₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 11 12

بدون عکس

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• دلشاد

114- بهترین خاطره زندگیت یا دوران زندگیت را تعریف کن؟
    115- نظر کلی در باره سایت بوف بوفی و بچه های سایت را بگو و در مورد من نظر بده و بهترین دوستی که در سایت داری کیه؟
    116- از چه حیوانی میترسی؟

• Kishe Mehr

نقل قول: دلشاد
    114- بهترین خاطره زندگیت یا دوران زندگیت را تعریف کن؟

وقتی که واسه اولین بار چشمم از خیابون بیرون حرم به خانه ی خدا افتاد :79: قلبم میخواست از تنم جدا بشه :90:

• Kishe Mehr

115- نظر کلی در باره سایت بوف بوفی و بچه های سایت را بگو و در مورد من نظر بده و بهترین دوستی که در سایت داری کیه؟

راجع به سایت فقط اینو بگم که تا حالا نتونستم ترکش بکنم و اونقدر خوب بوده که در سخت ترین موقع که خیلی کار و درس داشتم اونا رو رها کردم چسبیدم به سایت :4:
    که البته این خوب بودن مربوط میشه به رئیس کل سایت که این فضا رو ایجاد کرده و بچه ها که این سایت رو خوب نگه داشتن .. شما داداش بهروزی هم یکی از دوستان خوب بنده و همه هستید که سعادت نداشتیم توی سورپرایز شما رو زیارت کنیم. همچینی به نظر میرسه که هر از گاهی توی هم هستی و به قولی گرفته ای. که ایشالله همیشه دلشاد باشی :11: اضلا دلت میاد دوستای به این خوبی بخصوص دوستی مثل من داری :9: اصلا غیر شاد باشی؟ :4:
    راستش دوستای سایت همه دوستام هستن و نمیشه فرد خاصی رو نام برد. همه برام عزیزن :8:

116- از چه حیوانی میترسی؟

حیوانات درنده 852

• دلشاد

117- اوقات فراغتت را بغیر از سایت و اینترنت کجاها میگذرونی و بیشتر کجاها میری؟
    118- اخلاقت در خونه با خونواده و فامیل چطوریه؟ آیا اون عقیده و اعتقادی که خودت داری با خانوادت یکیه یا فرق میکنه؟
    119- تا حالا شده که تو دوران زندگیت یکی را جنس مخالف دوست داشته باشی و نتونی بهش بگی اگه شده تعریف کن کی چه سنی کی بوده و الانم بهش فکر میکنی؟

• Kishe Mehr

نقل قول: الهام
    خسته نباشي

متشکرم الهام جان :1:

390 هیفا چرا هنوز من پست نذاشته پشتش پست گذاشتی 314

• بچه مثبت

ممنون مجتبی جان بابت پاسخ به سوالات :46:

امین جان و داداش مجتبی با اجازه ببخشید فضولی نکنم امیدوارم یه روز در مورد معلولیت یه تابیکی بزنم و در مورد معلویت بحث کامل کنیم آخه به نظر من کسانی که با معلولین زندگی نکردن و یا با معلولیت درگیری نداشته باشن به هیچ وجه نمیتونن وجود کلی مشکلات و کمییت و حتی نعمتهای معلولین را درک کنه
    نمیگم کاملاً درک میکنم، اما تا حدودی میفهمم مشکلات تا چه حدی هست. منتظر تاپیکت می مانیم :6:

احساس میکنم جوابت به سوالهای 88 و 89 بیشتر جنبه توجیه کردن رو داشته. در مورد سوال 88 باید بگم من نتونستم مسئله عدالت رو برای خودم حل کنم! گفتی که به خود فرد بستگی داره! اما من نمیتونم قبول کنم فقط و فقط به فرد بستگی داشته باشه! عرض کردم استثنائات رو قبول دارم و نمیشه از این استثنائات نتیجه گیری کلی کرد. من مسیر زندگی خودم رو نگاه میکنم میبینم اگه حمایت وتشویق خانوادم نبود شاید نمیتونستم مسیر درست رو انتخاب کنم. به هر حال ممنونم که وقت گذاشتی و به سوالم پاسخ دادی :46:
    در مورد سوال 89 هم باید عرض کنم که والا انسان، کباب نیست که بگیم فدای سرت حالا خراب از آب در اومد. آخه اون بنده خدا چه گناهی کرده که باید معلول باشه تا امثال منو شما قدر سلامتیمونو بدونیم. اصلاً برام قابل قبول نیست که میگی در عوض از یکسری مواهب دیگه برخوردار هستند! بهر حال مجدد ممنون از پاسخت :46:

لازم به توضیح است که این حرفهام به این معنی نیست که کسانی که معلول هستند بدون فلسفه خلق شدن. بلکه درک این حقیقت برای من مشکل هست. مشکلات برای همه هست چه معلول چه انسان به ظاهر سالم . من این جمله چارلی چاپلین رو خیلی دوست دارم: شايد زندگی آن جشنی نباشد که آرزويش را داشتی اما حال که به آن دعوت شدی تا ميتوانی زيبا برقص. ببخشید که زیادی سخن راندم :10:

121. تا حالا شده خوب حرف بزنی ولی حرف ِ خوب نزنی؟ با ذکر مثال :4:
    122. تا حالا شده در مسائل جدی بدون سند و مدرک حرف بزنی؟ با ذکر مثال :4:
    123. حاضری زبانم لال مثلاً حس بیناییت تعطیل بود بجاش حس بویاییت 3000میلیارد قوی تر از الان بود! چرا؟

خودت رو برای سوال داغ بعدی آماده کن :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

117- اوقات فراغتت را بغیر از سایت و اینترنت کجاها میگذرونی و بیشتر کجاها میری؟

راستش این روزا که بخاطر تکمیل پایان نامه ام مجبورم پشت نت و پشت پی سی باشم بهمین دلیل سعی میکنم که هم سایت بیام واسه اوقات فراغت هم اینکه به درسم برسم البته اگه سایت بذاره :83: البته الانم با بچه ها قرار گذاشتیم که بریم استخر :9: البته مجبورم کردنا وگرنه دوس داشته خدمت شما بچه ها بشم :4:

راستش اینروزا که متاسفانه زیاد وقت ندارم ولی پارک و سینما و بیلیارد و مسافرت و پیک نیک و... و البته اواقت فراغتمو با کتاب خوندن هم پر می کنم :3:
    118- اخلاقت در خونه با خونواده و فامیل چطوریه؟ آیا اون عقیده و اعتقادی که خودت داری با خانوادت یکیه یا فرق میکنه؟

تقریبا همینی که تو سایت دارم رو تو خونواده هم دارم :4: خوش برخورد خوش رو . خنداندن و خندیدن.. خب هر کسی عقاید و رفتارهای خاص خودشو داره و حتی دو تا دوقلو هم عین همدیگه فکر نمی کنن. اما تقریبا میشه گفت حدود 90% با خانوادم یکیه
    119- تا حالا شده که تو دوران زندگیت یکی را جنس مخالف دوست داشته باشی و نتونی بهش بگی اگه شده تعریف کن کی چه سنی کی بوده و الانم بهش فکر میکنی؟

راستش فقط یک نفر بوده که نشده بهش بگم که اونم واسه بچگیم بود. یعنی حدود 17 سالگی :83: نه دیگه بهش فکر نمی کنم چون ازدواج کرده :4: البته الانم میدونم که اگرم ازدواج نکرده بود بهش فکر نمی کردم چون بهم نمی خوریم :24:

نقل قول: The one
    :23: نه که شما زحمت نکشیدی و دوباره رو پست من پست نگذاشتی!! به جای تشکرته ؟ مثلا داشتم بازار صندلیتو گرم می کردم !! حالا دارم برات مسیو!! یک گریلی راه بندازم که مرغان زمین برات دون بخورن :23: :19:

ای بابا چه گرم کردنی 314 جزغاله شدم رفت 315 بعدشم بخاطر خودت اون پست رو گذاشتم که گیلاسی بهت تذکر نده و از سایت اخراجت کنه :4:
    نقل قول: The one
    نظرت نسبت به سورپرایز چیه دوست داری چجوری سورپرایزت کنم؟ :24:

اگه میشه یه مقدار وقتش رو کمتر کن :56: و همچنین خوردنی هاش مثل شکلات و کباب و اودکلن و این چیزاشو بیشتر کن :74:

• هاچو هاچو

127 . تا حالا شده کنترل خوابتو در اختیار بگیری؟بعدش کجا رفتی ؟
    128 . تا حالا با بابات دعوات شده ؟
    129 . اگر یک آدم دیوونه بیاد شلوارتو بکشه پایین چی کارش میکنی ؟

• Kishe Mehr

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون مجتبی جام بابت پاسخ به سوالات :46:

جیگرتو :6:
    اگر نتونستم درست و اونطور باید و شاید جوابتو بدم پوزش می طلبم. چون از طرفی اینجا نمیشه هر حرفی رو زد و از اون مهمتر اینجا متاسفانه بدلیل کمبود وقت مجبورم تند تند جواب بدم که همین باعث میشه نتونم قشنگ جواب بدم. اگه مایل باشی میتونیم سر فرصت با هم بحرفیم. اتفاقا واسه خودمم مسئله ای شد که روش فکر کنم. مرسی که منو به فکر واداشتی :3: 311
    نقل قول: بچه مثبت
    در مورد سوال 89 هم باید عرض کنم که والا انسان، کباب نیست که بگیم فدای سرت حالا خراب از آب در اومد. آخه اون بنده خدا چه گناهی کرده که باید معلول باشه تا امثال منو شما قدر سلامتیمونو بدونیم. اصلاً برام قابل قبول نیست که میگی در عوض از یکسری مواهب دیگه برخوردار هستند! بهر حال مجدد ممنون از پاسخت :46:

مثالی که زدم صرفا فقط یک مثال بود، اینم بگم که گل بی خار خداست و هیچ کسی توی دنیا نیست که هیچ مشکل از همه لحاظ جسمی ذهنی فکری و... نداشته باشه. بازم مرسی 311

121. تا حالا شده خوب حرف بزنی ولی حرف ِ خوب نزنی؟ با ذکر مثال :4:

منظورت کارایی و اثربخشی در حرف زدنه؟ :83:
    خب گاهی پیش میاد ادم حال و حوصله نداره و صرفا واسه از سر کردن طرف داره حرف میزنه. مثال خاصی تو ذهنم نیست ولی برعکسش پیش اومده :83:
    همین دو سه هفته پیش سر جلسه دفاع از پایان نامه ام اولش یه مقدار استرس داشتم. مطالبم هم خیلی خوب بود یعنی در واقعا حرف خوبی میزدم ولی خوب حرف نمی زدم :9: علتشم این بود که یه مقدار استرس داشتم که خدا رو شکر بعد دو سه دقیقه نرمال شد و دیگه پرزنتم مشکلی نداشت :5:

122. تا حالا شده در مسائل جدی بدون سند و مدرک حرف بزنی؟ با ذکر مثال :4:

اتفاقا کاملا برعکس :3: من تا از چیزی مطمئن نشم راجعبهش حرف نمیزنم و کلا بهش اعتقادی ندارم. مثلا در پست قبلیم که میخواستم راجع به استیون هاوکینگ حرف بزنم توی یه موردش یه کوچولو شک داشتم ابتدا سرچ کردم بعد که مطمئن شدم پست گذاشتم :4:

البته یکی دو بار سر مسئله ی جدی نبود ولی یه حرفی میخواستم بزنم تا بقیه هم قبول کنند گفتم دکتر شریعتی یک جمله ای داره و بعد جمله ی خودمو گفتم :23: همه هم به به چه چهشون رفته بود تو هوا که بابا عجب جمله ای گفته دکتر شریعتی :23:

123. حاضری زبانم لال مثلاً حس بیناییت تعطیل بود بجاش حس بویاییت 3000میلیارد قوی تر از الان بود! چرا؟

اولا وایسا امین جان. این سه هزار میلیارد تومن چیه جریانش؟ :37: نکنه وابسته به جریان همین اختلاس اخیر چیزی داری که به ما نمیگی؟ :22:
    ولی نه دوس ندارم. حالا اگه مثلا یه حس دیگه رو می گفتی شاید قبول می کردم ولی حس بینایی رو خیلی دوس دارم 452 :65:
    خودت رو برای سوال داغ بعدی آماده کن :4:

397 852
    خودتم یه روزی تو کوزه می افتی امین جان. حداقل به خودت رحم کن :74:

بچه ها من میرم و دو ساعت دیگه بر میگردم 351 برم توی استخر یه کمی خودمو که آتیش گرفتم رو خاموش کنم و خنک کنم و بیام 1030

• دلشاد

130- نظرت در مورد دختران سایت چیه اگه یه موقع یکیشون ازت خواستگاری کنن چی میگی؟
    131- اگه شب بخوابی و صبح بیدار شدنی بری دستشویی ببینی پایین تنت جنسش عوض شده چه کار میکنی؟

• ژنرال

خسته نباشی دلاور! 427

133- تا حالا به کسی فحش ناموس دادی؟ حالا چه علنی، چه توی دلت!
    اگر دادی به کی بوده؟

البته منظورم فحشه ها :4:

• SaMaN TaJ

سلام مجی جون......خسته نباشی،ما تحتت داغ شده حسابی یا نه؟ :23:
    133. یه جا گفتی تا حالا رابطه جنسی رو تجربه نکردی،چرا تجربه نداشتی؟(نگو دوس ندارم که تابلو الکیه........ :4: دلیل خفن بگو) :9:

اگه جواب جدید داری بگو،نظرت رو درباره سوال دیا خوندم :1:

• KuRoSh

سلاام کاکو
    134.بنظرت اختلاف طبقاتی باید باشه تو جامعه یا نه ؟چرا؟
    135.برداشتت از زندگی چیه؟

• Life Dream

سامولي كيش ميش جان، ببخش دير اومدم يكم كار داشتم :10:

136- سوال ثابت: از گوگل كروم استفاده ميكني؟! :4:
    137- از كمپوت گيلاس خوشت مياد؟! :74:
    138- واقعاً فكر ميكني ايران كيش مهر هست توو زمان حاظر؟! زماني كه وقتي دارن جوان مردم رو سلاخي ميكنن به جاي اينكه به كمكشون برن وقت رو غنيمت ميشمرن و شروع ميكنن به فيلم برداري كردن از صحنه هاي تيكه تيكه كردن انسانها؟! بعد با افتخار اونو براي ديگران بلوتوث ميكنن! و بعد نصف شب براي ديدن مردن يك انسان بدور هم جمع ميشن و هورا ميكشن! اين همه افتخار ماست!! اينجا كيش مهر هست؟! گفتار كردار پندار، كدومشون الان نيك هست؟!

• Kishe Mehr

کاملا موافقم خودتو قشنگ آماده کن مجی !! گفتی ا زآیت ا.. صانعی تقلید می کنی برو ببین تشهد و امادگی برا ی لقا ا.. اونجا چه حکمی داره!!

گفته که موقع جنگ چنان طرف مقابلتو بکش که حالش سر جاش بیاد تا دیگه فکر داغ کردن به سرش نیفته :19:
    124. مقلد عزیز لطفا احکام آمادگی برای ارتحال شرعی را با ذکر درجه حرارت فر ذکر نمایید؟ :23:

اینجانب امادگی خویش را جهت داغ کردن طرف مثابل از همین تریبون اعلام می دارم و امیدوارم که از جزغاله شدن خویش کمال استفاده را بنمایید :74:
    125. چرا قبل از عضویت در سایت قوانین اونرو به دقت نخوندید؟ کاربر عزیز روانتان در آینده نزدیک شاد باد :23:

چون خیلی علاقه داشتم بیام تو سایت عضو بشم نخوندمش :4: برای شما هم سفری خوش به دوزخ ارزومندم :74:
    126. شما چگونه میتوانید ادکلن را بنوشید و دقیقا کی؟ بعد یا قبل از غذا؟ :23:

چگونه نوشیدن نداره :66: می ذاریم تو کاپ و اونو می نوشیم. روزی سه بار قبل از غذا و سه بار بعد از غذا :24:

نقل قول: هاچو هاچو
    127 . تا حالا شده کنترل خوابتو در اختیار بگیری؟بعدش کجا رفتی ؟

اره اتفاقا خیلی شده و چون خدا رو شکر از تخیل خوبی برخوردارم می تونم خوابم رو توی دستم بگیرم. مثلا رو خودم برنامه ریزی کردم که وقتی خواب ترسناک می بینم و یا خوابهای بد بد می بینم از خواب بپرم. که ده ها بار این اتفاق افتاده :4:
    اتفاقا امروز قبل از اینکه از خواب بیدار شم داشتم خواب میدیدم که با فضا پیما رفتیم تو هوابعد یهو فضا پیما با سرعت بسیار زیادی داشت می اومد پایین دوستام که کنارم بودن مقداری می ترسیدن همینطور که داشتیم می اومدیم منم نمی دونستم چه خبری قراره بشه یهو تو خواب به سرم زد که از خواب بیدار شم :83: اینو که گفتم یهو چشمامو باز کردم و از ترس توی خواب نجات یافتم :83:
    نقل قول: هاچو هاچو
    128 . تا حالا با بابات دعوات شده ؟

بچه که بودم تا حدودی ولی این جدیدا نه :4:
    نقل قول: هاچو هاچو
    129 . اگر یک آدم دیوونه بیاد شلوارتو بکشه پایین چی کارش میکنی ؟

خو چون دیوانه است کاری به کارش ندارم.. چون متعقدم با افراد دیوانه نباید کلا حرف زد جدا از اینکه فایده ای نداره بقیه فکر می کنند که منم عین اونم :3:

130- نظرت در مورد دختران سایت چیه اگه یه موقع یکیشون ازت خواستگاری کنن چی میگی؟

دخترای خوبی داریم توی سایت هم مجرداش و هم متاهلاش :4: خب اولش خوشحال میشم که این خانم این جرات رو داشتند که این کار رو بکنند و بهشون تبریک میگم و بعدشم اگه خواستگاریشون واقعی باشه روش فکر میکنم :24:

131- اگه شب بخوابی و صبح بیدار شدنی بری دستشویی ببینی پایین تنت جنسش عوض شده چه کار میکنی؟

شما خودشو ناراحت نکن داداش بهروزی جنس من جنسش خوبه، مال همسایه هم نیست :23: ولی اگه ببینم اینطور شده میرم یکی دیگه سفارش میدم :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: