنسبازا رو محکوم یا تکفیر نمی کنم. این کجاش یعنی من همجنسبازم؟ این نوع برداشت سطحی رو اصلأ ازت انتظار نداشتم. البته این برداشتها عادی شده. عادت کردیم وقتی می گند یکی همجنسبازه یا دزده فورأ برا اینکه بگیم ما خودمون نیستیم می گیم باید اعدام شند. تیکه تیکه شند. در صورتی که به تجربه به من ثابت شده کسایی که با اینطور مسائل اینقدر شدید برخورد می کنند خودشون تمایلات سرکوب شده دارند و این باعث عقده شده و عقدشون را با تمایل به مرگ دیگران نشون می دند.
من شدیدأ از همجنس بازی بیزارم ولی مرگ همجنسبازا رو نمیخام. آرزو می کنم فضایی به وجود بیاد که اونا هم حق حیات داشته باشند و بتونند تمایل خودشون رو ابراز کنند.
دیااکو
241- من نشده ولی یه بار تو یکی از راهروهای خلوت دانشگاه یه دختره دستش داشت تو جاهایی کنکاش می کرد. منم خیلی محترمانه و جنتلمن بهش گفتم خانم کمک نمیخای؟
دیااکو
بندری
مرسی
دیااکو
همن ترینها منظورم بود. باید برم همه رو بخونم. من قاضی منصفیم نمی تونم همینجوری یه چیزی بگم. قضاوت رو میشه به خودت بسپارم؟
بندری
نه اتفاقا چون که منصفی خودت هم انتخاب کن یه . حالا که پای سیستم نشستی مرور بزن و انتخاب کن تا کلک کار کنده بشه .
دیااکو
237. تا حالا کجا های ایران رودیدی؟
238. تو گالری گوشی موبایلت چیا داری ؟ منظورم چه جور عکسا و فیلما؟
اینا رو ندیده بودم ببخشید.
236- امکان داره به زودی. راستش از رخت شستن و ظرف شستن خسته شدم. هر کی یه محرکی لازم داره خو.
237- ایرانگردیم خیلی زیاد بوده. تقریبأ اکثر جاهای ایران رو دیدم. جنوب، شمال، غرب و شرق. شاید شهرستانهای کوچیک کمتر ولی تمام مراکز استانها رو حداقل رفتم.
238- الان مثل دلم خالیه. تقریبأ هیچی نیست. نه عکس نه ویودئو نه آهنگ. جدأ چرا؟
دیااکو
چیزی به ذهنم نمی رسه.
خوب شاید مثل قرارهای بیرون بیایم و یه روز خاص و یه ساعت خاص رو در هفته قرار بذاریم که بچه ها همه با هم جمع بشند تو سایت و دور هم باشیم.
انتقاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ندارم
♥Rose♥
نه خب سواله دیگه واسه آدم پیش میاد تازه داشتم چالش رو شروع میکردم مگه خودت همینو نمیخواستی، بعدشم خودت به مهندس نجمه گفتی که هر چیزی رو باید امتحان کرد
باور کن هیچکس مرگ کسی رو نمیخواد، منم نمیخوام
فقط میگم خدا به راه راست هدایتمون کنه
از اینکه به سوالاتم پاسخ دادی ممنونم و اگه باعث ناراحتیت شدم همینجا ازت عذر میخوام
واقعاً این قسمتش خیلی سخته، من سه روز تمام نشستم سوالاتو مرور میکردم
خسته نباشی
دیااکو
چالش رو دوست دارم ولی نه اینی که آدم رو ... استغفرالله.
دیااکو
اوکی بخشیدمت. البته یه شرط داره و اونم اینه که ترینها رو انتخاب کنی.
دیااکو
♥Rose♥
کار از این سخت تر نبود
عمو خسرو عین شیر اینجا وایساده، اجازه نمیده
بندری
حتی اگه تاپیک بسته بشه بازم شوما باید انتخاب کنی و با پیام خصوصی برام بفرستی تا من اونا رو اینجا بزرام ولی خب اشکال نداره یکی دو روز دیگه هم صبر می کنیم . بزرگ مایی
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→