کسی که حواسش اینقدر جمع که جوابارو نگه داره پس حقشه
نمایش یا پنهان متنزندگی واسه ما انسانها یعنی اشرف مخلوقات ساخته شده تا به بهترین ها و زیباییها و به تعالی برسیم هر چند مشکلاتی هم هست ولی اگه بخوای میتونی زیبا بیندیشی اینم یه جکه دیگه که مجی میفرماید نگاه کردن به دختر حرامه،مگه اینکه لامصب خیلی خوشمل باشه
من متاسفانه اون موقع زياد حضور نداشتم بنابراين نميدونم كي چي پرسيده اما در موردسوالات: تو كشوري مثل كشور ما متاسفانه به اسم اسلام همه جور جنايت و فسادي هست و پريم از كلك هاي شرعي ديگه استادي شديم واسه خودمون تو توجيه شرعي كارامون بيچاره اسلام كه هيچ جا مظلوم تر و ناشناخته تر از اينجا نيست. اما تو غرب نفس اسلام روميشه ديد :صداقت تو مردم رو كه ريا نميكنن و براي فساديا انحرافات اخلاقيشون دنبال توجيه نيستن و خودشون اقرار ميكنن به مثلا هم جنس باز بودن يا... و براي رابطه هاي نا مشروعشون اسم شرعي نمي ذارن . به عقايد ساسي هم توهين نميكنن. به مذهب هم كاري ندارن. و..... 2.در مورد رابطه جنسي قبل از ازدواج : اين نظر رو فارغ از مسائل شرعي ميگم وگرنه كلا قضيه مردوده .به نظر من سن آدما تو اين زمينه خيلي مهمه مثلا خانومي كه 18 سالگي ازدواج ميكنه به نظر من زياد جالب نيست كه رابطه اي رو قبلا تجربه كرده باشه. اما خانوم يا آقايي كه تو سن 30 سالگي داره ازدواج ميكنه به نظر من ميونسته چنين رابطه اي رو مديريت كنه. اما در كل من زياد با اين قضيه موافق نيستم. 3. تو نقاط قوت زيادي داري پيشنهاد ميكنم هيچ وقت ازدواج نكني
رابطه جنسی قبل از ازدواج، مخالف یا موافق؟ مسئله اینست! نظرتون چیه؟
خیلی سوالت کلی هست.جواب این سوال برای دختر و پسر باتوجه به شرایط جامعمون فرق می کنه. البته این فقط نظر منه.هیچ مرجع علمی هم نداره.شاید هم درست نباشه.با توجه به تجربه ای که توی زندگیم داشتم و خیلی از مشکلات جوونا بعد از ازدواج رو در همین مسئله می بینم این نتیجه رو گرفتم. تعریف رابطه ی جنسی خیلی متفاوته.فحشا یه جور رابطه ی جنسی هست ولی روابط دیگری هم وجود داره که هیچ شباهتی به فحشا نداره. به نظر من باید روابط جنسی از سنین پایین شروع بشه..اما توی جامعه ما غیر ممکنه.و بچه هایی که می رن به این سمت خطرات زیاد دیگه ای هم تهدیدشون می کنه.پس به دلیل نبودن بستر مناسب حداقل تا 22 سالگی ممنوع. اما بعد از اون با به بلوغ رسیدن فکر و روح میشه کم کم شروع کرد.اما اینکه چطوری کجا به چه شکل خیلی مهمه و توی سوال شما نمی گنجه. برای پسرها حتما باید این اتفاق بیفته.نه یک بار یا دوبار بلکه تجربه های متفاوت تماس جنسی باید وجود داشته باشه. برای دختر ها هم باید همینطور باشه. اما توی جامعه ما آسیب می بینند.پس مضراتش بیشتر از فوایدشه.پس بهتره کنترل شده رفتار کنن.اما نباید چشم و گوش بسته مطلق هم باشند. برای پسرها حتما رابطه ی جنسی قبل از ازدواج رو توصیه می کنم.نه فحشا...ارتباط با زنی که باهاش رابطه ی عاطفی داره. البته این خیلی بحث کسترده ای هست.من نه با فحشا و بی بند وباری موافقم نه توصیه می کنم.شکل برخورد با این مسئله خیلی مهمه. پس با توضیحات بالا برای پسرها حتما و برای دختر ها به صورت کنترل شده.. اضافه کنم به دلیل نبودن بستر مناسب فرهنگی توی جامعه ما نمیشه انتظار داشت یه الگوی درست و حسابی برای این مسئله تعریف شه و باید تا حدود زیادی به شانستون تکیه کنید. ایشالله همگی خوشبخت شید
gilas
دیگه این زرنگیه
نخبه
نمایش یا پنهان متن
زندگی واسه ما انسانها یعنی اشرف مخلوقات ساخته شده تا به بهترین ها و زیباییها و به تعالی برسیم هر چند مشکلاتی هم هست ولی اگه بخوای میتونی زیبا بیندیشیاینم یه جکه دیگه که مجی میفرماید نگاه کردن به دختر حرامه،مگه اینکه لامصب خیلی خوشمل باشه
ژنرال
سازمان سنجش
Kishe Mehr
جوابها تشریحی هستند و پس از اعلام نهایی کنکو سراسری اعلام می شن
چکاوک
ژنرال
واقعا انتظار داری من چی بگم؟
سایت سازمان سنجش اینه دیگه ---> sanjesh.org
دیدی غلط نیس
Kishe Mehr
بعدشم جوابها تو همین سایت داده میشه نه تو سایت سنجش
Holtek
میرفتم چین میدیدم اونا چیکار می کنن همون ایده رو پیاده میکردم مثل کار در منزل تمام اعضا خانواده
همه زندانیا رو بکار می بستم مثل اون فیلمهای خارجی
حالا که اولین جواب دهنده هستم جایزه رو رد کنین بیاد
Kishe Mehr
ماهی
آخ جون سوتی.... سوتی... سوتی....
یکی بیاد این سوتی رو ببره تاپیک شیرین
ژنرال
Holtek
سه ساعت طول کشید تا سوالا رو پیدا کنم ، الان باید سه ساعت هم برم دنبال جوابای شما
نه اقا نخواستیم جایزه مال خودتون
یکی بیاد این سوتی رو ببره تاپیک شیرین
بی زحمت دوتا هم تویکی از تاپیکا زدم یادم نیست اونارو هم بگو ببرن
Kishe Mehr
از شما حرکت از من جواب
دکتر جان ادم وقتی شکست میخوره باید دوباره بلند بشه و دوباره جواب بده
ماهی گلو خودت زحمت بکش ببرش اونجا یه سوتی آبدااااااااااااار هم از محمد امین ضمیمه ی پرونده کن بذار اونجا
mojde
تو كشوري مثل كشور ما متاسفانه به اسم اسلام همه جور جنايت و فسادي هست و پريم از كلك هاي شرعي ديگه استادي شديم واسه خودمون تو توجيه شرعي كارامون بيچاره اسلام كه هيچ جا مظلوم تر و ناشناخته تر از اينجا نيست. اما تو غرب نفس اسلام روميشه ديد :صداقت تو مردم رو كه ريا نميكنن و براي فساديا انحرافات اخلاقيشون دنبال توجيه نيستن و خودشون اقرار ميكنن به مثلا هم جنس باز بودن يا... و براي رابطه هاي نا مشروعشون اسم شرعي نمي ذارن . به عقايد ساسي هم توهين نميكنن. به مذهب هم كاري ندارن. و.....
2.در مورد رابطه جنسي قبل از ازدواج : اين نظر رو فارغ از مسائل شرعي ميگم وگرنه كلا قضيه مردوده .به نظر من سن آدما تو اين زمينه خيلي مهمه مثلا خانومي كه 18 سالگي ازدواج ميكنه به نظر من زياد جالب نيست كه رابطه اي رو قبلا تجربه كرده باشه. اما خانوم يا آقايي كه تو سن 30 سالگي داره ازدواج ميكنه به نظر من ميونسته چنين رابطه اي رو مديريت كنه. اما در كل من زياد با اين قضيه موافق نيستم.
3. تو نقاط قوت زيادي داري پيشنهاد ميكنم هيچ وقت ازدواج نكني
ماهی
خوشمزگیش به اینه که خودت بگی...آخه خوشمزه می گی
همین الان یه سوتی دادم رفتم نوشتم اونجا برو بخون..بدون محمد امینم شناگر ماهریم
Kishe Mehr
ماهی,
نظر شما هم رویت گردید ماهی گلو نظرامان را هم اعلام فرمودیم
mojde
چون دلم نميخواد تو و يكي از هم جنسام بد بخت بشين
نمایش یا پنهان متن
شوخي كردم الهي يه ازدواج خوب و موفق داشته باشيKishe Mehr
خاله مژی شما که منو مردی
ولی مطمئن باشید هر کی با من مزدوج بشه از خوشبخت ترین ها خواهد شد
ماهی
خیلی سوالت کلی هست.جواب این سوال برای دختر و پسر باتوجه به شرایط جامعمون فرق می کنه.
البته این فقط نظر منه.هیچ مرجع علمی هم نداره.شاید هم درست نباشه.با توجه به تجربه ای که توی زندگیم داشتم و خیلی از مشکلات جوونا بعد از ازدواج رو در همین مسئله می بینم این نتیجه رو گرفتم.
تعریف رابطه ی جنسی خیلی متفاوته.فحشا یه جور رابطه ی جنسی هست ولی روابط دیگری هم وجود داره که هیچ شباهتی به فحشا نداره.
به نظر من باید روابط جنسی از سنین پایین شروع بشه..اما توی جامعه ما غیر ممکنه.و بچه هایی که می رن به این سمت خطرات زیاد دیگه ای هم تهدیدشون می کنه.پس به دلیل نبودن بستر مناسب حداقل تا 22 سالگی ممنوع.
اما بعد از اون با به بلوغ رسیدن فکر و روح میشه کم کم شروع کرد.اما اینکه چطوری کجا به چه شکل خیلی مهمه و توی سوال شما نمی گنجه.
برای پسرها حتما باید این اتفاق بیفته.نه یک بار یا دوبار بلکه تجربه های متفاوت تماس جنسی باید وجود داشته باشه.
برای دختر ها هم باید همینطور باشه. اما توی جامعه ما آسیب می بینند.پس مضراتش بیشتر از فوایدشه.پس بهتره کنترل شده رفتار کنن.اما نباید چشم و گوش بسته مطلق هم باشند.
برای پسرها حتما رابطه ی جنسی قبل از ازدواج رو توصیه می کنم.نه فحشا...ارتباط با زنی که باهاش رابطه ی عاطفی داره.
البته این خیلی بحث کسترده ای هست.من نه با فحشا و بی بند وباری موافقم نه توصیه می کنم.شکل برخورد با این مسئله خیلی مهمه.
پس با توضیحات بالا برای پسرها حتما و برای دختر ها به صورت کنترل شده..
اضافه کنم به دلیل نبودن بستر مناسب فرهنگی توی جامعه ما نمیشه انتظار داشت یه الگوی درست و حسابی برای این مسئله تعریف شه و باید تا حدود زیادی به شانستون تکیه کنید.
ایشالله همگی خوشبخت شید
gilas
حالا کی منظورش با تو بود که به خودت گرفتی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→