₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی

2144 بازدید، 89 پست، نویسنده: aac198000

• aac198000

از عصر دیروز یگان‌های ویژه نیروی انتظامی اطراف روزنامه ایران مستقر شده‌اند.

به گزارش جهان، تعداد یگان‌های ویژه از صبح امروز افزایش یافته و درب اصلی این موسسه فرهنگی، مطبوعاتی در حصار این نیروی‌ها قرار دارد .

هرچند تاکنون از علل حضور این نیروها اطلاعاتی در دسترس نیست اما ظاهرا حضور ناجا به درخواست مسئولین دولتی بوده است.

اما روز گذشته دادستانی در واکنش به این اقدام سریعا واکنش نشان داد و علیه آن اعلام جرم کرد.

• hadi04

نقل قول: kamal313
    اگه پارسی هستین که چنین پوششی تو نژاد پارسی وجود نداشته

کمال جان داداش گلم با مدرک صحبت کن شما ودرکی برای اینکه در نژاد پارسی چیزی مثل چادر وجود نداشته داری؟
    حجاب همیشه در ایران خصوصا نژاد پارسی وجود داشته فقط خواستم بگیم با ایجاد شدن برخی دیدگاه ها باعث نشیم گذشتمون تحریف بشه

• ماهی

نقل قول: حورا
    ماهی خانم کسی که بخواد جلب توجه کنه نیازی به حجاب یا بی حجابی نداره کار خودشو میکنه

حورای عزیزم جلب توجه کردن یه خصیصه ی زنانه هست و کاملا طبیعی.هر کسی به شکلی این کارو می کنه.چادر هم تا اون جا که من دیدم نتونسته جلوی این ویژگی رو که خدا توی ذات یه زن قرار داده بگیره :1:
    منم بارها از نوع حجاب و رفتار بعضی خانمهای باصطلاح محجبه شوکه شدم

حورا جان کسی که چادر سرش می کنه یعنی یه ادعا داره پس باید خیلی مراقب رفتارش باشه.منی که توی حجاب ظاهری خیلی سفت و سخت نمی گیرم ادعائی هم ندارم .
    و این دلیل نمیشه کل رو جمع بست.

من هم که عرض کردم حورای عزیزم
    نقل قول: ماهی
    چرا هر چی چادری می شناسم

اونهایی که من دیدم اینطوری بودند. :3:

• hadi04

اگه پارسی هستین که چنین پوششی تو نژاد پارسی وجود نداشته

کمال جان داداش گلم با مدرک صحبت کن شما مدرکی برای اینکه در نژاد پارسی چیزی مثل چادر وجود نداشته داری؟
    حجاب همیشه در ایران خصوصا نژاد پارسی وجود داشته فقط خواستم بگم با ایجاد شدن برخی دیدگاه ها باعث نشیم گذشتمون تحریف بشه

• Holtek

چند وقت پیش دختر خانمی از ترکیه برامون مهمون اومده بود ، توی شهر که میگشت خیلی با تعجب به خانمها نگاه میکرد ، میگفت من فکر میکردم ایران یه کشور اسلامیه ...........

• aac198000

نقل قول: hadi04
    حجاب همیشه در ایران خصوصا نژاد پارسی وجود داشته فقط خواستم بگم با ایجاد شدن برخی دیدگاه ها باعث نشیم گذشتمون تحریف بشه

در بخشی از این مقاله نیز همین را عنوان کرده بود که حجاب در آیین زرتشت وجود داشته و اگر درست یادم باشه نویسنده بیان کرده بود که حتی در مواردی احکام سخت گیرانه تری از اسلام دارد(آرسام جان شما بهتر میدانی اگر امکان داره برات بیشتر توضیح بده)

• ماهی

نقل قول: aac198000
    در بخشی از این مقاله نیز همین را عنوان کرده بود که حجاب در آیین زرتشت

تا تعریف جحاب چی باشه؟ چادر؟اون هم سیاه؟

• aac198000

ماهی,

نه بانو
    داشت در مورد نوع پوشش ایرانیها میگفت که بخشی از آن را در بالا نوشتم:
    مبنی بر اینکه لباسهای ایرانیها در زمان هخامنشیان لباس نما بوده است و نه بدن نما جالبه
    منظور اینکه لباس زیبا و با وقار بوده
    وبیننده بیشتر توجه به لباس داشته تا اندام فرد
    دقیقا نقطه مقابلش لباسهای طراحی شده براساس بدن زن و مرد که امروزه مد است

جالبه که در مورد رنگ سیاه هم نظریه داشت:
    ایشان (نویسنده)مدعی است که رنگ سیاه از فرهنگ یهودی وارد شده و رنگ لباس در دین اسلام سفید و روشن است واز نظر دین اسلام پوشیدن رنگ سیاه کراهت دارد مگر در مراسم سوگواری

• ماهی

نه بانو

حداقل بگو ماه بانو..گل بانو....چیزی که برازنده م باشه :5:

• hadi04

در بخشی از این مقاله نیز همین را عنوان کرده بود که حجاب در آیین زرتشت وجود داشته و اگر درست یادم باشه نویسنده بیان کرده بود که حتی در مواردی احکام سخت گیرانه تری از اسلام دارد(آرسام جان شما بهتر میدانی اگر امکان داره برات بیشتر توضیح بده)

بله در آیین زرتشت حجاب خیلی سختگیرانه تر از اسلام هست مثلا باید در بعضی مراسم همه یه رنگ بپوشن (یعنی همون محدودیت انتخاب رنگ لباس) و البته خیلی چیزهای دیگه هست که من زیاد دوست ندارم وارد بشم چون تبلیغ دینی به حساب میاد و از قوانین این سایت خارجه
    نقل قول: ماهی

چادر سیاه رو فرهنگ اشتباه به زنهای ایرانی تحمیل کرده وگرنه فکر نمیکنم اسلام رنگ سیاه رو تایید کرده باشه چون مسلمانها در مراسم عزاداری بیشتر از این رنگ استفاده میکنن

• EVANESCENCE

وای خیلی خنده دار میشه که خانما چادرای رنگی سرشون کنن :4:

• mojde

سلام اگه زندگی منو به دونیمه مساوی تقسیم کنین دقیقا نصف عمرمو چادر میپوشیدم حجابی که اصلا بهش معتقد نبودم و صرفا به اصرار پدرم بود و جالب اینکه خود پدرم هم اعتقادی به چادر نداشت اما به خاطر حرف و حدیث مردم این کار رو میکرد قضیه طوری پیشرفت که من از کل حجاب بیزار شدم اما زمانی که ازدواج کردم و همسرم به عهده خودم گذاشت من حجاب رو انتخاب کردم البته نه چادر بلکه پوشیده بودن ولو با بلوز و شلوار طوری که مهمانیهای زیادی رفتم که تنها محجبه جمع بودم بنابر این از من بشنوین: شک نکنید که چادر جلوی دست و پای آدمو میگیره نه میتونی خودتو جمع کنی نه بچتو نه کیف و کلاسورتواما اگه بخوای بری مهمونی و با ماشین بری و با ماشین برگردی خوبه در هر صورت این یک قضیه کاملا شخصیه و هیچ ربطی به هیچ کس( هیچ کس منظورم حکومتها و دولتها هم هست )ربطی نداره البته تا زمانی که دختری کوچیکه باید حواسمون باشه که خودشو حفظ کنه

• هاچو هاچو

اول باید راجع به این مقاله بگم که ظاهرا نویسنده فقط نظر شخصی خودشو اعلام کرده و به نظر من هیچ سندیتی نداره :3: ،اما چادر یک چیز شخصییه اگر کسی مسلمونه باید طبق دینش عمل کنه راستش حالا که دیدم نظر بقیه زیاد به نظر حورا خانوم نزدیک نیست من میرم طرفداری ایشونو میکنم،چند نفر به دونفر ؟ 360 390
    در کل به نظر من چادر از یک سری هنجارها جلوگیری میکنه البته در کل بستگی به شخصش داره کسی که بخواد بی حیایی بکنه با چادر هم میتونه بکنه در کل به باطن طرف بستگی داره :3:

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    اما چادر یک چیز شخصییه اگر کسی مسلمونه باید طبق دینش عمل کنه

گل پسر میشه بگی کجای قران گفته چادر اونم مشکی ؟؟؟ :3:

• kamal313

نقل قول: hadi04
    کمال جان داداش گلم با مدرک صحبت کن شما ودرکی برای اینکه در نژاد پارسی چیزی مثل چادر وجود نداشته داری؟حجاب همیشه در ایران خصوصا نژاد پارسی وجود داشته فقط خواستم بگیم با ایجاد شدن برخی دیدگاه ها باعث نشیم گذشتمون تحریف بشه

اقا هادی ارسام حجاب وجود داشته ولی حجاب چادوری وجود نداشته :3:
    حجاب یعنی پوشش زن الان حجاب اکثر دخترا مانتو هستش پس اون موقع حجاب بوده ولی نه چادور اینو برو تو کتابا بخون و یا برو تو گوگل سرچ کن ببین :11:
    ما بحثمون حجاب چادور هستش اقا هادی ارسام :3:

• محسن صائب

قبل هر حرفی باید از حورا خانم تشکر کنم
    خداوند انشاا... اینده خوش و همراه با ارامشی رو بهت ارزانی کنه :46:
    از هادی اقا هم تشکر کنم بابت اطلاعاتی که دادند
    از اقا کوروش صاحب تاپیک هم تشکر کنم بابت توضیحات خوبی که میدادند
    .
    بعضی وقتها وقتی از اتوبوس پیاده میشم و باید از فلکه اب تا حرم پیاده برم
    خانمها زیادی رو میبینم که تقریبا از همه جا تشریف اوردند و باز هر کدومشون پوششی خاص دارند
    عربهای کشورهای خلیج فارس
    معمولا چادری عربی و برخی پوشیه زده
    ترکمن ها
    لباسی بلند ولی رنگارنگ که اگر خانمی که اونو پوشیده مقداری چاق باشه بخوبی برجستگی های بدنش قابل دیدن هست
    عشایر
    که لباس های گشاد و رنگارنک
    عده ای با چادر سنتی ایرانی
    و
    عده زیادی که پوشش مانتو دارند
    .
    چادر با تمام اشکالاتی که از نظر دست و پا گیر بودن داره اگر درست توسط خانم گرفته بشه تقریبا تا 80 درصد میتونه برجستگی ها یک زن رو بپوشونه
    ولی مانتو
    مانتو طیف وسیعی داره
    از بلند وگشاد و بدون تزیین خاص و معمولا رنگهای تیره
    تا کوتاه
    تنگ
    نازک
    رنگ روشن
    **
    اگر طرفداران مانتو از دریچه ای که من به موضوع نگاه میکنم ( پوشیدن برجستگی ها بدن) نگاه کنند
    غیر از نوع اول باقی مدلها نمیتونند بدن رو بپوشنند
    .
    دوستان
    دوست دارم با خودمون یخورده رو راست باشیم
    اگه ادعا داریم مسلمان هستیم
    اگه ادعا داریم که قران رو قبول داریم
    اگه اما م رضا رو دوست داریم
    باید ببینم در مورد پوشش چه دستوری بهمون داده شده
    در اسلام گفته شده
    باید سر و برجستگی های بدن رو از نا محرم بپوشانید
    حالا دیگه این بستگی به فرد داره
    میتونه با چادر این امر رعایت کنه
    یا با مانتو

.

• بهونه

بچه ها صفحه 250 نمیدونید چه عکسی انداخته :23:

• kamal313

نقل قول: محسن صائب
    باید سر و برجستگی های بدن رو از نا محرم بپوشانید

یاد یه داستان معلم دینی می افتم
    یه بنده خدایی زمان پیامبر یه خانومی که فاحشه بوده رو میبره این خانوم از همه نظر حجابش اسلامی بوده چادور داشته به قدری با حجاب بوده که فقط صورتش معلوم بودش بعد این بنده خدا که می خواسته با این خانوم س.. کنه خانومه چادورشو سفت می گیره ولی مرد می پرسه چرا چادورتو صفت می گیری زن می گه برای اینکه موهامو نبینی مرد می گه که تو دودمانتو بر باد دادی حالا این چادورو صفت می گیری من زیاد یادم نیستش برای همینم ناقص گفتم نتیجه بر این که اگه عفت یا عفط زن باید ظاهری باشه ایا این درسته خداوند ایا زن ادم را به خاطر ظاهر و پوشش می بره بهش یا به خاطر باطنش ادم ظاهرش پاکم باشه ولی باطنش کثیف به چه دردی می خوره میره جهنم
    -------------------------------
    اگه توش غلط املایی هستش شرمنده یا اگه حرف زشتی بودش بازم شرمنده ولی نیاز بودش که بگم

• محسن صائب

یه بنده خدایی زمان پیامبر یه خانومی که فاحشه بوده رو میبره این خانوم از همه نظر حجابش اسلامی بوده چادور داشته به قدری با حجاب بوده که فقط صورتش معلوم بودش بعد این بنده خدا که می خواسته با این خانوم س.. کنه خانومه چادورشو سفت می گیره ولی مرد می پرسه چرا چادورتو صفت می گیری زن می گه برای اینکه موهامو نبینی مرد می گه که تو دودمانتو بر باد دادی حالا این چادورو صفت می گیری من زیاد یادم نیستش

کمال جان
    این یک داستان هست در دیوان ناصر خسرو امده و اصلا ربطی به زمان پیامبر نداره
    ببین
    من عرض کردم
    اگر کسی ادعا داره من مسلمان هست و قران رو قبول دارم
    باید ببینه چی بهش دستور داده شده
    این موضوع حفظ حجاب
    بصورتی که موها پوشیده باشه و برجستگی های بدن هم معلوم نباشه
    تاکید شده
    این حکمی کلی هست و میتونه شخص( اگه مسلمان و دوست داره دقیقا مطابق اموزه ای اسلامی رفتار کنه )بر اساس اون نوع پوشش خودش رو انتخاب کنه
    و نکته دیگه
    حالا اگه یک خانمی زیر پوشش چادر کاری کرد که نباید این حکم رو بد و نقص کرد
    این بی انصافی هست
    ا
    من هم موافق چادر هستم و هم مانتو
    خانمم هم از هر دو نوع پوشش استفاده میکنه
    خط قرمزی هم که در رابطه خانمم رعایت میکنه همین موضوع پوشش کامل که در قران امده، هست

• kamal313

بصورتی که موها پوشیده باشه و برجستگی های بدن هم معلوم نباشه

خوب چنین چیزی امده
    ولی جایی تو قران ندیدم که نوشته باشه چادر باید بپوشید
    اگه ایه ای هستش برامون نقل کنید تا بدونیم امده یا نه ؟؟
    این یک داستان هست در دیوان ناصر خسرو امده و اصلا ربطی به زمان پیامبر نداره

عزیز دل حقیقت داره من تو دیوانش کار ندارم ولی این چیزی که بوده و هستش
    حالا اگه یک خانمی زیر پوشش چادر کاری کرد که نباید این حکم رو بد و نقص کرد

شما فکر می کنید یه خانومه انقدری که اینطوری هستن که بیشتر از اونایی هستن که سالمن
    گفتم که بدی ما ایرانیا اینه که فکر می کنیم هرکس که چادر داره خوبه هرکس که نداره بده

اگه مسلمان و دوست داره دقیقا مطابق اموزه ای اسلامی رفتار کنه

ایا اموزه اسلامی چادر سر کردن هستش ؟؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: