₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 18 19

/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

780 بازدید، 374 پست، نویسنده: نخبه

• بچه مثبت

نقل قول: پرسپولیس
    خواستیم بیایم خبرتون میکنیم
    يك هفته زودتر خبر بديد :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• METALLICA

واااای نامردا ، پس من کووشم ؟ :12:

مگه نگفتین جام یه دسته گل گذاشتید ؟ پس کوووو ؟ :10:

دلتون بسوزه منم ازین کادوها گرفتم ، نماینده م کادومو گرفت بجام :15:

• دلشاد

METALLICA,
    چطوری علی بی وفا چرا نیومدی زنگ زدی با من هم صحبت نکردی دیگه باهات قهرم :2:

• نخبه

نقل قول: METALLICA
    دلتون بسوزه منم ازین کادوها گرفتم ، نماینده م کادومو گرفت بجام :15:

اره دیگه
    اره دیگه چون گفته بودی میای و روز اخر برات کار پیش اومد نتونستی همراه ما باشی باید نمایندت سوغاتیت رو تحویل میگرفت :3: عمو جونم واسه اقامونم کادو گرفته بودن دستشون درد نکنه..خیلی خیلی خیلی زیاد دوست دارم کادوی عمو جونم رو :8:
    راستی اقا نیما و مازیار عزیز و دکتر رضا هم دوست داشتن همراه ما باشن که برنامشون جور نشد بیان جای اون عزیزان هم خیلی خالی بود :46:

• Life Dream

به به بازم يه قرار ديگه، انشالله كه حسابي خوش گذشته باشه و مطمعنم كه گذشته! هميشه در شادي و خوشي باشيد و لحظات به كامتون :8:

• hadi04

نقل قول: نخبه
    پرو یادت رفته از دور هی به من اشاره میدادی که میکشمت تازشم گفتی از مسعود طلا چه خبر برم به اقامون بگم نصفت کنه :4: بعد که نصفت کرد بزاره نیم رخ موج منفی

چي ميگي بابا؟ چرا شايعه سازي ميكني ؟
    يادت رفته حضرت خانوم 16 بار منو تهديد اتمي فرموديد بذار آقاتون آقاشون رو ببينم راپورتت رو ميدم مسعود طلا رو بيچاره كردي :86:
    نقل قول: نخبه
    نه باغ بهشت .. مگه ندیدی عکس موج منفی در فکر ازدواج جاش با باغ گیلاس فرق داره :4: به اونجا میگن بهشت

آها خيالم راحت شد :4:

• نخبه

وایییییی راست میگیییییی شیریییین؟؟
    تبرییییییک میگممممممم :8: خوشبخت بشیییی عزیزم :11:
    ممنون هستی جونم .. :8:
    نمایش یا پنهان متنمامان اجی ستاره نخبه :20: الهی قربونش برم چقده دلم براش تنگ شده چند روز دیگه میشه یک سال که دیگه ندیدمش و صداشو نشنیدم :20:

کیش مهر
    بیام براشون کادو بخرم بعد عروسی بگیرن بعد منو دعوت نکنن؟
    نه که دعوتت کنن هر جا با کله میری :25: برو مشقاتو بنویس بچه

• niutish

وااااااااای 9 صفحه چقدر طولانی شد خوندنش :83: خیلی خوشحالم که بهتون خوش گذشته :46: و مرسی شیرین عزیز که معرفی کردی بچه هارو که بشناسیم :8:

• SaMaN TaJ

نخبه,
    منم هم عکس آقاشون هم خود آقاشون رو دیدم :35: طفلی خیلی مظلومه :4:
    نخبه,
    شیرین خب راست میگه محسن،کل عقبو گرفته بودی...بیچاره پرستو :10:
    تازه برام رفته لازانیا هم درست کرده :32:
    میرزا,
    یه چیزی از محسن بگم کر کره خنده:
    ما منتظر هادی و دوستش بودیم که بیاد(میدون تجریش)...یه 30 باری دور میدون و زدیم :4: بعد یهو یه 206 سفید صندوقدار پلاک شیراز دیدیم...محسن فکر کره هادیه :23: رفتم کنارش،یهو محسن داد زد آقاااااااااااااااای....... :23: یارو یه جوری چپ چپ نیگامون کرد :23:

Gilas,
    با اون عکس انداختنت :32: من که حواسم نیست،یه خانومه هم پشت ما(من و عمو) وایساده :2:
    دستات هم همش میلرزید....فکر کنم مال این بود غذا نخوردی،البته شیرین غذا واسه کسی نذاشت :56:
    METALLICA,
    جای این کچله هم خیلی خالی بود خدایی... :2:
    بچه مثبت,
    تازه من 2 تا هدیه گرفتم :35: ...یکی از عمو یکی هم از امین مثبت(کادو مال شهریور 20 بود البته) :50:

• SaMaN TaJ

نخبه,
    دوباره یاد کارت به کارت مرجان افتادم......... :23:
    انسیه :4: بعد میگفت نه بابا اشتباهه :23:

اون آبمیوه هم کار خودشو کرد،تا 2 روز گیج بودم :2:

• SaMaN TaJ

تو رو خدا تو عکس دست جمعیه منو هادی رو نیگاه کنید :23:
    انگار داریم فیلم هندی بازی میکنیم :23: چه لایت همدیگرو بغل کردیم :23:

واقعا هادی کپی داییمه :6:

• نخبه

نقل قول: niutish
    وااااااااای 9 صفحه چقدر طولانی شد خوندنش :83: خیلی خوشحالم که بهتون خوش گذشته :46: و مرسی شیرین عزیز که معرفی کردی بچه هارو که بشناسیم

خواهش میکنم عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی همه 9 صفحه رو خوندی.. کلی خاطره باحال داشتیم یکی یکی داره یادمون میاد :4:

نقل قول: SaMaN TaJ
    منم هم عکس آقاشون هم خود آقاشون رو دیدم :35: طفلی خیلی مظلومه

ههههههه اره کنار من مظلومه
    شیرین خب راست میگه محسن،کل عقبو گرفته بودی...بیچاره پرستو :10:

دلم خاست ماشین فامیلمون بود :4:
    تازه برام رفته لازانیا هم درست کرده :32:

اگه بدونی چقدر خوشمزه بود :93: تازه ارش الان میوه خورده میگه اخیشششششششش دیگه ترکیدم:23:قیافش دیدن داره الان

ما منتظر هادی و دوستش بودیم که بیاد(میدون تجریش)...یه 30 باری دور میدون و زدیم :4: بعد یهو یه 206 سفید صندوقدار پلاک شیراز دیدیم...محسن فکر کره هادیه :23: رفتم کنارش،یهو محسن داد زد آقاااااااااااااااای....... :23: یارو یه جوری چپ چپ نیگامون کرد

اره:23: اون پلیس رو بگو که هممون رو شناخت هی میگفت شماها دو ساعتم اینجا وایسید سلام علیکتون تموم نمیشه هی میگفت برید اینجا پارک نکنید:23: کل کسانی که میدون تجریش بودن ما رو شناختن بس که صد بار دور میدون دور زدیم

دوباره یاد کارت به کارت مرجان افتادم......... :23:
    انسیه :4: بعد میگفت نه بابا اشتباهه

مرجان تو ماشین سوتی زیاد میداد .. تازه با پروئی تمام میگفت نه انسیه نمیتونه باشه اشتباهه مگه میشه:23:

اون آبمیوه هم کار خودشو کرد،تا 2 روز گیج بودم :2:

خب خدا رو شکر پس سربلند شدیم تو گیج کردنت :4:

• hadi04

ما منتظر هادی و دوستش بودیم که بیاد(میدون تجریش)...یه 30 باری دور میدون و زدیم :4: بعد یهو یه 206 سفید صندوقدار پلاک شیراز دیدیم...محسن فکر کره هادیه :23: رفتم کنارش،یهو محسن داد زد آقاااااااااااااااای....... :23: یارو یه جوری چپ چپ نیگامون کرد :23:

بابا ما هم يه 15 دور دور ميدون تجريش چرخيديم كه شما بيايد دوستم گفت الان پليسه مياد گير ميده منم گفتم خالت راهت اگر اومد ميگم راهنماي ماشين گير كرده مجبورم بچرخم :23: شانس آورديم شما رو ديديم :4:
    نقل قول: The one
    سلیقه م الان اهمیتش ثانویه سایزتو بده تا خر مگس بیارم جلو پات سر ببرم جلوی شلوارت :23:

:23: خفه نشي دختر

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: