1.در هر ماه یک نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.
2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد.
3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد. پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.
5. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
7. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد. - پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد. تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره... - شرکت کننده مختار است تا به این سؤالات پاسخ ندهد و آن را جهت بررسی و تایید مردود بودن به مدیران بخش ارجاع دهد. 10. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
12. چنانچه شخص شرکت کننده (با توجه به قانون شماره 9) بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
13. در پایان مسابقه به بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و .... که از طرف شرکت کننده انتخاب می شد جایزه برابر با 15 بوفی اهدا میشود .
14. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .
15. میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد
مسابقه جانبی صندلی داغ :
در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 5 سوال از سوالای پاسخ داده شده مطرح میکند و به اولین کاربری که پاسخ صحیح را بدهد 5 بوفی به عنوان جایزه اهدا میگردد.
شرایط ثبت نام :
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 6 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن .
تاریخ شروع صندلی داغ مهر 1390 :
شنبه 16 مهر تا شنبه 23 مهر
تاریخ شروع مسابقه جانبی صندلی داغ مهر 1390 :
شنبه 23 مهر تا شنبه 30 مهر
مهمان این ماه صندلی داغ
Kishe Mehr
▧ تصویر در دسترس نیست
گروه:عضو پیشرفته
نام واقعی: مجتبی
تاریخ تولد: اول خرداد هر سال
وضعیت تاهل: از هفت جهان آزاد
سوالات سایت از Kishe Mehr
مهمان موظف است ابتدا به این سوالات پاسخ دهد .
1. اسم 2. محل زندگی / محل تولد 3. سن 4. رشته و میزان تحصیلات 5. رنگ مورد علاقه 6. غذای مورد علاقه 7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی 8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه 9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه 10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی ) 11. حیوان مورد علاقه 12. میوه مورد علاقه 13. قد و وزن 14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده 15.مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال 16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی 17. علت موندن در بوف بوفی 18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی 19. چرا Kishe Mehr ؟ 20. در یک سطر Kishe Mehr را توصیف کنید.
کاربران عزیز لطفا از پرسیدن سوالات تکراری خودداری کنید و شماره سوالات را از 21 شروع کنید .
با سلام و درود خدمت دوستان عزیزم در سایت وزین بوفی اول از دوستان عزیزی که بنده ی حقیر رو انتخاب نمودند کمال سپاسگزاری رو دارم و امیدوارم که در طی این مسابقه اوقات خوب و خوشی رو برای همدیگه فراهم کنیم
نقل قول: gilas
1. اسم
اصلی مجتبی ، سعید مستعار
2. محل زندگی / محل تولد
شیراز / شیراز
3. سن
میگن 25
4. رشته و میزان تحصیلات
فوق لیسانس مدیریت آموزشی
5. رنگ مورد علاقه
رنگ خدا، آخه میگن ترکیبی از قشنگ ترین رنگهاست
6. غذای مورد علاقه
آبگوشت مامانم
7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی
BMW ضربدر 6 یا به قول بچه ها، ایکس 6 / ماشین فعلی سمند
8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه
استاد شجریان، تقریبا اکثر آثار استاد رو دوست دارم بخصوص آلبوم شب، سکوت کویر و بخصوص این آهنگ.... رندان سلامت می کند جان را غلام ات می کند...
9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه
شنا
10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی )
ایرانی : پرویز پرستویی / فیلم کتاب قانون **** خارجی : آل پاچینو / فیلم پسر بچه ( چارلی چاپلین )
11. حیوان مورد علاقه
اسب
12. میوه مورد علاقه
هندوانه
13. قد و وزن
قد : 178 / وزن : 72
14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده
دو برادر دو خواهر / دومین
15.مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال
مجرد و از هفت جهان آزاد
16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی
راستش مهمترین دلیلم واسه شرکت کردنم این بود که خودمو بیشتر بشناسم. من هر کاری میکنم و هر کسی رو که می بینم بهش میگم من چه جور آدمی هستم. در خود شناسی خیلی چیزها هفته هست. پیامبر (ص) هم فرمودند هر که خودش را بشناسد خدای خویش را می شناسد. دلیل بعدیم هم راستش تقریبا دیگه تا اواسط آبان ماه بیشتر در خدمت دوستان عزیز نیستم و بدلیل مشغله ی کاری نمی تونم به سایت بیام و دورادور نظاره گر سایت خواهم بود ولی هیچ وقت فراموشتان نخواهم کرد
17. علت موندن در بوف بوفی
آدم که خانواده ی دومشو ترک نمی کنه
18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی
اگه توی سایت تبلیغات گذاشته بشه به نظرم بهتره و کیفیت سایت بهتر میشه و هی سایت نمی پوکه انتقاد هم یه انتقاد خیلی مهم دارم اونم اینه که چرا جوی به این خوبی داره که این قدر خوبه که ما رو از کار و زندگی می اندازه
19. چرا Kishe Mehr ؟
راستش چند ماه پیش تاپیکش کردم ولی متاسفانه پوکید ولی بطور کلی از این اسم خیلی خوشم میاد بهش تعلق خاطر دارم... پرستش به مستی است در کیش مهر....
20. در یک سطر Kishe Mehr را توصیف کنید.
کیش مهر، از ایران بر آمد و جهان باستان را فراگرفت و نزدیک هزار سال، مردمان از چین تا قلب اروپا پیرو آیین مهر بود. کیش مهر بر راستی و پیمانداری و دانش و دلاوری استوار بود. آیین مهر با عرفان ایرانی در پیوند تنگاتنگ می باشد. حضرت حافظ : بر دلم گرد ستمهاست خدایا مپسند *** که مکدر شود آیینه مهر آیینم
تبریک میگم داداش یه چند روزی از کار و زندگی افتادی 24. تو زندگیت پیش میاد که نخندی ؟ 25.دوست داری امشب اگر رفتم حرم واست چه دعایی بکنم ؟ 26.قصد ازدواج داری یا نه ؟
................... gilas : 11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
27_ از چه چیزی خیلی می ترسی؟ 28_ اگه قرار باشه همین الان یه خبر خوش بهت بدن دوس داری اون چی باشه؟ 29_ تا حالا شده از دختری خیلی خوشت بیاد ولی از دستش بدی؟
نقل قول: gilas 20. در یک سطر Kishe Mehr را توصیف کنید. کیش مهر، از ایران بر آمد و جهان باستان را فراگرفت و نزدیک هزار سال، مردمان از چین تا قلب اروپا پیرو آیین مهر بود. کیش مهر بر راستی و پیمانداری و دانش و دلاوری استوار بود. آیین مهر با عرفان ایرانی در پیوند تنگاتنگ می باشد. حضرت حافظ : بر دلم گرد ستمهاست خدایا مپسند *** که مکدر شود آیینه مهر آیینم
سپاس از توضیحت اما منظور از این سوال اینکه خودت رو تو یه سطر توصیف کنی نه اسم کاربریت رو
21- تا حالا شده دست تو دماغت بکنی ناغافل یکی ببینتت ؟
منتظر همچین سوالاتی از شما بودم راستش یه بار همچین شد منم با کمال پررویی انگار نه انگار که چیزی شده البته چیز مهمی هم نبود
نقل قول: arash52
22- تاحالا گول هیکلت رو خوردی ؟
راستش یادم نمیاد ولی فکر نکنم پیش اومده باشه
23- اگه شیرازی نبودی دوست داشتی کجایی باشی ؟
راستش من همچینی تمام و کمال شیرازی نیستم ، بیشتر ترک قشقایی هستم
نقل قول: هاچو هاچو
تبریک میگم داداش یه چند روزی از کار و زندگی افتادی
موتشکرم یره اره والله .. تا حالا که داغ نمی شدم سایت نمی ذاشت به درس و کار و بارم برسم دیگه وای به حال الان
24. تو زندگیت پیش میاد که نخندی ؟
خب هر کسی گاهی اوقات براش موقعیت هایی پیش میاد شاد نباشه و همچینی بره تو خودش
25.دوست داری امشب اگر رفتم حرم واست چه دعایی بکنم ؟
به آقا بگو بطلب بیام پابوست از پارسال تاحالا نرفتم دلم براش یه ذره شده خودم میام اونجا میگم چی میخوام
26.قصد ازدواج داری یا نه ؟
با اجازه ی بزرگترا بله البته قصد دارم امکاناتش رو واسه پیاده سازی اسلام رو هم دارم ولی .... نمایش یا پنهان متنکیس مناسبشو ندارم.. نیست من خیلی تو انتخاب هام وسواس دارم واسه همین نشده
نقل قول: ماهی
27_ از چه چیزی خیلی می ترسی؟
از اینکه نتونم از جوانیم و کلا از همه ی عمرم کمال استفاده رو بکنم
28_ اگه قرار باشه همین الان یه خبر خوش بهت بدن دوس داری اون چی باشه؟
او ظهور کرد...
29_ تا حالا شده از دختری خیلی خوشت بیاد ولی از دستش بدی؟
34- اون چه فیلمیه که معمولاً ۲تا شخصیت اصلی داره، که اغلب لختن..! یه کار تکراری رو هی انجام میدن، بعضی وقتا خشن، بعضی وقتا با ملایمت ؛ هیچ گفتگویی هم بینشون رد و بدل نمیشه. همهٔ ما هم دوست داریم تماشا کنیم؟؟؟ 35- چرا فکر می کنی این حدیث از حضرت محمد (ص) است ؟ من عرفنی نفسا فقد عرفنی ربا ؛ 36- گفتی مجردی و از هفت دولت آزاد ؛ تاحالا با جنس مخالف رابطه جنسی برقرار کردی ؟ چند بار ؟
منتظر يه همچين روزي بودم. حيف كه خونه نيستم و گرنه.
خودمم منتظر بودم که این شتره بخوابه
نقل قول: The one
30. چه ماركي رو براي عطر ميپسندي...دان مارك يا?
آرمانی
نقل قول: Dr.GSM
سلام
سلام به روی ماهت دکتر رضا
31 - از اینکه رو صندلی هستی چه احساسی داری؟
احساس میکنم همه ی دنیا رو بهم دادن و کلی احساس خوشبختی میکنم ولی در کل احساس خوبیه... اولش یه کم استرس داشتم وقتی میخواستم اسم پرویز پرستویی رو بنویسم هر چی کردم یادم نیومد فیلم مارمولک رو تو گوگل سرچ کردم تا اسمش بیاد
32 - نظرت در مورد من چیه ( رک بگو )؟
شما ساده و بی آلایش و شاید هم مغرور البته چون سعادت نداشتم زیاد با شما همکلام بشم
نقل قول: دیااکو
33- اگه مذکری چند بار تا حالا سانفرانسیسکو رفتی؟
بله مذکرم اسناد و مدارکشم موجوده اگه منظورت از سانفرانسیسکو اون سانفرانسیسکوی بلاد کفر باشه که نرفتم ولی اگه منظورت این سانفرانسیسکو وطنی باشه که بازم نرفتم
سپاس از توضیحت اما منظور از این سوال اینکه خودت رو تو یه سطر توصیف کنی نه اسم کاربریت رو
خواهش میشه گلاسی اول بابت زحمات این تاپیک ازت تشکر میکنم و بعدش اینکه اول خواستم پیام بدم ازت بپرسم بعد دیدم نوشته که کیش مهر رو تعریف کن اگه قرار بود خودمو تعریف کنم باید اسم خودمو میگفتی... ولی اوکی الان میگم
کیش مهر : بنده ی حقیر سراپا تقصیر پسری هستم مهربان مثبت اندیش و مثبت گرا امیدوار به همه چی علاقمند به چیزای جالب و مهیج عاشق آموختن و آموزش دادن
34- اون چه فیلمیه که معمولاً ۲تا شخصیت اصلی داره، که معمولان لختن..! یه کار تکراری رو هی انجام میدان، بعضی وقتا خشن، بعضی وقتا با ملایمت ؛ هیچ گفتو گویی هم بینشون رد و بدل نمیشه.
از این فیلمای تیرتپری منظورته؟
همهٔ ما هم دوست داریم تماشا کنیم؟؟؟
همه دوس دارن؟ شایدم همه دوس داشته باشن ولی خیلیا مقاومت می کنن در برابرش چون عوارض مخرب زیادی داره مگه حضرت کربلایی خودت یه بار از عواقب جانبی این مسائل تاپیک نذاشته بودی؟
35- چرا فکر می کنی این حدیث از حضرت محمد (ص) است ؟ من عرفنی نفسا فقد عرفنی ربا ؛
خو مگه از پیامبر نیست؟
36- گفتی مجردی و از هفت دولت آزاد ؛ تاحالا با جنس مخالف رابطه جنسی برقرار کردی ؟ چند بار ؟
نه نداشتم... هیچ بار نمایش یا پنهان متنمنتظر این سوالات هم بودم
37 _ بهترین هدیه غیر مادی برای یک دوست چی هست؟ 38 _ با توجه به این نکته که عشق فقط به رابطه بين دو جنس مخالف محدود نميشه و معاني گسترده اي داره ،چطور تفسیرش میکنید؟ 39 _ و به هنگام نیایش سر سجاده عشق , جز برای دل محبوب دعایی نکنیم . این شعرو دوست دارین؟
راستی تو اون سوال تحصیلات یادم رفت بگم که لیسانس ، رشته ی حقوق قبول شدم و یکی دو ترم هم خوندم ولی چون با روحیه ی لطیف و حساسم سازگار نبود رهاش کردم
نقل قول: حورا
سلام پیشاپیش خسته نباشین مجتبی خان
سلام حورا جان .. خیلی مرسی بر شما هم خدا قوت
37 _ بهترین هدیه غیر مادی برای یک دوست چی هست؟
خب بستگی به آدم و شرایط و موقعیتش داره... ولی بطور کلی چیزی هدیه میدم که بهش آرامش بیشتری بده.. این هدیه میتونه یک جمله باشه، میتونه یک سفر زیارتی یا سیاحتی یا تفریحی باشه. می تونه یک ابراز همدردی باشه، می تونه یک درد و دل ساده باشه
38 _ با توجه به این نکته که عشق فقط به رابطه بين دو جنس مخالف محدود نميشه و معاني گسترده اي داره ،چطور تفسیرش میکنید؟
ابسولوتلی درسته جمله ی اولتون... عشق میتونه به خیلی چیزا باشه. از جنس مخالف گرفته تا عشق به پدر و مادر و بچه و کار و شغل و سایت و زمان و مکان و... باشه. چیزی که از عشق ورزیدن مهمتره نحوه ی عشق ورزیدنه. عشق چیزی نیست جز ، ندیدن روی دوست.. راجع به عشق خیلی چیزا دیگه میشه گفت که در این مجال نمی گنجه
39 _ و به هنگام نیایش سر سجاده عشق , جز برای دل محبوب دعایی نکنیم . این شعرو دوست دارین؟
اره مثل شما این جمله رو خیلی دوسش دارم مگه میشه سر سجاده ی عشق واسه دل محبوب دعایی نکنیم؟ هر کسی یک محبوبی داره که بهش دل بسته..
معشوق ترا نور ببخشد به جمالش ...... از دیده ی او بنگر و خود ترک بصر کن
نمایش یا پنهان متنالبته منظورتون که محبوب قهقرا سیتی خودمون که نیست؟
نمی دونم چرا با جواب سوال 36 و باتوجه به کامنتهای قبلیت در این سایت ، یاد فیلم american beauty افتادم با این حال اولا تو چرا اینقدر انحرافی فکر می کنی ؟ نکنه به جریانی وابسته ای ؟ اون فیلم سوال 34 تام و جری می باشد پررو درضمن حدیث سوال 35 حدیث بسیار مشهوری از حضرت علی (ع) است
40-سانفرنسیسکو همین ارتباطه میشه، چرا با جنس مخالفت ارتباط جنسی نداشتی؟ آیا نتونستی مخ بزنی؟ البته مطمئنم که میگی از لحاظ شرعی محدودیت داشتی، خدایی به خاطر شرع بوده؟ اگه الان بگند از هفت دولت آزادی و برو ارتباط داشته باش فکر می کنی می تونی دختر و یا زنی رو راضی به این ارتباط بکنی؟ (به نظر من مخ زنی یه هنره) در جواب سئوال ماهی که پرسیده بود از چی می ترسی جواب داده بودی از اینکه نتونم از جوونیم استفاده کنم، به نظرت همین عدم ارتباط جنسی با جنس مخالف در بهترین دوران زندگی هدر دادن اون دوره نیست؟
41- سوال شماره 23 گفته اگر شیرازی نبودی دوس داشتی کجایی باشی ولی جواب دقیقی ندادی. گفتی من شیرازی شیرازی هم نیستم، ترک قشقایی هستم. خوب حالا ترک قشقایی نبودی دوس داشتی کجایی بودی؟
gilas
1.در هر ماه یک نفر به عنوان شرکت کننده که با رای گیری انتخاب می شود در صندلی داغ شرکت میکند.
2. شرکت کننده در طول یک هفته در هر بار مراجعه به سایت، به سؤالات کاربران پاسخ خواهد داد.
3.سوالات کلیشه ای مانند محل زندگی ، شغل ، تحصیلات ، سن و ... توسط مسئولان برگزاری پرسیده میشود.
4. در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.
5. مطرح کردن 1 تا 3 سؤال در یک پست بلامانع است.
6. هر کاربر در کل مدت برگزاری صندلی داغ میتواند 21 سوال از شرکت کننده داشته باشد
با پرداخت 5 بوفی به ازای هر سوال اضافه کاربر میتواند سوالات بیشتری را از شرکت کننده بپرسد.
7. با توجه به حالت مسابقه ای بودن این بخش فقط سؤالها و جواب ها نوشته می شود. و پرداختن به مسائل حاشیه ای و تفسیر پاسخهای قبلی یا اعتراض به نحوه مسابقه، پیشنهاد و هر گونه مورد غیر از سؤال و جواب ممنوع است و سریعاً حذف می گردد.
- پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد بخش صندلی داغ به صورت پیغام خصوصی به gilas ارسال نمایید.
9. شرکت کننده باید خود را برای پاسخگویی به سوالات داغ آماده کرده باشد و موظف است به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهد در صورت تناقضگویی به عنوان بازنده شناخته شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
تبصره : سؤالات به گونه ای خواهد بود تا شخص شرکت کننده با پاسخ دادن به آنها دچار هیچ گونه مشکلی نشود. مانند سؤالاتی نظیر مکان زندگی، شماره تلفن، مسائل بسیار خصوصی و غیره...
- شرکت کننده مختار است تا به این سؤالات پاسخ ندهد و آن را جهت بررسی و تایید مردود بودن به مدیران بخش ارجاع دهد.
10. چنانچه بیش از 24 ساعت (1 روز) از آخرین پاسخ شرکت کننده گذشته و سؤالات بعدی بدون جواب مانده باشد، در صورتیکه این غیبت بدون دلیل موجه باشد، شرکت کننده بازنده اعلام شده و از دور مسابقه حذف می گردد.
11. هر کاربر شماره سؤال خود را به طور مشخص می نویسد. ( این شماره با فرمول ساده شماره سؤال نفر قبلی + 1 تعیین می شود ).
12. چنانچه شخص شرکت کننده (با توجه به قانون شماره 9) بعد از گذشت یک هفته و یا پاسخ به 300 سؤال به تمامی سؤالات مورد قبول از طرف کاربران پاسخ دهد، به عنوان برنده آن دوره شناخته خواهد شد.
13. در پایان مسابقه به بهترین سوال ، خنده دار ترین سوال ، داغ ترین سوال ، خلاقانه ترین سوال و .... که از طرف شرکت کننده انتخاب می شد جایزه برابر با 15 بوفی اهدا میشود .
14. جایزه نفر برنده یک عدد ستاره طلایی می باشد که در زیر آواتار وی خواهد درخشید به همراه 100 تا 300 بوفی براساس رضایت کاربران و با نظر هیئت مدیره .
15. میهمان صندلی داغ و کاربرانی که در پرسیدن سوال مشارکت می نمایند موظف به رعایت قوانین فوق بوده و در صورت تخلف، با نظر هیئت مدیره تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد
مسابقه جانبی صندلی داغ :
در پایان مهلت یک هفته ای شرکت کننده 5 سوال از سوالای پاسخ داده شده مطرح میکند و به اولین کاربری که پاسخ صحیح را بدهد 5 بوفی به عنوان جایزه اهدا میگردد.
شرایط ثبت نام :
کاربران که از تاریخ عضویت آنها 6 ماه گذشته و در انجمن فعالیت چشمگیری داشته باشن .
تاریخ شروع صندلی داغ مهر 1390 :
شنبه 16 مهر تا شنبه 23 مهر
تاریخ شروع مسابقه جانبی صندلی داغ مهر 1390 :
شنبه 23 مهر تا شنبه 30 مهر
گروه:عضو پیشرفته
نام واقعی: مجتبی
تاریخ تولد: اول خرداد هر سال
وضعیت تاهل: از هفت جهان آزاد
سوالات سایت از Kishe Mehr
مهمان موظف است ابتدا به این سوالات پاسخ دهد .
1. اسم
2. محل زندگی / محل تولد
3. سن
4. رشته و میزان تحصیلات
5. رنگ مورد علاقه
6. غذای مورد علاقه
7. ماشین مورد علاقه / ماشین فعلی
8 . خواننده و آهنگ مورد علاقه
9. ورزش و ورزشکار مورد علاقه
10. فیلم و بازیگر مورد علاقه ( ایرانی و خارجی )
11. حیوان مورد علاقه
12. میوه مورد علاقه
13. قد و وزن
14. تعداد خواهر و برادر / چندمین فرزند خانواده
15.مجرد یا متاهل در صورت تاهل چند سال
16. چرا برای صندلی داغ ثبت نام کردی
17. علت موندن در بوف بوفی
18. یک پیشنهاد و یک انتقاد از بوف بوفی
19. چرا Kishe Mehr ؟
Kishe Mehr
اول از دوستان عزیزی که بنده ی حقیر رو انتخاب نمودند کمال سپاسگزاری رو دارم
اصلی مجتبی ، سعید مستعار
شیراز / شیراز
میگن 25
فوق لیسانس مدیریت آموزشی
رنگ خدا، آخه میگن ترکیبی از قشنگ ترین رنگهاست
آبگوشت مامانم
BMW ضربدر 6 یا به قول بچه ها، ایکس 6
استاد شجریان، تقریبا اکثر آثار استاد رو دوست دارم بخصوص آلبوم شب، سکوت کویر و بخصوص این آهنگ.... رندان سلامت می کند جان را غلام ات می کند...
شنا
ایرانی : پرویز پرستویی / فیلم کتاب قانون **** خارجی : آل پاچینو / فیلم پسر بچه ( چارلی چاپلین )
اسب
هندوانه
قد : 178 / وزن : 72
دو برادر دو خواهر / دومین
مجرد و از هفت جهان آزاد
راستش مهمترین دلیلم واسه شرکت کردنم این بود که خودمو بیشتر بشناسم. من هر کاری میکنم و هر کسی رو که می بینم بهش میگم من چه جور آدمی هستم. در خود شناسی خیلی چیزها هفته هست. پیامبر (ص) هم فرمودند هر که خودش را بشناسد خدای خویش را می شناسد. دلیل بعدیم هم راستش تقریبا دیگه تا اواسط آبان ماه بیشتر در خدمت دوستان عزیز نیستم
آدم که خانواده ی دومشو ترک نمی کنه
اگه توی سایت تبلیغات گذاشته بشه به نظرم بهتره و کیفیت سایت بهتر میشه و هی سایت نمی پوکه
راستش چند ماه پیش تاپیکش کردم ولی متاسفانه پوکید
کیش مهر، از ایران بر آمد و جهان باستان را فراگرفت و نزدیک هزار سال، مردمان از چین تا قلب اروپا پیرو آیین مهر بود. کیش مهر بر راستی و پیمانداری و دانش و دلاوری استوار بود. آیین مهر با عرفان ایرانی در پیوند تنگاتنگ می باشد. حضرت حافظ : بر دلم گرد ستمهاست خدایا مپسند *** که مکدر شود آیینه مهر آیینم
arash52
21- تا حالا شده دست تو دماغت بکنی ناغافل یکی ببینتت ؟
22- تاحالا گول هیکلت رو خوردی ؟
23- اگه شیرازی نبودی دوست داشتی کجایی باشی ؟
هاچو هاچو
24. تو زندگیت پیش میاد که نخندی ؟
25.دوست داری امشب اگر رفتم حرم واست چه دعایی بکنم ؟
26.قصد ازدواج داری یا نه ؟
...................
gilas :
ماهی
28_ اگه قرار باشه همین الان یه خبر خوش بهت بدن دوس داری اون چی باشه؟
29_ تا حالا شده از دختری خیلی خوشت بیاد ولی از دستش بدی؟
The one
Holtek
31 - از اینکه رو صندلی هستی چه احساسی داری؟
32 - نظرت در مورد من چیه ( رک بگو )؟
فعلا همینا
دیااکو
33- اگه مذکری چند بار تا حالا سانفرانسیسکو رفتی؟
gilas
Kishe Mehr
با تشکر از شما حضرت کربلایی
راستش من همچینی تمام و کمال شیرازی نیستم ، بیشتر ترک قشقایی هستم
موتشکرم یره
خب هر کسی گاهی اوقات براش موقعیت هایی پیش میاد شاد نباشه و همچینی بره تو خودش
نمایش یا پنهان متن
کیس مناسبشو ندارم.. نیست من خیلی تو انتخاب هام وسواس دارم واسه همین نشدهاز اینکه نتونم از جوانیم و کلا از همه ی عمرم کمال استفاده رو بکنم
او ظهور کرد...
arash52
35- چرا فکر می کنی این حدیث از حضرت محمد (ص) است ؟ من عرفنی نفسا فقد عرفنی ربا ؛
36- گفتی مجردی و از هفت دولت آزاد ؛ تاحالا با جنس مخالف رابطه جنسی برقرار کردی ؟ چند بار ؟
Kishe Mehr
جونم هیفا
خودمم منتظر بودم که این شتره بخوابه
آرمانی
سلام به روی ماهت دکتر رضا
احساس میکنم همه ی دنیا رو بهم دادن
ولی در کل احساس خوبیه... اولش یه کم استرس داشتم وقتی میخواستم اسم پرویز پرستویی رو بنویسم هر چی کردم یادم نیومد فیلم مارمولک رو تو گوگل سرچ کردم تا اسمش بیاد
شما
بله مذکرم اسناد و مدارکشم موجوده
Kishe Mehr
خواهش میشه گلاسی
کیش مهر : بنده ی حقیر سراپا تقصیر پسری هستم مهربان
Kishe Mehr
نه نداشتم... هیچ بار
نمایش یا پنهان متن
منتظر این سوالات هم بودمحورا
37 _ بهترین هدیه غیر مادی برای یک دوست چی هست؟
38 _ با توجه به این نکته که عشق فقط به رابطه بين دو جنس مخالف محدود نميشه و معاني گسترده اي داره ،چطور تفسیرش میکنید؟
39 _ و به هنگام نیایش سر سجاده عشق , جز برای دل محبوب دعایی نکنیم . این شعرو دوست دارین؟
Kishe Mehr
سلام حورا جان .. خیلی مرسی بر شما هم خدا قوت
ابسولوتلی
معشوق ترا نور ببخشد به جمالش ...... از دیده ی او بنگر و خود ترک بصر کن
نمایش یا پنهان متن
البته منظورتون که محبوب قهقرا سیتی خودمون که نیست؟arash52
نمی دونم چرا با جواب سوال 36 و باتوجه به کامنتهای قبلیت در این سایت ، یاد فیلم american beauty افتادم
با این حال اولا تو چرا اینقدر انحرافی فکر می کنی ؟ نکنه به جریانی وابسته ای ؟
اون فیلم سوال 34 تام و جری می باشد پررو
درضمن حدیث سوال 35 حدیث بسیار مشهوری از حضرت علی (ع) است
دیااکو
40-سانفرنسیسکو همین ارتباطه میشه، چرا با جنس مخالفت ارتباط جنسی نداشتی؟ آیا نتونستی مخ بزنی؟ البته مطمئنم که میگی از لحاظ شرعی محدودیت داشتی، خدایی به خاطر شرع بوده؟ اگه الان بگند از هفت دولت آزادی و برو ارتباط داشته باش فکر می کنی می تونی دختر و یا زنی رو راضی به این ارتباط بکنی؟ (به نظر من مخ زنی یه هنره) در جواب سئوال ماهی که پرسیده بود از چی می ترسی جواب داده بودی از اینکه نتونم از جوونیم استفاده کنم، به نظرت همین عدم ارتباط جنسی با جنس مخالف در بهترین دوران زندگی هدر دادن اون دوره نیست؟
Kishe Mehr
حضرت کربلایی چرا حرف تو دهن بچه ی مردم می ذاری؟
چه جالب
ژنرال
گفتی من شیرازی شیرازی هم نیستم، ترک قشقایی هستم.
خوب حالا ترک قشقایی نبودی دوس داشتی کجایی بودی؟
هنوز 20 تا سوال دیگه میتونم بپرسم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→