عجب باغ وحشی بودم من!من خر عاشقت شدم مثل گاو حرفاتو باور کردم مثل کبک سرم تو برف بود مثل خوک کنارت موندم مثل جغد رفتنتو نگاه کردم و حالا هم مثل سگ از کرده هام پشیمونم
یک روز بوش و اوباما در یک جا نشسته بودن یک نفر میرسه و میپرسه :چیکار دارین می کنین؟بوش جواب می ده: "داریم نقشه جنگ جهانی سوم رو تنظیم می کنیم."یارو می پرسه: " چه اتفاقی قراره بیافته ؟بوش میگه: قراره ما 140 میلیون مسلمان، و آنجلینا جولی رو بکشیم یارو با تعجب میگه: آنجلینا جولی !؟!چرا می خواین آنجلینا جولی رو بکشید؟!بوش رو می کنه به اوباما میگه: دیدی گفتم !هیچکس تو دنیا نگران 140 میلیون مسلمان نیست
شصت درصد ترافیک تهرون واسه نداشتن کاباره است . حالا چرا؟ - بیست درصد خودروها دارن دنبال داف میگردن///- بیست درصد خودروها دافو جستن دنبال جا میگردن///- بیست درصد خودروها مامورن میخوان اونا رو بگیرن.. (دکتر علی کارلوس)
عشق فراموش کردن نیست بلکه بخشیدن است . عشق گوش دادن نیست بلکه درک کردن است . عشق دیدن نیست بلکه احساس کردن است . عشق کنار کشیدن و جا زدن نیست بلکه صبر داشتن و ادامه دادن است
روزیکه صبر در باغ زندگیت بروید ، به چیدن میوه پیروزی امیدوار باش
شاعر می گه اول سلامی تو بگو بعد حرفی بزن خوشا به حال آنان که رفتند سورپرایز و خوشگذروندن وشاد بودن از همه مهم تر داداش محمود رو دیدن بعد این ما هم تقسیم شدیم و از شهر ...فرار کردیم و این هم بگم که کادویی من دست کیست دست هر کسی هست خودش دستش رو بگیره بالا
ساحل ناقلا
gilas
صد سال به این سالها
نخبه
سورپرایز چقده قشنگه ایشالله مبارکم باد
ژنرال
مثل ِ همیشه ی این روزها
باز هم گرفته بودی
چندین شب است
نماز آیـــات میخوانم ... !
چقدر لوس
hadi04
SaMaN TaJ
نخبه
دلشاد
mz56mz
mati
من برگشتم هوراااااااااااااااااااااااا
ماهی
....کجاست مادر کجاست گهواره ی من
hadi04
carlos
- بیست درصد خودروها دارن دنبال داف میگردن///- بیست درصد خودروها دافو جستن دنبال جا میگردن///- بیست درصد خودروها مامورن میخوان اونا رو بگیرن..
(دکتر علی کارلوس)
نخبه
روزیکه صبر در باغ زندگیت بروید ، به چیدن میوه پیروزی امیدوار باش
بهونه
آقایون مدیر چرا تو دیوار انجمن حق من ضایع میشه بچه ها نیم ساعت رعایت نمیکنن
amin854
دلشاد
نخبه
man_sahraa
سایۀ چهار نژاد یک رنگ است
KuRoSh
آخرین ورود: