شیرین و هیفا و گیلاس و میرزا محسن ، من میرم مسافرت 2 ساعت دیگه بر میگردم ، بی زحمت شما هر 5 ساعت به 5 ساعت به فرهنگستان کیش مهر یه سری بزنید و هر کسی هر جمله ای از طرف فرهنگستان گفت من شدیدا تکذیب می کنم
رفتیم پایگاه انتقال خون میگه شمام اومدین خون بدین؟ گفتم بله اومدیم خون بدیم. !!!شما هم بفرمایید بساط لودگی تون رو جای دیگه پهن کنید. یارو همون جا به گریه افتاد و به اسلام گروید. [ ستاد مبارزه با فتنه پــَ نــَه پــَ ..... واحد نهی از منکر ]
اگر تنهاي تنها شوم، آيا خدا هم مرا تنها خواهد گذاشت؟! اگر بي پناهِ بي پناه شوم، آيا خدا پناهم نخواهد شد؟! اگر درمانده شوم، آيا خدا دستم را نخواهد گرفت؟! و چه شيرين تر از اين كه بداني خدا هميشه همراته و مراقبت، و دعاها و نجواهاتو ميشنوه، و بر رويت لبخند بزند و بگويد من با تو هستم، پس آرام بخواب و مرا ياد كن تا قلبت آرام گيرد از هر آنچه كه تو را از من دور ميسازد.
قذافی حیف شد دیکتاتور منصفی بود ، از وقتی من یادم هست یه درجه هم به خودش نداد همینطور سرهنگ موند ... نه مثل بعضیها که از یه آیت خالی شروع کردن الان دیگه شدن خدا...
Kishe Mehr
شیرین و هیفا و گیلاس و میرزا محسن ، من میرم مسافرت 2 ساعت دیگه بر میگردم ، بی زحمت شما هر 5 ساعت به 5 ساعت به فرهنگستان کیش مهر یه سری بزنید
NIMO
بچه مثبت: اولین هت تریک لیگ توسط جلال رافخایی بازیکن ملوان صورت گرفت
The one
hadi04
اگر دیدی کسی چون باد میرفت* بدان یارانه دادن بانک میرفت
علیرضا
قالب موبایل تا لحظاتی دیگر آماده خواهد شد.. موبایلهاتونو آماده کنید
قالب موبایل سایت (نسخه سبک و کم حجم) آماده شد.
m3hrdad
ماهی
The one
hadi04
The one
niutish
carlos
چکاوک
Life Dream
mz56mz
koorosh kabir
از وقتی من یادم هست یه درجه هم به خودش نداد همینطور سرهنگ موند ...
نه مثل بعضیها که از یه آیت خالی شروع کردن الان دیگه شدن خدا...
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
اين پست شماره 2 منه , هزينه اش رو كم كنيد لطفاSaMaN TaJ
60:10 دیگه
دلشاد
mz56mz
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→