₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » /*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 18 19

بدون عکس

/*/ سورپرایز.. دیدار عمو محمود و جمعی از کاربران بوف بوفی در تهران /*

780 بازدید، 374 پست، نویسنده: نخبه

• mz56mz

شرح حال سفر
    ساعت 12:15 روز سه شنبه فرودگاه امام خمينى تهران بعد از قسمت گذرنامه براى تحويل بار به صالون فرودگاه رفتم يه وقت شنيدم اطلاعات فرودگاه اعلام ميكنه محمود ..... به اطلاعات مراجعه فرماييد فهميدم كه كار دوستانه . از پشت شيشهاى فرودگاه كسرى و مهدى و شاپرى رو ديدم كه متاسفانه شاپرى رو نشناختم :9: يه شاخه گل رز كه مسولين فرودگاه به مناسبت خوش امدى گويى بهم داده بودند به شاپرى دادم :3: بعد 4 نفره راهى شهر شديم كه فكر كنم فاصله فرودگاه تا تهران بيشتر از 30 كيلو متر بود توى راه محمد عزيز و مستانه و خاله مزده تماس داشتند به اونها گفتم اين سه نفر شايد بلايى سرم بيارن و جسدم رو مثل امير حسين ميان ذرت زار بندازند اخه گندم نبود همش ذرت بود به اونها گفتم هتل نرسيدم 5 كيلو مترى فرودگاه امام هستم :10: به هتل رسيديم مثلا هتل 5 ستاره انتخاب كرده بود ولى بعد از ورود فهميدم 3 ستاره زياده :10: بعد از پذيرش كه اقا محمد عزيز از قبل زحمتش رو كشيده بودن با اين سه عزيز به اتاق رفتيم در يخچال رو باز كردم كه از اونها پذيرايى كنم :62: هيچى توش نبود فقط 2 بطرى اب توش بود با همون از دوستان پذيرايى كردم :9: و...............ادامه دارد :52:

راستى عكسى كه با امين عزيز گرفتم رو خوب ببينيد ماشاءالله امين جان ما كوچكتيم :5:

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    [b]متاسفانه مثل همیشه من مطلع نشدم

برای اینکه مثل همیشه سایت نبودین :4: بیچاره عمو یک هفته تمام هی رو دیوار مینوشت داره میاد ایران خب کسی دوست داشته باشه ازش میپرسه :56:
    تازه بنده خدا بچه های مشهدی نه شماره ای از شما دارن نه ادرسی از کجا باید پیداتون میکردن :13:

حالا انشالله سری بعدی :5:

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    راستى عكسى كه با امين عزيز گرفتم رو خوب ببينيد ماشاءالله امين جان ما كوچكتيم

:23: اره اتفاقا دیروز به امین عکستون رو نشون دادم گفتم دو برابر عموئی :83:

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    از پشت شيشهاى فرودگاه كسرى و مهدى و شاپرى رو ديدم

اره راستی این سه نفر اومدن فرودگاه
    من که ادامه دارد رو خبر دارم برای بقیه تعریف کنید کاش ددی بیاد عکساش رو بزاره :5: در مورد اون زیر شلواری هم بیشتر توضیح بدین :4:

• نخبه

مجی رژیم داری جات خالی همشو قورت دادیم.. البته من فقط گردو و انگور خوردم این پسملا همه میوه ها روقورت دادن :94:

تصویر در دسترس نیست

به من ظلم شد فقط جوجه کباب دادن باقلا پلو با گوشت رو این امین با ظرفیت همشو یه جا با دیس قورت داد :20:
    تصویر در دسترس نیست

مجی بیا حق منو از اینا بستان :20:

• محسن صائب

نقل قول: نخبه
    برای اینکه مثل همیشه سایت نبودین بیچاره عمو یک هفته تمام هی رو دیوار مینوشت داره میاد ایران خب کسی دوست داشته باشه ازش میپرسه
    تازه بنده خدا بچه های مشهدی نه شماره ای از شما دارن نه ادرسی از کجا باید پیداتون میکردن

حرف حساب جواب نداره، :1:

• ماهی

وااااااااااااااااااااای چقدر بهتون خوش گذشته :93:
    وای عمو محمود! اصلا شبیه تصورم نیستید.شما رو مسن تر و چاقتر تصور می کردم 824 ولی مهربونی و آرامش از چهره تون می باره :8:
    خوشحالم که بهتون خوش گذشته :6:
    بچه مثبت روووووووووووو..چقدر بزرگه....من فکر می کردم خیلی کوچولوتر باشید همتون. :10: شاپرکم ماشالله قد بلنده :24:

• Kishe Mehr

مجی رژیم داری جات خالی همشو قورت دادیم.. البته من فقط گردو و انگور خوردم این پسملا همه میوه ها روقورت دادن

:23: تو هم هر جا میری فقط به خوردن فکر باش اوکی؟ :23: ای چاقو بخوره...... :50:

به من ظلم شد فقط جوجه کباب دادن باقلا پلو با گوشت رو این امین با ظرفیت همشو یه جا با دیس قورت داد

مگه دیس رو محسن دیسی نخورده بود؟ :4:

مجی بیا حق منو از اینا بستان :20:

هاااااااااااااااااااااای نفس کش :94:

نمایش یا پنهان متنپسر عمو کوچولو دارم به جای اینکه بگه های نفس کش میگه های نسف کش :23:

شیرین تو فقط عکس بده تا باهاش آلبوم عروس ایتالیایی درست کنم :23:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    مگه نمیگفتی قصد ادامه تحصیل داری دو ساعت دیگه بیا

دو ساعت نه، فعلا دو سه هفته ای اصلا وقت سر خواروندنم ندارم بذارش واسه بعد :50:

نقل قول: The one
    خوف دیگه حالا مساله خانوادگیه نمیشه اینجا بسطش داد

چی میگه این؟ :7:
    نمایش یا پنهان متن:4:

• mz56mz

The one,
    ماهی,
    ابجيهاى گلم پس فكر ميكردين اينجورى من !!! 314 314
    681 527 478 445

247 247 245 245 287

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: