ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
The one
فرشته که شوور ذلیل نمیشه میشه فیفی فرشته
همون حالا گرفتم یکی یکی دقشون میدی بعد میری سراغ بعدی
نخبه
ببخشید من دیر کردم. بازم سرم شلوغه خونه نیستم سعی میکنم فردا صبح حتما بیام در مورد مسائل جن30 نظر بدم
Kishe Mehr
نه خیلی فکر خوبیه اگه میشه یه کم وقتشو بیشتر بکنید
بفرما دم در بده برو داخل تاپیک احساسی یکتا
حداقل بیا جایزه تو بگیر
نمایش یا پنهان متن
یه حاجاقا میگفته ادما وقتی آب میخورن دو بار باید بگن بسم الله. میگن چرا؟ میگه چون آب از دو تا اوکسی+جن و هیدرو+جن تشکیل شدهنخبه
اره ازادش کنین البته ازادشم نکردین اشکال نداره من ازاد شدشو تو کامم دارم
باشه نظر هم میدم
The one
راستی من در مورد جن و روح و روابطشون نظر ندادم چون یه بار قبلا نظر دادم اونهم به صورت مبسوط. گفتم دوباره بگم تکراری میشه ولی خب حالا چون خیلی اصرار می کنید که برم پشت تریبون ،میگم.. با مژده و گلی جون موافقم تا حدودی..
مثلا سن تجربه ی جنسی اینجا مینیمم از 16 سالگیه. و خب به نظرم خوبه .. چون هر چی باشه دختر و پسر تو این سن به بلوغ رسیدن..
ببینید به نظر من این ارتباط، یکجور نیازه مثل خوردن و خوابیدن و همونظور که نمیتونیم کسی رو از این دو نیاز منع کنیم جلوگیری از اشباع این نیاز جن و اینا باعث میشه که تعادل بدن به هم بخوره..
نیازی هست باید به موقعش برطرف بشه و همین بریم سر بقیه ی امور زندگی که اهمیت خودشو داره..
در حالیکه اگه بگیم نه باید این نیاز رو تا موقع مقرر سرکوب کرد دو عاقبت ناگوار داره یکیش اینه که تکلیف کسیکه ازدواج نمیکنه چیه؟ دوم اینکه جوانان به قصد ارتباط جن س ی ، ارتباط عاطفی برقرار می کنن در حالیکه باید برعکس باشه
به نظر من نباید اینطور قلمداد بشه که جایزه ی صبر شما دو نامزد، نوعی همبستری در شب زفاف هست این در نوع خودش یک جایزه ی فیزیکیه که بهتره همون اول تکلیف خودشو روشن کنه!!
به عبارت دیگه ارتباط جنسی بخشی از موفقیت در یک ارتباط عاطفی هست نه همه ی اون که بخوایم لذت ازدواج رو با اون به اوج برسونیم.
در ثانی ارتباط جنسی باعث میشه که دو فرد به هم اعتماد بیشتری پیدا کنند تابوها برداشته میشه و اونوقت میتونن با خیال راحت درباره ازدواج و زندگی مشترک تصمیم بگیرن وو
ولی عکسش اینطوریه که یک آقای نجیبی که این ارتباط رو تجربه نکرده میاد و معیارهای همسر آینده خودشو پایین میاره در حدی که اون خانم فقط به خاطر زنانگی، مطلوب پنداشته بشه!! البته این مثال در مورد خانمها هم صدق می کنه
وقتی این ارتباط تابو بمونه و فاش نشه یا همون تجربه نشه همه ی فانتزیهای دو نامزد به اتاق خواب منتهی میشه و نمیگن که فلانی به خاطر فلان صفتش به درد من میخوره ... بلکه جاذبه های جنسی سر پوش بزرگی رو روی سایر مسایل مهم میذارن و این یه حقیقته..
این نظر من بید ساری پشت تریبون زیادی معلق زدم
Kishe Mehr
نظر شمام به سمع و نظر بنده رسید
خیلی مرسی بابت نظرتون
چرا دانشبند بیدن
The one
من همیشه از آشپزخونه اوپن خوشم میومده
اینجا شهر شهید پرور کپن سیتی صدا و سیمای فی فی تپلی چقدر تو خلی
تبارک ا... احسن الخالقین
نخبه
نمایش یا پنهان متن
با نظراتی که هیفا یکتایی بیر دانا و ماهی گلو ملو البالو دادن جایی برای سخن دیگری باقی نمی مونه پس حتما منم باید بگم خیلی خوبه فقط یکم وقتشو بیشتر کنینماهی
باید بگی خب بعدش؟اینطوری :
gilas
تاپیک صندلی داغ تا پایان وقت قانونی مسابقه جانبی و اعلام نتایج همچنان در حبس میمونه
نخبه
اوا بعدش رو که خودم خوب میدونم
ماهی
نه دیگه اونقدر بعدش ...زیادی رفتی بعدش
دنده عقب بگیر شیرین عسلم
نخبه
دنده عقب بگیر شیرین عسلم
خب قبلترشم میدونم
The one
نه اتفاقا باید یکی بیاد مخالفت کنه که حال کنیم
Kishe Mehr
عین اون بنده خدا که داشته wc خونه اش رو میساخته یهو آجر کم میاره wc رو اوپن میسازه
حالا تو بیا نظر مخالف این دو تا رو بده تا دعوا بکنیم
اگه تا پایان وقت اداری امروز ازادش نکنید بازرس ویژه ی حقوق بشر سازمان مَمَل ( پسر عمو کوچیکم نمیتونست بگه بین المللی بجاش میگفت بین المملی
The one
اخه اجرهای کلوز اپ تموم شده بود
Kishe Mehr
دنده عقب بگیر شیرین عسلم
جوونه بخاطر همین تخته گاز رفت
نمایش یا پنهان متن
عین یوزارسیف که وقتی زلیخا زنش شد بهش ابلاغ شد که یوزارسیف جان عزیزم تخته گاز نرو زلیخا تازه تعمیرهمن فعلا جوونم خیلی ارزوها دارم بزنید تو سر شیرین که اینقده پرو بازی در نیاره
The one
خو فعلا جوونی کی میدونه تا چند ساعت دیگه چی میشه!! صندلیتم داغ وتازه و جوون بود دیدی که حبسش کردن
نخبه
نکنه من همسن ننه دایناسورهام
The one
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→