نخبه, اينهمه خوردي بازم ميگي كم خوردم؟ خدا بداد آقاتون برسه، هرچي در مياره بايد خرج خورد و خوراكت كنه
يادت باشه يه شام و شيريني به همه بدهكاري!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
اينهمه خوردي بازم ميگي كم خوردم؟ خدا بداد آقاتون برسه، هرچي در مياره بايد خرج خورد و خوراكت كنه
نوش جونمممممممممممم.. اتفاقا شام لازانیا داشتیم جاتون خالی . اقامون اقاتون اقاشون اونقدر شام خوردن که الان ولو شدن رو مبل هی میگه وای خدا چقده خوشمزه بود زیاد خوردم چرا جلوی منو نمیگیری. راستی تو عکس اقامون رو ندیدی همه دخملا هم عکس علوسیم رو دیدن هم عکس اقامون رو .. عمو محمود هم عکس اقامون رو دیدن دلتون بسوزه
نقل قول: بچه مثبت
به هر کی بدهکار باشم به تو بدهکار نیستم به تو که نهار دادم پرو
اينهمه خوردي بازم ميگي كم خوردم؟ خدا بداد آقاتون برسه، هرچي در مياره بايد خرج خورد و خوراكت كنه
امین جان خداییش خدا به داد اقاشون برسه این شیرین رو من هر موقع که باهاش حرف میزنم یا در حال خوردنه یا میگه برم یه چیز بخورم بیام
نقل قول: The one
خدا خفت نکنه حالا یه بار تو عمرمون داریم چرت و پرت خونمون رو به حد نساب میرسونیم گروه خونیمونو کوفتمون کنا
مگه تو بجز چرت و پرت گفتن حرف دیگه ای..... نه ببخشید این جمله بالا اشتباه شد
نقل قول: The one
اتفاقا پیش پات داشتم اون زیرو نیگا می کردم دیدم نوشته 3 مهمان و یه دونه میزبان که من باشم شاید اگه مهمونا بیشتر بشن از رو برم فقط کی میاد ازشون پذیرایی کنه؟
چه جوري شناختيد؟ يعني تابلو هستم؟ جاي شما و دانيال عزيز خالي بود. اميدوارم سعادت داشته باشيم محفلي با حضور شما داشته باشيم.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نه دیگه بالاخره ادمی که باقالاقاتوق خوره قابل شناساییه جناب دکتر
پس تابلو بودم شما كي تشريف مياريد ايران؟
hadi04
يه دست لباس واسم بفرست چون مال من همشون غواصيه
The one
The one
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
پرسپولیس
من بار اولم بود میدیدمتون ولی همون اول شناختمت
نخبه
نوش جونمممممممممممم..
اتفاقا شام لازانیا داشتیم جاتون خالی . اقامون اقاتون اقاشون اونقدر شام خوردن که الان ولو شدن رو مبل هی میگه وای خدا چقده خوشمزه بود زیاد خوردم چرا جلوی منو نمیگیری.
به هر کی بدهکار باشم به تو بدهکار نیستم به تو که نهار دادم پرو
Kishe Mehr
امین جان خداییش خدا به داد اقاشون برسه
مگه تو بجز چرت و پرت گفتن حرف دیگه ای.....
نه ببخشید این جمله بالا اشتباه شد
راستی مگه میشه بعنوان مهمان این تاپی رو دید؟
hadi04
خيلي تخصصي شد من نمي دونم به سليقه خودت نجاتم بده
پرسپولیس
شیرین جون جدی تو این چند ماهی که من نبودم ازدواج کردییی؟
نخبه
پرو یادت رفته از دور هی به من اشاره میدادی که میکشمت تازشم گفتی از مسعود طلا چه خبر برم به اقامون بگم نصفت کنه
نخبه
نه باغ بهشت .. مگه ندیدی عکس موج منفی در فکر ازدواج جاش با باغ گیلاس فرق داره
نخبه
ن پ بیکار بودم
. اون دخمل مانتو سورمه ای با موهای رنگی من می باشی ام
Kishe Mehr
نه همچینی حال میکنی برات جهیزیه خریدم بختت باز شد؟
نمایش یا پنهان متن
جدا حالا تعریف از خود نباشه ما کلا خانوادگی دستمون خیره...بچه مثبت
جاي شما و دانيال عزيز خالي بود. اميدوارم سعادت داشته باشيم محفلي با حضور شما داشته باشيم.
پرسپولیس
وایییییی راست میگیییییی شیریییین؟؟
تبرییییییک میگممممممم
نخبه
خب تابلوئه شمالی هستی
وای یعنی میشه دانیال و خاله هستی جونم رو ببینیم
نه همچینی حال میکنی برات جهیزیه خریدم بختت باز شد؟
اره والا میگم یه کاری کن واسه کل دخملای سایت کادو تولد بخر همگی یهو بختشون باز بشه یه عالمه علوسی بریم
پرسپولیس
نه دیگه بالاخره ادمی که باقالاقاتوق خوره قابل شناساییه جناب دکتر
Kishe Mehr
بچه مثبت
شما كي تشريف مياريد ايران؟
پرسپولیس
خواستیم بیایم خبرتون میکنیم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→