₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟
1 2 3 4 5 6 7 8

بدون عکس

چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟

1622 بازدید، 155 پست، نویسنده: gilas

• محسن صائب

نقل قول: arash52
    گیلاس جون دلایلش رو خصوصی بهت عرض می کنم
    گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

83 83
    وقتی یک مدیر ارشد احساس میکنه نباید در این محیط بصورت عمومی حرفی بزنه ، دیگه من چی میتونم بگم 1
    پس گیلاسی اگه خواستی منهم خصوصی دلایلم رو بهت عرض میکنم 3

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    وقتی یک مدیر ارشد احساس میکنه نباید در این محیط بصورت عمومی حرفی بزنه ، دیگه من چی میتونم بگم
    پس گیلاسی اگه خواستی منهم خصوصی دلایلم رو بهت عرض میکنم

شاید ایشون دلیل خاص خودشون رو دارن قرار نیست همه دلیها یه جور باشه
    ماشا الله چقدر اقای ترسو داریم تو سایت که یه حرف ساده رو اینقدر پیچ و تاب میدن
    گیلاسی اصلا خصوصی قبول نکن همشون باید عمومی بگن.. احیانا از چی میترسید؟ 4 خب فقط میخاهید یه راهنمائی بکنید اونقدر سخته؟

• gilas

وقتی یک مدیر ارشد احساس میکنه نباید در این محیط بصورت عمومی حرفی بزنه ، دیگه من چی میتونم بگم

خوب لابد آرش یه چیزی داره که نمی خواد اینجا بگه 3

ربطی به مدیر بودن یا نبودنش نداره 1

پس گیلاسی اگه خواستی منهم خصوصی دلایلم رو بهت عرض میکنم

رو بحث و نظراتتون حساب کرده بودم شما که تو این جور تاپیکا خوب بحث میکردین 3

• نخبه

مدیر ارشد

هیچ فرقی بین کاربران و مدیران نیست .. فقط یکم مسئولیت مدیران در رابطه با سایت بیشتره.
    گاهی چه غولی میسازید از یه مدیر.. بابا به خدا اونم ادمه 25

• بهونه

نقل قول: نخبه
    ماشا الله چقدر اقای ترسو داریم تو سایت که یه حرف ساده رو اینقدر پیچ و تاب میدن گیلاسی اصلا خصوصی قبول نکن همشون باید عمومی بگن.. احیانا از چی میترسید؟ خب فقط میخاهید یه راهنمائی بکنید اونقدر سخته؟

شیرین منو میبینی مثل مرررررررررررررد حرفمو زدم 802 801

• مستانه

gilas,

عزیز دلم 6 خبری باشه یا نباشه امیدوارم شریکِخوبِ زندگیِ یه پسرِ خوب، بشی 8

درمورد دلیل من برای ازدواجم خوب 9 من 20 سالم بود، درس می خوندم و تازه سرکار می رفتم، نمیدونم از کجا شروع شد ولی وقتی دیدم پدرم با یکی از خاستگارام بدجوری موافقه و مادرمم راضیه و البته کمی هم اصرار دارن برای اینکه من حتماً با این آقا ازدواج کنم 2 منم راضی شدم 21 و این شد که حالا می بینی 44

• gilas

هیچ فرقی بین کاربران و مدیران نیست .. فقط یکم مسئولیت مدیران در رابطه با سایت بیشتره.
    گاهی چه غولی میسازید از یه مدیر.. بابا به خدا اونم ادمه

آخ گفتی 38 به خدا من گیلاس آدمی هستم نه گیلاس غولی 2

نقل قول: بهونه
    شیرین منو میبینی مثل مرررررررررررررد حرفمو زدم

به این شجاعتت افتخار میکنم 1194

نقل قول: مستانه
    عزیز دلم 6 خبری باشه یا نباشه امیدوارم شریکِخوبِ زندگیِ یه پسرِ خوب، بشی

1024 11

نقل قول: مستانه
    من 20 سالم بود، درس می خوندم و تازه سرکار می رفتم، نمیدونم از کجا شروع شد ولی وقتی دیدم پدرم با یکی از خاستگارام بدجوری موافقه و مادرمم راضیه و البته کمی هم اصرار دارن برای اینکه من حتماً با این آقا ازدواج کنم 2 منم راضی شدم

همون که ترگلم گفت اجبار هرگز 21

• mojde

نقل قول: gilas
    خاله ببخشید واقعا معذرت میخوام میپرسم 9
    الان چقدر فکر میکنی حرفات و دلیل هات درست بوده برای ازدواج ؟؟
    فکر میکنی چقدر از اون نیازات برآورده شد ؟
    الان هم بازم دلیل هات همینه برای ازدواج ؟

عزيز دلم هنوزم فكر ميكنم خوبه كه آدم يه مكمل داشته باشه اما اين مكمل لزوماً نبايد مقام همسر آدمو داشته باشه ميشه يه دوست خوب باشه يه دوست واقعي اينجا ميخوام يه چيزي رو بگم كه شايد تو فضاي مجازي زياد باب نباشه اما اين آقاي پدرام عزيز كه به تازگي به سايت اومدن دقيقاً براي من اين حكمو دارن از همينجا از همه هم فكرياش تشكر مي كنم و اينكه هميشه برام يك طرف مشورت خوب بوده.

دوم اينكه در مورد استقلال اصلاً ديگه نظرم اوني نيست كه بود

سوم اينكه من ازدواج رو تقبيح نمي كنم به نظر من ازدواج خوب با فردي سالم و صالح نعمتيه از طرف خداوند
    ازدواجي كه بر مبناي عشق و صداقت و يكدلي باشه و هر دو طرف هدف واحدي رو دنبال كنن.اميدوارم كه تو عزيزم و همه بچه هاي سايت خوش بخت بشن ازدواج امر مهم و حساسيه كه بايد براي حفظش خون دل خورد و فداكاري كرد ....

• بهونه

به این شجاعتت افتخار میکنم1194

بلللللللللله دیگه برا همین میگن بهونه 4

• Kishe Mehr

عنوان رو که خوندم گفتم بچه پرپر شد 23

نمايش يا پنهان متنشوخی کردم الان نظرمو میگم 4

• Holtek

احیانا از چی میترسید؟ 4 خب فقط میخاهید یه راهنمائی بکنید اونقدر سخته؟

پسر همسایه مون ، جمله نویسی تمرین میکرد ، هرچی بهش میگفتن آخرش خیلی خوب است اضافه میکرد ، مثلا میگفتی ماشین ، میگفت : ماشین خیلی خوب است ، الان یاد اون افتادم ، منم میگم : ازدواج خیلی خوب است 10

• محسن صائب

شاید ایشون دلیل خاص خودشون رو دارن قرار نیست همه دلیها یه جور باشه
    ماشا الله چقدر اقای ترسو داریم تو سایت که یه حرف ساده رو اینقدر پیچ و تاب میدن

معمولا نوع گفتار ، نوع تاپیکها و پست های من بصورتی هست که معمولا با حجم زیادی از اظهار نظرات متفاوت مواجهه میشم ، در خیلی مواقع میتونم مثل خیلی از دوستان از ورود به مباحث پر چالش پرهیز کنم ولی دوست دارم در این محیط بتوانم دوستان رو وارد بحث کنم و همه حرفشون رو بزنند
    پس لااقل من ترسو نیستم 4
    گیلاسی اصلا خصوصی قبول نکن همشون باید عمومی بگن.. احیانا از چی میترسید؟

دقیقا منظور من همین بود
    من میخواستم از گیلاسی تشکر کنم که این تاپیک عالی رو زد ولی راستش این نوشته ارش خان برام جالب بود
    چرا باید اگر گفته و یا پندی وجود داره در محیط عمومی زده نشه
    این شعر که
    گوش نامحرم نباشد .......
    بنظر من خیلی حرف داره ، من احساس میکردم ما همه محرم همدیگه هستیم بخاطر این معمولا از خصوصی ترین خاطراتم تعریف میکردم
    ولی الان ............ 2
    خوب لابد آرش یه چیزی داره که نمی خواد اینجا بگه

ربطی به مدیر بودن یا نبودنش نداره

ببین قربونت بشم
    از نظر من یک مدیر به این دلیل مدیر شده ،
    چون
    واقف به ریزه کاریها و سیاست های سایت هست ، خیلی بیشتر از یک عضو عادی اعضا رو میشناسه

وقتی اقا ارش صلاح نمیدونند که دیگر دوستان رو محرم بدونند
    عقل حکم میکنه منی که تجربه ایشون رو ندارم ، به فکر فرو بروم
    که
    یک ادم عاقل باید پیشروی بزرگان باشد

• Kishe Mehr

با تشکر از گیلاس جان که این وقت رو در اختیار من قرار داد 84 و با اجازه و رخصت از شیرین بانو ( تاپیک داغ کن سایت! و بخصوص این تاپیک! 23 ) 4 چی میخواستم بگم؟ 66 هان؟ 334 بذار الان میگم 334 وایسا 334 چرا منو تو این موقعیت قرار میدین؟ 79

آمـّــــــــا تبادل نظر من 4
    راستش تا دلتون بخواد در طول تاریخ همه و همه از بزرگ گرفته تا کوچیک نظرشونو راجع به ازدواج گفتن. دیگه خودتون میدونید. بشر در طول تاریخ با توجه به فرهنگ و سنت و.. که داشته نظرات خودشو در قالب فشار اجتماعی بیان می کرده. اما یکی از سخنانی که به من چسبیده اینه که تا سه چیز نداری ازدواج نکن اراده ، آمادگی ، نیاز! هر چند نمیگم این کاملترینه ولی خیلی از حرفها رو داخلش گنجانده. اما سوال گیلاسی این بود که چرا باید ازدواج کنیم؟ بذاریذ مثالی بزنم. الان مثلا خواهرم اون روز تو جمع خانوادگی بودیم و دختر یکی از اقواممون که 4 سال از خواهرم کوچیکتره ازدواج کرده و الان یک دونه بچه هم داره. بحث ازدواج و این چیزا بود. یکی از اقواممون به خواهرم میگه که تو متولد چندی؟ و وقتی که می فهمه خواهرم از اون یکی دختره 4 سال کوچیکتره و هنوز ازدواج نکرده کلی خودشو با تعجب جلوه داد که یعنی تو یعنی ازدواج نکردی یعنی به هیچی نرسیدی!!!! در حالیکه خواهرم لیسانس حقوقشو گرفته الانم با رتبه ی خوبش ارشد تهران یا شیراز قبول میشه.. حالا اینو میخوام بگم که با ازدواج کردن ادم ممکنه نه چیزی از دست بده و نه چیزی بدست بیاره. البته بستگی به شرایط و طرفش هم داره. الان خواهرم خواستگار داره ولی قصدش رو نداره. میگه چیزای مهمتری از ازدواج هم وجود داره. البته نه اینکه ازدواج بد باشه. بلکه در هر موقعیتی ادم باید شرایطش رو بسنجه و انتخاب درستی بکنه.
    اما جواب من : یکی از مهمترین دلایل ازدواج اینه که انسان با ازدواج به ارامش نسبی میرسه؛ البته به شرطی که با چشم باز انتخاب کرده باشه. میگن قبل از ازدواج خوب چشماتو باز کن و بعدش گاهی چشماتو ببند. ازدواجی که از روی هوس! و چشم و هم چشمی! و راضی کردن دیگران!! باشه احتمال دوام اوردنش پایینه. با ازدواج کردن بسیاری از مشکلات کمرشکن میشه و به سخنی کمتر میشه. البته میدونم که گاهی مسائلی ایجاد میشه ولی با همفکری و عمل کردن منطقی حل میشه...
    یکی دیگه از دلایلم واسه ازدواج اینه که فرد با ازدواج کردن اگر قبلا موفق نبوده موفق میشه و اگر هم موفق بوده موفقتر میشه. بخصوص در اقایون. حالا فعلا اینا رو داشته باشید تا بازم بگم 4

• gilas

نقل قول: mojde
    عزيز دلم هنوزم فكر ميكنم خوبه كه آدم يه مكمل داشته باشه اما اين مكمل لزوماً نبايد مقام همسر آدمو داشته باشه ميشه يه دوست خوب باشه

خاله یه دوست خوب میتونه هونقدر که یه همسر قابل اعتماده ، قابل اعتماد باشه ؟
    یا به قول شیرین حرفای رو بهش بزنی که نمیشه به کسی گفت ؟

دوم اينكه در مورد استقلال اصلاً ديگه نظرم اوني نيست كه بود

1

سوم اينكه من ازدواج رو تقبيح نمي كنم

ببشخید تقبیح یعنی چی ؟ 9

ازدواجي كه بر مبناي عشق و صداقت و يكدلي باشه و هر دو طرف هدف واحدي رو دنبال كنن.اميدوارم كه تو عزيزم و همه بچه هاي سايت خوش بخت بشن ازدواج امر مهم و حساسيه كه بايد براي حفظش خون دل خورد و فداكاري كرد ....

خاله جونم 1024

نقل قول: Dr.GSM
    ازدواج خیلی خوب است

دکی جون منتظر پیغامت هستم حالا هر وقت صلاح دونستی 3

من برم خونه میام دوباره تبادل نظر میکنم 1

• mz56mz

ممنون عمو جان 46 انشاءالله كه به زودى خبرى بشه 48
    دلايل ازدواج خودم
    1-عاشق همسرم شده بودم و هستم 8
    2-براى تكامل, عقيده دارم مرد و زن مكمل هم هستند مرد بى زن بى معنا و ناقص و همينطور زن بى مرد بى معنا و ناقص
    3-زندگى و احساس مسئوليت
    4-پيدا كردن شخصيت جديد باز عقيده دارم كه شخصيت يك فرد مجرد تا يك متاهل خيلى فرق ميكنه
    5-داشتن يارى مطمئن و همدم واقعى
    6-سر و سامان گرفتن
    7-استقلال و آرامش فكرى و جنسى
    8-دانستن معنى زن ذليلى 83
    و
    و
    و
    متشكرم

• نخبه

معمولا نوع گفتار ، نوع تاپیکها و پست های من بصورتی هست که معمولا با حجم زیادی از اظهار نظرات متفاوت مواجهه میشم ، در خیلی مواقع میتونم مثل خیلی از دوستان از ورود به مباحث پر چالش پرهیز کنم ولی دوست دارم در این محیط بتوانم دوستان رو وارد بحث کنم و همه حرفشون رو بزنند
    پس لااقل من ترسو نیستم

برای گذاشتن این تاپیک گیلاسی از من همفکری خاست منم گفتم خیلی خوبه.. و حتی گفتیم چه کسانی میتونن بهترین بحث رو در این زمنیه داشته باشن.. که شما هم یکی از همونا بودین.. بعد یهو دیدیم شما هم سکوت کردین

چون
    واقف به ریزه کاریها و سیاست های سایت هست ، خیلی بیشتر از یک عضو عادی اعضا رو میشناسه

نه به نظر من اصلا اینطور نیست چون هم مدیر بودم و هم کار بر ساده سایت حالا چه خوب بودم چه بد به هر حال زحمتم رو کشیدم و مدیر بودن جز قبول زحمت و کمک کردن به دیگرون هیچ چیز دیگری نیست و هنوزم همین کارو انجام میدم چه مدیر باشم چه نباشم کسی کمک بخاد کمک میکنم و اصلا ربطی به این نداره چون ارش مدیره اینجا نظر نمیده.. همچنان میگم از مدیران غول نسازین.. این نوع نگرش خیلی وقتا تفرقه ساز بوده 32

بنظر من خیلی حرف داره ، من احساس میکردم ما همه محرم همدیگه هستیم بخاطر این معمولا از خصوصی ترین خاطراتم تعریف میکردم

نه کی گفته همه محرم هم هستیم؟ بابا گیلاسی یه سوال کرد نگفتیم که خاطرات زندگیتون رو بیایید بگید گفتیم نظر.. حالا این نظر میتونه فکرتون باشه بدون اینکه توی زندگیهاتون پیاده شده باشه

• hadi04

خوب باز هم من نفر آخریم 29
    راستی گیلاس خبریه؟ 4 چون گفته بودی نگیم گفتم 83
    خوب منم نظرم رو بگم
    ازدواج کار مقدسیه که از دیر باز انجام میشده و هر کسی یه دلیلی واسش داره
    دلایل جنسی توی این کار دخیله و نمیشه کتمان کرد ولی این دلیل پایدار نیست و اگر کسی تنها برای ارضای این دلیل بخواد ازدواج کنه بعد از یه مدت توی زندگی به بن بست می رسه
    من وقتی که موقعیت ازدواج برام جور شده بود و اون قضیه ای که دوستان همه میدونن راستش اصلا توی این باغ ها نبودم یعنی به فکر ازدواج هم نبودم و کلا هدفم یه چیز دیگه بود ولی با اون پیشنهاد و اینکه شناخت نسبتا کاملی روی خانومم داشتم و از هر نظر ایشون رو تجزیه و تحلیل کرده بودم و راستش ته دلم از گذشته یه حس خاصی نسبت بهش داشتم تصمیم گرفتم که این فرصت رو از دست ندم
    به چند دلیل:
    ــ یکی اینکه به دلیل شغلم و در گیری های زیادی که دارم امکان اینکه بخوام یه مدت از کار و زندگی بزنم و دنبال نیمه ی گم شدم بگردم نبود
    ــ خانومم همونی بود که من از یه زن انتظار داشتم پس چرا باید این موقعیت رو از دست میدادم؟
    ــ تنهایی زیادی که اوقات استراحت و تعطیلی بعد از کار داشتم کلافم میکرد
    ــ یکنواختی زندگی اذیتم میکرد با اینکه دلیل های فراوونی واسه خودم توی محیط کار دارم از ماشینی زندگی کردن بیزار بودم
    ــ ابراز علاقه ی مستقیم خانومم قبل از اینکه من چیزی بگم دلیل خوبی برای عشقی پایدار بود
    و در آخر یاسی بابایی 10

• هاچو هاچو

نمیدونم 66 ،به نظرم ازدواج یک چیز فطریه 1 ،خب نیاز های زیادی وجود داره که با ازدواج رفع میشه 21 مثلا نیاز جنسی و عاطفی 15 ،ولی به نظرم باید بیشتر راجع به این موضوع تحقیق کنم 1127 ،تاپیک جالبی بود،ممنون 3

• gilas

برای همین بود که رو نظرات شما حساب کرده بودم 3

چرا باید اگر گفته و یا پندی وجود داره در محیط عمومی زده نشه
    این شعر که
    گوش نامحرم نباشد .......
    ولی الان ............

فکر نکنم همه ما چیز های زیادی برای پنهان کردن دیگه داشته باشه 3

چون

کی همچین حرفی زده ؟
    شاید یه کم از ریزه کاری های فنی سایت اطلاع داشته باشه و شناخت اعضا هم فقط به خود هر فرد ربط داره که چجوری دیگران رو شناخته و چجوری با اونها ارتباط بر قرار کرده 1

وقتی اقا ارش صلاح نمیدونند که دیگر دوستان رو محرم بدونند
    عقل حکم میکنه منی که تجربه ایشون رو ندارم ، به فکر فرو بروم
    که
    یک ادم عاقل باید پیشروی بزرگان باشد

اگه حرف آرش رو به خاطر این که مدیر هست در نظر گرفتین و فکر میکنید چون مدیره و به اعضا شناخت بیشتری داره باید بهتون بگم که منم یکی از مدیرا هستم از نظر سابقه هم 2 روز بعد آرش عضو سایت شدم
    از نظر تایم تو سایت بودن و ارتباط هم فکر کنم بیشتر از آرش تو سایتم و ارتباط با دوستان دارم

پس منم رو شناخت و ریزه کاری های سیاسی سایت تاپیکو زدم 3

راستی من کسی رو مجبور نمیکنم حرفی رو اینجا بگه حالا دلیل یا خاطره فرقی نمیکنه
    اگه صلاح میدونید خوشحال میشم نظرتون رو بدونم اگرم نه که هیچی 1

• Aramesh

گلم حرفتو قبول دارم اما یه چیزیش برام سواله 9

وقتی هنوز کسی نیست که بخوای دوستش داشته باشی و تازه داری تصمیم میگیری که یکی بیاد تا بینی میتونی دوست داشته باشی یا نه چجوری میشه علاقه رو دلیل گذاشت
    در صورتی که یکی رو باشه و علاقه ایجاد شده باشه میشه گفت یکی از دلایل علاقه هست

اگه اشتباه فکر میکنم بهم بگید

عزیزم این مسئله بر میگرده به دوران دوستی که حداقل باید زمان طی کنه، و خوب اینو همیشه بدون انتخاب آن چیزی نیست که 100% تو میخوای یا طرف مقابلت انتظارشو داره گاهی وقتا حتی توو دوستی میتونی تأثیر گذار باشی و با عملت یاد بدی بدون اینکه به زبون بیاری یا به رخ بکشی یه جوری برات بگم که باید خوشبختی رو بسازی خوشبختی یا ازدواج موفق 100% نیست تو میتونی اونو به 100% برسونی.از نظر من اعتبار آدم توو دوستی و ازدواج خیلی مهمه اعتبار نه از لحاظ مادیات اون یه قسمت دیگه هست منظورم از نظر اخلاق و رفتار هست اخلاق و رفتار و خودمون باعث میشه متفاوت باشیم و تأثیر گذار .در ضمن یه چیز مهم دیگه هم هست که طرف مقابل هم باید ارزش یک عمر زندگی را داشته باشه، که این هم دوران دوستی تا حدود زیادی مشخص میشه.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: