₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

642 بازدید، 156 پست، نویسنده: gilas

• carlos

85- فكر ميكني در 10 سال آينده يعني سال 1400 در چه جايگاهي باشي ؟ يعني اگه همه چي بر وفق مراد پيش بره چه تغييراتي در زندگي شما پيش مياد ؟

86 - تاحالا راجع به معاد فكر كردي ؟ اصلا فكر كردي كه چرا ما بيايم تو دنيا 60-70 سال زندگي كنيم بعد بريم كه چي بشه ؟ اصلا كجا ميريم بعدش ؟؟؟؟

87 - بزرگترين ايرادي كه در خودت ميبيني چيه ؟

• SaMaN TaJ

سلام مژده جون.......خسته نباشی :4:
    88.چرا گفتی سامان با معرفته؟
    89.با این ماشین جدید خوشگلت 8 نفر سوار کردی؟مثل اون سری با پراید خفنه؟ :4:
    90.به نظرت شیث رضایی و نصرتی چه جور آدمایی هستن؟

• هاچو هاچو

سلام مژده خانوم 287 تبریک میگم که برنده شدین 806
    91. بهترین خوابی که دیدین چی بوده؟
    92.تونستین تا حالا خوابتونو کنترل کنید و هر جا خواستین برید؟
    93.بهترین جایی که تا حالا رفتین تو بیداری کجا بوده؟

• levrone

سلام مژده جان.
    94. میشه قضیه اعتیاد شوهرتو باز کنی؟ اعتیادو از چی شروع کرد؟ چی میکشید؟ در مورد دوره های ترک اعتیاد چقدر اطلاع داری؟ 12 قدم بیل ویلسون رو میشناسی؟ میشه دو تا غول بزرگ یک آقای سابقا معتاد در حال ترک که همیشه باید حواسش نسبت بهشون جمع باشه رو بگی چین؟
    95. اسناد تنخواه تو حسابداری رو خیلی ساده و قابل فهم به صورت کامل تعریف کن.
    96. نرم افزار حسابداری که تو شرکتتون ازش استفاده میکنین چیه؟ در ادامه:
    یه شرکت تعاونی با تعدادی عضو که هرکدوم دارای سهامی (شاید متفاوت) باشند رو در نظر بگیر. سند افتتاحیه و سند اختتامیه در چه مواقعی در وضعیت سهامشون مورد استفاده قرار میگیره؟

• حورا

نمایش یا پنهان متنسلام مژده خانم خسته نباشین صادقانه جواب میدین ...بیشتر دوستون دارم :1:

97 _
    به نظر شما دلیل ریاکاری انسانها چیه؟
    98 _ بزرگترین گناه یک انسان از دید شما چی هست؟
    99 _ تفاوت واقعیت و حقیقت ر و در چی می بینید؟

• hosseinhn82

نمایش یا پنهان متنسلام . خسته نباشی. بعد از چندین ماه اومدم تو صندلی داغ سوال بپرسم :1:

100- نظرت رو راجع به من بفرما :buff:

نمایش یا پنهان متنعجب شانسی :4: صدمین سوال رو من پرسیدم :82:

• The one

منم خيلي از جواب دادن مختصر و مفيد و صادقانه ت خوشم اومده مرسي نازنين. :8:
    101. اوايل جدايي ايا احساس دلتنگي مي كردي؟ راههاي مقابله با اونرو لطفا ذكر كن كه خيلي ثواب ميكني :4:
    102. در تربيت دختر نازت، بيشتر از تيوري و كتاب استفاده ميكني يا تجربيات ديگران؟
    103.رابطه ت با فاميل پدري مبينا جان چطوره؟

• mojde

نقل قول: بهونه
    -آواتاری که گذاشتی همین طوری بوده یا دلیلی داشته؟
    83-تا به حال آرزوی کوچ کردن داشتی مثلا از ایران سفر کنی و بری یه جایی که آزادی فراوانی داشته باشه؟
    84-وقتی که پرواز میکنی با هواپیما وهمینطور بالا بالا میروی تا برسی روی ابرها چه حسی داری؟لذت میبری از این صحنه؟ترسناک نیست؟

نه همينطوري نبوده خيلي شبيه خودمه به جايي نگاهي نداره نگاهش به خودشه و كوله كتابهاش كه ميتونه نماد اطلاعات و علمش باشه سادست اما كمي مرموز
    شايد ارزو نه اما خيلي دلم ميخواد اين موقعيت برام مهيا بشه مخصوصا اخيرا اين احساس در من بيشتر شده دليلش آزاديهاي فراوان نيست امكاناته و امنيت
    دوست دارم وقتي رو ابرام اما احساس امنيت ندارم

نقل قول: carlos
    85- فكر ميكني در 10 سال آينده يعني سال 1400 در چه جايگاهي باشي ؟ يعني اگه همه چي بر وفق مراد پيش بره چه تغييراتي در زندگي شما پيش مياد ؟

86 - تاحالا راجع به معاد فكر كردي ؟ اصلا فكر كردي كه چرا ما بيايم تو دنيا 60-70 سال زندگي كنيم بعد بريم كه چي بشه ؟ اصلا كجا ميريم بعدش ؟؟؟؟

87 - بزرگترين ايرادي كه در خودت ميبيني چيه ؟

فكر ميكنم يه مدير مالي خوب شدم وزندگيم خيلي پيشرفت كرده باشه
    راجع به معاد زياد فكر ميكنم مسلما از ديد من اين همه نظم و شكوه بيهوده نيست و حنما دليلي پشتش هست و شعوري هدايتش ميكنه نا گفته نمونه كه اين اعتقاد باعث نميشه كه من خسته و دلسرد نشم وخيلي وقتا ميبرم .اينكه كجا ميريم الله اعلم از دايره تفكر من خارجه ولي خوش بينم به اون جا
    بزرگترين ايراد من اينه كه خيلي تحمل ميكنم بعد يكدفعه آتش فشان وجودم سر ريز ميشه خيلي هم زود دلم براي ادما ميسوزه و تغيير موضع ميدم

نقل قول: SaMaN TaJ
    88.چرا گفتی سامان با معرفته؟
    89.با این ماشین جدید خوشگلت 8 نفر سوار کردی؟مثل اون سری با پراید خفنه؟
    90.به نظرت شیث رضایی و نصرتی چه جور آدمایی هستن؟

بامعرفتي چون تو قرارا اينو ديدم و بسيار همتت براي اومدن برام قابل تحسينه
    با اين ماشينم بيشتر از 4 نفرو سوار نكردم
    شيث رضايي و نصرتي از نظر من آدماي نادون و خطا كاري هستن كه به اعتبار خودشون خيانت كردن و خطايي كردن كه بستگانشونم بايد بهاشو بدن

نقل قول: هاچو هاچو
    91. بهترین خوابی که دیدین چی بوده؟
    92.تونستین تا حالا خوابتونو کنترل کنید و هر جا خواستین برید؟
    93.بهترین جایی که تا حالا رفتین تو بیداری کجا بوده؟

6 سال پيش روز عيد فطر خواب ديدم تو حرم امام رضا بهم برات حج عمره دادن يك سال بعدش بدون هيچ تصميم قبلي من عازم حج شدم
    بعضي وقتا خوابم رو كنترل ميكنم
    مسجدالحرام

• mojde

نقل قول: levrone
    94. میشه قضیه اعتیاد شوهرتو باز کنی؟ اعتیادو از چی شروع کرد؟ چی میکشید؟ در مورد دوره های ترک اعتیاد چقدر اطلاع داری؟ 12 قدم بیل ویلسون رو میشناسی؟ میشه دو تا غول بزرگ یک آقای سابقا معتاد در حال ترک که همیشه باید حواسش نسبت بهشون جمع باشه رو بگی چین؟
    95. اسناد تنخواه تو حسابداری رو خیلی ساده و قابل فهم به صورت کامل تعریف کن.
    96. نرم افزار حسابداری که تو شرکتتون ازش استفاده میکنین چیه؟ در ادامه:
    یه شرکت تعاونی با تعدادی عضو که هرکدوم دارای سهامی (شاید متفاوت) باشند رو در نظر بگیر. سند افتتاحیه و سند اختتامیه در چه مواقعی در وضعیت سهامشون مورد استفاده قرار میگیره؟

این قدمها اصولی هستند كه بهبودی را ممكن می سازند

1- ما اقرار كردیم كه در مقابل اعتیادمان عاجز بودیم و زندگیمان آشفته گردیده بود.

2- ما به این باومر رسیدیم كه نیرویی برتر از خودمان می تواند سلامت عقل را به ما باز گرداند.

3- تصمیم گرفتیم كه اراده و زندگی خود را به خداوند بدان گونه كه او را درك كردیم بسپاریم.

4- ما یك ترازنامه اخلاقی بی باكانه و جسورانه از خود تهیه كردیم .

5- ما چگونگی دقیق خطاهای خود را به خداوند به خودمان و به یك انسان دیگر اقرار كردیم .

6- ما كاملا آماده شدیم كه خداوند تمام این نواقص شحصیتی ما را برطرف كند.

7- ما با فروتنی از او خواستیم كه كمبودهای اخلاقی ما را برطرف كند.

8- ما فهرستیاز تمام كسانی كه آزارداده بودیم تهیه كردیم و خواستار جبران خسارت نسبت به تمام آنها شدیم .

9- ما بطور مستقیم در هر كجا كه امكان داشت ازاین افراد جبران خسارت نمودیم مگر در مواردی كه اجرای این امر به ایشان و یا دیگران زیان وارد نماید.

10- ما به تهیه ترازنامه شخصیتی خود ادامه دادیم و هر گاه در اشتباه بودیم سریعا بدان اقرار نمودیم .

11- ما از راه دعا و تفكر جویای بهتر نمودن رابطه آگاهانه خود با خداوند بدانگونه كه او را درك می كردیم شدیم و دعا كردیم فقط برای آگاهی از اراده او برای خودمان و قدرتی كه آنرا به انجام رسانیم.

12- بایك بیداری روحانی كه در نتیجه این قدم ها پیدا كردیم ما سعی نمودیم این پیام را به معتادان برسانیم و این اصول را رد تمام امور خود به اجرا در آوریم.

فكر ميكنم دونتد غول وسوسه و ترس باشه

تنخواه يه اعتبار برای تأمین هزینه های جاری و فوری مؤسسات و شركتها،و اسناد و مدارك ضميمش اسناد تنخواهن
    يك ماه با پيوست كار ميكنم اماشركت قبلي همكاران سيستم بود
    من تا حالا تعاوني كار نكردم بهروز جان اما فكر ميكنم سهام بايددر صورت تغيير ثبت بشه

• KuRoSh

سلام و خسته باشید به مزده عزیز
    و یه خدا قوت خوشگل هم بهتون بگم که تا اینجا خیلی خوب به سوال ها جواب دادید

104.نظرت درمورد کوروش فسقلی چیه در اون چند باری که همدیگرو زیارت کردیم ؟
    105.نظرت در مورد خدا چیه ؟ از نظر دین نمی گم برداشت خودت چی هست ؟
    106.در یکی از کامنت ها گفتی می خواهی به کمال برسی :کمال کی هست؟::4:

• mojde

نقل قول: حورا
    97 _ به نظر شما دلیل ریاکاری انسانها چیه؟
    98 _ بزرگترین گناه یک انسان از دید شما چی هست؟
    99 _ تفاوت واقعیت و حقیقت ر و در چی می بینید؟

دليل ريا كاري پيشبرد اهداف انسانهاست بعضي وقتا ادما براي رسيدن به اهداف همه كار ميكنن از جمله همين ريا كاري كه خيلي هم رايجه

بزرگترين گناه از ديد من خوردن حق ديگران و ضرر زدن مادي و معنوي اونم به شكل اگاهانه به ادماست
    واقعيت انچه كه اتفاق افتاده چه به شكل مجازي و چه واقعي يعني انچه كه واقع شده اما حقيقت از ازل بوده و بعدا اتفاق نيفتاده

نقل قول: hosseinhn82
    - نظرت رو راجع به من بفرما

حسين عزيز من شناختي ندارم و اونچه كه تو سايت ميبينم ادم متعهد و متديني به نظر مياينو ما به حضورتون افتخار ميكنيم

نقل قول: The one
    101. اوايل جدايي ايا احساس دلتنگي مي كردي؟ راههاي مقابله با اونرو لطفا ذكر كن كه خيلي ثواب ميكني
    102. در تربيت دختر نازت، بيشتر از تيوري و كتاب استفاده ميكني يا تجربيات ديگران؟
    103.رابطه ت با فاميل پدري مبينا جان چطوره؟

يكتاي عزيزم خواهر گلم دلتنگي هميشه با ادم هست من و همسرم تا روز اخر كوچكترين بي احترامي به هم نكرديم و همديگه رو دوست داشتيم اما ... راه مقابله با اون دلتنگي ها كارم بود و دوستام و اين كه دائم به خودم ميگفتم من به خاطر بقاي خودم و مبينا جدا شدم نه براي لج بازي و هوس و اين بهم نيرو ميداد تا كم كم به خودم و بقيه ثابت كردم كه ميتونم به احساساتم و دلتنگي ها م غلبه كنم
    در تربيت دخترم بيشتر به تجربه هاي خودم از دوران نو جوونيم و كتابها و مقالات اينترنتي استفاده ميكنم
    من با بستگان همسرم رابطه خوب و نزديكي داشتم و اونها به خاطر وضعيت شوهرم هميشه خودشونو مديون من ميدونستن اما بعد جدايي رابطه اي نداريم و تنها خواهر همسرم گاهي تلفن ميزنه يا مياد پيش ما

• mojde

نقل قول: ماهی
    مامانم همیشه می گه خدا سر خر رو می گذاره رو بالش پر قو..نمیدونم مثل اینکه ضرب المثل شیرازیه
    66-نظرت در مورد این ضرب المثل چیه؟
    67-پس چرا می گن خدا در و تخته رو با هم جور می کنه؟
    68-تا حالا شده دخترت حرفی بزنه که از طلاقت احساس عذاب وجدان کنی.مثلا اینکه برگرد به بابا یا چنین چیزی

عزيز دلم جوابتو دادم نميدونم چرا نيومده بالا
    در مورد ضربالمثل فكر ميكنم معنيش مثل انگور خوب نصيب شغال ميشه باشه كه من باهاش كاملا موافقم و واقعا نميدونم فلسفه اين قضيه چيه
    در و تخته هم كه جورن ديگه مثلا من كار ميكردم همسرم ميخوابيد من ساعت 12 ميخوابيدم از خستگي و همسرم تا صبح بيدار بود و اگه كسي بود كه تحمل نداشت كم ِ كم 8 سال پيش ما جدا شده بوديم
    دخترم هيچ وقت چنين چيزي نگفته چون تا اون ازم نخواست من جدا نشدم ممكنه تو موقعيتهاي خاص من چنين احساسي بكنم اما اون چنين چيزي نگفته

• هاچو هاچو

جوابتون به سه سوال اولم عالی بود :46:
    107.آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بوده؟چرا؟
    108.اگر یک قدرت ماورایی بهت بدن دوست داری چی باشه؟
    109.یک چیزی که تو بچگییات خیلی دوستش داشتی چی بوده؟

• mojde

نقل قول: هاچو هاچو
    107.آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بوده؟چرا؟
    108.اگر یک قدرت ماورایی بهت بدن دوست داری چی باشه؟
    109.یک چیزی که تو بچگییات خیلی دوستش داشتی چی بوده؟

اخرين بار روز جمعه تو مشهد كلي خنديديم به يك اشتباه لپي

حس پيش بيني آينده و خطرات ودرك ذات افراد
    خونمون رو تو بچگي خيلي دوست داشتم

• ماهی

نقل قول: mojde
    عزيز دلم جوابتو دادم نميدونم چرا نيومده بالا

مرسی مژده جونم و خسته نباشی :8:
    احتمالا تا حالا پیشنهاد ارتباط به هر شکل ، دوستی ، یا حتی از دواج از طرف یه مزد زندار داشتی.چون اصولا همه ی مردها در مواجهه با یک زن جوان مجرد حتما شانس خودشونو امتحان می کنند.و البته اول از زن خودشون یک غول بیابونی توی ذهن تو درست می کنند.
    110-تا حالا شده ته دلت بهشون حق بدی که بابا با این زنی که این داره حق داره
    همیشه فکر می کردم آدمهایی که به اعتیاد گرفتار میشن اتفاقا آدمهای پر احساس و با مرامی هستند که دچار اشتباه میشن.و صد شرف دارند به آدمهای کراوات زده و شسته رفته که عاری از هر گونه عاطفه و احساسی هستند.
    111-آیا در مورد همسر شما این درست بود
    تمی دونم دخملتون از لحاظ چهره تا چه حد شبیه پدرش هست.
    112-آیا شده در لحظاتی حرکتی کنه که احساس کنی چقدر شبیه پدرش هست و دلت نخواد نگاش کنی و برای لحظه ای یه حس بد به فرزندت داشته باشی؟و بعدشم از این حست خودتو سرزنش کنی؟

• حورا

به سوالاتم عالی پاسخ دادین مژده جان :1:

113 _
    نظرتون در مورد جمله زیر ...

چه رابطه ی مرموزی است….میان پیداترین زخم و پنهان ترین راز!!
    114 _ رابطه شما با خداوند چطوره ؟ خشک یا خودمانی؟
    115 _ یه نصیحت عاطفی به من حورا بکنید.با توجه به اینکه منم جزئی از آفرینش و دارای عواطف و احساساتی هستم که خدا در در وجود هر کس به ودیعه قرار داده .

• Mahboob

سلام مژده جونم خسته نباشی

116- مژده به عنوان یه مادر همون طور که گفتی خواسته های خودت در برابر بچه ات در درجه دومه ... پس یه مادر برای پیشرفت زندگی خودش باید چی کارکنه ؟

117- بهترین سن ازدواج از نظر شما ؟

118- تا حالا به ادامه تحصیل فکر کردی و دوست داری درست رو ادامه بدی ؟

• gilas

mojde,
    جواب سوال های پست 50 رو جا انداختی

• بهونه

119-اگه با این وضعیت جنگی رخ بده حاضری بری جبهه و بجگی؟
    120-بیشترین سرعتی که با ماشینت رفتی چقدر بوده؟
    121-روزی چند بار خودتو تو آینه میبینی؟اگه تونستی بگی :23:

• نخبه

نمایش یا پنهان متنخسته نباشی مژده جان جوابهات عالی بود میدونی چیه با اینکه نزدیک به یکساله تو سایت هستید و دوبار هم افتخار دیدنتون از نزدیک رو داشتم ولی شناخت زیادی نسبت بهتون نداشتم خیلی کم در موردتون میدونستم فکر میکردم خیلی ساله از همسرتون جدا شدین .. خلاصه اینکه دارم بهتر میشناسمتون سوالای بچه ها هم خیلی جالبه .. عالی پیش میری افرین
    به عنوان یه دوست شوخ و شیطون خیلی زیاد دوستتون دارم من عاشق ادمهای شیطون بلام :11:

و آماااااااااا سوال
    122- چرا مود من پروئه؟ ایا من پرو ام؟ چرا همه به من میگن پرو ؟ در چه زمینه هایی پروام؟:4:

123-اگه یه روزی از همین روزا بشنوی شیرین مرده چیکار میکنی ؟ ناراحت میشی؟ گریه هم میکنی؟:4: چقدر؟ ایا تا ابد تو ذهنت میمونم یا بعد یه مدت یادت میره؟

124-ایا به نظر شما که عکس ارش رو هم دیدین ما بهم میاییم؟ به نظر شما من بهش زور میگم؟ یعنی ارش با من علوسی شده بدبخت شده ؟:23: چرا توی سایت همه دلشون به حال ارش میسوزه؟:23: مگه من ارشو چیکارش کردم :23:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: