₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ دیااکو๑۩۞۩๑

891 بازدید، 201 پست، نویسنده: gilas

• zrnznn

107. پولم میدی واسه رابطه هاااااااااااا.....؟؟؟ یکم توضیح بده...به ازای کاری که اونا برات انجام میدن تو چی میکنی؟؟ این رتباط ها چقدر طول میشکه؟

108. چجوری باهاشون آشنا میشی؟؟ مثلا با آخرین نفری که رابطه داشتی چجوری آشنا شدی؟

یه سوال میخوام بپرسم ولی روم نمیشه....روم میشه از خودت تنها بپرسم...ولی بقیه که میبننن خجالت میکشم! نمیدونم شاید موقع نوشتن و به زبون اوردنش از خودتم روم نشه بپرسم

10 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، دیااکو، garfild، ژنرال، بندری، Holtek، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: levrone
    97. رابطت با ورزش چه جوریه؟ نظرت درمورد ورزش مفرح دوچرخه سواری چیه؟

یه زمانی شدید ورزشکار بودم. خوره کوه بودم. از کوه پیمایی گرفته تا صخره نوردی. هنوزم اثراتش تو ماهیچه های ساق پام هست. باهات از ماهیچه پایین تنه کل می ندازم. پایین تنه ماهیچه هاش دیر رو میان و دیر تحلیل می رند. ولی بالا تنه ر...م. خیلی وقته ورزش نمی کنم. اضافه وزن گرفتم. کشتی کار کردم. بوکس کار کردم. کونگ فو کار کردم.
    دوچرخه سواریم گرچه دوچرخه سوار نیستم ولی دوچرخه سواران رو دوست دارم.

11 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، garfild، levrone، ژنرال، zrnznn، بندری، Holtek، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: pAshMak
    98-کدوم روز هفته رودوست داری؟ وازکدوم متنفری؟ دلیل خاصی داره؟

99-توی تنهایی چه شعری روباخودت زمزمه میکنی؟

100.سنگ صبورت کیه؟خودت سنگ صبورکسی هستی؟

98- فکر کنم همه 5 شنبه ها رو دوست دارند و از جمعه ها بیزارند. فکر کنم چون 5 شنبه فرداش تعطیله و جمعه فرداش روز کاریه.
    99- شعر خاصی تو ذهنم نیست. تو تنهایی معمولأ خیال پردازی می کنم. بهم آرامش می ده.
    100- معمولأ نه دنبال سنگ صبورم و نه سنگ صبور خوبیم. وقتی مشکل یا مصیبتی برام پیش میاد شدیدأ تو خودم فرو می رم. اینطوری بهتر آرامش پیدا می کنم تا اینکه بیام مشکل رو با کسی مطرح کنم. البته این به معنی اون نیست که مشورت نکنم دنبال همدردی نیستم. خودم بهتر می تونم خودم رو آروم کنم. به خاطر همین اخلاقم چون همدردی کلامی رو نمی فهمم سنگ صبور خوبی نیستم. ولی اگه سنگ صبوری رو شنوندگی می دونید شنونده خوبی هستم. از صحبت بعضی از افراد لذت می برم و می تونم ساعتها با توجه کامل گوش بدم. کلأ گوش دادن رو به حرف زدن ترجیح می دم.

10 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، garfild، ژنرال، zrnznn، بندری، Holtek، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• pAshMak

نقل قول: دیااکو
    اگه سنگ صبوری رو شنوندگی می دونید شنونده خوبی هستم. از صحبت بعضی از افراد لذت می برم و می تونم ساعتها با توجه کامل گوش بدم. کلأ گوش دادن رو به حرف زدن ترجیح می دم.

دقیقا همین منظورم بود...خیلی عالیه که انسان بتونه دروهله اول شنونده خوبی باشه :46:

109-آسمون زندگی دیااکو ،چه رنگیه؟چرا؟

110-رابطه ات باغرور چطوره؟انسان مغروری هستی یانه؟تابحال شده برایرسیدن به خواسته ات غرورت روزیرپابذاری؟

111-گفتی چهل سالته...میگن وقتی انسان واردچهل سالگی میشه حس وحالش عوض میشه

تاچه حددرسته این حرف؟اصلا احساس میکنی که به این سن رسیدی یااینکه کودک درونت هنوز بیداره؟

10 سپاس: بچه مثبت، دیااکو، garfild، ژنرال، zrnznn، بندری، Holtek، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: بچه مثبت
    101. دین و مذهبت چیه؟ آیا تاحالا دروغ مصلحتی گفتی؟ (ذکر یکی دو مورد کافیه:4:)
    102. در انتخابات جمهوری اسلامی شرکت میکنی؟ چرا؟ آخرین باری که رای دادی کی بود؟
    103. شخصیتهای محبوبت تو ایران کیا هستند یا بودند؟ (سیاسی، ادبی، تاریخی و ...)
    لطفا نام ببر

101- دین رو من یک جهان بینی می دونم. البته جهان بینی که قبلأ تدوین شده و پیرو مجبوره قبولش کنه و طبق اون رفتار کنه. من به جهان بینی اعتقاد دارم که با تفکر و کنکاش به دست بیاد.
    دروغگو نیستم ولی خیلی برام پیش میاد که دروغ بگم (پارادوکس رو حال کردید. اگه دروغگو نیستم چطور زیاد دروغ می گم.) واقعأ نحوه زندگیا طوری شده که نمی شه صادق بود. مخصوصأ تو کار. آخرین دروغی که گفتم 15 دقیقه پیش بود. یه محصول داریم که در رابطه با ساختمانه و این روزا بازارش شل کرده. انبار پره و له له می زنیم برا یه مشتری. الان یکی زنگ زد و گفت آماده دارید؟ ناخودآگاه گفتم نه باید چند روز صبر کنی تا تولید کنیم. مریض نیستم ها. ولی داره.
    102- من فقط یک مهر تو شناسنامم هست برا انتخابات و اونم تو دوران فقنه به فتنه گر اعظم رأی دادم. کلی حال می کنم با این موضوع.
    103- به تاریخ علاقه مندم ولی شخصیت تاریخی که دوستش داشته باشم تو تاریخ بعد از اسلام ایران پیدا نکردم.البته حسن صباح رو دوست دارم. نه برا عقایدش برا روشهاش. قبل از اسلام شخصیتهای دوست داشتنی بیشتر بودند.
    ادبی. بچه گیا با هوشنگ مرادی کرمانی و قصه های مجیدش خیلی حال می کردم تا اینکه فیلم قصه های مجید اومد و اینقدر افتضاح بود که باهاش قهر کردم.
    محمود دولت آبادی رو هم دوست دارم. با کلیدرش خاطرات دارم. جای خالی سلوچش رو بخونید تا چند روز شوکه اید.
    چند تا کتاب زویا پیرزادم خوندم قشنگه. روان و زنانه می نویسه.
    شعرا هم سهراب سپهری رو دوست دارم و ایرج میرزا!!!
    سیاسی هم رضا شاه

10 سپاس: pAshMak، بچه مثبت، garfild، zrnznn، ژنرال، بندری، Holtek، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: garfild
    104.از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میادیا دوست داری یادش بگیری؟

105.تا حالا چند تا دروغ گفتی؟بزرگترینشون چی بوده؟

106.دوست داری جای کدوم شخصیت کارتونی باشی؟

104- قبلأ گفتم تا حدودی کمانچه و ویولن رو بلدم بنوازم. دلیلیم که این ساز رو انتخاب کردم بدون پرده بودنش بود. بدون پرده رو بد برداشت نکنید خوب برداشت کنید.

105- تو سوال بچه مثبت گفتم که دروغ گفتم و کار هر روزمه. بزرگترینش یادم نمیاد.

106- پدر پسر شجاع. لامصب کار و زندگیش فقط پیپ کشیدنه.

9 سپاس: pAshMak، garfild، ژنرال، zrnznn، بندری، Holtek، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: zrnznn
    107. پولم میدی واسه رابطه هاااااااااااا.....؟؟؟ یکم توضیح بده...به ازای کاری که اونا برات انجام میدن تو چی میکنی؟؟ این رتباط ها چقدر طول میشکه؟

108. چجوری باهاشون آشنا میشی؟؟ مثلا با آخرین نفری که رابطه داشتی چجوری آشنا شدی؟

یه سوال میخوام بپرسم ولی روم نمیشه....روم میشه از خودت تنها بپرسم...ولی بقیه که میبننن خجالت میکشم! نمیدونم شاید موقع نوشتن و به زبون اوردنش از خودتم روم نشه بپرسم

107- خدا وکیلی چی فکر کردی در مورد من؟ من تقریبأ 23 ساله که مجردی زندگی می کنم. تا حالا نه یک بار با ماشین جلو یه خانم ترمز کردم و نه یه بار برا یه رابطه پول دادم.
    به ازای کاری که اونا برا من می کنند منم همون کار رو برا اونا می کنم.
    زمان ارتباطم از چند روز تا 7-8 سال بوده
    108- آشنا شدن تو روال عادی زندگی روزمره ست. آخرین نفر خودش زنگ زد.

• دیااکو

109-آسمون زندگی دیااکو ،چه رنگیه؟چرا؟

110-رابطه ات باغرور چطوره؟انسان مغروری هستی یانه؟تابحال شده برایرسیدن به خواسته ات غرورت روزیرپابذاری؟

111-گفتی چهل سالته...میگن وقتی انسان واردچهل سالگی میشه حس وحالش عوض میشه

تاچه حددرسته این حرف؟اصلا احساس میکنی که به این سن رسیدی یااینکه کودک درونت هنوز بیداره؟

109- نمیخام تلخ باشم ولی این اواخر داره تیره میشه. کمتر چیزی خوشحالم می کنه. کمتر ذوق انجام کاری رو دارم. قبلنا اینقدر کار دلی انجام می دادیم. مثلأ یه بار با بچه ها دور هم بودیم. ساعت 3 صبح یهو یکی از بچه ها گفت الان شمال حال می ده. 3/5 تو جاده بودیم سمت جاده چالوس.
    111- پخته میشی.( پختم اینه خامم رو کجای دلم بذارم) . کمتر این چند وقته خودم پیش قدم کاری میشم ولی اگه تو جمع بچه ها باشم از اونا بچه تر میشم. کلأ تو فامیل مشهوره که وقتی یه جا من مهمونی می رم تمام بچه های اون مهمونی دور و بر من جمعند.

• pAshMak

این روجواب ندادید؟ :24:

112- سقف آرزوهات چقدره؟بلندپروازی یاواقع بین؟

113-اگه بادوستات بری بیرون دست به جیب میشی یانه؟کلا رابطه ات باخساست چطوریاست؟

114-وقتی خیلی کلافه وعصبی هستی چکارمیکنی؟میتونی روی اعصابت کنترل داشته باشی یازودازکوره درمیری؟

9 سپاس: دیااکو، garfild، ژنرال، zrnznn، بندری، Holtek، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• دیااکو

تقریبأ مغرورم. فکر می کنم از خبلیها بهتر می فهمم. و این باور بعضی وقتها در رفتارمم نمود پیدا می کنه. چیزی به یادم نمیاد که غرورم رو فدای چیزی کرده باشم.

• دیااکو

112- سقف آرزوهات چقدره؟بلندپروازی یاواقع بین؟

113-اگه بادوستات بری بیرون دست به جیب میشی یانه؟کلا رابطه ات باخساست چطوریاست؟

114-وقتی خیلی کلافه وعصبی هستی چکارمیکنی؟میتونی روی اعصابت کنترل داشته باشی یازودازکوره درمیری؟

112- قبلنا بلند بود ولی الان زیاد بلند نیست. ته آرزوم این شده که یه جوری همه چی رو جمع و جور کنم و چند هکتار زمین خارج از شهر بگیرم و یه ویلا و کلی حیوان و کشاورزی کنم. به نظرم این نوع زندگی باحال ترین نوع زندگیه
    113- اصلأ خسیس نیستم. اینم از بابام دارم. یه بار که با هم آژانس گرفته بودیم وقتی پیاده شدیم و گفت چند مبلغی رو که طرف گفت تقریبأ دو برابر بهش داد گفتم آخه چرا؟ گفت طرف که نوکر ما نیست صبح تا حالا ما رو این طرف اون طرف برده. گفتم بابا این در ازای اون کارش اینقدر دستمزدشه آخه چرا 2 برابر. گفت خفه
    114- زود عصبانی میشم و تو عصبانیت خیلی اشتباه می کنم ولی حداکثر نیم ساعته و وقتیم آروم بشم و بدونم اشتباه کردم از معذرت خواهی ابایی ندارم

• pAshMak

115-تعریف واژه دوست ازنظر دیااکو چیه؟ تاچه حدحاضره برای دوستانش فداکاری کنه؟

116-فرض کن توی خیابون داری میری ..خیلی هم عجله داری ولی میبینی دارن به یک خانم

هتک حرمت میشه...عکس العملت چیه؟حاضری برای دفاع ازش واردعمل بشی یابی تفاوت ردمیشی میری؟

117-توی کارای خیردست داری یانه؟

9 سپاس: دیااکو، garfild، ژنرال، zrnznn، بندری، Holtek، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• jaj

118- برای فرار از روزمرگی چی کار باید کرد؟ آیا خودت هم دچار روزمرگی هستی؟

119-اگه خدای نکرده بهت بگن سه ماه زنده ای چی کار می کنی؟

120- اگه مخیر باشی بین اینکه یکسال زنده باشی بعد خدای نکرده یهویی توی خواب بدون درد فوت کنی یا اینکه 15 سال زنده باشی ولی معلوم نباشه سلامت باشی یا نه کدوم رو انتخاب می کنی؟

پیشاپیش هم عمر دراز برات آرزومندم :46: :84:

10 سپاس: garfild، ژنرال، zrnznn، pAshMak، بندری، Holtek، دیااکو، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• garfild

121.از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟

122.اگه از بهترین دوستت بخوای تورو توصیف کنه به نظرت درباره ی تو چی میگه؟

123.دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟

9 سپاس: ژنرال، zrnznn، pAshMak، بندری، Holtek، دیااکو، دلشاد، تنها، ♥Rose♥

• zrnznn

خدا وکیلی چی فکر کردی در مورد من؟

من که فکر های خوب در موردت میکنم............ :5: شاید بلد نبودم منظورمو درست بیان کنم.......
    ولی قطعا هدفم ناراحت کردنت نبوده :3:

به ازای کاری که اونا برا من می کنند منم همون کار رو برا اونا می کنم.

99 درصد حدس میزدم همینو بگی :83:

آخرین نفر خودش زنگ زد.

124 . هر کی زنگید اوکی میدی؟؟؟ یا اول میبینشون و چه میدونم صحبت میکنی؟
    به منم ممکنه روزی صد نفر زنگ بزنن و هزار تا درخواست داشته باشن...به نظرت جواب مثبت باید بدم؟

125.اگر من یه راه اشتباه رو دارم میرم، آیا به من نمیگی فلانی راهت اشتباه؟؟؟؟ و درست اینه؟؟؟؟(یا ترجیح میدی دخالت نکنی؟؟؟ )

بندری : خانوم مهندس اینم خودش یه سواله تصویر در دسترس نیست

8 سپاس: pAshMak، بندری، Holtek، دیااکو، دلشاد، تنها، garfild، ♥Rose♥

• levrone

126. نظرت در مورد اون کارآفرینی که باید با پراید صب تا شب سگ دو بزنه واسه رفع شدن مشکلاتش و اون بنگاه داری که جنسیس جلو مغازش پارکه چیه؟ به نظرت همه چیز سرجاشه؟
    127. درآمد ماهیانت به طور متوسط چقدره؟
    128. اگه بین عشقت و 100 میلیون دلار قرار باشه یکی رو انتخاب کنی با این پول چکار میکنی؟

11 سپاس: zrnznn، pAshMak، بندری، Holtek، دیااکو، ژنرال، دلشاد، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥

• بندری

129 . با توجه به اینکه گفتی آدم مقید به دین نیستی آیا ادمی هستی که اهل حلال و حروم باشی و به درآمدی که میاری توی زندگی حق مردم نیاشه ؟

130 . یه سوال که دوست داشتی بچه ها ازت بپرسند و هنوز کسی نپرسیده از خودت بپرس؟

131 . رابطه های دوستی با دوستای خانومت رو چطوری کات می کنی ؟

خسته نباشی برای صادقانه جواب دادنت

9 سپاس: Holtek، zrnznn، دیااکو، دلشاد، pAshMak، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥

• دیااکو

115-تعریف واژه دوست ازنظر دیااکو چیه؟ تاچه حدحاضره برای دوستانش فداکاری کنه؟

116-فرض کن توی خیابون داری میری ..خیلی هم عجله داری ولی میبینی دارن به یک خانم

هتک حرمت میشه...عکس العملت چیه؟حاضری برای دفاع ازش واردعمل بشی یابی تفاوت ردمیشی میری؟

117-توی کارای خیردست داری یانه؟

115- واژه دوست زمانی برام همه چی بود. یادمه خیلی وقت پیشها تهران خونه مجردی داشتم. یه بار یکی از دوستام یه دوست مشترک رو از شهرستان آورد پیشم و گفت تزریقی شده!!! آوردمش اینجا از محیط دور باشه و ترک کنه. اولش رو نمی کرد پیش من. با اصرار و با نیت اینکه اگه بفهمه من می دونم تو معذوریت گیر می منه و ترک می کنه بهش حالی کردم می دونم. روزگارم سیاه شد. می نشست جلو خودم و تزریق می کرد. بعضی وقتها خون می پاشید رو زار و زندگی. تمام فرش و پتوها سوراخ بود از سوختگی سیگار. از وقتی خودمون رو شناخته بودیم با هم بودیم. تو یه کوچه با هم بزرگ شده بودیم. احساس مسئولیت می کردم در قبالش. فکر می کردم خانوادش چقدر پستند که ولش کردند. ولی وقتی پولای تو جیبم و وسایل تو خونه شروع کردند به غیب شدن دیدم نه، این همون فرد نیست. مواد غرور و شخصیت و منیت رو می گیره. معتاد دیگه اون آدم سابق نیست. 6 ماه پیشم بود تا به این نتیجه رسیدم. چند سال قبلم سنکوپ کرد و مرد.
    116- یاد یه جوک افتادم. قزوینیه یه جوانک رو می کشونه یه جای خلوت و قس علیهذا. جوانک میگه اگه ولم نکنی داد می کشم. قزوینیه میگه احمق اگه داد بکشی کسی هم بیاد میاد کمک من نه تو!!!
    حالا منم می رم کمک هتک حرمت کننده نه خانمه.
    خارج از شوخی نسبت به این موضوعها بی تفاوت نیستم. چند وقت پیش تو خیابون یه موتوری که یه خانم و یه دختر بچه ترکش بودند زد کنار و مرده شروع کرد زنه رو کتک زدن. بچه هم با وحشت جیغ می کشید. رفتم مرده رو با هول دادن از زنه دور کردم. مرده گفت به تو چه زنمه. گفتم خاک تو سر بی غیرتت که زنت رو می زنی اونم تو جمع. اونم گفت بی غیرت همه کس و کارته ...
    دعوا از زنه منتقل شد به من و مرده. خدایی زدمش. البته نمی دونم اونم با چی زده بود تو دنده ام که تا 10-12 روز تیر می کشید. جالب اینه که بعد از اینکه ما رو جدا کردند مرده رفت موتور رو روشن کرد و زنه هم انگار هیچ اتفاقی نیفتاده رفت ترکش نشست و رفتند.
    117- کار خیر به معنای اینکه دنبال کار خیر باشم نه. ولی اگه اتفاقی موضوعی رو ببینم که دلم رو تکون بده بی تفاوت از کنارش رد نمی شم. مخصوصأ از کنار بچه ها.

10 سپاس: Holtek، ژنرال، دلشاد، pAshMak، zrnznn، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: jaj
    118- برای فرار از روزمرگی چی کار باید کرد؟ آیا خودت هم دچار روزمرگی هستی؟

119-اگه خدای نکرده بهت بگن سه ماه زنده ای چی کار می کنی؟

120- اگه مخیر باشی بین اینکه یکسال زنده باشی بعد خدای نکرده یهویی توی خواب بدون درد فوت کنی یا اینکه 15 سال زنده باشی ولی معلوم نباشه سلامت باشی یا نه کدوم رو انتخاب می کنی؟

پیشاپیش هم عمر دراز برات آرزومندم :46: :84:

118- چند سالیه که دچار روزمرگی شدم شدید. برا فرار از روزمرگی باید کولی بود. بی خیال و خانه به دوش. یکی رو می شناسم که می تونه تو کل کشور تأثیر گذار باشه. اینقدر سرمایه داره که گرون شدن مرغ رو به اون نسبت می دادند و کلی در موردش تو مجلس بحث شد. این آدمم اینجوری که خودش می گفت نمی تونه اونجوری که دوست داره زندگی کنه. ما فکر می کنیم هر چی سرمایه بیشتر داشته باشیم راحت تریم. ولی هر که بامش بیش برفش بیشتر. اونی که به ظاهر سرمایه و مایملک بیشتر داره وام و بدهی و فکر و خیال بیشتر داره. البته این در مورد کار به اصطلاح حلاله. وگرنه شامل دلالها و شغلهای کاذب نمی شه.
    119- خدا وکیلی با اطمینان کامل می گم که کلی کتاب و فیلم جور می کنم و می رم یه گوشه دنج و این سه ماه رو حال می کنم.
    120- به نظر من کیفیت مهمتر از کمیته. اگه یه سال زندگی با کیفیت داشته باشم بهتر از اینه که 15 سال مثلأ آلزایمر داشته باشم.

10 سپاس: Holtek، ژنرال، دلشاد، pAshMak، بندری، jaj، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥

• دیااکو

نقل قول: garfild
    121.از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟

122.اگه از بهترین دوستت بخوای تورو توصیف کنه به نظرت درباره ی تو چی میگه؟

123.دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟

121- از شرمنده شدن پیش کسایی که دوستشون دارم. چه مالی چه معنوی.

122- فکر کنم بگه آدم بی خودیه. یه خود بزرگ بین که دارای اعتماد به نفس کاذبیه در حد لالیگا. بارها عین این جملات رو به خودمم گفتند.

123- از پیری نمی ترسم چون هر سنی زیباییهای خودش رو داره. مثلأ من الان دوست ندارم دیگه 18 سالم باشه. چون چیزهایی رو که الان می فهمم اونوقت نمی فهمیدم. فکر می کنم اونایی که دوست دارند برگردند به گذشته آدمهایی هستند که از لحاظ فکری تو همون سنین گیر کردند. ولی عمر زیادم دوست ندارم. بعضی وقتها آدم از زندگی کردن خسته میشه.

9 سپاس: Holtek، ژنرال، دلشاد، pAshMak، بندری، تنها، garfild، بچه مثبت، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: