₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
1 2 3 4 5 6 ... 195 196

بدون عکس

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• hadi04

تو جاده پلیس جلو یه ماشین رو می گیره و میگه چون از صبح اولین كسی هستی كه كمربند ایمنی بستی برنده 58هزار تومن پول شدی. حالا می خوای باهاش چیكار كنی؟ مرد می گه: می رم گواهینامه می گیرم . زنش سریع می گه: جناب سروان این وقتی اكس می زنه پرت و پلا می گه . بچشون از اون پشت می گه: بابا نگفتم با ماشین دزدی قاچاق نكنیم؟ یه صدا از صندوق عقب می یاد : از مرز رد شدیم یا نه؟ :23:

• carlos

نقل قول: بچه مثبت
    آیا میدانید اگر 90/9/9 ازدواج کنید نهمین سالگرد ازدواجتان میشود 99/9/9 ؟ راستی بچه ها خبریه؟ :4:

خواستم ببینم نقل قول درست کار میکنه یا نه :4:(بد فکری هم نیستا :86: )

حالا اگه ازدواج هم نکردیم لاقل میشه تنظیم کنیم بچه هامون 99/9/9 جشن تولدشون باشه:4:چی همه کار میشه انجام داد برای 99/9/9 :93:

ا ؟؟؟:89: آرسام تو کجا بودی ؟؟؟؟به جان خودم نبودی :9: شرمنده :11:

• hadi04

نقل قول: carlos
    خواستم ببینم نقل قول درست کار میکنه یا نه :4:(بد فکری هم نیستا

علیییییییییییییی 242 چرا قانون رو رعایت نمیکنی بدم وردارنت ببرنت اونورتر بذارنت ؟ :2:

فدای سرت داش علی این چه حرفیه؟ دشمنت شرمنده اصلا بیا ترک پیشونیم بنویس

• حورا

" سپیده دم فرشته ای در جامه سپید و پاک؛خم شد و بر شب تابناک بوسه زد. شب شرمگین بیدار شد.فرشته رفته بود. مردم سرخی شرم را دیدند و آن را سپیده دم نامیدند

• بهونه

چرا اینطوری هر چی صبر میکنیم درست نمیشه :41: من نمیتونم امتیاز بدم (علیرضا: حتما دگمه انصراف رو به جای ارسال میزنید) پاسخ سریع که میزنم میرم تو صفحه اصلی (فعلا از پاسخ پیشرفته استفاده کنید تا وقتی که بتونیم درستش کنیم) تو چت روم یه بار که میزنم برای بار دوم باید ریفرش کنم بعد دوباره یه چیزی بنویسم دوباره ریفرش (در دست بررسی) یکی به دادم برسه چقدر سایت جدید سخت کمککککککک

• kamal313

ما ها چیزی رو که اعتقاد داریم باور نداریم چیزی رو که اعتقاد نداریم با ورداریم
    (کمال اوف روسی)

• nojan

سلام سلام :95:
    وااااااي خدااااااا چقد دلم براتون تنگ شده بود
    چقد اينجا عوض شده هاااااا..خيلي وقت بود نبودم
    اينم يك نت از طرف من به شما دوستاي خوبم:خداوند گل نیلوفر را در مرداب آفرید که بدانیم در سختی ها هم میتوان با شکوه بود.

• NIMO

یه با مرام پیدا میشه به من بگه چجوری ویدیو های صفحه اول رو دانلود کنم؟ :4: بچه مثبت: روی عنوان هر ویدئو که زیر عکس مربوط به خودش قرار داره کلیک کنی به صفحه ای که ویدئو اونجا آپلود شده منتقل شده و میتونی دانلود کنی. البته لینک گل های بازی دیشب تو یوتیوب است که از داخل ایران مسدوده. از لینک زیر استفاده کن

لینک دانلود مستقیم (رئال - بارسلونا : گلها)

• NIMO

نقل قول: NIMO
    بچه مثبت: روی عنوان هر ویدئو که زیر عکس مربوط به خودش قرار داره کلیک کنی به صفحه ای که ویدئو اونجا آپلود شده منتقل شده و میتونی دانلود کنی. البته لینک گل های بازی دیشب تو یوتیوب است که از داخل ایران مسدوده. از لینک زیر استفاده کن

نه من بازی رو نمیخوام.بقیه ویدیو ها رو میخوام.اونجوری هم دان نمیشن :2:

• Kishe Mehr

452 اینجا کجاست؟ 852 اینا کی هستن؟ :66: سایت چرا اینطوری شده؟ :22: حتما طوری شده نمیخواهید به من بگید :17: هنوز نیومده یاد جکی افتادم :9: به یکی میگن بابات مرده.. میگه چی شده؟ :13: حتما یه چیزی شده نمی خواهید به من بگید :23: آقا اصنشم من اعتراض دارم.. اگه بخوام حساب کنم دقیقا 5 ساعت فیکس من تلاش و پشتکار کردم تا اینکه بالاخره تونستم وارد سایت بشم. اونم با ادرس قیلطر شده ی سایت به همراه قند شکن . اون نحوه ی ورود به سایت ( که کلیک میکنی روش یه پنجره باز میشه ) به نظرم اصلا جالب نیست. اگه میشه مثل همون قبل بکنید. مرورگرم هم موزیلا هست هم اوپرا. اون ادرسی که مخصوص موبایل بود رو هم اگه میشه یه جوانمرد زحمت بکشه و بده :9: تا حداقل با موبایل بیام تاپیک دوستان رو بخونم :4:
    ماهی : تقصیر ....برو اینجاتا بفهمی چی شده .داداش :68:

• هاچو هاچو

به یارو میگن روزه ها رو میگیری؟میگه: دو روز اول رو نگرفتم دیدم میتونم نگیرم باقی رو هم نگرفتم :4:

• دلشاد

کاش وقتی زندگی فرصت دهد
    گاهی از پروانه‌ها یادی کنیم
    کاش بخشی از زمان خویش را
    وقف قسمت کردن شادی کنیم
    کاش گاهی در مسیر زندگی
    باری از دوش نگاهی کم کنیم
    فاصله‌های میان خویش را
    با خطوط دوستی مبهم کنیم
    کاش وقتی آرزویی می‌کنیم
    از دل شفاف‌مان هم رد شود
    مرغ آمین هم از آنجا بگذرد
    حرف‌های قلبمان را بشنود

1 سپاس: javad1020

• hadi04

تعدادى پیرزن با اتوبوس عازم تورى تفریحى بودند. پس از مدتى یکى از پیرزنان به پشت راننده زد و یک مشت بادام به او تعارف کرد. راننده تشکر کرد و بادام‌ها را گرفت و خورد. حدود نیم ساعت بعد دوباره پیرزن با یک مشت بادام پیش راننده آمد و بادام‌ها را به او تعارف کرد. راننده باز هم تشکر کرد و بادام‌ها را گرفت و خورد.
    این کار دوبار دیگر هم تکرار شد تا آن که بار پنجم که پیرزن باز با یک مشت بادام سراغ راننده آمد، راننده از او پرسید چرا خودتان بادام‌ها را نمى‌خورید؟
    پیرزن گفت چون ما دندان نداریم. راننده که خیلى کنجکاو شده بود پرسید پس چرا آن‌ها را خریده‌اید؟ پیرزن گفت آخه ما شکلات روى بادام‌ها را خیلى دوست داریم
    :4:

شـــــاپـــــــلــــــی : اه اه بترکی آرسام :23::23:

• بچه مثبت

تمام برنامه نود یک طرف، این حرف عادل فردوسی پور یک طرف: ما دوست داریم میزان رأی مردم باشد نه زور و وقدرت
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• kamal313

به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
    در زندگی لحظه هایی هست که بیش تر نیازمند شجاعتیم تا احتیاط.

1 سپاس: javad1020

• فرشید-717

يك اباداني ميره كتابخونه خودش مي گيره ميگه پوستر ميو دراي يارو ميگه نه ميگه پس تو هم تموم كردي :4:

• Kishe Mehr

... 25 سال پیش در چنین روزی ( با عنایت به تقویم قمری هیفا اینا :4: ) فرزندی در خانواده ای فرهیخته و به نام :50: ، در سن 4 سالگی :74: چشم به جهان گشود که خانواده اش نام وی را مجتبی و نام مستعارش را سعید نهادند. از همان دوران کودکی با همسن و سالان خودش تفاوت بسیاری داشت تا حدی که 5 سال اول ابتدایی را در عرض 5 سال تمام کرد!! :86: افتخارات وی به همینجا ختم نمی شود. وی در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، 30یا30 و الی ماشاءالله فعالیت های چشمگیری داشت. وی در تمامی راهپیمایی های دوران مدرسه شرکت داشت و هر دفعه چنان مشت محکمی به دهان آمریکای جنایت کار و اسرائیل غاصب و انگلیس خونخوار و دانمارک پدسوخته ( با اون کاریکاتوریست نامردش ) میزد که بیا و ببین :74: و در همینجا بود که همه موقع مشاهده ی وی شعار می دادند تو بوکسوری مجتبی، تو بوکسوری مجتبی :9: . در زمان بزرگسالی از ملازمان زمان خویش گشت تا جایی که وی را معلم خمسون نام نهادند ( منو میگه ها :86: ). از جمله کارهای مهم ایشان می توان به احداث فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر ، برگزاری سورپرایز از نوع شیرازیش نام برد و از نوشته های ایشان می توان به : سیر من السرعت بوق العنترنت الی بوفی، کیش نامه، الهی نامه ی مجتبی، بوستان سعید ( یا همان سعدی :50: ) ، تذکرة الاولیاء ( که عطار نیشابوری آنرا در مدح این بزرگمرد نوشته است) ، شاهنامه ی فردوسی و ده ها کتاب دیگر می باشد. این کنگره و نوشته منباب زنده کردن نام ایشان برگزار گردیده است. امید است که مردم فرهیخته بخصوص جوانان از یاد این بزرگان غافل نشوند. :84:

نمایش یا پنهان متنخودم از خودم بدم اومد اینو نوشتم :23: شما هم جدی نگیرید چون از ترواشات معیوب ذهنی یک بنده خدا است که روزه است و حالش خوش نیست که اینو نوشته :23: ولی خودمونیم تا حالا کسی اینقدر از من تعریف نکرده بود :4:

2 سپاس: javad1020، carlos

• shaparak64

مناجات یه غضنفره با خدا: خدایا گناهانم را نادیده بگیر! همانطور که دعاهایم را نشنیده میگیری!! 247

• بچه مثبت

زن و شوهری با 9 تا بچه در ایستگاه اتوبوس منتظر ایستاده بودند که پیرمرد نابینایی هم به آنها ملحق شداتوبوس که آمد پر بود و فقط زن و 9 تا بچه تونستند سوار بشوند. به همین خاطر شوهر و پیرمرد نابینا تصمیم گرفتند پیاده راه بیافتندبعد از مدتی شوهره از تق تق چوب مرد نابینا عصبانی شد و گفت چرا یه تیکه لاستیک سر چوبت نمیکنی. تق تق اش منو دیوونه کردپیرمرد نابینا جواب داد اگه تو هم لاستیک سر چوبت می ذاشتی الان ما سوار اتوبوس بودیم پس خفه شو

احد روشندل.
    برگرفته از صفحه با جنبه ها در فیسبوک

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: javad1020، دلشاد، Life Dream، تنها، levrone، 313-KaMiKaZe، zrnznn، ژنرال، ♥Rose♥

• mz56mz

" آشـــق"را از ایـن بـه بـعد اینگونه بنویسیدچون همـیشه سـرش کـلاه ........... !! :8:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: