°• ♥ تولدم مبارک ♥ • ° ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ گیلاس جون اولین جشن تولدت رو تو خونه قشنگت بهت تبریک میگم ایشالا 120 ساله شی |
غرفه خرید هدایا ๑ فروشگاه بوف بوفی ๑ ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ بوفی برنز برای گیلاس گیلاسی تولدت مبارک 26 |
یک نت روی دیوار انجمن ✏ ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ چه سنگ دل است سیری که گرسنه ای را نصیحت می کند تا درد گرسنگی را تحمل نماید. جبران خلیل جبران |
♨ 25+1 سال فرا رسید ،آغاز یک زندگی تازه ♨ ۹ خرداد ۱۳۹۲ تولدت مبارک بهترین ها رو براتون آرزو میکنم |
صفحه شخصی kishe Mehr ۹ خرداد ۱۳۹۲ تولدتون مبارک بهترین ها رو براتون آرزو میکنم |
غرفه خرید هدایا ๑ فروشگاه بوف بوفی ๑ ۹ خرداد ۱۳۹۲ بوفی برنز برای kishe mehr و koroush تولدت مبارک 52 |
صفحه شخصی نخبه ۹ خرداد ۱۳۹۲ دوست دارم فرشته کوچولو |
صفحه شخصي hadi04 ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی حورا ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی gilas ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی arash52 ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی دلشاد ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی sib ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی MAJID ART ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی بچه مثبت ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی ماهی ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی کوروش KuRoSh ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی kishe Mehr ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی بندری ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
صفحه شخصی garfild ۹ خرداد ۱۳۹۲ دعا میکنم زیر این سقف بلند، روی دامان زمین، هر کجا خسته شدی، یا که پر غصه شدی، دستی از غیب بدادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس! |
|