₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟
1 2 3 4 5 6 7 8

بدون عکس

چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟

1622 بازدید، 155 پست، نویسنده: gilas

• gilas

نقل قول: mojde
    متأسفم .واقعاً که تا وقتی که ما نمیتونیم نظراتمون رو بگیمو و میترسیمو این پا و اون پا می کنیم و این نامحرمه و اون بیخود برداشت میکنه و این یکی حرف بی خود میزنه و اون فکر میکنه من به فلانی علاقه دارمو و از فلانی بدم میاد و....1)مملکت گل و بلبل حقمونه 32 2) بهتره اصلاً ازدواج رو فراموش کنیم ازدواج جسارت میخواد و شونه های پهنو و گام های محکم که ممکنهه بعد از خون دل خوردن و صبر و صبر و صبر و له شدن و سکوت کردن و دم بر نیاوردن و ... بعضی وقتا مجبور بشی قد علم کنی ،بایستی و پاتو بکوبی زمینو بگی از زندگی من برو بیرون

خاله توور خدا 2
    دبا نکنید 2
    خاله من کسی رو مجبور نکردم جواب سوالمو بده
    من خواهش کردم هر کس میتونه بگه برای بعضیا بیان دلایلشون سخته با اینکه برای خودشون دلیل محکمی هستش اما عنوانش سخته و همین سخت بودن عنوان کردنش باعث میشه فکر کنیم دیگران منظورمون رو متوجه نمیشن و از بیانش خودداری کنیم این که اشکالی نداره خوب دوست نداره بگه 79

• محسن صائب

باز هم باید از این تاپیکتت تشکر کنم
    .
    سوالی که امروزه ذهن اکثر جونها ، چه دختر و چه پسر رو مشغول کرده
    .
    با توجه به مشکلاتی که با یک ازدواج برای ما بوجود میاد چه اجباری هست که ما پا در راهی بگذاریم که برایمان واقعا روشن نیست ، راهی که ریسک بالایی داره ، منی که ازدواج نکردم وبه هر صورت در یک شرایط تثبیت بسر میبرم ، تقریبا زندگیم روی نظمی قرار دارد
    چه اجباری هست که با تشکیل یک زندگی مشترک بیکباره این نظم فرو بریزد
    و سوالاتی از این دست
    و انصافا سوال مهمی هست
    .
    جواب من به اکثر این دوستان این هست
    .
    زندگی مشترک رو باید به سه بخش تقسیم کرد
    دو دهه اول زندگی
    دو دهه میانی زندگی
    دودهه انتهای زندگی
    (اگه کسی بعد از این زنده بود باز براش میشه نسخه نوشت 4 )
    دو دهه اول
    عوامل جذاب زیادی وجود داره ، که مهترین اونو باید در رابطه جنسی ، و بچه دار شدن دونست
    دهه دوم
    تثبیت زندگی، بزرگ شدن بچه ها، این دوران رو باید تا حدود زیادی همدم بودن زن مرد برای همدیگه دونست
    دهه اخر
    در این دوران انسان رو به پیری میرود با خصوصیات اخلاقی خاص ، تقریبا درک و تحمل انسان توسط دیگران مخصوصا کوچکتر ها سخت میشود
    اینجاست که زن و شوهر واقعا به درد هم میخورند
    .
    شاید بتوان نیازهای دو دهه اول رو که بیشتر جنسی هست رو با دوستی های کوتاه مدت یکجورایی رفع کرد
    ولی اگر خوب نگاه کنیم نیازهای دو دهه بعدی جنس و نوعش فرق میکند و نیاز به یک همدم واقعی داره
    .
    چند روز قبل یک دختر اهوازی از من پرسید
    من الان 32 ساله هستم
    کارشناس ارشد روانشاسی بالینی
    بدلیل مشغول بودن به تحصیل جواب خواستگارانم رو ندادم و الان هم خواستگاری ندارم
    من عرب هستم
    در شهر ما رسم هست تا دختر بزرگتر ازدواج نکرده دختر بعدی رو خانواده جواب نمیدهند
    به این دلیل خواهرم با وجود داشتن خواستگار نتوانسته ازدواج کنه
    و او الان یکسالی هست که با من قهر کرده و بسیار بد رفتار میکند
    خسته شدم و دیگر از این همه حرف حدیث بریدم
    چه کنم
    اصلا چه دلیلی داره که ازدواج کنم
    من کار میکنم و ماشین دارم و از خودم اپارتمان دارم
    ......
    راستش در این زمینه حرف زیاد دارم ولی این نوشته طولانی شد
    ایا این دختر و دیگران دختران و حتی زنهای بیوه مشابه چه باید بکنند؟
    ایا شرایط برای یک پسر و یا یک مرد همسر طلاق داره فرق میکند؟

• mojde

نقل قول: gilas
    خاله توور خدا 2
    دبا نکنید

به خدا دعوا نکردم راستشو گفتم آرش برای من بسیار محترمه 8
    29 اما من نظرشو نقد کردم اگه منو لایق دونستن و مدیر کردن دلم میخواد مثل دو تا مدیر حداقل 4 تا حرف درست ازمون بشنون که آموزنده باشه اگه تویی که 8-9 سال از من کوچیکتری با من مشورت میکنی و 4 نفر دیگه از بچه های مجرد هم اینا رو می خونن می خوان که شاید دو تا چیز یاد بگیرن اما اگه قضیه نامحرمی و این چیزا باب بشه که سایت میره تو پیام خصوصی .

من تو این دنیا با هیچ کس -تاکید میکنم هیچ کس _ دعوا یی ندارم و به همه احترام میذارم.

حالا هر کسی هرجور صلاح میدونه همون کارو بکنه 3

• gilas

من تو این دنیا با هیچ کس -تاکید میکنم هیچ کس _ دعوا یی ندارم و به همه احترام میذارم.

خاله جونمی دیگه 1024

داقل 4 تا حرف درست ازمون بشنون که آموزنده باشه اگه تویی که 8-9 سال از من کوچیکتری با من مشورت میکنی و 4 نفر دیگه از بچه های مجرد هم اینا رو می خونن می خوان که شاید دو تا چیز یاد بگیرن اما اگه قضیه نامحرمی و این چیزا باب بشه که سایت میره تو پیام خصوصی .

دلایل هر کس محترمه و قابل احترام اصراری رو بیانش ندارم که باعث آزار کسی بشه 3

برای پایان این بحث محرم نامحرمی میگم 1
    هرکس دوست داره نظرشو بگه چه اینجا چه خصوصی یا هیچ جای دیگه الان یا هر وقت دیگه هیچ اجباری نیست 3

حالا بریم سر بحث شیلین علوسی 65

نمايش يا پنهان متن824

• محسن صائب

.واقعاً که تا وقتی که ما نمیتونیم نظراتمون رو بگیمو و میترسیمو این پا و اون پا می کنیم و این نامحرمه و اون بیخود برداشت میکنه و این یکی حرف بی خود میزنه و اون فکر میکنه من به فلانی علاقه دارمو و از فلانی بدم میاد و....

78 78

• ماهی

وای ....می خوام همه یپستا رو بخونم.وقت ندارم 20
    وقت نشد نظر دوستان رو بخونم اما
    خلاصه کلام دلیلت برای ازدواج چیه ؟

من یه ایرانیم و توی ایران با همه ی مشکلاتش زندگی می کنم.برای من که اینطور اتفاق افتاد.
    داشگاه تهران قبول شدم. 93
    غربت تهران خیلی سنگین بود برام توی اون سن و سال 79
    همزبونی پیدا کردم اما توی دانشگاه و نه هیچ حای دیگه نمیذاشتن دو کلوم حرف با هم بزنیم 2
    ترس کمیته انظباطی و این حرفا 40
    توی خیابونم که بدتر. 40
    منم که عاشق پیشه ی بی ظرفیت 90
    فشار خونواده هم روی سرم. 43
    البته از بس من ساده و صادق بودم و بلد نبودم یواشکی کاری کنم و همه چی رو می ذاشتم کف دست مامانم.
    نمايش يا پنهان متنکلا با یواشکی کاری مخالفم و بدم می آد

باید اول ازدواج می کردیم بعد دو کلوم حرف حساب میزدیم 65
    اینجوری شد که بدون اینکه بدونیم کی هستیم چی هستیم چی می خواهیم توی سن 18 سیلگی مزدوج شدیم 2
    فکر می کنم بیشتر جوونا اینجا توی چنین شرایطی ازدواج می کنن.هیچ چیزی جز هم خونگی نمی تونه کمک به شناخت آدما بکنه که ما این امکان رو نداریم.
    البته من خودم و شرایط خانوادگی خودمو می گم که تا حدودی سنت گرا هستن 5

• Aramesh

این ارزش یعنی همونی که ببینی چقدر با معیارات می خونه و به اعتقاداتت ( حالا اعتقاد تو هرچی ) چقدر احترام میزاره و چقدر ارزش قائله براش ؟

از هر نظر

• gilas

ماهی,
    ماهی قرمزی 93
    دیروز منتظرت بودم 9

میشه سوال بپرسم 100
    خوب اگه الان مجرد بودی می خواستی ازدواج کنی دلیلت چیه ؟الان که نه تهایی و غربتی هست نه فشار جامعه برای دو کلمه حرف زدن 1

نمايش يا پنهان متن824

نقل قول: Aramesh
    از هر نظر

خیلی ماهی میدونستی 1024

• ماهی

دیروز منتظرت بودم

فدای تو بشم.شرمنده نبودم . 786 786
    خوب اگه الان مجرد بودی می خواستی ازدواج کنی دلیلت چیه

خب شرایط من خیلی فرق می کنه گیلاسی با شما ها که اول راهید 9
    رسیدن به آرامش دلیل ازدواجه .هرکسی یه جوری به آرامش می رسه
    خانوما با هم فرق می کنن .خواسته هاشون نیازاشون.
    بعضی ها فقط می خوان شوهر داشته باشن
    بعضی ها می خوان زندگی عشقولانه داشته باشن
    بعضی ها فقط پول و ... براشون مهمه
    برای من ارتباط روحی و عاطفی شرط اوله.مردی که قلب مهربون و با عاطفه داشته باشه.مردی که فشار میل جنسی یا وظیفه ی ازدواج کردن یا خونواده به درد من نمی خوره. 32
    این چیزیه که توی 18 سالگی اصلا نمی دونی یعنی چی..تعریف آرامشو نمی دونی. 2
    نمی تونم نظر درستی بدم چون شرایط من فرق می کنه گیلاسی 2
    ولی دخترا!...پسرا...!
    هول نشید.صبر کنید سنتون زیاد شه...زیر 27 سال غیر مجازه ازدواج. 2
    نه تهایی و غربتی هست نه فشار جامعه برای دو کلمه حرف زدن

تنهایی که هست...تا دلت بخواد گیلاسی 2
    فشار جامعه هم هزار برابره تو نمی دونی و امیدوارم هرگز ندونی 2
    الان یکی هم اضافه شده که چپ و راست موبایلمو چک می کنه و... خلاصه تحت کنترل شدیدم 83
    نمايش يا پنهان متنپسرمو می گم...من نمی دونم بزرگ شه می خواد چیکار کنه 10

• بچه مثبت

من دوستان دانشگاهیم رو که نگاه میکنم اکثر اونایی که ازدواج کردن موفق تر بودن. نمیدونم چه رازی در ازدواج وجود داره که باعث انرژی مضاعف میشه. گاهی تو خوابگاه با بچه ها در مورد ازدواج بحث میکنیم. یکی از دغدغه های اصلی ماها (خودم رو میگم) پیدا کردن شریک مناسب برای طی کردن مسیر خوشبختی است. بارها گفته اند و منم میگم خوشبختی نباید هدف باشه!
    امیدوارم همه در طی کردن این مسیر موفق باشند

نقل قول: حورا
    غریضه
    403
    من شیرین رو واقعا تحسین میکنم برداشت من ازش یه دختره خوب اجتماعی تا حد زیادی آزاد و مستقل هست
    23 شرمنده. نتونستم جلوی خندمو بگیرم 264

نقل قول: sib
    منظورم از جنس،نوع هستش
    آره دقیقا منظورت همون جنس بود 4

نقل قول: shaparak64
    متاسفانه به نظر من ازدواج اصلا بنیانش تو ایران ریخته بهم
    شاپری میشه شما نظر ندی 913 4

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• gilas

نقل قول: ماهی
    خب شرایط من خیلی فرق می کنه گیلاسی با شما ها که اول راهید

همین تفاتت نگاهت تو 18 سالگی و الان برام ارزشمنده
    همینه که باعث میشه الان که شرایطتت فرق کرده بازم رو دلایل قبلیت هستی
    نمیخوام بگم دلایل قبلی غلط بوده یا درست می خوام به این برسم که هدف رو درست انتخاب کردیم یا نه
    اون دلیل واقعا یه دلیل عقلی بوده یا یه حس زود گذر 1
    تجربیات و حرفاتون برام خیلی مهم و قابل احترامه 6

نقل قول: بچه مثبت
    پیدا کردن شریک مناسب برای طی کردن مسیر خوشبختی است.

3
    به اونم میرسی ایشالا 1
    گل گندمو میگما 10

• Galexy

453 ازدباج؟؟؟؟ چیه؟؟؟ 453

• gilas

نقل قول: Galexy
    ازدباج؟؟؟؟ چیه؟؟؟

چیز بدی نیست خیلی هم خوبه 3

• بهونه

نقل قول: sanam
    آخه عنوان تاپیک رو نگاه کن. من نمیدونم گیلاسی چرا باید ازدواج کنه. بعدشم من خودم هنوز دلیلی برای این قضیه پیدا نکردم. تازه اگرم دلیلی پیدا کنم یه دلیل شخصیه. من فکر میکنم افراد باتجربه باید تو این تاپیک نظر بدن

الان من با تجربه بودم4

• پری سا

پس برعکس نظر عمو محمود که میگه برای تکامل باید ازدواج کرد شما میگی اون تکاملی رو داری با کسی شریک بشی

گیلاس جون منظور من اینه وقتی باید ازدواج کردکه شخصیت ادم انقدررشد کرده که بتونه مسولیت یک زندگی را قبول کنه وبرای ادامه راه زندگی به یک شریک نیاز داره بعضی ادمها ضعفهای خودشون با ازدواج می خواهن بپوشونن اینو که میگم اطرافم دیدم طرف خودش یک مشکل داره میگه همسرم نباید اینطور باشه

گیلاس جون ببخش که نظرم خیلی کلی بود 9 ممنون برای این تایپک نظرات بچه ها خیلی جالبه 11
    دوباره بر میگردم الان وقت ندارم 8

• حورا

منم که گفتم برای علوسای زنبیل گذاشته است این تاپیک شما هم یکی از اونا هستی

گیلاسی من اونهمه کنفرانس دادم نکته مهم نداشت؟ 83
    یکساعته خندم بند نمیاد 56

• gilas

نقل قول: پری سا
    گیلاس جون منظور من اینه وقتی باید ازدواج کردکه شخصیت ادم انقدررشد کرده که بتونه مسولیت یک زندگی را قبول کنه وبرای ادامه راه زندگی به یک شریک نیاز داره بعضی ادمها ضعفهای خودشون با ازدواج می خواهن بپوشونن

3

نقل قول: پری سا
    گیلاس جون ببخش که نظرم خیلی کلی بود

نه بابا این چه حرفیه همین که اومدی خیلی لطف کردی 786

گیلاسی من اونهمه کنفرانس دادم نکته مهم نداشت؟

ای جان دلم 1153
    نکته مهم که همش مهم بود
    اما خوب سعی میکنم اونای که ابهام داره حالا برای خودم یا شاید برای دیگران رو نقل قول کنم اونای که باهاشون موافقم و درسته به نظرم یا یه اتفاق نظر هست روش و همه یه جورای بهش اشاره کردن رو نقل قول نمیکنم 1

• نخبه

شرمنده. نتونستم جلوی خندمو بگیرم

کوفته.. حسوددددددددددددددددددددددددددددددد 32

اکثر اونایی که ازدواج کردن موفق تر بودن. نمیدونم چه رازی در ازدواج وجود داره که باعث انرژی مضاعف میشه.

بیا در گوشت بگم 4
    خب وقتی ازدواج میکنی یه جورایی مسیر زندگیت مشخص میشه حالا واسه اینکه زندگیتو تو همون مسیر مشخص و درست نگه داری باید تلاش کنی ولی وقتی مجردی هزار تا فکر تو اون مغزت هست که یعنی با کی علوسی میکنم به قول خودت یعنی ادم مناسب رو پیدا میکنم .. یعنی چه جوری باید باشم هزار جور فکر دیگه ولی موقعی که علوسی شدی این فکرا کمتر میشه فکرای دیگه جاش میاد 4

• حورا

غریضه

وای====از بس تند تند نوشتم تا منصرف نشم باور کنین چند بار نوشتم پاک کردم

• نخبه

اکثر اونایی که ازدواج کردن موفق تر بودن. نمیدونم چه رازی در ازدواج وجود داره که باعث انرژی مضاعف میشه.

بیا در گوشت بگم 4
    خب وقتی ازدواج میکنی یه جورایی مسیر زندگیت مشخص میشه حالا واسه اینکه زندگیتو تو همون مسیر مشخص و درست نگه داری باید تلاش کنی ولی وقتی مجردی هزار تا فکر تو اون مغزت هست که یعنی با کی علوسی میکنم به قول خودت یعنی ادم مناسب رو پیدا میکنم .. یعنی چه جوری باید باشم هزار جور فکر دیگه ولی موقعی که علوسی شدی این فکرا کمتر میشه فکرای دیگه جاش میاد 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: