شاعر می گه اول سلامی تو بگو بعد حرفی بزن خوشا به حال آنان که رفتند سورپرایز و خوشگذروندن وشاد بودن از همه مهم تر داداش محمود رو دیدن بعد این ما هم تقسیم شدیم و از شهر ...فرار کردیم و این هم بگم که کادویی من دست کیست؟ دست هر کسی هست خودش دستش رو بگیره بالا
یه ایمیل از وزارت کشور برام رسیده که اگه دوست داری بیا نخست وزیر دی کی شو البته بعد از تحقیق و تفحص فهمیدم که برای آشپز سر کوچه هم اومده!! خلاصه گفتم خبر بدم اگه دیدید یهو غیبم زد برای امر خیر کشورداری بوده
بعد از نیم ساعت صبر کردن بالاخره سایت برام باز شد... اگه عکس تکی من و عمو محمود جونمو گذاشتن تو تاپیک قرار بی زحمت یکی برام ایمیل کنه که هیچ جایی از سایت رو نمیتونم باز کنم.. دوستون دارم کوچیک همه ی شما کسری
فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر ( به اختصار : فافهکم ) شاخه ی قـــــم ، در پاسخ به استفتائیه ای مبنی بر اینکه آیا می شود زن پنجم هم بگیریم؟ در اطلاعیه ای بیان فرمود هر کس این کار شنیع را انجام دهد علاوه بر اینکه شیطان علنأ و عملأ و قطعأ دهان وی را مورد عنایت خاصه قرار خواهد داد بایستی یکی از زنهای خویش را خــــمس بدهد
دوست داشتن نم نم باران است، که کم کم می آید و به درازا می بارد، چه زیباست اگر همواره اینگونه بباریم و ابر همیشه بهار آسمان محبت باشیم برای من بهشت یعنی همون جایی که تو هستی چقد خوبه تو رو دارم
ما خواستار تفکیک جنسیتی در مجلس شورای اسلامی هستیم. ما خواستار تفکیک جنسیتی در مجلس شورای اسلامی هستیم. اصلاً چه معنی داره تو مملکت اسلامی از این بی ناموسی ها اتفاق بیفته؟
اگر قرار است تفکیک جنسیتی در جامعه اتفاق بیفته، قبل از دانشگاه باید از مجلس شروع کرد.
ورود غرور آفرين كربلايي آرش52 به سرزمين بوفيلند، بر ملّت غيور بوفيلند مبارك باد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سلام بچه ها........یادتون هست روز سورپرایز دوست آرسامو چطوری به کسری معرفی کردم؟؟؟ قرار شد اگه نفهمه یه بوفی زر بم بده(بنده خدا فکر میکرد از بچه های سایته)
بهونه
KuRoSh
hadi04
The one
ژنرال
زیر باران این همه پر
رد گلوی چند پرنده را پنهان خواهی کرد
تو که تا ابد نمی توانی تمام کبوتران آن همه پائیز را دست آموز دانه و دلهره کنی ...
به آشپزخانه ات برگرد
چیزهای بسیاری هست هنوز
که به تساوی تقسیم نکرده اند...!
kasragtr
Kishe Mehr
چکاوک
برای من بهشت یعنی همون جایی که تو هستی
signal
نخبه
ژنرال
تن... تب...
تک...
تق...
ته!
می توانید بنا به مورد، واژه های تر، تل، تش و... را آن وسط ها اضافه کنید!
The one
aac198000
ما خواستار تفکیک جنسیتی در مجلس شورای اسلامی هستیم. اصلاً چه معنی داره تو مملکت اسلامی از این بی ناموسی ها اتفاق بیفته؟
اگر قرار است تفکیک جنسیتی در جامعه اتفاق بیفته، قبل از دانشگاه باید از مجلس شروع کرد.
hadi04
یهویی بغل کردن.... یهویی بوسیدن ...یهویی دیدن... یهویی سورپرایز شدن ....یهویی بیرون رفتن .... یهویی دوست شدن.... یهوویی عاشق شدن....اما امان از یهـــــــــویی رفتن ها
Kishe Mehr
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
SaMaN TaJ
قرار شد اگه نفهمه یه بوفی زر بم بده(بنده خدا فکر میکرد از بچه های سایته)
بوفی زر رو بم داد
مخلوط کن
وقتی ارزش ها عوض می شوند، عوضی ها با ارزش می شوند!
نخبه
hadi04
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→