به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند. ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
صفحه شخصی نخبه۲۹ مهر ۱۳۹۱ ای جااااااااااااااااانم دنیز کوچولو اتاقتو عشقه دلم برات یه ذره شده مامان شیرین از طرف من کلی ببوسش
صفحه شخصی تنها۲۹ مهر ۱۳۹۱ حرف خیلی هاااااااااا تحقیرت هم کنم کافی نیست ، تفریقت میکنم از تمام زندگیم. ************ بعضی ها را در جوب باید شست تا لجن ها همه خوشحال شوند که کثیف تر از خودشان هم هست. ************ هیچ وق…
صفحه شخصی تنها۲۹ مهر ۱۳۹۱ به سلامتی اونی که.......... به سلامتی اونی که سرما هم می خوره بازم دلت می خواد محکم بغلش کنی ببوسیش! به سلامتی اونی که محرم نبود اما مرهم شد! به سلامتی اونی که وقتی تو آغوش میگیریش همه ی وجو…
**جمعه 14 مهر 1391 قرار بچه های سایت**۱۹ مهر ۱۳۹۱ سلام شیرین جون و گیلاس جون بابت کیک خیلی خیلی ممنون از ممژده و آقا مهدی بابت زحماتشون متشکرم از مرد عنکبوتی بابت چایی خوشمزه ای که داد ممنونم شیرین جون اصلا قابل دنیز کوچولو رو نداشت مبارکش …
صفحه شخصی نخبه۱ مهر ۱۳۹۱ شیرین جون مبارک دنیز کوچولو باشه کادوهاش خیلی خیلی نازه خود خوشگلشم که هر روز داره ناناز تر میشی امیدوارم بتونم بغلش کنم و کلی ببوسمش هرجا رفتید منم هستمااااااااااااااااا
صفحه شخصی تنها۱ مهر ۱۳۹۱ garfild, نقل قول: garfild اومدم سریع برم سراغ یخچالت یخچال رو از دست تو بهش قفل زدم zrnznn, نجمه جون ممنون بابت متن قشنگت دلشاد, دلشاد جان خیلی خیلی متشکرم arash52, نقل قول: arash52 سلام کسی…
صفحه شخصی نخبه۲۰ شهریور ۱۳۹۱ وای شیرین جون شما آخرش با این عکسای دنیز منو پای کامپیوتر هلاک میکنییییییییییییی
صفحه شخصی تنها۲۰ شهریور ۱۳۹۱ garfild, خیلی ممنون بابت شیرنی مرتضی خیلی شکمویی میزاشتی من بیام بعد شیرینی رو میخوردی
با دیدن این عکس به خودت افتخار کن ایرانی ! اینجا ایران است ...۲۰ شهریور ۱۳۹۱ من این تایپیک رو گذاشتم که هر کسی با نظر خودش نتیجه گیری کنه همین...... فقط یه سوال دارم آقا کمال چرا این ماجرا تو ژاپن باعث افتخار هست و باید تو کل دنیا پخش بشه ولی تو ایران مایه ی خنده؟؟؟؟…
با دیدن این عکس به خودت افتخار کن ایرانی ! اینجا ایران است ...۱۸ شهریور ۱۳۹۱ با دیدن این عکس به خودت افتخار کن ایرانی ! اینجا ایران است ... حتما این مطلب را بخوانید ، و عکس را به اشتراک همگان بگذارید و برای همه دوستانتان ایمیل کنید ... به ياد دارم زماني كه آن سونامي …