₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دیوار انجمن » یک نت روی دیوار انجمن ✏

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 81 82 83 84 85 86 87 ... 195 196

یک نت روی دیوار انجمن ✏

101611 بازدید، 3910 پست، نویسنده: علیرضا

• Life Dream

طبق آخرين نظر سنجي ها، يكي از مهيج ترين تفريحات آقايون، تماشاي پارك دوبل بانوان است! :4:
    7 سپاس: mati، بهونه، sotude، حورا، arash52، هاچو هاچو، ماهی

• ari 93

اهالی بوفیلند.... :111: تجربه می خواید فقط تجربه های وحید :23:تجربه فقط تجربه های وحییییییید :23:
    3 سپاس: بهونه، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• نخبه

وقتی عصبانی هستی :14: مواظب حرف زدنت باش :31: عصبانیت فروکش خواهد کرد ولی حرفهایت برای همیشه باقی می مانند! :1:
    5 سپاس: بچه مثبت، حورا، Kishe Mehr، ژنرال، هاچو هاچو

• kamal313

لا لا لا لا لا لا لا لا لا لا لا لا لا لا لا

• ari 93

:111:از پشت همین دیوار اعلام میدارم 519..تجربه میخواید تجربه های وحید...کجربه هم خواستید فقط کجربه های وحید...
    بهونه:اول اینکه :4: شکلک متی بزار زمین:23:519دوم اینکه کجربه بیاموز :83:

2 سپاس: بهونه، هاچو هاچو

• kamal313

چقدر زود 30 دقیقه شدش 264 264
    1 سپاس: هاچو هاچو

• ari 93

:35:ارزو کوشمولو 7 ساعته که به این دنیا ی وحشتناک و در عین حال زیبا پا گذاشته :35:
    5 سپاس: حورا، malakeh، ژنرال، نغمه، هاچو هاچو

• eltiaam

چه حکایت جالبی کلمه زندگی با زن شروع میشود و کلمه مردن با مرد !

پس ببالیم به خودمون که آغاز گر زندگی هستیم :46:

4 سپاس: حورا، malakeh، نغمه، ماهی

• arash52

بدون مرد چطوري ميخواين زندگي رو آغازگر باشين؟ :4: خوشم مياد در حد لاليگا اعتماد به نفس دارين :46:
    نقل قول: eltiaam
    پس ببالیم به خودمون که آغاز گر زندگی هستیم

ماهی : با یک معجزه مثل معجزه ی عیسی و یا با علم سلولهای بنیادی :25: به همین راحتی :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، ماهی

• kamal313

دو تا غضنفر داشتن تو یه ماشین بمب کار میذاشتن یکیشون به اون یکی میگه: اگه این بمب الان منفجر شه چی کار کنیم؟ اون یکی میگه نگران نباش من یکی دیگه دارم
    1 سپاس: هاچو هاچو

• Kishe Mehr

قزوینیه █████████████████████████████
    مشترک گرامي دسترسي به اين جوک امکان پذير نمي باشد :74: برو اینجا نایست دنبال شر هم نگرد :43:

• Ahora Quien

برید تو گوگل ترنسلیت اینو کپی کنید و بعد گزینه زبان آلمانی را انتخاب کنید و بعد گوش کنید ببینیدچی میگه :74:

pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk

4 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، ژنرال، ماهی

• نغمه

کاربران آنلاین: MSN Bot, نغمه, Google Bot
    :4:

1 سپاس: ژنرال

• ari 93

دوستان بوفیلندی...من ارزو جمعه صبح ازمون دارم...ساعت 12:30 نصفه شب یادم افتاده :56: کارت ازمون نگرفته هنوز هم خوابم نمیبره...لطفا برام دعا کنید حداقل امتحان رو گند نزنم :48:
    1 سپاس: نغمه

• ژنرال

خدایا گرچه دستانم آنقدر پر نیست که به همه نیازمندان یاری رسانم اما دلی سرشار از عشق دارم...

عشقم شد نون و آب واسه نیازمندان؟! :38:

1 سپاس: ماهی

• kamal313

با داییم نشستیم pes2011 بازی میکنیم بعد که با ۵ تا گل باخته برمیگرده میگه کره خر احترام بزرگ و کوچیک نمیتونی نگه داری… حداقل با اختلاف ۲ تا میبردی !!!
    داییه ما داریم؟

1 سپاس: farzane

• مامي

آرزویم این است مادر عزیز که :برگی از شاخ درخت خوشی ات کم نشود شهد شیرین لبانت به غمی سم نشود نرود پای مرادت به درون چاهی درد با چهره ی زیبای تو همدم نشود:48::46:
    7 سپاس: حورا، نغمه، بچه مثبت، ماهی، arash52، malakeh، farzane

• kamal313

به سلامتی بهروز وثوق که گفت: رفیق آلوچه نیست بهش نمک بزنی .عاشقت نیست بهش کلک بزنی.رفیق مقدسه باید جلوش زانو بزنی...!
    4 سپاس: بچه مثبت، ماهی، malakeh، farzane

• carlos

روز زن بر تمامی دخترانِ امروزی مبارک :86:
    7 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، ماهی، Kishe Mehr، arash52، malakeh، farzane

• بچه مثبت

˙·٠•●✿ روزتــــ مبارکــــ ✿●•٠·˙ یه تاپیک رو باز کردم و به خانومایی که پست گذاشته بودن با اهدای مثبتی نا قابل روزشون رو تبریک گفتم! اگر کسی از قلم افتاده با یک تشکر بهم یاد آوری کنه :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: kamal313، ماهی، farzane
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: