ساناز اول میگم به به یکی از شخصیتهای فوق العاده مورد علاقه ی من در سایت. چرا؟! بی ادعا و خاکی با وجود همه ی خصوصیات خوب و نفیسی که داره واقعا آفرین بر خانواده ای که درش بزرگ شدی و حالا سوالهام 98. فلسفه ی اواتار الان و قبلیهات در چیه! انتخاب زیبایی داری که مسلما بی ارتباط به روح لطیف و فکر ظریفت نیست دوست دارم در مورد این انتخاب بیشتر بدونم 99. گفتم خاکی هستی.. فکر می کنی مرز بین خاک و آسمون کجا باید شکسته بشه؟ یعنی دقیقا سیب ما کی زمینیه کی درختی؟ 100. حرف اخری که میتونی به یک دوست بی معرفت بزنی چی هست؟ وداع پر از گلایه رو ترجیح میدی یا سکوت یک زخمی؟
با سلام و ظهر بخیر به خاله گلم (چون میدونم تا ظهر بیدار نمیشی ) 101-اون نقاشیو رو که از همه بیشتر دوس داری تو چه سنی کشیدی؟ 102-تو سئوال دومم گفتی زندگی رو زرد یا نارنجی میکشی در حالی که به مازیار گفتی زندگی رنگش یاسی هست؟!!!
سلام 104_ یه بحث قبلأ در مورد سبک نقاشی داشتیم و تا اونجایی که یادمه شما گفتید که در این نوع نقاشی مفهوم جایگاه چندانی نداره، اینجوریه؟ البته من فکر می کردم در این سبکهای خاص مفهوم رو با شکلهای غیر طبیعی نشون می دند. 105- من تو تلویزیون دیدم که یه فیل داره نقاشی می کشه و تابلوهاش با قیمتهای بالایی فروش می ره و یا یکی با پرتاب رنگ از تفنگ مخصوصش نقاشی می کرد، جون هر کی دوست داری یه جوری منو تفهیم کن که هنری که اینطوری اتفاقی شکل می گیره رو چطوری ارزیابی می کنند، مثلأ چه تمایزی می تونه بین نقاشی اون فیله با پولاک باشه؟
sib, سلام 105-اگر دوباره متولد بشی دوست داری در ایران -تهران - وهمین خانواده فعلی متولد بشی؟ 106-این حرف که هرکس تو زندگیش رنگ خاصی داره از دید یک هنرمند صحیحه؟(مثلا : نارنجی -صورتی مثل فال مد نظر هست ) 107-دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟ 108-اهل کدوم محله تهرانی؟
............................. gilas: 4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.
81-بین نقاشی و رانندگی و آواز کدومش رو انتخاب میکنی؟(ای خدا نکشتت بهروز با اون آهنگت همش دارم حرکات موزون میکنم دست خطم بد شده )
آخه اینا چه ربطی دارن به هم؟ خب رانندگی هم خیلی دوست دارم ولی خب بیشتر نقاشی
نقل قول: sepehrirani
82-بنظرت چرا تنباکو میوه ای با طعم گیلاس تو بازار نیس؟
نمیشدونم ولی شاید واسه اینکه گیلاس میوه خیلی معطری نیست.گیلاس بو نداره خیلی
83-شبا عروسک بغل میکنی میخوابی یا متکا؟
معمولا هیچ کدوم ولی یه چند باری عروسک بغل کردم
84-اگه بخوای منو نصیحت کنی بهم چی میگی؟
اونجوری که لیاققتته زندگی کن و قدر خودتو بدون(این چیزیه که شاید به همه بگم)
نقل قول: نخبه
85- از کدوم اخلاق محمد خوشت میاد و از کدوم اخلاقش بدت میاد دوست داری چه جور اخلاقی داشته باشه کلا چه انتظاراتی از عشقت داری؟
اخلاق خوبش اینکه چیزی تو دلش نمیمونه.یعنی اگه الان یه بحثی بینمون پیش بیاد یه ساعت بعد یادش میره.برعکس من که تا مدت ها کشش میدم اخلاق بدشم اینکه بیشتر اوقات نیمه خالی لیوانو میبینه.سر هر مسئله ای اول نکته های منفی میاد جلوی چشمش و مسئله رو الکی بزرگ میکنه. کلا با همه خوبی ها و بدی هاش همینجوری که هست خوشم میاد چون مجموعه این خصوصیات اون آدمی که من دوست دارم به وجود آورده و اگه یه بخشش تغییر کنه دیگه این آدم اون آدم نیست.
نقل قول: Kishe Mehr
86- این جمله یعنی چی؟
واضحه که یعنی هوا رو ازم بگیر ولی خنده ت رو نگیر یعنی بدون هوا میتونم زندگی کنم ولی بدون خنده تو نمیتونم
87- کیش مهر یعنی چی؟
یعنی آیین مهرپرستی
88- اگه بخواهید جای یک نفر دیگه باشید اون فرد کیه و ویژگی های اون فرد چیه که شما رو علاقه مند کرده؟
هیچوقت دوست نداشتم جای کس دیگه ای باشم
نقل قول: بندری
89 . دوست داری چقدر عمر کنی ؟
به اندازه کافی فکر کنم 70 سال خوب باشه
90. اهل رشوه دادن یا رشوه گرفتن هستی ؟
تا حالا پیش نیومده ولی نه این کارو نمیکنم هیچوقت
91 . خانواده ات از دوستی شما به آقا محمد خبر دارند ؟
بله خبر دارن
نقل قول: SaMaN TaJ
92. لباس عمو محمود روز سورپرایز چه رنگی بود؟
فکر کنم آبی خیلی روشن یا تو مایه های خاکستری بود
93.روز سورپرایز از کدوم غذا بیشتر خوشت اومد؟
هیچکدومش زیاد خوب نبود ولی جوجه کبابه یه کم بهتر بود
94.چرا تو وبلاگت یه سوال پرسیدم جواب ندادی؟حرف 6 7 ماه پیش ها؟
اصلا یادم نمیاد چی پرسیده بودی؟احتمالا سرنزدم که ببینم
نقل قول: gilas
95. نظرت درباره آرایش چیه ؟
آرایش کردنو دوست دارم ولی نه هر جایی
96. چرا خودت معمولا کم آرایش میکنی ؟
کلا آرایش ملایمو ترجیح میدم.حتی توی مهمونی و عروسی هم جوری آرایش نمیکنم که خیلی تابلو باشم.ترجیح میدم چهره م همینجوری که هست دیده بشه
97. سایه سبز رو از کجا خریدی من ( شاپرک بانو ) خیلی ازش خوشم میاد
همینجا نزدیک خونه مون.میخوای برات بخرم؟
نقل قول: The one
ساناز اول میگم به به یکی از شخصیتهای فوق العاده مورد علاقه ی من در سایت. چرا؟! بی ادعا و خاکی با وجود همه ی خصوصیات خوب و نفیسی که داره واقعا آفرین بر خانواده ای که درش بزرگ شدی
فدات بشم.خوبی از خودته.جدی میگم.خودت خیلی ماهی
98. فلسفه ی اواتار الان و قبلیهات در چیه! انتخاب زیبایی داری که مسلما بی ارتباط به روح لطیف و فکر ظریفت نیست دوست دارم در مورد این انتخاب بیشتر بدونم
نمیدونم چرا احساس میکنم شبیه خودمه از نظر قیافه نه خیلی ولی از نظر روحیه خیلی بهم نزدیکن.نگاهشون که میکنم انگار خودمو توشون میبینم
99. گفتم خاکی هستی.. فکر می کنی مرز بین خاک و آسمون کجا باید شکسته بشه؟ یعنی دقیقا سیب ما کی زمینیه کی درختی؟
راستش من که بیشتر وقتا تو آسمونا سیر میکنم نمیدونم سوالتو درست متوجه شدم یا نه فکر کنم منظورت اینه که کی خاکی ام و کی غرور دارم خب شاید بیشتر اوقات اونجوری هستم که تو میگی ولی از این قضیه زیادم خوشحال نیستم.چون خیلی وقته ازش ضربه هم خوردم چون همه آدما یه جور نیستن و بعضیا ممکنه از ان رفتارت سوء استفاده کنن.
100. حرف اخری که میتونی به یک دوست بی معرفت بزنی چی هست؟ وداع پر از گلایه رو ترجیح میدی یا سکوت یک زخمی؟
کلا آدم درونگرایی هستم واسه همین خیلی وقتا خیلی حرفا تو دلم میمونه که هیچوقت نمیگم.ترجیح میدم سکوت کنم
نقل قول: نی نی
101-اون نقاشیو رو که از همه بیشتر دوس داری تو چه سنی کشیدی؟
بیشتر نقاشی های مورد علاقه م نقاشی هاییه که تو سال های اخیر کشیدم چون پخته تر هستن
102-تو سئوال دومم گفتی زندگی رو زرد یا نارنجی میکشی در حالی که به مازیار گفتی زندگی رنگش یاسی هست؟!!!
مازیار ازم پرسید زندگی خودم چه رنگی،تو پرسیدی زندگیزندگی من با چیزی که توی کل دنیا جریان داره مطمئنا متفاوته.شاید جوابی که به مازیار جزئی تر بود و جواب تو کلی تر.زندگی من یه قسمتی از کل زندگیه.مثل یه رودخونه که واسه خودش جریان داره ولی دور و برش هزارتا اتفاق و چیزای مختلف و متفاوت هست.زرد و نارنجی رنگیه که به کل زندگی و دنیا و آدما و اتفاقاتی که توش میوفته نسبت میدم ولی رنگ یاسی که گفتم رنگیه که به زندگی شخصی خودم نسبت میدم.(الان باز یکی که خودش میدونه کیه میگه چرا جوابارو میپیچونی )
103-از سکون خوشت میاد یا تحرک؟
نمیتونم انتخاب کنم.گاهی وقتا دوست دارم ساکن باشم و تو خودم فرو برم و گاهی وقتا هم دلم تحرک و جنب و جوش میخواد ولی بیشتر تحرک رو دوست دارم.
نقل قول: دیااکو
104_ یه بحث قبلأ در مورد سبک نقاشی داشتیم و تا اونجایی که یادمه شما گفتید که در این نوع نقاشی مفهوم جایگاه چندانی نداره، اینجوریه؟ البته من فکر می کردم در این سبکهای خاص مفهوم رو با شکلهای غیر طبیعی نشون می دند.
کجا این حرفو زدم؟ اصلا اینطوری نیست که مفهوم جایی نداشته باشه.بلکه مفهوم یا موضوعی که نقاش موقع نقاشی مد نظر داشته لزوما به بیننده منتقل نمیشه مگر اینکه نقاش با گذاشتن عنوان خاصی روی کارش ذهن بیننده رو به به سمت مفهوم مورد نظر خودش هدایت کنه.خاصیت این نوع نقاشی اینه که برداشت و مفاهیم متفاوتی رو بر اساس مخاطبین مختلف در بر میگیره.
105- من تو تلویزیون دیدم که یه فیل داره نقاشی می کنه و تابلوهاش با قیمتهای بالایی فروش می ره و یا یکی با پرتاب رنگ از تفنگ مخصوصش نقاشی می کرد، جون هر کی دوست داری یه جوری منو تفهیم کن که هنری که اینطوری اتفاقی شکل می گیره رو چطوری ارزیابی می کنند، مثلأ چه تمایزی می تونه بین نقاشی اون فیله با پولاک باشه؟
خب حالا که پولاک رو مثال زدی منم در باره همون میگم.پولاک یا هر کس دیگه ای که به این شیوه نقاشی کردن هیچکدومشون نیومدن از اول این شکلی نقاشی کنن.اگه نقاشی های اولیه پولاک رو ببینی طراحی ها و نقاشی های واقعگرایانه زیاد داره ویا حتی پیکاشو اول از نقاشی واقعگرایانه شروع کرده.میخوام بگم همه این آدما یه دانش بزرگ پشت کارشون هست ونیومدن چون نمیتونستن جور دیگه ای کار کنن این شیوه رو انتخاب کنن.من خودمو هنرمند نمیدونم ولی خودمم همین مراحل رو طی کردم.یعنی اصلا اگه غیر از این باشه.اگه شناخت درستی از رنگ و ترکیب بندی و خیلی چیزای دیگه نداشته باشی نمیتونی یه کار محکم ارائه بدی و با همون نگاه اول مشخص میشه این کار پایه محکمی براساس دانش نقاشی داره یا نه.فرق اون فیله با پولاک اینجاست که نقاش بعد از کلی جست و جو و زحمت و غیره به طور خودخواسته میاد این شیوه نقاشی رو انتخاب میکنه.
نقل قول: aac198000
105-اگر دوباره متولد بشی دوست داری در ایران -تهران - وهمین خانواده فعلی متولد بشی؟
آره فکر کنم بازم همین زندگی رو انتخاب میکردم
نقل قول: aac198000
106-این حرف که هرکس تو زندگیش رنگ خاصی داره از دید یک هنرمند صحیحه؟(مثلا : نارنجی -صورتی مثل فال مد نظر هست )
خب برای همه رنگ ها یک سری خصوصیات مشخص و تدوین شده.یعنی یه بحثی توی رنگ شناسی هست که برای رنگها خصوصیاتی بعضا انسانی در نظر گرفته شده.خب هر آدمی هم بر اساس خصوصیاتش میتونه رنگ خاصی رو تداعی کنه.آره این قضیه کاملا ثابت شده ست.
ساناز جون با اجازه ت میخوام یه کم خاله زنک بازی در آرم
111.این آقا محمدتون رو چه جوری باهاش آشنا شدید؟
112.مدت این آشنایی چقدر بوده و فکر می کنین ثمره ی دلخواه رو داشته باشه؟
راستی خصوصیاتشون که زود آشتی می کنن و منفی نگرن منو یاد خودم میندازه حالا با توجه به اینکه شما خودت برعکس ایشونی، 113.تا حالا به ذهنت خطور کرده که شاید خدای نکرده در آینده براتون مشکلی بوجود بیاره؟ مثلا در تربیت بچه متفق القول نباشید! اگه آره! تا حالا برای عوض کردن خودتون و خودشون و اینا قدم مثبتی برداشته شده؟ سوال تشریحی است لطفا توضیح دهید
117-گفتی دو تا بچه دوست داری.. فکر میکنی میتونی مادر خوبی باشی .. یعنی حوصله بچه ها رو داری؟ 118-فکر میکنی در اینده مادر شوهر خوبی خواهی شد یا مادر زن خوب ؟
119-اگه یه روزی خدائی نکرده به هر دلیلی به محمد نرسیدی و باهاش ازدواج نکردی و با کسه دیگه ای مزدوج شدی محمد رو فراموش میکنی؟
تو محل کار یکی از دوستام.یعنی دوست همکار دوستم بود
اگه خدا قبول کنه 5 سال و 5 ماه و 7 روز والا پستی و بلندی زیاد داشته،به ثمر هم میشینه ایشالا
راستی خصوصیاتشون که زود آشتی می کنن و منفی نگرن منو یاد خودم میندازه حالا با توجه به اینکه شما خودت برعکس ایشونی، 113.تا حالا به ذهنت خطور کرده که شاید خدای نکرده در آینده براتون مشکلی بوجود بیاره؟ مثلا در تربیت بچه متفق القول نباشید! اگه آره! تا حالا برای عوض کردن خودتون و خودشون و اینا قدم مثبتی برداشته شده؟ سوال تشریحی است لطفا توضیح دهید
راستش به نظر من این که تو این خصوصیات یکسان نیستیم نکته مثبتیه چون یکی اون یکی رو خنثی میکنه.مثلا اگه قرار بود هر دو تامون مثل من باشیم که مسئله ای که پیش میاد زود فراموش نکنیم و آشتی نکنیم که خب خیلی بدتر میشد اوضاع.من همیشه وقتی میبینم اون اصلا یادش هم نیست که چه اتفاقی افتاده و چه حرفایی رد و بدل شده و فراموش کرده خب منم دیگه پیشو نمیگیرم و قضیه حل و فصل میشه.یا تو قضیه دوم یعنی منفی نگری خوبه که جفتمون اینجوری نیستیم.اگه اون نکته های منفی رو میبینه من نکته های مثبتو میبینم و قضیه از همه جنبه ها برسی میشه و تعادل برقرار میشه
120 . تو یه جمع که هم پسر هست هم دختر ترجیح میدی با دخترا هم صحبت باشی یا پسرا ؟ چرا ؟ ( با رسم نمودار ) 121. اعتماد از نظر تو یعنی چی ؟ چه کاری باعث میشه تو به یکی اعتماد کنی یا نکنی ؟ 122. محمد چقدر تونسته اعتماد تو رو بدست بیاره چطوری ؟
میخوام بگم همه این آدما یه دانش بزرگ پشت کارشون هست ونیومدن چون نمیتونستن جور دیگه ای کار کنن این شیوه رو انتخاب کنن
123-من منکر این نیستم که اینا دانش نقاشی دارند فقط اینو نمی فهمم که مثلأ یه معمار که قبلأ ساختمونهای زیبایی ساخته چرا باید بیاد تو یه گوشه ای مصالح رو روی هم بریزه و به طور اتفاقی یه توده از مصالح درست کنه و بعد بگه این یه سبک جدیده،
117-گفتی دو تا بچه دوست داری.. فکر میکنی میتونی مادر خوبی باشی .. یعنی حوصله بچه ها رو داری؟
آره فکر کم مادر خوبی بشم بچه خیلی دوست دارم
118-فکر میکنی در اینده مادر شوهر خوبی خواهی شد یا مادر زن خوب ؟
اووووووه دلیلی نداره بخوام با عروس و دامادم بد باشم.اگه اونا خوب باشن منم خوبم باهاشون
119-اگه یه روزی خدائی نکرده به هر دلیلی به محمد نرسیدی و باهاش ازدواج نکردی و با کسه دیگه ای مزدوج شدی محمد رو فراموش میکنی؟
فراموش که مطمئنم نمیشه.ولی فقط موقعی زدواج میکنم و با کسی که مطمئن باشم جای اونو کاملا برام پر میکنه والا ازدواج نمیکنم
120 . تو یه جمع که هم پسر هست هم دختر ترجیح میدی با دخترا هم صحبت باشی یا پسرا ؟ چرا ؟ ( با رسم نمودار )
برام زیاد فرقی نمیکنه ولی خب با دخترا بیشتر حرف واسه زدن دارم
121. اعتماد از نظر تو یعنی چی ؟ چه کاری باعث میشه تو به یکی اعتماد کنی یا نکنی ؟
به نظرم صداقت داشتن باعث میشه به کسی اعتماد کنم.وقتی کسی باهات روراست باشه میتونی بهش اعتماد کنی
122. محمد چقدر تونسته اعتماد تو رو بدست بیاره چطوری ؟
به محمد هم طبق چیزی که تو سوال قبلی گفتم اعتماد دارم.چون میدونم تحت هر شرایطی واقعیتو بهم میگه و اهل دورویی و ریا نیست
123-من منکر این نیستم که اینا دانش نقاشی دارند فقط اینو نمی فهمم که مثلأ یه معمار که قبلأ ساختمونهای زیبایی ساخته چرا باید بیاد تو یه گوشه ای مصالح رو روی هم بریزه و به طور اتفاقی یه توده از مصالح درست کنه و بعد بگه این یه سبک جدیده،
این برمیگرده به تعریفی که هرکسی از زیبایی داره.توی هنر زیبایی هیچ تعریف تدوین شده ای به طور مشخص نداره.در هر دورۀ تاریخی زیبایی یه جور تعریف شده.چیزی که 500 سال پیش زیبا به نظر میومده لزوما الان هم زیبا به نظر نمیاد.و این تغییر شیوه نقاشی یک نقاش هم برمیگرده به تغییر ذهنیتش.یه نکته دیگه هم پیش رفتن با زمانه ست.همون جور که تغییر و تحول توی همه عرصه ها از اتفاق میوفته توی هنر هم اتفاق میوفته.خیلی چیزا باعث میشه سلیقه مردم و دیدشون نسبت به زیبایی در طی سالها تغییر پیدا کنه.چون نحوه زندگیشون بر اساس پیشرفت علم و تکنولوژی و خیلی چیزای دیگه تغییر پیدا میکنه.وقتی نحوه زندگیت عوض شد ذهنیتت هم عوض میشه.این چیزایی که میگم درباره زمانی هستش که این سبک ها پا به عرصه گذاشتن.یعنی بستری که باعث شده این سبک ها به وجود بیان. در ضمن این جور کارا کاملا اتفاقی نیستن.این که هر لکه و هر رنگ کجا قرار بگیره روش فکر میشه.اینجوری هم نیست که همینجوری رنگا رو بریزن روی هم.این باز برمیگرده به همون دانشی که گفتم.کسی که دانش نداره ممکنه بدون فکر و اتفاقی این کار رو انجام بده که مسلما در برابر کار کسی که با فکر این کار رو کرده کاملا قابل تمییز دادنه.
126.یه دوست هنرمندی دارم که فوق العاده مومنه. از اونجایی که با استعداد هست در دانشکده ی هنر اینجا قبول میشه و کارها در سال اول خوب پیش میره تا اینکه امتحانی براشون برگزار میکنن که در اون امتحان، لخت مادرزادی از جنس مخالف به عنوان مدل استفاده میشه و الی آخره... حالا این دوستم بدون هیچ درنگی گفت این کار مغایر با تعالیم دینمه و در نتیجه نتونست رشته ی مورد علاقه شو ادامه بده حیف!! البته من خودم بهش گفتم که خب فکر کن یک شی جامد جلوته و بدون دخالت هیچ احساسی فقط اون امتحان لعنتی رو تموم کن چون واقعا حیفش بود ولی قبول نکرد.. حالا سوال من اینه که آیا اگه ساناز نازنین جای این خانم ایکس بود، چه واکنشی نشون میداد؟ و کلا تا کجا حاضری با بعضی از اعتقادات و تعالیم دینی کنار بیای؟
127-رابطت با خواهرت چطوره ؟ صمیمی هستی یعنی جوری که بتونی همه حرفات رو بهش بگی یا چون بزرگتره زیاد راحت نیستی؟کلا تو خونه با کی بیشتر راحتی؟
128-دوست داشتی یه داداش داشتی؟ اگه اره دوست داشتی ازت بزرگتر باشه یا کوچکتر؟ چرا؟
129-اولین چیزی که در مورد این اشخاص به ذهنت میرسه بهم بگو یا بارزترین خصوصیتشون که برای تو جالبه و اون خصوصیت اخلاقی رو دوست داری شیرین گیلاس شاپرک بوسه عمو محمود مازیار نی نی علی لندن مریم لندن امین کیش مهر یکتا میرزا کارلوس ماهی مژده مستانه ساحل ناقلا بهونه متین57 ژولی و خانمش سامان هادی پرستو متالیکا بهروز مشهدی دلشاد
با سلام خدمت سیب گلاب خدا قوت آبجی خوشو خرم باشی 130-هوای سردو بیشتر دوست داری یا گرم؟ 131-تا به حال به این فکر کردی که یه روزی یه جای دور تنها زندگی کنی؟چه حسی داری؟ 132-چرا وقتی توی یک جمعی هستی اینقدر ساکتی؟چرا دوست نداری توی بحث یک جمعی شرکت داشته باشی؟
gilas
95. نظرت درباره آرایش چیه ؟
96. چرا خودت معمولا کم آرایش میکنی ؟
97. سایه سبز رو از کجا خریدی من ( شاپرک بانو ) خیلی ازش خوشم میاد
The one
و حالا سوالهام
98. فلسفه ی اواتار الان و قبلیهات در چیه! انتخاب زیبایی داری که مسلما بی ارتباط به روح لطیف و فکر ظریفت نیست دوست دارم در مورد این انتخاب بیشتر بدونم
99. گفتم خاکی هستی.. فکر می کنی مرز بین خاک و آسمون کجا باید شکسته بشه؟ یعنی دقیقا سیب ما کی زمینیه کی درختی؟
100. حرف اخری که میتونی به یک دوست بی معرفت بزنی چی هست؟ وداع پر از گلایه رو ترجیح میدی یا سکوت یک زخمی؟
نی نی
101-اون نقاشیو رو که از همه بیشتر دوس داری تو چه سنی کشیدی؟
102-تو سئوال دومم گفتی زندگی رو زرد یا نارنجی میکشی در حالی که به مازیار گفتی زندگی رنگش یاسی هست؟!!!
103-از سکون خوشت میاد یا تحرک؟
دیااکو
104_ یه بحث قبلأ در مورد سبک نقاشی داشتیم و تا اونجایی که یادمه شما گفتید که در این نوع نقاشی مفهوم جایگاه چندانی نداره، اینجوریه؟ البته من فکر می کردم در این سبکهای خاص مفهوم رو با شکلهای غیر طبیعی نشون می دند.
105- من تو تلویزیون دیدم که یه فیل داره نقاشی می کشه و تابلوهاش با قیمتهای بالایی فروش می ره و یا یکی با پرتاب رنگ از تفنگ مخصوصش نقاشی می کرد، جون هر کی دوست داری یه جوری منو تفهیم کن که هنری که اینطوری اتفاقی شکل می گیره رو چطوری ارزیابی می کنند، مثلأ چه تمایزی می تونه بین نقاشی اون فیله با پولاک باشه؟
aac198000
سلام
105-اگر دوباره متولد بشی دوست داری در ایران -تهران - وهمین خانواده فعلی متولد بشی؟
106-این حرف که هرکس تو زندگیش رنگ خاصی داره از دید یک هنرمند صحیحه؟(مثلا : نارنجی -صورتی مثل فال مد نظر هست
107-دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟
108-اهل کدوم محله تهرانی؟.............................
gilas:
4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.
sib
ممنون
آخه اینا چه ربطی دارن به هم؟
نمیشدونم ولی شاید واسه اینکه گیلاس میوه خیلی معطری نیست.گیلاس بو نداره خیلی
معمولا هیچ کدوم ولی یه چند باری عروسک بغل کردم
اونجوری که لیاققتته زندگی کن و قدر خودتو بدون(این چیزیه که شاید به همه بگم)
اخلاق خوبش اینکه چیزی تو دلش نمیمونه.یعنی اگه الان یه بحثی بینمون پیش بیاد یه ساعت بعد یادش میره.برعکس من که تا مدت ها کشش میدم
واضحه که
یعنی آیین مهرپرستی
هیچوقت دوست نداشتم جای کس دیگه ای باشم
به اندازه کافی
تا حالا پیش نیومده
بله خبر دارن
فکر کنم آبی خیلی روشن یا تو مایه های خاکستری بود
هیچکدومش زیاد خوب نبود ولی جوجه کبابه یه کم بهتر بود
اصلا یادم نمیاد چی پرسیده بودی؟احتمالا سرنزدم که ببینم
آرایش کردنو دوست دارم ولی نه هر جایی
کلا آرایش ملایمو ترجیح میدم.حتی توی مهمونی و عروسی هم جوری آرایش نمیکنم که خیلی تابلو باشم.ترجیح میدم چهره م همینجوری که هست دیده بشه
فدات بشم.خوبی از خودته.جدی میگم.خودت خیلی ماهی
نمیدونم چرا احساس میکنم شبیه خودمه
راستش من که بیشتر وقتا تو آسمونا سیر میکنم
کلا آدم درونگرایی هستم واسه همین خیلی وقتا خیلی حرفا تو دلم میمونه که هیچوقت نمیگم.ترجیح میدم سکوت کنم
بیشتر نقاشی های مورد علاقه م نقاشی هاییه که تو سال های اخیر کشیدم چون پخته تر هستن
مازیار ازم پرسید زندگی خودم چه رنگی،تو پرسیدی زندگیزندگی من با چیزی که توی کل دنیا جریان داره مطمئنا متفاوته.شاید جوابی که به مازیار جزئی تر بود و جواب تو کلی تر.زندگی من یه قسمتی از کل زندگیه.مثل یه رودخونه که واسه خودش جریان داره ولی دور و برش هزارتا اتفاق و چیزای مختلف و متفاوت هست.زرد و نارنجی رنگیه که به کل زندگی و دنیا و آدما و اتفاقاتی که توش میوفته نسبت میدم ولی رنگ یاسی که گفتم رنگیه که به زندگی شخصی خودم نسبت میدم.(الان باز یکی که خودش میدونه کیه میگه چرا جوابارو میپیچونی
نمیتونم انتخاب کنم.گاهی وقتا دوست دارم ساکن باشم و تو خودم فرو برم و گاهی وقتا هم دلم تحرک و جنب و جوش میخواد ولی بیشتر تحرک رو دوست دارم.
کجا این حرفو زدم؟
خب حالا که پولاک رو مثال زدی منم در باره همون میگم.پولاک یا هر کس دیگه ای که به این شیوه نقاشی کردن هیچکدومشون نیومدن از اول این شکلی نقاشی کنن.اگه نقاشی های اولیه پولاک رو ببینی طراحی ها و نقاشی های واقعگرایانه زیاد داره ویا حتی پیکاشو اول از نقاشی واقعگرایانه شروع کرده.میخوام بگم همه این آدما یه دانش بزرگ پشت کارشون هست ونیومدن چون نمیتونستن جور دیگه ای کار کنن این شیوه رو انتخاب کنن.من خودمو هنرمند نمیدونم ولی خودمم همین مراحل رو طی کردم.یعنی اصلا اگه غیر از این باشه.اگه شناخت درستی از رنگ و ترکیب بندی و خیلی چیزای دیگه نداشته باشی نمیتونی یه کار محکم ارائه بدی و با همون نگاه اول مشخص میشه این کار پایه محکمی براساس دانش نقاشی داره یا نه.فرق اون فیله با پولاک اینجاست که نقاش بعد از کلی جست و جو و زحمت و غیره به طور خودخواسته میاد این شیوه نقاشی رو انتخاب میکنه.
آره فکر کنم بازم همین زندگی رو انتخاب میکردم
خب برای همه رنگ ها یک سری خصوصیات مشخص و تدوین شده.یعنی یه بحثی توی رنگ شناسی هست که برای رنگها خصوصیاتی بعضا انسانی در نظر گرفته شده.خب هر آدمی هم بر اساس خصوصیاتش میتونه رنگ خاصی رو تداعی کنه.آره این قضیه کاملا ثابت شده ست.
2 تا.جنسشونم جور باشه.یعنی یه دختر و یه پسر
Kishe Mehr
به قول علی دایی ببخشیدا ببخشید
108- اگه قرار باشه اسمی غیر از SIB واسه اسم کاربریتون انتخاب کنید اون اسم چیه؟
109- اگه بهتون پیشنهاد بازیگری توی یک فیلم سینمایی با نقش منفی بدم بازی می کنید؟
110- چرا سوالهای من رو کوتاه جواب میدین؟
sib
آخه هیچ کس خاصی مد نظرم نیست که دلم بخواد جاش باشم خب
شاید ماه
کلا از بازیگری خوشم میاد.آره قبول میکنم
خب بعضی سوالا جوابش کوتاهه بعضیا احتیاج به توضیح اضافه داره خب
The one
111.این آقا محمدتون رو چه جوری باهاش آشنا شدید؟
راستی خصوصیاتشون که زود آشتی می کنن و منفی نگرن منو یاد خودم میندازه
113.تا حالا به ذهنت خطور کرده که شاید خدای نکرده در آینده براتون مشکلی بوجود بیاره؟ مثلا در تربیت بچه متفق القول نباشید! اگه آره! تا حالا برای عوض کردن خودتون و خودشون و اینا قدم مثبتی برداشته شده؟ سوال تشریحی است لطفا توضیح دهید
ماهی
114-چرا هیچ وقت به من مثبت نمیدی؟
115-اصولا چرا اینقدر کم مثبت میدی؟
116-می دونستی بدون مثبتم برام خیلی عزیزی؟
..............................
gilas :
شماره سوال درست شد .
ماهی گلی بعد 115 میشه 116 نه 117
ماهی : خاک به سرم.دارم از گرسنگی می میرم.همزمان شونصد تا کارم دارم انجام می دم
نخبه
118-فکر میکنی در اینده مادر شوهر خوبی خواهی شد یا مادر زن خوب ؟
sib
تو محل کار یکی از دوستام.یعنی دوست همکار دوستم بود
اگه خدا قبول کنه 5 سال و 5 ماه و 7 روز
113.تا حالا به ذهنت خطور کرده که شاید خدای نکرده در آینده براتون مشکلی بوجود بیاره؟ مثلا در تربیت بچه متفق القول نباشید! اگه آره! تا حالا برای عوض کردن خودتون و خودشون و اینا قدم مثبتی برداشته شده؟ سوال تشریحی است لطفا توضیح دهید
راستش به نظر من این که تو این خصوصیات یکسان نیستیم نکته مثبتیه
gilas
120 . تو یه جمع که هم پسر هست هم دختر ترجیح میدی با دخترا هم صحبت باشی یا پسرا ؟ چرا ؟ ( با رسم نمودار
121. اعتماد از نظر تو یعنی چی ؟ چه کاری باعث میشه تو به یکی اعتماد کنی یا نکنی ؟
122. محمد چقدر تونسته اعتماد تو رو بدست بیاره چطوری ؟
دیااکو
sib
وای روم سیاه
به خدا اصلا یادم میره
قربونت بشم تو هم خیلی گلی عزیزم
sib
آره فکر کم مادر خوبی بشم
اووووووه
فراموش که مطمئنم نمیشه.ولی فقط موقعی زدواج میکنم و با کسی که مطمئن باشم جای اونو کاملا برام پر میکنه والا ازدواج نمیکنم
برام زیاد فرقی نمیکنه ولی خب با دخترا بیشتر حرف واسه زدن دارم
به نظرم صداقت داشتن باعث میشه به کسی اعتماد کنم.وقتی کسی باهات روراست باشه میتونی بهش اعتماد کنی
به محمد هم طبق چیزی که تو سوال قبلی گفتم اعتماد دارم.چون میدونم تحت هر شرایطی واقعیتو بهم میگه و اهل دورویی و ریا نیست
این برمیگرده به تعریفی که هرکسی از زیبایی داره.توی هنر زیبایی هیچ تعریف تدوین شده ای به طور مشخص نداره.در هر دورۀ تاریخی زیبایی یه جور تعریف شده.چیزی که 500 سال پیش زیبا به نظر میومده لزوما الان هم زیبا به نظر نمیاد.و این تغییر شیوه نقاشی یک نقاش هم برمیگرده به تغییر ذهنیتش.یه نکته دیگه هم پیش رفتن با زمانه ست.همون جور که تغییر و تحول توی همه عرصه ها از اتفاق میوفته توی هنر هم اتفاق میوفته.خیلی چیزا باعث میشه سلیقه مردم و دیدشون نسبت به زیبایی در طی سالها تغییر پیدا کنه.چون نحوه زندگیشون بر اساس پیشرفت علم و تکنولوژی و خیلی چیزای دیگه تغییر پیدا میکنه.وقتی نحوه زندگیت عوض شد ذهنیتت هم عوض میشه.این چیزایی که میگم درباره زمانی هستش که این سبک ها پا به عرصه گذاشتن.یعنی بستری که باعث شده این سبک ها به وجود بیان. در ضمن این جور کارا کاملا اتفاقی نیستن.این که هر لکه و هر رنگ کجا قرار بگیره روش فکر میشه.اینجوری هم نیست که همینجوری رنگا رو بریزن روی هم.این باز برمیگرده به همون دانشی که گفتم.کسی که دانش نداره ممکنه بدون فکر و اتفاقی این کار رو انجام بده که مسلما در برابر کار کسی که با فکر این کار رو کرده کاملا قابل تمییز دادنه.
niutish
124. از چه خصلتی تو ادما بیشتر بدت میاد و چرا؟
125. هر کسی تو زندگیش یه حریم خصوصی داره تعریف تو از حریم خصوصیت چیه؟
The one
نخبه
128-دوست داشتی یه داداش داشتی؟ اگه اره دوست داشتی ازت بزرگتر باشه یا کوچکتر؟ چرا؟
129-اولین چیزی که در مورد این اشخاص به ذهنت میرسه بهم بگو یا بارزترین خصوصیتشون که برای تو جالبه و اون خصوصیت اخلاقی رو دوست داری
شیرین
گیلاس
شاپرک
بوسه
عمو محمود
مازیار
نی نی
علی لندن
مریم لندن
امین
کیش مهر
یکتا
میرزا
کارلوس
ماهی
مژده
مستانه
ساحل ناقلا
بهونه
متین57
ژولی و خانمش
سامان
هادی
پرستو
متالیکا
بهروز مشهدی
دلشاد
بهونه
130-هوای سردو بیشتر دوست داری یا گرم؟
131-تا به حال به این فکر کردی که یه روزی یه جای دور تنها زندگی کنی؟چه حسی داری؟
132-چرا وقتی توی یک جمعی هستی اینقدر ساکتی؟چرا دوست نداری توی بحث یک جمعی شرکت داشته باشی؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→