₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی

2144 بازدید، 89 پست، نویسنده: aac198000

• hadi04

نقل قول: kamal313
    حجاب یعنی پوشش زن الان حجاب اکثر دخترا مانتو هستش پس اون موقع حجاب بوده ولی نه چادور اینو برو تو کتابا بخون و یا برو تو گوگل سرچ کن ببین

اول از اینکه به کامنت من پاسخ دادی ممنونم
    دوم میشه اسم کتابشو بگی؟ :3: نوشتی توی کتابا یکی کنار دستم بود خوندم چیزی توش نبود در این مورد :83: سرچ گوگل هم که بیشتر نوشته های من و شما و مانند اینها رو پیدا میکنه
    کمال جان درسته خودم میدونم که حجاب یعنی پوشش ولی برای یک انسان(دقت کن گفتم انسان ،فقط زن رو نگفتم منظورم زن و مرد هر دوی اونهاست)پوشش یا همون حجاب باید معنی اصلی خودش رو داشته باشه اگر روزی در فرهنگ ما چیزی به شکل چادرهای امروزی نبود به جای اون لباسهایی بود که مثلا مدل زنونه اون دارای دامنهایی با چندین لایه داشت که هنوز هم میتونیم توی دهکده های استان فارس و استانهای شمالی ببینیم ولی این رو هم بدونیم که چیزی به شکل مانتوهای امروزی هم نبود در هیچ کجای مدارک موجود در تاریخ و فرهنگ ایران زمین و بهتره بگیم شرق یا همون کشورهای آسیایی که دارای تمدن دیرین هستن نمیتونیم نشانی از برهنگی و لباسهای بدن نما چه برای زنان و چه برای مردان پیدا کنیم
    این رو توی کتیبه های تخت جمشید هم میتونیم ببینیم
    در دوره ی هخامنشی هیچ مردی نمی تونست ریش خودش رو بتراشه چون جامعه و فرهنگ این اجازه رو بهش نمی داد
    برهنگی رو بیشتر تمدن قبل از اسلام مصر (مصر باستان)و بیشتر از اون روم یا همین اروپای امروزی بهش معتقد بود و غیر از مصر اروپا هنوز هم ارائه دهنده این فرهنگ در جهانه، پس بازگشت به فرهنگ باستانی ایران زمین زیاد هم به حال افرادی که گذشته ایران رو مانند اروپای امروز قلمداد میکنن توفیقی نداره
    امیدوارم از حرفهایی که زدم ناراحت نشی داداش کمال اینجا فقط یه جایی برای بحث آزاده خدای نکرده کسی قصد توهین به دیگری رو نداره فقط یه بحثه و هر کس هم نظر خودش رو میگه و البته نظر همه محترمه
    نمایش یا پنهان متناز کامنت بالاییت احساس کردم که ناراحت شدی قصدم ناراحت کردنت نبود امیدوارم اگر ناراحت شدی منو ببخشی :46:

• kamal313

hadi04,
    اقا هادی ارسام جون عزیز من گفتم چادر تو فرهنگ ایران باستان لباس ها بودن ولی چادر نبودن برو کتاب کوروش کبیر حقیقت تاریخ رو بگیر در مورد حجابم گفته من تو هیچ جایی ندیدم بنویسه که حجاب ایران باستان چادری بودش مجسمه هایی از سردارای زن ایرانی هستش بری وی کی پدیا می بینی یا گوگل اونا که دیگه دروغ نمی گن
    من بحثم اینه که چنین حجابی که چادر هستش تو ایران باستان وجود نداشته شما که می خوانید که می دانید زیبا ترین پوشش ها و زیبا ترین زنها ایرانیا هستن بگم که منظورم تیپ جذب یا هر چیز دیگه ای نیستش
    تو پوشش ایران باستان چنین چیزی نبودش که چادر بپوشن خودتم که خوب میدونی

• حورا

محسن خان ممنون از توضیحاتتون :48: :48:

هاچو خان سپاسگزارم . با دوستان تیادل نظر میکنیم :46:

کمال خان شما با یه سرچ کوچک وبررسی منابع محتلف جواب سوالاتتون را پیدا میکنید. اما خیلی خلاصه در مورد حجاب و چادر بگم که پوشش زنان مسلمان و حضرت زهرا سلام الله علیها خمار و جلباب بوده .
    خمار یا مقنعه که به سرشون میبستن و جلباب که پوششی فراگیر از فرق سر تا نوک انگشتان پا بوده. با یه نگاه میشه به شباهت جلباب اون دوره و چادر این دوره پی برد . و این خیلی عجیب نیست پوشش سرتاسری با کلمه چادر مطرح بشه
    در قرآن به کلمه چادر اشاره نشده ولی از پوشش جلباب اسم برده شده.

و دوستان از طریق گوگل میتونن ابهاماتشونو بر طرف کنن . من هر قدر هم بخوام توضیح بدم ممکنه غرض ورزی یا تحمیل عقیده برداشت بشه :1:

پيامبر اكرم(ص) از پوشش مشكي كراهت داشتن، مگر در سه مورد: خفّ (نوعي كفش چرمي نازك)
    عمامه و كسا. (لباس بلندي كه تمام بدن را مي‌پوشاند و شامل عبا در مردان و پوشش یا چادر مشكي خانمها)
    پس این حکم کراهت رنگ مشکی در اسلام صد در صد نیست .

من خودم همیشه در مورد رنگ مشکی چادر این بر داشتو دارم که وقتی بالاتر از سیاهی رنگی نیست ...حجاب واقعی مرواریدی تو صدف سیاهه چادره.

نظرم کاملا شخصیه :46:

شما فکر می کنید یه خانومه انقدری که اینطوری هستن که بیشتر از اونایی هستن که سالمن
    گفتم که بدی ما ایرانیا اینه که فکر می کنیم هرکس که چادر داره خوبه هرکس که نداره بده

هیچکس چنین چیزی نمیگه .لااقل تو دوره ما...ومطمئن باشین چشمها اینقدر بینایی دارند خوب و بد و زشت و زیبا رو تو ی هر ظاهر و پوشش تشخیص بدن
    :46:

• بچه مثبت

63 تشکر+ 63 پست دیده شد :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• هاچو هاچو

نقل قول: gilas
    گل پسر میشه بگی کجای قران گفته چادر اونم مشکی :3: ؟؟؟

گل دختر قبلش میشه بگید من کجا گفتم چادر اونم مشکی ؟ :3:

• rose12

نقل قول: hadi04
    چادر سیاه رو فرهنگ اشتباه به زنهای ایرانی تحمیل کرده وگرنه فکر نمیکنم اسلام رنگ سیاه رو تایید کرده باشه چون مسلمانها در مراسم عزاداری بیشتر از این رنگ استفاده میکنن

286

• kamal313

نقل قول: حورا
    هیچکس چنین چیزی نمیگ

عزیز اگر کسی چنین چیزی نمی گفتش یا نمیدیدش و... که من نمیامدم اصرار کنم 286
    ومطمئن باشین چشمها اینقدر بینایی دارند خوب و بد و زشت و زیبا رو تو ی هر ظاهر و پوشش تشخیص بدن

درسته میشه تشخیص دادش ولی روحانیون به اصلاح دین دار فکر می کنن که چادر هرکس بپوشه کامل هستش و بدون عیب نقص و خیلی پاکه
    وقتی تلوزیون هم میادش در مورد چادور حرف میزنه که می گه باعث میشه پسرا نگاه نکنن یا ماشینا بوق نزن و بعد یه خانوم چادری بلند میشه می گه این حرف اشتباه و پسرا دوست میشن و ماشینا بوق میزنن و این اتفاق برای من و دوستام افتاده یعنی چی الان خودتون چه برداشتی می کنید؟؟
    این خانوم که روحانی بودش جوابی نداشت بگه فقط گفتش پسره لابد دیوانه بوده و مردم ازار بوده که برای شما بوق زده خودت برداشت کنن ببین این یعنی چی اگه اینطوری باشه که هرکس با یه چادری بخواد دوست بشه لابد دیوانه هستش و مردم ازار 247 وقتی که یه کانال اینارو می گه ببین دیگه بقیه کانالا چی می گن هرکس یه چیز می گه هیچ جای دنیا کانالاش اینطوری نیستش که ایران اینطوری هستش 247 با کانال عوض کردن فقط رنگ کلاهاشون عوض میشه 247

نقل قول: بچه مثبت
    63 تشکر+ 63 پست دیده شد

امین جان حال کردم از پستت 247

عزیز قران درسته ولی عکسی چیزی هستش که ثابت کنه چنین پوششی داشتن عکسی که نقاشی شده نه چیزی که روسنگ درست شده رو بگو
    از کجا معلوم که معنی قرانو اشتباه ننوشتن وقتی میان خودشون قرانو دست کاری می کنن و کار های دیگه
    یه پیشنهاد شما برو سوره مائده رو بخون 286 معنیشم بخون بعد نتیجشو بهم بیا بگو 286
    یک سر به این وبلاگ بزن http://zendegiyeabi.blogfa.com/

• kamal313

از الان دارن از طریق کارتون و چیز های دیگه مغزو شستشو میدن وای به حال بعد ها 314
    ما ها به چیزی رو که اعتقاد داریم باور نداریم چیزی رو که اعتقاد نداریم با ورداریم
    (کمال اوف روسی)

• kamal313

هیچکس چنین چیزی نمیگ

عزیز اگر کسی چنین چیزی نمی گفتش یا نمیدیدش و... که من نمیامدم اصرار کنم 286
    ومطمئن باشین چشمها اینقدر بینایی دارند خوب و بد و زشت و زیبا رو تو ی هر ظاهر و پوشش تشخیص بدن

درسته میشه تشخیص دادش ولی روحانیون به اصلاح دین دار فکر می کنن که چادر هرکس بپوشه کامل هستش و بدون عیب نقص و خیلی پاکه
    وقتی تلوزیون هم میادش در مورد چادور حرف میزنه که می گه باعث میشه پسرا نگاه نکنن یا ماشینا بوق نزن و بعد یه خانوم چادری بلند میشه می گه این حرف اشتباه و پسرا دوست میشن و ماشینا بوق میزنن و این اتفاق برای من و دوستام افتاده یعنی چی الان خودتون چه برداشتی می کنید؟؟
    این خانوم که روحانی بودش جوابی نداشت بگه فقط گفتش پسره لابد دیوانه بوده و مردم ازار بوده که برای شما بوق زده خودت برداشت کنن ببین این یعنی چی اگه اینطوری باشه که هرکس با یه چادری بخواد دوست بشه لابد دیوانه هستش و مردم ازار 247 وقتی که یه کانال اینارو می گه ببین دیگه بقیه کانالا چی می گن هرکس یه چیز می گه هیچ جای دنیا کانالاش اینطوری نیستش که ایران اینطوری هستش 247 با کانال عوض کردن فقط رنگ کلاهاشون عوض میشه 247

63 تشکر+ 63 پست دیده شد

عزیز قران درسته ولی عکسی چیزی هستش که ثابت کنه چنین پوششی داشتن عکسی که نقاشی شده نه چیزی که روسنگ درست شده رو بگو
    از کجا معلوم که معنی قرانو اشتباه ننوشتن وقتی میان خودشون قرانو دست کاری می کنن و کار های دیگه
    یه پیشنهاد شما برو سوره مائده رو بخون 286 معنیشم بخون بعد نتیجشو بهم بیا بگو 286
    یک سر به این وبلاگ http://zendegiyeabi.blogfa.com/

• محسن صائب

ایا اموزه اسلامی چادر سر کردن هستش ؟؟

کمال جان
    ای کاش متن منو با دقت میخوندی
    ( اینها نوشته های من در دو پستم هست)
    در اسلام گفته شده
    باید سر و برجستگی های بدن رو از نا محرم بپوشانید
    حالا دیگه این بستگی به فرد داره
    میتونه با چادر این امر رعایت کنه
    یا با مانتو
    .
    من هم موافق چادر هستم و هم مانتو
    خانمم هم از هر دو نوع پوشش استفاده میکنه
    خط قرمزی هم که در رابطه خانمم رعایت میکنه همین موضوع پوشش کامل که در قران امده، هست
    .
    من در دو پست خودم خط قرمز اسلامی رو عرض کردم و گفتم که حالا دست خانم مسلمان هست که تشخیص بدهد
    با چادر یا مانتو میشه به این مهم دست پیدا کرد
    عزیز دل حقیقت داره من تو دیوانش کار ندارم ولی این چیزی که بوده و هستش

در متن اولیه فرمودید
    در زمان پیامبر
    و این کاملا اشتباه هست
    ولی جایی تو قران ندیدم که نوشته باشه چادر باید بپوشید
    اگه ایه ای هستش برامون نقل کنید تا بدونیم امده یا نه ؟؟

باز هم متاسفانه مطالب منو با دقت مطالعه نکردی
    من هم اصلا ادعا نکردم در قران گفته شده از چادر استفاده کنید
    بلکه حد و خط قرمز حجاب تعیین شده

• aac198000

باتشکر از تمامی دوستانی که با نظرات خودشون بحث را تکمیل کردند :8:
    امروز اولین کاری که کردم خواندن کامل نظرات دوستان بود1121
    دیدگاه های متفاوت ولی صادقانه ای وجود دارد،چیزیکه مهم است اینه که اگر به مطلبی ،مذهبی و یا هر ایدئولوژی دیگری اعتقاد داریم با بینش وآگاهانه باشه و صرفا به خاطر اینکه پدرم این فکر را داشته ،ویا چون فلان آدم مدعی فلان مذهب آدم بدیه پس من اون مذهب را از ریشه تو ذهن و فکرم میزنم
    ببخشید پر حرفی کردم :9:

• بچه مثبت

حاج منصور ارضي در اوج روضه خود در مسجد ارك به همراه هزاران نفر كه مشغول راز نياز با معبود خود در اول ايام البيض ماه مبارك رمضان بودند دعايي نمودند به مضمون اين كه:
    خداوندا مرگ كساني كه در روزنامه ايران به چادر و حرمت آن كه از حضرت زهرا(س) ميباشد بي احترامي كردند را برسان.

منبع

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• حورا

دیگه ببخشید دیگه اگه استاد بهزاد میکل آنژ دیر دنیا اومدن تصویر و تندیسی برای ارائه و اثبات به شما وجود نداره...

و خوبه که من تو پست هام گفتم رو ظاهر اشخاص نمیشه برداشت بد یا خوب کرد

وقتی که یه کانال اینارو می گه ببین دیگه بقیه کانالا چی می گن هرکس یه چیز می گه هیچ جای دنیا کانالاش اینطوری نیستش که ایران اینطوری هستش 247 با کانال عوض کردن فقط رنگ کلاهاشون عوض میشه 247

شما میتونید تشریف ببرین جایی که کلاههاشون قشنگتر باشه یا شایدم ترجیح میدین با روسری گل گلی لباس هفت رنگ با پوشش نمادین مثل حاجی فیروز براتون دست تکون بده؟

سایتی رو هم که معرفی کردین دیدم توصیه میکنم دوستان هم سری به اون سایت بزنن.
    ولی من خودم به شخصه برای پی به هر امری رو برداشت شخصی و منبع موافق استناد نمیکنم .

63 تشکر+ 63 پست دیده شد :4:

امین خان من متوجه این پستتون نشدم میشه توضیح بدین تا دلیل
    وای وای وای!ضعف و ریسه کمال خانو بفهمم.

• sib

نقل قول: محسن صائب

اونوقت نگفته مردا چشماشونو درویش کنن که از روی مانتو و چادر هم برجستگی های بدن خانمها رو نبینن؟!!!

• sib

اونوقت نگفته مردا چشماشونو درویش کنن که از روی مانتو و چادر هم برجستگی های بدن خانمها رو نبینن؟!!!
    قبل هر حرفی باید از حورا خانم تشکر کنم
    خداوند انشاا... اینده خوش و همراه با ارامشی رو بهت ارزانی کنه :46:
    از هادی اقا هم تشکر کنم بابت اطلاعاتی که دادند
    از اقا کوروش صاحب تاپیک هم تشکر کنم بابت توضیحات خوبی که میدادند

چه باحال.یعنی خدا فقط به اونایی که از این قضیه طرفداری کردن آرامش ارزانی کنه؟
    مسلمونی و خدا شناسی به دل آدماست آقا محسن نه به ظاهرشون :1:
    من ترجیح میدم یه انسان واقعی باشم تا بخوام ظاهرمو حفظ کنم!

• ژنرال

جسارتاً به دوستان توصیه میکنم این بحث رو بیشتر از این ادامه ندن چون ظاهراً داره باعث دلخوری میشه .

به نظرم بهتره صحبت در مورد همچین موضوعاتی، در یک جمع محدود ، به صورت چهره به چهره و دور از احساس و هیجان باشه و افراد شرکت کننده هم از نظر دوره سنی ، خیلی فاصله نداشته باشن تا بحث به نتیجه ی مشخص برسه. :3:

• حورا

اگه حد و حدود وحرمت رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد به هرحال نظرات مختلف ,واکنشهای متفاوت ایجاد میکنه :1: :46:

• hadi04

اگه حد و حدود وحرمت رعایت بشه مشکلی پیش نمیاد به هرحال نظرات مختلف ,واکنشهای متفاوت ایجاد میکنه

ببخشید آبجی حورا
    مشکل ما ایرانی ها هم همینه که یاد نگرفتیم حد و حدود و حرمت رو رعایت کنیم
    اینو با خوندن بعضی از پستها میشه فهمید بعضی ها برداشت شخصی خودشون رو ملاک و مدرک قرار میدن و متاسفانه با این قضیه با تعصب پاسخ میدن
    و این یعنی بهتره به این بحث ادامه ندیم همه به طور واضح میدونن نظر دین اسلام (و باقی ادیان)در مورد حجاب و پوشش چیه و این نظراتی هم که میدن دلایل زیادی داره که یکیش اینه که متاسفانه دولت کنونی رو نماد اسلام حقیقی میدونن و دین رو با رفتار اینها مقایسه میکنن و گرنه ..... بهتره دوستان با مطالعه و تحقیق خودشون به این نتایج برسن نه با تعصب و لجبازی و آوردن بعضی دلایل .....
    ببخشید که پر حرفی کردم . :46:

• sib

بحث من سر اینه که صرف چادری بودن دلیل به پاک بودن و خوب بودن یه آدم نیست.آدمهای چادری یا به طور کلی کسانی که جوری وانمود میکنن که تعصبات مذهبی دارن(منظورم از وانمود کردن همه نیستا)هم آدم هایی هستند مثل بقیه آدما و همون خطاها و اشتباهات و حتی گناه های ریز و درشتی که بقیه آدم ها انجام میدن رو هم ممکنه انجام بدن حتی بدترشو!ولی چون ظاهر و پوششون غلط اندازه همه فکر میکنن اونا آدمای پاکی هستن ولی یه کسی که پوشش به قول شماها اسلامی نداره حتی اگه چندین برابر آدم بهتر و انسان والاتری نسبت به اون آدم با پوشش اسلامی باشه ولی باز اون چادریه بهتر جلوه میکنه.البته توی باور غلط جامعه ما!در صورتی که ممکنه زیر پوشش هزار تا کار هم انجام بده!

• aac198000

فکر کنم بخث داره خیلی داغ میشه نه تو این سایت، بیرون سایت :50:

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی بعدازظهر دوشنبه در جمع نمازگزاران حرم مطهر حضرت معصومه(س) با انتقاد شدیدالحن از مقاصد سیاسی برخی افراد برای انتشار ویژه‌نامه خاتون در روزنامه ایران اظهار داشت: اخیراً یکی از روزنامه‌های وابسته به برخی مقامات ویژه‌نامه‌ای را با چاپ و کاغذ اعلا منتشر کرد و هزینه زیادی از بیت‌المال خرج این ویژه‌نامه شده و در سطح وسیعی توزیع شده است.

وی ادامه داد: بنده به حکم اینکه مسئولیت داشتم این ویژه‌نامه را ورق زدم و متوجه شدم که جز سست‌کردن اعتقاد مردم به حجاب اسلامی و ترویج بی‌بندوباری در میان جمعیت هیچ هدف دیگری ندارد.

این مرجع تقلید گفت: این ویژه‌نامه از یکطرف نیروی انتظامی را می‌کوبد که چرا طرح عفاف و حجاب را اجرا می‌کند و از طرفی دیگر ورزش دختران را ترویج می‌کند و مهمتر از آن در یکجا جسارت را به حد اعلا رسانده و می‌گوید که چادر سیاهی که زنان مسلمان می‌پوشند بدترین نوع حجاب است و این چادر اختراع ناصرالدین شاه است که در مجلسی آن را پذیرفت و در میان ایرانیان ترویج داد.

آیت‌الله مکارم شیرازی محتوای این ویژه‌نامه را دروغ خواند و گفت: همه افرادی که اهل اطلاع ‌هستند می‌دانند که این ویژه‌نامه برای این است که برخی افراد آراء یک گروه بی‌بندوبار را در انتخابات بدست آورند.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: