₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
1 2 3 4 5 6 7 ... 195 196

بدون عکس

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• Kishe Mehr

فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر شاخه ی شیراز در ضرب المثلی اعلام کرد : لذتی که در خواب هست ، در هیچ کار دیگه ای نیست. این امر مورد تایید، تاکید و تحسین کاکو هادی، محمود طلا، محبوب گلو، ماهی گلی و باقی شیرازی ها و شیرازی دوستان رسیده است :4:

...................
    mz56mz
    تاييد ميفرماييم :52:

• مخلوط کن

دوستان عزییز آهنگ تاپیک ما داشتیم شما نداشتین به دست توانای خوشمزه ترین گیلاس راه افتاد ،میتوانید حالش را ببرید :111:

• ماهی

سعید گلو ! دیشب خواب دیدم که توی خواب خوابیده بودم..لطفا یه ضرب المثل به فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر شاخه ی شیرازت اضافه کن:لذتی که در خواب دیدنِ خوابیدن هست در خوابیدن نیست :4:

• Life Dream

آهنگ به ياد ماندني ممول! براي دوستاني كه دوران كودكي رو پشت سر گذاشتن! زندگي كوتاهه سخت نگيريد :1:

• SaMaN TaJ

الا یا ایها الساقی نعم قرمز ولا آبی

که قرمز قهرمان میشه ولی آبی تو درخوابی

نمایش یا پنهان متنتحت همکاری با ساحل ناقلا....... :4:

• hadi04

• arash52

حضرت کربلایی آرش طی پیام مهمی کمک به مردم سومالی را واجب عینی دانستند و تاکید کردند همه باید در این امر مهم سهیم شوند . درضمن ایشان در جملات مهمی فرمودند راستی نماز روزه هاتون هم قبول :46:

• بچه مثبت

تا قبل از اینکه پرواز کنی هر چقدر خواستی بترس، فکر کن، شک کن، ...دو دل و پشیمون شو. اما وقتی که پریدی اگه وسط راه پشیمون شدی بازی رو باختی . . .
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: javad1020

• hadi04

لطفا خانوما اين رو نخونن
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

زَوَّجتُکَ نَفْسی فی المُدَّةِ الْمَعْلوُمَه عَلَی الْمَهْرِ الْمَعْلوُم …..»
    بگو: «قَبِلْتُ» !

خوندی؟ شرمنده الان که اینو خوندی به عقد موقت من در اومدی !
    آدرستون لطفا :4: :23:

• چکاوک

خدایا شکرت این دومین سالیه که تولدم اینجا کنار دوستای بوف بوفیم هستم دوستتون دارم

از دوستان و عزیزانی که تولدم رو تبریک گفتن ممنونم عاشقتونممممممممممممممم :8: :8: :8: :8:

• KuRoSh

ای وایییییییییی :68: دیروز تولد یگانه آبجی من بوده :68: آبجی ترگل :8: تولدت :35: مبارک :6: از طرف کوچولو :35:
    نخود نخودی هم وارد می شودددددددددددددددددددددددددددددد :4: سلام شلین دلم برات تنگیده بود گفتم اینجا بنویسم :4:

• SaMaN TaJ

عمو خسرو عزیز :8:
    صنم خانوم درس خون:8:
    نازنین خانوم مهربون:8:
    آبجی ترگل خودم:8:
    امین خان منفی:8:
    پری سا خانوم عزیز:8:

296 296 265 265 296 296
    تولدتون مبارک :72:
    نمایش یا پنهان متنشرمنده واسه چند روز تاخیر،سایت نبودم :2:
    کمبود امتیازات دست و بالمون رو بسته...خجالت میکشی ام :9:

• بهونه

بچه ها میدونید چی شده 841 صفحه شخصیم تادیروز سر جاش بود الان نیست 852 به کجا سرقت شده هیچ کس پاشو از سایت نمیزاره بیرون تا کنترل بشن همه 873 915

• Kishe Mehr

مجتبی : هیچ کس همراه نیست ؛ تنهای اول :28:
    سعید : بی خیال بابا خدا هم تنهاست. خدا هم داره تنهاییش رو فریاد میکشه و میگه قل هو الله احد
    مجتبی : گل گفتی :3: تنها بودن بهتر از با هر کس بودنه :11:

..............
    mz56mz
    تنها نيستى كاكو خدا هست من هم هستم

...............
    Life Dream: راست ميگه تنها نيستي، منم همين الان رسيدم :4:

نمایش یا پنهان متنراستي بعضي وقتا تنهايي براي اقايون خيلي دلچسب هست ها! بشيني توو اتاقت، يه موزيك قشنگ گوش بدي و به روزي كه پشت سر گذاشتي و به فردا فكر كني، خيلي كيف ميده :65:

..............
    Kishe Mehr
    نوکر خدا و چاکر شما دوستای عزیزم هستممممممم :11: واقعا همینطوره و بر تایید کننده اش رحمت :6:
    راست میگی داداش مازی :65:

• hadi04

قومي مـتـفـکرند اندر ره دين * قومي به گمان فـتاده در راه يقين
    ميترسـم از آن که بانـگ آيد روزي * کاي بيخبران راه نه آنست و نه اين حكيم عمر خيام

1 سپاس: javad1020

• niutish

بزرگ شديم و آخرشم نفهميديم اين بچه هاي مردم كيا بودن كه تو همه چيز از ما موفق تر بودن !

• Kishe Mehr

... گاهی از کنار مشکلات باید رد شد و گفت Mig Mig
    تصویر در دسترس نیست

• EVANESCENCE

حضور هیچکس در زندگی‌ ما اتفاقی‌ نیست ، خداوند در هر حضور رازی‌ را برای تکامل ما پنهان کرده است :1:
    2 سپاس: javad1020، carlos

• hadi04

زندگی چیست? فاصله ی مای بیبی تا ایزی لایف!!! 245 264
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: