₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr
1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 14

بدون عکس

๑۩۞۩๑ مسابقه جانبی صندلی داغ ๑۩۞۩๑Kishe Mehr

388 بازدید، 264 پست، نویسنده: gilas

• gilas

نقل قول: Kishe Mehr
    گیلاسی دیدی گفتم بعضی تقلف میکنن

دیگه این زرنگیه :3: کسی که حواسش اینقدر جمع که جوابارو نگه داره پس حقشه :3:

• نخبه

نقل قول: gilas
    کسی که حواسش اینقدر جمع که جوابارو نگه داره پس حقشه

:9:

نمایش یا پنهان متنزندگی واسه ما انسانها یعنی اشرف مخلوقات ساخته شده تا به بهترین ها و زیباییها و به تعالی برسیم هر چند مشکلاتی هم هست ولی اگه بخوای میتونی زیبا بیندیشی
    اینم یه جکه دیگه که مجی میفرماید نگاه کردن به دختر حرامه،مگه اینکه لامصب خیلی خوشمل باشه 266

• ژنرال

جواب سوالارو تو سایت سازمان سنجش گذاشتن ! :93:

سازمان سنجش

:4: :4: :4:

• Kishe Mehr

نقل قول: Gabriel
    جواب سوالارو تو سایت سازمان سنجش گذاشتن ! :93:

جوابها تشریحی هستند و پس از اعلام نهایی کنکو سراسری اعلام می شن :74: به کسی هم آدرس اشتباه نده :4:

• چکاوک

بچه ها سریعتر جواب بدید آفرین :77:

• ژنرال

جوابها تشریحی هستند و پس از اعلام نهایی کنکو سراسری اعلام می شن :74:

واقعا انتظار داری من چی بگم؟ :4: :4: :4:

به کسی هم آدرس اشتباه نده :4:

سایت سازمان سنجش اینه دیگه ---> sanjesh.org

دیدی غلط نیس :15:

• Kishe Mehr

واقعا انتظار داری من چی بگم؟ :4: :4: :4:

452 جبرئیل جان مگه اینجا کنکور سراسری هست؟ 451 یعنی انتظار داشتی بگم کنکور سراسری؟ :17: خب این کنکو مربوط به مسابقه ی جانبی همین سایته دیگه :4:

بعدشم جوابها تو همین سایت داده میشه نه تو سایت سنجش :15:

• Holtek

عجب سوال تو سوالیه اینجا
    نقل قول: Kishe Mehr
    پیشنهادت برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم چیه ؟ یعنی چه طرح هایی رو میتونی ارائه بدی که عامه پسند و پرسود باشه برای مردم ؟(فک کن رئیس جمهوری )

میرفتم چین میدیدم اونا چیکار می کنن همون ایده رو پیاده میکردم مثل کار در منزل تمام اعضا خانواده :104:
    اگه بخوای یک کار خیریه در آینده ت انجام بدی چه پروژه ای به نظرت مفیدتره ؟

همه زندانیا رو بکار می بستم مثل اون فیلمهای خارجی
    حالا که اولین جواب دهنده هستم جایزه رو رد کنین بیاد :93:

• Kishe Mehr

نقل قول: Dr.GSM
    میرفتم چین میدیدم اونا چیکار می کنن همون ایده رو پیاده میکردم مثل کار در منزل تمام اعضا خانواده :104:

همه زندانیا رو بکار می بستم مثل اون فیلمهای خارجی

حالا که اولین جواب دهنده هستم جایزه رو رد کنین بیاد :93:

451 دکتر جان!!! عزیزم یه کم دقت بفرمایید :24: اون سوالا رو که من جواب دادم :4: اون سه تا سوال اخری رو عجالتا بجوابید :4:

• ماهی

دکتر جان!!! عزیزم یه کم دقت بفرمایید :24: اون سوالا رو که من جواب دادم :4: اون سه تا سوال اخری رو عجالتا بجوابید :4:

آخ جون سوتی.... سوتی... سوتی.... 265 265 265 265
    یکی بیاد این سوتی رو ببره تاپیک شیرین :23:

• Holtek

451 دکتر جان!!! عزیزم یه کم دقت بفرمایید :24: اون سوالا رو که من جواب دادم :4: اون سه تا سوال اخری رو عجالتا بجوابید :4:

سه ساعت طول کشید تا سوالا رو پیدا کنم ، الان باید سه ساعت هم برم دنبال جوابای شما :2:
    نه اقا نخواستیم جایزه مال خودتون :3:
    نقل قول: ماهی
    آخ جون سوتی.... سوتی... سوتی.... 265 265 265 265

بی زحمت دوتا هم تویکی از تاپیکا زدم یادم نیست اونارو هم بگو ببرن :83:

• Kishe Mehr

سه ساعت طول کشید تا سوالا رو پیدا کنم ، الان باید سه ساعت هم برم دنبال جوابای شما :2:

از شما حرکت از من جواب :50:
    نه اقا نخواستیم جایزه مال خودتون :3:

دکتر جان ادم وقتی شکست میخوره باید دوباره بلند بشه و دوباره جواب بده :4:

نقل قول: ماهی

ماهی گلو خودت زحمت بکش ببرش اونجا یه سوتی آبدااااااااااااار هم از محمد امین ضمیمه ی پرونده کن بذار اونجا :23:

:83:

:83:

• mojde

من متاسفانه اون موقع زياد حضور نداشتم بنابراين نميدونم كي چي پرسيده اما در موردسوالات:
    تو كشوري مثل كشور ما متاسفانه به اسم اسلام همه جور جنايت و فسادي هست و پريم از كلك هاي شرعي ديگه استادي شديم واسه خودمون تو توجيه شرعي كارامون بيچاره اسلام كه هيچ جا مظلوم تر و ناشناخته تر از اينجا نيست. اما تو غرب نفس اسلام روميشه ديد :صداقت تو مردم رو كه ريا نميكنن و براي فساديا انحرافات اخلاقيشون دنبال توجيه نيستن و خودشون اقرار ميكنن به مثلا هم جنس باز بودن يا... و براي رابطه هاي نا مشروعشون اسم شرعي نمي ذارن . به عقايد ساسي هم توهين نميكنن. به مذهب هم كاري ندارن. و.....
    2.در مورد رابطه جنسي قبل از ازدواج : اين نظر رو فارغ از مسائل شرعي ميگم وگرنه كلا قضيه مردوده .به نظر من سن آدما تو اين زمينه خيلي مهمه مثلا خانومي كه 18 سالگي ازدواج ميكنه به نظر من زياد جالب نيست كه رابطه اي رو قبلا تجربه كرده باشه. اما خانوم يا آقايي كه تو سن 30 سالگي داره ازدواج ميكنه به نظر من ميونسته چنين رابطه اي رو مديريت كنه. اما در كل من زياد با اين قضيه موافق نيستم.
    3. تو نقاط قوت زيادي داري پيشنهاد ميكنم هيچ وقت ازدواج نكني :4:

• ماهی

بی زحمت دوتا هم تویکی از تاپیکا زدم یادم نیست اونارو هم بگو ببرن :83:

خوشمزگیش به اینه که خودت بگی...آخه خوشمزه می گی :4:
    ماهی گلو خودت زحمت بکش ببرش اونجا یه سوتی آبدااااااااااااار هم از محمد امین ضمیمه ی پرونده کن بذار اونجا :23:

همین الان یه سوتی دادم رفتم نوشتم اونجا برو بخون..بدون محمد امینم شناگر ماهریم :23:

• Kishe Mehr

mojde,
    :39: مرسی خاله مژی :65: نظر شما رویت گردید ولی 852 میگم چرا ازدواج نکنم؟ 451 :41:

ماهی,
    نظر شما هم رویت گردید ماهی گلو نظرامان را هم اعلام فرمودیم :4:

• mojde

لی 852 میگم چرا ازدواج نکنم؟

چون دلم نميخواد تو و يكي از هم جنسام بد بخت بشين :4:

نمایش یا پنهان متنشوخي كردم الهي يه ازدواج خوب و موفق داشته باشي :5:

• Kishe Mehr

نقل قول: mojde
    چون دلم نميخواد تو و يكي از هم جنسام بد بخت بشين :4:

خاله مژی شما که منو مردی :4:

ولی مطمئن باشید هر کی با من مزدوج بشه از خوشبخت ترین ها خواهد شد :3:

• ماهی

خب من می خوام جواب این سوالو بدم.

رابطه جنسی قبل از ازدواج، مخالف یا موافق؟ مسئله اینست! نظرتون چیه؟ :65:

خیلی سوالت کلی هست.جواب این سوال برای دختر و پسر باتوجه به شرایط جامعمون فرق می کنه.
    البته این فقط نظر منه.هیچ مرجع علمی هم نداره.شاید هم درست نباشه.با توجه به تجربه ای که توی زندگیم داشتم و خیلی از مشکلات جوونا بعد از ازدواج رو در همین مسئله می بینم این نتیجه رو گرفتم. :1:
    تعریف رابطه ی جنسی خیلی متفاوته.فحشا یه جور رابطه ی جنسی هست ولی روابط دیگری هم وجود داره که هیچ شباهتی به فحشا نداره.
    به نظر من باید روابط جنسی از سنین پایین شروع بشه..اما توی جامعه ما غیر ممکنه.و بچه هایی که می رن به این سمت خطرات زیاد دیگه ای هم تهدیدشون می کنه.پس به دلیل نبودن بستر مناسب حداقل تا 22 سالگی ممنوع.
    اما بعد از اون با به بلوغ رسیدن فکر و روح میشه کم کم شروع کرد.اما اینکه چطوری کجا به چه شکل خیلی مهمه و توی سوال شما نمی گنجه.
    برای پسرها حتما باید این اتفاق بیفته.نه یک بار یا دوبار بلکه تجربه های متفاوت تماس جنسی باید وجود داشته باشه.
    برای دختر ها هم باید همینطور باشه. اما توی جامعه ما آسیب می بینند.پس مضراتش بیشتر از فوایدشه.پس بهتره کنترل شده رفتار کنن.اما نباید چشم و گوش بسته مطلق هم باشند.
    برای پسرها حتما رابطه ی جنسی قبل از ازدواج رو توصیه می کنم.نه فحشا...ارتباط با زنی که باهاش رابطه ی عاطفی داره.
    البته این خیلی بحث کسترده ای هست.من نه با فحشا و بی بند وباری موافقم نه توصیه می کنم.شکل برخورد با این مسئله خیلی مهمه.
    پس با توضیحات بالا برای پسرها حتما و برای دختر ها به صورت کنترل شده.. :9:
    اضافه کنم به دلیل نبودن بستر مناسب فرهنگی توی جامعه ما نمیشه انتظار داشت یه الگوی درست و حسابی برای این مسئله تعریف شه و باید تا حدود زیادی به شانستون تکیه کنید.
    ایشالله همگی خوشبخت شید:9:

• gilas

هر کسی هم لایق درخواست من نیست

:23: :23:
    حالا کی منظورش با تو بود که به خودت گرفتی :23: :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: