ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی
aac198000
به گزارش جهان، تعداد یگانهای ویژه از صبح امروز افزایش یافته و درب اصلی این موسسه فرهنگی، مطبوعاتی در حصار این نیرویها قرار دارد .
هرچند تاکنون از علل حضور این نیروها اطلاعاتی در دسترس نیست اما ظاهرا حضور ناجا به درخواست مسئولین دولتی بوده است.
اما روز گذشته دادستانی در واکنش به این اقدام سریعا واکنش نشان داد و علیه آن اعلام جرم کرد.
hadi04
کمال جان داداش گلم با مدرک صحبت کن شما ودرکی برای اینکه در نژاد پارسی چیزی مثل چادر وجود نداشته داری؟
حجاب همیشه در ایران خصوصا نژاد پارسی وجود داشته فقط خواستم بگیم با ایجاد شدن برخی دیدگاه ها باعث نشیم گذشتمون تحریف بشه
ماهی
حورای عزیزم جلب توجه کردن یه خصیصه ی زنانه هست و کاملا طبیعی.هر کسی به شکلی این کارو می کنه.چادر هم تا اون جا که من دیدم نتونسته جلوی این ویژگی رو که خدا توی ذات یه زن قرار داده بگیره
حورا جان کسی که چادر سرش می کنه یعنی یه ادعا داره پس باید خیلی مراقب رفتارش باشه.منی که توی حجاب ظاهری خیلی سفت و سخت نمی گیرم ادعائی هم ندارم .
من هم که عرض کردم حورای عزیزم
اونهایی که من دیدم اینطوری بودند.
hadi04
کمال جان داداش گلم با مدرک صحبت کن شما مدرکی برای اینکه در نژاد پارسی چیزی مثل چادر وجود نداشته داری؟
حجاب همیشه در ایران خصوصا نژاد پارسی وجود داشته فقط خواستم بگم با ایجاد شدن برخی دیدگاه ها باعث نشیم گذشتمون تحریف بشه
Holtek
aac198000
در بخشی از این مقاله نیز همین را عنوان کرده بود که حجاب در آیین زرتشت وجود داشته و اگر درست یادم باشه نویسنده بیان کرده بود که حتی در مواردی احکام سخت گیرانه تری از اسلام دارد(آرسام جان شما بهتر میدانی اگر امکان داره برات بیشتر توضیح بده)
ماهی
تا تعریف جحاب چی باشه؟ چادر؟اون هم سیاه؟
aac198000
نه بانو
داشت در مورد نوع پوشش ایرانیها میگفت که بخشی از آن را در بالا نوشتم:
منظور اینکه لباس زیبا و با وقار بوده
وبیننده بیشتر توجه به لباس داشته تا اندام فرد
دقیقا نقطه مقابلش لباسهای طراحی شده براساس بدن زن و مرد که امروزه مد است
جالبه که در مورد رنگ سیاه هم نظریه داشت:
ایشان (نویسنده)مدعی است که رنگ سیاه از فرهنگ یهودی وارد شده و رنگ لباس در دین اسلام سفید و روشن است واز نظر دین اسلام پوشیدن رنگ سیاه کراهت دارد مگر در مراسم سوگواری
ماهی
حداقل بگو ماه بانو..گل بانو....چیزی که برازنده م باشه
hadi04
بله در آیین زرتشت حجاب خیلی سختگیرانه تر از اسلام هست مثلا باید در بعضی مراسم همه یه رنگ بپوشن (یعنی همون محدودیت انتخاب رنگ لباس) و البته خیلی چیزهای دیگه هست که من زیاد دوست ندارم وارد بشم چون تبلیغ دینی به حساب میاد و از قوانین این سایت خارجه
چادر سیاه رو فرهنگ اشتباه به زنهای ایرانی تحمیل کرده وگرنه فکر نمیکنم اسلام رنگ سیاه رو تایید کرده باشه چون مسلمانها در مراسم عزاداری بیشتر از این رنگ استفاده میکنن
EVANESCENCE
mojde
هاچو هاچو
در کل به نظر من چادر از یک سری هنجارها جلوگیری میکنه البته در کل بستگی به شخصش داره کسی که بخواد بی حیایی بکنه با چادر هم میتونه بکنه در کل به باطن طرف بستگی داره
gilas
گل پسر میشه بگی کجای قران گفته چادر اونم مشکی ؟؟؟
kamal313
اقا هادی ارسام حجاب وجود داشته ولی حجاب چادوری وجود نداشته
حجاب یعنی پوشش زن الان حجاب اکثر دخترا مانتو هستش پس اون موقع حجاب بوده ولی نه چادور اینو برو تو کتابا بخون و یا برو تو گوگل سرچ کن ببین
ما بحثمون حجاب چادور هستش اقا هادی ارسام
محسن صائب
خداوند انشاا... اینده خوش و همراه با ارامشی رو بهت ارزانی کنه
از هادی اقا هم تشکر کنم بابت اطلاعاتی که دادند
از اقا کوروش صاحب تاپیک هم تشکر کنم بابت توضیحات خوبی که میدادند
.
بعضی وقتها وقتی از اتوبوس پیاده میشم و باید از فلکه اب تا حرم پیاده برم
خانمها زیادی رو میبینم که تقریبا از همه جا تشریف اوردند و باز هر کدومشون پوششی خاص دارند
عربهای کشورهای خلیج فارس
معمولا چادری عربی و برخی پوشیه زده
ترکمن ها
لباسی بلند ولی رنگارنگ که اگر خانمی که اونو پوشیده مقداری چاق باشه بخوبی برجستگی های بدنش قابل دیدن هست
عشایر
که لباس های گشاد و رنگارنک
عده ای با چادر سنتی ایرانی
و
عده زیادی که پوشش مانتو دارند
.
چادر با تمام اشکالاتی که از نظر دست و پا گیر بودن داره اگر درست توسط خانم گرفته بشه تقریبا تا 80 درصد میتونه برجستگی ها یک زن رو بپوشونه
ولی مانتو
مانتو طیف وسیعی داره
از بلند وگشاد و بدون تزیین خاص و معمولا رنگهای تیره
تا کوتاه
تنگ
نازک
رنگ روشن
**
اگر طرفداران مانتو از دریچه ای که من به موضوع نگاه میکنم ( پوشیدن برجستگی ها بدن) نگاه کنند
غیر از نوع اول باقی مدلها نمیتونند بدن رو بپوشنند
.
دوستان
دوست دارم با خودمون یخورده رو راست باشیم
اگه ادعا داریم مسلمان هستیم
اگه ادعا داریم که قران رو قبول داریم
اگه اما م رضا رو دوست داریم
باید ببینم در مورد پوشش چه دستوری بهمون داده شده
در اسلام گفته شده
باید سر و برجستگی های بدن رو از نا محرم بپوشانید
حالا دیگه این بستگی به فرد داره
میتونه با چادر این امر رعایت کنه
یا با مانتو
.
بهونه
kamal313
یاد یه داستان معلم دینی می افتم
یه بنده خدایی زمان پیامبر یه خانومی که فاحشه بوده رو میبره این خانوم از همه نظر حجابش اسلامی بوده چادور داشته به قدری با حجاب بوده که فقط صورتش معلوم بودش بعد این بنده خدا که می خواسته با این خانوم س.. کنه خانومه چادورشو سفت می گیره ولی مرد می پرسه چرا چادورتو صفت می گیری زن می گه برای اینکه موهامو نبینی مرد می گه که تو دودمانتو بر باد دادی حالا این چادورو صفت می گیری من زیاد یادم نیستش برای همینم ناقص گفتم نتیجه بر این که اگه عفت یا عفط زن باید ظاهری باشه ایا این درسته خداوند ایا زن ادم را به خاطر ظاهر و پوشش می بره بهش یا به خاطر باطنش ادم ظاهرش پاکم باشه ولی باطنش کثیف به چه دردی می خوره میره جهنم
-------------------------------
اگه توش غلط املایی هستش شرمنده یا اگه حرف زشتی بودش بازم شرمنده ولی نیاز بودش که بگم
محسن صائب
کمال جان
این یک داستان هست در دیوان ناصر خسرو امده و اصلا ربطی به زمان پیامبر نداره
ببین
من عرض کردم
اگر کسی ادعا داره من مسلمان هست و قران رو قبول دارم
باید ببینه چی بهش دستور داده شده
این موضوع حفظ حجاب
بصورتی که موها پوشیده باشه و برجستگی های بدن هم معلوم نباشه
تاکید شده
این حکمی کلی هست و میتونه شخص( اگه مسلمان و دوست داره دقیقا مطابق اموزه ای اسلامی رفتار کنه )بر اساس اون نوع پوشش خودش رو انتخاب کنه
و نکته دیگه
حالا اگه یک خانمی زیر پوشش چادر کاری کرد که نباید این حکم رو بد و نقص کرد
این بی انصافی هست
ا
من هم موافق چادر هستم و هم مانتو
خانمم هم از هر دو نوع پوشش استفاده میکنه
خط قرمزی هم که در رابطه خانمم رعایت میکنه همین موضوع پوشش کامل که در قران امده، هست
kamal313
خوب چنین چیزی امده
ولی جایی تو قران ندیدم که نوشته باشه چادر باید بپوشید
اگه ایه ای هستش برامون نقل کنید تا بدونیم امده یا نه ؟؟
عزیز دل حقیقت داره من تو دیوانش کار ندارم ولی این چیزی که بوده و هستش
شما فکر می کنید یه خانومه انقدری که اینطوری هستن که بیشتر از اونایی هستن که سالمن
گفتم که بدی ما ایرانیا اینه که فکر می کنیم هرکس که چادر داره خوبه هرکس که نداره بده
ایا اموزه اسلامی چادر سر کردن هستش ؟؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→