₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

643 بازدید، 237 پست، نویسنده: gilas

• بچه مثبت

ممنون گلو :46:

نقل قول: Kishe Mehr
    امیدوارم جوابتونو داده باشم اگه درست جواب ندادم بازم بپرسید میگم. البته سوالتونو همچینی یه کم وا کنید
    بازگشت به سوال 88: آره استثناها همیشه هستند. اما فرض سوال من این بود که پدر کودک اول به هیچ وجه اجازه نمیده فرزندش درس بخونه! بذار این جوری سوال رو مطرح کنم : دو کودک یکی در ایران یکی در سومالی متولد میشن! فرض میکنیم از لحاظ هوش و استعداد کاملاً یکسان باشند! یکی میتونه مسیر زندگیش رو مطابق علاقه خودش طی کنه اما دیگری به اجبار باید برای زنده ماندن تلاش کنه! این عدالته؟

امیدوارم جواب این یکی سوالم داده باشم. اگه بازم نتونستم سوال رو وا کن تا بجوابم
    بازگشت به سوال 89: نه من به دنبال دلیل به دنیا اومدن شخص معلول نبودم! من میخوام بدونم فلسفه آفرینش این افراد چیه؟ اصلاً فرد معلول چرا باید از یکسری از نعمت ها محروم باشه؟

96. نظرت در مورد این رباعی خیام چیه؟
    گویند بهشت و حورعین خواهد بود ... آنجا می و شیر و انگبین خواهد بود
    گر ما می و معشوق گزیدیم چه باک ... چون عاقبت کار چنین خواهد بود

در وهله ی اول از عقلم تقلید می کنم :4: بعدش اگه نتونستم به نتیجه برسم به مرحله ی بعد ی میرم

97. موردی پیش اومده که آنچه عقلت میگه با آنچه کسی که در مرحله بعدی قراره ازش تقلید کنی میگه در تضاد باشه؟ اگه بله یکی دو مورد رو بیان کن!
    98. چند مورد از مواردی رو ذکر کن که به نتیجه نرسیدی و رفتی مرحله بعد!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• gilas

سوالات پست 43 و پست 44 رو جواب بده لطفا

• maryamlondon1

راستش یکی از کسانی که اذیتش کردم هیفای خودمونه که ایشالله منو حلال بکنه

مطمئنم حلالت کرده .هیفا دل زلال ومهربونی داره . بیچاره از سادگیش ومهربونیش سو استفاده شده ولی درس عبرتی بود براش که امیدوارم از این درس عبرت گرفته :1:
    اگر منظورتون فقط نژاد ایرانمه

نه منظورم کلا نژاد پرستی ..بلخصوص با نژاد عرب چطوری؟؟؟ ..راستی حسینی بگو :1:

99_ پدر شما چه شغل داره ؟؟؟ :4:
    100_ مادر شما خانه داره یا شاغله ؟؟؟؟
    101- خواهر برادری شما چه تحصیلات دارن؟؟؟؟ ...میخواهم برات یک دختر انگلیسی خواستگاری کنم این سوالها را لازم دارم :4:

.......................
    gilas :
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• دلشاد

102- به همه ما گفتن بهشت و جهنمی وجود دارد یعنی بعد مردن دنیای دیگری وجود دارد من به نوشته قرآن و اعتقادات مذهبی کاری ندارم از طریق منطق و علمی چطوری میشه این گفته را ثابت کرد؟
    103- اگر نصف شب از خواب بیدار بشی و ببینی دختر همسایه لخت تو بغلت خوابیده چکار میکنی؟
    104-آیا شده تو ماشین یا جای عمومی با صدای بلند یهویی یه صدای دروکنی و همه هم متوجه بشن عکس العملت چی بوده؟

• ژنرال

105- چجور زنی از نظر تو داف محسوب میشه؟ :4:
    نمایش یا پنهان متن
    کلی جواب نده! که مثلا خوشگل باشه و فلان و بهمان!
    هرکسی سلیقش فرق میکنه.
    دقیق توضیح بده که یعنی باید چجور باشه از نظر تو.
    بگو بچه ها با سلیقت آشنا بشن :4:

............................
    gilas:
    4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
    پس تا پاسخگویی به سؤالات قبلی لطفاً منتظر بمانید.

• بهونه

با سلام و خسته نباشی خدمت مجی خودمون :4:
    خوب منم اومدم به میدون سوالات
    105-اگه یه روزی بفهمی که سر یه موضویی سر کار گذاشتنت ناراحت میشی؟عکس العملت چیه؟
    106-تا به حال شده از کسی متنفر بشی؟
    107-از دوران مدرسه یا دانشگاهت پایین ترین نمرت چند بوده؟ :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: The one
    90.
    How are you doing?

در حال حاضر در حال پاسخگویی به سوالات بچه ها و به قولی در حال داغ شدن هستم :83:
    نقل قول: Mahboob
    سلام کاکو مجتبی ...

سلام به روی ماهت آبجی محبوب گلو
    میگم حالو بری دل محبوب بوفی پور هم دعا می کردی بد نبودا ... سر قضیه همو شعر دل محبوب اینا گفتما :3:

اون که سر جاشه شما خودشو ناراحت نکن :83:
    91- از رشته تحصیلی و کارت راضی هستی ؟

راستش از طرفی چون خدمت نرفتم و پایان خدمت ندارم واسه کار دولتی و شرکت و کارخونه ها منع واسه استخدام دارم البته از این جور کارها هم خوشم نمیاد :3: الان خودمون شرکت داریم داخلش هستم. هر چند چندان مرتبط با رشته ی تحصیلیم نیست ولی اینو با علاقه انجام میدم :4:
    92 - اگر برای رسیدن به هدفت بهت بگن باید چند سال سختی خیلی خیلی زیادی تحمل کنی اما به هدفت میرسی حاضری یا نه ؟

من کلا کار کردن رو دوست دارم ولی اگه کاری باشه که سختی داشته باشه و بعدش بدونم که به هدفم میرسم حتما اون کار رو می کنم. البته به قول قرآن بعد هر سختی آسونی هست :5:
    93- اگه پاسخت به سوال بالا آره هست چه کار می کنی تحمل کنی ؟

خب به هر دری میزنم از راهی میرم هر کاری میکنم و سختی کار رو به جون می خرم تا کارم رو انجام بدم تا به هدفم برسم

نقل قول: ماهی
    مگه نیست که یارانشون فقط 313 نفرن؟ :7:

اره همینطوره
    جواب می شه صفر چون توی همه ی عددای دنیا صفر وجود داره و همه رو صفر میکنه :15:

:83: شیطون نامرد :11:

نقل قول: میرزا
    94- حاج ایاز خان قشقایی رو چقدر میشناسی؟

تا یه حدودایی می شناسم :4: حاج ایاز خان مشاور صولت الدوله قشقایی بوده. که توی مسائل مالی هم به او کمک می کرده. که سفرنامه ای که به مکه و مدینه رفته رو نوشته.
    95- خاندان آتابای متعلق به کدوم یکی از قومیت های ایرانی هستن؟

تا جایی که میدونم متعلق به ترکمن ها هستند

• ماهی

نقل قول: Kishe Mehr
    اره همینطوره

ببین مجی جان من قانع نشدم.این مسئله انتظار امام زمان (عج) برای من خیلی نا ملموسه..به عنوان کسی که اعتقاد راسخ داری و آرزوی ظهور امام زمان رو می خوام چیزی بگی که منم روشن شم.پس سوالمو اینطوری می پرسم:
    طبق احادیث یاران امام زمان 313 نفر هستند.که هر کدوم به اندازه ی 90 مرد توانایی دارند.
    من خودم اگر بخوام جزء یاران امام زمان باشم باید جزء 313 نفر اول دنیا باشم
    از طرفی افراد زیادی رو می بینم که خدمتهای بزرگی به جامعه بشریت کردن.
    بیل گیتس ها...عمو استیوها و .....
    چرا راه دور برم همون خانومه که یه بچه از پرورشگاه آورده بود و بچه مشکل مغزی پیدا کرده بود و 20 سال این نامادری از یه تیکه گوشت بدون حرکت نگهداری می کرد و خیلی های دیگه
    آدمهایی مثل من که نه حق کسی رو خوردند نه کار بد خاصی انجام دادند هم خیلی زیادند.پس من که امیدی ندارم جزء اون 313 نفر باشم...
    پس گردنم زده میشه :40: پس می ترسم منتظر باشم.حالا سوال:
    108- با این تفاسیر چرا تو هم مثل من نمی ترسی و منتظری :2:

.......................
    gilas :
    11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).

• ژنرال

در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
    پس تا پاسخگویی به سؤالات قبلی لطفاً منتظر بمانید.

خوب این سومیش بود که 390

دوتا پست قبلی، یکی هم اینجا جمعا میشه سه تا. نون اضافه هم نداشتم :10:

دوباره باید سوالمو تکرار کنم.
    109- چجور زنی از نظر تو داف محسوب میشه؟ :4:

نمایش یا پنهان متنکلی جواب نده! که مثلا خوشگل باشه و فلان و بهمان!
    هرکسی سلیقش فرق میکنه.
    دقیق توضیح بده که یعنی باید چجور باشه از نظر تو.
    بگو بچه ها با سلیقت آشنا بشن :4:

..................
    gilas:
    در یه پست میتونید از 1 تا 3 سوال بپرسی نه در چند پست و تا جواب دادن به سوالات پست قبلی باید صبر کنی چه 1 سوال باشه چه 3 سوال
    شماره سوال درست شد.

• Kishe Mehr

نقل قول: بچه مثبت
    بازگشت به سوال 88: آره استثناها همیشه هستند. اما فرض سوال من این بود که پدر کودک اول به هیچ وجه اجازه نمیده فرزندش درس بخونه! بذار این جوری سوال رو مطرح کنم : دو کودک یکی در ایران یکی در سومالی متولد میشن! فرض میکنیم از لحاظ هوش و استعداد کاملاً یکسان باشند! یکی میتونه مسیر زندگیش رو مطابق علاقه خودش طی کنه اما دیگری به اجبار باید برای زنده ماندن تلاش کنه! این عدالته؟

خب متاسفانه این بی عدالتیه. البته بی عدالتی معطوف به اطرافیانش میشه که چرا شرایط رو واسه پیشرفت برقرار نکردند. هر چند ادم باهوش هر جا که باشه و هر موقعیت و امکاناتی که داشته باشه نهاتی استفاده رو میکنه. به قول معروف از آب کره میگیره.

بازگشت به سوال 89: نه من به دنبال دلیل به دنیا اومدن شخص معلول نبودم! من میخوام بدونم فلسفه آفرینش این افراد چیه؟ اصلاً فرد معلول چرا باید از یکسری از نعمت ها محروم باشه؟

ببین شما وقتی مثلا داری کباب درست میکنی دوست داری که این کباب کوبیده که درست میکنی بصورت تمام و کمال درست بشه و از تناول اون لذت ببری. گاهی یک کوتاهی هایی میکنی و یا بلد نیستی و یا اینکه شرایط محیطی و خیلی فاکتورهای دیگه باعث میشن که این کباب درست از آب در نیاد. در حالیکه هدفت این بوده که اون چیزی که درست میکنی در حد کمالش باشه که ناخواسته اینطور شده.
    اما وجود این افراد معلول باعث میشه که خیلیها قدر سلامتیشون رو بدونن. حتی همین افراد معلول خیلی هاشون تبحر و مهارت خاصی "" به واسطه ی همین معلولیتشان "" پیدا می کنند که افراد غیرمعلول بهیچ عنوان پیدا نمی کنند. مثلا افراد نابینا حس لامسه شون بسیار قوی هست. و یا توی روانشناسی چیزی هست به نام دانشمندان احمق! که اینا به واسطه ی همین معلولیتشان اینطور شدن! ممکن هست که افراد معلول از خیلی از امکانات محروم باشند ولی گاهی خیلی از امکاناتی دارند که افراد غیرمعلول ندارند! حتما استیون هاوکینگ رو می شناسی. این فرد فیزیکدان نظری و کیهان‌شناس بزرکیه که فردی معلول هست و نمیتونه حرف بزنه از بزرگترین دانشمندان دنیاست. این فرد بدلیل اینکه نمیتونه حرف بزنه زیاد تفکر می کنه و همین باعث شده که نظریات بزرگی بده. که البته صحبت کردنش با یک دستگاهی هست که فکر اون رو می خونه و به اطرافیان گزارش میکنه.

96. نظرت در مورد این رباعی خیام چیه؟

خب عده ای از افراد معتقدند که نظر خیام از می و می ناب و... منظور معشوق و میوه هایی که نام برده نماد معرفت و خرد و عشق الهی ازلیست. یعنی سرشار شدن از کرامت و رحمت لایزال الهی و در مقابل عده ای هم میگن که نه منظور همون مشروب و عرق و... است. بطور کلی هر کسی از هر چیزی با توجه به ایدئولوژی خودش برداشت خودشو میکنه. اما بطور کلی خیام شاعری هست که فقط به زمان حال توجه داره. دریاب دمی که با طرب می گذرد... اما معنی ای که من از این رباعی خیام می کنم فقط یک جمله است : زندگی، فقط پس از مرگ نیست، قبل از مرگ هم زندگی هست :3: اگر به زندگی پس از مرگ اعتقاد داری به زندگی قبل از مرگ هم اعتقاد داشته باش:1:

97. موردی پیش اومده که آنچه عقلت میگه با آنچه کسی که در مرحله بعدی قراره ازش تقلید کنی میگه در تضاد باشه؟ اگه بله یکی دو مورد رو بیان کن!

مثلا یه جا خوندم نوشته بود اگه اگر موقع وضو پاهات تکون بخوره وضوت باطله!!!!! یه مدت پیش فکر کردم یعنی چی باطله؟ بعد که به عقلم رجوع کردم دریافتم که اگر هم معنی وضو و مسح و... یک فلسفه ی کلی پشتش نباشه و بنا به فرض همون مسح سطحی هست برای چی باید پامون تکون نخوره؟؟؟!!! بعد که فکر کردم گفتم چه اشکالی میتونه داشته باشه؟ حتی مسجدی وضو گرفتم و در حال راه رفتن بودم داشتم روی سرم و پاهام مسح می کشیدم یه پسره ی جوونی همسن خودم زودی اومد گفت اقا وضوتون باطله!!!!!!!! گفتم چرا گفت چون در حال راه رفتن بودی؟؟ منم یه مقدار تلطیفش کردم و گفتم عزیزم اولا به عقلت رجوع کن! چرا باطله؟ بنده خدا همچینی رفت تو فکر... و یا مثلا میگن نون نعمت خداست نباید زیر پا بیفته و این حرفا. به عقلم که رجوع کردم یافتم که همه ی اشیائی که تو دنیا هستند نعمت خدا هستند. هوا اسمان زمین ادما و... البته اینها نمونه ای بود.

98. چند مورد از مواردی رو ذکر کن که به نتیجه نرسیدی و رفتی مرحله بعد!

راستش چون یکی دو ترم حقوق خوندم و سوادم در حدی نبوده که بتونم مسائل حقوقی رو تفسیر بکنم ناچارا دست به دامان نظریات فقهی این افراد شدم. نمونه ی خاصی یادم نیست. علاوه بر این یه مدت پیش گفتم ایا نماز خوندن جدا از این چیزایی که قران و مراجع تقلید و... میگن فایده ای هم داره واسه بدن؟ خودم به یه نتایج کوچیکی رسیدم و یه مقدار تحقیق کردم که نماز خوندن واسه بدن از نظر علمی فواید زیادی داره و اتفاقا چند روز پیش توی ماهواره یه برنامه ی یوگا گذاشته بودند و جالب این بود که حرکاتی که انجام میداد مثل نحوه ی نشست و خم شدن و... دقیقا عین رکوع و سجود و.. بود و مثلا میگفت بهترین نحوه ی نشستن همون طوری هست که توی نماز می شینیم...

نمایش یا پنهان متنبچه ها اگه تو تایپ این پست به بعد مشکلی بود ببخشید چون قبلش با پی سی بودم سایت رو درست باز نمی کرد اومدم با لپ تاپ که سرعتش بیشتره و تایپ هم سریع انجام میدم واسه همین درست نتونستم بنویسم

• Kishe Mehr

نقل قول: gilas
    سوالات پست 43 و پست 44 رو جواب بده لطفا

:68: ساری ندیدم :9:

نقل قول: arash52
    67- اگه سفر به زمان برات ممکن بشه دوست داری به کدوم دوره بری و مدتی زندگی کنی ؟

راستش از اونجایی که ادمی نیستم که یک جا بند باشم دوست دارم که یه مدتی برم به قرن 22 مثلا حدود 20 سال زندگی کنم و بعد برگردم به 20 قرن پیش و کلی چیز به اون مردم کمک کنم و بینشون زندگی کنم و خدمتی بهشون کرده باشم :4:
    68- تاحالا دزدی کردی ؟

راستش بچه که بودم اره ولی بعدش دیگه نه :83:
    69- تا حالا کسی یا جایی رو دید زدی ؟ :4:

واسه تقلب سر جلسه که اره :83: ولی یه بار معلممون سر کلاس داشت سوال طرح می کرد که زنگ بعد ازمون امتحان بگیره :4: به بچه ها گفت شما بخونید منم کار دارم.. منم فهمیدم که داره سوال طرح می کنه :86: همین که معلم کتاب رو باز کرد منم کتاب رو باز کردم هی اون ورق میزد هی منم ورق میزدم. صفحاتی که اونجا می ایستاد می فهمیدم که داره سوال میده منم اون صفحه رو علامت میزدم و می خوندم :23: تا زنگ بعد اونا رو خوندم و نمره ی خوبی هم گرفتم :74:

نقل قول: mz56mz
    كاكو گلو گفتم براى ازدواج نههههههههههههه خوردن با اين شكلك كه خورديش

:23: خو گلو زن رو میگیرن که چی کارش کنن :50:
    70- يه جوك بى حياتى بگو!

852 کاکو این چه حرفی بود؟ من اصلا اهل این بی حیاتی ها نیستم :9:
    نمایش یا پنهان متنکاکو عشقت ادم رو به کجاها که نمی کشونه :22:

نمایش یا پنهان متنمبجورم کردی باشه میگم وگرنه بازیده شدم :9:

نمایش یا پنهان متنیارو زنش رو بسته بندی میکنه می فرسته غزه میگه اینم کمک جنسی :9:

71-يه نصحيت برادرانه لطفا؟

کاکو این حرفا چیه شما بزرگ مایید :11: نصیحت چیه گلو؟ :6: ولی یه سخن از کاکوی کوچیکت داشته باش : اگر خواستی راجع به راه رفتن کسی قضاوت کنی ابتدا مقداری با کفشهای او راه برو :11:

• Mahboob

110- به نظرت پشه ها شبا کوجا میرن ؟
    111 - از فلسفه خوشت میاد ؟
    112- وقتی خیلی خیلی دلت میگیره انگاری دنیا تموم شده چی کار می کنی مثلا آروم شی ؟

چه سوالاتی :34:

.......................
    gilas :

Mahboob:
    گیلاسی جون خودم سوال قبلی 98 بود ... نمی دونم چرا تیر تپری شد :66: ... نکنه روح داره سایت جون خودم چک کردم :4: شما به روح اعتقا داری گیلاسی :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: maryamlondon1
    مطمئنم حلالت کرده .هیفا دل زلال ومهربونی داره . بیچاره از سادگیش ومهربونیش سو استفاده شده ولی درس عبرتی بود براش که امیدوارم از این درس عبرت گرفته :1:

خدا از باعث و بانیش نگذره
    نه منظورم کلا نژاد پرستی ..بلخصوص با نژاد عرب چطوری؟؟؟ ..راستی حسینی بگو :1:

راستش قبلا به هیفا هم گفته بودم. یه مدتی که تو کشورای عربی بودم جز خوبی و خوش خلقی از این افراد چیزی ندیدم. خیلی هم ازشون خوشم می اومد و الان هم همینطور. الان روزی نمیشه که شبکه های ماهواره ای عربی رو نبینم. از mbcها گرفته تا الجزیره و العربیه و شبکه ی کربلا و سوریه و لبنان و غیره. کلا علاقه ی زیادی هم به زبان عربی دارم. خیلی از وقت ها هم به هیفا میگم عربی یادم بده :4:
    از اینا مهمتر اگه از عربها خوشم نمی اومد نه به شما علاقه داشتم و نه به هیفا :3:
    99_ پدر شما چه شغل داره ؟؟؟ :4:

راستش فعلا که خودشو بازنشست کرد ولی قبلش توی دانشگاه تدریس میکرد ولی در اصل فرهنگی بودن. چند سال هم میشه که شرکتی در زمینه ی تصفیه ی آب و هوا احداث کردن که هم از خارج از کشور وارد می کنن و هم اینکه فروشگاه داریم تو شیراز :9:
    100_ مادر شما خانه داره یا شاغله ؟؟؟؟

خانه دار :4:
    101- خواهر برادری شما چه تحصیلات دارن؟؟؟؟

یه خواهرم امسال فوق لیسانس حقوق قبول شد و داره میخونه یکی دیگه اش ریاضی میخونه اون یکی هم ICT :4:
    میخواهم برات یک دختر انگلیسی خواستگاری کنم این سوالها را لازم دارم :4:

:82: وای جدی؟ :9: من خیلی پسر خوبی هستما :15: دست شما مرسی مامی :11: دیگه فکر کنید من حسن هستم :6: هر گلی زدید به سر خودتون زدین :8:

• Kishe Mehr

نقل قول: دلشاد
    103- اگر نصف شب از خواب بیدار بشی و ببینی دختر همسایه لخت تو بغلت خوابیده چکار میکنی؟

بامبا 302 بومبا تیرتپر بومبا :23: بهش میگم برو بخواب پایین 354 مگه نمی بینی تخت یه نفره است الانه که تخت بشکنه :23:
    104-آیا شده تو ماشین یا جای عمومی با صدای بلند یهویی یه صدای دروکنی و همه هم متوجه بشن عکس العملت چی بوده؟

378

نقل قول: بهونه
    با سلام و خسته نباشی خدمت مجی خودمون :4:

با سلامت و صلوات خدمت خودت :4:
    105-اگه یه روزی بفهمی که سر یه موضویی سر کار گذاشتنت ناراحت میشی؟عکس العملت چیه؟

اگه بفهمم جنبه ی شوخی داره و قراره دور همی بخندیم خو با هم می خندیم 270 ولی اگه بدونم میخوان اذیتم بکنم حسابشونو میرسم :94:
    106-تا به حال شده از کسی متنفر بشی؟

از بعضی ها اره :4: بعضی ها که الکی خیلی خودشونو میگیرن یا کسی که اذیتم کرده :5:
    107-از دوران مدرسه یا دانشگاهت پایین ترین نمرت چند بوده؟ :4:

276 راستش چون معمولا بچه زرنگ بیدم چندان پایین نبوده ولی یه بار توی یه درسی نمره ام شد 4 :9:
    نمایش یا پنهان متنالبته نمره ام از 5 شد 4 :74:

• Kishe Mehr

ببین مجی جان من قانع نشدم.این مسئله انتظار امام زمان (عج) برای من خیلی نا ملموسه..به عنوان کسی که اعتقاد راسخ داری و آرزوی ظهور امام زمان رو می خوام چیزی بگی که منم روشن شم.پس سوالمو اینطوری می پرسم:

اولا که ماهی گلو اینو بگم که ممکنه برخی از نظرات، نظرات خودم باشه و بطور قطع جواب شرعی و دینی و مذهبی نباشه :3: هر چند راچع به این موضوع متاسفانه مطالب زیاد و البته موثقی در دست نیست

که هر کدوم به اندازه ی 90 مرد توانایی دارند.

این رو من جایی نشنیدم که باید به این صورت قوی باشند. البته شاید این عدد درست باشه و فلسفه ی خاصی داشته باشه. من جایی خوندم که وقتی ایشان ظهور کنند مسلط به تکنولوژی روز هستند. همه هم میدونن که عصر حاضر عصر دانش و علم هست نه عصر جنگ و شمشیر و... . شاید منظور از این 90 نفر این باشه کسی که از یاران ایشان هستند بایستی اندازه ی 90 نفر از دیگران سر باشه. دیگه گذشت اون زمانی که میگفتن باید نون بازوت رو بخوری. امروز کسی یک نظریه در حد یک جمله میگه و میلیون ها دلار کسب میکنه. این افراد هم ممکنه بیل گیتس باشه ممکنه اخوند محله مون باشه ممکنه خیلی کسای دیگه ای مثل همین خانومی که گفتید هم باشند.
    اما میگن همین که تعداد یاران ایشان به 313 برسه ایشون ظهور می کنند! به نظرم نا امیدی درست نیست. شاید در تو یک ویزگی ای باشه که در هیچ کسی نیست. امام زمان (عج) فقط نیاز به کسی ندارند که بیاد بجنگه. به فرض مثال نیاز به کسی هم دارند مردم رو دعوت به ارامش بکنه. شاید همین زن یکی از این افراد باشه شاید خود شما هم یکیشون باشی.
    پس گردنم زده میشه :40: پس می ترسم منتظر باشم.

451 ببخشید چرا باید گردنت زده بشه!!! اگر قرار بر این باشه باید سر همه زده بشه!!! کلا امام زمان واسه این کار ظهور نمی کنند که!!! نمیدونم چرا خیلی ها این ذهنیت رو دارن!مگه حدیث این نیست وقتی ایشون ظهور کنند همه با هم دوست میشن؟ و اگر کسی نیازی به پول داشته باشه دست تو جیب کسی میکنه و به مقدار نیازش بر میداره بدون اینکه طرف مقابل چیزی بگه!!!!
    ماهی : ممنون مجی جان از جوابت .ادامه نمی دم.ولی قانع نشدم.باید گردنم زده بشه چون قطعا 313 نفر توی این دنیا از من بدرد بخورتر و بهتر و کاملتر وجود داره.پس این اعداد و ارقام و روایات نمی تونه درست و منطقی باشه.
    108- با این تفاسیر چرا تو هم مثل من نمی ترسی و منتظری

خب چون کار بدی نکردم و اگر هم کردم خدا حقمو میذاره کف دستم و اصلا قرار هم نیست که امام زمان همه رو مجازات بکنن

• gilas

Kishe Mehr,
    سوال 102 از پست 64 رو جا انداختی

• Kishe Mehr

102- به همه ما گفتن بهشت و جهنمی وجود دارد یعنی بعد مردن دنیای دیگری وجود دارد من به نوشته قرآن و اعتقادات مذهبی کاری ندارم از طریق منطق و علمی چطوری میشه این گفته را ثابت کرد؟

مهمترین دلیل منطقی که میشه واسش اورد ، وجود عدالته. یعنی عدالت ایجاب میکنه که دنیای پس از مرگی وجود داشته باشه. اگر من شما نوعی رو بزنم و شما زورت به من نرسه و تا اخر عمرت هم دیگه به من دسترسی نداشته باشی عقل ایجاب میکنه که یک جا و یک مکان یک حاکم عدلی وجود داشته باشه تا به حساب همه رسیدگی کنه. اگر این امکان وجود نداشته باشه ، وجود داشتن افریدگار هم همچینی مشکوک میشه

109- چجور زنی از نظر تو داف محسوب میشه؟ :4:

بطور کلی فلسفه ی داف یعنی دوست از نوع مونثش :4: اما پیروی متن پنهانت خدمت معظم له باید عرض شود برام چیزای پنهانش مهمتره :86: زهرمار فکر بد نکن. منظورم اخلاق و رفتار و بینش و منش و درک و غیره اش هست. اما اگه بخوام از نظر ظاهری نظر بدم که هم جواب تو رو داده باشم و هم اینکه بگم ظاهر هم برام مهم هست، خب قد و قواره برام مهمه. قدش ترجیحا کوتاه نباشه. چاق و این چیزا نباشه :9: و همینا :4: البته اینم بگم بنده فعلا قصد ازدواج دارم :23: گذشت اون زمانی که قصد ازدواج نداشتم و میگفتم دو ساعت دیگه بیایید فعلا درس دارم 247

• Kishe Mehr

110- به نظرت پشه ها شبا کوجا میرن ؟

میرن هوا خوری و خودشونو واسه فردا اماده می کنن :83: تا با نامزدشون با هم برن ماه عسل ، چیز خوری :4:
    111 - از فلسفه خوشت میاد ؟

من از هر چیزی خوشم میاد. دوست دارم همه چیز و همه ی رشته ها رو بخونم و ازشون سر در بیارم. البته فلسفه رو تا یه حدودی دوست دارم. چون اگه زیاد بخونم ادم همچینی یه جوری میشه شبیه این شکلکه :34:
    البته من چیزایی رو دوست دارم که زود نتیجه بده. البته از نظر علمی که خودمو سنجیدم فهمیدم که به چیزایی علاقه دارم که زود انجام میشه و زود تاثیرش دیده میشه. مثل مدیریت ، هنر، تئاتر، سینما، نقاشی، موسیقی و... :3:
    112- وقتی خیلی خیلی دلت میگیره انگاری دنیا تموم شده چی کار می کنی مثلا آروم شی ؟

خب یه کمی میرم تو خودم، به اسمون نگاه میکنم، موسیقی بی کلام یا با کلام اروم گوش میدم، به قول داداش سامی لایت میشم ...
    نقل قول: The one
    113.mojtaba jan vakilam? :4:

پ ن پ متهمی :23:

• Kishe Mehr

امین جان و داداش مجتبی با اجازه ببخشید فضولی نکنم امیدوارم یه روز در مورد معلولیت یه تابیکی بزنم و در مورد معلویت بحث کامل کنیم آخه به نظر من کسانی که با معلولین زندگی نکردن و یا با معلولیت درگیری نداشته باشن به هیچ وجه نمیتونن وجود کلی مشکلات و کمییت و حتی نعمتهای معلولین را درک کنه

داداش بهروزی گل من چند بار با دوستان معلول رفت و امد داشتم یعنی واحد درسی داشتیم که پاس کردم. به مدارسشون رفتم و مشکلاتشونو دیدم از نزدیک یه چیزایی دیدم ازشون. خیلی خوشحال میشم که تاپیکی بزنید تا همه ی دوستان با دوستان معلول بیشتر اشنا بشن
    نقل قول: The one
    در ضمن پيامهاي خصوصي تهديد به مرگ با اعمال شاقه ممنوع. :4: يوهاهاها چه ميكنه هيفا.. :19: به اين ميگن صندلي داغغغغ...دستت درد نكنهه مريم جونن :11: :8:

:83: من کلا همه چیزو تکذیب میکنم :4:

نمایش یا پنهان متناگه این پست ها خلاف قانون مسابقه است بعدش حذف کنید لطفا 311

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: