ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ویژه نامه «ایران» چادر را زیر سوال برد! (این یک مبحث آزاد و غیر سیاسی
حورا
من به شخصه اگ مسئولیتی داشتم حجاب رو آزاد میکردم چون واقعا عده ای عمده زیباییشون با شال و روسری چادر ملی و ... شکل گرفته
shaparak64
منظورت این بود که یعنی شال و روسری زیباییشون رو گرفته؟
The one
حورا
یعنی اینکه بعضی ها با شال و روسری خوشگل میشن شاپرکم
shaparak64
بترکی
آهان
نمایش یا پنهان متن
ببخشیدا گلمحورا
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
shaparak64
منم دارم؟
بچه مثبت
حورا
تا منظور هرکس از محدودیت چی باشه ولی واقعا محدودیت نمیاره برای من که اینطور بوده . و خیلی از دوستان و بستگانم هم همینطور...
یعنی ایشون برای احترام گذاشتن به بستگانشون هم که شده نباید این حرفو میزدن ...بقیش پیشکششون.
نمیدونیم تا چه حد رو من شناخت دارین .من رو حساب مدیون شدن و غیبت نکردن هرگز از کسی اسم نمیبرم ولی بخاطر رفع سوئ تفاهم اسم ایشونو بردم و زمانی که دوباره ازم انتقاد شد گفتم کل افراد و مجددا عرض میکنم که منظورم با کسانی بود که برای رسیدن به قدرت همه چیزشونو زیر پا میذارن ...امیدوارم منظورمو رسونده باشم . توضیح بیش ازین سیاسی میشه .
من نیازی به کسب هیچگونه زیبایی ندارم خیلیها هم مثل من.
دختر طبقه بالاییمونو میگم که با شال و کلاه و هد وکلاه گیس فرشته ای میشه کم نظیر .اما وقتی سرزده بری خونشون
البته شما چون نمیشناسیدش غیبت محسوب نمیشه
باز هم میگم عده ای اینجوری هستن وگرنه دختران ایرانی زیباترین هستن
منتقد بعدی لطفا...
بچه مثبت
یعنی من خفه شم بعدی بیاد نقد کنه؟!
صرفاً مزاح بود!
گاهی نمیشه قصد و هدف اصلی رو به خوبی بیان کرد. شاید به کار بردن «اصل و نسب» باعث شد هدفتون به خوبی بیان نشه و ذهن ها کمی منحرف بشه
sib
اوهوم
حورا
دقیقا
shaparak64
نمایش یا پنهان متن
aliiiiiii
shaparak64
مرض
حالا نمیگی شاپرک چادری نگو، دیگه بزم نگو نامرد
میخوای تو هم چادر سرت کنیم؟
aac198000
به قول دوستی:
منم عنوان همچین مباحثی را بی ارتباط نمیبینم
ولی نکات قابل تاملی هم در مقاله عنوان شده
مبنی بر اینکه لباسهای ایرانیها در زمان هخامنشیان لباس نما بوده است و نه بدن نما جالبه
منظور اینکه لباس زیبا و با وقار بوده
وبیننده بیشتر توجه به لباس داشته تا اندام فرد
دقیقا نقطه مقابلش لباسهای طراحی شده براساس بدن زن و مرد که امروزه مد است
نمایش یا پنهان متن
من شخصا طرز فکر این آقا(کلهر)را نمیپسندمبه طور کلیولی با مطالعه این مقاله یک سری مطالب قابل فکر میبینیم اگر اصل را بر راستی و صداقت آن بگذاریم
ایشان میگوید لباسهای محلی فعلی ایرانی نیز براساس لباس نمایی طراحی شده و نه بدن نمایی
مانند لباسهای لری کردی بلوچی و... من میبینم این حرف همچین بیراه نیست
من با دیدن خانمی با لباس کردی به بدنش دقت نمیکنم به لباسش دقت میکنم
ولی فلان لباس بر اساس برجستگی و.. خانم طراحی شده امروز ....
بد نیست در مقاطعی روی بعضی مطالب از پیش تعیین شده در ذهنمان فکر کنیم
ماهی
اگر به گوینده ای اخبار یا مجری های تلوزیون و رفتار هاشون توجه کنید متوجه منظور من می شید.برنامه ی به خانه بر می گردیم که شبکه تهران عصرها پخش می کنه دوتا مجری داره یکی چادری و یکی بدون چادر .کافیه یک روز به نحوه ی اجرای این دونفر توجه کنید.
صدای نازک و پر پیچ و کشِ خانوم چادری و ادا اصولاش و اجرای ساده و معمولی خانوم بی چادر...
شاید یک روز فیلم بگیرم بیارم بزارم اینجا خودتون قضاوت کنید.
این نظر شخصی من بود و اصراری ندارم دیگران قبولش کنن
kamal313
چه خبره
-------------------
بدی مملکت ما کوته فکری و کم عقلی بعضی ادماست
نمایش یا پنهان متن
که فکر می کنن که هرکس چادر داره خیلی پاکه چون به اصطلاح پوشش اسلامی دارن خیلی پاکنولی سخت در شتباه هستن همه این مشکلات از روحانیون
البته در پایان بجز بعضی ها
ماهی,
ممنون گلی جان درست می گی
حورا
ماهی خانم کسی که بخواد جلب توجه کنه نیازی به حجاب یا بی حجابی نداره کار خودشو میکنه . و اینم کاملا قبول دارم که عده ای از حجاب استفاده ابزاری میکنند که باید به حالشون تاسف خورد .کسی که به اصل حجاب اعتقاد داشته باشه ,با رفتارش اونو نقض نمیکنه. منم بارها از نوع حجاب و رفتار بعضی خانمهای باصطلاح محجبه شوکه شدم .و این دلیل نمیشه کل رو جمع بست.
از کوزه همان برون تراود که در اوست.من عاشق این مثل هستم کوتاه و پر معنی.خاص و عام هم نداره به ذات اشخاص مربوط میشه .
ماهی عزیزم هیچ کس اصراری نداره دیگران نظرش رو قبول کنند . و خیلی خوبه که باطرز فکر و عقاید مختلف ,تو محیطی دوستانه بحث و تبادل نظر میکنیم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→