₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی

2144 بازدید، 89 پست، نویسنده: aac198000

• حورا

levrone,
    من به شخصه اگ مسئولیتی داشتم حجاب رو آزاد میکردم چون واقعا عده ای عمده زیباییشون با شال و روسری چادر ملی و ... شکل گرفته :56:

• shaparak64

نقل قول: حورا
    من به شخصه اگ مسئولیتی داشتم حجاب رو آزاد میکردم چون واقعا عده ای عمده زیباییشون با شال و روسری چادر ملی و ... شکل گرفته

:5: ببخشید :29: من نگرفتم یعنی چی؟
    منظورت این بود که یعنی شال و روسری زیباییشون رو گرفته؟ :56: یا با شال و روسری زیباییشون شکل گرفته 403

• حورا

shaparak64,
    یعنی اینکه بعضی ها با شال و روسری خوشگل میشن شاپرکم :1:

• shaparak64

نقل قول: The one
    باید برای مبارزه بابد حجابی سوالو میبرد زیر چادر!!

بترکی :23: چجوری ببرنش آخه 453
    یعنی اینکه بعضی ها با شال و روسری خوشگل میشن شاپرکم

آهان :5: تازه گرفتم :5: یعنی خودشون خوشکل نیستن و اینا؟ :74:
    نمایش یا پنهان متنببخشیدا گلم :46: یه وقت سوء تفاهم نشه ، چون سوالم جدی بود، نگارشت یه جوری بود که منتوجه مفهوم جمله نشدم :9: بس که خنگم 391 :10:

• حورا

وای دور از جون ...خ...گی چیه خوبه که میپرسی عزیزم. :1:

• بچه مثبت

اگه توضیحی در بارش نمیدم فقط به این دلیل هست که باز کردن این مطلب فراتر از جنبه افرادیه که به حجاب بعنوان یک محدودیت و ضعف نگاه میکنند .
    نقل قول: بچه مثبت
    نمیتونم این حرف رو قبول کنم که حجاب محدودیت نمی آورد!
    فکر نمیکنم کم جنبه باشم! پس دو- یک به نفع شما :4:

ایشون اصل و نسب خودشونو زیر سوال بردن
    منظورم این بود که آیا ایشون تو نزدیکان عزیزشون محجبه جادر مشکی ندارن که به دنبال نقض حجاب و چادرو قاب هستن؟

منظورم به آقای کلهر بود نه کس دیگه
    در مورد پستی که گذاشتم نظرم در مورد کل افرادی هست بخاطر مخالفت با امور غیر دلخواه , هویت و اصالتشونو زیر پا میذارند .

هرگز برداشتم از شخصیت کسی بر اساس ظواهر نیست
    :39:

من به شخصه اگ مسئولیتی داشتم حجاب رو آزاد میکردم چون واقعا عده ای عمده زیباییشون با شال و روسری چادر ملی و ... شکل گرفته
    منم متوجه بیان علت نشدم! یعنی میخواستید حجاب رو آزاد کنید که دختران دیگه زیبا جلوه ندن؟! زیبایی ظاهری موهبتی الهی است که افراد توش دخیل نیستند چه عیبی داره که دختری که ظاهری زیبا نداره با شال یا روسری زیبا، خودش رو خوشگل جلوه بده! مهم زیبایی باطنی است که شما و خیلی از دختران این سرزمین دارن.:46:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• shaparak64

وای دور از جون ...خ...گی چیه خوبه که میپرسی عزیزم.

823
    نقل قول: بچه مثبت
    مهم زیبایی باطنی است که شما و خیلی از دختران این سرزمین دارن.

منم دارم؟ :93: منم دارم؟ 1244 :5:
    :4:

• بچه مثبت

نقل قول: shaparak64
    منم دارم؟ :93: منم دارم؟ 1244:5:
    شاپرکا زیبایی ظاهری و باطنی (بیرونی و اندرونی :4:) رو با هم دارن 913

• حورا

نمیتونم این حرف رو قبول کنم که حجاب محدودیت نمی آورد!

تا منظور هرکس از محدودیت چی باشه ولی واقعا محدودیت نمیاره برای من که اینطور بوده . و خیلی از دوستان و بستگانم هم همینطور... :1:

منظورم این بود که آیا ایشون تو نزدیکان عزیزشون محجبه جادر مشکی ندارن که به دنبال نقض حجاب و چادرو قاب هستن؟

یعنی ایشون برای احترام گذاشتن به بستگانشون هم که شده نباید این حرفو میزدن ...بقیش پیشکششون.

در مورد پستی که گذاشتم نظرم در مورد کل افرادی هست بخاطر مخالفت با امور غیر دلخواه , هویت و اصالتشونو زیر پا میذارند .

نمیدونیم تا چه حد رو من شناخت دارین .من رو حساب مدیون شدن و غیبت نکردن هرگز از کسی اسم نمیبرم ولی بخاطر رفع سوئ تفاهم اسم ایشونو بردم و زمانی که دوباره ازم انتقاد شد گفتم کل افراد و مجددا عرض میکنم که منظورم با کسانی بود که برای رسیدن به قدرت همه چیزشونو زیر پا میذارن ...امیدوارم منظورمو رسونده باشم . توضیح بیش ازین سیاسی میشه .

منم متوجه بیان علت نشدم! یعنی میخواستید حجاب رو آزاد کنید که دختران دیگه زیبا جلوه ندن؟! زیبایی ظاهری موهبتی الهی است که افراد توش دخیل نیستند چه عیبی داره که دختری که ظاهری زیبا نداره با شال یا روسری زیبا، خودش رو خوشگل جلوه بده! مهم زیبایی باطنی است که شما و خیلی از دختران این سرزمین دارن

من نیازی به کسب هیچگونه زیبایی ندارم خیلیها هم مثل من.
    دختر طبقه بالاییمونو میگم که با شال و کلاه و هد وکلاه گیس فرشته ای میشه کم نظیر .اما وقتی سرزده بری خونشون :34:
    البته شما چون نمیشناسیدش غیبت محسوب نمیشه
    باز هم میگم عده ای اینجوری هستن وگرنه دختران ایرانی زیباترین هستن
    :1: :46:

منتقد بعدی لطفا... :9:

• بچه مثبت

منتقد بعدی لطفا... :9:
    سه - یک به نفع شما :4:
    یعنی من خفه شم بعدی بیاد نقد کنه؟! :10:
    صرفاً مزاح بود!

گاهی نمیشه قصد و هدف اصلی رو به خوبی بیان کرد. شاید به کار بردن «اصل و نسب» باعث شد هدفتون به خوبی بیان نشه و ذهن ها کمی منحرف بشه :3:

• sib

به کاربردن «اصل و نسب» باعث شد ذهن ها کمی منحرف بشه

اوهوم 286

• حورا

گاهی نمیشه قصد و هدف اصلی رو به خوبی بیان کرد. شاید به کار بردن «اصل و نسب» باعث شد هدفتون به خوبی بیان نشه و ذهن ها کمی منحرف بشه :3:
    .

دقیقا
    :46:

• shaparak64

شاپرکا زیبایی ظاهری و باطنی (بیرونی و اندرونی ) رو با هم دارن

1244 وااای پس چه عسلی هستم من :5: 1244 عسل بیرونی و اندرونی 1244
    نمایش یا پنهان متن:30:

• aliiiiiii

fekresho bokon boze chadori che khande dar mishe
    :23:

• shaparak64

نقل قول: aliiiiiii
    fekresho bokon boze chadori che khande dar mishe

مرض :23: بی ادب :23:
    حالا نمیگی شاپرک چادری نگو، دیگه بزم نگو نامرد :23:
    میخوای تو هم چادر سرت کنیم؟ :74: بشی قوچ چادری ؟ :74:

• aac198000

تشکر از تمامی دوستان بابت نظرات زیبا و خواندنیشون
    به قول دوستی:
    نقل قول: بچه مثبت
    انتخابات نزدیکه

منم عنوان همچین مباحثی را بی ارتباط نمیبینم
    ولی نکات قابل تاملی هم در مقاله عنوان شده
    مبنی بر اینکه لباسهای ایرانیها در زمان هخامنشیان لباس نما بوده است و نه بدن نما جالبه
    منظور اینکه لباس زیبا و با وقار بوده
    وبیننده بیشتر توجه به لباس داشته تا اندام فرد
    دقیقا نقطه مقابلش لباسهای طراحی شده براساس بدن زن و مرد که امروزه مد است
    نمایش یا پنهان متنمن شخصا طرز فکر این آقا(کلهر)را نمیپسندمبه طور کلی

ولی با مطالعه این مقاله یک سری مطالب قابل فکر میبینیم اگر اصل را بر راستی و صداقت آن بگذاریم
    ایشان میگوید لباسهای محلی فعلی ایرانی نیز براساس لباس نمایی طراحی شده و نه بدن نمایی
    مانند لباسهای لری کردی بلوچی و... من میبینم این حرف همچین بیراه نیست
    من با دیدن خانمی با لباس کردی به بدنش دقت نمیکنم به لباسش دقت میکنم
    ولی فلان لباس بر اساس برجستگی و.. خانم طراحی شده امروز ....
    بد نیست در مقاطعی روی بعضی مطالب از پیش تعیین شده در ذهنمان فکر کنیم :46:

• ماهی

من معتقدم چادر محدودیت می آره.از همه لحاظ.اگر محدودیت نمی آورد چرا هر چی چادری می شناسم به شکلی متفاوت سعی می کنه جلب توجه کنه؟
    اگر به گوینده ای اخبار یا مجری های تلوزیون و رفتار هاشون توجه کنید متوجه منظور من می شید.برنامه ی به خانه بر می گردیم که شبکه تهران عصرها پخش می کنه دوتا مجری داره یکی چادری و یکی بدون چادر .کافیه یک روز به نحوه ی اجرای این دونفر توجه کنید. :3:
    صدای نازک و پر پیچ و کشِ خانوم چادری و ادا اصولاش و اجرای ساده و معمولی خانوم بی چادر...
    شاید یک روز فیلم بگیرم بیارم بزارم اینجا خودتون قضاوت کنید. :1:
    این نظر شخصی من بود و اصراری ندارم دیگران قبولش کنن :3:

• kamal313

245245
    چه خبره 268
    -------------------
    بدی مملکت ما کوته فکری و کم عقلی بعضی ادماست
    نمایش یا پنهان متنکه فکر می کنن که هرکس چادر داره خیلی پاکه چون به اصطلاح پوشش اسلامی دارن خیلی پاکن :83:
    ولی سخت در شتباه هستن همه این مشکلات از روحانیون :30: ما هستش که اطلاعات غلت به مردم میدن :2:
    البته در پایان بجز بعضی ها :1:

ماهی,
    ممنون گلی جان درست می گی :8:

• حورا

نقل قول: ماهی
    معتقدم چادر محدودیت می آره.از همه لحاظ.اگر محدودیت نمی آورد چرا هر چی چادری می شناسم به شکلی متفاوت سعی می کنه جلب توجه کنه؟

ماهی خانم کسی که بخواد جلب توجه کنه نیازی به حجاب یا بی حجابی نداره کار خودشو میکنه . و اینم کاملا قبول دارم که عده ای از حجاب استفاده ابزاری میکنند که باید به حالشون تاسف خورد .کسی که به اصل حجاب اعتقاد داشته باشه ,با رفتارش اونو نقض نمیکنه. منم بارها از نوع حجاب و رفتار بعضی خانمهای باصطلاح محجبه شوکه شدم .و این دلیل نمیشه کل رو جمع بست.
    از کوزه همان برون تراود که در اوست.من عاشق این مثل هستم کوتاه و پر معنی.خاص و عام هم نداره به ذات اشخاص مربوط میشه .

ماهی عزیزم هیچ کس اصراری نداره دیگران نظرش رو قبول کنند . و خیلی خوبه که باطرز فکر و عقاید مختلف ,تو محیطی دوستانه بحث و تبادل نظر میکنیم :1: :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: