₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• gilas

185. سقف آرزوهای مجتبی کجا است ؟ اصلا آرزو باید سقف داشته باشه ؟
    186. مجتبی تو آینه چی میبینه ؟
    نمایش یا پنهان متنمثلا یه آدم ترسو یا یه آدم خل و چل یا یه عاشق و یا ......

187.خوشبختی و آرامش یعنی چی ؟ یه تعریف از دیدگاه خودت براشون بگو

• gilas

نقل قول: میرزا
    178- حداقل هفت مورد از این خصوصیات مشترک رو نام ببر.

نقل قول: Kishe Mehr
    مثلا من چشم دارم اونم داره، من دماغ و گوش و قلب و پا و کلیه و کبد و عقل و در خیلی چیزای دیگه با هم مش+ترک هستیم البته جدای از اینها به چیزای دیگه ای علاقه مندیم. مثل همین سایت. مثل علاقه به مولانا. علاقه به حافظ. فرهنگ ایرانی. عرفان ایرانی. علاقه به اشپزی. علاقه به خوابیدن. علاقه به گشتن دور دنیا و کلی چیزای دیگ

نقل قول: میرزا
    اینا همش علایق مشترکه نه خصوصیات مشترک!
    یعنی در واقع فقط یک مورد از اون هفت مورد رو گفتی؛ داشتن علایق مشترک زیاد.
    حداقل شش مورد دیگه باید ذکر کنی.

جواب قانع کننده نبود ( به قول خودمون پیچوندی :4: )
    یه جواب قانع کننده بده لطفا

• بچه مثبت

این برنامه ای که مشاهده فرمودید جنبه ی طنز داشت و با یک برنامه ریزی از قبل تعیین شده تمامی داستان پی ریزی شده بود و این جریان صرفا جنبه ی طنز داشت

188. طنز بود یا سر کاری؟ اگه طنز بود کجاش طنز بود؟
    نمایش یا پنهان متن
    طنز در ادبیات به آثاری گفته می شود که در قالب نثر یا نظم به نقد اشتباه ها و بیان کاستی ها و ناراستی ها بپردازد و به صورت غیر مستقیم جنبه های نامطلوب یک تفکر را به شیوه ای خنده دار به چالش کشد تا مخاطب به عمق کژیها، رذالتها، حماقتها و شرارتها پی ببرد.

پس ادبی بودن، انتقادآمیز بودن، تفکر برانگیز بودن و خنده دار بودن از ارکان اصلی طنز به شمار می روند. گذشته از همه اینها طنز باید آموزنده باشد، تخریب نکند و نیت اصلاح در خود داشته باشد. طنز همچون کارد جراحی است که غده ها را بیرون می کشد و چون شمشیر نیست که به کلی طرف را از پا درآورد و نیست و نابود کند. طنزپرداز نیز یک جراح است و نه یک جنگجو.

خاله گیلاسی (:4:) من چندتا سوال دیگه میتونم بپرسم؟ :10:

gilas:
    16تا سوال پرسیدی 5 سوال دیگه هم میتونی بپرسی خاله جان (:4:) 227

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    180-------حالا که هیفا خواستگاری کرد منم میخام شجاعت به خرج بدم:23: مجی ایا وکیلم:23: نه ببخشید یادم رفته بود من مدیرم وکیل نیستم

بچه پرو رو ببین :22: عجب رویی داره به خدا :43: نه تو رو خدا بیا و جواب مثبتت رو بده، الان (موقعی که مجرد بودی) پشت در خونتونم دارم پاشنه ی در رو از جا میکنم :23: یا مرگ یا شیرین 247 نه تنها من بلکه هر کسی ارزو داره که با هیفا حتی حرف بزنه 804 اینشم سعادت میخواد :15: چند نفر تا حالا بهم گفتن خیلی خوش به حالت که با هیفا بیشتر از ما دوست هستی :44: اخه کی میاد تو رو بگیره :23: تو رو یکی مثل خودت باید بگیره :74:
    ولی اگه واقعا جوابمو بخوای با توجه به یکسری فاکتورهایی که خودتم میدونی به تو هم جوابم نه هست :23:
    حالا میگید عجب پسر از خود راضی ای هست به همه جواب رد میده :23: ولی نفر بعدی هر کی باشه بهش جواب مثبت میدم :4:
    خب اگه همون موقع که مجرد بودی بازم بهت پیشنهاد ازدواج نمی دادم.. خب دو سه موردش رو قبلا بهت مستقیم و غیرمستقیم گفته بودم.
    البته اگه میخواستم خواستگاریت بیام مسلما باید یه سری چیزا رو میدونستم و همینطوری نمی اومدم خواستگاریت و به همین اندک بسنده نمی کردم. خب خیلی چیزامون بهم نمی خوره. مثلا اخلاقمون. دیگه همه اینو میدونن. یعنی براشون عیان هست. مثلا تو خیلی اهل شادی و شوخ و شنگ و بازیگوشی و... هستی ولی من نه اینکه نیستم ولی خب نسبت به تو اروم تر هستم. قبلا روانشناسا میگفتن که زوجین بایستی تا حدودی اخلاقشون مخالف هم باشه ولی بعدش تصحیحش کردن و گفتن که باید عین هم باشه. خلاصه دلایل اینطوری :4: از قدیم هم گفتن مال خوب واسه صاحاب خودش :23: مبارک باشه و ایشالله خوشبخت باشی هر چند بخاطر اذیتهایی که به من کردی جلو پل صراط جلوتو میگیرم :74:

نقل قول: بهونه
    واقعا زدی تو خال :72:

بهونه وحیدی من با نگاه اول که به عکست کردم تا اخر خوندمت :3: حتی توی ذهنم حالات حرف زدنت رو تجسم میکنم با اینکه باهات تلفنی حرف نزدم :4:
    181-باتوجه به این مورد اگه دکی بودی چه چیزی پیشنهاد میکردی برای این موضوع؟

راستش قبلا هم یکی از بچه های سایت همین درخواست رو از من کرده بود و منم براش یه تاپیکی زدم. الان که نگاهیدم دیدم که خدا رو شکر تاپیکه هنوز پابرجاست. اونو دوباره میذارمش اینجا تا دوستانی که مایل هستند استفاده بکنن. اینها راه های بسیار خوبی هست. البته اونجا هم گفتم اینجا هم میگم که کمرویی چیز بدی نیست. بعضی مواقع خیلی هم خوبه. :3: البته نه پررویی تمام خوبه و نه کمرویی تمام. هر دو طرف بایستی به حالت نرمال پیش بروند :4:
    ░▒▓ 13 راه برای خجالت نکشیدن ▓▒░

182-تا به حال الاغ سواری کردی؟زمین خوردی؟یا بوسش کردی :23: :23: :23:

ارره هم الاغ هم اسب :23: خیلی حال میده :4: زمین خوردنش یادم نیست ولی بوس نکردم :23:
    قال حضرت آیة الله کیش مهر دامت برکاته : اگه یه خر بوس ات کنه بهتر از اینه که بوس خرت کنه :23:
    نمایش یا پنهان متناین سخن گهربار از درگاه فرهنگستان فرهنگ و ادب کیش مهر مستخرج شده :4:

183-از اونجایی که به قول خود شیرازی ها که ما شیرازی ها تنبل هستیم تو چی تنبلی؟فکر میکنی تلاش زیاد تو زندگیت چه تاثیری در پی داره؟

راستش متاسفانه یه کمی تو انجام کارها هر از گاهی تنبیلم میشه :9: و همچنین متاسفانه خودم که دقیق نمیدونم ولی احساس میکنم پشتکارم توی بعضی کارها کم باشه :17: مثلا از جمله کارهایی که به پشتکار زیاد نیاز داره نواختن موسیقی هست. منم تا حالا چندبار کلاسهاش ثبت نام کردم و ادامه دادم و متاسفانه به دلایلی بینش وقفه افتاد و بعدش بهونه گیری (البته منظورم از بهونه تو نیستیا :56: ) میکردم و هی ادامه نمی دادم :17: ولی این دفعه مصمم هستم که حتما ادمه اش بدم :82:

• دلشاد

189- تا حالا شده غصه فرصت های از دست رفته گذشته ات رو بخوری ؟

...................
    gilas :
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• Kishe Mehr

نقل قول: arash52
    بسیار بسیار ممنونم از نظر لطفت مجی جان :46:
    امیدوارم که لایق لطف دوستان باشم

بسیار بسیار خواهش میشه حضرت کربلایی :84: لطف نیست حاجی، واقعیته :4:
    در مورد صندلی داغ بگم که من به عنوان اولین نفر سال گذشته روی صندلی داغ نشستم و هنوز جاش خوب نشده :4:
    اگه متنش رو تو کامپیوترم یافتم براتون میذارم

ااااااااااا نمیدونستم :65: حتما باید جالب بوده باشه... بعدشم یعنی میگی تا یک سال باید هویجوری بسوزم؟ :40: ای بابا :17:
    خوشحال میشم که بذارید :65:

184- سه تا از بهترین تاپیکهای خودت رو معرفی کن .

یکیش تاپیک کیــــــش مهـــــــــر بود که متاسفانه باد بردش :40:
    یکی ๑۩۞۩๑ سورپرایز از نوع شیرازیش ๑۩۞۩๑ که فقط لاشه اش هست ولی این باد برد :40: که برام خیلی خاطره ی خوبی بود و یکی از بهترین دوستان رو دیدم :65:
    و اخری هم ๑۩۞۩๑مسابقه شعر و داستان نویسی با شکلکها๑۩۞۩๑

185- اگر این سایت رو به فروش بگذارند چقدر حاضری بخریش ؟

قیمتی میدم که بالاتر از بقیه ی قیمتهای دیگر افراد باشه :56: چون برام خیلی عزیزه :90:
    186- اگر جنگ بشه حاضری برای حفاظت از میهنت به جبهه بری ؟ شعار ندی ها :4:

اتفاقا یه بار معلممون یه انشائی با همین مضمون داد و گفت که این موضوع انشا رو فقط مجتبی بنویسه و بیاره :9: من اگر بفهمم که بعدش قراره یه عده ای از ثمرات و ارزشها وو ارمانهایی که من و دیگر افراد داشتیم سوءاستفاده کنند و منحرف بشن و هدفشون چیز دیگه ای باشه هرگز این کار رو نمی کنم :21:

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    یا مرگ یا شیرین

:23: چه خوب پس مرگ رو انتخاب کردی:4: اخ جوووووووووون حلوااااااااااااااااااااااااااااااا:23:

حالا میگید عجب پسر از خود راضی ای هست به همه جواب رد میده :23: ولی نفر بعدی هر کی باشه بهش جواب مثبت میدم :4:

من برم وایسم تو صف بلکه جواب مثبت بدی دور همی بخندیم :23:

البته اگه میخواستم خواستگاریت بیام مسلما باید یه سری چیزا رو میدونستم و همینطوری نمی اومدم خواستگاریت و به همین اندک بسنده نمی کردم. خب خیلی چیزامون بهم نمی خوره. مثلا اخلاقمون

خدائی این یکی رو کاملا موافقم با اینکه هر دو خیلی شوخیم اصلا و ابدا اخلاقمون با هم جور نیست مطمئنم اگه با تو علوسی میشدم میزدم میکشتمت سر یه هفته:23: تو هم دیوانه ای چیزی میشدی بس که با هم بحث میکردیم .. خدا نصیب گرگ بیابون نکنه تو رو:23:

مبارک باشه و ایشالله خوشبخت باشی هر چند بخاطر اذیتهایی که به من کردی جلو پل صراط جلوتو میگیرم :74:

کدوم اذیت پرووووووووووووووو بیام بزنمت.. من فقط تو یه دوره با اسم غذاها دلت رو اب مینداختم تو هم که حساس:23:

خب حالا که عروسی بهم خورد عزای عمومی اعلام میکنیم:23:بریم با دخترایی که تو بهشون جواب رد دادی 200 تا همه چی رو از یاد ببریم:23:

خب داد نزنید الان سوال میپرسم :9:

190----اگه بخوای یکی از بارزترین صفات خودت رو نقاشی کنی چی میکشی؟
    تو دو تا صفت خیلی خوب از نظر من داری ( خیلی خیلی خیلی زیاد مهربونی و به فکر دیگرون .. دومین صفتت که تقریبا بین پسرای سایت تکه باجنبه بودنته موقع شوخی و خنده:8:

191-- اگه تو یه جمعی باشی و جمع یه تصمیمی بگیرن که تو مطمئنی اشتباهه و ممکنه برای همه گرون تموم بشه و کسی به حرفت اعتنا نکنن چیکار میکنی؟

حورا : :56:

......................
    gilas :
    شماره سوال درست شد.

• Kishe Mehr

نقل قول: gilas
    185. سقف آرزوهای مجتبی کجا است ؟ اصلا آرزو باید سقف داشته باشه ؟

من معتقدم کسی که واسه ارزوهاش سقف داره یه جورایی مرده ی متحرکه. ادم نه تنها واسه تا اخر عمرش بایستی ارزو و امید داشته باشه بلکه برای پس از مرگش هم داشته باشه. چرا؟ میگم حالا .. حتما این داستان رو شنیدین که پیرمردی داشت گردو می کاشت یکی بهش گفت یعنی تو امید داری که این درخت بزرگ بشه و ثمر بده و تو از ثمرش استفاده کنی/ ؟ اونم گفت که دیگران کاشتند ما خوردیم ما بکاریم دیگران بخورند!!!! من کاری به بقیه ندارم ولی من سقفی برای ارزوهام نمی بینم و تا هستم برنامه دارم حالا بهم نخندین ولی نه تنها واسه نسل بعد بلکه برای بشریت میخوام خیلی کارها بکنم. البته نگید که اینو ببین چقدر خود بزرگ بین هست ولی یه چیزایی رو در خودم دیدم که در خیلی از بزرگها ندیدم. یه مثال کوچولو میزنم تا خط بیاد دستتون. دو سه سال پیش از مجله ی موفقیت یه مقاله ای از رابینز خوندم بعد خیلی به خودم امیدوار شدم.. چون چند سال قبلش همون فکر به ذهن خودم رسیده بود. حالا اگه طالب بودین سوال کنید تا بگم...
    قرارم نیست که خیلی کارهای بزرگی انجام بدم. شاید مثل بیل گیتس و استیو و... نباشم ولی بعضی از افراد کارهای کوچیکی انجام میدن که نسلهای بعد هم نتیجه ی اون رو می بینند. الان یه سری کارهایی رو استارت زدم که مطمئنم خیلیها از فوایدش استفاده میکنن.
    کسی وقتی تو امتحانی نمره ی بیست میگیره بدین معنی نیست که همه ی درس رو بلده!!! و قرارم نیست که دیگه درس نخونه و به همینجا بسنده کنه :3:
    خلاصه این که من واسه خودم سقفی نمی بینم :9:
    موجیم که آسودگی ما عدم ماست................................

186. مجتبی تو آینه چی میبینه ؟

کاری به قضاوت دیگران ندارم ولی از خودم پسری خلاق (شاید نشده و یا نتونستم این مورد رو توی سایت به نحو احسن بروز بدم ولی جاهای دیگه تونستم)، امیدوار به اینده، کمی کم پشتکار، کمی زود جوش، عاشق مردم ( هروز صبح که از خواب پا میشم واسه همه ی مردم جهان دعا میکنم، دعا برای صلح ، آرامش، نیکی و...) ، مصمم در برابر نیازها و خواستها، مثبت اندیش، عاشق تفکر و...
    187.خوشبختی و آرامش یعنی چی ؟ یه تعریف از دیدگاه خودت براشون بگو

چارلی چاپلین میگه خوشبختی ، فاصله ی این بدبختی تا بدبختی دیگه است ولی من به یه چیز دیگه معتقدم. خوشبختی یعنی اینکه به دارایی های خودت افتخار کنی. همین که حداقل به یه چیزی که داری افتخار کنی به نظرم خوشبختی. من هیچ وقت کسی رو مورد تمسخر قرار نمیدم. چون معتقدم که ممکنه این فرد تنها داراییش همین شخصیتش و همین اعتماد به نفسش هست و به قولی قهرمان زندگی خودش باشه و بهش افتخار کنه و با اون احساس خوشبختی میکنه. البته گاهی به برخی از افراد تلنگری میزنم که بهتر باشند ولی نه برای تخریب اون فرد

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    ولی بی شوخی کاری که من کردم همونجور که قبلش گفتم جنبه ی سمبلیک داشت تا واقعی . :24:

وقتی که واسه بار اول هیفا این مطلب رو تو پیام خصوصی بهم گفت که میخوام این سوال رو توی تاپیک صندلی داغ بگم ، هم شوکه شدم هم خیلی تعجب کردم هم جا خوردم و خیلی چیزای دیگه هم خوردم :23: اخه تا حالا همچین چیزی سابقه نداشت :4: کسی هم تا حالا چنین حرفی رو توی دنیای مجازی وحقیقی بهم نزده بود :83:
    بازهم نمیتونستم قوانین دانمارک در مورد پیوند خانوادگی رو عوض کنم و این قضیه از همینجا خود بخود منتفی میشه.

با توجه به یکسری اطلاعات کلی که از کشورهای اروپایی دارم این یکی رو راست میگه منم موافقم :105:
    نمایش یا پنهان متنحالا نه اینکه هیفا کلا حرف غیرراست هم میزنه :56:

ولی حیف شد :87: اگه این قوانین نبودند اگرم نظرت نسبت به من مثبت نبود می کشتمت تا منو به غلامی قبول کنی :23:

نمایش یا پنهان متنبعدشم جدا از اینها من کلا فعلا قصد ازدواج ندارم :23: اونجا که گفتم قصد ازدواج دارم داشتم فضا رو واسه هیفا تلطیف می کردم :23: نظرم برگشت :74:فعلا میخوام درس بخونم برید دو ساعت دیگه بیایید تا ساعت 10 هم باز هستیم 247

نقل قول: The one
    ساری مجی مجبور شدم این حرفها رو بزنم و گرنه خودت میدونی که خیلی برام ارزشمندی. :6:

خواهش میشه گلو :6: کار خوبی کردی تا بعدا موقعی که بازرسی که قراره ما رو توی شرکتش استخدام کنه واسه پرس و جو اومد توی این سایت شیاطین و ابلیس ها کارشکنی نکنن :23:
    حالا علیرغم همه ی این صحبتها واقعا میخواستم که تاپیک صندلی داغ دوست خوبم جنجالی و هیجان انگیز باشه. :82:

:93: اره واقعا هم از یک طرف جاش داغ شده هم دارم می سوزم هم سرریزه سورپرایزه چیه از همینا شدم :23:
    نمایش یا پنهان متن
    ولی این یه واقعیته که در همین شهر خودمون آرزوی خیلیها هست که موافقتم رو باهاشون اعلام کنم

:50: ای کوفتشون بشه :45:

البته خود ناقلاش هم قبلا با کسی که خیلی از من بزرگتر بوده دوست مجازی بوده همونجایی که جواب امین رو داده.. بیشتر از این نمیگم که ناراحت نشه. :68:

نه گلو چرا ناراحت بشم :66: چیز خلاف و غیرقانونی و غیرشرعی که انجام ندادم :99: دوستی مجازی عین دوستی بچه های توی همین سایت :4:
    فلانی با اونهمه دنگ و فنگش از من خواستگاری کرد اونهم جلوی همه، برام کافیه

خو همینی که بهت میگم بیردانا دیگه :6:
    خداییش کلاسو معرفت و دارید؟

به خودم رفتی دیگه 713
    با توجه به اینکه امتیاز سوزانترین سوال به حسابم بعدها واریز خواهد گشت.

از کجا معلوم؟ :86: نه اینکه منو داغ نکردی :22: انتظار هم داری بهت بگم جایزه هم بدن :22:
    نمایش یا پنهان متن:23:

فقط وا ی به حالت اگه بگی روانیم :23:

نمایش یا پنهان متن:50: انچه که عیان است............... 351

184.حالا مجی نظرت کلا در مورد هیفا و شخصیتش چیه؟ :50: میدونم که قبلا در چند کلمه گفتی. قبل از اونهم با طنز جواب محسن رو دادی. ولی ایندفعه کاملا جدی جواب بده و با توجه به معلومات روانشناسیت فکر می کنم بتونی خوب ا زعهده ی وصف من بر آی.

خب اولا که سوال MSN ( :50: محسن) این بود که خصوصیات مشترکتون چیه نه اینکه هیفا چه جور ادمیه :4: در ثانی علاوه بر اون مشخصاتی که گفتم بایستی عرض شود با توجه به روانشناسی ای که از امضات و کلا شخصیتت کردم اعتماد بنفس داری، مقداری زود رنجی، از من برونگراتری، خیلی فداکاری، خیلی احساساتی هستی، خیلی منطقی نیستی (یعنی گاهی احساساتت به عقلت غلبه میکنه)، منظم هستی، انعظاف پذیر (خودتو با شرایط وفق میدی که این خصلت از ویژگی های افراد باهوشه)، علاقه به کسب دانش جدید و کلی چیزای دیگه :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: بچه مثبت
    188. طنز بود یا سر کاری؟ اگه طنز بود کجاش طنز بود؟

شما تصور کنید شوخی :4:

نمایش یا پنهان متن شوخی، سخنی است که لبهای شنونده را به لبخند باز کند و خنده - هر چقدر هم کمرنگ باشد-، حتّی نیمْ خند و حتّی خیال خنده، شگفتیِ مطبوعی به روح انسان می بخشد که غالباً با آرامش اعصاب و سبُکی ذهن، همراه است.*

* تاریخ طنز و شوخ طبعی در ایران و جهان اسلامی، علی اصغر حلبی، انتشارات بهبهانی، تهران، فصلهای اوّل و چهارم. :86:

نقل قول: دلشاد
    189- تا حالا شده غصه فرصت های از دست رفته گذشته ات رو بخوری ؟

ادم باید سعی کنه طوری زندگی کنه که بعدا نیازی به پاک کن نداشته باشه تا غلط هاش رو پاک کنه :3: خدا رو شکر منم تا حالا غصه ی انچنانی نخوردم ولی همیشه سعی و فکرم بر این بوده که بهتر و بهترین باشم. اینم که میگم غصه ی انچنانی نخوردم واسه اینه که همیشه معتقد بودم میتونم هر کاری که میکنم رو بهتر هم انجام بدم :3:

اونجا که گفتم در ازدواج و انتخا ب همسر حساسیت دارم باید بگم که در انتخاب هر چیزی و انجام هر کاری حساسیت دارم... اتفاقا واسه دفاع از پایان نامه ام خیلی حساسیت به خرج دادم که درست از اب در بیاد تا جاییکه اساتیدم همگی متفق القول گفتند که مجتبی خیلییییییییییییی توی انجام این کارش حساسیت داره و بازم تا جاییکه یکی از اساتید خانممون به خواهرم که سر جلسه دفاع بود گفت خدا به دادتون برسه وقتی که مجتبی بخواد همسر بگزینه :83: خواهرم هم گفت واقعا همینطوره...
    اساتیدم که گفتن تو خیلی حساس هستی ، در جواب گفتم که من کلا این خصلتمه، اگر قراره کاری انجام بدم ترجیح میدم که اون رو اصلا انجام ندم تا اینکه انجامش بدم و درست انجامش ندم :4:

• gilas

سپاس از جوابات فقط تعریف آرامش چی شد :4: اونم زحمتشو بکش :1:

192- برای کلمه های زیر یه عکس بزار

زیبایی
    عشق
    فداکاری
    مهربونی
    خدا
    دوست

193- دونفر تو دریا دارن غرق میشن و امکان نجات یکشونو داری
    هردو برات عزیز هستن و دوستشون داری
    یکی از اونا تو رو دوست داره

194- بزرگترین فداکاری که تو زندگیت انجام دادی چی بوده ؟

• Kishe Mehr

:23: چه خوب پس مرگ رو انتخاب کردی:4: اخ جوووووووووون حلوااااااااااااااااااااااااااااااا:23:

بچه پرو رو ببین همش به فکر شیکمشه :45:
    راستی اونجا یادم رفت میخواستم بنویسم که 1- یا مرگ یا شیرین، 2- مرگ شیرین :23: :74:
    نمایش یا پنهان متنهمچینی ایهام در جمله دوم رو حال میکنید؟ :86: نه جون من حال میکنید؟ :4:

من برم وایسم تو صف بلکه جواب مثبت بدی دور همی بخندیم :23:

تو game over شدی و سوختی، فرصت رو در اختیار جوونترها قرار بده :83:
    خدائی این یکی رو کاملا موافقم با اینکه هر دو خیلی شوخیم اصلا و ابدا اخلاقمون با هم جور نیست مطمئنم اگه با تو علوسی میشدم میزدم میکشتمت سر یه هفته:23: تو هم دیوانه ای چیزی میشدی بس که با هم بحث میکردیم .. خدا نصیب گرگ بیابون نکنه تو رو:23:

اگه با هم علوسی میشدیم تو رو دم حجله که هیچی تو جلسه خواستگاری می کشتمت :74:
    البته فعلا که گرگ بیابون رو نصیب بیچاره ارش کرده :83:
    189----اگه بخوای یکی از بارزترین صفات خودت رو نقاشی کنی چی میکشی؟
    تو دو تا صفت خیلی خوب از نظر من داری ( خیلی خیلی خیلی زیاد مهربونی و به فکر دیگرون .. دومین صفتت که تقریبا بین پسرای سایت تکه باجنبه بودنته موقع شوخی و خنده:8:

نمایش یا پنهان متن:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

نمایش یا پنهان متن:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

اولا که نظر لطفته خیلی لطف داری :9:
    همون مهربونی رو می نقاشی ام 823
    البته به نظر من مهربون بودن شاید همه چیز نباشه ولی مهربون بودن خیلی چیزه :3:

نمایش یا پنهان متنراستی اگه میشه منظورت رو از باجنبه بودنم رو همچینی یه نموره واز کنی؟ اگرم نمیشه بعدا بگو :9:

190-- اگه تو یه جمعی باشی و جمع یه تصمیمی بگیرن که تو مطمئنی اشتباهه و ممکنه برای همه گرون تموم بشه و کسی به حرفت اعتنا نکنن چیکار میکنی؟

خب وقتی که تمام تلاشمو کردم و نتونستم منصرفشون کنم میرم اون کاری که میخوان بکنن رو کنسل میکنم و اگه بازم نشد کاری میکنم که حداقلِ ضربه رو ببینن. البته اولش کار دیگه ای بجز اون کار براشون انجام میدم تا از اون کار منصرف بشن و اگه نشدن کاری براشون میکنم که به ضربه ی کوچیکتری بخورن و اون ضربه ی بزرگه رو نخورن :4:

نمایش یا پنهان متنالبته دوستان عزیز اگه جایی در نوشتن پست ها در نگارش و دستور زبان مشکلی بود دیگه ببخشن چون دارم تند تند می نویسم و همین باعث میشه که........ :11: 1189

• KuRoSh

196:تاحالا شعر گفتی ؟اگر یادت هست بگو :"چه حسی داشتی اون موقع
    197:در مورد کیش مهر چی می دونی ؟چیزی که در ذهنت هست الان
    198:اگر کسی روزی بهت محبت کنه و مدیونش بشی ولی بعد از پشت بهت خنجر بزنه برخوردت باهاش چطوری هست وقتی که می فهمی خنجری که خوردی از طرف اونی بوده که بهت محبتی کرده که تا آخر عمرت نمی تونی جبران کنی و یا فراموشش کنی ؟

...................
    gilas :
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• نخبه

اگه با هم علوسی میشدیم تو رو دم حجله که هیچی تو جلسه خواستگاری می کشتمت :74:

البته که من زودتر تو رو میکشتم .. گاهی زور گو میشم کسی هم نمیتونه رو حرفم حرف بزنه :9: البته موقعی که میدونم حق یا کاملا با منه یا تا حدی حق با منه اگر بدونم من اشتباه میکنم که خودمو ضایع نمیکنم یه بحثی و کاری رو ادامه بدم. بنابراین قبل از این که بجنبی زدم کشتوندمت :94: عمرن هم زورت به من نرسه 354

همون مهربونی رو می نقاشی ام 823

منظور این بود که مثلا مهربونی رو چه جوری میکشی؟ اینو بگو
    یا یه نقاشی و یا عکسی چیزی بزار

راستی اگه میشه منظورت رو از باجنبه بودنم رو همچینی یه نموره واز کنی؟ اگرم نمیشه بعدا بگو :9:

میشه چرا نشه فقط به قول هیفا ساری یکم رکه
    نمایش یا پنهان متن
    اول نوشتم با جنبه هستی بعد همینجوری داشتم فکر میکردم دیدم تو همه چی از نظر من با جنبه نیستی واسه همین اومدم ویرایش کردم نوشتم با جنبه توی شوخی و خنده( خودمم تو خیلی چیزا جنبه ندارم ناراحت نشو) ولی خواستم بهت بگم که تو این یه مورد جنبت خیلی بالاست و خب تو یه سری چیزا مثل خودم جنبه نداری:23:
    تو سایت خیلی زیاد باهات شوخی کردم و هیچ وقت ناراحت نشدی پای تلفن و یا اس ام اس هم خیلی اذیتت میکنم و سر به سرت میزارم تنها کسی هستی که بدون دلخوری راحت میشه باهات شوخی کرد مثل یه عده یهو الکی جو گیر نمیشی و ادا در بیاری که من الم و بلم با من این جوری شوخی نکن :30: .. چون من فقط و فقط قصدم شوخیه و اگر بخام جدی حرفی رو بزنم حتی اگر رو در وایسی هم کنم همه میدونن که با تیکه و متلک حرفم رو میزنم تا جائیکه یادمه تنها کسی هستی که همیشه و همه جا جنبه شوخیهامو داشتی و معذرت که اینقدر اذیتت میکنم و ممنون که تو شوخی و خنده همیشه هم پا بودی و هستی.. من همیشه ادمهای شوخ رو دوست داشتم و احساس دوستی بیشتری باهاشون میکنم تا ادمهای خشک و جدی

199------ اگه بهت بگن قراره اخر این ماه بری مسافرت( دو روزه) حالا هر جائی خیلی فرق نمیکنه ترجیح میدی کدوم یکی از این دو گروه همراهت باشن؟ هر کدوم رو که به دیگری ترجیح دادی برای این سفر دلیلش رو بگو ؟ چرا؟
    برو بچه های بوف بوفی؟
    خانواده به همراه یکی از خانواده یکی از اقوام که دوستشون داری؟

200------ اول دو نفر از عزیز ترین کسانت رو نام ببر بعد بگو اگر تو را ببرن تو اتاقی و بهت بگن این دکمه قرمزه را فشار بدی، 1000 نفر به طور تصادفی تو این دنیا میمیرن. اگر فشار ندی اون دونفر عزیزانت که گفتی میمیرن. کدومو انتخاب میکنی؟

201--اگر 5 نفر آدم دم کلفت (با نفوذ از هر نظر) بریزن سر خودت یا یکی از عزیزانت و تا پای مرگ کتکش بزنن، و تو نام و آدرس اونها را پیدا کرده باشی، چیکار میکنی؟

• بچه مثبت

نه تنها واسه نسل بعد بلکه برای بشریت میخوام خیلی کارها بکنم.
    این خیلی جملۀ زیبا و سنگینی بود. امیدوارم همین گونه که میگی بشه 1153
    202. نامه یک ایرانی به زاکربرگ رو حتماً خوندی! به نظرت آدم باهوشی هستی؟ و آیا برای اهدافی که در سر داری بستر ِ مناسب در ایران وجود داره؟

شما تصور کنید شوخی
    با توجه به تعریف ارائه شده به نظرم نه شوخی بود نه طنز! با توضیحی که هیفا داد موافقم اما با تمام احترامی که قائلم به نظرم چنین کاری در دنیای واقعی و در جمع جرأت نیست!!!

203. گروهی از تماشاگرنماهای تیم پرطرفدار تراکتور در مسابقه ای شروع کردن به شعار دادن ضد خلیج همیشه فارس و یکصدا میگفتند: خلیج ِ ع..ی. حال فرض کن تو در بین اون جمعیت بودی. چیکار میکردی؟ (واقع بین باش)

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• maryamlondon1

اونجا که گفتم در ازدواج و انتخا ب همسر حساسیت دارم باید بگم که در انتخاب هر چیزی و انجام هر کاری حساسیت دارم... اتفاقا واسه دفاع از پایان نامه ام خیلی حساسیت به خرج دادم که درست از اب در بیاد تا جاییکه اساتیدم همگی متفق القول گفتند که مجتبی خیلییییییییییییی توی انجام این کارش حساسیت داره و بازم تا جاییکه یکی از اساتید خانممون به خواهرم که سر جلسه دفاع بود گفت خدا به دادتون برسه وقتی که مجتبی بخواد همسر بگزینه خواهرم هم گفت واقعا همینطوره...
    اساتیدم که گفتن تو خیلی حساس هستی ، در جواب گفتم که من کلا این خصلتمه، اگر قراره کاری انجام بدم ترجیح میدم که اون رو اصلا انجام ندم تا اینکه انجامش بدم و درست انجامش ندم

این حرفات قبو ل ندارم داری اغراق میکنی ..یادته یا یادت رفته بگم یا نگم :86: دو موردش شاهد بودم :9: خب بذار راز باشه بین خودمون :1:

205- قشنگترین خاطره از نظر عاطفی؟؟؟؟ :8:
    206- تا حالا شده دختری دل شمارا شکسته؟؟ :12: ویا با احساس شما بازی کرده وبه فکر انتقام از او بودی؟؟؟

• بهونه

بهونه وحیدی من با نگاه اول که به عکست کردم تا اخر خوندمت حتی توی ذهنم حالات حرف زدنت رو تجسم میکنم با اینکه باهات تلفنی حرف نزدم

ای کلک تو با من تلفنی حرف نزدی :37: قبل عمو محمود پس کی بود باهاش حرف زدی؟ :37:
    207-آلزایمر داری؟
    راستش قبلا هم یکی از بچه های سایت همین درخواست رو از من کرده بود و منم براش یه تاپیکی زدم. الان که نگاهیدم دیدم که خدا رو شکر تاپیکه هنوز پابرجاست. اونو دوباره میذارمش اینجا تا دوستانی که مایل هستند استفاده بکنن. اینها راه های بسیار خوبی هست. البته اونجا هم گفتم اینجا هم میگم که کمرویی چیز بدی نیست. بعضی مواقع خیلی هم خوبه. البته نه پررویی تمام خوبه و نه کمرویی تمام. هر دو طرف بایستی به حالت نرمال پیش بروند
    ░▒▓ 13 راه برای خجالت نکشیدن ▓▒░

نه دیگه اینقدر خجالتی نیستم فقط بار اول :4:
    208-تا به حال شده تو خواب کسی که ازش تنفر داری تا میخوره بزنیش؟ :23:
    209-عصبانیتت در چه حد هست؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: