به جز دستهای پر قدرت تو راهی نیست که قلب پر از فراموش من از نام پر از حیات تو آکنده شود و می دانم ، می دانم مهربانی تو را آن قدرت هست که قلبم را چنان وسعتی بخشد که از محبت تو سیراب شود. آقای من کرم کن و بر من بتاب ... مهدی جان ! دردهای زیادی است که به آنها وعده داده ام با آمدنت علاج می شود. جمعه ها دم غروب وقتی آسمان از اندوه نیامدنت دوباره مثل صدها سال دیگری که خون گریسته است اشک سرخ می بارد به خود می گویم : " آقایم باز هم نیامد....." درست جمعه ها ، وقتی قلبم و قلب همه از تنگی فراغت مثل لاله ای که زیر پا لگد شود چروکیده و رنجیده می شود با خود می گویم این درد عاقبت مرا خواهد کشت ، و بعد به خود نهیب می زنم که ** او خواهد آمد ** و آنگاه از دیدگانم قطره ای اشک می چکد و از سوزان ترین پرده اندوهم می گویم : مهدی جان درست که من بدم و لایق تو نیستم امّا تو بیا
hadi04
ایول قناری خیلی باحال بود حال کردم لینک دانلود بذار میخوامش
hadi04
تیرگی دلم آنقدر برایم وحشت ناک نبود
که این غبار های پراکنده ...
خدایا
دلم طوفان می طلبد
طوفان خواستن تو را
♥Rose♥
hadi04
ممنون از لطف شما ولی خدایی هنوز خیلی کار داره صدام برای تلاوت
♥Rose♥
خواهش میکنم
خب کار کن به جای خجالت کشیدن
hadi04
من قابلیت انجام چند تا کار رو در لحظه دارم هم خجالت میکشم هم کار میکنم
♥Rose♥
آفرین آفرین
ولی خانوما قابلیت انجام دادن چند کارو با هم داشتن نه خانوما !
hadi04
ولی خانومها قابلیت انجام دادن چند کارو با هم داشتن نه آقایون
♥Rose♥
hadi04
یه حسی بهم داره میگه خبریه
zrnznn
hadi04
به جز دستهای پر قدرت تو راهی نیست که قلب پر از فراموش من از نام پر از حیات تو آکنده شود و می دانم ، می دانم مهربانی تو را آن قدرت هست که قلبم را چنان وسعتی بخشد که از محبت تو سیراب شود.
آقای من کرم کن و بر من بتاب ...
مهدی جان !
دردهای زیادی است که به آنها وعده داده ام با آمدنت علاج می شود. جمعه ها دم غروب وقتی آسمان از اندوه نیامدنت دوباره مثل صدها سال دیگری که خون گریسته است اشک سرخ می بارد به خود می گویم :
" آقایم باز هم نیامد....."
درست جمعه ها ، وقتی قلبم و قلب همه از تنگی فراغت مثل لاله ای که زیر پا لگد شود چروکیده و رنجیده می شود با خود می گویم این درد عاقبت مرا خواهد کشت ، و بعد به خود نهیب می زنم که
** او خواهد آمد **
و آنگاه از دیدگانم قطره ای اشک می چکد و از سوزان ترین پرده اندوهم می گویم :
مهدی جان درست که من بدم و لایق تو نیستم امّا تو بیا
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود: hosein keshtkar - saboori
تنها
سال نو مبارک
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
خداوندا ، نمیدانم چه تقدیری مرا فرموده ای اما
برای دوستان من عطا فرما :
هزار و سیصد امید
هزار و سیصد و نود بهروزی
هزار و سیصد و نود و سه لبخند زیبا
سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد ♥♥♥
پرهام
hadi04
دلشاد,
پرهام,
سپاسگزارم دوستان گرامی نوروز بر شما هم فرخنده باد
بندری
baron jon
hadi04
baron jon,
سپاسگزارم از لطف همیشگیتون دوستان گرامی آرزومندم سالی پر از تندرستی و بهروزی در پیش رو داشته باشید
hadi04
ضمن خسته نباشید به همه بچه ها باید بگم توی بازی یه درسی هم از مسی آموختیم که نشون داد باید برای تیم ملیمون تا آخرین لحظه بجنگیم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→