ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی
sib
حورا
باشه هادی خان
kamal313
اطلاعات نشون میدادش که زمان پیامبر بودش من این گونه از معلم شنیدم
اره خوبه بهتر از اینه که دروغ و چیز هایی که نیستش رو باور کنم
چون حرفای اونا محترم تر از دروغ های اینا هستش
تو سایتیم که دادم خوشحال شدم رفتی چون فهمیدی چطوری مغزو شسنشو میدن
عزیز دل بحث ما چادر بودش نه چیز دیگه درمورد حجاب و پوشش من تو جایی ندیدم که بنویسه چادر ولی همه دارن تاکید می کنن چادر
من نمیدونم چرا فکر می کنید اشتباه
اگه وجودم داشته باشه بازم باور نمی کنید
حورا,
محسن صائب,
اقا محسن و حورا عزیز ادم نباید رو دینش تعصب داشته باش
کسی که دینی باشه و تعصب داشته باشه دینش رو هنوز نمیدونه چه دینی هستش
وای طرف چقدر عقده ای هستش
تعصب منو کشته
خداوند فکر کنم دعای احمق هارو قبول نداره
به نظرت کسی که حد و مرز داشته باشه ولی حیون باشه خوبه یا کسی که حدو مرز نداشته باشه ولی ادم باشه خوبه
بگم که با همه نیستم
--------------------------
من رقص دحتران و رقاصان هندی را بیشتر از نماز خواندن پدر و مادرم دوست دارم زیرا اینان از سرعشق می رقصن ولی انان از سر ترس (دکتر شریعتی)
برداشتتو بکن جوابو بگو
--------------------------------
kamal313
حورا
با آرزوی خوشبختی.
shaparak64
همه رو خوندم
هنوزم حرفم همینه که : هر کسی مختاره هر جور که دوست داره بگرده!
و همچنان نظرم اینه که کاش ایران هم مثل کشورایی مثل سوریه یا ترکیه یا لبنان میشد که تقریبا آزادن از لحاظ حجاب، هم لخت میبینی توشون، هم کاملا محجبه!
اما حیف که اینکار تو ایران عملی نمیشه، اینجوری تکلیف همه روشن میشد
دیگه هیچ کس به اجبار یا ریا حجاب نداشت، بعد از یه مدتم عادی میشد! انقدر هم مردم جبهه گیری نمیکردن درمقابل همدیگه
اینو بی غرض میگم:
فکر نکنم کسی اینو انکار کنه که ، تو جامعه مون همیشه اینطور وانمود شده که چادری ها بهترن و برتر و تو یه سری اماکن و ادارات و ... به کم حجاب ها توهین و بی احترامی شدیدی میشده و میشه!
در عوض جبهه ی مقابلم بیکار ننشستن و به مرور یاد گرفتن که در مقابل باحجاب ها ، بد و تند برخورد کنن
حورا
اینطور تصور نشه که بخاطر ناراحتی از کمال خان این حرفارو زدم .نه اصلا گفتیم و شنیدیم از اعتقاداتمون دفاع کردیم , خوب بحث یعنی همین. با توجه به اینکه ایشون خیلی مسائل رو رعایت نکردن ... ولی جنبه من فراتر از این حرفاست .
دلخوریم از دوستانی هست که قانونمندی به این مجموعه رو, تو عمل
اجرا نکردن.
kamal313
تو پیام شخصی اطلاع دادم
---------------------------------------------
نمایش یا پنهان متن
من عادت ندارم موضوع رو بپیچونم همیشه روک و روراست بودم و هرکس هرطور بامن صحبت کرده منم همانطور صحبت کردماگه فکر می کنید ناراحت شدین عذر خواهی می کنم
toranj
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→