. . . . آیا ميدانيد چرا مجسمه طاووس ورودي شهر شيراز هست؟ چون طاووس در طول سال كمتر از يك كيلومتر راه ميرود و با وجود زيبايي ، کــــ .. ، نه ، یعنی تنبل ترین پرنده است... روز جهانی شیرازی ها مبارک
بيچاره آدمی! شكمی دارد كه ميگويد:« مرا پر كن وگرنه رسوايت می كنم!» چون پر شد، میگويد:«خالی كن وگرنه آبرويت را بر باد می دهم!» بينوا هميشه ميان دو خطر رسوایی به سر می برد.
خدایا کمکمان کن در این شب های قدر که همه قرآن را روی سرشان می گذارند، قرآن را در دلمان بگذاریم! بنده ی حقیر سراپا تقصیر رو امشب از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایید
دوستاني كه در ايران حضور دارند و فعلاً به هر دليلي بي كار ميباشند، هر چه زودتر به اين آدرس http://s90.amar.org.ir/ مراجعه كنند و براي يك ماموريت كاري 20 روزه طرح عمومي سرشماري نفوس و مسكن 1390 ثبت نام كنند، حقوق در حدود 700 هزار تومان براي اين 20 روز ميباشد! آخرين مهلت ثيت نام، 10 شهريور!!
روزی نوبت دکتر داشتم برای یک عمل کوچک، در همان روزهای برفی وحشتناک زمستان 86 تهران. طب دکترم در خیابان جردن بود و هیچ آژانسی حاضر نشد ماشینی به مقصد آن خیابان شیب دار یخ زده بفرستد. به ناچار بیرون زدم و سر خیابان منتظر ایستادم. ساعت ده وقت داشتم و تا نزدیک ده همچنان در همان جا، خیابانی در شرق تهران، ایستاده بودم. پرنده در خیابان پر نمی زد چه برسد به ماشین!
ازآنجا که حتما باید کارم را همان روز انجام می دادم حالم خیلی گرفته شد و درحالی که اشکم هم از سرما در آمده بود توی دلم به خدا گفتم:« خدایا یعنی نمی شود یک نفر فقط به خاطر تو من را برساند؟»
پنج دقیقه بعد مردی جلوی پایم ترمز زد. به خودم گفتم تا هرجا شد می روم، حتی فقط تا رسالت. سوار شدم. نزدیکی های میدان رسالت، مرد مقصد بعدی ام را پرسید. گفتم:« خیلی ممنون. مقصدم از اینجا خیلی پرت است. می روم جردن.» گفت:« اتفاقا محل کار من هم در جردن است!»
بی هیچ حرف دیگری من را درست تا دم در مطب رساند. وقتی خواستم کرایه ام را حساب کنم، درحالی که می توانست مبلغ زیادی بخواهد، گفت:« بفرمایید. من فقط به خاطر خدا شما را رساندم!»
دقیقا همان جمله ای را گفت که من پنج دقیقه قبل از سر رسیدنش توی دلم گفته بودم.
فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر شاخه ی قــــم ، با همکاری دفتر حضرت آیة الله کربلایی آرش 52 در پاسخ به استفتائیه ای مبنی بر فطــــــریه ی کاربرانی که در شب عید فطر در سایت بوف بوفی هستند بیان فرمود ، هر کسی در شب این عید در سایت بوف بوفی باشد فطــــریه ی این شخص بر گردن مدیر سایت یعنی علیرضا جان می باشد در ضمن این استفتاء شامل سایت های مجاور مثل فیس بوک و گوگل و یاهو و... نیز می شود.
چکاوک
ماهی
.....
Life Dream: هـــــــــــا اين تو الان حرف سياسي از خودت در وكردي
Life Dream
star night
در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!
EVANESCENCE
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
ژنرال
شكمی دارد كه ميگويد:« مرا پر كن وگرنه رسوايت می كنم!» چون پر شد، میگويد:«خالی كن وگرنه آبرويت را بر باد می دهم!»
بينوا هميشه ميان دو خطر رسوایی به سر می برد.
Kishe Mehr
ساحل ناقلا
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم یکی از گاوامون داره نی نی میارههاچو هاچو
دلشاد
sib
مستانه
aac198000
نمایش یا پنهان متن
Life Dream
نخبه
ژنرال
روزی نوبت دکتر داشتم برای یک عمل کوچک، در همان روزهای برفی وحشتناک زمستان 86 تهران.
طب دکترم در خیابان جردن بود و هیچ آژانسی حاضر نشد ماشینی به مقصد آن خیابان شیب دار یخ زده بفرستد.
به ناچار بیرون زدم و سر خیابان منتظر ایستادم.
ساعت ده وقت داشتم و تا نزدیک ده همچنان در همان جا، خیابانی در شرق تهران، ایستاده بودم. پرنده در خیابان پر نمی زد چه برسد به ماشین!
ازآنجا که حتما باید کارم را همان روز انجام می دادم حالم خیلی گرفته شد و درحالی که اشکم هم از سرما در آمده بود توی دلم به خدا گفتم:« خدایا یعنی نمی شود یک نفر فقط به خاطر تو من را برساند؟»
پنج دقیقه بعد مردی جلوی پایم ترمز زد. به خودم گفتم تا هرجا شد می روم، حتی فقط تا رسالت. سوار شدم.
نزدیکی های میدان رسالت، مرد مقصد بعدی ام را پرسید. گفتم:« خیلی ممنون. مقصدم از اینجا خیلی پرت است. می روم جردن.» گفت:« اتفاقا محل کار من هم در جردن است!»
بی هیچ حرف دیگری من را درست تا دم در مطب رساند.
وقتی خواستم کرایه ام را حساب کنم، درحالی که می توانست مبلغ زیادی بخواهد، گفت:« بفرمایید. من فقط به خاطر خدا شما را رساندم!»
دقیقا همان جمله ای را گفت که من پنج دقیقه قبل از سر رسیدنش توی دلم گفته بودم.
Kishe Mehr
The one
koorosh kabir
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→