ولی اگه دلیلش رو بگی که چرا باید این رابطه باشه جایزه پیش من داری
به چند دلیل: 1- از وضعیت جسمانی و میزان تواناییشون اطلاع پیدا کنند.اگر خیلی هایپر هستند زن مناسب خودشونو انتخاب کنند.و اگر تواناییشون محدوده با یه خانوم پر انرژی ازدواج نکنند. به هر حال در هر سطحی که باشن می تونن یه نفر رو مناسب خودشون پیدا کنند.زنها هم همه از لحاظ جنسی مثل هم نیستند. 2- بفهمند از یه رابطه ی جنسی چه توقعی دارن.در واقع سلیقه خودشونو بشناسند.هر چند این مسئله خیلی سطحی به نظر می رسه ولی واقعا مهمه.چی ارضاشون می کنه... به روابط زناشویی فقط نمیشه از جنبه ی معنوی و احساسی نگاه کرد.
جالبه مدیریت! کنترل شده! منم مدیریت بحران رو به این دو کلمه اضافه میکنم!
------------------------------- فعلاً به این یک جمله اکتفا میکنم همیشه واقع بین بوده و با خودت و خودش صادق باش!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
جالبه مدیریت! کنترل شده! منم مدیریت بحران رو به این دو کلمه اضافه میکنم!
------------------------------- فعلاً به این یک جمله اکتفا میکنم همیشه واقع بین بوده و با خودت و خودش صادق باش!
من اینارم قبول دارم! یعنی طرفدار روابط آزاد نیستم. (البته اگر پیام حرفتو درست متوجه شده باشم) ولی نظر ماهی رو از این جهت درست میدونم که یکی از نقاط کاملاً بغرنج روابط زناشویی توی جامعه ای مثل ایران رو خوب فهمیده. خیلی از اونهایی که باید بفهمن، نمیفهمن یا خودشون رو زدن به نفهمیدن! اما در مورد راه حل های این قضیه، قبول دارم که نمیشه به این راحتی نسخه پیچید.
من نظرم نه در تأیید حرف ماهی بود نه در ردش! برای همین با ---------------------- نظرم رو جدا کردم!
اینکه گفتم انسان باید واقع بین باشه منظورم این بود که نیاد بگه رابطه جنC اصلاً لازم نیست و .... اینکه گفتم انسان باید با خودش صادق باشه منظورم این بود که نیاد هزار تا قول و قرار بذاره و دروغ بگه بعدش مشخص بشه هدفش فقط و فقط رابطه جنC بوده و بس!
نقل قول: ماهی
انتظار ندارم اینطور احساسی با این قضیه بر خورد نکنید.
کجای حرفم احساسی بود ماهی گل گلی
یاد یه خاطره افتادم البته من با این جزئیات یادم نیست اما مامانم تعریف می کنه یه بار خیلی کوچولو بودم با مامانم از کنار یه مزون لباس عروس رد می شدیم.مامانم وایستاد نگاه کرد .بعدش پرسیدم می خوای بخری؟ مامانم گفت : نه ! اینا لباس عروسه.وقتی بزرگ شدی ، خانوم شدی ، عروس میشی برات از این لباسا می خریم و... منم اینجوری با دقت نگاش می کردم و گوش می دادم.جمله ی مامان که تموم شد گفتم : خوب بعدش؟ بازم بگو! بازم مامانم ادامه می داد: هیچ چی بعدش یه دسته گل می خریم برات ...هی منم این وسط می گفتم خب بعدش انگار دلم نمی اومد تعریفا تموم شه ..حالا با این کار تو یاد بچگی های خودم افتادم حالا این خب بعدش شده ضرب المثل تو خونواده
مگه ندیدی تاپیک زدن که باید 4 تا زن بگیریم؟ منم دارم مقدماتشو اماده میکنم تا چهار تا زن که عین فرشته هستن بگیرم بعدشم یهو دیدی عین میرزا محسن الدین چبرئیل نژاد یه فرشته ای جبرئیلی میکائیکی ملک الموتی چیزی شدم محسن هم جبرئیل شدن رو از زمین خاکی شروع کرد
Kishe Mehr
خیلی به اون جوابی که مد نظر خودم بود نزدیک شدی..
حالا کی به تو گفت که تو به خودت گرفتی؟
ماهی
به چند دلیل:
1- از وضعیت جسمانی و میزان تواناییشون اطلاع پیدا کنند.اگر خیلی هایپر هستند زن مناسب خودشونو انتخاب کنند.و اگر تواناییشون محدوده با یه خانوم پر انرژی ازدواج نکنند.
به هر حال در هر سطحی که باشن می تونن یه نفر رو مناسب خودشون پیدا کنند.زنها هم همه از لحاظ جنسی مثل هم نیستند.
2- بفهمند از یه رابطه ی جنسی چه توقعی دارن.در واقع سلیقه خودشونو بشناسند.هر چند این مسئله خیلی سطحی به نظر می رسه ولی واقعا مهمه.چی ارضاشون می کنه...
به روابط زناشویی فقط نمیشه از جنبه ی معنوی و احساسی نگاه کرد.
Kishe Mehr
ژنرال
انصافاً نظرت خیلی درست و دقیقه
بچه مثبت
-------------------------------
فعلاً به این یک جمله اکتفا میکنم همیشه واقع بین بوده و با خودت و خودش صادق باش!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
با کی هستی؟
بچه مثبت
ژنرال
-------------------------------
فعلاً به این یک جمله اکتفا میکنم همیشه واقع بین بوده و با خودت و خودش صادق باش!
من اینارم قبول دارم! یعنی طرفدار روابط آزاد نیستم. (البته اگر پیام حرفتو درست متوجه شده باشم)
ولی نظر ماهی رو از این جهت درست میدونم که یکی از نقاط کاملاً بغرنج روابط زناشویی توی جامعه ای مثل ایران رو خوب فهمیده.
خیلی از اونهایی که باید بفهمن، نمیفهمن یا خودشون رو زدن به نفهمیدن!
اما در مورد راه حل های این قضیه، قبول دارم که نمیشه به این راحتی نسخه پیچید.
بچه مثبت
اینکه گفتم انسان باید واقع بین باشه منظورم این بود که نیاد بگه رابطه جنC اصلاً لازم نیست و ....
اینکه گفتم انسان باید با خودش صادق باشه منظورم این بود که نیاد هزار تا قول و قرار بذاره و دروغ بگه بعدش مشخص بشه هدفش فقط و فقط رابطه جنC بوده و بس!
Holtek
اون جنسیه رو جواب بدم حله ؟
یه سوتی خوشمزه دیگه هست می خوام اونو بذارم ولی اول باید اجازشو بگیرم
ماهی
من متوجه منظورت نشده بودم
از کی باید اجازه بگیری؟
اجازه ی ایشونم دست شماست لابد
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
حضرت علی (ع) : از فرد دانا انتقاد کن چون دوستت میشود، ولی از فرد نادان انتقاد نکن چون دشمنت می شودGabriel,
بچه مثبت,
ماهی,
داریم استفاده میکنیم مرسی
شما هر کدومشو که دوست داری جواب بده دکتر
ماهی
البته من با این جزئیات یادم نیست اما مامانم تعریف می کنه یه بار خیلی کوچولو بودم با مامانم از کنار یه مزون لباس عروس رد می شدیم.مامانم وایستاد نگاه کرد .بعدش پرسیدم می خوای بخری؟ مامانم گفت : نه ! اینا لباس عروسه.وقتی بزرگ شدی ، خانوم شدی ، عروس میشی برات از این لباسا می خریم و... منم اینجوری با دقت نگاش می کردم
انگار دلم نمی اومد تعریفا تموم شه ..حالا با این کار تو یاد بچگی های خودم افتادم
حالا این خب بعدش شده ضرب المثل تو خونواده
Kishe Mehr
خب بعدش؟
نمایش یا پنهان متن
در ضمن خسته نباشید، پیرو سوتی امروزتونماهی
بعدش مگه تو درس و زندگی نداری بچه؟
نمایش یا پنهان متن
ژنرال
اینجوری هم نیشه گفت: جن30 !
البته ممکنه با 30 عدد جن اشتباه بشه !
The one
نمایش یا پنهان متن
حضرت علی (ع) : از فرد دانا انتقاد کن چون دوستت میشود، ولی از فرد نادان انتقاد نکن چون دشمنت می شود
منکه ازت انتقاد کردم
در ضمن خوشحالم که بالاخره دوستان شروع به پاسخگویی کردند
Kishe Mehr
بعدش چرا درس دارم الانم دارم درس میخونم
نمایش یا پنهان متن
خب بعدششما لطف فرمودین
در ضمن منم خوشحالم
The one
چه خبره 4 تا فرشتهههه
اینها زناتن یا اینکه میخوای میکاییل بشی تو هم؟
Kishe Mehr
مگه ندیدی تاپیک زدن که باید 4 تا زن بگیریم؟
بعدشم یهو دیدی عین میرزا محسن الدین چبرئیل نژاد یه فرشته ای جبرئیلی میکائیکی ملک الموتی چیزی شدم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→