₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟
1 2 3 4 5 ... 7 8

بدون عکس

چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟

1622 بازدید، 155 پست، نویسنده: gilas

• نخبه

نقل قول: Dr.GSM
    یه چیزایی هست که اگه بگم بهتون برمیخوره ، پس آنگاه نتیجه میگیریم که نمیگم

فکرکنم میخاهید بگید فکرهای ما قبل از ازدواج همش توهمه و یه فکر و تا عملی شدن خیلی راهه و تو این راه هم کلی پستی بلندی

شایدم می خواهید بگید که مردها دنبال یه چیزن.. ولی فکر کنم اون بالا هم گفتیم که دلیلها با هم خیلی فرق داره. و قبوله که خیلی از مردها هم فقط یه چیز توی ذهنشونه ولی خیلی از مردها اندیششون و خواسته هاشون فراتر
    البته ببخشید واسه خودم قضاوت کردما

چرا ارش و دکی نظر ننوشتن .. ای مردهای یواشکییییییییییییییییییییییییی.. خدائی شماها چرا ازدواج کردین اصلا دلیل ملیل داشتین یا بهتون گفتن باید زن بگیری شما هم گرفتین 4

• gilas

نقل قول: arash52
    جالب بود

ببخشید دقیقا کجاش جالب بود ؟؟؟

خوب شما هم دلایلتو بگو دیگه لطفا 9

• نخبه

شما مثلا دکی سایت ما هستی باید خیلی خوب توضیح بدی 4

نقل قول: gilas
    ببخشید دقیقا کجاش جالب بود ؟؟؟

خوب شما هم دلایلتو بگو دیگه لطفا

ههههههههههه ارش دلیل بگه.. فکر کنم خودشم نمیدونه 23

• gilas

جایزه نداره ؟

جایزه اش میشه علوسای که با هدف و دلیل انجام شده نه از روی چه کنم کاری و همینطوری 1
    خوبه ؟ 3

یه چیزایی هست که اگه بگم بهتون برمیخوره ، پس آنگاه نتیجه میگیریم که نمیگم

دکی جون قرار نیست به کسی بر بخوره قرا باهم تبادل نظر کنیم و دلایلمون رو چه درست چه غلط باهم در میون بزاریم 3
    خوشحال میشم دلایل شما رو هم بشنوم 1

• نخبه

و اینکه دنبال یکی باشی که یه محبت فراتر از اون چیی که خانوادت و دوستات بهت میدن رو نثارت کنه و تو هم نثارش کنی

خب وقتی علوس بشی .. تا وقتی که نی نی نامرد نیومده همه محبت همسر مال توئه 4 همه محبت تو هم مال اونه .. البته یه چی هم بگما همونطور که محبت مادر به فرزند خیلی زیباست و خاص محبت زن و شوهر هم یه جور خاصه و خیلی خیلی زیبا.. فکر کنم این یه دونه رو سهیلا خانم بتونه خوشگل بیان کنه. 8

یه جورایی دوستت دارم این شوهر وروجک با همه فرق داره 9
    نمیدونم یه سری چیزا رو ادم نمیدونه چه جوری بیان کنه و یکمشم اینجا نمیشه بیان کرد ولی در کل ازدواج تلس ندالهههههههههههه خیلی هم خوفه اصلا هم بد نیست.. فقط وقتشو یکم بیشتر کنین 23

• carlos

گیلاسی خـــــــــــبــریــــه ؟؟؟؟ 4

الان که هیچی اما شب با دقت میخونم نظر میدم 65

• Holtek

نقل قول: نخبه
    فکرکنم میخاهید بگید فکرهای ما قبل از ازدواج همش توهمه و یه فکر و تا عملی شدن خیلی راهه و تو این راه هم کلی پستی بلندی

نه اصلن اینا رو نمی خواستم بگم ، چون فکر میکنم قبلا گقتم
    جایزه اش میشه علوسای که با هدف و دلیل انجام شده نه از روی چه کنم کاری و همینطوری 1
    خوبه ؟

نه 2
    من جایزه واقعی می خوام 93
    دکی جون قرار نیست به کسی بر بخوره قرا باهم تبادل نظر کنیم و دلایلمون رو چه درست چه غلط باهم در میون بزاریم 3
    خوشحال میشم دلایل شما رو هم بشنوم 1

خب جیزی که تو دلم بود رو نمی تونم بگم چون میدونم که ممکنه خیلی از خانمها ناراحت بشن .
    ولی در کل کسایی رو میشناسم که ازدواج نکردن ( منظورم سنین بالاست ) و از نظر روحی و روانی همشون مشکل دارن .
    یکی از اینا ، توی رشته الکترونیک جزو چند نفر مطرح دنیاست و تازگیا ازدواج کرده ، قبلا بقدری بداخلاق بود که حتی آدم رغبت نمیکرد بهش سلام بده ولی الان بعد ازدواج خیلی بهتر شده ....
    بنظرم مرد و زن مکمل همدیگه هستن ، بشرطیکه همیدگه رو در تمام لحظات زندگی درک کنن ، نه اینکه فقط در بخشهایی از زندگی .

• gilas

نقل قول: carlos
    گیلاسی خـــــــــــبــریــــه ؟؟؟؟

توضیح لازمه دادم 4

نقل قول: carlos
    الان که هیچی اما شب با دقت میخونم نظر میدم

آره بیا نظر بده همه آقایون که در رفتن از نظر دادن 2

• arash52

گیلاس جون دلایلش رو خصوصی بهت عرض می کنم 84
    گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 3

• Aramesh

فقط و فقط عشق و دوست داشتن و آرامشی هست که به من میده،
    میدونی ازدواج یعنی عشق ، محبت، از خود گذشتگی،
    و از نظر من بچه عسل زندگیه،
    من عاشق شوهر و پسرم هستم.

• gilas

من جایزه واقعی می خوام

اونم چشم 84

یکی از اینا ، توی رشته الکترونیک جزو چند نفر مطرح دنیاست و تازگیا ازدواج کرده ، قبلا بقدری بداخلاق بود که حتی آدم رغبت نمیکرد بهش سلام بده ولی الان بعد ازدواج خیلی بهتر شده ....
    بنظرم مرد و زن مکمل همدیگه هستن ، بشرطیکه همیدگه رو در تمام لحظات زندگی درک کنن ، نه اینکه فقط در بخشهایی از زندگی .

لطف کردی دکی 1

گیلاس جون دلایلش رو خصوصی بهت عرض می کنم

سراپا گوشم برای شنیدن دلایلت 1

نقل قول: Aramesh
    فقط و فقط عشق و دوست داشتن

گلم حرفتو قبول دارم اما یه چیزیش برام سواله 9

وقتی هنوز کسی نیست که بخوای دوستش داشته باشی و تازه داری تصمیم میگیری که یکی بیاد تا بینی میتونی دوست داشته باشی یا نه چجوری میشه علاقه رو دلیل گذاشت
    در صورتی که یکی رو باشه و علاقه ایجاد شده باشه میشه گفت یکی از دلایل علاقه هست

اگه اشتباه فکر میکنم بهم بگید 1

• نخبه

خب جیزی که تو دلم بود رو نمی تونم بگم چون میدونم که ممکنه خیلی از خانمها ناراحت بشن .
    ولی در کل کسایی رو میشناسم که ازدواج نکردن ( منظورم سنین بالاست ) و از نظر روحی و روانی همشون مشکل دارن .
    بنظرم مرد و زن مکمل همدیگه هستن ، بشرطیکه همیدگه رو در تمام لحظات زندگی درک کنن ، نه اینکه فقط در بخشهایی از زندگی

خب چرا بر بخوره.. ما که از اول گفتیم هر چیزی یه وقتی داره و هر کسی هم باید به فکر خودش باشه.. انشالله که همه علوس و دامادهای خوشبختی بشن
    از ته قلبم برای همه دوستای عزیزم دعا میکنم که بهترینا نصیبشون بشه و اگر اینطور شد قدر بدونن و شکر گزارش باشن چه اقایون و چه خانمها
    چون زن و شوهر خوب خودش یه نعمته که واقعا باید شکر کرد اگر نصیبت بشه 8

گیلاس جون دلایلش رو خصوصی بهت عرض می کنم
    گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

به منم بگو خب 50

• بهونه

گیلاسی خبریه؟ 37
    نمايش يا پنهان متن4

راستش به نظر من تنها کسی که میتونی اعتماد کامل داشته باشی و تنها رفیق زندگیت میتونه همسر یا شوهر باشن این بود نظر من 41
    نمايش يا پنهان متن4

• Holtek

نقل قول: نخبه
    خب چرا بر بخوره.. ما که از اول گفتیم هر چیزی یه وقتی داره و هر کسی هم باید به فکر خودش باشه.. انشالله که همه علوس و دامادهای خوشبختی بشن

دو سه بار نوشتم پاک کردم ، باشه یه زمان دیگه تو یه موقعیت دیگه توضیح میدم 99 شایدم مثل آرش خصوصی گفتم 3

• چکاوک

حرفت درسته
    اما گلم الان بحث سر اینه چرا اصلا ازدواج کنیم حتی با اونی که دوستش داریم
    مگه نمیشه در کنار هم بود مثل دوست خیلی صمیمی
    لزوم زیر یک سقف رفتن و مسئولیت زندگی قبول کردن چیه ؟

کاری که مردم اینجا میکنند کنار همند حتی بچه هم میارن ولی زن و شوهر نیستن

• gilas

نقل قول: بهونه
    راستش به نظر من تنها کسی که میتونی اعتماد کامل داشته باشی و تنها رفیق زندگیت میتونه همسر یا شوهر باشن

یعنی برای اینکه یکی رو داشته باشی که بهش اعتماد کامل داشته باشی و رفیقت باشه می خوای ازدواج کنی ؟ 1

دو سه بار نوشتم پاک کردم ، باشه یه زمان دیگه تو یه موقعیت دیگه توضیح میدم

دکی جان اگه سختته اینجا پیغام خصوصی هم پذیرفته میشه 3
    به هر حال نمیخوام کسی رو اذیت کنم هر طور راحتی 1

• بهونه

یعنی برای اینکه یکی رو داشته باشی که بهش اعتماد کامل داشته باشی و رفیقت باشه می خوای ازدواج کنی ؟

این یکی از دلایلشه که به نظر من مهمترینشم همینی که گفتم 1

• gilas

نقل قول: چکاوک
    کاری که مردم اینجا میکنند کنار همند حتی بچه هم میارن ولی زن و شوهر نیستن

یعنی اینا دلیلی نیافتن برا ازدواج 87 چه بد 2

این یکی از دلایلشه که به نظر من مهمترینشم همینی که گفتم

دلایل دیگه رو هم دوست داشتی بگی خوشحال میشم 1
    واقعا دلیلت برام جالب بود کاملا متفاوت 3 لطف کردی گفتی

• بهونه

دلایل دیگه رو هم دوست داشتی بگی خوشحال میشم

یکی اینکه البته این مورد در آقایون بیشتر هست اینکه زندگی آدم جمو جور میشه سامان داده میشه طرفی که ازدواج میکنه دیگه هدف دار حرکت میکنه کارهای اضافی انجام نمیده هدف از پول و درامدش برا رفاه خانوادش مصرف میکنه در راه بیخودی مصرف نمیکنه به هر حال جهت میگیرن پسر و دختر وقتی ازدواج میکنن 22

• نخبه

یکی اینکه البته این مورد در آقایون بیشتر هست اینکه زندگی آدم جمو جور میشه سامان داده میشه طرفی که ازدواج میکنه دیگه هدف دار حرکت میکنه کارهای اضافی انجام نمیده هدف از پول و درامدش برا رفاه خانوادش مصرف میکنه در راه بیخودی مصرف نمیکنه به هر حال جهت میگیرن پسر و دختر وقتی ازدواج میکنن

افلین یاد بگیرین نصف شماست 4 78

دو سه بار نوشتم پاک کردم ، باشه یه زمان دیگه تو یه موقعیت دیگه توضیح میدم شایدم مثل آرش خصوصی گفتم

خیلی خوبه منم قبول دارم حرفت رو به قول شما زیاد نمیشه بازش کرد متوجهم .. ولی حتما به گیلاسی جونم بگو که بتونه بهترین و درست ترین راه رو انتخاب بکنه.. 58

به نظر من تنها کسی که میتونی اعتماد کامل داشته باشی و تنها رفیق زندگیت میتونه همسر یا شوهر باشن این بود نظر من

اون که بله.. وای اونقده خوبه حرفاتو راحت به یکی میگی.. هر چی میدونی و نمیدونی و اون قابل اعتماد ترین و بهترین یاره .. هیچ وقتم مسخرت نمیکنه چیزی رو نمیدونی وازش میپرسی و چه ذوقی میکنن ازشون تعریف بکنی 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: