فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر شاخه ی شیراز در ضرب المثلی اعلام کرد : لذتی که در خواب هست ، در هیچ کار دیگه ای نیست. این امر مورد تایید، تاکید و تحسین کاکو هادی، محمود طلا، محبوب گلو، ماهی گلی و باقی شیرازی ها و شیرازی دوستان رسیده است
سعید گلو ! دیشب خواب دیدم که توی خواب خوابیده بودم..لطفا یه ضرب المثل به فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر شاخه ی شیرازت اضافه کن:لذتی که در خواب دیدنِ خوابیدن هست در خوابیدن نیست
حضرت کربلایی آرش طی پیام مهمی کمک به مردم سومالی را واجب عینی دانستند و تاکید کردند همه باید در این امر مهم سهیم شوند . درضمن ایشان در جملات مهمی فرمودند راستی نماز روزه هاتون هم قبول
تا قبل از اینکه پرواز کنی هر چقدر خواستی بترس، فکر کن، شک کن، ...دو دل و پشیمون شو. اما وقتی که پریدی اگه وسط راه پشیمون شدی بازی رو باختی . . .
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ای وایییییییییی دیروز تولد یگانه آبجی من بوده آبجی ترگل تولدت مبارک از طرف کوچولو نخود نخودی هم وارد می شودددددددددددددددددددددددددددددد سلام شلین دلم برات تنگیده بود گفتم اینجا بنویسم
مجتبی : هیچ کس همراه نیست ؛ تنهای اول سعید : بی خیال بابا خدا هم تنهاست. خدا هم داره تنهاییش رو فریاد میکشه و میگه قل هو الله احد مجتبی : گل گفتی تنها بودن بهتر از با هر کس بودنه
.............. mz56mz تنها نيستى كاكو خدا هست من هم هستم
............... Life Dream: راست ميگه تنها نيستي، منم همين الان رسيدم
نمایش یا پنهان متنراستي بعضي وقتا تنهايي براي اقايون خيلي دلچسب هست ها! بشيني توو اتاقت، يه موزيك قشنگ گوش بدي و به روزي كه پشت سر گذاشتي و به فردا فكر كني، خيلي كيف ميده
.............. Kishe Mehr نوکر خدا و چاکر شما دوستای عزیزم هستممممممم واقعا همینطوره و بر تایید کننده اش رحمت راست میگی داداش مازی
Kishe Mehr
...................
mz56mz
تاييد ميفرماييم
مخلوط کن
ماهی
Life Dream
SaMaN TaJ
که قرمز قهرمان میشه ولی آبی تو درخوابی
نمایش یا پنهان متن
تحت همکاری با ساحل ناقلا.......hadi04
arash52
The one
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hadi04
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زَوَّجتُکَ نَفْسی فی المُدَّةِ الْمَعْلوُمَه عَلَی الْمَهْرِ الْمَعْلوُم …..»
بگو: «قَبِلْتُ» !
خوندی؟ شرمنده الان که اینو خوندی به عقد موقت من در اومدی !
آدرستون لطفا
چکاوک
از دوستان و عزیزانی که تولدم رو تبریک گفتن ممنونم عاشقتونممممممممممممممم
KuRoSh
نخود نخودی هم وارد می شودددددددددددددددددددددددددددددد
SaMaN TaJ
صنم خانوم درس خون
نازنین خانوم مهربون
آبجی ترگل خودم
امین خان منفی
پری سا خانوم عزیز
تولدتون مبارک
نمایش یا پنهان متن
شرمنده واسه چند روز تاخیر،سایت نبودمکمبود امتیازات دست و بالمون رو بسته...خجالت میکشی ام
بهونه
Kishe Mehr
سعید : بی خیال بابا خدا هم تنهاست. خدا هم داره تنهاییش رو فریاد میکشه و میگه قل هو الله احد
مجتبی : گل گفتی
..............
mz56mz
تنها نيستى كاكو خدا هست من هم هستم
...............
Life Dream: راست ميگه تنها نيستي، منم همين الان رسيدم
نمایش یا پنهان متن
راستي بعضي وقتا تنهايي براي اقايون خيلي دلچسب هست ها! بشيني توو اتاقت، يه موزيك قشنگ گوش بدي و به روزي كه پشت سر گذاشتي و به فردا فكر كني، خيلي كيف ميده..............
Kishe Mehr
نوکر خدا و چاکر شما دوستای عزیزم هستممممممم
راست میگی داداش مازی
hadi04
ميترسـم از آن که بانـگ آيد روزي * کاي بيخبران راه نه آنست و نه اين حكيم عمر خيام
niutish
Kishe Mehr
▧ تصویر در دسترس نیست
EVANESCENCE
hadi04
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→