ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
carlos
مطمئنم صندلیت بد جور داق میشه
63 - نظرت راجع به تخم مرغ چیه ؟ بجز تخم مرغ تا حالا تخم چه جاندارانی رو خوردی ؟
64 - عشق بهتر است یا ثروت ؟
65 - برو خودتو سیاه کن یعنی چی ؟ تا حالا خودتو سیاه کردی ؟؟؟؟؟؟
دلشاد
اونا با من و همکاریه گیل گیلی
66- مجردی تـلـخ است یا شیـریـن ؟!
arash52
68- تاحالا دزدی کردی ؟
69- تا حالا کسی یا جایی رو دید زدی ؟
mz56mz
70- يه جوك بى حياتى بگو!
71-يه نصحيت برادرانه لطفا؟
Kishe Mehr
سلام گلو
خدا شما رو از ما نگیریه تا شماها هستید صندلی منم داغ میشه
راستش تخم مرغ کلا خوبه اگه میشه یه مقدار وقتشو بیشتر کنن
نمایش یا پنهان متن
عشق که باشه سروتم پشتش میاد
راستش فکر می کنم جریان داشته باشه. یعنی داستانی جکی چیزی پشتش خوابیده
پس دبیر همایش رو می سپارم دست شما دو تا.. اگه جایی کم و کسری بود من شما دو تا رو می شناسما
راستش هر چیزی تلخی شیرینی خاص خودشو داره ولی من سعی میکنم هر جایی و هر مکانی و هر موقعیتی که هستم ازش لذت ببرم
ولی به قول عارف فیلسوفی میگه اگه از مجردیت لذت نمی بری ازدواج کن اون موقع قدر مجردیت رو می دونی
ماهی
باشه اومدم.
در جواب سوال من که گفتی بهترین خبر برات ظهور او ست اگر منظورت از او امام زمانه :
72- نمی ترسی که امام زمان گردنتو بزنه؟یعنی اینقدر مطمئنی که جزو یاران امام زمان محسوب میشی؟
73-اگر همین الان دور از جونت عزرائیل بیاد سراغت ازش فرصت می خوای؟فکر کن من عزرائیلم و می خوام جونتو بگیرم.چی می گی بهم؟
carlos
آره چرا که نه ؟ شبها و دم دمای صبح مال شما . اگه ازش چیزی موند واسه ما
74- تا حالا شده از خودت خجالت بکشی ؟
75- بی تربیتی ترین کاری که انجام دادی چی بوده ؟
76- تا حالا جیگر کسی رو خام خام خوردی ؟ کی بوده؟
دلشاد
78- آیا به ظهوریت امام زمان اعتقاد داری با چه مدرک و عقیده ای؟
79- اگه به اسم دین و مذهبی که قبولش کردی (شیعه مسلمان) علما یا آخوندا هر چیزی را بگن قبول میکنی و تسلیم و حکمروا میشی یا میری در موردش تحقیق و برسی میکنی واضح تر بگم تو مملکه ما همه چیز را با سیاست و مذهب قاطی کردن اگه یه روز بگن فلان کاری که میکنید گناه داره یا فلان اعتقادی که تا حالا داشتید از این به بعد درست نیست چه کار میکنی؟
ژنرال
81- تا حالا شده با کسی دعوا بکنی و درگیری فیزیکی و بزن بزن
maryamlondon1
هاچو هاچو
85 . بلدی برقصی یا نه؟
ماهی
سلام دائی
86-حاصلضرب همه ی عددای دنیا چنده؟
بچه مثبت
87. فرق دلقک بازی با خندوندن دیگران چیه؟
دو کودک کاملاً یکسان رو در نظر داشته باش! با این تفاوت که یکی در خانواده ای فقیر متولد شده و مجبور میشه از کودکی کار کنه و با اینکه خیلی به درس علاقه داره پدرش اجازه نمیده درس بخونه! خلاصه اینکه به آنچه علاقه داره نمیرسه. اما دیگری در خانواده ای ثروتمند بزرگ شده و مراحل ترقی رو یکی پس از دیگری طی میکنه!
88. آیا این تفاوت در محیط دور از عدالت است یا نیست؟ اگه نیست توضیح بده چرا!
89. به نظرت فلسفه آفرینش افراد معلول در چیست؟
اگر هرکدام از دوستان جواب مناسبی برای سوالهای 88 و 89 دارن، خوشحال میشم با پیغام خصوصی برام ارسال کنند! به دنبال تفسیری در این دنیا هستما نه اون دنیا
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
در خدمتیم
دوس دارم که از یاران ایشان باشم ولی فکر نمی کنم تا حالا کاری کرده باشم که مستحق گردن زدن باشم
نمایش یا پنهان متن
ولی فرض بر این باشه خو دوس دارم که بیشتر تو این دنیا باشم و ازش فرصت می طلبم چون هنوز شرایطش چندان پیش نیومده تا رسالتم تو دنیا رو انجام بدم
راستش من هر از گاهی همچینی ادمی خجالتی میشم. البته تا این چند سال پیش خیلی خجالتی بودم که خدا رو شکر به مرور خودمو یافتیدم
بچه که بودیم تو محله مون منو چندتا از هم محله ای ها یه روز یه پسری اومد اونجا بچه ها می خواستن کارای خاک بر سری و تیرتپری سرش بیارن
Kishe Mehr
راستش به نظر من ، انسان بودن مهمتر از داشتن دینه
راستش اگه بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه و از بشارت نزدیک 20 تا دین دریافتم که اینها متعقد به وجود منجی در آخر الزمان هستند حرفی نمی زنم، اما شاید مهمترین دلیل و مدرکی که کاملا عینی باشه بشارتی هست که در کتاب زرتشتی ها اومده. جاماسب داماد زرتشت، اینرو توی کتابش نقل کرده که منجی در اخر الزمان از فرزندان بنی هاشم از سرزمین عربها ظهور پیدا می کنه
نمایش یا پنهان متن
البته به همینجا اکتفا می کنم چون فکر کنم اگه بخوام بیشتر توضیح بدم مغایر با قانون سایت باشهبه اون چیزی که خود قرآن گفته عمل می کنم. قرآن گفته که هر چیزی رو با مقیاس عقل بسنجید اگه مغایر با عقل بود اونو قبول نکنید
راستش بطور کلی از این کار بدم میاد.. البته یه جکی هم هست که میگه نگاه کردن به دختری حرامه مگر اینکه لامصب خیلی خشگل باشه
من بطور کلی تقریبا اکثر خلاف هایی که کردم مربوط به دوران جاهلیت کودکی و نوجوانی بود هر چند چندان هم اهل دعوا و این چیزا نبودم ولی خب هر از گاهی پیش می اومد. :
Kishe Mehr
میسی مامی گلی
راستش دوران دانشگاه هر از گاهی یه سری دخترایی بودن همچینی خودشونو می گرفتن
راستش یکی از کسانی که اذیتش کردم هیفای خودمونه
سوال بدون شماره پرسیدینیا
اگر منظورتون فقط نژاد ایرانمه که باید عرض کنم که فکر نمی کنم ادم نژاد پرستی باشم
خواهش میشه مامی گلی
راستش خودم امید دارم که برم بهشت
هر چند در اصل خدا رو واسه خودش می پرستم
راستش دوس دارم رقص رو ولی اونطوری شاید و باید رقاص نیستم
Kishe Mehr
سلام دائی
به به دایی امین گل
سلام منو بهش برسون و از طرفم ببوسش بعدشم بگو که خوب درساتو بخون زیاد هم سوتی دست مامان جونت نده تا آبروش بره
از آیت الله صانعی
خندوندن در یک جمله یعنی با هم خندیدن ولی دلقک بازی یعنی بهم خندیدن. که البته دومی چندان به مذاق همه خوش نمیاد. مثلا کارهای مهران مدیری خندوندن دیگرانه کسی هم بدش نمیاد ولی برنامه ای که توی اون علی دایی رو مسخره می کردن که با واکنش خیلی ها از جمله خود علی دایی مواجه شد رو دلقک بازی میدونم.
بذارید تا اول داستان واقعی بابام اینا رو بگم... زمانی که بابام و عموهام بچه بودن متاسفانه وضع مالی خدابیامرز پدر بزرگم (خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه ) خوب نبوده و مریض هم بوده ، علی رغم اینکه بابام اینا خیلی باهوش با استعداد بودن پدر بزرگم نمی ذاره که یکی از عموهام بره مدرسه. این عموم خیلی خطش قشنگ بوده و ناظر مدرسه بخاطر هوش و استعداد عموم و خط قشنگش به او می گفته دکتر.. یه روز میاد مدرسه می بینه که عموم نیست. به معلم میگه دکتر کجاست؟ میگه باباش نذاشته بیاد مدرسه. اونم به معلم میگه همین الان برو تا دکتر رو نیاوردی بشینه سر کلاس حق نداری وارد مدرسه بشی. اونم میره و عموم رو میاره سر کلاس و خدا رو شکر بابام و عموهام همگی درس رو ادامه میدن. الان همون عموم متخصص بیهوشی هست و میخواد فوق تخصصش رو هم بگیره. اون عموهام هم همینطور. همگی دکتر و پزشک و استاد دانشگاهن..
البته اینم بماند که همکلاسی های بابام اینا که از وضع مالی خوبی در اون زمان برخوردار بودن و به هیچ جایی نرسیدن ولی این سعی و تلاش خودشون بوده. من یادمه 5-6 ساله که بودم همین عموم که پزشک متخصصه امروز میرفت دانشگاه سر کلاس، فرداش که تعطیل بود می رفت کار بنایی می کرد. بطور کلی بیشتر بستگی به خود ادم داره تا به محیط و پدر و مادر و... بیل گیتس میگه اگه فقیر به دنیا اومدی تقصیر باباته ولی اگه فقیر از دنیا رفتی تقصیر خودته
امیدوارم جوابتونو داده باشم اگه درست جواب ندادم بازم بپرسید میگم. البته سوالتونو همچینی یه کم وا کنید
اتفاقا یکی دو روز پیش داشتم به همین مورد فکر می کردم.. البته قبلا هم یکی دو نفر پرسیده بودن جوابشونو داده بودم
خب نزدیک به 90% از دلایل اینکه افراد معلول میشن برمیگرده به عواملی غیر از مسائل ژنتیکی
امیدوارم جواب این یکی سوالم داده باشم. اگه بازم نتونستم سوال رو وا کن تا بجوابم
The one
Mahboob
میگم حالو بری دل محبوب بوفی پور هم دعا می کردی بد نبودا ... سر قضیه همو شعر دل محبوب اینا گفتما
خب حالا از شوخی بگذریم می رسیم به سوالات که سوالام کلا در یه حدوده چون صندلی داغ و نظرات بچه ها توش پر درس هست منم میخوام یاد بگیرم
اشتباه فکر نکن به سوالاتم نگاه کن
91- از رشته تحصیلی و کارت راضی هستی ؟
92 - اگر برای رسیدن به هدفت بهت بگن باید چند سال سختی خیلی خیلی زیادی تحمل کنی اما به هدفت میرسی حاضری یا نه ؟
93- اگه پاسخت به سوال بالا آره هست چه کار می کنی تحمل کنی ؟
اینا رو به جواب تا بعدی ها
...................
gilas :
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
ژنرال
94- حاج ایاز خان قشقایی رو چقدر میشناسی؟
95- خاندان آتابای متعلق به کدوم یکی از قومیت های ایرانی هستن؟
......................
gilas:
شماره سوالات درست شد .
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→