به گزارش جهان، بار تمسخر و توهین بی سابقه به عفاف و حجاب را روزنامه ایران در قالب یک ویژه نامه به دوش کشیده است. این روزنامه توسط علی اکبر جوانفکر مدیریت می شود.
روزنامه دولتي ايران ویژه نامه رایگان خود را به همراه شماره امروز منتشر کرده و در آن پوشش اسلامی زنان و چادر مشکی را مورد بیپرواترین اهانتها قرار داده است.
مدیران روزنامه ایران که نام "خاتون" را بر این ویژه نامه مخصوص حجاب گذاشته، "چادر مشکی" را نامتناسب با ویژگی زنان و دختران ایرانی و تحمیل شده ناصرالدینشاه قاجار معرفی کرده اند.
این روزنامه در بخشی از ویژه نامه با مهدی کلهر، مشاور رسانهای معزول رئیسجمهور به گفت وگو نشسته و به نقل از او رنگ مشکی چادر را "متکبرانه" و نتیجه تحمیل شاهان قاجار به زنان و دختران ایرانی دانسته که از مجالس عیاشی شبانه در اروپا بیرون آمده است.
کلهر در سخنانش درباره زمان و نحوه ورود چادر مشکی به ایران مدعی شده است: ناصر الدین شاه در سفرهای اروپایی شب که به مجلس عیاشی میرفت، میدید آنجا لباس مردها مشکی است. کلاه سیلندری مردها مشکی است و زنها هم با لباس مشکی میآیند. این به نظرش آمد که یک نوع سنگینی و وقار دارد وگرنه در اسلام به صراحت داریم که رنگ تیره مکروه است. این رنگ مشکی متکبرانه را ناصرالدین شاه آورد. خدا لعنتش کند. همینجور آتش به قبرش ببارد. خیلی مرد ملعونی است.
خلاف ادعای عجیب و فتوای من درآوردی مشاور معزول احمدينژاد، اتفاقا مراجع عظام فتوا داده اند که رنگ مشکی برای چادر، عبا و عمامه نه تنها مکروه نیست که در مورد چادر استحباب هم دارد.
کلهر پا را از این هم فراتر گذاشته و در سخنانی که عجیب و اهانت بار با بیان اینکه چادر مشکی پوشش اشرافی بازمانده از شاهان قاجاریه است، گفته است: از لحاظ فلسفه حجاب، قطعا چادر بدترین پوشش است چون چهره زن را قاب می کند!
روزنامه ایران در ادامه این مصاحبه بی سابقه از قول کلهر قانون حجاب و عفاف را با "یاسای چنگیز" -فرمانده خونخوار مغول- مقایسه کرده و طرح امنیت اخلاقی و گشت ارشاد را هدف حمله قرار داده است.
من بعد از خواندن این مطلب رفتم و ضمیمه خاتون را پیدا کردم و در صفحات 30 تا 35 این مقاله را خوندم بد نیست شماهم بخوانید به عنوان یک مقاله من تایید یا تکذیبش نمیکنم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
چادر موافقان و مخالفان زیاد و سر سختی داره موافقان تاکید دارند پوشش کاملی هست چون کاملا برجستگی های یک زن رو میپوشونه و مخالفان هم از دست و پار گیر بودنش ، رنگ سیاه و .... چادر بعنوان نقطه ضعفش ، استناد و اونو رد میکنند
یکم واضع تر می گید اصل نسب شما چی هستش عربید یا پارسی اگه پارسی هستین که چنین پوششی تو نژاد پارسی وجود نداشته ابجی گلم ما که نفهمیدیم منظورت از اصلو نسب کدوم اصلو نسب هستش -------------------------------------------------------------------
نقل قول: aac198000
ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی
دمش جلیز ویلیز که حقیقتو گفتش رنگ مشکلی هم از نظر روانشناسی رو اخلاق تاثیر میزاره و هم رو قلب انسان و پوست انسان و باعث بیماری میشه --------------------------------- اقا فقط رنگ شاد مخصوصا قرمز
بله تو اسلام رنگ تیره رو توصیه نکرده و یه نتیجه کوچولو هم میشه گرفت و اون واسه کسانیه که فکر می کنن چادر مشکی رو اسلام به مسلمان ها تحمیل کرده. به نظرم این تحمیلی بوده از خود ایرانی ها نه مال چند سال حاظر بلکه از مدت ها پیشش.اگه دقت کنید تو ایرانه که فقظ چادر مشکی سر میکنن. کشور های عربی با این که مشگی تن میکنن ولی با این حال یه مشکی ساده نیست یه کم طرح و نقش این ها داره. وگرنه ما تو کشور های مسلمانی مثل ترکیه. مالزی.پاکستان ..کجا دیدیم که رنگ مشکی به تن کنن؟ اینم نظر شخصیه منه حجاب هیچ محدودیتی نمیاره اگه واقعا درک کنیم که اصلا حجاب چی هست.
فراتر از جنبه افرادیه که به حجاب بعنوان یک محدودیت و ضعف نگاه میکنند .
شایدم برعکس!
نقل قول: حورا
هویت و اصالتشونو زیر پا میذارند .
کاش میگفتی منظورت از هویت و اصالت چیه.مگه هویت و اصالت ما این بوده از اول؟ یعنی کسی که مخالف این قضیه هست بی هویت و بی اصالت و بی اصل و نسبه؟ فکر نمیکنی داری خیلی تند میری؟ به نظر من این قضیه هیچ ربطی به اصالت و شخصیت یک نفر نداره.هر کس آزاده هرجور دوست داره لباس بپوشه و به نظرش باید احترام گذاشته بشه و از روی لباس درموردش قضاوت نشه.
شما حس میکنی تند میرم . و منظورم به آقای کلهر بود نه کس دیگه . و منظورم این بود که آیا ایشون تو نزدیکان عزیزشون محجبه جادر مشکی ندارن که به دنبال نقض حجاب و چادرو قاب هستن؟
نقل قول: sib
یعنی کسی که مخالف این قضیه هست بی هویت و بی اصالت و بی اصل و نسبه؟
کجای حرف من دال بر این تاکید شماست؟؟؟اصلا این بی ادبی برازنده من هست؟
به نظر من این قضیه هیچ ربطی به اصالت و شخصیت یک نفر نداره.هر کس آزاده هرجور دوست داره لباس بپوشه و به نظرش باید احترام گذاشته بشه و از روی لباس درموردش قضاوت نشه.
من کی چنین چیزی گفتم؟ و هیچ نیازی به توضیح من نیست چرا که من طبق تعالیم دینم هرگز برداشتم از شخصیت کسی بر اساس ظواهر نیست که اگه اینطور بود چرا باید کاربر این سایت میشدم؟
من به شخصه مخالف حجاب نیستم همانطور که موافق حجاب اجباری هم نیستم. اما نمیتونم این حرف رو قبول کنم که حجاب محدودیت نمی آورد! البته معتقدم هر محدودیتی لزوماً یک پدیده منفی نیست!
حورا, حورای عزیز! مادر من شخصی چادری هستند و اینکه بعضی از عقاید من در مورد چادر و حجاب با مادرم متفاوت است آیا این بدان معناست که من اصل و نسب خودم رو زیر سوال بردم؟
نقل قول: حورا
اگه توضیحی در بارش نمیدم فقط به این دلیل هست که باز کردن این مطلب فراتر از جنبه افرادیه که به حجاب بعنوان یک محدودیت و ضعف نگاه میکنند .
یک یک مساوی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اینکه حجاب هرکسی چجوری باشه یه امر شخصیه، اون چیزی که تو ی اسلام هست، پوشیده بودنه و لزوما ربطی به چادر نداره.
اما در مورد رنگهای تیره به نظرم درسته و باید رنگهه و طرح های شاد تر و متنوع تر جا بیفته تا افراد محجبه هم بتونن متناسب با سلایق خودشون لباس بپوشن و قدرت انتخاب داشته باشن.
نقل قول: بچه مثبت
من به شخصه مخالف حجاب نیستم همانطور که موافق حجاب اجباری هم نیستم.
اگه توضیحی در بارش نمیدم فقط به این دلیل هست که باز کردن این مطلب فراتر از جنبه افرادیه که به حجاب بعنوان یک محدودیت و ضعف نگاه میکنند . یک یک مساوی
این با اون مورد شما خیلی فرق میکنه شما سوال مطرح کردین و گفتین خواهشا کسی جواب نده ....... ولی من سوالی طرح نکردم که جواب نخوام گفتم اگر اگه توضیحی در بارش نمیدم فقط به این دلیل هست که باز کردن این مطلب فراتر از جنبه افرادیه که به حجاب بعنوان یک محدودیت و ضعف نگاه میکنند .
خیلی فرق میکنه و نکته مهم اینکه شما پست منو به دقت نخوندین
اگه به دقت خونده بودین حجاب مادر محترمتون را مطرح نمیکردید.
برای یاد آوری کپی میکنم دقت کنید. نقل قول: sib فکر نمیکنی داری خیلی تند میری؟
حورا :شما حس میکنی تند میرم . و منظورم به آقای کلهر بود نه کس دیگه . و منظورم این بود که آیا ایشون تو نزدیکان عزیزشون محجبه جادر مشکی ندارن که به دنبال نقض حجاب و چادرو قاب هستن؟
نقل قول: sib یعنی کسی که مخالف این قضیه هست بی هویت و بی اصالت و بی اصل و نسبه؟
حورا : کجای حرف من دال بر این تاکید شماست؟؟؟اصلا این بی ادبی برازنده من هست؟
نقل قول: sib به نظر من این قضیه هیچ ربطی به اصالت و شخصیت یک نفر نداره.هر کس آزاده هرجور دوست داره لباس بپوشه و به نظرش باید احترام گذاشته بشه و از روی لباس درموردش قضاوت نشه.
حورا: من کی چنین چیزی گفتم؟ و هیچ نیازی به توضیح من نیست چرا که من طبق تعالیم دینم هرگز برداشتم از شخصیت کسی بر اساس ظواهر نیست که اگه اینطور بود چرا باید کاربر این سایت میشدم؟
من به کی بی احترامی کردم ؟؟؟ امین خان اول مطلبو بگیرین بعد منو متهم به بی احترامی کنید
اول یه چیز طنزگونه فکر کنید مثلا چادر صورتی یا مغزپسته ای سرمون کنیم بامزه میشیما درمورد تحمیلی بودن فرهنگ یا یه چیزی، همیشه هم بد نیست که البته وقتی بد نباشه ، دیگه تحمیلی حساب نمیشه و پذیرفته شدن یه فرهنگ و ادغام شدنش به فرهنگهای جامعه محسوب میشه . حالا چه چادر چه مثلا کراوات. در مورد چادر مشکی، والا به نظر منم محدودیتهایی میاره که واقعا عذاب دهنده س. درکنار این هم میشه حرف آقا محسن رو درنظر گرفت که میگه تمام برجستگی های زن رو میپوشونه، اما بگیم میپوشوند بهتره چون چادر آستین دار و چادر شالی و اینا که اومدن، شدن عین مانتو، تازه بعضیا موهاشونم قشنگ درست میکنن و بیرون میذارن. بدبختی ما چادر نیست، بدبختی ما اون کسانی هستن که فکر میکنن الا و بلا چادر خوبه ، وگرنه خب کسی که چادر رو به اون صورت که گفتم سرش میکنه، مسلما نمیخواد سرش کنه و به اجبار خانواده داره سرش میکنه، که ارزش بقیه رو هم زیر سوال میبره. مگه نمیگیم هرکی آزاد و مختاره که هرجوری میخواد لباس بپوشه؟ پس چادر هم جزء پوششهای دلخواهی محسوب میشه، اما به شرطی که بقیه هم واقعا هرجور که دلشون میخواد بپوشن که نمیشه دیگه اینجا پای قانون کشورمون میاد وسط مرسی
aac198000
به گزارش جهان، بار تمسخر و توهین بی سابقه به عفاف و حجاب را روزنامه ایران در قالب یک ویژه نامه به دوش کشیده است. این روزنامه توسط علی اکبر جوانفکر مدیریت می شود.
روزنامه دولتي ايران ویژه نامه رایگان خود را به همراه شماره امروز منتشر کرده و در آن پوشش اسلامی زنان و چادر مشکی را مورد بیپرواترین اهانتها قرار داده است.
مدیران روزنامه ایران که نام "خاتون" را بر این ویژه نامه مخصوص حجاب گذاشته، "چادر مشکی" را نامتناسب با ویژگی زنان و دختران ایرانی و تحمیل شده ناصرالدینشاه قاجار معرفی کرده اند.
این روزنامه در بخشی از ویژه نامه با مهدی کلهر، مشاور رسانهای معزول رئیسجمهور به گفت وگو نشسته و به نقل از او رنگ مشکی چادر را "متکبرانه" و نتیجه تحمیل شاهان قاجار به زنان و دختران ایرانی دانسته که از مجالس عیاشی شبانه در اروپا بیرون آمده است.
کلهر در سخنانش درباره زمان و نحوه ورود چادر مشکی به ایران مدعی شده است: ناصر الدین شاه در سفرهای اروپایی شب که به مجلس عیاشی میرفت، میدید آنجا لباس مردها مشکی است. کلاه سیلندری مردها مشکی است و زنها هم با لباس مشکی میآیند. این به نظرش آمد که یک نوع سنگینی و وقار دارد وگرنه در اسلام به صراحت داریم که رنگ تیره مکروه است. این رنگ مشکی متکبرانه را ناصرالدین شاه آورد. خدا لعنتش کند. همینجور آتش به قبرش ببارد. خیلی مرد ملعونی است.
خلاف ادعای عجیب و فتوای من درآوردی مشاور معزول احمدينژاد، اتفاقا مراجع عظام فتوا داده اند که رنگ مشکی برای چادر، عبا و عمامه نه تنها مکروه نیست که در مورد چادر استحباب هم دارد.
کلهر پا را از این هم فراتر گذاشته و در سخنانی که عجیب و اهانت بار با بیان اینکه چادر مشکی پوشش اشرافی بازمانده از شاهان قاجاریه است، گفته است: از لحاظ فلسفه حجاب، قطعا چادر بدترین پوشش است چون چهره زن را قاب می کند!
روزنامه ایران در ادامه این مصاحبه بی سابقه از قول کلهر قانون حجاب و عفاف را با "یاسای چنگیز" -فرمانده خونخوار مغول- مقایسه کرده و طرح امنیت اخلاقی و گشت ارشاد را هدف حمله قرار داده است.
من بعد از خواندن این مطلب رفتم و ضمیمه خاتون را پیدا کردم و در صفحات 30 تا 35 این مقاله را خوندم
بد نیست شماهم بخوانید به عنوان یک مقاله من تایید یا تکذیبش نمیکنم
حورا
sib
از کجا میشه پیدا کرد مقاله رو؟
gilas
به بقیه موضوع کاری ندارم چون یه مسئله شخصیه
اما این که تو اسلام رنگ تیره توصیه نشده رو راست میگه
aac198000
ضمیمه رایگان روزنامه ایران است تمام رنگی 260 صفحه
ولی این مطلب در صفحات 30تا 35 است
sib
اصل و نسب؟
ولی این مطلب در صفحات 30تا 35 است
مال امروز؟آهان
بچه مثبت
من خودم طرفدار رنگ های شادم
انتخابات نزدیکه
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
محسن صائب
چادر موافقان و مخالفان زیاد و سر سختی داره
موافقان تاکید دارند پوشش کاملی هست چون کاملا برجستگی های یک زن رو میپوشونه
و مخالفان
هم از دست و پار گیر بودنش ، رنگ سیاه و .... چادر بعنوان نقطه ضعفش ، استناد و اونو رد میکنند
kamal313
دلشاد
ممنون کوروش جان
kamal313
یکم واضع تر می گید اصل نسب شما چی هستش عربید یا پارسی
اگه پارسی هستین که چنین پوششی تو نژاد پارسی وجود نداشته
ابجی گلم ما که نفهمیدیم منظورت از اصلو نسب کدوم اصلو نسب هستش
-------------------------------------------------------------------
دمش جلیز ویلیز که حقیقتو گفتش
رنگ مشکلی هم از نظر روانشناسی رو اخلاق تاثیر میزاره و هم رو قلب انسان و پوست انسان و باعث بیماری میشه
---------------------------------
اقا فقط رنگ شاد مخصوصا قرمز
پرسپولیس
حورا
در مورد پستی که گذاشتم نظرم در مورد کل افرادی هست بخاطر مخالفت با امور غیر دلخواه , هویت و اصالتشونو زیر پا میذارند .
sib
شایدم برعکس!
کاش میگفتی منظورت از هویت و اصالت چیه.مگه هویت و اصالت ما این بوده از اول؟
فکر نمیکنی داری خیلی تند میری؟
به نظر من این قضیه هیچ ربطی به اصالت و شخصیت یک نفر نداره.هر کس آزاده هرجور دوست داره لباس بپوشه و به نظرش باید احترام گذاشته بشه و از روی لباس درموردش قضاوت نشه.
حورا
شما حس میکنی تند میرم . و منظورم به آقای کلهر بود نه کس دیگه . و منظورم این بود که آیا ایشون تو نزدیکان عزیزشون محجبه جادر مشکی ندارن که به دنبال نقض حجاب و چادرو قاب هستن؟
کجای حرف من دال بر این تاکید شماست؟؟؟اصلا این بی ادبی برازنده من هست؟
من کی چنین چیزی گفتم؟ و هیچ نیازی به توضیح من نیست چرا که من طبق تعالیم دینم هرگز برداشتم از شخصیت کسی بر اساس ظواهر نیست که اگه اینطور بود چرا باید کاربر این سایت میشدم؟
بچه مثبت
حورا,
حورای عزیز! مادر من شخصی چادری هستند و اینکه بعضی از عقاید من در مورد چادر و حجاب با مادرم متفاوت است آیا این بدان معناست که من اصل و نسب خودم رو زیر سوال بردم؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
اما در مورد رنگهای تیره به نظرم درسته و باید رنگهه و طرح های شاد تر و متنوع تر جا بیفته تا افراد محجبه هم بتونن متناسب با سلایق خودشون لباس بپوشن و قدرت انتخاب داشته باشن.
همینه
حورا
یک یک مساوی
این با اون مورد شما خیلی فرق میکنه شما سوال مطرح کردین و گفتین خواهشا کسی جواب نده ....... ولی من سوالی طرح نکردم که جواب نخوام گفتم اگر اگه توضیحی در بارش نمیدم فقط به این دلیل هست که باز کردن این مطلب فراتر از جنبه افرادیه که به حجاب بعنوان یک محدودیت و ضعف نگاه میکنند .
خیلی فرق میکنه و نکته مهم اینکه شما پست منو به دقت نخوندین
اگه به دقت خونده بودین حجاب مادر محترمتون را مطرح نمیکردید.
برای یاد آوری کپی میکنم دقت کنید.
فکر نمیکنی داری خیلی تند میری؟
حورا :شما حس میکنی تند میرم . و منظورم به آقای کلهر بود نه کس دیگه . و منظورم این بود که آیا ایشون تو نزدیکان عزیزشون محجبه جادر مشکی ندارن که به دنبال نقض حجاب و چادرو قاب هستن؟
یعنی کسی که مخالف این قضیه هست بی هویت و بی اصالت و بی اصل و نسبه؟
حورا : کجای حرف من دال بر این تاکید شماست؟؟؟اصلا این بی ادبی برازنده من هست؟
حورا: من کی چنین چیزی گفتم؟ و هیچ نیازی به توضیح من نیست چرا که من طبق تعالیم دینم هرگز برداشتم از شخصیت کسی بر اساس ظواهر نیست که اگه اینطور بود چرا باید کاربر این سایت میشدم؟
من به کی بی احترامی کردم ؟؟؟ امین خان اول مطلبو بگیرین بعد منو متهم به بی احترامی کنید
shaparak64
درمورد تحمیلی بودن فرهنگ یا یه چیزی، همیشه هم بد نیست که البته وقتی بد نباشه ، دیگه تحمیلی حساب نمیشه و پذیرفته شدن یه فرهنگ و ادغام شدنش به فرهنگهای جامعه محسوب میشه . حالا چه چادر چه مثلا کراوات.
در مورد چادر مشکی، والا به نظر منم محدودیتهایی میاره که واقعا عذاب دهنده س. درکنار این هم میشه حرف آقا محسن رو درنظر گرفت که میگه تمام برجستگی های زن رو میپوشونه، اما بگیم میپوشوند بهتره
بدبختی ما چادر نیست، بدبختی ما اون کسانی هستن که فکر میکنن الا و بلا چادر خوبه ، وگرنه خب کسی که چادر رو به اون صورت که گفتم سرش میکنه، مسلما نمیخواد سرش کنه و به اجبار خانواده داره سرش میکنه، که ارزش بقیه رو هم زیر سوال میبره.
مگه نمیگیم هرکی آزاد و مختاره که هرجوری میخواد لباس بپوشه؟ پس چادر هم جزء پوششهای دلخواهی محسوب میشه، اما به شرطی که بقیه هم واقعا هرجور که دلشون میخواد بپوشن
مرسی
levrone
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→