₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟
1 2 3 4 5 6 7 8

بدون عکس

چــــرا من گیلاسی باید ازدواج کنم ؟؟؟

1622 بازدید، 155 پست، نویسنده: gilas

• بچه مثبت

در مورد بازي تكاملي چيزي شنيدي؟‌
    به نظر من زندگي نوعي بازي است. و هر بازي داراي يك نقطه تعادل مي باشد! هر كسي بخواد از نقطه تعادل خارج بشه ضرر ميكنه! اين ضرر ميتونه روحي، رواني و.... باشه. پس نتيجه ميگيريم گل گندم خيلي خوبه 83

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Mahboob

ازدواج دلیل نداره... قسمته 4

فحش نده گیلاسی ... شوخی بید 56

ها راستش منم اگر یکی بیاد تو زندگیم که دوستش داشته باشم و اونم من رو دوست داشته باشه همدیگه رو هم بشناسیم مهربون و با ایمان باشه دستش به دهنش برسه ازدواج می کنم وگرنه نچ 713
    حاضرم تنهایی رو تحمل کنم اما با دلایل بیخود ازدواج نکنم ... 86

• پری سا

آدم درست موقعی باید برای ازدواج اقدام کنه که فکر کنه تکمیل شده و دوست داره این تکامل رو با فرد دیگه ای قسمت کنه و تمام زیبایی ها زندگی و چیزهایی رو که داره بخواد با شخصی به نام همسر سهیم بشه ..... در واقع باید فکر کنه این خوشبختی رو به تنهایی دیگه نمیتونه یدک بکشه و نیاز داره با یکی شریک بشه
    یک مساله خیلی مهم رو همیشه باید یادمون باشه ازدواج قرار نیست دردی رو دوا کنه!
    اگه شما اززندگیتون ناراضی هستید
    اگه شما احساس پوچی میکنید
    اگه احساس خوشبختی نمیکنید دواش ازدواج نیست
    زمانی به ازدواج فکر کنید که به بلوغ اجتماعی و فکری رسیده باشید.ما خودمون بهتر ازهرکس دیگه ای میدونیم بچه ایم یا بزرگ شدیم این مساله هم اصلا ربطی به سن و سال نداره

• gilas

دوستان ببخشید جواب نمیدم بهتون سرعتم پایینه فردا ادامه تبادل نظر باشه 5

• حورا

به نطر من ازدواج یه قانونی هست برای رسیدن به تکامل عاطفی ...البته باتوجه به تفاوت دلایل و نوع دیدگاه فردی به این امر , چگونگی انجامش فرق میکنه... جمله چقدر سنگین بود سرفم گرفت 56
    ساده بگم نسل ما با نسل قبل که خیلی هم دور نیست (پدر مادر هامون )خیلی فرق میکنه .دین هم ازدواج را راهی برای رسیدن به آرامش و تکامل دونسته. بی بندو باریهای فعلی مسائل خیلی مهمی رو تو این مقوله زیر سوال برده. اکثر جوونها نمیدونن هدفشون از ازدواج چیه .دسته بندی شرایط ازدواج کار سختیه.
    شاید بعضیها بگن غریزه... مهمترین عامله ولی نیست ! خیلیها روابط خاص رو دارن ,شرایط مالی را هم دارن ولی ازدواج نمیکنن به دلایل مختلف.
    شریک مناسبی که همسر و مادر یا پدر آینده فرزندانشون باشه رو پیدا نمیکنن یا اعتماد نمیکنن یا به دلشون نمیشینه و یا... بیشمار.
    ولی وقتی اتفاق مهم حسی براشون رخ میده اما اگرها زیر پا میره وتلاش برای وصلت شروع میشه .

.طی این مدت همه نسبت به هم انقدر شناخت پیدا کردیم که تو بعضی مسائل جدی در مورد هم اظهار نظر کنیم
    من شیرین رو واقعا تحسین میکنم برداشت من ازش یه دختره خوب اجتماعی تا حد زیادی آزاد و مستقل هست

که وقتی مسئله ازدواجش مطرح شد خیلی متعهد پذیرای این مسئله شد و بسلامتی زندگیشو شروع کرد. مگه چه کمبودی داشت ؟ از همه نظر تامین بود ...مالی.. آزادی ..مستقل بودن .وقتی نیمه گمشدش پیدا شد ..واز درستی انتخابش مطمئن شد قاطع تصمیم گرفت و ازدواج کردو مکمل آرامش و آسایش هم شدن ماشالله.
    دوستان اگه نظرمو گنگ بیان کردم ببخشید میدونید وارد این بحث ها نمیشم .الانم سعی کردم با احتیاط وارد این بحث بشم و شیرین جان ببخشید شما رو مثال زدم امیدوارم همیشه خوشبخت باشی
    اگه این مطلب جدی پیش بره فکر کنم حرفایی برای گفتن و راهنمایی شدن خودم داشته باشم

282

• نخبه

نقل قول: حورا
    دوستان اگه نظرمو گنگ بیان کردم ببخشید میدونید وارد این بحث ها نمیشم .الانم سعی کردم با احتیاط وارد این بحث بشم و شیرین جان ببخشید شما رو مثال زدم امیدوارم همیشه خوشبخت باشی
    اگه این مطلب جدی پیش بره فکر کنم حرفایی برای گفتن و راهنمایی شدن خودم داشته باشم

خواهش میکنم ممنون و نظر لطف شماست که منو اینجوری شناختین .. امیدوارم واقعا اینجوری باشم و اگر هستم همیشه همینجوری بمونم
    قبل از اینکه گیلاسی این تاپیک رو بزاره با هم کلی تو یاهو صحبت کردیم و کلی نظر دادم بهش نمیدونم گاهی دوستان میگن یه ادم باید کلی تجربه توی زندگیش باشه که بتونه نظر بده ولی من همیشه فکر میکنم ادم باید بتونه اون چیزی که توی ذهن و دلش میگذره به خوبی بیان کنه طوریکه به دل اطرافیان بشینه و تاثیر گذار باشه .. نه سن خیلی بالا لازم داره و نه تجربه داشتن یه زندگی. الان خیلی خوشحالم وقتی میبینم همتون اینقدر خوب مسئله رو باز کردین و نظراتتون هم بسیار زیباست و امیدوارم تک تک عزیزان از این تاپیک استفاده کنن.. خیلی خوبه نظرات همو بدونیم اگر جائی اشکالی داریم درستش کنیم اگر نمیدونیم زین پس بدونیم و اشناتر باشیم .. عالیه نظرتتون و امیدوارم این تاپیک همچنان ادامه داشته باشه و دوستان حتی راجع به نظرات هم ... هم نظر بدن من فردا مسافرم و تا مدتی نیستم خیلی دوست داشتم همه نظرات رو میخوندم .. خوندن این تاپیک برام واقعا لذت بخشه و یه جورایی بهم ارامش میده ..برای همتون ارزوی موفقیت میکنم

• SaMaN TaJ

خیلی کوچیک تر از اونم که بخوام تز بدم.....(تذ،تظ،تض،طذ،طز،طض،طظ) 2
    نظر شخصیم رو میگم: 3

داشتن شرایط کامل واسه ازدواج خیلی مهمه،هم باید از لحاظ مالی تامین باشی هم فکرت پخته باشه که بتونی مشکلات رو خیلی لایت حل کنی(دختر و پسر نداره،هر دو)
    بچه بازی که نیست،مساله یه عمر زندگی در میونه...هر دو طرف باید از نظر تحصیل و مالی و فرهنگ زندگیشون توی یک سطح باشن(یکی از اینا پایین بالا باشه،زندگی تعطیله)
    وقتی یه پسر و یه دختر میخوان ازدواج کنن،قصد دارن زندگیشون از اونیکه توش هستن بهتر بشه،زندگی راحت تر،فکر راحت تر،برطرف شدن نیازهای عاطفی و جنسی که طبق گفته مشاوران عامل بسیار مهمی هستش که عدم آگاهی زوجین از این دو مساله چه اختلافاتی رو در پی داره

پس اگه از لحاظ عقلی(فهم،شعور،نحوه برخورد با مشکلات)و مالی(میگن پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره) دارین و از همین لحاظ با طرف مقابلتون در یک سطح هستین>>>بسم الله 72

ولی جون هر کی دوست دارین زود ازدواج نکنین،جوانیتون رو بکنین که بعدا حسرت نخورین...جوونی هم حتما کار خلاف نیست... 4

دوستان گلم شرمنده،،،فقط نظر خودمو گفتم شاید درست نباشه 46 46 46

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    ولی جون هر کی دوست دارین زود ازدواج نکنین،جوانیتون رو بکنین که بعدا حسرت نخورین...جوونی هم حتما کار خلاف نیست...

الان میگی الان که دیگه علوس شدم 79
    نمايش يا پنهان متن4

اقا راستی یادم رفت بگم این مجی پروووووووووو به جای نظر همش تبلیغات کرده 23

• yasiii

سلام به همگیییییییییییییییییییییییی
    عجب بحث داغی گیلاسی نازنین برات آرزویه خوشبختی میکنم
    نظر خاصی هم ندارم اومدم از نظرات دیگران استفاده کنم 100
    46 46

• نخبه

پس اگه از لحاظ عقلی(فهم،شعور،نحوه برخورد با مشکلات)و مالی(میگن پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره) دارین و از همین لحاظ با طرف مقابلتون در یک سطح هستین>>>بسم الله

فاتحه 83

• sib

دلیل من علاقه ست.به خاطر اینکه به طرفم علاقه دارم و دوست دارم همیشه پیشش باشم،میخوام که باهاش ازدواج کنم با اینکه میدونم خیلی مسئولیت سختیه و هر وقت بهش فکر میکنم پشتم میلرزه 4 .البته علاقه به مستقل شدن هم هست،و اینکه من فکر میکنم هر کسی توی یه سنی به جایی میرسه که دیگه محبت پدر و مادر و بودن با دوستاش راضیش نمیکنه.احتیاج به توجه و محبت از یه جنس دیگه داره.(منظورم از جنس،نوع هستش) یعنی توجه و محبتی متفاوت از اون چیزی که مادر و پدر و دوست ها به آدم میدن.

نقل قول: gilas
    اما گلم الان بحث سر اینه چرا اصلا ازدواج کنیم حتی با اونی که دوستش داریم
    مگه نمیشه در کنار هم بود مثل دوست خیلی صمیمی
    لزوم زیر یک سقف رفتن و مسئولیت زندگی قبول کردن چیه

به نظر من توی دوستی خیلی صمیمی در نهایتش هر کدوم دارن زندگی خودشونو میکنن و مثل ازدواج زندگیشون به هم گره نمیخوره.البتههههههه این نکته رو نباید نادیده گرفت که اینجا ایران است 4 دوستی مثل توی کشور های دیگه اینجا عملا معنایی نداره.خب توی کشورای دیگه دو نفر با هم دوست هستن و با هم زندگی هم میکنن وحالا بعدش تصمیم میگیرن ازدواج کنن یا نه.ولی اینجا تا با طرف ازدواج نکنی نمیتونی باهاش زندگی کنی.

• shaparak64

راستش چی بگم 403
    حرف که زیاده
    خیلیاشم که برو بچ گفتن
    به نظر من ازدواج برای تکمیل و تجمیع لذت در کنار هم بودن و به آرامش رسیدنه
    وگرنه به قول گیلاسی آدم میتونه با کسی که دوست هست (دوست دختر دوست پسر) دوست بمونه اما ازدواج نکنه
    ازدواج برای تکمیل همه چیز هست ولی نه برای تخریب!!! 87
    مربی تیم کوهنوردیمون حرف خوبی میزنه : باید یاد بگیریم که با همدیگه بنوشیم، نه اینکه از جام یکدیگر بنوشیم!!
    اگه این چیزا رعایت شه مسلما خوبه.
    متاسفانه به نظر من ازدواج اصلا بنیانش تو ایران ریخته بهم
    مسلما دلایل خوبی برای ازدواج وجود نداره و نداشته که انقدر آمار طلاق بالا رفته دیگه87
    اگه علاقه و محبت وجود داشته باشه و حسی آرامشی که فرد از طرف مقابلش دریافت کنه، با ازدواج میتونن به اوج برسونن همه چیزو 1

• arash52

محسن صائب,

محسن جان
    نخبه و گیلاس درست می گن ؛ این حرفی که من زدم به دلیل مدیر بودنم نیست
    باتوجه به سابقه عضویتم و شناختی که از برخی افراد دارم صلاح نمی دونم بعضی مطالب رو بیان کنم
    نه در این مورد و نه در موضوعات دیگه
    معمولا حرفام رو نگه می دارم و توی تاپیکها نمی زنم
    چون ممکنه برداشتهای دیگه ای ازش بشه
    توی همین تاپیک هم در چند مورد میخواستم رو کامنتها نظر بدم که منصرف شدم فقط به دلیل همین سوء برداشتها و حضور تعداد بسیار قلیلی (کمتر از انگشتان یک دست) آدم نامحرم که ... بگذریم 84

• نخبه

نقل قول: shaparak64
    مربی تیم کوهنوردیمون حرف خوبی میزنه :

تو هم که مثل مجی تبلیغات کردی.. مثلا میخاستی بگی کوهنوردی میکنی 4

مسلما دلایل خوبی برای ازدواج وجود نداره و نداشته که انقدر آمار طلاق بالا رفته دیگه

من فکر کنم خیلیا بدون دلیل و چون یه خاستگاری اومده و پدر و مادر هم پسندیدن و یه کوچولو هم تحقیق کردن ازدواج کردن چون دلیل خاصی هم توی ذهنشون نبوده اغلب بعدها دچار مشکل شدن
    البته در مورد اقایونم همینجوری خیلیا به خاستگاری کسی میرن که مامی جون براشون پسندیده باشه نمیگم بده ولی اگر خودت ندونی چی میخای از یه زندگی بعد وسط زندگی هاج و واج می مونی

اگه علاقه و محبت وجود داشته باشه و حسی آرامشی که فرد از طرف مقابلش دریافت کنه، با ازدواج میتونن به اوج برسونن همه چیزو

موافقم 72

نقل قول: sib
    به نظر من توی دوستی خیلی صمیمی در نهایتش هر کدوم دارن زندگی خودشونو میکنن و مثل ازدواج زندگیشون به هم گره نمیخوره

افلین سیبی 78

نقل قول: محسن صائب
    یک ادم عاقل باید پیشروی بزرگان باشد

23 دست شما درد نکنه پی ماها که نظر دادیم منگلیم دیگه.. ما به دلیل شما و ارش اصلا کاری نداریم.. هر جا حرف داشته باشیم و بخواهیم میگیم .. شما هم مختاری.. از قدیم گفتن صلاح کار خویش خسروان دانند 3

نقل قول: arash52
    باتوجه به سابقه عضویتم و شناختی که از برخی افراد دارم صلاح نمی دونم بعضی مطالب رو بیان کنم
    نه در این مورد و نه در موضوعات دیگه
    معمولا حرفام رو نگه می دارم و توی تاپیکها نمی زنم
    چون ممکنه برداشتهای دیگه ای ازش بشه

با این موضوع موافقم که خب خیلی وقتا ما اینجا نظر میدیم و برداشتهای دیگری ازش میشه..نمیشه هم کاریش کرد البته این موضوع فکر کنم با اون یکیا فرق داشته باشه و بشه راجع بهش نظر داد بازم میگم لازم نیست خاطرات خودتون رو بگید فقط فکرتون و نظرتون هر چقدر به نظر یه توهم بیاد.. دوستان عزیز هم برداشتهاشون رو نگه دارن واسه خودشون و با دادن پیامهای خصوصی با ربط و بی ربط موجبات ناراحتی دوستاشون رو فراهم نکنن .. تو هر تاپیکی منظورمه فقط اینجا نیست 1

• sanam

ببخشید گیلاسی جونم. من نمیدونم 9

• gilas

نقل قول: Kishe Mehr
    فرد با ازدواج کردن اگر قبلا موفق نبوده موفق میشه و اگر هم موفق بوده موفقتر میشه.

پس نظرت اینکه یه جوریا عامل پیشرفت همیدیگه میشن درسته 1

نقل قول: mz56mz
    براى تكامل, عقيده دارم مرد و زن مكمل هم هستند مرد بى زن بى معنا و ناقص و همينطور زن بى مرد بى معنا و ناقص
    4-پيدا كردن شخصيت جديد باز عقيده دارم كه شخصيت يك فرد مجرد تا يك متاهل خيلى فرق ميكنه

عمو جونم 2تا سوال 9

گفتی مکمل همدیگه هستن
    منظورتون اینه که باید احساس بکنی نیاز داری که به همفکر و مکمل از نظر روحی و جسمی داری ؟

تو یه مورد هم گفتی شخصیت جدید
    خوب درسته بعد ازدواج خیلی چیزا تغییر میکنه حتی شخصیت
    اما اگه اون شخصیت که قبل ازدواج داری رو دوست داشته باشی و نخوای تغییرش بدی چی ؟؟

نقل قول: hadi04
    تنهایی زیادی که اوقات استراحت و تعطیلی بعد از کار داشتم کلافم میکرد
    ــ یکنواختی زندگی اذیتم میکرد با اینکه دلیل های فراوونی واسه خودم توی محیط کار دارم از ماشینی زندگی کردن بیزار بودم

حتیاج به مونس و همدم کسی که بتونی یه همراه برای زندگیت 1

نقل قول: هاچو هاچو
    ولی به نظرم باید بیشتر راجع به این موضوع تحقیق کنم

بتحقیق نتیجشو به ما هم بگو 10

نقل قول: Aramesh
    طرف مقابل هم باید ارزش یک عمر زندگی را داشته باشه، که این هم دوران دوستی تا حدود زیادی مشخص میشه.

این ارزش یعنی همونی که ببینی چقدر با معیارات می خونه و به اعتقاداتت ( حالا اعتقاد تو هرچی ) چقدر احترام میزاره و چقدر ارزش قائله براش ؟

نقل قول: بچه مثبت
    به نظر من زندگي نوعي بازي است. و هر بازي داراي يك نقطه تعادل مي باشد! هر كسي بخواد از نقطه تعادل خارج بشه ضرر ميكنه! اين ضرر ميتونه روحي، رواني و.... باشه.

پس ازدواج این نقطه تعادل است 1

نقل قول: Mahboob
    حاضرم تنهایی رو تحمل کنم اما با دلایل بیخود ازدواج نکنم ...

11

• بهونه

نقل قول: sanam
    ببخشید گیلاسی جونم. من نمیدونم

چرا نمیدونی خوب نظر خودتو بگو هر چی بود مثل من که نظر خودمو دادم 245

• gilas

نقل قول: پری سا
    آدم درست موقعی باید برای ازدواج اقدام کنه که فکر کنه تکمیل شده و دوست داره این تکامل رو با فرد دیگه ای قسمت کنه و تمام زیبایی ها زندگی و چیزهایی رو که داره بخواد با شخصی به نام همسر سهیم بشه ..

پس برعکس نظر عمو محمود که میگه برای تکامل باید ازدواج کرد شما میگی اون تکاملی رو داری با کسی شریک بشی 1

نقل قول: حورا

منم که گفتم برای علوسای زنبیل گذاشته است این تاپیک شما هم یکی از اونا هستی 6

بچه بازی که نیست،مساله یه عمر زندگی در میونه...هر دو طرف باید از نظر تحصیل و مالی و فرهنگ زندگیشون توی یک سطح باشن(یکی از اینا پایین بالا باشه،زندگی تعطیله)

نگات عالی رو گفتی کلانتر 39

نقل قول: yasiii
    نظر خاصی هم ندارم اومدم از نظرات دیگران استفاده کنم

شما هم که زنبیلت تو صفه 10
    ایشالا این تاپیک برات مفید باشه 11

نقل قول: sib
    به نظر من توی دوستی خیلی صمیمی در نهایتش هر کدوم دارن زندگی خودشونو میکنن و مثل ازدواج زندگیشون به هم گره نمیخوره

بالاخره یکی جواب داد این سوالو 93 11

باید یاد بگیریم که با همدیگه بنوشیم، نه اینکه از جام یکدیگر بنوشیم!!

فوق العاده بود حرفت 39
    از طرف من یه مثبت به مربی کوهنوردیت بده 4

نقل قول: sanam
    ببخشید گیلاسی جونم. من نمیدونم

فدا سرت 6
    منم دقیق نمیدونستم برا همین این تاپیکو زدم 3

• sanam

نقل قول: بهونه
    چرا نمیدونی خوب نظر خودتو بگو هر چی بود مثل من که نظر خودمو دادم

آخه عنوان تاپیک رو نگاه کن. من نمیدونم گیلاسی چرا باید ازدواج کنه. 100
    بعدشم من خودم هنوز دلیلی برای این قضیه پیدا نکردم. 9 تازه اگرم دلیلی پیدا کنم یه دلیل شخصیه. من فکر میکنم افراد باتجربه باید تو این تاپیک نظر بدن 1

• mojde

نقل قول: arash52
    توی همین تاپیک هم در چند مورد میخواستم رو کامنتها نظر بدم که منصرف شدم فقط به دلیل همین سوء برداشتها و حضور تعداد بسیار قلیلی (کمتر از انگشتان یک دست) آدم نامحرم که ... بگذریم

متأسفم .واقعاً که تا وقتی که ما نمیتونیم نظراتمون رو بگیمو و میترسیمو این پا و اون پا می کنیم و این نامحرمه و اون بیخود برداشت میکنه و این یکی حرف بی خود میزنه و اون فکر میکنه من به فلانی علاقه دارمو و از فلانی بدم میاد و....1)مملکت گل و بلبل حقمونه 32 2) بهتره اصلاً ازدواج رو فراموش کنیم ازدواج جسارت میخواد و شونه های پهنو و گام های محکم که ممکنهه بعد از خون دل خوردن و صبر و صبر و صبر و له شدن و سکوت کردن و دم بر نیاوردن و ... بعضی وقتا مجبور بشی قد علم کنی ،بایستی و پاتو بکوبی زمینو بگی از زندگی من برو بیرون

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: