₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• MAJID ART

تصویر در دسترس نیست گر بدانم پشت پلکم خانه ی توست بخوابم تا قیامت چون دلم دیوانه ی توست

• Life Dream

اي دريغا همدم محرم كم است، چون كه محرم كيمياي اعظم است، راز دل هر گز مگو با محرمت چون كه محرم، محرمش نامحرم است.

• بچه مثبت

جوایز مربوط به صندلی داغ مهرماه 1390 و هدایای غرفه 1 به صاحبانشان تحویل داده شد! از همه دوستانی که تاپیک میذارن و بنده به دلیل کمبود وقت نمیتونم به تاپیکشون سر بزنم عذرخواهی میکنم :24:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• ژنرال

چرا بر خویشتن هموار باید کرد رنج آبیاری کردن باغی کزان گُل کاغذین روید . . . !

• mz56mz

وقتی وجودِ خدا باورت بشه ... خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و ( یاورت) میشه. :8: :48:

• ژنرال

سلامتی همه کسایی که سرشونو مثل کبک نمیکنن توی برف . . . ! :65:

سلامتی مسعود...

سلامتی طوبی...

• ماهی

اگر ده تا گل گرفتی دستت و رفتی جلوی آینه و یازده‌تا گل قشنگ دیدی، اصلا تعجب نکن، چون این نشون میده که هم کوری، هم خنگی و هم دچار توهم شدی :23:

• چکاوک

:8: همین که تو اینجا کنار منی همین که کنارت نفس میکشم همین که تو میخندی من فقط کنار تو از غصه دس میکشم همین که تو چشمای من زل زدی نگاهت پناه دل خستمه نمیخوام که دنیا بهم رو کنه همین که کنار منی بسمه من حتی به این حدشم راضیم که باشی کنارم بمونی فقط واسه من فقط بودنت کافیه دیگه هیچی جز این نمیخوام ازت واسه من فقط بودنت کافیه که هستی کنارم قدم میزنی بهم حس دلداگی میدی و داری لحظه هامو رقم میزنی من حتی به این حدشم راضیم که باشی کنارم بمونی فقط واسه من فقط بودنت کافیه دیگه هیچی جز این نمیخوام ازت :8:

• The one

اگه احساس، یا که گفتنش سخته! * با هر اسمی که بنویسی، یه جورایی دم بخته!* دم بخت، یعنی میدونم. به جون سبزی اسمت! به جون آیدی و رسمت! که خونو میکنه لخته!*

با هر آی پی که بنویسی، به دل میگم چه خوشبخته! * که میدونه که میخونم ! که میدونه عبورم از دلش سخته!!!*

• The one

غرض از پست قبلی، رفرش کردن جو سایت بود و ایضا معرفی صنعت جدید ایهام در بحر طویل... یعنی دریا که دراز باشه متوهم ابو عطا میخونه ... :23: :74: :23: :74: :23:

• ژنرال

ما را تمام لذت هستی به جستجوست

در پشت چارچرخه ای فرسوده

کسی خطی نوشته بود:

" من گشته ام، نبود!

تو دیگر نگرد،

نیست! "

این آیه ملال

در من هزار مرتبه تکرار گشت و گشت

چشمم برای این همه سرگشتگی گریست...

چون دوست در برابر خود می نشاندمش

تا عرصه بگوی و مگوی می کشاندمش

در جستجوی آبی حیات؟

در بیکران این ظلمات آیا؟

در آرزوی رحم؟ عدالت؟

دنبال عشق؟

دوست؟

...

ما نیز گشته ایم!

و آن شیخ نیز با چراغ همی گشت...

آیا تو نیز چون او " انسانت آرزوست؟
    "

گر خسته ای بمان و گر خواستی بدان؛

ما را تمام لذت هستی به جستجوست

پویندگی تمامی معنای زندگیست

هرگز

" نگرد، نیست "

سزاوار مرد نیست!

" فریدون مشیری "

• ماهی

عمری است که باران چشم هایت را ندیده ام...پاییز که آمد؛تنها تو؛ چتر موهایت را ببند می خواهم از باران نگاهت خیسِ خیس شوم 826

• دلشاد

طی تماسی که با کربلایی آرش داشتم از تمامی دوستان و آشنایان بوفی حلالیت طلبید و خداحافظی کرد و هم اکنون آماده شدن و عازم شدن به کربلای معلی ست. « التماس دعا »

• Kishe Mehr

کـــــــــــاش گاهی زنــــــــــــــــــدگی از اینا داشت

[ ιι ] [■] [►] [ιι►►]

• mz56mz

روباهى داشت با موبايلى شماره میگرفت زاغه از بالاى درخت گفت :پايين آنتن نميده بده برات شماره بگيرم!! روباه تا موبايل رو داد به زاغ , زاغ گفت: اين عوض اون قالب پنيری که کلاس سوم ابتدايى ازم زدی پدر س .....گ يا س .....ته :4:

• ژنرال

به به، چه نمازی!

فکرم همه‌جا هست، ولی پیش خدا نیست
    سجاده زردوز که محراب دعا نیست

گفتند سر سجده کجا رفته حواست؟
    اندیشه سیال من ـ ای دوست ـ کجا نیست؟!

از شدت اخلاص من عالم شده حیران
    تعریف نباشد، ابداً قصد ریا نیست!

از کمیتِ کار که هر روز سه وعده
    از کیفیتش نیز همین بس که قضا نیست

یک‌ذره فقط کُندتر از سرعت نور است
    هر رکعتِ من حائز عنوان جهانی‌ست!

این سجده سهو است؟ و یا رکعت آخر؟
    چندی‌ست که این حافظه در خدمت ما نیست

ای دلبر من! تا غم وام است و تورم
    محراب به یاد خم ابروی شما نیست

بی‌دغدغه یک سجده راحت نتوان کرد
    تا فکر من از قسط عقب‌مانده جدا نیست

هر سکه که دادند دوتا سکه گرفتند
    گفتند که این بهره بانکی‌ست، ربا نیست!

از بس‌که پی نیم‌وجب نان حلالیم
    در سجده ما رونق اگر هست، صفا نیست

به به، چه نمازی‌ست! همین است که گویند
    راه شعرا دور ز راه عرفا نیست

:90: الله :90:

• m3hrdad

واسه کم شدن استرس و ضربان قلب و فکر خیال اینکه الان عشقتون با رقیب ( نامرد زندگیمو از هم پاشید ) نشسته چی تجویز میکنین؟ :101: اخ خدا من مردم... :38:
    Life Dream: خيلي ساده هست بهراد جان، اگه اوني كه بهش ميگي عشق، عشقت بود الان كس ديگه اي عشقش نبود!!! اين جور وقتا ميگن لياقتت همونه و بي خيال مسئله شو! اگه به زورم نگهش داري تا اخر عمر بايد همين كار وانجام بديو هر لحظه منتظر باشي كه با يكي ديگه باشه! شك نكن و فراموشش كن، خيانت رو با هيچ جمله اي نميشه توصيف كرد. (البته اگه مطئني كه خيانت كرده و سؤ تفاهم نبوده!)

• mz56mz

:93: بوفيان با مبصر كلاسمون صحبت كردم :56: حضرت اقا جون عموى ارش حسن كربلايى (ص) به همه سلام رسوندند و گفتند نائب زياره همه دوستان هستند :48: و همكنون در نجف بر سر ميبرند :11:

• نخبه

گوش دادن بسیار کار ناپسندیست (حضرت ایت الله :4: )گوش جان بسپارید به نوای سیلین دیون ما هممم رفتیم بخوابیم بدون گوش دادن به اهنگ و موسیقی:23:

• بهونه

هرکس به طريقي دلما مي شکند, بيگانه جدا دوست جدا مي شکند /بيگانه اگر مي شکند حرفي نيست ,از دوست بپرسيد که چرا مي شکند:79:

حورا: پرسیدم جواب نداد 624

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: