سالروز تولد قشنگت را با رقص سفید برف ها همچون سفیدی دلت جشن می گیریم و صمیمانه فصل شکفتنت را تبریک می گویم. داداشی تفلدت مبارک نمایش یا پنهان متن داداشی او گلها یادته که بهم داده بودی؟ با اجازه ات همه رو جمع کردم و.....بهت تقدیمشون میکنم: ▧ تصویر در دسترس نیست
جاودان بخت و نیکنامیتان سال نو، سال شادکامیتان زندگیتان قرین شهد و گلاب دلتان شاد و جسمتان شاداب یارتان ایزد تبارک باد عید نوروزتان مبارک باد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به به سلاااااام داداشی خودم تقارن تولدت با سال نو مبارک ایشالا صد ساله شی نه صدو بیست ساله شی نه صدو بیست سال کمه همیشه زنده باشی سال خوبی داشته باشی تولدت هم مبااااااااااارک
کجایی باز که خونه نیستی بابا بشین تو خونه ات مهمون میاد زیشته ببین چه بارونی میاد دوست داری؟
وای ببخشید شما بودی زنگ درو زدی؟!ببخشید من خواب بودم خب به به طراوت دادی به خونمون خیلی خیلی ممنونم آبجی انشالله هر چه زودتر خونه دار بشین بیام خدمتتون
حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
سال نو شما هم مبارک
malakeh
zrnznn
داداشی تفلدت مبارک
نمایش یا پنهان متن
داداشی او گلها یادته که بهم داده بودی؟ با اجازه ات همه رو جمع کردم و.....بهت تقدیمشون میکنم:▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
گلارو هم خیلی خوب اومدی
نمایش یا پنهان متن
هاچو هاچو
نوروز شما هم شاد
بچه مثبت
جاودان بخت و نیکنامیتان
سال نو، سال شادکامیتان
زندگیتان قرین شهد و گلاب
دلتان شاد و جسمتان شاداب
یارتان ایزد تبارک باد
عید نوروزتان مبارک باد