₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 ... 11 12

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• carlos

سلام کاکو :24: :9:
    مطمئنم صندلیت بد جور داق میشه :4: همه سوالهای خوب خوب رو آرش52 و دیاکو دارن میپرسن:74:

63 - نظرت راجع به تخم مرغ چیه ؟ بجز تخم مرغ تا حالا تخم چه جاندارانی رو خوردی ؟:9:
    64 - عشق بهتر است یا ثروت ؟
    65 - برو خودتو سیاه کن یعنی چی ؟ تا حالا خودتو سیاه کردی ؟؟؟؟؟؟ :65:

• دلشاد

نقل قول: Kishe Mehr
    همینجا هم یه شرطی می ذارم. هر کسی که تو سایت هوامو داشته باشه و هی بهم تند تند مثبت بده و کادو بده و هدیه بده و تاپیکمو نبنده و از این چیزا می برمشا

اونا با من و همکاریه گیل گیلی :4:
    66- مجردی تـلـخ است یا شیـریـن ؟!

• arash52

67- اگه سفر به زمان برات ممکن بشه دوست داری به کدوم دوره بری و مدتی زندگی کنی ؟
    68- تاحالا دزدی کردی ؟
    69- تا حالا کسی یا جایی رو دید زدی ؟ :4:

• mz56mz

كاكو گلو گفتم براى ازدواج نههههههههههههه خوردن با اين شكلك كه خورديش204 204 204 247

70- يه جوك بى حياتى بگو!
    71-يه نصحيت برادرانه لطفا؟

• Kishe Mehr

نقل قول: carlos
    سلام کاکو :24: :9:

سلام گلو :11: :24:
    مطمئنم صندلیت بد جور داق میشه :4: همه سوالهای خوب خوب رو آرش52 و دیاکو دارن میپرسن:74:

خدا شما رو از ما نگیریه تا شماها هستید صندلی منم داغ میشه :4: درزی هم یه روزی تو کوزه می افته یره :86: به قولی نوبت اونا هم میشه... حالا شما مگه چی کم داری؟ شما هم بپرس :5:
    63 - نظرت راجع به تخم مرغ چیه ؟ بجز تخم مرغ تا حالا تخم چه جاندارانی رو خوردی ؟:9:

راستش تخم مرغ کلا خوبه اگه میشه یه مقدار وقتشو بیشتر کنن :83: تخم کبوتر 427
    نمایش یا پنهان متن427 این شکلکه همون شکلکه است که اون شب جمعه بهم قرض دادی. میشه یه شب دیگه قرض بدی؟ :9:

64 - عشق بهتر است یا ثروت ؟

عشق که باشه سروتم پشتش میاد :4:
    65 - برو خودتو سیاه کن یعنی چی ؟ تا حالا خودتو سیاه کردی ؟؟؟؟؟؟ :65:

راستش فکر می کنم جریان داشته باشه. یعنی داستانی جکی چیزی پشتش خوابیده :83: ولی این جمله بیشتر ، اوقاتی بکار برده میشه که کسی بخواد کلا ه سر کسی بذاره... راستش یادم نمیاد خودمو سیاه کرده باشم ولی اگه یادم اومد میگم :4:

نقل قول: دلشاد
    اونا با من و همکاریه گیل گیلی :4:

پس دبیر همایش رو می سپارم دست شما دو تا.. اگه جایی کم و کسری بود من شما دو تا رو می شناسما :74:
    66- مجردی تـلـخ است یا شیـریـن ؟!

راستش هر چیزی تلخی شیرینی خاص خودشو داره ولی من سعی میکنم هر جایی و هر مکانی و هر موقعیتی که هستم ازش لذت ببرم :3:

ولی به قول عارف فیلسوفی میگه اگه از مجردیت لذت نمی بری ازدواج کن اون موقع قدر مجردیت رو می دونی :83:

• ماهی

1019 راس بگو از اون سما دیگه نداری؟ 1019
    باشه اومدم. :5: چ.ن یه سوال دیگه ای هم دارم؟
    در جواب سوال من که گفتی بهترین خبر برات ظهور او ست اگر منظورت از او امام زمانه :
    نقل قول: Kishe Mehr
    او ظهور کرد... :48:

72- نمی ترسی که امام زمان گردنتو بزنه؟یعنی اینقدر مطمئنی که جزو یاران امام زمان محسوب میشی؟ :37:
    73-اگر همین الان دور از جونت عزرائیل بیاد سراغت ازش فرصت می خوای؟فکر کن من عزرائیلم و می خوام جونتو بگیرم.چی می گی بهم؟ :4:

• carlos

427 این شکلکه همون شکلکه است که اون شب جمعه بهم قرض دادی. میشه یه شب دیگه قرض بدی؟ :9:

آره چرا که نه ؟ شبها و دم دمای صبح مال شما . اگه ازش چیزی موند واسه ما :4: 427

74- تا حالا شده از خودت خجالت بکشی ؟
    75- بی تربیتی ترین کاری که انجام دادی چی بوده ؟:4:
    76- تا حالا جیگر کسی رو خام خام خوردی ؟ کی بوده؟ :74:

• دلشاد

77- نظر اصلیت و کلی در مورد ایادین را بگو و بهترین دین کدام دین هست چرا؟
    78- آیا به ظهوریت امام زمان اعتقاد داری با چه مدرک و عقیده ای؟
    79- اگه به اسم دین و مذهبی که قبولش کردی (شیعه مسلمان) علما یا آخوندا هر چیزی را بگن قبول میکنی و تسلیم و حکمروا میشی یا میری در موردش تحقیق و برسی میکنی واضح تر بگم تو مملکه ما همه چیز را با سیاست و مذهب قاطی کردن اگه یه روز بگن فلان کاری که میکنید گناه داره یا فلان اعتقادی که تا حالا داشتید از این به بعد درست نیست چه کار میکنی؟

• ژنرال

80- چشم چرونی کردی؟ :4:

81- تا حالا شده با کسی دعوا بکنی و درگیری فیزیکی و بزن بزن :103: راه بندازی؟

• هاچو هاچو

84 . فکر میکنی بری بهشت یا جهنم ؟
    85 . بلدی برقصی یا نه؟

• ماهی

اینم سوال محمد امین از شما:
    سلام دائی :93:
    86-حاصلضرب همه ی عددای دنیا چنده؟ :10:

• بچه مثبت

تقلید از چه نوعی منظورته؟
    در مسائل اعتقادی! از کی؟:4:

87. فرق دلقک بازی با خندوندن دیگران چیه؟
    دو کودک کاملاً یکسان رو در نظر داشته باش! با این تفاوت که یکی در خانواده ای فقیر متولد شده و مجبور میشه از کودکی کار کنه و با اینکه خیلی به درس علاقه داره پدرش اجازه نمیده درس بخونه! خلاصه اینکه به آنچه علاقه داره نمیرسه. اما دیگری در خانواده ای ثروتمند بزرگ شده و مراحل ترقی رو یکی پس از دیگری طی میکنه!
    88. آیا این تفاوت در محیط دور از عدالت است یا نیست؟ اگه نیست توضیح بده چرا!
    89. به نظرت فلسفه آفرینش افراد معلول در چیست؟

اگر هرکدام از دوستان جواب مناسبی برای سوالهای 88 و 89 دارن، خوشحال میشم با پیغام خصوصی برام ارسال کنند! به دنبال تفسیری در این دنیا هستما نه اون دنیا :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Kishe Mehr

نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: ماهی
    1019 راس بگو از اون سما دیگه نداری؟ 1019

:2: نه بخدا ندارم بیا بگرد :66:

باشه اومدم. :5: چ.ن یه سوال دیگه ای هم دارم؟

در خدمتیم 1207 ولی همچینی حواست باشه ماهی گلو خودتم یه روزی توی کوزه می افتیا :74:
    72- نمی ترسی که امام زمان گردنتو بزنه؟یعنی اینقدر مطمئنی که جزو یاران امام زمان محسوب میشی؟ :37:

دوس دارم که از یاران ایشان باشم ولی فکر نمی کنم تا حالا کاری کرده باشم که مستحق گردن زدن باشم :17: کسی مستحق این کار هست که ظلم و بی عدالتی و تزویر و ریا و دروغ و... رو در راس یک کشور برپاداشته :21:
    نمایش یا پنهان متن:14: هر چند متاسفانه این باور غلط رو در بین مردم جا انداختند که وقتی امام زمان بیاد همه جا رو خون بگیره... ایشان تشریف میارند تا دنیا به سوی صلح و ارامش بره نه اینکه کسی رو گردن بزنن!

73-اگر همین الان دور از جونت عزرائیل بیاد سراغت ازش فرصت می خوای؟فکر کن من عزرائیلم و می خوام جونتو بگیرم.چی می گی بهم؟ :4:

852 ماهی گلو دارم بهت شک می کنما :22: تو که ماه بودی :37:
    ولی فرض بر این باشه خو دوس دارم که بیشتر تو این دنیا باشم و ازش فرصت می طلبم چون هنوز شرایطش چندان پیش نیومده تا رسالتم تو دنیا رو انجام بدم :4: اگه عزرائیل بودی میگفتم بذار برم خونه ی مادر بزرگ پفک نمکی بخورم چاق بشم چله بشم بعد بیا منو بخور :83:

74- تا حالا شده از خودت خجالت بکشی ؟

راستش من هر از گاهی همچینی ادمی خجالتی میشم. البته تا این چند سال پیش خیلی خجالتی بودم که خدا رو شکر به مرور خودمو یافتیدم :4: ولی خیلی پیش اومده که البته فعلا حضور ذهن ندارم ولی گاهی که سوتی میدم پیش اینو اون خیلی عجالت می کشم :9:
    75- بی تربیتی ترین کاری که انجام دادی چی بوده ؟:4:

بچه که بودیم تو محله مون منو چندتا از هم محله ای ها یه روز یه پسری اومد اونجا بچه ها می خواستن کارای خاک بر سری و تیرتپری سرش بیارن :9: و منم واقعا دوست نداشتم و حتی دووس داشتم اونو از دست بچه ها نجات بدم ولی یه زن فضول از همسایه ها ما رو دیده بود و منم متاسفانه چون بین بچه ها بودم اونم حساب منو با اونا یکی دونست و راست رفت به مامانم گفت که پسرت میخواست فلان بلا رو سر فلانی در بیاره منم خیلی خجالت کشیدم :9: البته کاری نکرده بودم ولی.... :4:
    76- تا حالا جیگر کسی رو خام خام خوردی ؟ کی بوده؟ :74:

:83: راستش خام خام نه ولی کباب کردم :4:

• Kishe Mehr

77- نظر اصلیت و کلی در مورد ایادین را بگو و بهترین دین کدام دین هست چرا؟

راستش به نظر من ، انسان بودن مهمتر از داشتن دینه :3: ولی خب با یکسری تحقیقات راجع به ادیان و مذاهب این دین و مذهب رو انتخاب کردم. با کلی از اونها هم مناظره کردم. به قول دکتر سروش ، همیشه یک راه مستقیم نیست بلکه راه های مستقیمی وجود دارند... خدا خودش گفته انبیا رو واسه هدایت بشر فرستادم حالا این انبیا می تونه حضرت محمد (ص) باشه میتونه افراد دیگه ای باشند..
    78- آیا به ظهوریت امام زمان اعتقاد داری با چه مدرک و عقیده ای؟

راستش اگه بخوام توضیح بدم خیلی طولانی میشه و از بشارت نزدیک 20 تا دین دریافتم که اینها متعقد به وجود منجی در آخر الزمان هستند حرفی نمی زنم، اما شاید مهمترین دلیل و مدرکی که کاملا عینی باشه بشارتی هست که در کتاب زرتشتی ها اومده. جاماسب داماد زرتشت، اینرو توی کتابش نقل کرده که منجی در اخر الزمان از فرزندان بنی هاشم از سرزمین عربها ظهور پیدا می کنه :3:
    نمایش یا پنهان متنالبته به همینجا اکتفا می کنم چون فکر کنم اگه بخوام بیشتر توضیح بدم مغایر با قانون سایت باشه :1:

79- اگه به اسم دین و مذهبی که قبولش کردی (شیعه مسلمان) علما یا آخوندا هر چیزی را بگن قبول میکنی و تسلیم و حکمروا میشی یا میری در موردش تحقیق و برسی میکنی واضح تر بگم تو مملکه ما همه چیز را با سیاست و مذهب قاطی کردن اگه یه روز بگن فلان کاری که میکنید گناه داره یا فلان اعتقادی که تا حالا داشتید از این به بعد درست نیست چه کار میکنی؟

به اون چیزی که خود قرآن گفته عمل می کنم. قرآن گفته که هر چیزی رو با مقیاس عقل بسنجید اگه مغایر با عقل بود اونو قبول نکنید :3:

نقل قول: میرزا
    80- چشم چرونی کردی؟ :4:

راستش بطور کلی از این کار بدم میاد.. البته یه جکی هم هست که میگه نگاه کردن به دختری حرامه مگر اینکه لامصب خیلی خشگل باشه :83: ولی جدی خوشم نمیاد از این کار. مدتی که خارج از کشور بودم اصلا کاری به این کارها نداشتم و انگار نه انگار که زنه لباس باز و... پوشیده.. ولی وقتی اومدم ایران یه مدتی که ایران برام عادی شد منم مثل پسرای دیگه نظرم جلب می شد که البته مدتی خودمو کنترل کردم و بعد از اون دیگه توجهی به چیزی ندارم :4:
    نقل قول: میرزا
    81- تا حالا شده با کسی دعوا بکنی و درگیری فیزیکی و بزن بزن :103: راه بندازی؟

من بطور کلی تقریبا اکثر خلاف هایی که کردم مربوط به دوران جاهلیت کودکی و نوجوانی بود هر چند چندان هم اهل دعوا و این چیزا نبودم ولی خب هر از گاهی پیش می اومد. : 848

• Kishe Mehr

نقل قول: maryamlondon1
    خسته نباشی مجتبی جان امیدوارم سوخته وچرغاله این صندلی را ترک نکنی :10:

میسی مامی گلی :6: ایشالله :48: شما هم دعا کنید برام :17:
    82_ تا حالا با احساس یک خانم یا دختر فرقی نمی کنه بازی کردی :15:

راستش دوران دانشگاه هر از گاهی یه سری دخترایی بودن همچینی خودشونو می گرفتن :43: منم به قول خودمونی زورم می اومد که اینا خودشونو می گرفتن... منم هواییشون می کردم بعد حالشونو می گرفتم :23: به قول شما احساساتشو دست کاری می کردم :9:
    راستش یکی از کسانی که اذیتش کردم هیفای خودمونه :9: که ایشالله منو حلال بکنه :11: از همین تریبون اعلام می کنم اگر کسی رو اذیت کردم منو حلال بکنه :8: :6: :11:
    راستش بگو ادم دو چهره نیستی :4:

سوال بدون شماره پرسیدینیا :4: ولی جوابشو میگم ... راستش خو شاید هر از گاهی شیطون رفته باشه تو لباسم و یا اینکه موقعیت طوری بوده باشه که اونی که باید باشم نباشم، :4: و متاسفانه خود واقعیمو نشون ندم :17: ولی بطور کلی همیشه دوس دارم خود واقعیم باشم :1:
    83_ تا چه حد نژاد پرستی :1:

اگر منظورتون فقط نژاد ایرانمه که باید عرض کنم که فکر نمی کنم ادم نژاد پرستی باشم :37: ولی خب وطنمو ایین و دین و مکتب و شهر و ... رو دوست دارم :3:
    امیداورم از سوالات تند من نراحت نشده باشی :6:

خواهش میشه مامی گلی :11: شما تاج سر مایید :8:

نقل قول: هاچو هاچو
    84 . فکر میکنی بری بهشت یا جهنم ؟

راستش خودم امید دارم که برم بهشت :9: ولی جهنم فکر نکنم برم :17: چون تا حالاش که سعی کردم به کسی بدی نکنم و کار خلاف انجام ندم که مستحق جهنم بشم هر چند نه واسه بهشت رفتن خدا رو می پرستم و کار خوب انجام میدم و نه بخاطر ترس از جهنمه که کسی رو اذیت نمی کنم :1:
    هر چند در اصل خدا رو واسه خودش می پرستم :8: به قول شیخ عبدالله : الهی... :48: اگر بر دار کنی رواست ، مهجور مکن ! و اگر به دوزخ فرستی رضاست ، از خود دور مکن...
    نقل قول: هاچو هاچو
    85 . بلدی برقصی یا نه؟

راستش دوس دارم رقص رو ولی اونطوری شاید و باید رقاص نیستم :83:

• Kishe Mehr

اینم سوال محمد امین از شما:
    سلام دائی

به به دایی امین گل :6: :11: سلام به روی ماهت به چشمای سیاهت دایی جون :8:
    سلام منو بهش برسون و از طرفم ببوسش بعدشم بگو که خوب درساتو بخون زیاد هم سوتی دست مامان جونت نده تا آبروش بره :83:
    86-حاصلضرب همه ی عددای دنیا چنده؟ :10:

451 هان؟ به نظرم میشه 850 هوارتا :83:

نقل قول: بچه مثبت
    در مسائل اعتقادی! از کی؟

از آیت الله صانعی :3: ولی در وهله ی اول از عقلم تقلید می کنم :4: بعدش اگه نتونستم به نتیجه برسم به مرحله ی بعد ی میرم
    نقل قول: بچه مثبت
    87. فرق دلقک بازی با خندوندن دیگران چیه؟

خندوندن در یک جمله یعنی با هم خندیدن ولی دلقک بازی یعنی بهم خندیدن. که البته دومی چندان به مذاق همه خوش نمیاد. مثلا کارهای مهران مدیری خندوندن دیگرانه کسی هم بدش نمیاد ولی برنامه ای که توی اون علی دایی رو مسخره می کردن که با واکنش خیلی ها از جمله خود علی دایی مواجه شد رو دلقک بازی میدونم.

نقل قول: بچه مثبت
    88. آیا این تفاوت در محیط دور از عدالت است یا نیست؟ اگه نیست توضیح بده چرا!

بذارید تا اول داستان واقعی بابام اینا رو بگم... زمانی که بابام و عموهام بچه بودن متاسفانه وضع مالی خدابیامرز پدر بزرگم (خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه ) خوب نبوده و مریض هم بوده ، علی رغم اینکه بابام اینا خیلی باهوش با استعداد بودن پدر بزرگم نمی ذاره که یکی از عموهام بره مدرسه. این عموم خیلی خطش قشنگ بوده و ناظر مدرسه بخاطر هوش و استعداد عموم و خط قشنگش به او می گفته دکتر.. یه روز میاد مدرسه می بینه که عموم نیست. به معلم میگه دکتر کجاست؟ میگه باباش نذاشته بیاد مدرسه. اونم به معلم میگه همین الان برو تا دکتر رو نیاوردی بشینه سر کلاس حق نداری وارد مدرسه بشی. اونم میره و عموم رو میاره سر کلاس و خدا رو شکر بابام و عموهام همگی درس رو ادامه میدن. الان همون عموم متخصص بیهوشی هست و میخواد فوق تخصصش رو هم بگیره. اون عموهام هم همینطور. همگی دکتر و پزشک و استاد دانشگاهن..
    البته اینم بماند که همکلاسی های بابام اینا که از وضع مالی خوبی در اون زمان برخوردار بودن و به هیچ جایی نرسیدن ولی این سعی و تلاش خودشون بوده. من یادمه 5-6 ساله که بودم همین عموم که پزشک متخصصه امروز میرفت دانشگاه سر کلاس، فرداش که تعطیل بود می رفت کار بنایی می کرد. بطور کلی بیشتر بستگی به خود ادم داره تا به محیط و پدر و مادر و... بیل گیتس میگه اگه فقیر به دنیا اومدی تقصیر باباته ولی اگه فقیر از دنیا رفتی تقصیر خودته :3: اگه منظور شما از محیط پدر و مادره که باید بگم شما کدوم پدری رو سراغ داری که پیشرفت بچه اش رو ندونه؟
    امیدوارم جوابتونو داده باشم اگه درست جواب ندادم بازم بپرسید میگم. البته سوالتونو همچینی یه کم وا کنید :4:

نقل قول: بچه مثبت
    89. به نظرت فلسفه آفرینش افراد معلول در چیست؟

اتفاقا یکی دو روز پیش داشتم به همین مورد فکر می کردم.. البته قبلا هم یکی دو نفر پرسیده بودن جوابشونو داده بودم
    خب نزدیک به 90% از دلایل اینکه افراد معلول میشن برمیگرده به عواملی غیر از مسائل ژنتیکی :3: قسمتیش مربوط به قبل از زایمان هست، مقداریش حین زایمان و مقداریش هم بعد زایمان. قبل از زایمان برمیگرده به محیطی که مامانش اون رو نگه میداره که متاسفانه بی دقتی و یه سری مسائل دیگه مثل نزدکی با اشعه ی ایکس و... که باعثش میشن . حین زایمان مربوط به نواقص کاری و بی دقتی که انجام میشه که پرستارها و ماما ها انجام میدن و بعد زایمان هم اتفاقات و بی دقتی هایی هست که خود فرد یا والدین و اطرافیان باعثش میشن ... اون چند درصد ژنتیکی هم دلایل خاص خودشو داره که بدلیل طولانی شدنش اجتناب میکنم از گفتنش ولی الان دیگه با ازمایشاتی که انجام میشه، میشه قبل از زایمان پی به مشکلات و نواقص برد و اون رو درست کرد :3:
    امیدوارم جواب این یکی سوالم داده باشم. اگه بازم نتونستم سوال رو وا کن تا بجوابم :9:

• Mahboob

سلام کاکو مجتبی ...

میگم حالو بری دل محبوب بوفی پور هم دعا می کردی بد نبودا ... سر قضیه همو شعر دل محبوب اینا گفتما :3:

خب حالا از شوخی بگذریم می رسیم به سوالات که سوالام کلا در یه حدوده چون صندلی داغ و نظرات بچه ها توش پر درس هست منم میخوام یاد بگیرم :4:
    اشتباه فکر نکن به سوالاتم نگاه کن :1:

91- از رشته تحصیلی و کارت راضی هستی ؟
    92 - اگر برای رسیدن به هدفت بهت بگن باید چند سال سختی خیلی خیلی زیادی تحمل کنی اما به هدفت میرسی حاضری یا نه ؟
    93- اگه پاسخت به سوال بالا آره هست چه کار می کنی تحمل کنی ؟

اینا رو به جواب تا بعدی ها :84:

...................
    gilas :
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• ژنرال

گفتی اصالتت قشقایی هستش.

94- حاج ایاز خان قشقایی رو چقدر میشناسی؟

95- خاندان آتابای متعلق به کدوم یکی از قومیت های ایرانی هستن؟

......................
    gilas:
    شماره سوالات درست شد .

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: