₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی

2144 بازدید، 89 پست، نویسنده: aac198000

• sib

نقل قول: aac198000
    ورزش دختران را ترویج می‌کند

:4:

• حورا

hadi04,

باشه هادی خان :1: :46:

• kamal313

نقل قول: محسن صائب
    در متن اولیه فرمودید در زمان پیامبر و این کاملا اشتباه هست

اطلاعات نشون میدادش که زمان پیامبر بودش من این گونه از معلم شنیدم :1: خیلی هم دلیل اوردش که من یادم نیستش
    نقل قول: حورا
    شما میتونید تشریف ببرین جایی که کلاههاشون قشنگتر باشه یا شایدم ترجیح میدین با روسری گل گلی لباس هفت رنگ با پوشش نمادین مثل حاجی فیروز براتون دست تکون بده؟

اره خوبه بهتر از اینه که دروغ و چیز هایی که نیستش رو باور کنم :3:
    چون حرفای اونا محترم تر از دروغ های اینا هستش
    تو سایتیم که دادم خوشحال شدم رفتی چون فهمیدی چطوری مغزو شسنشو میدن :23:
    این حکمی کلی هست و میتونه شخص( اگه مسلمان و دوست داره دقیقا مطابق اموزه ای اسلامی رفتار کنه )بر اساس اون نوع پوشش خودش رو انتخاب کنه

من هم اصلا ادعا نکردم در قران گفته شده از چادر استفاده کنید

عزیز دل بحث ما چادر بودش نه چیز دیگه درمورد حجاب و پوشش من تو جایی ندیدم که بنویسه چادر ولی همه دارن تاکید می کنن چادر
    و این کاملا اشتباه هست

من نمیدونم چرا فکر می کنید اشتباه :7:
    دیگه ببخشید دیگه اگه استاد بهزاد میکل آنژ دیر دنیا اومدن تصویر و تندیسی برای ارائه و اثبات به شما وجود نداره...

اگه وجودم داشته باشه بازم باور نمی کنید :1:

حورا,
    محسن صائب,
    اقا محسن و حورا عزیز ادم نباید رو دینش تعصب داشته باش :3:
    کسی که دینی باشه و تعصب داشته باشه دینش رو هنوز نمیدونه چه دینی هستش :1:
    نقل قول: بچه مثبت
    مسجد ارك به همراه هزاران نفر كه مشغول راز نياز با معبود خود در اول ايام البيض ماه مبارك رمضان بودند دعايي نمودند به مضمون اين كه:خداوندا مرگ كساني كه در روزنامه ايران به چادر و حرمت آن كه از حضرت زهرا(س) ميباشد بي احترامي كردند را برسان.

وای طرف چقدر عقده ای هستش 247247
    تعصب منو کشته 247
    خداوند فکر کنم دعای احمق هارو قبول نداره :23:
    بلکه حد و خط قرمز حجاب تعیین شده

به نظرت کسی که حد و مرز داشته باشه ولی حیون باشه خوبه یا کسی که حدو مرز نداشته باشه ولی ادم باشه خوبه
    بگم که با همه نیستم :1:
    --------------------------
    من رقص دحتران و رقاصان هندی را بیشتر از نماز خواندن پدر و مادرم دوست دارم زیرا اینان از سرعشق می رقصن ولی انان از سر ترس (دکتر شریعتی)
    برداشتتو بکن جوابو بگو :1:
    --------------------------------

• حورا

kamal313,.
    با آرزوی خوشبختی.

• shaparak64

پستهای جالبی اضافه شده بود :5:
    همه رو خوندم :5:
    هنوزم حرفم همینه که : هر کسی مختاره هر جور که دوست داره بگرده!
    و همچنان نظرم اینه که کاش ایران هم مثل کشورایی مثل سوریه یا ترکیه یا لبنان میشد که تقریبا آزادن از لحاظ حجاب، هم لخت میبینی توشون، هم کاملا محجبه!
    اما حیف که اینکار تو ایران عملی نمیشه، اینجوری تکلیف همه روشن میشد
    دیگه هیچ کس به اجبار یا ریا حجاب نداشت، بعد از یه مدتم عادی میشد! انقدر هم مردم جبهه گیری نمیکردن درمقابل همدیگه :2:
    اینو بی غرض میگم:
    فکر نکنم کسی اینو انکار کنه که ، تو جامعه مون همیشه اینطور وانمود شده که چادری ها بهترن و برتر و تو یه سری اماکن و ادارات و ... به کم حجاب ها توهین و بی احترامی شدیدی میشده و میشه! :53:
    در عوض جبهه ی مقابلم بیکار ننشستن و به مرور یاد گرفتن که در مقابل باحجاب ها ، بد و تند برخورد کنن :53:

• حورا

بله واقعا پستهای جالب بودن و منطبق با قوانین سایت !به هیچکس توهینی نشد هیچ دین و مذهبی زیر سوال نرفت . ! اگرم رفت با شکلک و کنایه بود اصلا مهم نبود .! ولی قابل توجه مدیران محترم که با حساسیت ویژه از ابتدا تا الان پستهای منو زیر ذره بین قرار میدن یه تذکر کوچیک هم به بعضی پستها و برخوردها ندادین .
    اینطور تصور نشه که بخاطر ناراحتی از کمال خان این حرفارو زدم .نه اصلا گفتیم و شنیدیم از اعتقاداتمون دفاع کردیم , خوب بحث یعنی همین. با توجه به اینکه ایشون خیلی مسائل رو رعایت نکردن ... ولی جنبه من فراتر از این حرفاست .
    دلخوریم از دوستانی هست که قانونمندی به این مجموعه رو, تو عمل
    اجرا نکردن.

:26:

• kamal313

توجه به اینکه ایشون خیلی مسائل رو رعایت نکردن

تو پیام شخصی اطلاع دادم :1:
    :3:
    ---------------------------------------------
    نمایش یا پنهان متنمن عادت ندارم موضوع رو بپیچونم همیشه روک و روراست بودم و هرکس هرطور بامن صحبت کرده منم همانطور صحبت کردم :1:
    اگه فکر می کنید ناراحت شدین عذر خواهی می کنم :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: