₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 82 83 84 85 86 87 88 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• kamal313

غضنفر از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. غضنفر می گه: آهان فهمیدم، شلنگه
    2 سپاس: garfild، malakeh

• ari 93

خدایا نترس...دستت را به من بده و پایین بیا...اینجا انقدرها هم وحشتناک نیست!اگرهم هم باشد...خود کرده را تدبیر نیست... :65:
    5 سپاس: garfild، ماهی، hadi04، ژنرال، farzane

• garfild

اینم از نمایشگاه کتاب امسال........پایان
    5 سپاس: ماهی، hadi04، حورا، ژنرال، farzane

• levrone

Did you know that it's easier to say what you feel in writing than saying it to someone in the face? But did you know that it has more value when you say it to their face?
    9 سپاس: ماهی، Kishe Mehr، hadi04، حورا، بچه مثبت، ژنرال، arash52، malakeh، farzane

• Kishe Mehr

اينجا سرزمين واژگان واژگون است ؛
    جايي كه گنج ، جنگ ميشود
    درمان ، نامرد ميشود،
    قهقهه هق هق ميشود
    اما
    دزد همان دزد است و درد همان درد ....

6 سپاس: ژنرال، ماهی، نغمه، hadi04، malakeh، farzane

• ماهی

جدید ترین فیلم شیرازیها که برنده ی اسکار شد : جدایی باسن از زمین1247 :4:
    6 سپاس: نغمه، Kishe Mehr، hadi04، ژنرال، malakeh، farzane

• Cyrus66

از مهم ترین مزیت های زندگی در کانون گرم خانواده نسبت به زندگی مجردی، "تقسیم پشه ها" بین اعضای خانواده است ! 706
    2 سپاس: malakeh، farzane

• garfild

وقتی بهت میگه جات خالیه ، نگو دوستان به جای ما ... شاید منتظر اینه که بگی ... جامو نگهدار ، زود میام ...!

• پرهام

از سرنوشت غمگین مباش:چه بسا سگهایی بر روی اجساد شیران جنگل سبز رقصیدند"شادی کردند و خود را بزرگ پنداشتند .....ولی نمیدانستند شیر"شیر میماند و سگ "سگ *حتی با قلاده های طلا.....

• ari 93

دل من نرمتر از جنس حریر ,دلم از جنس بلور,گر تو را قصد شکستن باشد,سنگ بی انصافی است,یک تلنگر کافی است...! :17:
    1 سپاس: farzane

• Kishe Mehr

به خدا قسم من نميدانم شماها به چه اميدی زنده ايد! 451
    ( دكتر شريعتی، هنگام ديدن فيش حقوق يك كارمند :15: )

3 سپاس: arash52، malakeh، farzane

• ari 93

دایی چه زود نیم ساعت شد؟؟؟!!!چه خوب...:23::23::23:
    1 سپاس: farzane

• kamal313

غضنفر به دوست دخترش تلفن میکنه میگه بیا خونمون هیچ کس نیست.دوست دخترش بعد از حمام کردن و کلی آرایش میره دم خونه غضنفر میبینه راست گفته هر چی زنگ میزده کسی خونه نبوده
    3 سپاس: بهونه، malakeh، farzane

• دخترخاله

بیا فردا را ورق بزنیم
    نمایش یا پنهان متن

من از كجا بدانم كدام رودخانه در دلت جریان دارد؟ كدام آفتاب در سینه‌ات می‌درخشد و كدام نسیم با جا پایت معطر می‌شود؟
    من از كجا بدانم عقیقی كه در دهان داری، كدام روز نگین انگشتری من خواهد شد تا با آن نمازهای یومیه‌ام را متبرك كنم.”‹ وقتی كه لب‌های تو قفل شده است، وقتی به هیچ نسیمی اجازه نمی‌دهی كه سری به چاردیواری‌ات بزند.
    وقتی ابرها نباریده از آسمان تو برمی‌گردند، وقتی تمام فصل‌های تو زمستان است، من از كجا بدانم آنچه در سینه داری کدام دُر گرانبهاست؟ تو می‌توانی، و باید به تماشای بهار دعوتم كنی و چهارباغ جهان با چشم‌های تو شكوفا ”‹‌شوند.
    وقتی سهم من ازتو سکوت است،از كجا بدانم كدام درخت در كدام فصل سایه امنی برای چشم‌های گریزپای من است؟
    مهربان من!
    زبان زبده‌ات را از زیر آوارهای هزارساله خرافه بیرون بیاور. تا تیغ تو در نیام باشد، من از كجا بدانم تیغ‌ هندی است یا چاقوی میوه‌خوری بیوه‌زنان در یك بعدازظهر كسل تابستان.
    من نه رمالم نه غیبگو، من همسر توام، همان كه پا به پای تو گرسنه می‌ماند و از نگاه گرمت سیر نمی‌شود. من همسر توام همان كه بهار بهار به پایت می‌بارد و بغل بغل با لبخندت شكوفا می‌شود و راه می‌افتد تا تابستانی كه با هم تجربه كردیم.
    تو بگو عزیز من، من از كجا بدانم كدام ابر در كدام سرزمین می‌بارد و كدام گیاه از خاك تا افلاك پر می‌كشد.وقتی آسمانت را از من پنهان می کنی و آفتابت را می پوشانی با کف دستهایی که از برکت عشق سرشارند.
    جوانه بزن، شكوفا شو، تا جوان بمانیم و بدویم تا آخر دنیایی كه برای ما نفس می‌كشد.
    من راز چشم‌های تو را بهتر از سكوتت می‌فهمم، دوستت دارم را با من بسیار بگو تا من از این جمله جادویی به وجد بیایم، بچرخم و تمام زمین را با كوه‌هایش دور سرم بچرخانم.
    عزیز من! با من حرف بزن، بخند، با من به افق‌های دوردست خیره شو، فردا را ورق بزن چون روزنامه‌ای كه فقط خبرهای درست را درشت می‌نویسد.
    همسرم، دنیا كوچك‌تر از آن است كه ما برای ندیدن هم بدویم. كلمات حقیرتر از آنند كه ما برای دوست داشتن هم با آنها دلیل بتراشیم، جمله ببافیم، شعر بسراییم.
    با من با همان زبان ساده و اصیل حرف بزن، با همان نگاه بومی و لبخندی كه با خودت از بهشت آورده‌ای تا پرندگان، ییلاق و قشلاقشان را فراموش كنند تا آسمان از ابرهای سیاه تهی شود تا پنج فصل سال‌مان بهار بماند و بهشت را در اردیبهشت تجربه كنیم

نمایش یا پنهان متن حورا :عزیزم متن طولانیه براتون پنهانش کردم ولی بهتره متن طولانی و به این زیبایی تاپیک بشه تا بیشتر در معرض دید و استفاده دوستان قرار بگیره :1:

5 سپاس: حورا، gilas، malakeh، farzane، jaj

• ari 93

دل من نرمتر از جنس حریر ,دلم از جنس بلور ,گر تو را قصد شکستن باشد ,سنگ بی انصافی است ,یک تلنگر کافی است...! :17:
    4 سپاس: حورا، malakeh، بهونه، farzane

• arash52

:82: هورا بالاخره مدرك دكترام رو گرفتم :80: اينم كپي مدرك :24:
    نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: mz56mz، کوروش فسقلی، دلشاد، baron jon، garfild، Life Dream، حورا، Cyrus66، levrone، mati، ژنرال، malakeh، farzane

• ژنرال

چندتا بچه‌اید؟

- تک فرزندم.

عه؟جدی؟ بچه چندمی؟

- !!!

• دخترخاله

گاهــــی هیـــچ کــــس را نــداشــتـ ـه بـــاشـــی بهتــــر است.داشتــــن بعضــــی هـــا تنهــــاتــــرت مـــی کــنــد

3 سپاس: malakeh، حورا، farzane

• دخترخاله

ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده جز احوالم

• kamal313

معذرت خواهی همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی و حق با یکی دیگه است
    معذرت خواهی یعنی: اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: