₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 195 196

بدون عکس

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• چکاوک

صنم تو رفتی بی بهانه آخه این که رسمش نیست :2: دیشب بازم خواب تو رو دیدم :2:

• ماهی

من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، چه کسی بنشیند؟ :37: روز جهانی شیرازیها مبارک :5:
    .....
    Life Dream: هـــــــــــا اين تو الان حرف سياسي از خودت در وكردي :4:

• Life Dream

اين پست صرفاً جهت جلوگيري نيم ساعته از گذاشتن پست نفر بعدي ميباشد و فاقد هر گونه ارزش ديگري ميباشد!! :4:

• star night

در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

• EVANESCENCE

"هميشه آماده باش تا هر چيزي رو كه داري بتوني تو 30 ثانيه ترك كني" :21:

• Kishe Mehr

. . . . 1244 آیا ميدانيد چرا مجسمه طاووس ورودي شهر شيراز هست؟ :66:
    713 چون طاووس در طول سال كمتر از يك كيلومتر راه ميرود و با وجود زيبايي ، کــــ .. ، :50: نه ، یعنی تنبل ترین پرنده است... روز جهانی شیرازی ها مبارک :4:

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

• ژنرال

درست مثل لحظاتی قبل و بعد از افطار!

بيچاره آدمی‌!
    شكمی دارد كه مي‌گويد:« مرا پر كن وگرنه رسوايت می كنم!» چون پر شد، می‌گويد:«خالی كن وگرنه آبرويت را بر باد می دهم!»
    بينوا هميشه ميان دو خطر رسوایی به سر می برد.

حضرت علی(ع)

• Kishe Mehr

:48: خدایا کمکمان کن در این شب های قدر که همه قرآن را روی سرشان می گذارند، قرآن را در دلمان بگذاریم! :48:
    :48: بنده ی حقیر سراپا تقصیر رو امشب از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایید :48:

• ساحل ناقلا

اومدم بگم موج منفی متوهم سبیل کلفت داره پدربزرگ میشه :9:

نمایش یا پنهان متنشوخی کردم یکی از گاوامون داره نی نی میاره 247

• هاچو هاچو

نشستم تو تاکسی،راننده میگه مستقیم....میگم : پَ نَ پَ .... :4: میزنه تو گوشم :20: میگه :این قرطی بازیا مال تو اینترنته :2:

• دلشاد

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

• sib

من یهویی دارم میرم اصفهان،دلتون تنگ نشه برام.بای بای :4:

• مستانه

سلام :8: از صبح اومدم بگم « محمود جان من هیچی نمیدونما :93: همونیم که نمیدونم :9: به هیچکس نمیگم :93:» و برم ولی به جان پنج تا بچم تازه موفق شدم :101:

• aac198000

هر وقت از همه کس نا امید شدی ، اون وقت زمان استجابت دعاست :46:

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

• Life Dream

دوستاني كه در ايران حضور دارند و فعلاً به هر دليلي بي كار ميباشند، هر چه زودتر به اين آدرس http://s90.amar.org.ir/ مراجعه كنند و براي يك ماموريت كاري 20 روزه طرح عمومي سرشماري نفوس و مسكن 1390 ثبت نام كنند، حقوق در حدود 700 هزار تومان براي اين 20 روز ميباشد! آخرين مهلت ثيت نام، 10 شهريور!!

• نخبه

گیلاسی اومدم خونه بزنگ خونمون :4:

• ژنرال

معجزه شخصی زندگی شما چیست؟

روزی نوبت دکتر داشتم برای یک عمل کوچک، در همان روزهای برفی وحشتناک زمستان 86 تهران.
    طب دکترم در خیابان جردن بود و هیچ آژانسی حاضر نشد ماشینی به مقصد آن خیابان شیب دار یخ زده بفرستد.
    به ناچار بیرون زدم و سر خیابان منتظر ایستادم.
    ساعت ده وقت داشتم و تا نزدیک ده همچنان در همان جا، خیابانی در شرق تهران، ایستاده بودم. پرنده در خیابان پر نمی زد چه برسد به ماشین!

ازآنجا که حتما باید کارم را همان روز انجام می دادم حالم خیلی گرفته شد و درحالی که اشکم هم از سرما در آمده بود توی دلم به خدا گفتم:« خدایا یعنی نمی شود یک نفر فقط به خاطر تو من را برساند؟»

پنج دقیقه بعد مردی جلوی پایم ترمز زد. به خودم گفتم تا هرجا شد می روم، حتی فقط تا رسالت. سوار شدم.
    نزدیکی های میدان رسالت، مرد مقصد بعدی ام را پرسید. گفتم:« خیلی ممنون. مقصدم از اینجا خیلی پرت است. می روم جردن.» گفت:« اتفاقا محل کار من هم در جردن است!»

بی هیچ حرف دیگری من را درست تا دم در مطب رساند.
    وقتی خواستم کرایه ام را حساب کنم، درحالی که می توانست مبلغ زیادی بخواهد، گفت:« بفرمایید. من فقط به خاطر خدا شما را رساندم!»

دقیقا همان جمله ای را گفت که من پنج دقیقه قبل از سر رسیدنش توی دلم گفته بودم.

1 سپاس: javad1020

• Kishe Mehr

فرهنگستان ادب و فرهنگ و هنر کیش مهر شاخه ی قــــم 713 ، با همکاری دفتر حضرت آیة الله کربلایی آرش 52 :24: در پاسخ به استفتائیه ای :7: مبنی بر فطــــــریه ی کاربرانی که در شب عید فطر در سایت بوف بوفی هستند بیان فرمود ، هر کسی در شب این عید در سایت بوف بوفی باشد فطــــریه ی این شخص بر گردن مدیر سایت یعنی علیرضا جان می باشد 286 در ضمن این استفتاء شامل سایت های مجاور مثل فیس بوک و گوگل و یاهو و... نیز می شود. :86:

• koorosh kabir

شارژ ۲۰۰۰ تومانی ایرانسل میگیرم جمله خفن میگم (دکتر علی‌ شریعتی‌ )
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: