₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• mojde

چيز جان بيا ياهو كارت دارم :4:

• ماهی

چیز جان رفتی ؟ مژده جونم باهات کار داره.هر موقع رفتی یه ندا به ما بده رو دیوار می خوایم چیز بنویسیم :4: mojde:خدا خفت نكنه ماهي مردم از خنده :23:

• حورا

" دیـــر آمــدی بــــاران ...
    دیـــــــر
    من در جــایــــــی........
    در حجـــم نبــودن كســی خشكیـــدم

• mz56mz

پيام نيما عزيز به دوستان بوفى: سلام دوستان خوبين ؟ دلم واستون تنگ شده :6:

• The one

وایی امشب نون کم داشتیم گذاشتمشون واسه ی صبحونه ی فردای پسرم. مایه خمیرم نداشتم هوام بیرون سرد بود زورم اومد برم نون بخرم. خلاصه گلاب به روتون با بیکینگ پودر نون درست کردم خوشگل. منتها وقتی میخورمش از دهنم حباب بیرون میاد :23: :23: . برم کته دم کنم برای فردا با پنیر بخورم :23:

• چکاوک

چرا گرفته دلت، مثل آنکه تنهایی. چقدر هم تنها!و فکر کن که چه تنهاست اگر ماهی کوچک ، دچار آبی دریای بیکران باشد.چه فکر نازک غمناکی !نه ، وصل ممکن نیست ،همیشه فاصله ای هست.....

• دلشاد

صبح است و گشنگی و من و نان بربری//// عمری ست این شکم شده مهمان بربری
    مابین صف له شده ایم با هزار امید////در انتظار چهره ی خندان بربری
    از ترک و کردو فارسو گیلانی و بلوچ////جمعی عظیم کشته و خواهان بربری
    نوبت به آن برادر افغانی ام رسید////دیدم به آسمان شده افغان بربری
    نان تنور رابه تمامی گرفتو برد////ما جملگی شدیم پریشان بربری
    بانگی نهیب قلب مرا بیامان شکست////نانوا اشاره کردکه پایان بربری
    دیگر تو هم جواب شکم را نمی دهی////بی معرفت شدی به خدا نان بربری

• Mahboob

تلفنمون قطعه یه نفر اومده درست کنه هی درو باز میذاره خونمون الآن از یخچالمون سردتره ... منم سرما خوردم یه دفعه خشم اژدها می گیرتم یه بلایی سرش میارمااااا حاجی درو ببنننننننددددددد 368

• دلشاد

لینک بازی تخته نرد علیرضا: این کاره نیستی بهروز جان.. مارسی هفت هیچ.... :75:
    دلشاد: گوی و میدان بفرما فقط شرطی :75:

• The one

آدم وقتی تو سایت تنهایی کامنت میده، انگار داره با خودش حرف میزنه ، حس خوبی نیست اصلا. یه جور خلیسمی مزمنه :23:------------ پس من چي :4: نميگم كيم فضوليت گل كنه! :74:

• The one

خدا این مدیرای فضول و ناشناس همراه اولو ازمون نگیره پیوست پست پیشین :23: :11: :23: -----------الهي آمين :4:

• ژنرال

همه شما دوستان حتما این شعر را شندیده اید یا در جایی خوانده اید:

آنکس که بداند و بداند که بداند
    اسب خرد از گنبد گردون بجهاند

آنکس که بداند و نداند که بداند
    بیدار کنیدش که بسی خفته نماند

آنکس که نداند و بداند که نداند
    لنگان خرک خویش به منزل برساند

آنکس که نداند و نداند که نداند
    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

(ابن یمین)

. . . . .

اما در دنیای امروز و در اطراف ما در بیشتر اوقات وضع جور دیگری است:

آنکس که بداند و بداند که بداند
    باید برود غاز به کنجی بچراند

آنکس که بداند و نداند که بداند
    بهتر برود خویش به گوری بتپاند

آنکس که نداند و بداند که نداند
    با پارتی و پول خر خویش براند

آنکس که نداند و نداند که نداند
    بر پست ریاست ابدالدهر بماند

(این مطلب نقل قولی از وبلاگ های دیگر است، کافی است مصرع اول این شعر را در گوگل جستجو کنید تا وبلاگ ها و سایت های زیادی که این شعر را نوشته اند، بیابید.)

• چکاوک

وقتی بدونم که یک لحظه به یادم هستی تمام عمرم را فدای آن یک لحظه می کنم :90:

• ماهی

من یاور یقین و عدالتم، من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد. من ملتم را سربلند خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است.هفت آبان(29 اکتبر) روز جهانی کوروش کبیر مبارک باد.iran
    نمایش یا پنهان متن( امشب ساعت 7و نیم شبکه من و تو جشن های 2500 ساله رو پخش می کنه.)

• حورا

614 614 614 614 614

وصال حیدر و یارش مبارک

وصال یاس و دلدارش مبارک

614 614 614 614 614

• EVANESCENCE

در روزگاری که لبخندادمهابه خاطرشکست توست برخیز تا بگریند
    *کورش بزرگ*

• الهام

همواره به ياد داشته باشيد،آخرين كليد باقيمانده شايد بازگشاينده قفل در باشد **كوروش كبير**

• دلشاد

" دلم برایت خیلی تنگ است شاهدم نیز گوشی تلفنی است که بارها و بارها در دست گرفته ام و تک تک شماره هایت را با تمانینه بر رو ی صفحه لمس نموده ام اما همیشه شماره آخر را نتوانستم بگیرم نمیدانم چرا؟! مثل همیشه دلتنگ و بی قرارت هستم مثل همیشه مشتاق و عاشقت هستم نمیدانم کجائی؟! چه میکنی؟! اما میدانم که چه باشی یا نباشی همیشه عاشقت می مانم از من دوری اما هیچ گاه یادت نگذاشت تا دوریت برایم پایدار باشد شاید ندانی هر شب این رویای توست که مرا به خواب دعوت می کند. "

• ماهی

کاش بارون می اومد ...می زد و می شست و می برد ... این افکار رو .... کاش لال می شدند و نطق نمی کردند :46:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: