₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 195 196

بدون عکس

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• بهونه

ورود غرور آفرین بهترین دوست خودم کوروش عزیز تبریک میگوییم خوش آمدی :80:

• KuRoSh

شاعر می گه اول سلامی :84: تو بگو بعد حرفی بزن :6: خوشا به حال آنان که رفتند سورپرایز و خوشگذروندن وشاد بودن از همه مهم تر داداش محمود رو دیدن :8: بعد این ما هم تقسیم شدیم :82: و از شهر ...فرار کردیم و این هم بگم که کادویی من دست کیست؟ دست هر کسی هست خودش دستش رو بگیره بالا :93:

• hadi04

از حساب و کتاب بازار عشق هیچگاه سر در نیاوردم و هنوز نمی دانم چگونه می شود هربار که تو بی دلیل ترکم می کنی من بدهکارت می شوم . . . :44:

• The one

یه ایمیل از وزارت کشور برام رسیده که اگه دوست داری بیا نخست وزیر دی کی شو :4: البته بعد از تحقیق و تفحص فهمیدم که برای آشپز سر کوچه هم اومده!! :23: خلاصه گفتم خبر بدم اگه دیدید یهو غیبم زد برای امر خیر کشورداری بوده 351

• ژنرال

ای چاقوی کند کهنسال!

زیر باران این همه پر

رد گلوی چند پرنده را پنهان خواهی کرد

تو که تا ابد نمی توانی تمام کبوتران آن همه پائیز را دست آموز دانه و دلهره کنی ...

به آشپزخانه ات برگرد

چیزهای بسیاری هست هنوز

که به تساوی تقسیم نکرده اند...!

• kasragtr

بعد از نیم ساعت صبر کردن بالاخره سایت برام باز شد... :17: اگه عکس تکی من و عمو محمود جونمو گذاشتن تو تاپیک قرار بی زحمت یکی برام ایمیل کنه که هیچ جایی از سایت رو نمیتونم باز کنم.. :2: دوستون دارم:8: کوچیک همه ی شما کسری :84:

• Kishe Mehr

فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر ( به اختصار : فافهکم :86: ) شاخه ی قـــــم :4: ، در پاسخ به استفتائیه ای مبنی بر اینکه آیا می شود زن پنجم هم بگیریم؟ در اطلاعیه ای بیان فرمود هر کس این کار شنیع را انجام دهد علاوه بر اینکه شیطان علنأ و عملأ و قطعأ :50: دهان وی را مورد عنایت خاصه قرار خواهد داد :74: بایستی یکی از زنهای خویش را خــــمس بدهد :74:

• چکاوک

:8: دوست داشتن نم نم باران است، که کم کم می آید و به درازا می بارد، چه زیباست اگر همواره اینگونه بباریم و ابر همیشه بهار آسمان محبت باشیم
    برای من بهشت یعنی همون جایی که تو هستی :24: چقد خوبه تو رو دارم
    :8: :8:

• signal

:8: نی نی ما "مهتاب " جیگر بابا به دنیا اومد :8:

• نخبه

من از روئیدن خار سر دیوار دانستم که ناکس ،کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها

• ژنرال

سیر تحول بعضی از رابطه ها

تن... تب...

تک...

تق...

ته!

می توانید بنا به مورد، واژه های تر، تل، تش و... را آن وسط ها اضافه کنید! :4:

• The one

اینقدر با توت فرنگی خو گرفتم که مجبور شدم با توالت فرنگی پیمان خواهر برادری ببندم!! حالا موندم با اینهمه غربزدگی چیکار کنم :23:

• aac198000

ما خواستار تفکیک جنسیتی در مجلس شورای اسلامی هستیم.
    ما خواستار تفکیک جنسیتی در مجلس شورای اسلامی هستیم. اصلاً چه معنی داره تو مملکت اسلامی از این بی ناموسی ها اتفاق بیفته؟

اگر قرار است تفکیک جنسیتی در جامعه اتفاق بیفته، قبل از دانشگاه باید از مجلس شروع کرد.

• hadi04

همه ی یهــــویی ها خوبن !!
    یهویی بغل کردن.... یهویی بوسیدن ...یهویی دیدن... یهویی سورپرایز شدن ....یهویی بیرون رفتن .... یهویی دوست شدن.... یهوویی عاشق شدن....اما امان از یهـــــــــویی رفتن ها
    :44:

• بچه مثبت

:111: ورود غرور آفرين كربلايي آرش52 به سرزمين بوفيلند، بر ملّت غيور بوفيلند مبارك باد :111:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• SaMaN TaJ

سلام بچه ها........یادتون هست روز سورپرایز دوست آرسامو چطوری به کسری معرفی کردم؟؟؟ :4:
    قرار شد اگه نفهمه یه بوفی زر بم بده(بنده خدا فکر میکرد از بچه های سایته) :23:

بوفی زر رو بم داد :23: :23:

• مخلوط کن

وقتی ارزش ها عوض می شوند، عوضی ها با ارزش می شوند!

• نخبه

آدمی فقط در یک صورت حق دارد تا به دیگری از بالا نگاه کند! و آن زمانی است که بخواهد دست اورا که بر زمین افتاده است بگیرد تا اورا بلند کند!!

• hadi04

چه حرف بی ربطیست که مرد گریه نمی کند گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مرد باشی تا بتوانی گریه کنی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: