₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صندلی داغ » ๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6 7 8

๑۩۞۩๑ صندلی داغ ๑۩۞۩๑ mojde

642 بازدید، 156 پست، نویسنده: gilas

• بچه مثبت

125. خیلی ساده بگو دفتر روزنامه، دفتر معین و دفتر کل چیه؟
    126. به نظرت قضیه حمله به تاسیسات حیاتی ایران جدیه؟ اگر این اتفاق بیفته عکس العمل ایران چه خواهد بود؟ بهترین عکس العمل چیه؟
    127. به نظرت در ایران خواستگاری سنتی (یعنی اینکه خانواده ها پیش قدم بشن) بهتره یا اینکه خود جوون ها به توافق برسن بعد خانواده رو در جریان بذارن؟ چندتا از سوالهایی که ضروری میدونی باید در خواستگاری پرسیده بشه، ذکر کن :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• The one

نقل قول: mojde
    تا كم كم به خودم و بقيه ثابت كردم كه ميتونم به احساساتم و دلتنگي ها م غلبه كنم

128. یعنی منظورت اینه که دلتنگیهات برای دیگران هم واضح بود؟ مثلا پدر مبینا؟ عکس العمل اون در برابر این دلتگیها چی بود؟ سو استفاده هم می کرد؟
    عزیزم اگه فکر میکنی این سوالات ناراحتت میکنه من عوضشون می کنم... فقط دوست داشتم صندلیتو داغ کنم خودمم داغیشو احساس کنم با استفاده از تجربه ی بسیار مفیدت برای من :4: :11:

• Kishe Mehr

129- اصلا چرا باید دنیای پس از مرگی وجود داشته باشه و این رو چطوری ثابت میکنید که چنین چیزی هست؟

130- ببخشید این واژه رو بکار می برم چون خیلی جاها اینو شنیدم و این رو فهمیدم، چرا میگن باید پشت سر بعضی ها ( ما ایرانی ها ) زور باشه؟

131- بین این دو تا کدوم رو انتخاب میکنید؟ یکی زندگی مجردی و بدون هیچ دغدغه و دومی هم زندگی خانوادگی با شوهر و فرزند/فرزندان با مقداری دغدغه و اعصاب خوردی و...

• maryamlondon1

خسته نباشی مژده جان :11:

132- )بهترین هدیه ای که از همسر سابقت گرفتی چی بوده؟و دوست داری اگه او یکی از کاربرای این سایت بود چه پیغامی واسش بذار ؟
    133.اگه میتونستین یه چیزی رو تو دنیا تغییر بدین اون چیز چی بود؟
    134-یه شایعه . درباره خودت شنیدی که خیلی عصبانیت کرده ؟؟؟؟

• hadi04

سلام مژده جان ببخشيد ظاهرا باز هم از همه دير تر رسيدم
    چند تا سوال:
    135-به نظرت حق گرفتنيه؟
    136-يه مرد به معناي واقعي رو چطوري ميبيني؟
    137-اگه بخواي يه گِله از من بكني اون چيه؟
    پيروز باشي :46:

• METALLICA

سوالای قبلیه منو که ترکوندن ، روحیه ی پروانه ایم خراب شده ، دیگه سوالم نمیاد اصلا 368 1182 1105

حالا بذار یکم زور بزنم ، شاید یوخده سوال تراوش شد :37:
    خب تند زود سریع و مختصر بگو ببینم315

138. بنظرت یوفو ها وجود دارند یا همه ش توهمات فانتزی داداش مازیاره ؟!! :4:
    139. با این سه کلمه یه جمله بساز :
    تراختور ، نخبه ، آفتابه :56:

• Holtek

سلام مجدد :1:
    بقول بچه ها سولات و جوابات در حد تيم مليه :1:
    140 - اخرين سرعتي كه با پرايد و با سمند رفتي چند بوده ؟
    141 - اگه ماشينت پنچر بشه چند كيلومتر بعدش متوجه ميشي ؟ مي توني لاستيك عوض كني؟
    142 - اگه يه روز از عمرت باقي مونده باشه ، چي كار مي كني؟
    143 - اگه يه هفته جاي عليرضا باشي ، براي سايت چيكار ميكني؟

بچه مثبت: در هر نوبت حداکثر 3 سؤال پرسیده میشود. سؤال چهارم معتبر نمیباشد و حذف میگردد.
    پس تا پاسخگویی به 3 سؤال قبلی لطفاً منتظر بمانید.

• EVANESCENCE

سلام خسته نباشی مژده عزیز :11:
    143.به نظرت درسته که زندگی خودت تباه شه بخاطر اینکه مبینا نمیتونه هضم کنه ازدواج مجدد شما رو؟
    144.خیلی احساساتی هستید؟

• ژنرال

mojde,
    یه مدته که حالتت عشقولانه س.
    145- خبریه؟ :4:

146- گفتی که ازدواج نمیکنی چون دخترت اصلا نمیتونه کنار بیاد. اما دوستی در دایره اخلاقیات رو مشکلی نداره.
    شعاع این دایره چقدره؟ یعنی این اخلاقیت برای شما چه تعریفی داره و شامل چه مواردی میشه؟

147- اگر یه مرد معقول و نرمال که دنبال سو استفاده و عیاشی هم نیست و از نظر سنی هم با شما تناسب داره، بهت پیشنهاد دوستی و داشتن رابطه بده، قبول میکنی؟

• mojde

نقل قول: ماهی
    احتمالا تا حالا پیشنهاد ارتباط به هر شکل ، دوستی ، یا حتی از دواج از طرف یه مزد زندار داشتی.چون اصولا همه ی مردها در مواجهه با یک زن جوان مجرد حتما شانس خودشونو امتحان می کنند.و البته اول از زن خودشون یک غول بیابونی توی ذهن تو درست می کنند.
    110-تا حالا شده ته دلت بهشون حق بدی که بابا با این زنی که این داره حق داره
    همیشه فکر می کردم آدمهایی که به اعتیاد گرفتار میشن اتفاقا آدمهای پر احساس و با مرامی هستند که دچار اشتباه میشن.و صد شرف دارند به آدمهای کراوات زده و شسته رفته که عاری از هر گونه عاطفه و احساسی هستند.
    111-آیا در مورد همسر شما این درست بود
    تمی دونم دخملتون از لحاظ چهره تا چه حد شبیه پدرش هست.
    112-آیا شده در لحظاتی حرکتی کنه که احساس کنی چقدر شبیه پدرش هست و دلت نخواد نگاش کنی و برای لحظه ای یه حس بد به فرزندت داشته باشی؟و بعدشم از این حست خودتو سرزنش کنی؟

والا از اين پيشنهادا داشتم و با اين غولها هم مواجه شدم اما زياد اعتماد ندارم به حرفهاي اينچنيني و به نظرم مظلوم نمايي ميكنن
    والا همسر من مرد بسيار مهرباني بود و اون جايي كه اون خيلي ضربه خورد اين بود كه اون آدم زرنگ و باهوشي بود و فكر نميكرد كه گرفتار بشه اما اگر چنين مشكلي نداشت و دچار بي تفاوتيها و بي مسئوليتيهايي كه معلول اعتياده نميشد قطعا ما در كنار هم خوشبخت ميشديم
    دختر من تلفيقي از منو پدرشه بارها حركاتي كرده كه شبيه پدرش بوده اما من ناراحت نميشم چون از پدرش متنفر نيستم ولي وقتي خودخواهي هاشو بيمسئوليتي هاش شبيهش ميشه دادم در مياد

نقل قول: حورا

113 _ نظرتون در مورد جمله زیر ...

چه رابطه ی مرموزی است….میان پیداترین زخم و پنهان ترین راز!!
    114 _ رابطه شما با خداوند چطوره ؟ خشک یا خودمانی؟
    115 _ یه نصیحت عاطفی به من حورا بکنید.با توجه به اینکه منم جزئی از آفرینش و دارای عواطف و احساساتی هستم که خدا در در وجود هر کس به ودیعه قرار داده .

من با اين تا حدي موافقم زماني كه راز همسرم رو از خانوادم پنهان ميكردم هميشه نگران بودم و اضطراب داشتم زخم معده هم امانم رو بريده بود و همش به خاطر درد درونيم بود كه دلم نميخواست كسي بفهمه
    با خدا رابطم خوبه غر ميزنم ،صميمي ميشم گاهي ولم ميكنه گاهي ميزنه تو گوشم اما خوبيم با هم طرفِ خيلي بد منم
    حوراي گلم گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلي صبر كن گوهر شناس قابلي پيدا شود حتي اگر علاقه مند هم شدي مواظب باش صحبت فقط صحبت دل نيست كه ميدونم گاهي اسير ميشه گاهي ميشكنه و وابسته ميشه صحبت يه عمر زندگيه شايدم آخرتمونم تو اين انتخاب رقم بخوره

• mojde

نقل قول: کوروش فسقلی

104.نظرت درمورد کوروش فسقلی چیه در اون چند باری که همدیگرو زیارت کردیم ؟
    105.نظرت در مورد خدا چیه ؟ از نظر دین نمی گم برداشت خودت چی هست ؟
    106.در یکی از کامنت ها گفتی می خواهی به کمال برسی :کمال کی هست؟::4:

پسر سربه زير و خجالتي اما مثبت
    خدا شعور بينهايتيه كه در پشت همه چيز و همه كس وجود داره شعوري كه هيچ موجودي فارغ از وجودش نيست
    والا كمال خيلي سخته بهش رسيدن بايد خيلي رو خودم كار كنم و برازنده بشم تا بهش برسم تو نميدوني چقدر ماهه :4:

• mojde

نقل قول: بهونه
    -اگه با این وضعیت جنگی رخ بده حاضری بری جبهه و بجگی؟
    120-بیشترین سرعتی که با ماشینت رفتی چقدر بوده؟
    121-روزی چند بار خودتو تو آینه میبینی؟اگه تونستی بگی :23:

در حال حاضر نه مبينا رو تنها نمي ذارم
    135
    3 باري كه وضو ميگيرم و 1 بار زماني كه ميخوام بيام سر كار و اگه شب يا عصر هم بخوام برم بيرون اين شد 5 بار شب وقت مسواك و پاك كردن ميك آپ 6 بار 841

نقل قول: نخبه
    - چرا مود من پروئه؟ ایا من پرو ام؟ چرا همه به من میگن پرو ؟ در چه زمینه هایی پروام؟:4:

123-اگه یه روزی از همین روزا بشنوی شیرین مرده چیکار میکنی ؟ ناراحت میشی؟ گریه هم میکنی؟:4: چقدر؟ ایا تا ابد تو ذهنت میمونم یا بعد یه مدت یادت میره؟

124-ایا به نظر شما که عکس ارش رو هم دیدین ما بهم میاییم؟ به نظر شما من بهش زور میگم؟ یعنی ارش با من علوسی شده بدبخت شده ؟:23: چرا توی سایت همه دلشون به حال ارش میسوزه؟:23: مگه من ارشو چیکارش کردم :23:

والا به نظر من روحيه آدما فرق ميكنه بعضي آدما بي پرواتر حرفشونو ميزنن بعضيا نه به نظرم تو جزو اون دسته خانومايي هستي كه رك و بي پروا نظرت رو ميگي و بعضيا اسم اين حالت رو ميذارن پررويي بعضيا هم ميگن جسور تو تو گفتن نظراتت اين حالت رو داري و من حداقل در مورد خودم حرفهايي كه بهم ميگي رو تحسين ميكنم.

خدا نكنه عزيزم نميتونم فكرشم بكنم تو هميشه تو ياد مني اما همينجور سالم و شيطون فكر كنم شوكه بشم و نتونم هيچ عكس العملي داشته باشم
    به نظرم هم به هم مياين هم ايشون بد بخت نشده داشتن خانومي سر زنده خيلي هم خوبه من مطمئنم كه خوب از پسِ هم بر مياين :3:

نقل قول: بچه مثبت
    خیلی ساده بگو دفتر روزنامه، دفتر معین و دفتر کل چیه؟
    126. به نظرت قضیه حمله به تاسیسات حیاتی ایران جدیه؟ اگر این اتفاق بیفته عکس العمل ایران چه خواهد بود؟ بهترین عکس العمل چیه؟
    127. به نظرت در ایران خواستگاری سنتی (یعنی اینکه خانواده ها پیش قدم بشن) بهتره یا اینکه خود جوون ها به توافق برسن بعد خانواده رو در جریان بذارن؟ چندتا از سوالهایی که ضروری میدونی باید د

دفتر روزنامه كليه تراكنش هاي مالي در طول روز به ترتيب ثبت ميشن اما تو دفتر كال هر كدوم از اين تراكنش ها تو حساب و سر فصل مخصوص خودشون قرار ميگيرن و سر فصلهايي كه نياز دارن جئي تر هم ديده بشن براشون دفتر معين نگهداري ميكنيم مثل معين بانكها
    والا به نظر من الان جدي نيست اما اگه روند ديپلماسيمون همين باشه جدي ميشه و احتمالا اول خط و نشون و مقابله و بعد دادن امتياز از طرف ما.بهترين عكس العمل در حال حاضر ديپلماسي جلوگيري از جنگه و در صورت اتفاقش هم مديريت و مصالحه با شرايطي كه كمتر كشور متضرر بشه چون ما خودمونم ميدونيم توان مقابله با بعضي كشورا رو نداريم و نسل امروز نسل زمان جنگ ايران و عراق نيستن كه واسه وطن سر بدن
    به نظرم بستگي داره و هر دوي اين موارد ممكنه اتفاق بيفته ممكنه اقايي بخواد ازدواج كنه اما كيس مناسب رو نبينه و از خونوادش كمك بگيره و اين روند سنتي طي بشه يا جوونا اول همو ببينن و در مرحله دوم خواستگاري صورت ميگيره كه بازم نبايد نظر بزگترا رو ناديده بگيرن
    سوال:وقت عصبانيت چيكار ميكني؟
    نظرت در مورد دين و مذهب چيه؟
    از همسرت چه توقعي داري؟
    از خانواده همسرت چه توقعي داري؟

• mojde

128
    نقل قول: The one
    128. یعنی منظورت اینه که دلتنگیهات برای دیگران هم واضح بود؟ مثلا پدر مبینا؟ عکس العمل اون در برابر این دلتگیها چی بود؟ سو استفاده هم می کرد؟

دلتنگيهام واسه ديگران واضح نبود اما هشدارشو بهم ميدادن اوايل اونم ميفهميد كه دلم تنگ ميشه دائم به بهانه ديدن مبينا ميومد خونه اما اين روند خيلي بدي بود كه خيلي سخت سپري شد

نقل قول: Kishe Mehr
    - اصلا چرا باید دنیای پس از مرگی وجود داشته باشه و این رو چطوری ثابت میکنید که چنین چیزی هست؟

130- ببخشید این واژه رو بکار می برم چون خیلی جاها اینو شنیدم و این رو فهمیدم، چرا میگن باید پشت سر بعضی ها ( ما ایرانی ها ) زور باشه؟

131- بین این دو تا کدوم رو انتخاب میکنید؟ یکی زندگی مجردی و بدون هیچ دغدغه و دومی هم زندگی خانوادگی با شوهر و فرزند/فرزندان با مقداری دغدغه و اعصاب خوردی و...

به نظرم اگه نباشه موجوديتمون زير سوال ميره و صدر المتألّهین(ره) در این باره سخنی دارد که مضمون آن چنین است: «خداوند حکیم در نهاد جان‎ها محبّت هستی و بقا و نیز کراهت نیستی و فنا را قرار داده است و این کاری است صحیح؛ زیرا هستی و بقا خیر انسان است و خداوند حکیم هرگز، کار باطل نمی کند. پس هر چه در نهاد انسان قرار گرفته باشد حق و صحیح است. بنابراین، «جاودان طلبی» انسان دلیل آن است که یک جهان جاویدان که از زوال مصون است وجود دارد؛ یعنی حق و صدق بودن طلب دلیل وجود مطلوب و امکان نیل به آن است. پس اگر جهان ابدی و جاودان مسلّم است و دنیا شایستگی ابدیت ندارد، سرای آخرت و معاد ضروری خواهد بود. بنابراین، اگر معاد و آخرت وجود نمی داشت ارتکاز جاودان طلبی و محبّت ابدیت خواهی در نهاد و نهان انسان‎ها باطل و بیهوده بود، در حالی که در جهان طبیعت باطل وجود ندارد چون جهان امکان، صنع خدای حکم محض است و این گفته حکیمان است»
    و از اونجايي كه انسان دوبعد جسماني و روحاني داره و روح امری مجرد و غیر مادی است.و هر امر مجرد و غیر مادی جاودانه است.پس روح هم جاودانست
    به نظرم ما ايرانيا ذاتا آدماي تنبل و خوش گذروني هستيم و وقتي اجباري نداشته باشيم كاري رو انجام نميديم
    زندگي خانوادگي البته شايد بدون فرزند و يا نهايت يك فرزند

• mojde

نقل قول: maryamlondon1

132- )بهترین هدیه ای که از همسر سابقت گرفتی چی بوده؟و دوست داری اگه او یکی از کاربرای این سایت بود چه پیغامی واسش بذار ؟
    133.اگه میتونستین یه چیزی رو تو دنیا تغییر بدین اون چیز چی بود؟
    134-یه شایعه . درباره خودت شنیدی که خیلی عصبانیت کرده ؟؟؟؟

خط موبايل- از صميم قلب اميدوارم موفق بشي و روزبه روز تو زندگيت پيشرفت كني
    وضعيت و جايگاه سياسي اقتصادي ايرانو خيلي دلم ميخواد تغيير بدم و پيشرفته ميديدمش
    رابطه با كسي كه فقط يه تهمت بود

• mojde

نقل قول: hadi04
    -به نظرت حق گرفتنيه؟
    136-يه مرد به معناي واقعي رو چطوري ميبيني؟
    137-اگه بخواي يه گِله از من بكني اون چيه؟

به نظرم حق گرفتنيه
    يه مرد اجازه ميده كه همسرش زن بمونه و اونو با شرايط يك مرد نمي خواد و نمي خواد اونو تبديل به مرد كنه.اضطراب ها و دلهره هاشو انتقال نمي ده و سعي مي كنه با اخلاق خوش رفتار كنه و چيزيرو از همسرش مخفي نمي كنه و هميشه اونو حمايت ميكنه حتي پيش خانواده خود همسرش.
    من از ت گله اي ندارم ارسام جان شما گلي

نقل قول: METALLICA

138. بنظرت یوفو ها وجود دارند یا همه ش توهمات فانتزی داداش مازیاره ؟!! :4:
    139. با این سه کلمه یه جمله بساز :
    تراختور ، نخبه ، آفتابه :56:

والا به نظرم بعيد نيست كه وجود داشته باشه
    يه نخبه با افتابه تراختور مي سازه :34:

نقل قول: Dr.GSM
    اخرين سرعتي كه با پرايد و با سمند رفتي چند بوده ؟
    141 - اگه ماشينت پنچر بشه چند كيلومتر بعدش متوجه ميشي ؟ مي توني لاستيك عوض كني؟
    142 - اگه يه روز از عمرت باقي مونده باشه ، چي كار مي كني؟

با پرايد 125 و با سمند 135
    قاعدتا سريع ميفهمم و تا حالا لاستيك عوض نكردم
    اگه يه روز مونده باشه با مبينا و خونوادم ميگذرونم و از همه دوستا و اشناهاحلاليت ميخوام

نقل قول: EVANESCENCE
    .به نظرت درسته که زندگی خودت تباه شه بخاطر اینکه مبینا نمیتونه هضم کنه ازدواج مجدد شما رو؟
    144.خیلی احساساتی هستید؟

پرستوي عزيزم اون امانتيه دست من كه بايد مراقبش باشم و نمي خوام بهش صدمه بزنم نميگم كارم كار درستيه كارم مصلحته
    بله خيلي

نقل قول: Gabriel
    یه مدته که حالتت عشقولانه س.
    145- خبریه؟ :4:

146- گفتی که ازدواج نمیکنی چون دخترت اصلا نمیتونه کنار بیاد. اما دوستی در دایره اخلاقیات رو مشکلی نداره.
    شعاع این دایره چقدره؟ یعنی این اخلاقیت برای شما چه تعریفی داره و شامل چه مواردی میشه؟

147- اگر یه مرد معقول و نرمال که دنبال سو استفاده و عیاشی هم نیست و از نظر سنی هم با شما تناسب داره، بهت پیشنهاد دوستی و داشتن رابطه بده، قبول میکنی؟

خبر خاصي نيست اما حال من عشقولانست :4:
    شعاعش مطابق شرع و عرف بودنه يه رابطست كه براي هيچ كدوممون دردسر درست نكنه
    بله قبول ميكنم منتها با شرايطي كه گفتي

• نخبه

ممنون بابت پاسخ به سوالات قبلیم
    همه میگن از دروغ و ادم دروغگو بدشون میاد ولی من از ادم خودخواه و قدر نشناس بدم میاد
    ادمهایی که ازت سو استفاده میکنن و تا به جائی میرسن همه چیز از یادشون میره..انگار نه انگار که تو به خاطر اونا کاری کردی
    148
    - نظرت راجع به این جور ادمها چیه؟ دور برت ادم اینجوری بوده و یا هست؟ تو چیکار میکنی باهاشون و رفتارت چه جوری میشه باهاشون وقتی میفهمی اونا هر چیز خوبی رو برا خودشون میخان و شادیهاشون واسه خودشونه و فقط بلدن موقع غم و بد بختی ازت یاد کنن .. عکس العمل تو چیه؟ با اینکه میدونم دلسوزی ولی بگو ته دلت چی میگذره و دوس داشتی چه جوری برخورد کنی؟

149-بعضیا دوس دارن مظلوم نمائی کنن ، بعضیا دوس دارن خودشون رو اونقدر بدبخت نشون بدن که ترحم و دلسوزی جمع کنن و تو واقعیت این نیست فقط خوششون میاد الکی فیلمهای تخیلی بد بختی بازی کنن .. اینجور ادمها که الکی با احساسات بقیه بازی میکنن به نظر شما کار درستی میکنن؟ اگه با همچین ادمی برخورد داشته باشید چه عکس العملی نسبت به رفتاراش نشون میدین؟ ایا ضد حال بهش میزنین و میگین که چرا اینقدر تظاهر میکنه؟ ایا نصیحتش نمیکنید که اینهمه مظلوم نمائی و تظاهر و ناراحت کردن بی دلیل دیگران درست نیست؟

150- - اگه ببینید فرزندتون از خط قرمزی که براش کشیدید تجاوز کنه باهاش چیکار میکنید؟

• بچه مثبت

با توجه به جوابهایی که دادی شما و همسرتون همدیگر رو دوست داشتید و تا آخرین لحظه هم با احترام با هم رفتار کردید و بعداز 8 سال تحمل بنا به درخواست مبینا از هم جدا شدید!
    151. دلیل درخواست مبینا چه بوده و آیا الان از درخواستش پشیمون نیست؟ اگه الان ازت بخواد رجوع کنی میپذیری؟
    152. تنها مشکلت با همسر سابقت اعتیادش بوده؟ چقدر خودت رو در اعتیادش مقصر میدونی؟

153. دروغ مصلحتی خوبه؟ اسلام مصلحتی چی؟ چرا؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• هاچو هاچو

154.از چی خیلی میترسی؟
    155.تا حالا شده تا یک قدمی مرگ بری ؟

• mojde

نقل قول: نخبه
    - نظرت راجع به این جور ادمها چیه؟ دور برت ادم اینجوری بوده و یا هست؟ تو چیکار میکنی باهاشون و رفتارت چه جوری میشه باهاشون وقتی میفهمی اونا هر چیز خوبی رو برا خودشون میخان و شادیهاشون واسه خودشونه و فقط بلدن موقع غم و بد بختی ازت یاد کنن .. عکس العمل تو چیه؟ با اینکه میدونم دلسوزی ولی بگو ته دلت چی میگذره و دوس داشتی چه جوری برخورد کنی؟

149-بعضیا دوس دارن مظلوم نمائی کنن ، بعضیا دوس دارن خودشون رو اونقدر بدبخت نشون بدن که ترحم و دلسوزی جمع کنن و تو واقعیت این نیست فقط خوششون میاد الکی فیلمهای تخیلی بد بختی بازی کنن .. اینجور ادمها که الکی با احساسات بقیه بازی میکنن به نظر شما کار درستی میکنن؟ اگه با همچین ادمی برخورد داشته باشید چه عکس العملی نسبت به رفتاراش نشون میدین؟ ایا ضد حال بهش میزنین و میگین که چرا اینقدر تظاهر میکنه؟ ایا نصیحتش نمیکنید که اینهمه مظلوم نمائی و تظاهر و ناراحت کردن بی دلیل دیگران درست نیست؟
    150- - اگه ببینید فرزندتون از خط قرمزی که براش کشیدید تجاوز کنه باهاش چیکار میکنید؟

شيرينم من از قدر نشناسي متنفرم متنفر و غالبا نميتونم با اينجور آدما رابطه طولاني داشته باشم من نميخوام در مقابل كاري كه انجام ميدم طرف دائم جلوم تعظيم كنه اما ميخوام كه حواسش باشه و قدر نشناسي نكنه البته گاهي اين آدما از عزيز ترين آدمهاي اطرافم هستن كه تحمل ميكنم و اميدوارم روزي متوجه اشتباهشون بشن
    من از مظلوم نمايي خوشم نمياد ولي زياد تو ذوق كسايي كه اينجوري جلب توجه ميكنن نميزنم و غير مستقيم در مورد قبح اين كارباهاشون حرف مي زنم
    من غالبا تو عبور از خط قرمزا خيلي ناراحت ميشم و عصبانيتم مشهوده و تو اين موارد باهاش حرف نميزنم و بعد كه آروم ميشم 2 -3 ساعتي با هم صحبت ميكنيم در مورد موضوع پيش اومده و پيامدهاش

نقل قول: بچه مثبت
    . دلیل درخواست مبینا چه بوده و آیا الان از درخواستش پشیمون نیست؟ اگه الان ازت بخواد رجوع کنی میپذیری؟
    152. تنها مشکلت با همسر سابقت اعتیادش بوده؟ چقدر خودت رو در اعتیادش مقصر میدونی؟

153. دروغ مصلحتی خوبه؟ اسلام مصلحتی چی؟ چرا؟

مبينا ازم خواست كه جدا بشيم و همش ميگفت بابا داره آبروي ما رو ميبره يه كاري بكن - هيچ وقت ابراز پشيموني نكرده و هميشه گفته كه از شرايط فعلي راضي تر و خوشحال تره- الان نه نميپذيرم ديگه از اينجا به بعدش به اون مربوط نيست اين منم كه شرايط پدر اونو تشخيص ميدم كما اينكه فكر نمي كنم چنين چيزي ازم بخواد
    اول مشكلش اعتياد و بعدش تبعاتش كه بيكاري و بيمسئوليتي و بيخيايلي بود- به هيچ عنوان من مقصر نبودم اينو بارهاي بار خودش در زمانها و مكانهاي مختلف اعلام كرده كه من مقصر نبودم و حتي مشاوره اي كه مي رفتيم هم براش جالب بود كه همسرم دائم تاكيد داشته كه تو زندگيش با من مشكلي نداشته
    والا من فكر ميكنم بعضي وقتا انقدر پاي چيزاي مهمي وسطه و انقدر مواردي هستن كه هستيشون بسته به اين دروغه كه ميشه اين كار رو توجيه كرد ولي خوب كار ضد ارزش ضد ارزشه

• mojde

نقل قول: هاچو هاچو
    .از چی خیلی میترسی؟
    155.تا حالا شده تا یک قدمی مرگ بری ؟

از محتاج شدن به ديگران وقرار گرفتن تو موقعيتهاي پيش بيني نشده
    بله تو تصادف

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: