₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 18 19

/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

780 بازدید، 374 پست، نویسنده: نخبه

• hadi04

نقل قول: Kishe Mehr
    کاکو هادی فقط دو بار اومد شیراز دو بارشم رفتیم همدیگه رو دیدیم و سورپرایز گذاشتیم ولی به قول کاکو محمود این مشهدی ها تازه بار اول همدیگه رو هفته ی پیش دیده بودن :9:

والو با اون نونشون مگه نه؟ 245

• hadi04

نقل قول: The one
    اا من تازه الان ژست هادی و سامانو دیدم وایی چه هادی چشاشو بسته رفته تو حس کلا :23:

نيت كرده بوديم لامبادا برقصيم كه عكسو گرفت نشد والا اي تو روحت Pmc 264

• hadi04

با نویگیتور نسبتی داره؟ :23:

شوهر عمه حالشون ميشم :4:
    این مقدار کافی چند پیمانه ست تقریبا؟ نه باید یکی باشه که تفتش بده من برم ماهیچه های صورتمو بورزونم :23:

پس بايد يه ايل آدم بياري چون با يه نفر كارِت نميشه 245
    باور کن خط اتوی شلوارتو که دیدم تازه ایمان آوردم که اندازه ت کافیه نه ساری یعنی خودتی :23:

مهم اون بالاشه كه تنگه تموم زندگيم در فشاره وگرنه پايينش كه دم پا گشاده 299

• بهونه

اوی اینکه گیلاسی چه آهنگ خوشملی گذاشتی دستت درد نکنه
    دوم اینکه منم بودما بچه ها خواستم خبر بدم دلتون نسوزه:4:

• بچه مثبت

نقل قول: mz56mz
    راستى عكسى كه با امين عزيز گرفتم رو خوب ببينيد ماشاءالله امين جان ما كوچكتيم
    بزرگواري محمود جان :6:

صفحه 5 تموم شد :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• پرسپولیس

به به می بینم خالو محمود ایران بوده :1:
    از عکس ها معلومه که حسابی بهتون خوش گذشته
    همیشه شاد باشید :buff:

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    نه فقط خواستيم بگيم كه ميتونيم ولي نميرقصيم 264

نه تو رو خدا میگرفتی باهاش می رفصیدی یه رقص باله ای بندری ای بوسی لبی.... :50:

خوشوم مياد حواست به همه جا هست قناري

خو یه کاکو هادی که بیشتر نداریم گلو :11:

نمایش یا پنهان متنراستی عامو میدونوستی اسم بابامم هادی هست؟ :4:

• hadi04

:23: این شکلک دهن گشادو جمع کن توروخدا :83:

خدايي هر كاري ميكني بكن گيتارمو ازم نگير يعني اين شكلكو بي خيال شو خيلي باهاش حال ميكنم 245 تو رو خدا ببين اون ماهيچه هاي صورتشو 264 286
    نه منظورم خود خط اتوته که میگفتی مگسو نصف میکنه :23:

مگسو نصف ميكنه چيه بابا ؟ گفتم مگس از كنارش رد بشه نصف ميشه يعني بهش نزديك هم نمي تونه بشه :23:
    حالا مگه مجبوری با لباس غواصی بیای؟ یه سایز اکس اسمال میگرفتی برات گشاد می شد :23:

نه اينطوري بهتره جاي كمتري رو اشغال ميكنم تازه چيزي براي پنهان كردن هم نميمونه :4: :83:

• Kishe Mehr

طی تحقیقات بعمل آمده توسط انجمن روبان و رویان و... بنا به رأی گیری هیأت داوران ، تا همین الان کاربر بیر دانا یا همون یکتا هیفایی :4: برنده ی مدال تاپیک داغ کن این تاپیک معرفی می شود 713
    بنا به این گزارش کاربر بیر دانا با کاربر شیرین در جدال تنگاتنگ هستند :74: که البته بنا به مشاهدات اخیر چون شیرین زیادی چاق شده جاشون تنگ شده :23:

والو با اون نونشون مگه نه؟ 245

ها عاموووووو واللو :74: همی بوگو ن ِ

• بچه مثبت

نقل قول: نخبه
    به من ظلم شد فقط جوجه کباب دادن باقلا پلو با گوشت رو این امین با ظرفیت همشو یه جا با دیس قورت داد
    تو كه راست ميگي :4: اگه اون ديس باقلا پلو هم بهت ميداديم بايد با برانكارد حملت ميكرديم :4:
    نقل قول: ماهی
    بچه مثبت روووووووووووو..چقدر بزرگه....من فکر می کردم خیلی کوچولوتر باشید همتون
    :4: بزرگي از خودتونه :83:
    نیمرخت اصلا شبیه تمام رخت نیست
    تازه نيمرخ چپم با نيمرخ راستمم متفاوته :83:
    نقل قول: gilas
    هیچی نگفتیم
    بـــــــــــله :50:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• نخبه

بچه مثبت
    خيلي يعني چقدر؟
    مطمئنم اندازه تو چاق نشدم پرو :94: لپات رو دیدی توی عکس :4:
    میرزا
    خیلی زیاد...
    وقتی تو ماشین سامان از کرج به تهران میومدیم، کل صندلی عقبو شیرین اشغال کرده ... بیچاره پرستو له شد.

اره جون تو کل ماشین رو من اشغال کرده بودم پرستو هم دنبال ماشین میدوید :23:
    تو هم اون جلو نشسته بودی سامان رو گول میزدی ازش ادامس میگرفتی :4:
    راستی به شما چه من چاق تر شدم یا نشدم علف باید به دهن بزی شیرین باشه که هست .. :23: تا بترکه چشم امین و میرزا :9:

• hadi04

اوه چه خبره بابا چقدر سخته!! اصلا فرمولشو رو خط اتوی شلوارت بنویس سر امتحان بهم برسون :23:

حوصلم نميشه :4: خودم ميرم جات امتحان ميدم :23:

• نخبه

نقل قول: بچه مثبت
    تو كه راست ميگي :4: اگه اون ديس باقلا پلو هم بهت ميداديم بايد با برانكارد حملت ميكرديم

خدائیش من اصلا باقلا پلو نخوردم یکمی گوشت نیکو جون برام گذاشتن یه کف گیر هم برنج ساده کشیدم با مقداری جوجه و سالاد این بود غذای منه بینوا :79: تازه اونم اونقدر با نیکو جون حرف زدیم جفتمون هم نفهمیدیم چی خوریم .. تابلو شد کیا زیاد خوردن که دقت هم کردن غذا خوب بوده یا بد.. والا من اصلا نفهمیدم چون چیز زیادی نخوردم

نقل قول: بچه مثبت
    راستي علاوه بر مجتبي سعيد كيش مهر، علي متال و علي كارلوس هم زنگيده بودن.

وای راست میگیا متالیکا به گوشی خودم زنگید اول.. الهی بمیرم میخاست بیاد ولی نشد جاش خیلی خالی بود
    ولی من کارلوس رو خبر ندارم باهاش حرف نزدم. دست همگی درد نکنه زحمت کشیدن زنگ زدن

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: