₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 18 19

/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

780 بازدید، 374 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    به به بازم يه قرار ديگه، انشالله كه حسابي خوش گذشته باشه و مطمعنم كه گذشته! هميشه در شادي و خوشي باشيد و لحظات به كامتون

جای شما هم خالی بود دوست داشتیم همراهمون باشید ولی حیف که نشد :17:

• hadi04

نقل قول: SaMaN TaJ
    تو رو خدا تو عکس دست جمعیه منو هادی رو نیگاه کنید :23:
    انگار داریم فیلم هندی بازی میکنیم :23: چه لایت همدیگرو بغل کردیم :23:

واقعا هادی کپی داییمه :6:

از لايت گذشته جيگر، هاي لايته :23: فدات شم سامان جون بيا تو بغل دايي :6:
    نقل قول: The one
    به خاله ی مردم چیکار داری مگه اونم دعوت بود؟ :23:

اي بابا منظورم خيال بود نه خاله :83:

• نخبه

نقل قول: hadi04
    بابا ما هم يه 15 دور دور ميدون تجريش چرخيديم كه شما بيايد دوستم گفت الان پليسه مياد گير ميده منم گفتم خالت راهت اگر اومد ميگم راهنماي ماشين گير كرده مجبورم بچرخم

ما هم گفتیم اگه پلیس بهمون گیر بده میگیم تازه ماشین خریدیم شنیدیم میگن با ماشین یه دور بزن ما هم تو رو در وایسی موندیم هی دور میزنیم :4:

اون شعر خفنه چی بود می گفت ای قوم به حج رفته کجایید کعبه تو تجریشه بیایید :23:

:23: خیلی باحال بود اره واقعا کم مونده بود میرزا پا برهنه بپره وسط خیابون هی دور میدون بدوئه :23: من جلوشو گرفتم .. هی میگفت نذر دارم حاجت دارم بعدشم باید برم امامزاده صالح دخیل ببندم و از این حرفا به زور جلوشو گرفتیم :23:

• SaMaN TaJ

مگه کعبه شده تجریشش

اختیار داری یکتا جون........تازه سر ایستگاه دو تا مسافر هم از یزد زدیم :23:
    ژولی میخواست بشینه بغل من :23:

امین هم یه ساعت کنار کفش ملی وایساده بود تا ما بیایم :4: بعد ما هی دور میدون رو میزدیم تا هادی رو پیدا کنیم :4: آخ آخ چقدر خندیدیم :23:

• SaMaN TaJ

همیشه خندون باشید الهی

جاتون خالی بود... :2:

تازه عمو محمود از همه یه دست خط لایت گرفت به عنوان مدرک......منم زیرش شماره کلانتری رو نوشتم :23:

تشکر،ممنون :4:

• نخبه

نقل قول: METALLICA
    مگه نگفتین جام یه دسته گل گذاشتید ؟ پس کوووو ؟ :10:

اون دسته گله که دست هادیه شمائی دیگه.. البته دسته گل رو اقا بهروز زحمت کشیدن برای عمو اوردن :39:

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    تازه عمو محمود از همه یه دست خط لایت گرفت به عنوان مدرک......منم زیرش شماره کلانتری رو نوشتم

منم یه انشای طولانی براش نوشتم :23: بعد هم خودمو تحویل گرفتم نوشتم شیرین جون نخبه :4:

راستی دقت کردین دوست هادی کپ کرده بود بیچاره با خودش میگفت اینا دیگه کین :23: صداش در نمیاومد.. راستی اون عکس دسته جمعی هم ایشون ازمون گرفتن چقدر هم چهره خانمها تو اون عکس واضحه :83:

• نخبه

اون سمت چپی کیه داره پولهاشو میشمره!!

نمایش یا پنهان متناقا مهدی هستن ایشون
    خیلی وقته دیگه سایت نمیان

امینم که هنوز داره آسمونو می پاد

اره زیر لب هم زمزمه میکرد از اون بالا کفتر میاید یک دانه دختر میاید:23:
    محمد گالکسی چقدر صورتش بچگونست نازی

اوهوم ددی منه دیگه
    اونی که روش رو کش صورتی کشیدن قفسه؟ یا ماکت امامزاده؟

نه قفسه .. یه عالمه مرغ عشق توش بود .. چون افتاب بود روشون رو کشیده بودن

• sib

یا خود خدااااااااااااااااااااااا :13: کی این تاپیکو گذاشتی که شده 10 صفحه؟ :13: :38:
    دستت درد نکنه زحمت کشیدی.آخی چه روز خوبی بود :8: حیف که من مجبور شدم زود برم :62: راستی عکسایی که منم توش بودمو برام ایمیل کن دیگه :4:

• SaMaN TaJ

کسی انگشت نزد؟

سابقه دارمون کسراس...که همش میگیرنش،آخه قصد براندازی مملکتو داره :4: همش باید برم از کلانتری بیارمش :2:
    فقط اون انگشت زد :4:

• نخبه

نقل قول: sib
    یا خود خدااااااااااااااااااااااا :13: کی این تاپیکو گذاشتی که شده 10 صفحه؟ :13: :38:
    دستت درد نکنه زحمت کشیدی.آخی چه روز خوبی بود :8: حیف که من مجبور شدم زود برم :62: راستی عکسایی که منم توش بودمو برام ایمیل کن دیگه :4:

بعد از ظهر منتظر اجازه عمو محمود بودم این چند روزه که تاپیک رو بزارم

نقل قول: sib
    دستت درد نکنه زحمت کشیدی.آخی چه روز خوبی بود :8: حیف که من مجبور شدم زود برم :62: راستی عکسایی که منم توش بودمو برام ایمیل کن دیگه

خوشحالم بهتون خوش گذشته .. اره حیف شد زود رفتی البته ما نیم ساعت بعد از شما اومدیم بیرون اون عکس دسته جمعی هم شما و متین جون نبودین

عوضش اون یکی عکسها هستی ای دی اسل که بگیرم چشم با کیفیت اصلی برا همتون ایمیل میکنم :80: الان با نت گوشیم اومدم میترسم سه سوت تموم بشه

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: