ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
kamal313
ari 93
garfild
levrone
Kishe Mehr
جايي كه گنج ، جنگ ميشود
درمان ، نامرد ميشود،
قهقهه هق هق ميشود
اما
دزد همان دزد است و درد همان درد ....
ماهی
Cyrus66
garfild
پرهام
ari 93
Kishe Mehr
( دكتر شريعتی، هنگام ديدن فيش حقوق يك كارمند
ari 93
kamal313
دخترخاله
نمایش یا پنهان متن
من از كجا بدانم كدام رودخانه در دلت جریان دارد؟ كدام آفتاب در سینهات میدرخشد و كدام نسیم با جا پایت معطر میشود؟
من از كجا بدانم عقیقی كه در دهان داری، كدام روز نگین انگشتری من خواهد شد تا با آن نمازهای یومیهام را متبرك كنم.”‹ وقتی كه لبهای تو قفل شده است، وقتی به هیچ نسیمی اجازه نمیدهی كه سری به چاردیواریات بزند.
وقتی ابرها نباریده از آسمان تو برمیگردند، وقتی تمام فصلهای تو زمستان است، من از كجا بدانم آنچه در سینه داری کدام دُر گرانبهاست؟ تو میتوانی، و باید به تماشای بهار دعوتم كنی و چهارباغ جهان با چشمهای تو شكوفا ”‹شوند.
وقتی سهم من ازتو سکوت است،از كجا بدانم كدام درخت در كدام فصل سایه امنی برای چشمهای گریزپای من است؟
مهربان من!
زبان زبدهات را از زیر آوارهای هزارساله خرافه بیرون بیاور. تا تیغ تو در نیام باشد، من از كجا بدانم تیغ هندی است یا چاقوی میوهخوری بیوهزنان در یك بعدازظهر كسل تابستان.
من نه رمالم نه غیبگو، من همسر توام، همان كه پا به پای تو گرسنه میماند و از نگاه گرمت سیر نمیشود. من همسر توام همان كه بهار بهار به پایت میبارد و بغل بغل با لبخندت شكوفا میشود و راه میافتد تا تابستانی كه با هم تجربه كردیم.
تو بگو عزیز من، من از كجا بدانم كدام ابر در كدام سرزمین میبارد و كدام گیاه از خاك تا افلاك پر میكشد.وقتی آسمانت را از من پنهان می کنی و آفتابت را می پوشانی با کف دستهایی که از برکت عشق سرشارند.
جوانه بزن، شكوفا شو، تا جوان بمانیم و بدویم تا آخر دنیایی كه برای ما نفس میكشد.
من راز چشمهای تو را بهتر از سكوتت میفهمم، دوستت دارم را با من بسیار بگو تا من از این جمله جادویی به وجد بیایم، بچرخم و تمام زمین را با كوههایش دور سرم بچرخانم.
عزیز من! با من حرف بزن، بخند، با من به افقهای دوردست خیره شو، فردا را ورق بزن چون روزنامهای كه فقط خبرهای درست را درشت مینویسد.
همسرم، دنیا كوچكتر از آن است كه ما برای ندیدن هم بدویم. كلمات حقیرتر از آنند كه ما برای دوست داشتن هم با آنها دلیل بتراشیم، جمله ببافیم، شعر بسراییم.
با من با همان زبان ساده و اصیل حرف بزن، با همان نگاه بومی و لبخندی كه با خودت از بهشت آوردهای تا پرندگان، ییلاق و قشلاقشان را فراموش كنند تا آسمان از ابرهای سیاه تهی شود تا پنج فصل سالمان بهار بماند و بهشت را در اردیبهشت تجربه كنیم
نمایش یا پنهان متن
حورا :عزیزم متن طولانیه براتون پنهانش کردم ولی بهتره متن طولانی و به این زیبایی تاپیک بشه تا بیشتر در معرض دید و استفاده دوستان قرار بگیرهari 93
arash52
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستژنرال
- تک فرزندم.
عه؟جدی؟ بچه چندمی؟
- !!!
دخترخاله
دخترخاله
kamal313
معذرت خواهی یعنی: اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→