اميدوارم كه بهم گير ندن 133- عطر مورد علاقت؟ 134- اگه از خدا تنها يه چيز ميخواستي اون چيز چي بود؟ 135- شده تا الان احساس كني خدا خودش شخصاً يكي از مشكلات بزرگتو حل كرده باشه، با وساطت مستقيم خودش؟ (چيزي مثل معجزه!)
گیلاسی فقط این سوالاتو خط نزن که سوال های شاپری هستشا گفته باشم خط بزنی دم در شاپری وایساده از این به بعد شاپری هستش سیب!
سلام عزیزم مرسی که به سوالام جواب دادی سایه هم بعدا برام بخر بیار این پست از طرف شاپرک بانو، تکدانه ، دردانه ی سایت میباشد 136. منم مثل خودت میوه سیب اصلا دوست ندارم. ولی سیب سیبی سایتو خیلی دوست دارم اما حالا آبمیوه سیب، آدامس سیب، پای سیب و کمپوت سیب! اینارو چی دوست داری؟ 137. تا حالا کیک با نوشابه خوردی؟ 138. گفتی 1 دختر و یه پسر دلت میخواد، خوب ترجیح میدی بچه اولت پسر باشه یا دختر. در واقع دوست داری پسرت بزرگتر باشه یا دخترت؟
139-تا حالا خرمغزتو گاز گرفته؟ 140-تاحالا شده فکرکنی یه جایی و تویه موضوعی کسی برای منفعت خودش از تو سوءاستفاده کرده وتوهم ناخواسته بهش کمک کردی؟ 141-تا حالا سگ دنبالت کرده؟
...................................... gilas: 11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
سلام و خسته نباشيد 142-زيباترين زن يا دختري كه تا حالا ديدين چه كسي بوده؟ 143-تا حالا به كسي تهمت زدين؟ 144-آيا به تاريخ علاقه دارين؟اگه آره اطلاعات تاريخيتون خوبه؟
...................................... gilas: شماره سوالات درست شد
خاله سیبی حوصله نداشتم 3صفحه رو بخونم 145- اسم چهارتا از دوستای موج منفی رو بگین؟ 146- فرق یه موفرفری با موج منفی کچل موفرفری چیه؟ 147- موج منفی میگه سقط جنین وقتیه که نی نی ناقص باشه پس چرا مامان و بابای موج منفی اونو سقط نکردن؟ سوالام ادامه داره
خسته نباشی سيب عزيز 148. اگر قرار باشه بين « پدر و مادرت» و «محمد» يكی رو انتخاب كنی، كدوم رو انتخاب ميكنی؟ (واقعاً ) چرا؟ 149. آخرین كادویی كه به «محمد» دادی و آخرين كادویی كه ازش گرفتی چی بود؟ به چه مناسبتی؟ 150. چه وقت « پدر و مادرت» از رابطه شما دوتا با خبر شدن؟ و آيا « پدر و مادرت» و «محمد» ميدونن كه يكی از اعضای بوفيلند هستی؟
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خواستم بگم خیال نکنی ساناز خانم که سوالای داغی رو جواب دادی شما اوکی بده تا سوالای داغ پرسیده بشه بگذریم 153 . حاضری پرینت از صندلی داغت بگیری و برای محمد و خانواده ات بفرستی البته بعد از اینکه سوالای داغتر پرسیده شد ؟ 154. جورابات بو میده یا نه ؟ 155 . فیلمای منفی نوزده سال هم نگاه می کنی یا کردی نظرت درباره این فیلما چیه
125. هر کسی تو زندگیش یه حریم خصوصی داره تعریف تو از حریم خصوصیت چیه؟
اینکه یه وقتایی بخوای تنها باشی و با خودت خلوت کنی و نخوای حتی عزیز ترین کست هم بهت نزدیک بشه
نقل قول: The one
126.یه دوست هنرمندی دارم که فوق العاده مومنه. از اونجایی که با استعداد هست در دانشکده ی هنر اینجا قبول میشه و کارها در سال اول خوب پیش میره تا اینکه امتحانی براشون برگزار میکنن که در اون امتحان، لخت مادرزادی از جنس مخالف به عنوان مدل استفاده میشه و الی آخره... حالا این دوستم بدون هیچ درنگی گفت این کار مغایر با تعالیم دینمه و در نتیجه نتونست رشته ی مورد علاقه شو ادامه بده حیف!! البته من خودم بهش گفتم که خب فکر کن یک شی جامد جلوته و بدون دخالت هیچ احساسی فقط اون امتحان لعنتی رو تموم کن چون واقعا حیفش بود ولی قبول نکرد.. حالا سوال من اینه که آیا اگه ساناز نازنین جای این خانم ایکس بود، چه واکنشی نشون میداد؟ و کلا تا کجا حاضری با بعضی از اعتقادات و تعالیم دینی کنار بیای؟
راستشو بخوای من اگه جای این خانم بودم مسلما کاری که اون کرد رو نمیکردم هر کسی برای خودش چارچوب هایی داره.منم تا هرجایی حاظر نیستم پیش برم ولی تو این مورد فکر کنم میرفتم امتحانمو میدادم
نقل قول: نخبه
127-رابطت با خواهرت چطوره ؟ صمیمی هستی یعنی جوری که بتونی همه حرفات رو بهش بگی یا چون بزرگتره زیاد راحت نیستی؟کلا تو خونه با کی بیشتر راحتی؟
نه اونقدری باهاش صمیمی نیستم که هر حرفی رو بهش بزنم.با مادرم راحتترم
128-دوست داشتی یه داداش داشتی؟ اگه اره دوست داشتی ازت بزرگتر باشه یا کوچکتر؟ چرا؟
آره دوست داشتم برادر بزرگتر داشتم چون بهم احساس امنیت میده و تو خیلی چیزا میشه ازش کمک گرفت و باهاش حرف زد
129-اولین چیزی که در مورد این اشخاص به ذهنت میرسه بهم بگو یا بارزترین خصوصیتشون که برای تو جالبه و اون خصوصیت اخلاقی رو دوست داری شیرین:خوشحال گیلاس:وظیفه شناسی شاپرک:دلسوزه بوسه:یه حس آرامشی توش هست عمو محمود:خوش قلبه مازیار:هر وقت ازش راهنمایی خواستم یا سوال داشتم به بهترین شکل کمکم کرده نی نی:مهربونه.عسل خاله ست علی لندن:داداش گلمه.خیییییییلی با معرفته خییییییلی مریم لندن:دلش مثل دل گنجشک میمونه امین:با ظرفیته کیش مهر:خیلی باهاش برخورد نداشتم یکتا:تحت هر شرایطی میخنده.خیلی خوشم میاد از این حالتش میرزا:بچه خوبیه در کل کارلوس:چیزی به ذهنم نمیرسه ماهی:خوش فکره مژده: مستانه: ساحل ناقلا:بچۀ بزرگ بهونه: متین57:بی پروا ژولی و خانمش:ساده و خونگرم و مهربون سامان: هادی:خانواده دوست پرستو:آرومه و ساده متالیکا: بهروز مشهدی: دلشاد
نقل قول: Life Dream 134- اگه از خدا تنها يه چيز ميخواستي اون چيز چي بود؟ نمیتونم بگم
9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد. تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
161-آشپزی بلدی؟ چند تا غذا رو خوب بلدی بپزی ؟ فکر میکنی وقتی ازدواج کردی اوایل ازدواجت بتونی بیشتر از 10 تا مهمون پذیرایی کنی با چند نوع غذا و سالاد و دسر که البته همشو خودت درست کرده باشی؟؟ همشونم فامیل شوهرن یا دوستاش
روم سیاه خیلی دیر رسیدم من فکر کردم هنوز دارن رای گیری می کنن ببخش ساناز جونم
162- ساناز جون نقاشی شما انتزاعی هستش درسته هنر انتزاعي چند نوع هستش ؟؟.چه فرقی بین نقاشی انتزاعی ( آبستره ) .وایا اکسپرسیونیسم انتزاعی داره ؟؟نقاشی تصویری و نقاشی انتزاعی چه هست؟؟ 163-ساناز جون ایا مادر محمد از رابطه شما دلخور نیست وچرا 5 سال وخورده طول کشید وازدواج نکردید ؟؟؟؟؟ 164-ایا مال وثروت برا زوجهای جوان خوشبختی میاره ..منظورم ایا باید حتما دادماد پر باشه تا دختر راضی به ازدواج باشه؟؟
166.نظرت راجع به این جمله چیه؟ از دل برود هر انکه از دیده برفت؟ 167. نظرت راجع به انسانی که دین نداره چیه؟(یعنی هیچ دینی رو قبول نداره) 168.اگه الان بهت پاسپرت امریکایی یا یه کشور اروپایی رو بدن قبول میکنی؟(میدونی که در این صورت ملیتت رو دیگه نمینویسن ایرانی)
لیسانسم دانشگاه آزاد بودم.فوق لیسانسم دانشگاه الزهرا
نقل قول: Dr.GSM
157 - نظرت در مورد رنگ زرد چیه ( توی نقاشی بیشتر منظورمه ) ؟
به صورت خالص زیاد ازش استفاده نمیکنم.چون به خاطرش درخشندگی زیاد کنترلش سخته
نقل قول: gilas
به سوال 134 پاسخ بده
حالا چرا دعوا میکنی منو خب
نقل قول: gilas
نقل قول: Life Dream 134- اگه از خدا تنها يه چيز ميخواستي اون چيز چي بود؟ نمیتونم بگم
در حال حاظر اینکه زودتر برم سر خونه زندگی خودم
نقل قول: mz56mz
158-لحظه كه منو ديدى به چى فكر كردى؟
شیطون تر و باحال تر از اونی بودین که تصور میکردم
159-اگر بيايى خارج با چه پوششى (لباس)ميرى لب دريا؟
مطمئنا بیکینی نمیپوشم احتمالا با تیشرت و شلوارک.یه چیزی تو این مایه ها
160-نظرت در مورد خاك؟
منظورتون از خاک وطنه؟ خب به کشورم خیلی علاقه دارم و فکر هم نکنم هیچوقت برم جای دیگه زندگی کنم
161-آشپزی بلدی؟ چند تا غذا رو خوب بلدی بپزی ؟ فکر میکنی وقتی ازدواج کردی اوایل ازدواجت بتونی بیشتر از 10 تا مهمون پذیرایی کنی با چند نوع غذا و سالاد و دسر که البته همشو خودت درست کرده باشی؟؟ همشونم فامیل شوهرن یا دوستاش
هههههههههه دو هفته پیش برای اولین بار یه سوپ پختم انقده بد شده بود خودمم نتونستم بخورم آشپزی به طور کلی تعطیل میباشد
نقل قول: sepehrirani
162-چرامیگن: آب در خونه گیلوکه دختر همساده خللوکه؟
هههههههههه دو هفته پیش برای اولین بار یه سوپ پختم انقده بد شده بود خودمم نتونستم بخورم آشپزی به طور کلی تعطیل میباشد
بیچاره محمد بچه جون برو اشپزی یاد بگیر مگو چیست اشپزی .. یکی از هنرهایی که یه زن باید بلد باشه اشپزیه 169- فکر میکنی حالا که از هنر اشپزی کلا تعطیل میباشی محمد چقدر بتونه غذاهای عجیب غریب یا بد مزه یا بی مزه رو تحمل کنه.. فکر میکنی صبوری میکنه تا دست پختت خوب بشه یا خیلی راحت بهت میگه دست پختت بده و هر بار بزنه تو ذوقت؟ فکر میکنی ممکنه سر این مسئله دعواتون بشه
Life Dream
133- عطر مورد علاقت؟
134- اگه از خدا تنها يه چيز ميخواستي اون چيز چي بود؟
135- شده تا الان احساس كني خدا خودش شخصاً يكي از مشكلات بزرگتو حل كرده باشه، با وساطت مستقيم خودش؟ (چيزي مثل معجزه!)
بهونه
از این به بعد شاپری هستش سیب!
سلام عزیزم
این پست از طرف شاپرک بانو، تکدانه ، دردانه ی سایت میباشد
136. منم مثل خودت میوه سیب اصلا دوست ندارم. ولی سیب سیبی سایتو خیلی دوست دارم
137. تا حالا کیک با نوشابه خوردی؟
138. گفتی 1 دختر و یه پسر دلت میخواد، خوب ترجیح میدی بچه اولت پسر باشه یا دختر. در واقع دوست داری پسرت بزرگتر باشه یا دخترت؟
پرهام
140-تاحالا شده فکرکنی یه جایی و تویه موضوعی کسی برای منفعت خودش از تو سوءاستفاده کرده وتوهم ناخواسته بهش کمک کردی؟
141-تا حالا سگ دنبالت کرده؟
......................................
gilas:
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
malakeh
142-زيباترين زن يا دختري كه تا حالا ديدين چه كسي بوده؟
143-تا حالا به كسي تهمت زدين؟
144-آيا به تاريخ علاقه دارين؟اگه آره اطلاعات تاريخيتون خوبه؟
gilas:
شماره سوالات درست شد
ساحل ناقلا
145- اسم چهارتا از دوستای موج منفی رو بگین؟
146- فرق یه موفرفری با موج منفی کچل موفرفری چیه؟
147- موج منفی میگه سقط جنین وقتیه که نی نی ناقص باشه پس چرا مامان و بابای موج منفی اونو سقط نکردن؟
سوالام ادامه داره
gilas:
شماره سوالات درست شد
بچه مثبت
148. اگر قرار باشه بين « پدر و مادرت» و «محمد» يكی رو انتخاب كنی، كدوم رو انتخاب ميكنی؟ (واقعاً
149. آخرین كادویی كه به «محمد» دادی و آخرين كادویی كه ازش گرفتی چی بود؟ به چه مناسبتی؟
150. چه وقت « پدر و مادرت» از رابطه شما دوتا با خبر شدن؟ و آيا « پدر و مادرت» و «محمد» ميدونن كه يكی از اعضای بوفيلند هستی؟
gilas:
شماره سوالات درست شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
فعلا که بوی سوختگی نمیاد
میاد؟
نمیادا؟
اشتباه نمیکنی؟ مطمئن باشم؟ حله؟
باشه
151 - بهترین خصوصیت خودت رو چی میدونی؟
152 - بدترین خصوصیت خودت رو چی میدونی؟
نمایش یا پنهان متن
یه سری سوالات تو ذهنم هست ولی در مطرح کردنش مرددمبندری
بگذریم
153 . حاضری پرینت از صندلی داغت بگیری و برای محمد و خانواده ات بفرستی البته بعد از اینکه سوالای داغتر پرسیده شد ؟
154. جورابات بو میده یا نه ؟
155 . فیلمای منفی نوزده سال هم نگاه می کنی یا کردی نظرت درباره این فیلما چیه
Holtek
156 - توی کدوم دانشگاه ها درس خوندی؟
157 - نظرت در مورد رنگ زرد چیه ( توی نقاشی بیشتر منظورمه ) ؟
sib
دروغگویی
اینکه یه وقتایی بخوای تنها باشی و با خودت خلوت کنی و نخوای حتی عزیز ترین کست هم بهت نزدیک بشه
راستشو بخوای من اگه جای این خانم بودم مسلما کاری که اون کرد رو نمیکردم
نه اونقدری باهاش صمیمی نیستم که هر حرفی رو بهش بزنم.با مادرم راحتترم
آره دوست داشتم برادر بزرگتر داشتم چون بهم احساس امنیت میده و تو خیلی چیزا میشه ازش کمک گرفت و باهاش حرف زد
شیرین:خوشحال
گیلاس:وظیفه شناسی
شاپرک:دلسوزه
بوسه:یه حس آرامشی توش هست
عمو محمود:خوش قلبه
مازیار:هر وقت ازش راهنمایی خواستم یا سوال داشتم به بهترین شکل کمکم کرده
نی نی:مهربونه.عسل خاله ست
علی لندن:داداش گلمه.خیییییییلی با معرفته خییییییلی
مریم لندن:دلش مثل دل گنجشک میمونه
امین:با ظرفیته
کیش مهر:خیلی باهاش برخورد نداشتم
یکتا:تحت هر شرایطی میخنده.خیلی خوشم میاد از این حالتش
میرزا:بچه خوبیه در کل
کارلوس:چیزی به ذهنم نمیرسه
ماهی:خوش فکره
مژده:
مستانه:
ساحل ناقلا:بچۀ بزرگ
بهونه:
متین57:بی پروا
ژولی و خانمش:ساده و خونگرم و مهربون
سامان:
هادی:خانواده دوست
پرستو:آرومه و ساده
متالیکا:
بهروز مشهدی:
دلشاد
sib
سرد
خیلی دوست دارم این کارو بکنم ولی شرایطشو ندارم.
معمولا تو جمعی باشم که آدم تازه وارد توش باشه اینجوری میشم.
از هر چیزی خوشم بیاد میزنم.ولی الان pure poison و cinema
نمیتونم بگم
توی خیلی چیزا تا حالا کمکم کرده ولی به شکل معجزه نه
از پای سیب متنفرم ولی بقیه شو دوست دارم
فکر کنم یکی دو بار خورده باشم ولی دوست ندارم
دختر بیشتر دوست دارماولیش دختر باشه بهتره
آره گاز گرفته اساسیییییییی همچینم مثل خودش تو گل موندم
آره متاسفانه
نه
زیاد دیدم.شخص خاصی مد نظرم نیست
آره
عاشق تاریخم.اطلاعاتم هم بد نیست.کتاب تاریخ زیاد خوندم
ادواردو-جاناتان-ایساک-دیوید
موفرفری کچل نیست ولی موج منفی کچل موفرفری کچله
چون فکر میکردن سالمه وقتی به دنیا اومد فهمیدن که
این چه سوالیه آخه؟
آخرین چیزی که بهش دادم گز بود از اصفهان آورده بودم
از اولش با خبر شدن.آره همه شون میدونن
رک گویی
زیادی حساس و زودرنجم واسه همین همیشه گند میزنم
آره چیز خاصی نگفتم که بترسم نشون بدم
خیلی کم پیش میاد
منفی نوزده سال چیه دیگه؟همون مثبت هجده ست؟
gilas
نمیتونم بگم
9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
به سوال 134 پاسخ بده
mz56mz
158-لحظه كه منو ديدى به چى فكر كردى؟
159-اگر بيايى خارج با چه پوششى (لباس)ميرى لب دريا؟
160-نظرت در مورد خاك؟
متشكرم
نخبه
پرهام
maryamlondon1
162- ساناز جون نقاشی شما انتزاعی هستش درسته هنر انتزاعي چند نوع هستش ؟؟.چه فرقی بین نقاشی انتزاعی ( آبستره ) .وایا اکسپرسیونیسم انتزاعی داره ؟؟نقاشی تصویری و نقاشی انتزاعی چه هست؟؟
163-ساناز جون ایا مادر محمد از رابطه شما دلخور نیست وچرا 5 سال وخورده طول کشید وازدواج نکردید ؟؟؟؟؟
164-ایا مال وثروت برا زوجهای جوان خوشبختی میاره ..منظورم ایا باید حتما دادماد پر باشه تا دختر راضی به ازدواج باشه؟؟
پرسپولیس
167. نظرت راجع به انسانی که دین نداره چیه؟(یعنی هیچ دینی رو قبول نداره)
168.اگه الان بهت پاسپرت امریکایی یا یه کشور اروپایی رو بدن قبول میکنی؟(میدونی که در این صورت ملیتت رو دیگه نمینویسن ایرانی)
sib
لیسانسم دانشگاه آزاد بودم.فوق لیسانسم دانشگاه الزهرا
به صورت خالص زیاد ازش استفاده نمیکنم.چون به خاطرش درخشندگی زیاد کنترلش سخته
حالا چرا دعوا میکنی منو خب
نمیتونم بگم
در حال حاظر اینکه زودتر برم سر خونه زندگی خودم
شیطون تر و باحال تر از اونی بودین که تصور میکردم
مطمئنا بیکینی نمیپوشم
منظورتون از خاک وطنه؟
هههههههههه دو هفته پیش برای اولین بار یه سوپ پختم انقده بد شده بود خودمم نتونستم بخورم
نه منه؟
نخبه
بیچاره محمد
169- فکر میکنی حالا که از هنر اشپزی کلا تعطیل میباشی
gilas
171. یه عکس بزار برای تعریف عشق .
172 . کلبه رویاییت کجا است ؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→