آخه مهدی جون نمی دونستم اینقدر هنر مندی؟!!! موفق باشی داداشی.... ولی من هیچ عکسی ازت ندیدم..... راستی من اولین بار بود که آومدم خونتتتت....... ایشال... عروسیت بیام از اون گل خوشبها هم که خودت شمارشو میدونی تقدیمت کنم
خیلی خوشحالم کردی بابت این گلای زیبا و منظره دلنشینش انشالله شما هم خونه دار بشین خودم برات گل میارم واقعا ممنونم
نقل قول: zrnznn
آخه مهدی جون نمی دونستم اینقدر هنر مندی؟!!! موفق باشی داداشی.... ولی من هیچ عکسی ازت ندیدم..... راستی من اولین بار بود که آومدم خونتتتت....... ایشال... عروسیت بیام از اون گل خوشبها هم که خودت شمارشو میدونی تقدیمت کنم
ممنونم نجمه خانوم آره عکسا پوکیده خودمم مایل نیستم دو باره درستش کنم خیلی صفا آوردین انشالله صفحه شخصیتون جبران کنم، حالا که تشریف آوردین بهتون شماره میدم بفرماییین نمایش یا پنهان متن533
درود بر فرزند پارس و میراث دار کوروس بزرگ آغاز سال ۷۰۳۴ آریایی سال ۳۷۵۰ زرتشتی و۲۵۷۱ هخامنشی و ۱۳۹۱خورشیدى پيشاپيش برشما و خانواده گراميتان شاد باش ميگويم
هاچو جان داداشی گشتم یه عکس خوشگل از لحظه تحویل سال تو حرم امام رضا پیدا کردم تا بحال توفیق نداشتم این لحظه رو اینجا باشم اما اگه تو بودی سلام من حقیر رو هم به امام برسون ممنون
نغمه, وای چقدر زیباست عکسات نمیدونی وقتی خودت اونجایی و اون شکوه و عظمت و آرامش رو از نزدیک میبینی چقدر خوبه ولی فکر نکنم مشرف بشم آخه خیلی شلوغه اول صبح هم هست با این دو تا پستت صفا دادی به خونم نغمه جان اشنشالله در پناه امام رضا (ع) سال خوبی به همراهه شوهرتون داشته باشی
The one
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
به شبش که نمیتونم بکنم ولی شب میتونم بک..ش
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
موفق باشی داداشی....
ولی من هیچ عکسی ازت ندیدم.....
راستی من اولین بار بود که آومدم خونتتتت.......
ایشال... عروسیت بیام از اون گل خوشبها هم که خودت شمارشو میدونی تقدیمت کنم
هاچو هاچو
انشالله شما هم خونه دار بشین خودم برات گل میارم
موفق باشی داداشی....
ولی من هیچ عکسی ازت ندیدم.....
راستی من اولین بار بود که آومدم خونتتتت.......
ایشال... عروسیت بیام از اون گل خوشبها هم که خودت شمارشو میدونی تقدیمت کنم
نمایش یا پنهان متن
533zrnznn
sotude
نمایش یا پنهان متن
شرمنده قابله تو رو ندارههاچو هاچو
صفا آوردین ستوده خانوم
بازم ممنونم
نغمه
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
یره خب سر کار بودم