دیروز پیرمرد همسایمون رو توی حرم دفن کردیم ،کلی ملک ازش باقی مونده، شب پسرش زنگ زد که اقا محسن خبر از پولها حاجی داری ، پسرش میلیارد هست ، گفتم چطور ، با لحن خاصی گفت ، وصیت کرده 30 میلیون خرجش کنیم ، فکر نکرده از کجا اینهمه پول ورثه بیاورند ، یکی از دوستان میگفت ، خودتون تا میتونید به حساب و کتاب خودتون برسید ، ورثه این دوره زمینه دیگه بفکر نیستند
خيلي غم انگيز هست وقتي وضعيت آيكون بعضي از بچه ها رو ميبينم كه نشان از غم و ناراحتي و اندوه درشون هست، آخه چرا خدايا جوانان ما بايد مشكل داشته باشن، چرا نبايد شاد باشن و جواني كنن، چرا توو اين دنيا هيچ كس شاد نيست، چرا همه مشكل دارن و غمگينن
بچه ها دیشب داشتیم شبکه استانی رو می دیدیم تو مسابقه تلفنی یکی زنگ زده یارو می پرسه نام شاعری که چندتا کتاب و دیوان و ... داره کیه؟ اونم میگه امام زاده هست؟ قبرش زیارتگاهه؟؟؟؟ در کل مملکته داریم؟
باسلام خدمت ملت غیور بوفیلند از طرفromanبراتون پیغام دارم که گفته سلام برسونم بهتون و دلم برا همتون یه نقطه شده درساش زیاد شده و زیاد نمیتونه بیاد سایت
همیشه سعی کردم تو زندگیم با کسانی که در برخورد با اطرفیان کلمه هایی مثل: جوجو, عجیجم, عجقم و جیگلتو رو استفاده می کنن کنار بیام!!! ولی خدایی دیگه تحمل جمله: "تی تال می تونی" ؟؟ (چی کار می کنی؟) از توانایی و اعصاب من خارجه ...!!!
چقدر برای بودنت باید التماس کنم...؟ چقدر برای داشتنت با سرنوشت بجنگم...؟ چند هزار فال حافظ و قهوه و چای بگیرم که تو را کنارم ببینم...؟ چند هزار سال به انتظار بگذرد تا دمی در اغوشت بی دلهره بمیرم...؟! کاش به جای انتظار و التماس و فال٬ میمردم....ارام...بی قیل و قال...امشب قلمم خسته از دردهای من توان نوشتن نداشت
يكي از شاگرداي پرروم بهم گفت شما دانماركي بلدي!گفتم بله شما چطور!گفت من دنيشم گفتم اتفاقا منم دنيشم !با اينكه حالشو گرفتم و همه ي كلاس بهش خنديدن ولي داغي صورتمو هنوز حس مي كنم !امروز انتخابات بود.به اميد شكست حزب راسيستها كه 8 ساله به جونمون افتاده!
استقلال........... پرويز رفت و برگشت و رفت و برگشت و رفت و برگشت و ...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
چکاوک
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
کجاست؟
دلشاد
niutish
Life Dream
The one
man_sahraa
amin854
می خوام اهنگ با فرمت ام پی تری بذارم نمیشه درست شد براتون میذارم
دلشاد:
ظاهرا توی فایر فاکس 6 اجرا انمیشه
Kishe Mehr
بهونه
مخلوط کن
hadi04
The one
The one
باورم نميشه حزب راسيستا شكست خورد. كاش همه ي دعاهام اينقدر زود مستجاب ميشد!
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
در ضمنهاچو هاچو
هر چی کمتر بهش بیشتر فکر کنی ، بیشتر دردش کمتر میشه!
دلشاد
amin854
نمایش یا پنهان متن
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→